Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#316 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 17:37

Να ρωτήσω... ισχύει ότι το επόμενο βγαίνει αύριο, έτσι;;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#317 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 18:34

Nai το επομενο chapter βγαινει αυριο.Πραγματικα μολις ειχα τελειωσει το ανιμε και το αρχισα δεν περιμενα να με αιχμαλωτισει τοσο.Οι μαχες,η αναπτυξη των χαρακτηρων τα γραφικα η ιστορια ειναι πραγματικα εντυπωσιακα.Απο τις λιγες σειρες που με εχουν κανει να χασω κυριολεκτικα τα μυαλα μου.Να φανταστειτε τα πηρα μονοκοπανια τα 10 τελευταια volumε.Η σειρα ειναι απλα μαστ Long live Gats and always go berserk:burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#318 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 18:37

Παιδια αν με το επομενο εννοειτε το 299 εχει ήδη βγει

Berserk 299 | Download berserk manga chapter 299 at Manga Share

Πατήστε το δευτερο λινκ που εχει.....

(that was an info originally provided by serestrum εγω είμαι στην αρχή του manga ακόμη XD)

#319 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:33

Παιδια αν με το επομενο εννοειτε το 299 εχει ήδη βγει

Berserk 299 | Download berserk manga chapter 299 at Manga Share

Πατήστε το δευτερο λινκ που εχει.....

(that was an info originally provided by serestrum εγω είμαι στην αρχή του manga ακόμη XD)

Για αυτο σε αγαπαω γτ με τα ποστ σου με κανεισ χαρουμενο.Παω για download α και το επομενο φιλοι του berserk βγαινει σε 14 μερες ετσι για να ξερουμε και που παταμε¨):nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#320 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:20

Μόλις διάβασα το 299 κι εγώ:tensai:

Σε γενικές γραμμές καλό chapterακι,πολύ μάχη μεταξύ τεράτων και ωραίος σχεδιασμός(ο Zodd διαλύθηκε στα multi-kills xD),αλλά κλασικά,δεν μας βλέπω σε κοντινό τέλος στην μάχηΔημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

Από τα καλά νέα είχαμε όμως ότι ότι το επόμενο chapter βγαίνει μόλις 28 Νοέμβρη,θαύμα για τα χρονικά του Miura....επιτέλους πήρε μπρός τουλάχιστον:drink:

#321 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 20:25

Eμενα δν με ενθουσιασε τοσο γιατι περιμεναμε τοσο καιρο κ μου φαινονται λιγα !!!!

Οκ περα απο αυτο, επιτελους ξεκιναει η μαχη (ωραια στιγμιοτυπα) κ θα ηθελα να δω πως θα αντιδρασει ο κοσμος κ μετα το τελος της.... Αντε τωρα να ερθει με το καλο η 28 !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#322 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 22:26

we want Evil-Genius !!!

ναι καιρος ειναι να δουμε τι εγινε με τον guts, αν και αυτη τη στιγμη θελω να δω πως θα καλυψει το γεγονος ο griff και τι ακριβως θα πει η Sonya, γτ στη διαρκεια του μανγα την εχουμε δει να κραταει σημαντικη θεση στο στρατο που την αναγνωριζουν και οι demons αν θυμαμαι καλα.

Παντως ο στρατος του gryffith πρεπει να εμεινε λιγο μ*****ς οταν ειδε τη πραγματικα ειναι τα demon troops ....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Loke: 14 Νοέμβριος 2008 - 01:21

#323 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 23:26

Παντως πρεπει να αρεσε στον Miura παρα πολυ ο Σαρλο και ο βουβος κινηματογραφος...:erk:
Γιατι να κανει τοσο καιρο για ενα chapter που το πολυ να εχει 1 σειρα κειμενο και ολο το αλλο να ειναι ζωγραφιες με apostles κομπαρσους που πεθαινουν??? Τουλαχιστον το μονο καλο ειναι οτι το επομενο βγαινει στις 28!!Αντε υπομονη μεχρι τοτε.Μακαρι να δειξει καθολου Guts και κανα info gia to Elfhelm
Δημοσιευμένη  εικόνα

#324 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 23:42

Τελικά δλδ η Sonya μίλησε στα "μυαλά" όλων αν κατάλαβα,ε?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει με αυτή την κοπέλα,από την μία μοιάζει αστεία και να μην ξέρει τι γίνετε γύρω της και από την άλλη είναι εντελώς freaky με αυτά που λέει:terror2:

Είναι να αναρωτιέσαι και τι δικαιολογία θα βρει ο Griffith για των στρατό των τεράτων του,μόλις τελειώσει η μάχη.:canthelp:

Επίσης ναι,άντε να δούμε και λίγο Guts,τον βαρεθήκαμε τον Γριφφίτη:bahhh:

#325 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 02:36

Όντως κι εγώ από άποψη υπόθεσης ήθελα να προχωρήσει περισσότερο, όμως από την άλλη οι εικόνες με τα τέρατα ήταν καταπληκτικές και δεν είναι διόλου εύκολο για έναν mangaka να τις ζωγραφίσει, ιδιαίτερα αν δεν χρησιμοποιεί και υπολογιστή, οπότε το δικαιολογώ κάπως!

Το κακό βέβαια είναι ότι επειδή τα chapters βγαίνουν μια στο τόσο ξεχνάω κάποια πράγματα!

Ας μου θυμίσει κάποιο καλό παιδάκι ποια είναι είναι η κοπελιά που φώναξε στο κοινό?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#326 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 02:52

Ας μου θυμίσει κάποιο καλό παιδάκι ποια είναι είναι η κοπελιά που φώναξε στο κοινό?

Παρών:ureshii:

Είναι η Sonya,μια από τις κοπέλες που είχαν πιαστεί αιχμάλωτες απο τους Kushan στην Midland και,πρωτού γίνει σκλάβα τους,ο Griffith ήρθε και την έσωσε,μαζί με όλους τους υπόλοιπους.

Άπ όσο ξέρουμε έχασε τους γονείς της κατά την διάρκεια της μάχης και έχει την παράξενη ικανότητα να προβλέπει κάποιες μελλοντικές καταστάσεις,όπως και να διαβάζει τα μυαλά ανθρώπων πολλές φορές και επομένως ο Griffith την έκανε μάντισσα της ομάδας.

Πάει πακέτο με έναν άλλο νέο στρατιώτη συνήθως,τον Μule,που προσπαθεί να την περιωρήσει από το να συμπεριφέρετε ξέγνοιαστα και χωρίς σεβασμό στον Griffith(μιας και φαίνετε να τον ενδιαφέρει πολύ και ζηλεύει όποτε τον βλέπει με την πριγκίπισσα) και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Αυτά,ελπίζω να θυμίθηκες τώρα,αλλιώς ώρα για επανάληψη ;P

#327 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 03:06

A...είναι αυτή που ζηλεύει την πριγκίπισσα,επειδή αγαπάει τον Griffith από παλιά!

Οκ Zoro-kun thx θυμήθηκα τώρα!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#328 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 09:06

Eνταξει εφτασα και εγω τη σειρα στο 299.Κουραστηκα αλλα το καταευχαριστη8ηκα οεο.Το τελευταιο chapteraki δε λεει και πολλα σχετικα με τα αλλα απλα ειναι 1 μεταβατικο to οποιο δειχενι την αντιδραση των α8ρωπων σε αυτη τη μαχη των δαιμονων.Και εγω μαζι σας οταν ρωτατε τι δικαιολογια 8α βρει ο γερακις για ολα αυτα^^Ακυρο δε σας φαινεται λιγο παραξενο που ο κα8ε πρωταγωνιστης εχει απο 3-4 γκομενες να τον 8ελουν οεο.Βεβαια μπορει οι κοπελες να ειναι εφηβς αλλα τι να κανουμε η παιδεραστια εχει περασει μαλλον για το σεναριογραφο^^:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#329 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 18:40

Ακυρο δε σας φαινεται λιγο παραξενο που ο κα8ε πρωταγωνιστης εχει απο 3-4 γκομενες να τον 8ελουν οεο.Βεβαια μπορει οι κοπελες να ειναι εφηβς αλλα τι να κανουμε η παιδεραστια εχει περασει μαλλον για το σεναριογραφο^^:hahaha:

Όντως,ο Griffith έχει ολόκληρο χαρέμι από bishie fangirls που τον ζητάνε(αλλά φυσικά δεν δίνετε σε καμία!),ενώ ο Guts έχει Caska,Farnese και Schierke(όπου,ειδικά η τελευταία,είναι μπέμπα!)...

Καλά,ότι ο Miura έχει μερικά issues το ξέρουμε εδώ και καιρό και πάνε πέρα απ αυτό που ανέφερες,that guy is nuts:P

Αλλά τι να κάνουμε,όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη τρέλα:wis:

#330 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 20:36

Όντως,ο Griffith έχει ολόκληρο χαρέμι από bishie fangirls που τον ζητάνε(αλλά φυσικά δεν δίνετε σε καμία!),ενώ ο Guts έχει Caska,Farnese και Schierke(όπου,ειδικά η τελευταία,είναι μπέμπα!)...

Ε, όχι και loli ο Gatts! Σχέση πατέρα-κόρης είναι! (Και πολύ χαριτωμένη, μπορώ να πώ!:congrats:)

Αυτά τα τέρατε του Miura είναι να γελάς όμως! Είναι η ιδέα μου, ή είδα μια φάλαινα-φυσιτήρα με πόδια ελέφαντα στο 299;;;:oo: :hahaha::hahaha:

Η μικρή η Sonya το παίζει μάγκας, ε; Μπάσταρδο, πώς τ'αντιπαθώ αυτό το μούλικο!!! Να ψοφήσει! :burningbe3:

Και για άλλη μια φορά δεν υπήρχε πολύ εξέλιξη, αλλά τουλάχιστον τα updates είναι στην ώρα τους! Κάτι είναι κι αυτό...

Δημοσιευμένη  εικόνα