Πολύ καλό μάνγκα σαν σύνολο προσωπικά μου άρεσε πολύ μέχρι και περίπου το 25 volume μετά νομίζω πως το κούρασε λίγο το θέμα και μοιάζει να ξέμεινε απο ιδέες ο mangaka. Πλέον δε καίγομαι τόσο να δω τη συνέχεια αλλά ούτε και το τέλος, γιατί νομίζω πως ότι είχε να προσφέρει η σειρά, μου το πρόσφερε ήδη.
Τα πρώτα 15 volumes ήταν και το καλύτερο μέρος του manga για μένα, και το θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένο που διαλέξαν το συγκεκριμένο κομμάτι για το anime. (που προσωπικά μου άρεσε και πολύ το τέλος του σαν anime. Έστεκε από μόνο του δηλαδή, μόνο το πρώτο επεισόδιο ήταν περιττό στο anime.)
Αν και παραδέχομαι ότι όντως το ξεκίνημα ήταν κατά πολύ καλύτερο,πιστεύω ότι και στο σημείο που είμαστε τωρα
Η αναμονή είναι μόνο που ξενερώνει για μένα δλδ,αλλά όχι η συνέχιση της σειράς μετά από τόσα χρόνια,οι ιδέες είναι ακόμη καλές,έχει ζουμί.
Προσωπικό παράπονο απ'το manga :
Spoiler:
Αυτά σίγουρα θα ήταν ωραίο αν τα είχε εξηγήσει νωρίτερα ίσως αλλά κανείς δεν είπε ότι δεν θα εξηγηθούν αργότερα

Επίσης,αν και ηθελε παρατηρητικότητα,μερικά στοιχεία δώθηκαν με έμμεσους τρόπους,πχ:
Αυτά τα ολίγα βασικά

Σίγουρα θα μπορούσε να μας έχει πει πιο πολλά ο mangaka,αλλά,όπως είπα,και όσα μας έδωσε δεν είναι λίγα και ούτε συνεπάγετε ότι δεν θα μας τα αποκαλύψει πιο κει ολοκληρωμένα.
Για μένα,αν και η σειρά έπεσε λιγάκι από την αρχή,παραμένει πάντα σε υψηλή θέση^_^
Edited by Zoro, 14 October 2008 - 03:42.