Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#331 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 21:51

Ε, όχι και loli ο Gatts! Σχέση πατέρα-κόρης είναι! (Και πολύ χαριτωμένη, μπορώ να πώ!:congrats:)

Βασικά δεν τον είπα loli:hahaha:είναι εμφανές πως έχει μάτια μόνο για την Caska,απλώς απ όσο παρατήρησα του χει ένα ενδιαφέρον η μικρή...αφού όλο την πειράζει και η evarella,η ξωτικίνα:tensai:

Αυτά τα τέρατε του Miura είναι να γελάς όμως! Είναι η ιδέα μου, ή είδα μια φάλαινα-φυσιτήρα με πόδια ελέφαντα στο 299;;;:oo: :hahaha::hahaha:

Ναι,άστα,για τα καλλιστεία είναι όλοι τουςΔημοσιευμένη  εικόνα

Μόνο οι άρχηγοι λένε βασικά,δλδ Zodd,Grunbeld και Locus....α και ο Arvin o τοξότης είναι ωραίος...

Η μικρή η Sonya το παίζει μάγκας, ε; Μπάσταρδο, πώς τ'αντιπαθώ αυτό το μούλικο!!! Να ψοφήσει! :burningbe3:

+1,σπαστικούλα όντως...όλο με αυτό το ανέμελο υφάκι,ενώ στην πραγματικότητα ξέρει πολλά..βέβαια δεν έχω καταλήξει ακόμη σε ποιά μεριά παίζει...θα δείξει σύντομα..

Και για άλλη μια φορά δεν υπήρχε πολύ εξέλιξη, αλλά τουλάχιστον τα updates είναι στην ώρα τους! Κάτι είναι κι αυτό...

yeap,λιγότερο από 2 βδομάδες πια...έυγε στον Miura,πήρε upgrades:wooi2:

#332 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 22:11

+1,σπαστικούλα όντως...όλο με αυτό το ανέμελο υφάκι,ενώ στην πραγματικότητα ξέρει πολλά..βέβαια δεν έχω καταλήξει ακόμη σε ποιά μεριά παίζει...θα δείξει σύντομα..

Κ πιστευω πως κρυβει ακομα περισσοτερα !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#333 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 11:32

Βασικα η πλακα ειναι οτι ο ισι μπορει να πλακωνεται εμ τη μαγισσουλα αλλα καταβα8ος τη 8ελει ο ιδιος ειδατε ε και αυτη ειναι πσιλομπρερδεμενη με τον gutts αυτο 8α εχιε πλακα παρακατω..

α και ο Arvin o τοξότης είναι ωραίος...

Πιστευω οτι ειναι ο πιο cool απο ολους τους δαιμονες που εχουμε δει σε αν8ρωπινη μορφη.Ξερετε γοητεια στυλακι διακριτικο και πανω απο ολα imba ranger...:nod:
Aκυρο γτ μοθ εχει κολλησει στο μυαλο οτι ο ελφακος ειναι γιοσ του βασιλια....δε ξερω αλλα παντα εκει μου παει το μυαλο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#334 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 12:59

Βασικά δεν τον είπα loli:hahaha:είναι εμφανές πως έχει μάτια μόνο για την Caska,απλώς απ όσο παρατήρησα του χει ένα ενδιαφέρον η μικρή...αφού όλο την πειράζει και η evarella,η ξωτικίνα:tensai:

Βασικά εγώ την ψιλοκαταλαβαίνω στην μικρή. Κι εγώ είχα δαγκώσει τη λαμαρίνα με ενήλικα στην ηλικία της, το παραδέχομαι. :hahaha:

Η Shrieke μεγάλωσε χωρίς κανένεαν άντρα κοντά της, ήτανε μόνο αυτή και η δασκάλα της, την οποία την είχε για μητέρα/γιαγιά. Καθώς είναι και σε αυτή την ηλικία των 12, κόλλησε στο αρσενικό Α της παρέας και τον βλέπει ως πατρική φιγούρα με όλα τα κόμπλεξ που έβγαλε ο Φρόιντ. Δημοσιευμένη  εικόνα

yeap,λιγότερο από 2 βδομάδες πια...έυγε στον Miura,πήρε αναβολικά!:wooi2:

Fixed!:hahaha:

Υ.Γ. Zoro, η υπογραφή σου τα σπάει!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#335 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 15:26

Βασικά εγώ την ψιλοκαταλαβαίνω στην μικρή. Κι εγώ είχα δαγκώσει τη λαμαρίνα με ενήλικα στην ηλικία της, το παραδέχομαι. :hahaha:

Η Shrieke μεγάλωσε χωρίς κανένεαν άντρα κοντά της, ήτανε μόνο αυτή και η δασκάλα της, την οποία την είχε για μητέρα/γιαγιά. Καθώς είναι και σε αυτή την ηλικία των 12, κόλλησε στο αρσενικό Α της παρέας και τον βλέπει ως πατρική φιγούρα με όλα τα κόμπλεξ που έβγαλε ο Φρόιντ. Δημοσιευμένη  εικόνα

I see,nice theory...μιας και μιλας και εκ πείρας μπορούμε να ταχτούμε μόνο με αυτήν νομίζω πια:tensai:

oi,you just stole my favorite "tsk" emoticon btw...I just wuv this emoticon...my msn is on fire with this emoticon xDD

Υ.Γ. Zoro, η υπογραφή σου τα σπάει!!!

Arigatooo:wooi2:,επιτέλους κάποια την παρατήρησε...και της έκανα και update ένα επιπρόσθετο "συννεφάκι" μιας και δεν μπορούσα να βάλω λόγια από πάνω,γιατι μου τελείωσε το ύψος...τώρα είναι ολοκληρωμένη:riiight:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 15 Νοέμβριος 2008 - 15:31

#336 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 11:53

το 300 RAW σε υψηλη ποιοτητα...

http://www.raw-paradise.com/Ritual/Chapitres/Berserk300.zip

:tensai:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#337 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 12:23

Domo arigatou, Serestrum!

ΠΑΛΙ δεν έγινε τίποτε σπουδαίο! Ε, ρε, με το τσιγκέλι αυτή η μάχη!!

Spoiler:

12/12 το νέο chapter... Καλά Χριστούγεννα θα πούμε!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#338 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 13:35

Domo κι από δω,doc:nod:

damn,όλο τo βραδυ το έψαχνα χτες να το ποσταρω εγώ,αλλά τπτ:

Λοιπόν,όσο για την μάχη

Spoiler:

Άντε να δούμε το τέλος αυτής της μάχης....και λίγο Guts...βαρεθήκαμε Mr.Miura,το βγαλες το ψωμί σου και σήμερα:frozen:

Ραντεβού στις 12/12 λοιπόν.:tensai:

#339 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 13:49

όπως τα είπε και η Seras,με το τσιγκέλι:frozen:

Η... ΠΟΙΑ;;;;:dazed:

Άντε να δούμε το τέλος αυτής της μάχης....και λίγο Guts...

Ο Gutts θα εμφανιστεί σε κάποια φάση να κοιτάει ακόμη τον ουρανό και ν'αναρωτιέται τί'ν'αυτό, τί'ν'αυτό;; Μανιτάρι μαγικό!!

Τώρα σοβαρά, πόσο καιρό έχουμε να δούμε τον Κότσια;

Αλλά εγώ άλλο ανρωτιέμαι:

Spoiler:

βαρεθήκαμε Mr.Miura, μας το βγαλες το λάδι και σήμερα:frozen:

Fixed.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#340 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 14:19

Η... ΠΟΙΑ;;;;:dazed:

Η....ψηφιακή σου άλτερ έγκο(το λέει και στο αβατάρι σου...ή μήπως προτιμούσες να σε πω Alucard?):try:

just a joke xD

Τώρα σοβαρά, πόσο καιρό έχουμε να δούμε τον Κότσια;

Από μάη-ιούνη κάτι:frozen:....και μου λειπείιιιιιι,δεν θέλω να δω άλλο τον yaoi:cry5:

Αλλά εγώ άλλο ανρωτιέμαι:

Spoiler:

Ναι το χα πει κι εγώ ότι η πανοπλία είναι μόνο ένα ενδιάμεσo power up ας πούμε...αν ήδη μας φαίνετε δυνατός ο "Κότσιας",αναμένετε να μάθει να χρησιμοποιεί Light Saber πολύ σύντομα:tensai:

Εμένα πάλι μου περνάει κι άλλο από το μυαλό

Spoiler:

Αλλά άντε να δούμε και τι μας επιφυλάσσει ο Hanafubuku King στο Elfhelm και τι μπορεί να κάνει για τον Guts και για την Caska...και φυσικά τι αντίτιμο θα έχει.:yawn2:

(ξέχασα να πω και ένα μπράβο στον Miura που τώρα πια βγάζει πολύ γρήγορα chapters...φτάσαμε τα 2 τον μήνα πια!!...επιτέλους ξύπνησε!άντε και στο scanlation!)

#341 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 00:59

Παιδια 1 κακο που υπαρχει για οσους μονο το διαβαζουν online apo onemanga

Notice: Because Dark Horse has requested that we remove Berserk from our site, all chapters have been removed until further notice. We're trying to see if we can put it back up, but for now no Berserk >__<".

Πρεπει πλεον να το δουμε απο αλλο site.Αν και δε ξερω κατα ποσο 8α ποσταρουν αλλα μανγκα σαιτ διαφορα μανγκα scanalation πλεον gia to berserk.Αν ξερει κανενας περιμενω να μου πει....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#342 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 01:08

αυτο εχει γινει χρονια τωρα.....

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#343 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 01:23

E εγω τωρα το δα γτ δεν το ξανα ειχα κοιταξει απο το 299 λολ¨)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#344 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 04:15

yaa E-G is out, no raw for me kkthxbb ^^

Berserk c300 Evil - Genius

Spoiler:

ps. Ποσσοοοοοοο θα την τραβηξει αυτη τη μαχη? ( α και ακομα δεν εχουμε μπει ουτε καν στο κεντρικο κομματι της .... ). 1 ή 2 volumes!! θελει να βγαλει με αυτην ???

Εμένα πάλι μου περνάει κι άλλο από το μυαλό

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Loke: 29 Νοέμβριος 2008 - 04:42

#345 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 15:45

Eνταξει το chapteraki μπορει να μην συνεισφρει πολυ στη δραση αλλα εμενα μου αρεσε.Ειδικα η μορφη του τοξοτη ειναι ολα τα λεφτα.Τωρα για τη sonya ti να πω με καλυψατε παραπανω.Απλα 8ελω να πω οτι ολοι ενωμενοι ποτε νικημενοι....... εχουνε να φανε ξυλο!!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα