Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Berserk
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 14:43
... so, no matter your strength, struggle... fight for the cause, never surrender and don't die...
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 14:46
Spoiler:
romance ζητησα

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 20:38
Εύχομαι όντως να είναι κάτι που ίσχύει γιατί δεν θέλει πολύ μέχρι τότε

Πηγές εδώ.
Υπομονή λοιπόν κόσμε,η μεγάλη στιγμή πλησιάζει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 12 Οκτώβριος 2008 - 21:22
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 22:59
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 23:05
Και ναι,αν και δεν ξέρω κατά πόσο επίσημο ή αξιόπιστο είναι,ανακοινώθηκε πριν 2 μέρες σε ένα forum ότι το (πολυαναμενόμενο από το καλοκαίρι) chapter 298 της αγαπημένης μας σειράς θα κυκλοφορήσει στις 24 αυτού του μήνα.
ΜΑΚΑΡΙ !!!!!

Moλις ξεκινησα το manga του Berserk... Και ένα εχω να πω....... Sugoi!!!!!!!!!! Μου αρεσει παρα πολύ η πλοκή το σχέδιο, η λεπτομέρεια και γενικά όλη η εξελιξη της σειράς. Συγκεκριμένες συμπάθειες δεν έχω διαμορφώσει ακόμη εκτός από τον Puck με τον οποίο έπαθα έναν έρωτα κεραυνοβόλο....... Ειναι τέλειος πραγματικά..... Είμαι στον 4ο τομο και συνεχίζω ακάθεκτη.......
Ετσι !!!! Join the Berserk side !!!!
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 23:08
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 23:16
Moλις ξεκινησα το manga του Berserk... Και ένα εχω να πω....... Sugoi!!!!!!!!!! Μου αρεσει παρα πολύ η πλοκή το σχέδιο, η λεπτομέρεια και γενικά όλη η εξελιξη της σειράς. Συγκεκριμένες συμπάθειες δεν έχω διαμορφώσει ακόμη εκτός από τον Puck με τον οποίο έπαθα έναν έρωτα κεραυνοβόλο....... Ειναι τέλειος πραγματικά..... Είμαι στον 4ο τομο και συνεχίζω ακάθεκτη.......
Ναι και φυσικά τα credits στον sensei τα πήρε το ποτάμι

Kidding,άντε καλό ξεκίνημα iri,ξέρω ήδη ότι:
1)Θα ζητάς παραπάνω βία αντί λιγότερη και ελπίζω η σειρά να σε ικανοποιήσει
2)Θα καταλάβεις ότι παρεξήγησες τον Guts και δεν είναι ο meanie της αρχής
3)Θα έχουμε νέο Griffith fangirl:tensai:
(το τελευταίο εγγύηση,δεν μπερδεύω τα bishie γούστα σου xP)
Keep it up και σαν το τελειώσεις κάνουμε καμία συζήτηση αν έχεις να πεις κάτι πάνω σε κάποιο θέμα

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 23:23
Υγ συγγνωμη Zoro sensei για την παράλειψη..... Σε ευχαριστω που με μυησες στον φανταστικο και αιματηρο κόσμο του Berserk... Θα κάνω ότι μπορώ για να σε κανω περηφανο και υποσχομαι να κρατησω την υποσχεση μου και να προβω σε μεθοδική εκτεταμμενη και τεκμηριωμενη ανάλυση και των 33 τομων όπως μου ζήτησες

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Οκτώβριος 2008 - 23:29
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 23:48
Ι Have and it feels so goood!!!! Πραγματικά από τα πρωτα chapters έχω βρεί την χαρά μου με το αίμα και την σφαγή που δείχνει. Ελπίζω να συνεχίζει έτσι και να μην πέφτει λογοκρισία στην συνέχεια......
Λογοκρισια ???

Ωραιο ανεκδοτο !!!! Πιστεψε με, δεν εχουν ιδεα τι θα πει λογοκρισια !!!!! Ειδικα αν θυμαμαι καλα στον τομο 13....

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 01:13
Ωραιο ανεκδοτο !!!! Πιστεψε με, δεν εχουν ιδεα τι θα πει λογοκρισια !!!!! Ειδικα αν θυμαμαι καλα στον τομο 13....
:nbleed:
(σωστος Ζορο??)
Yup,ειδικά στην αρχή κορυφή σε όλο το διάστημα με τους Hawks!
Πιο κει έδωσε πιο πολύ τόπο στην φαντασία με μάγισσες,μαγικές στολές και τέρατα,αλλά θα ταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν είναι ωραία πάλι

Σίγουρα είναι πιο υπερβολικά πια και όχι τόσο ρεαλιστικά όσο στην αρχή,αλλά με τίποτα δεν σου μειώνουν το ενδιαφέρον.
Όπου να ναι τελειώνει το hiatus του mangaka και σε 2 βδομάδες περίπου ξεκινάμε πάλι δυναμικά συζητήσεις!
Εσείς τι λέτε λοιπόν(και βάζουμε spoilers μιας και μας παρακολουθούν άτομα που δεν το χουν τελειώσει):
Αυτά,ακούω θεωρίες πριν δούμε το 298:tensai:
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 01:22
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 13:23
Iristella, καλώσήρθες στον κόσμο του Gutts. Σε ποιό σημείο έχεις φτάσει;
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 18:18
Τα πρώτα 15 volumes ήταν και το καλύτερο μέρος του manga για μένα, και το θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένο που διαλέξαν το συγκεκριμένο κομμάτι για το anime. (που προσωπικά μου άρεσε και πολύ το τέλος του σαν anime. Έστεκε από μόνο του δηλαδή, μόνο το πρώτο επεισόδιο ήταν περιττό στο anime.)
Προσωπικό παράπονο απ'το manga :
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 22:30
Spoiler:
Iristella, καλώσήρθες στον κόσμο του Gutts. Σε ποιό σημείο έχεις φτάσει;
ευχαριστώ για το καλωσόρισμα

Να συμπεράνω από τα παραπάνω ότι το manga δεν έχει καποιο συγκεκριμένο ρυθμό με τον οποίο βγάινει αλλά ανάλογα με το πότε προλαβαίνει ο mangaka Ε? Ωχ μαρτύριο πρέπει να είναι αυτό. Τουλάχιστον έχω αρκετό υλικό να διαβάσω μέχρι να φτάσω σε εκείνο το σημείο.......
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 22:57