Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#241 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 04 June 2008 - 19:54

Και η δική μου τραυματική εμπειρία με πεσιμο εχει σχεση. :orly:

Όταν ήμουν δέκα χρονών παιδάκι καθόμασταν με τις φίλες μου στη σκάλα του σπιτιού μου, η οποία περνάει μέσα από το μπροστινό κήπο. Από τη μέση και πάνω η σκάλα έχει κανονικά κάγκελα, από τη μέση και κάτω μόνο ένα χαμηλό τοιχάκι. Εκεί ήταν το αγαπημένο μας κάθισμα. Εγώ λοιπόν καθόμουν δεξιά, οι φίλες μου αριστερά, και παίζαμε "όποιος γελάσει πρώτος χάνει". Εγώ λοιπόν είχα βαρεθεί από την πολλή τη μούγκα που είχε πέσει κι άρχισα να γέρνω προς τα πίσω. Οπότε βλέπυν ξαφνικά οι φίλες μου δυο πόδια στον αέρα, κι ακούνε ένα ΠΑΦ!!! και ένα ΑΟΥΤΣ!!!, και με βλέπυν εμένα να χω σκάσει σαν καρπούζι μες στα χώματα! :hahaha: Πραγματικά ευχαριστώ την τύχη μου που:

1) Ο τοίχος ήταν χαμηλός

2) Φορούσα παντελόνι

15fkk04.jpg

#242 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 04 June 2008 - 19:59

τλκ ποιος κερδισε το παιχνιδι;
:P
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#243 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 04 June 2008 - 20:05

τλκ ποιος κερδισε το παιχνιδι;
:P

εγώ γιατί οι άλλες σκάσανε στα γέλια :hahaha:

15fkk04.jpg

#244 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 04 June 2008 - 20:12

(απο τις λίγες αλλα χαρακτηριστικες ηλιθιοτητες που εχω κανει...)

Παλια μικρη,οταν έκανα ποδήλατο με 4 ρόδες, πίστευα ότι μπορούσα να κάνω ποδήλατο όπως κάτι τυποι στην τηλεοραση που πηδουσαν απο μεγαλα υψη ή κατεβαιναν πολυ ανώμαλες επιφάνειες.
Παιρνω λοιπον και εγω το ποδηλατάκι μου, φτάνω μπροστα στις σκάλες,φαντασιώνομαι τον εαυτό μου να αποθανατίζεται απο τις κραυγές θαυμασμού, μπαινω πανω, κατεβαίνω τις σκάλες νιώθοντας πολυ cool, χτυπάω τα μπουτρα μου στo τσιμεντο, γεμιζω αιματα...(νομιζω οτι ανήκω στην κατηγορία των πολύ ηλιθιων πλασμάτων στα anime)

#245 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 04 June 2008 - 20:22

λολ οχι
εγω το εχω κανει σε ακομα μεγαλυτερο σκελος
εσυ ησουν παιδακι και δικαιολογησαι
εγω πριν 2 χρονια πηγα εκδρομη σε ενα χιονοδρομικο κεντρο
πρωτη φορα εκανα σκι στη ζωη μ κ χωρις δασκαλο ετσι για την πλακα

μετα απο 2-3 ωρες εξασκησης περιπου, ειχα μαθει να βαζω τα χιονοπεδιλα και να μη γλιστραω αυτοματως (μεγαλο κατορθωμα believe me) να σταματαω αν τρεχω με ταχυτητα < 0.5 χλμ/ωρα και να κανω στροφη 5 μοιρων
αφου τα ειχα καταφερει ολα αυτα μονος μου, ενιωθα πολυ περηφανος και οτι μπορουσα να κανω τα παντα
εκει περα λοιπον που κανω σκι (δλδ προχωραω στην κατηφορα χωρις να πεσω για πανω απο 10 δευτερολεπτα) βλεπω σε ενα σημειο μαζεμενο χιονι να δημιουργει κατι σαν μικρο πεταγματκι. λεω οπα, εδω ειμαστε το κατεχω. ημουν τοσο σιγουρος οπου φωναξα και το φιλο να με δει να το κανω
οκ , πιστευω δεν ειναι αναγκη να συνεχισω
αρκει να πω οτι οσο ημουν στον αερα, τα ποδια μου βρεθηκαν σε μεγαλυτερο υψος απο το κεφαλι μ :P
παλι καλα το χιονι ειναι μαλακα
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#246 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2008 - 20:30

μΜΜμ ναι μου ερχεται ενα σκηνικο.... Ειμαι Β Λυκειου και εχουμε κανει κοπανα με την παρεα μου και μια παρεα απο το διπλανο τμημα πισω απο ενα τριοροφο κτιριο στον χωρο του σχολειου...Μεσα στην παρεα ειναι και ενα αγορι που μου αρεσει και εκανα πολυ κοπο να προσεγγισω διακριτικα για να μην καρφωθω (φανταστειτε Hinata απο naruto φαση).... Στο αλλο κτιριο ειχαν κενο και καθοντουσαν παιδια στον πανω οροφο οποτε δεν θα μας ελεγαν τπτ οι καθηγητες γιατι και καλα ημαστε με αυτους. Και εκει που εχω παρει υφακι μπλαζε εχω μαγεψει τον ενδιαφερομενο με την εξυπναδα μου ,πεταριζω αθωα τα ματακια μου και γενικα βλεπω το ονειρο μου να πραγματοποιειται μου σκαει ενας φραπες γλυκος με γαλα στο κεφαλι απο τα παιδια στον πανω οροφο... Ενιωσα τελειως M@K@K@ς ... H συνεχεια... ολοι να εχουν ξεραθει απο τα γελια..εγω να εχω κοκκινησει και να ειμαι ετοιμη να λιποθυμισω... και μια κοπελιτσα απο πανω να λεει "αχ συγγνωμη σε λερωσα?".... Με διαφορα η χειροτερη ξεφτιλα στην ζωη μου η οποια ειναι σαν εκεινες τις στιγμες στα anime Που ενω περιμενεις να γινει κατι το πολυ ρομαντικο συμβαινει καποια τετοια βλακεια και κατανταει γελοιο το ζητημα......

Edited by iristella, 04 June 2008 - 21:10.

#247 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 04 June 2008 - 20:40

λολ οχι
εγω το εχω κανει σε ακομα μεγαλυτερο σκελος
εσυ ησουν παιδακι και δικαιολογησαι
εγω πριν 2 χρονια πηγα εκδρομη σε ενα χιονοδρομικο κεντρο
πρωτη φορα εκανα σκι στη ζωη μ κ χωρις δασκαλο ετσι για την πλακα

μετα απο 2-3 ωρες εξασκησης περιπου, ειχα μαθει να βαζω τα χιονοπεδιλα και να μη γλιστραω αυτοματως (μεγαλο κατορθωμα believe me) να σταματαω αν τρεχω με ταχυτητα < 0.5 χλμ/ωρα και να κανω στροφη 5 μοιρων
αφου τα ειχα καταφερει ολα αυτα μονος μου, ενιωθα πολυ περηφανος και οτι μπορουσα να κανω τα παντα
εκει περα λοιπον που κανω σκι (δλδ προχωραω στην κατηφορα χωρις να πεσω για πανω απο 10 δευτερολεπτα) βλεπω σε ενα σημειο μαζεμενο χιονι να δημιουργει κατι σαν μικρο πεταγματκι. λεω οπα, εδω ειμαστε το κατεχω. ημουν τοσο σιγουρος οπου φωναξα και το φιλο να με δει να το κανω
οκ , πιστευω δεν ειναι αναγκη να συνεχισω
αρκει να πω οτι οσο ημουν στον αερα, τα ποδια μου βρεθηκαν σε μεγαλυτερο υψος απο το κεφαλι μ :P
παλι καλα το χιονι ειναι μαλακα

Lmao! Και γω έχω πάθει γελοίο ατύχημα με τα σκι! Ήμασταν Παρνασσό εκδομή με το σχολείο για σκι (ήμουν σε ιδιωτικό και διοργανώναμε τέτοια). Χαρα εγώ που θα κάνω σκι. Έρχεται η δασκάλα και μας δείχνει. Αλλά είχα μόνο τα πέδιλα και όχι αυτά τα πως-τα-λενε τα μπαστουνάκια για να σταματάω. Οπότε ξεκινάω να γλιστράω στο χιόνι και προσπαθώ να φέρω τα πόδια μου προς τα μέσα για να σταματήσω! Έλα μου που δεν μπορώ! Τελικά μετά από μια ξέφρενη πορεία (κατά την οποία φώναζα βοήθεια) έσκασα πάνω σε μια τσιμεντοκολώνα που προεξείχε... Πάλι καλά δηλαδή γιατί πιο δίπλα ήταν ένας γκρεμός και αν δεν έκανα προς την κολώνα πλευρά θα είχα πέσει αλαλάζοντας !!(σαν τον Γκούφυ...) :fromabove:

#248 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 04 June 2008 - 20:57

Tο ατυχημα αλα anime που 8α διηγηθω ευτυχως δεν το επαθα εγω:orly::
...χειμωνας(αυτου του χρονου),στο σχολειο,2η ωρα,ειχαμε κενο,μαζι με την κολλητη μου...

εξω εβρεχε και βαριομασταν αφανταστα, ετσι μην βρισκοντας τιποτα καλυτερο να κανουμε ειπαμε να κανουμε ''ακροβατηκα'' στην κουπαστη της σκαλας(αναμεσα πρωτου οροφου και ισογειου)...

ξεκιναω πρωτη και κατεβαινω την σκαλα τσουλωντας πανω στην κουπαστη και προσγιωνομαι,ανεπαφη,κρατωντας τελεια ισοροπια(τη σκατα ισοροπια μαθαινα 11 χρονια στο μπαλετο)
η φιλη μου ομως ως γνησια ατσουμπαλη σαβουρωθηκε απο την αρχη της σκαλας , πεφτοντας στο κρυο μαρμαρο,κανωντας δυνατο κροτο ξεσηκονωντας ολο το ισογειο με τα γελια της....

βεβαια τα δικα μου γελια ηταν πολυ δυνατοτερα,θυμιζοντας μου σαβουρες απο τα anime:hahaha::hahaha::hahaha:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#249 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 04 June 2008 - 21:01

Lmao! Και γω έχω πάθει γελοίο ατύχημα με τα σκι! Ήμασταν Παρνασσό εκδομή με το σχολείο για σκι (ήμουν σε ιδιωτικό και διοργανώναμε τέτοια). Χαρα εγώ που θα κάνω σκι. Έρχεται η δασκάλα και μας δείχνει. Αλλά είχα μόνο τα πέδιλα και όχι αυτά τα πως-τα-λενε τα μπαστουνάκια για να σταματάω. Οπότε ξεκινάω να γλιστράω στο χιόνι και προσπαθώ να φέρω τα πόδια μου προς τα μέσα για να σταματήσω! Έλα μου που δεν μπορώ! Τελικά μετά από μια ξέφρενη πορεία (κατά την οποία φώναζα βοήθεια) έσκασα πάνω σε μια τσιμεντοκολώνα που προεξείχε... Πάλι καλά δηλαδή γιατί πιο δίπλα ήταν ένας γκρεμός και αν δεν έκανα προς την κολώνα πλευρά θα είχα πέσει αλαλάζοντας !!(σαν τον Γκούφυ...) :fromabove:

Κοίτα να δεις! Και στο δικό μου σχολείο κάνανε εκδρομές για σκι στον Παρνασσό. Μπας και πήγαινες στο σχολείο μου? :nosey:

Ατυχήματα σε στιλ ανιμέ πάθαινα συχνά και με το ποδήλατο. Τότε που είχα αρχίσει να μαθαίνω, 8-9 ήμουνα, είχα βοηθητικές στην αρχή, και καθώς έπαιρνα κλειστά τις στροφές, χτυπάγανε οι βοηθιτικές στους σκουπιδοτενεκέδες κι έπεφτα με τα μούτρα στο δρόμο. Ή με τα γόνατα στα χαλίκια αν ήμουν άτυχη.

15fkk04.jpg

#250 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 June 2008 - 21:02

δανειζομαι ενα παλαιοτερο μου ποστ, και ενα απο τα πρωτα μου

αυτο που μου ερχεται τωρα στο μυαλο, εγινε οταν ημουν 7 χρονων..

περασα μεσα απο τζαμαρια μπαλκονοπορτας, καθοτι ημουν τοσο απεριγραπτος που δεν καταλαβα οτι το τζαμι ηταν κλειστο

αποτελεσμα? το τζαμι επεσε ολοκληρο , το μισο πανω μου και, ευτχως, το αλλο μισο πισω μου.

την γλυτωσα με μια γρατζουνια........

σαφως βεβαια εχω κανει και πολυ χειροτερα απο τοτε. δεν μου ερχεται τιποτα αλλο στο νου τωρα ομως χαρ χαρ χαρ

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#251 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 04 June 2008 - 21:06

Τελικά όλοι έχουνε από μια ιστορία με τα σκι:hahaha:Εγώ στο δημοτικό είχα πάει να πέσω σε ένα γκρεμό με τα σκι(μιας και ήταν η πρώτη φορά που έκανα και δε μπορούσα να σταματήσω) αλλά κανά 5αρι μέτρα πριν το γκρεμό με έπιασε ο μπαμπάς μου και με σταμάτησε:sigh2:(ευτυχώς δεν πήγαινα γρήγορα)

Επίσης μια φορά στο δημοτικό έκανα ποδήλατο με ένα φίλο μου.Σε μια στιγμή χωριστήκαμε και κατά τύχη βρεθήκαμε ξανά ο ένας απέναντι από τον άλλο(δηλαδή ο ένας στην αρχή και ο άλλος στο τέλος του δρόμου)Οπότε αρχίζουμε και οι δύο και γκαζώνουμε και πάει ο ένας προς τον άλλο.Λέω που θα πάει θα σταματήσει αλλά έλα που το ίδιο έλεγε και αυτός.Αποτέλεσμα κανά 5αρι μέτρα πριν τη σύγκρουση αρχίζουμε και πατάμε φρένο και λίγο πριν χτυπήσουμε μετωπικά στρίβω το τιμόνι αποφεύγω στο τσακ τη σύγκρουση,αλλά πέφτω πάνω σε ένα αμάξι(βέβαια ξαναέστριξα απότομα το τιμόνι οπότε ίσα ίσα που άγγιξα το αμάξι δε του έκανα ζημιά)Μετά ήμουν κάπως έτσι:OMG3:

Posted Image

#252 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 04 June 2008 - 21:15

αν αρχισω να λεω ιστοριες με ποδηλατο δε θα τελειωσω ουτε αυριο
δεν ειναι τυχαιο οτι την πρωτη φορα που μαθαινα να κανω χωρις βοηθητικες ροδες απεχτησα 5 ραμματα
ηταν οιωνος αλλα εγω δεν ηθελα να τον ακουσω

#253 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 June 2008 - 22:18

Περιοριστειτε στα ατυχηματα αλα Ανιμε παρακαλω :

Iristella, συγνωμη που γινομαι κακος, αλλα την ιστορια σου τη φανταζομαι σε τελειως Lucky Star φαση :hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image

#254 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2008 - 22:23

Lucky Star??? Τι ειναι αυτο????Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες να δω που αντιστοιχω
Edit μετα απο επεξηγηση adventurer : ναι ακριβως τετοια φαση ηταν. ευτυχως το ξεπερασα (μετα απο εκτεταμμενη ψυχοθεραπεια:hahaha::hahaha::hahaha:). και εκανα καιρο να ξαναπατησω στην αλλη ταξη (απο την Γ λυκειου και επειτα)

Edited by iristella, 04 June 2008 - 22:44.

#255 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 June 2008 - 22:39

Υπαρχουν ακομα ατομα που δεν εχουν δει Lucky Star??? ΑΑΑΑ!!! :Crying2: :Crying2: :Crying2:

Lucky Star AniDB Page
Lucky Star ANN Page
Lucky Star Torrent Page

Αν και ισως να υπαρχουν καλυτερα παραδειγματα, αυτο μου ηρθε πρωτο :P
Posted Image