Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#271 Nthar

Nthar

Earth&Fire-Chill&Berserk

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 14:43

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
... so, no matter your strength, struggle... fight for the cause, never surrender and don't die...

#272 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 14:46

Spoiler:

romance ζητησα:yawn2:

οχι hentai

#273 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 20:38

Και ναι,αν και δεν ξέρω κατά πόσο επίσημο ή αξιόπιστο είναι,ανακοινώθηκε πριν 2 μέρες σε ένα forum ότι το (πολυαναμενόμενο από το καλοκαίρι) chapter 298 της αγαπημένης μας σειράς θα κυκλοφορήσει στις 24 αυτού του μήνα.

Εύχομαι όντως να είναι κάτι που ίσχύει γιατί δεν θέλει πολύ μέχρι τότε:)

Πηγές εδώ.

Υπομονή λοιπόν κόσμε,η μεγάλη στιγμή πλησιάζει.:8):

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 12 Οκτώβριος 2008 - 21:22

#274 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 22:59

Moλις ξεκινησα το manga του Berserk... Και ένα εχω να πω....... Sugoi!!!!!!!!!! Μου αρεσει παρα πολύ η πλοκή το σχέδιο, η λεπτομέρεια και γενικά όλη η εξελιξη της σειράς. Συγκεκριμένες συμπάθειες δεν έχω διαμορφώσει ακόμη εκτός από τον Puck με τον οποίο έπαθα έναν έρωτα κεραυνοβόλο....... Ειναι τέλειος πραγματικά..... Είμαι στον 4ο τομο και συνεχίζω ακάθεκτη.......

#275 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 23:05

Και ναι,αν και δεν ξέρω κατά πόσο επίσημο ή αξιόπιστο είναι,ανακοινώθηκε πριν 2 μέρες σε ένα forum ότι το (πολυαναμενόμενο από το καλοκαίρι) chapter 298 της αγαπημένης μας σειράς θα κυκλοφορήσει στις 24 αυτού του μήνα.

ΜΑΚΑΡΙ !!!!!:congrats::congrats::congrats::congrats:

Moλις ξεκινησα το manga του Berserk... Και ένα εχω να πω....... Sugoi!!!!!!!!!! Μου αρεσει παρα πολύ η πλοκή το σχέδιο, η λεπτομέρεια και γενικά όλη η εξελιξη της σειράς. Συγκεκριμένες συμπάθειες δεν έχω διαμορφώσει ακόμη εκτός από τον Puck με τον οποίο έπαθα έναν έρωτα κεραυνοβόλο....... Ειναι τέλειος πραγματικά..... Είμαι στον 4ο τομο και συνεχίζω ακάθεκτη.......

Ετσι !!!! Join the Berserk side !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#276 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 23:08

Ι Have and it feels so goood!!!! Πραγματικά από τα πρωτα chapters έχω βρεί την χαρά μου με το αίμα και την σφαγή που δείχνει. Ελπίζω να συνεχίζει έτσι και να μην πέφτει λογοκρισία στην συνέχεια......

#277 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 23:16

Ναι και φυσικά τα credits στον sensei τα πήρε το ποτάμι:smokingg:

Kidding,άντε καλό ξεκίνημα iri,ξέρω ήδη ότι:

1)Θα ζητάς παραπάνω βία αντί λιγότερη και ελπίζω η σειρά να σε ικανοποιήσει

2)Θα καταλάβεις ότι παρεξήγησες τον Guts και δεν είναι ο meanie της αρχής

3)Θα έχουμε νέο Griffith fangirl:tensai:

(το τελευταίο εγγύηση,δεν μπερδεύω τα bishie γούστα σου xP)

Keep it up και σαν το τελειώσεις κάνουμε καμία συζήτηση αν έχεις να πεις κάτι πάνω σε κάποιο θέμα:bath:

#278 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 23:23

Προς το παρον δεν έχω κάτι ιδιαίτερο ενάντια στον Guts ούτε είπα ότι μου φαίνεται κακός (but from a first glance griffith seems so much better:nbleed:)... Αλλο αν γενικότερα στον τομέα της μαχης μου αρεσει ενίοτε να υπάρχει μια ευρύτερη "στρατηγικη και σκεπτικο" και όχι απλά επιδειξη ωμής δυναμης. Βέβαια το αίμα και το σφάξιμο με αποζημιωνουν πλήρως στο συγκεκριμένο. Και πάλι ομως ξερω ότι εχω δει προς το παρον πολυ λιγο οπότε δεν λέω κάτι σιγουρο ακόμη.... Θα περιμένω να το τελείωσω όλο και μετα θα επανέλθω με συνολικές εντυπωσεις >.<

Υγ συγγνωμη Zoro sensei για την παράλειψη..... Σε ευχαριστω που με μυησες στον φανταστικο και αιματηρο κόσμο του Berserk... Θα κάνω ότι μπορώ για να σε κανω περηφανο και υποσχομαι να κρατησω την υποσχεση μου και να προβω σε μεθοδική εκτεταμμενη και τεκμηριωμενη ανάλυση και των 33 τομων όπως μου ζήτησες:nod2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Οκτώβριος 2008 - 23:29

#279 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 23:48

Ι Have and it feels so goood!!!! Πραγματικά από τα πρωτα chapters έχω βρεί την χαρά μου με το αίμα και την σφαγή που δείχνει. Ελπίζω να συνεχίζει έτσι και να μην πέφτει λογοκρισία στην συνέχεια......

Λογοκρισια ???:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ωραιο ανεκδοτο !!!! Πιστεψε με, δεν εχουν ιδεα τι θα πει λογοκρισια !!!!! Ειδικα αν θυμαμαι καλα στον τομο 13....:nbleed::nbleed::nbleed: (σωστος Ζορο??)
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#280 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 01:13

Ωραιο ανεκδοτο !!!! Πιστεψε με, δεν εχουν ιδεα τι θα πει λογοκρισια !!!!! Ειδικα αν θυμαμαι καλα στον τομο 13....:nbleed::nbleed::nbleed: (σωστος Ζορο??)

Yup,ειδικά στην αρχή κορυφή σε όλο το διάστημα με τους Hawks!

Πιο κει έδωσε πιο πολύ τόπο στην φαντασία με μάγισσες,μαγικές στολές και τέρατα,αλλά θα ταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν είναι ωραία πάλι:nbleed:

Σίγουρα είναι πιο υπερβολικά πια και όχι τόσο ρεαλιστικά όσο στην αρχή,αλλά με τίποτα δεν σου μειώνουν το ενδιαφέρον.

Όπου να ναι τελειώνει το hiatus του mangaka και σε 2 βδομάδες περίπου ξεκινάμε πάλι δυναμικά συζητήσεις!

Εσείς τι λέτε λοιπόν(και βάζουμε spoilers μιας και μας παρακολουθούν άτομα που δεν το χουν τελειώσει):

Spoiler:

Αυτά,ακούω θεωρίες πριν δούμε το 298:tensai:

#281 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 01:22

Λοιπον σχετικα με τα οσα ειπες....

Spoiler:

#282 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 13:23

Spoiler:

Iristella, καλώσήρθες στον κόσμο του Gutts. Σε ποιό σημείο έχεις φτάσει;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#283 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 18:18

Πολύ καλό μάνγκα σαν σύνολο προσωπικά μου άρεσε πολύ μέχρι και περίπου το 25 volume μετά νομίζω πως το κούρασε λίγο το θέμα και μοιάζει να ξέμεινε απο ιδέες ο mangaka. Πλέον δε καίγομαι τόσο να δω τη συνέχεια αλλά ούτε και το τέλος, γιατί νομίζω πως ότι είχε να προσφέρει η σειρά, μου το πρόσφερε ήδη.

Τα πρώτα 15 volumes ήταν και το καλύτερο μέρος του manga για μένα, και το θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένο που διαλέξαν το συγκεκριμένο κομμάτι για το anime. (που προσωπικά μου άρεσε και πολύ το τέλος του σαν anime. Έστεκε από μόνο του δηλαδή, μόνο το πρώτο επεισόδιο ήταν περιττό στο anime.)

Προσωπικό παράπονο απ'το manga :
Spoiler:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#284 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 22:30

Spoiler:

Iristella, καλώσήρθες στον κόσμο του Gutts. Σε ποιό σημείο έχεις φτάσει;

ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :wooi2:... Είμαι προς το παρόν στον τέταρτο τόμο και προχωράω ακάθεκτη^^. 'Οπως είπα και πιο πάνω οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ θετικές.

Να συμπεράνω από τα παραπάνω ότι το manga δεν έχει καποιο συγκεκριμένο ρυθμό με τον οποίο βγάινει αλλά ανάλογα με το πότε προλαβαίνει ο mangaka Ε? Ωχ μαρτύριο πρέπει να είναι αυτό. Τουλάχιστον έχω αρκετό υλικό να διαβάσω μέχρι να φτάσω σε εκείνο το σημείο.......

#285 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 22:57

Eγώ μόλις πήρα στα χέρια μου τα 3 πρώτα volumes από την dark horse και έχω να πω πως δεν έχει καμία σχέση να το διαβάζεις scanlation με το κανονικό manga. Όσοι έχουν κουραστεί να περιμένουν καινούρια chapter και έχουν δει μόνο scanlations ας κάνουν μια χάρη στον εαυτό τους και ας παραγγείλουν το manga...