λολ οχι
εγω το εχω κανει σε ακομα μεγαλυτερο σκελος
εσυ ησουν παιδακι και δικαιολογησαι
εγω πριν 2 χρονια πηγα εκδρομη σε ενα χιονοδρομικο κεντρο
πρωτη φορα εκανα σκι στη ζωη μ κ χωρις δασκαλο ετσι για την πλακα
μετα απο 2-3 ωρες εξασκησης περιπου, ειχα μαθει να βαζω τα χιονοπεδιλα και να μη γλιστραω αυτοματως (μεγαλο κατορθωμα believe me) να σταματαω αν τρεχω με ταχυτητα < 0.5 χλμ/ωρα και να κανω στροφη 5 μοιρων
αφου τα ειχα καταφερει ολα αυτα μονος μου, ενιωθα πολυ περηφανος και οτι μπορουσα να κανω τα παντα
εκει περα λοιπον που κανω σκι (δλδ προχωραω στην κατηφορα χωρις να πεσω για πανω απο 10 δευτερολεπτα) βλεπω σε ενα σημειο μαζεμενο χιονι να δημιουργει κατι σαν μικρο πεταγματκι. λεω οπα, εδω ειμαστε το κατεχω. ημουν τοσο σιγουρος οπου φωναξα και το φιλο να με δει να το κανω
οκ , πιστευω δεν ειναι αναγκη να συνεχισω
αρκει να πω οτι οσο ημουν στον αερα, τα ποδια μου βρεθηκαν σε μεγαλυτερο υψος απο το κεφαλι μ

παλι καλα το χιονι ειναι μαλακα
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece