Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Berserk
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 17:37
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 18:34
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 18:37
Berserk 299 | Download berserk manga chapter 299 at Manga Share
Πατήστε το δευτερο λινκ που εχει.....
(that was an info originally provided by serestrum εγω είμαι στην αρχή του manga ακόμη XD)
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:33
Για αυτο σε αγαπαω γτ με τα ποστ σου με κανεισ χαρουμενο.Παω για download α και το επομενο φιλοι του berserk βγαινει σε 14 μερες ετσι για να ξερουμε και που παταμε¨)Παιδια αν με το επομενο εννοειτε το 299 εχει ήδη βγει
Berserk 299 | Download berserk manga chapter 299 at Manga Share
Πατήστε το δευτερο λινκ που εχει.....
(that was an info originally provided by serestrum εγω είμαι στην αρχή του manga ακόμη XD)

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:20

Σε γενικές γραμμές καλό chapterακι,πολύ μάχη μεταξύ τεράτων και ωραίος σχεδιασμός(ο Zodd διαλύθηκε στα multi-kills xD),αλλά κλασικά,δεν μας βλέπω σε κοντινό τέλος στην μάχη

Από τα καλά νέα είχαμε όμως ότι ότι το επόμενο chapter βγαίνει μόλις 28 Νοέμβρη,θαύμα για τα χρονικά του Miura....επιτέλους πήρε μπρός τουλάχιστον

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:25
Οκ περα απο αυτο, επιτελους ξεκιναει η μαχη (ωραια στιγμιοτυπα) κ θα ηθελα να δω πως θα αντιδρασει ο κοσμος κ μετα το τελος της.... Αντε τωρα να ερθει με το καλο η 28 !!!!
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 22:26
ναι καιρος ειναι να δουμε τι εγινε με τον guts, αν και αυτη τη στιγμη θελω να δω πως θα καλυψει το γεγονος ο griff και τι ακριβως θα πει η Sonya, γτ στη διαρκεια του μανγα την εχουμε δει να κραταει σημαντικη θεση στο στρατο που την αναγνωριζουν και οι demons αν θυμαμαι καλα.
Παντως ο στρατος του gryffith πρεπει να εμεινε λιγο μ*****ς οταν ειδε τη πραγματικα ειναι τα demon troops ....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Loke: 14 Νοέμβριος 2008 - 01:21
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 23:26

Γιατι να κανει τοσο καιρο για ενα chapter που το πολυ να εχει 1 σειρα κειμενο και ολο το αλλο να ειναι ζωγραφιες με apostles κομπαρσους που πεθαινουν??? Τουλαχιστον το μονο καλο ειναι οτι το επομενο βγαινει στις 28!!Αντε υπομονη μεχρι τοτε.Μακαρι να δειξει καθολου Guts και κανα info gia to Elfhelm

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 23:42
Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει με αυτή την κοπέλα,από την μία μοιάζει αστεία και να μην ξέρει τι γίνετε γύρω της και από την άλλη είναι εντελώς freaky με αυτά που λέει

Είναι να αναρωτιέσαι και τι δικαιολογία θα βρει ο Griffith για των στρατό των τεράτων του,μόλις τελειώσει η μάχη.

Επίσης ναι,άντε να δούμε και λίγο Guts,τον βαρεθήκαμε τον Γριφφίτη

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 02:36
Το κακό βέβαια είναι ότι επειδή τα chapters βγαίνουν μια στο τόσο ξεχνάω κάποια πράγματα!
Ας μου θυμίσει κάποιο καλό παιδάκι ποια είναι είναι η κοπελιά που φώναξε στο κοινό?
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 02:52
Ας μου θυμίσει κάποιο καλό παιδάκι ποια είναι είναι η κοπελιά που φώναξε στο κοινό?
Παρών

Είναι η Sonya,μια από τις κοπέλες που είχαν πιαστεί αιχμάλωτες απο τους Kushan στην Midland και,πρωτού γίνει σκλάβα τους,ο Griffith ήρθε και την έσωσε,μαζί με όλους τους υπόλοιπους.
Άπ όσο ξέρουμε έχασε τους γονείς της κατά την διάρκεια της μάχης και έχει την παράξενη ικανότητα να προβλέπει κάποιες μελλοντικές καταστάσεις,όπως και να διαβάζει τα μυαλά ανθρώπων πολλές φορές και επομένως ο Griffith την έκανε μάντισσα της ομάδας.
Πάει πακέτο με έναν άλλο νέο στρατιώτη συνήθως,τον Μule,που προσπαθεί να την περιωρήσει από το να συμπεριφέρετε ξέγνοιαστα και χωρίς σεβασμό στον Griffith(μιας και φαίνετε να τον ενδιαφέρει πολύ και ζηλεύει όποτε τον βλέπει με την πριγκίπισσα) και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.
Αυτά,ελπίζω να θυμίθηκες τώρα,αλλιώς ώρα για επανάληψη ;P
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 09:06

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 18:40
Όντως,ο Griffith έχει ολόκληρο χαρέμι από bishie fangirls που τον ζητάνε(αλλά φυσικά δεν δίνετε σε καμία!),ενώ ο Guts έχει Caska,Farnese και Schierke(όπου,ειδικά η τελευταία,είναι μπέμπα!)...Ακυρο δε σας φαινεται λιγο παραξενο που ο κα8ε πρωταγωνιστης εχει απο 3-4 γκομενες να τον 8ελουν οεο.Βεβαια μπορει οι κοπελες να ειναι εφηβς αλλα τι να κανουμε η παιδεραστια εχει περασει μαλλον για το σεναριογραφο^^
Καλά,ότι ο Miura έχει μερικά issues το ξέρουμε εδώ και καιρό και πάνε πέρα απ αυτό που ανέφερες,that guy is nuts:P
Αλλά τι να κάνουμε,όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη τρέλα

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 20:36
Όντως,ο Griffith έχει ολόκληρο χαρέμι από bishie fangirls που τον ζητάνε(αλλά φυσικά δεν δίνετε σε καμία!),ενώ ο Guts έχει Caska,Farnese και Schierke(όπου,ειδικά η τελευταία,είναι μπέμπα!)...
Ε, όχι και loli ο Gatts! Σχέση πατέρα-κόρης είναι! (Και πολύ χαριτωμένη, μπορώ να πώ!

Αυτά τα τέρατε του Miura είναι να γελάς όμως! Είναι η ιδέα μου, ή είδα μια φάλαινα-φυσιτήρα με πόδια ελέφαντα στο 299;;;

Η μικρή η Sonya το παίζει μάγκας, ε; Μπάσταρδο, πώς τ'αντιπαθώ αυτό το μούλικο!!! Να ψοφήσει!

Και για άλλη μια φορά δεν υπήρχε πολύ εξέλιξη, αλλά τουλάχιστον τα updates είναι στην ώρα τους! Κάτι είναι κι αυτό...