Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#301 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 October 2008 - 15:56

Bασικα κ πριν την εκλειψη, δεν τον συμπαθησα...Πριν γινει δλδ ο κακος. Εξαιτιας των οσων ειχε πει στην αυλη με την πριγκιπισσα...

Κάπου εκεί είναι που άρχισε να έκδηλώνει την "κακία" του και αυτό λέω και εγώ,από κει και πέρα αρκετά δικαιολογιμένα όσα λέτε.

Αλλά αυτός πιο πριν δεν ήταν τόσο κακός πιστεύω,πολύ φιλόδοξος και με ηγετικές τάσεις ήταν,αλλά για τα δεδομένα του κόσμου της σειράς δεν θεωρώ ότι ήταν κακός,δεν γινόταν να εκπληρώσει το ονειρό του αλλιώς και σίγουρα να παραμείνεις στον "πάτο" της τροφικής αλυσίδας σε έναν τέτοιο κόσμο δεν ήταν και ότι πιο ωραίο για κάποιον με τόσες πολλές φιλοδοξίες.

#302 stivntouzos

stivntouzos

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 22 October 2008 - 00:46

Το manga δεν το έχω διαβάσει, όμως το anime το βρήκα καταπληκτικό, η καλύτερη σειρά που έχω δεί.
Μου άρεσε επίσης ο τρόπος που ολοκληρώθηκε κόντρα στην λογική του εμπορικού και του κλισέ. Δεν μου αρέσει κι όλας όταν ξεχυλώνουν την ιστορία όσο δεν πάει όταν έχει επιτυχία. Το μόνο λίγο αρνητικό είναι το πρώτο επεισόδιο που σου δίνει υποψίες ότι τελικά η ιστορία είχε και συνέχεια....

#303 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 October 2008 - 00:51

Το manga δεν το έχω διαβάσει, όμως το anime το βρήκα καταπληκτικό, η καλύτερη σειρά που έχω δεί.

Λάθος thread τότε,εδώ έπρεπε να πας!

Έχω ήδη κάνει ένα post με το πως βλέπω την κατάσταση με το anime και γενικώς συμφωνώ μαζί σου.

Τώρα που τελείωσες το anime όμως επιβάλλεται να διαβάσεις και το manga όπου θα δεις την συνέχιση της ιστορίας(που παραμένει πάντα top και χάνει πολύ λίγο για μενα) και κορυφαίους σχεδιασμούς.

Αν το αποφασίσεις,ζήτα μου links ελεύθερα;)

Edited by Zoro, 22 October 2008 - 01:21.

#304 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 October 2008 - 19:10

Και ναι,είναι γεγονός,το RAW του 298 κυκλοφόρησε επιτέλους(μετά από 3 μήνες!),φάτε το και πάρτε μια πρώτη γεύση πριν την μετάφραση!!!

ΕΔΩ!!!!!

τα credits στον serestrum που μου το έδωσε,εγώ απλά ένα post ήθελα να πάρω >_<

Αυτά ppl,me goes to read it....αναμένονται απόψεις και κάψιμο συζήτηση στο thread!

Να δούμε τι μας επιφύλαξε ο Miura αυτή τη φορά!:tensai:

EDIT:Έλεος,3 μήνες μόνο γι αυτό??!

Αχχχχ,ντάξει,έδειξε κάτι αλλά τπτ το τρομερό,ακόμη αναμένουμε να δούμε πότε θα βγει το 299....damn Miura:unlucky:

EDIT2:
Το επόμενο θα βγει 14 Νοεμβρίου μάλλον τελικά!Άντε,υπομονή!

Edited by Zoro, 23 October 2008 - 19:30.

#305 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 23 October 2008 - 19:18

Eγω παλι θεορω πολυ φοβερη την φαση που αρχιζει το Berserk στην μεση,μετα κανει το φοβεροτατο Flashback,και συνεχιζεται παλι απο εκει που αρχισε,δεν το εχω δει σε πολλα Anime h Manga αυτο,και ηταν απλως τελειος ο τροπος που το εκανε ο Miura,

Ενα + απο μενα σε αυτο για τον Miura,και επισης,FINALYYYYYYYYYYYYYYYY:kill4u:

Berserk___Gatsu.jpg

#306 Noitora

Noitora

δεν αλλαζω τα stats μου:o

• Members
  • 43 posts

Posted 23 October 2008 - 19:54

θεικο απλα:tensai:
Posted Image

#307 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 October 2008 - 20:36

Ugh... it didn't show anything... :wet2: At least the next one is soon...

Posted Image

#308 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 October 2008 - 15:39

Βγηκε και απο EvilGenius --> http://bt.evil-genius.us:60000/torrents/%5BEvil_Genius%5DBerserk_v34c298.rar.torrent?info_hash=42d62ea7676bdb9a1d7e46ea0f75ac08469fd3af

Ε ναι θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες τοσο καιρο για αυτο ??τι εγινε τα εξυνε τοσο που του την ειπαν και εβγαλε αυτο για να τους ηρεμισει ?? παλι καλα δλδ που δε το εκοψε οταν ο gryffith εδωσε την εντολη να προχωρησουν τα στρατευματα ...

#309 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 26 October 2008 - 16:23

Πλακα μας κανει ??? Μονο μια εντολη για να αρχισει η μαχη ??? Τουλαχιστον σε 2 βδομαδες σχεδον βγαινει το επομενο....
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#310 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 posts

Posted 28 October 2008 - 14:07

Παραδέχομαι πως θα του ήταν αρκετά χρονοβόρο να σχεδιάσει όλο αυτό το χαμό στο 298.
Αλλά ρε παιδί μου... ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ :roar:

14 Νοέμβρη? Χμμ οκ την παλεύω μέχρι τότε.

#311 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 28 October 2008 - 14:15

14 Νοέμβρη? Χμμ οκ την παλεύω μέχρι τότε.

Το θέμα είναι ότι η μάχη μόλις ξεκίνησε,άρα μέχρι να δούμε την τελική με τον Griffith θα χρειαστούμε να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι Δεκέμβρη και στην καλύτερη περίπτωση κιώλας:if:

Να τον πάρει η ευχή,τώρα που βρήκε εύκολο τρόπο να βγάζει λεφτά για μία ζωή,έτσι θα μας έχει για ακόμη 8-10 χρόνια,όπως το βλέπω εγώ...:deadga6:

Εντάξει που δεν είναι σκλάβος μας και θέλει διακοπές κι αυτός,αλλά το παρακάνει κατ εμέ,οι υπόλοιποι mangaka δεν κάνουν έτσι και παίρνουν και τις διακοπές τους....έλεος:frozen:

#312 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 October 2008 - 14:42

Παιδια εγω τωρα το ξεκινησα (μιας και ειμαι manga n00bie) και το μονο που εχω να πω ειναι... this is some very dark shit! Διαβασα 4 volume σε μια μερα... (καλα δεν ηταν και πολυ δυσκολο... αφου δεν εχει και "τοσους" πολλους διαλογους! :orly:)
Posted Image

#313 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 28 October 2008 - 14:48

Παιδια εγω τωρα το ξεκινησα (μιας και ειμαι manga n00bie) και το μονο που εχω να πω ειναι... this is some very dark shit! Διαβασα 4 volume σε μια μερα... (καλα δεν ηταν και πολυ δυσκολο... αφου δεν εχει και "τοσους" πολλους διαλογους! :orly:)

You are in for some epic moments:tensai:

Ειδικά στον τόμο 4,αν θυμάμαι καλά,ξεκινάει το παρελθόν του Guts,που,ειδικά στο τέλος,θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό:OMG3:

Καλώς μας ήρθες και καλή συνέχεια:bath:

#314 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 posts

Posted 28 October 2008 - 15:00

Το θέμα είναι ότι η μάχη μόλις ξεκίνησε,άρα μέχρι να δούμε την τελική με τον Griffith θα χρειαστούμε να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι Δεκέμβρη και στην καλύτερη περίπτωση κιώλας:if:

Μην είσαι αρνητικός.
Spoiler:

#315 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 03 November 2008 - 15:15

Πάντως έλεος μόνο 5 σελίδες ???Αυτο δεν ήταν chapter αυτό σαν διαφήμιση του chapter lol

Θα προτιμούσα να το είχε όλο στις 14 Νοέμβρη
Posted Image