Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γενική συζήτηση για τον στρατό
Posted 09 June 2009 - 21:03
Ειναι μια ηλιθια μ@λ@κι@ που ειναι αναγκαστικο να πας...
και μην ακουσω κανεναν να μου λεει " αν δεν πας στρατο δεν γινεσαι αντρας"
ΤΙ ******** ειναι αυτες!!! ΔΗΛΑΔΗ Πρεπει να πας στρατο για να γινεις!??!
ΕΛΕΟΣ αυτα τα λενε κατι κολλημενοι σκατογεροι και παλιομοδιτες που εμεινε αυτη η φραση απο τοτε και την λενε και σημερα οσοι την λενε.
Ο στρατος ειναι 1 χρονος τζαμπα απο την ζωη σου. Σου περναει ο καθε ******* την στρατιωτικη του προπαγανδα και χαιρεται. Εχεις τον καθε ηλι8ιο πανω απο το κεφαλι σου να σε διαταζει..." κανε αυτο...κανε εκεινο...."
Εγω ρε φιλε δε γουσταρω τα οπλα....δεν γουσταρω τον πολεμο....
θες πολεμο...?? κανε εσυ που εισαι στρατοκαυλος...
Να πεθαινουν στρατιωτες ( αν γινει πολεμος ) για να ζουνε οι χοντροι με τα πολλα λεφτα και να απολαμβανουν!!!??
ΜΠΑΑΑ....γιατι να υπηρετησω κατι στο οποιο δεν πιστευω....
Οπως μου φερετε αυτη η χωρα και οτι κανει....αυτο ακριβως θα λαβει απο μενα!!
Αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!
( και οχι δε φοβαμαι να παω στρατο αν τυχον το αναφερει καποιος εδω μεσα...απλα δε γουσταρω για δικους μου λογους!! )
Posted 09 June 2009 - 21:13
Δεν μου τη δίνει ο στρατος επειδή ο πιτσιρικάς δυο τετράγωνα πιο κάτω με το βυσματάκι του θα είναι ναυτικό ενώ εγώ θα λιώνω στο πεζικό.
Δεν μου τη δίνει ο στρατός επειδή θα υπηρετήσω μια πατρίδα η οποία μπορεί να μη μου το ανταποδώσει ποτέ.
Δεν μου τη δίνει ο στρατός επειδή πιθανότατα θα πέσω σε στρατόκ@βλο ανώτερο που θαμου βγάλει το λάδι.
Με πειράζει επειδη θα είναι χαμένος χρόνος από τη ζωή μου.Plain and simple.
Καλύτερα , να τελειώνουμε με τον στρατό γρήγορα και να μπαίνουμε στις σχολές μας...
Στο κάτω κάτω αν έχετε πάει ποτέ σας κατασκήνωση ο στρατός δεν είναι τίποτα.. απλα μια 2η κατασκήνωση με πειθαρχεία και ασκήσεις ( ναί μου την δινει οταν βλέπω μαμόθρεφτα να κλαίνε οταν ειναι να πανε στον στρατό >.> ).
Δυο πράματα:
1)Το υπαίθριο camping πιάνεται;
2)Έχεις υπηρετήσει;
Posted 09 June 2009 - 21:24
Δυο πράματα:
1)Το υπαίθριο camping πιάνεται;
2)Έχεις υπηρετήσει;
1) όχι
2)σχεδόν αλλά όχι
2= κανονικό στρατό όχι ακόμα άν και ελπίζω πρίν το ξεφτυλίσουν κάνοντας το 4-5 μήνες.
Έχω κάνει ειδικές δυνάμεις με έναν γνωστό του πατέρα μου που με πήρε για 1 μήνα το καλοκαίρι. Λίγο ποιό μακρυά απο τους κανονικούς κάνοντας τις ίδιες ασκήσεις και ωράρια , όσο μπορούσα φυσικά (-13 κιλά

@flame
Είχα μακρύ μαλλί ..... έλεος .. ξαναβγένει ...κόμπλεξ ftw.
Btw .. ξέρεις πόσους είδα να κλαίνε ? και με τί σωματότυπο έτσι ? ... let it :]
Posted 09 June 2009 - 21:34
ο καθε σωματοτυπος, κλαιει διαφορετικα?
Posted 09 June 2009 - 21:35
i dont want to see tenshi with short hair
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!
Δε μπορω να με φανταστω με κοντο μαλλι φιλε μου!!!!
και συμφωνω με αυτα που ειπες!!
Επισης πολλα ατομα οταν φυλουσαν παλια σκοπιες ειχαν αυτοκτονησει!!
τωρα βεβαια απο οτι ξερω τους βαζουν 2-2. (δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο).
@Ανκα δικαιωμα σου ειναι να πας στρατο.(γιαυτο και θα επρεπε να γινει μισθοφορικος...να πηγαινει οποιος θελει τοσο πολυ) Και πως γινεται να σε πηρε ειδικες δυναμεις οπως προανεφερες?!
Εγω μυριζομαι γερο βισμα οταν θα πας στρατο...!!!
Posted 09 June 2009 - 21:39
ο φίλος του baba σου σίγουρα θα ήταν σκληρός όπως είναι στις ειδικές δυνάμεις. ειδικά στην ηλικία σου, θα έτρεχες τουλάχιστον 400 KM την μέρα με full εξοπλισμό να φανταστώ eh?
κόμπλεξ ftw <----------- ..............
Δέν μαρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου :] άν θές απάντηση -> message
ίδιο πρόγγράμα , τα πάντα με ελάχιστες διαφορές. Το θέμα είναι το οτι έχω μια γεύση .. γιαυτό και έγραψα αυτά που έγραψα ..διαφορετικά απλά θα έλεγα οτι θέλω να πάω στρατό .
Δέν μπορείς να με κατακρίνεις για κάτι που έχω μία εμπειρία και δέν πουλάω αερολογίες για μαγγιά (έτσι όπως νομίζουν μερικοί ! , πήγα στρατό μάγκεψα .....animaaals :] ).
@Serestrum ....θές απάντηση ? απλά είδα γομάρια να κλαίνε και λαππάδες να πεισμώνουν και να τα καταφέρνουν .
@Tenshi όχι , ήταν μόνο για μία φορά και φυσικά όχι βίσμα ... να τον βράσω τον στρατό άμα είναι να είμαι με το laptop και τον καφέ ή στο ναυτικο/αεροπορεία που ώς γνωστόν είναι πιό χαλαρά.
Edited by Ankaa, 09 June 2009 - 21:44.
Posted 09 June 2009 - 21:53
Συμφωνώ. Αν είχε και γυναίκες ο στρατός θα ήταν πραγματικά κάμπινγκ/κατασκήνωση με τα έξοδα πληρωμένα (και για όποιον απορεί, παρουσιάστικα Πυροβολικό και έκανα θητεία σε ψιλομαύρη μονάδα)Εγω ξερω οτι η ευρωπαικη ενωση μιλαει για ισοτητα των δυο φιλων....αλλα απο οτι φαινεται ισοτητα μονο στα δικαιωματα οχι και στις υποχρεωσεις!
Εγω πιστευω οτι και οι γυναικες πρεπει να πηγαινουν στη στρατευση γιατι μην ξεχναμε ισοτητα θελουν ισοτητα θα εχουν, τελος!
Ήμουν 6 μήνες Αλεξανδρούπολη (7 αν υπολογίσεις και τις άδειες), Τούρκους δεν είδα, παρά 3 ΕΠΟΠ που είχαμε στη μονάδα μου. Επειδή είχα βαρέσει διάφορες σκοπιές/περίπολα μαζί τους μια χαρά σωστά παιδιά/οικογενειάρχες ήταν. Οι μικρότεροι σε ηλικία ήταν πιο "Ελληνόπουλα" στη νοοτροπία, ο τρίτος, που είχε και 5 παιδιά ήταν λίγο πιο "έχουμε χάσει την παράδοσή μας και έχουμε γίνει Ευρωπαίοι" και ότι μπήκε στρατό γιατί έκανε δουλειές του ποδαριού.ATANASHIOSU πηγαινε 5 μηνες να μεινεις και να ζησεις στην κομοτηνη (και γενικα απο την ξανθη και μετα) και μετα θα εχεις καθε δικαιωμα να μου πεις για το ήθος και χαρακτήρα των "Τουρκων".
Και να μάθεις να σέβεσαι τα "καπιταλιστικά ξέκωλα" τις "ψυλομύτες και καραεγωίστριες Δυτικοευρωπαίες" στις οποιες συμπεριλαμβανονται και οι Ελληνιδες.
Ένα άλλο παλικάρι γύρω στα 20, φαντάρος που είχα πετύχει σε φυλλάκιο, ήταν ακόμα πιο "Ελληνόπουλο". Μέχρι και χοιρινό έτρωγε (κάτι που δεν έκαναν οι άλλοι τρεις)
Γενικά οι άνθρωποι αυτοί μου έδωσαν την ίδια εικόνα με συντηρητικούς Έλληνορθόδοξους. Αν ξεφύγουν και από τα γκέττο τους και αναμειχθούν με τον υπόλοιπο πληθυσμό δε θα διαφέρουν τόσο πολύ.
Να σου πω: αν δεν έχεις ζήσει μόνος σου, μακριά από γονείς και οικογένεια, δεν είχες κάποιες ευθύνες και συνέπειες για τις παραλήψεις σου και ένα πρόγραμμα, περιορισμούς και εντολές να ακολουθήσεις, τότε δεν έχεις "γίνει άντρας". Ο στρατός σου δίνει μια ευκαιρία να τα κάνεις όλα αυτά. Αν μπεις στα 18 ναι, έτσι πάει, αν μπεις στα 28 και πριν έμενες μόνος, σπούδαζες και δούλευες τότε είσαι ΟΚ.και μην ακουσω κανεναν να μου λεει " αν δεν πας στρατο δεν γινεσαι αντρας"
ΤΙ ******** ειναι αυτες!!! ΔΗΛΑΔΗ Πρεπει να πας στρατο για να γινεις!??!
ΕΛΕΟΣ αυτα τα λενε κατι κολλημενοι σκατογεροι και παλιομοδιτες που εμεινε αυτη η φραση απο τοτε και την λενε και σημερα οσοι την λενε.
Ναι, 2-2 μπαίνουν πια στις σκοπιές. Καλύτερα έτσι. Έχεις να πεις δύο κουβέντες, κοιμάσαι τα βράδια στη σκοπιά με βάρδιες και καλύπτεις καλύτερα το χώρο ευθύνης σου.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!
Επισης πολλα ατομα οταν φυλουσαν παλια σκοπιες ειχαν αυτοκτονησει!!
τωρα βεβαια απο οτι ξερω τους βαζουν 2-2. (δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο).
Τώρα, κάθε μείωση για καλό. Αν αναπροσαρμωστούν κατάλληλα οι οργανώσεις των μονάδων, τα σχέδια ασφαλείας των στρατοπέδων και μοιραστούν καλύτερα οι φαντάροι το 9-μηνο είναι εφικτότατο. Αν καταργηθούν κληρωτοί σε ναυτικό και αεροπορία και κλείσουν και μερικά στρατόπεδα, ενώ οι μονάδες στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα καλύπτονται με αποσπάσεις, μπορούμε να κατέβουμε ακόμα και στο 6-μηνο.
Posted 09 June 2009 - 22:04
διακινηση ναρκωτικων και άλλες πονηριές που παραλίγο να βγούν στην δημοσιότητα αλλα....Επισης πολλα ατομα οταν φυλουσαν παλια σκοπιες ειχαν αυτοκτονησει!!
..

ξέρεις πολλά :] ? ας πούμε οτι αυτοκτόνησες..
Posted 09 June 2009 - 22:09
Ναι. Ιδίως στα σύνοραδιακινηση ναρκωτικων και άλλες πονηριές που παραλίγο να βγούν στην δημοσιότητα αλλα....
![]()
ξέρεις πολλά :] ? ας πούμε οτι αυτοκτόνησες..
Posted 09 June 2009 - 22:13
Ετσι και αλλιως ο στρατος δεν ειναι μονο επιθετικη δυναμη, ειναι και ειρηνευτικη. Γιατι πειτε μου, τι θα εμποδιζε τους Τουρκους να εισβαλουν στο Αιγαιο αν δεν υπηρχε ο ελληνικος στρατος?
Και για να ξεκαθαρισω την θεση μου, σαφως και δεν ειμαι υπερ του στρατου και των πολεμων, αλλα δυστυχως ειναι ενα αναγκαιο κακο που ολοι πρεπει να δουμε ποιο χαλαρα(οχι τους πολεμους την στρατευση)
Οσον αφορα για τα "ξεκολλα" τις ελληνιδες...πειτε μου ενα συγχρονο κρατος που δεν εχει ξεκολλα που Δυτικιζουν. Και πρεπει να καταλαβουμε, οτι εμεις τις θελουμε ξεκολλα γι'αυτο και γινονται.
Posted 09 June 2009 - 22:36
Ώπα ρε φίλε! Εντάξει, ένας χρόνος είναι και πάει για 9-μηνο, αλλά εσύ που έκανες θητεία για να μιλάς σαν ειδικός; 9 μήνες σε καμιά Πλάτη, τίποτα Ρίζια, (άντε και πιο κοντά σε Ορεστιάδα ή Διδιμότοιχο) ή (χειμώνα) Σαμοθράκη, Λήμνο ή σε κανένα νησάκι μεταξύ των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και της Τουρκίας (πχ Σύμη) με 15+ συνεχόμενες μέρες σκοπιές (και που να φτάσει και μήνα, εκεί να δεις γλύκα) δεν είναι παίξε γέλασε. Και σε μεγάλη πόλη να είσαι δηλαδή, όταν μείνεις κλεισμένος σε στρατόπεδο/φυλλάκιο για κανένα 20-ήμερο δεν αντέχεις (μιλάει προσωπική εμπειρία εδώ)Χαλαρωστε λιγο, μερικοι κανετε λες και θα καταταγητε στον Σπαρτιατικο στρατο. 9 μηνες ειναι πλεον η θητεια. Σε συγκριση με τις θητειες των πατεραδων μας και των παππουδων μας ειναι ψιχουλα.
(αν και τώρα που σκέφτομαι τα άτομα που γνώρισα στο στρατό, ίσως θα ήταν καλό να τον κάναμε Σπαρτιατικό... )
ΥΓ: Και υπάρχουν πάντα και τα Ελληνοαλβανικά σύνορα που, σε αντίθεση με τον Έβρο και τα Ελληνοβουλγαρικά, δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα γυρίσεις ζωντανός από τη σκοπιά σου...
Posted 09 June 2009 - 22:37
Το θέμα με τον στρατό είναι σίγουρα ότι χάνεις χρόνο από την ζωή σου αλλά από εκεί και πέρα είναι πως το βλέπει το ποτήρι ο καθένας, μισογεμάτο ή μισοάδειο;
Μετά το τέλος της θητείας οι περισσότεροι θυμούνται μόνο τα καλά πλέον γιατί τα κακά θέλουν να τα ξεχάσουν. Αφού θα πας που θα πας τουλάχιστον κοίτα πως θα περάσεις καλύτερα αυτό το χρόνο που θα χάσεις στο στρατό.
Εγώ προσωπικά κατέληξα να το βλέπω σαν ένα τελευταίο μεγάλο διάλειμμα(ή ας πούμε διακοπές) πριν βγω στην καθημερινή ρουτίνα της υπόλοιπης ζωής μου. Και αυτό είναι που με συγκράτησε αρκετές φορές στη θητεία μου μην τα κάνω όλα λίμπα με αυτά που έβλεπα εκεί μέσα και συμπεριλαμβάνω εκτός των μονιμάδων και αρκετούς "συνάδελφους" φαντάρους, τα λεγόμενα γ@*()σείρια, οι οποίοι μερικές φορές σε εκμεταλλευόντουσαν περισσότερο από τους καραβανάδες.
Γιατί καλά λέμε για τους κολλημένους καραβανάδες αλλά στην τελική την μεγαλύτερη πίκρα μπορεί να την πάθεις από άλλους φαντάρους. Αρχίζουμε από τα φωναχτά βύσματα που πάνε αεροπορία και ναυτικό και κάνουν παραμεθόριο στη Σαλαμίνα, δεν έχουν κάνει ούτε μία ώρα σκοπιά σε ολόκληρη τη θητεία τους και παραπονιούνται ότι τους "χώνουν" αν κάθονται 2 μέρες έξω και μία μέσα.Ύστερα είναι εκείνοι που θα στο παίξουν φίλοι αλλά ξαφνικά θα βρεθείς να κάνεις τις σκοπιές τους, θα πέρνουν τιμητικές και αναρρωτικές άδειες και εσύ θα μένεις πίσω στην εμπλοκή γιατί οι προγραμματισμένες άδειες τινάζονται στον αέρα και περιμένεις να γυρίσει ο άλλος για να φύγει κάποιος άλλος ο οποίος παρακαλάς να μην κάνει κι αυτός το ίδιο μέχρι να φτάσει η σειρά σου να δεις το σπίτι σου κι εσύ.
Στην τελική ας κοιτάξουμε πρώτα όλους αυτούς τους κληρωτούς που σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους εις βάρος των υπολοίπων και που το παίζουν μάγκες ότι και καλά δείξανε πόσο μεγάλα τα έχουν, με το να βάζουν τον μπαμπά και την μαμά να κανονίζουν τηλεφωνήματα στους καραβανάδες για να μην χαλάσει η ζαχαρένια του υιού τους!
Προσωπικά, συνάντησα πολλούς τέτοιους και θα τολμούσα να πω μόνο έναν σωστό φαντάρο που όταν κάποιος ήθελε για κάποιο σοβαρό ή όχι και τόσο σοβαρό λόγο να αλλάξει την υπηρεσία του ή να μην την κάνει πεταγόταν χωρίς δεύτερη σκέψη και έλεγε "εγώ ρε φίλε, θα σε βοηθήσω" και το θεωρώ τιμή μου που ακόμη και τώρα έχουμε κρατήσει συχνή επαφή.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 09 June 2009 - 22:41
παντως μην ψαρωνετε καποιοι.. καποιος προτυτερα ειπε για πειθαρχια και ασκησεις.. Ε λοιπον ο σημερινος στρατος ουτε το ενα εχει, ουτε το αλλο.. Εδω καταργησανε και το σχολειο μαχητη.. Και δεν σε αφηνουν να βαλλεις κατα ρυπας μην τυχον φτερνιστεις στη διαρκεια της βολης και θερισεις τον μισο λοχο... Πως θα βιωσετε την εμπειρια ρε αν δεν κανετε νυχτερινη βολη με αλουμινοχαρτο??

Posted 09 June 2009 - 22:41
Ώπα ρε φίλε! Εντάξει, ένας χρόνος είναι και πάει για 9-μηνο, αλλά εσύ που έκανες θητεία για να μιλάς σαν ειδικός; 9 μήνες σε καμιά Πλάτη, τίποτα Ρίζια, (άντε και πιο κοντά σε Ορεστιάδα ή Διδιμότοιχο) ή (χειμώνα) Σαμοθράκη, Λήμνο ή σε κανένα νησάκι μεταξύ των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και της Τουρκίας (πχ Σύμη) με 15+ συνεχόμενες μέρες σκοπιές (και που να φτάσει και μήνα, εκεί να δεις γλύκα) δεν είναι παίξε γέλασε. Και σε μεγάλη πόλη να είσαι δηλαδή, όταν μείνεις κλεισμένος σε στρατόπεδο/φυλλάκιο για κανένα 20-ήμερο δεν αντέχεις (μιλάει προσωπική εμπειρία εδώ)
(αν και τώρα που σκέφτομαι τα άτομα που γνώρισα στο στρατό, ίσως θα ήταν καλό να τον κάναμε Σπαρτιατικό... )
1ον, ειμαι 17 χρονων
2ον, δεν ειπα οτι ο στρατος ειναι οι καλυτερες μερες της ζωης σου, ειπα οτι οτι αν το παρεις χαλαρα και δεν πας νομιζοντας οτι θα σε βασανισουν, περναν ποιο ευκολα οι μερες
Posted 09 June 2009 - 22:48
λαθος μου αλλα δεν ανεφερα καποιες λεπτομεριες για την 5μηνη παραμονη μου στην κομοτηνη.Ήμουν 6 μήνες Αλεξανδρούπολη (7 αν υπολογίσεις και τις άδειες), Τούρκους δεν είδα, παρά 3 ΕΠΟΠ που είχαμε στη μονάδα μου. Επειδή είχα βαρέσει διάφορες σκοπιές/περίπολα μαζί τους μια χαρά σωστά παιδιά/οικογενειάρχες ήταν. Οι μικρότεροι σε ηλικία ήταν πιο "Ελληνόπουλα" στη νοοτροπία, ο τρίτος, που είχε και 5 παιδιά ήταν λίγο πιο "έχουμε χάσει την παράδοσή μας και έχουμε γίνει Ευρωπαίοι" και ότι μπήκε στρατό γιατί έκανε δουλειές του ποδαριού.
Ένα άλλο παλικάρι γύρω στα 20, φαντάρος που είχα πετύχει σε φυλλάκιο, ήταν ακόμα πιο "Ελληνόπουλο". Μέχρι και χοιρινό έτρωγε (κάτι που δεν έκαναν οι άλλοι τρεις)
Γενικά οι άνθρωποι αυτοί μου έδωσαν την ίδια εικόνα με συντηρητικούς Έλληνορθόδοξους. Αν ξεφύγουν και από τα γκέττο τους και αναμειχθούν με τον υπόλοιπο πληθυσμό δε θα διαφέρουν τόσο πολύ.
παρα 6 μερες που για καποιους λογους αυτες ηταν ολες οι μερες αδειας που πηρα συνολικα εκει (εκανα αρκετο καιρο να δω το σπιτι μου).
με την εννοια ¨τουρκους¨ ανεφερα τους ελληνες πολιτες μουσουλμανους (τουρκικη μειονοτητα της θρακης) και πομακους που καναμε μαζι τη θητεια μας στον ιδιο θαλαμο.
αυτοι οι ελληνες μουσουλμανοι και πομακοι μεταξυ τους μιλουσαν παντα στα τουρκικα.
οταν μιλουσαν με ελληνες μιλουσαν σπαστα ελληνικα (2-3 δε ξερανε καθολου ελληνικα).
ουσιαστικα υπηρχε ψυχρο κλιμα μεταξυ των ελληνοφωνων και των τουρκοφωνων.
συχνα τους ακουγαμε να μιλανε στα τουρκικα μπροστα μας (προσοχη δε θιγω τη γλωσσα τους) και να πετανε αναμεσα στα τουρκικα τα επωνυμα μας και οταν τους ρωτουσαμε τι λεγανε για μας, μας λεγανε πως μιλουσαν για τις υπηρεσιες (σκοπιες,θαλαμοφυλικια,αγγαρειες).
περα απο αυτο οποτε υπηρχε ευκαιρεια "δινανε" (ανεφεραν) στους ανωτερους και "χωνανε" (προτειναν για αγγαρεια) παντα τους ελληνοφωνους.
σε συνδιασμο με το οτι μεταξυ τους μιλουσαν παντα τουρκικα οσο και καλοπιστος νασαι, θα σου κινησει υποψιες.
προσωπικα εμενα προσπαθησαν καποιοι τουρκοφωνοι να με "χωσουν" 2 φορες πολυ αγρια αλλα επειδη αντεδρασα αμεσα φαγανε epic "ακυρο" (δεν εγινε αυτο που θελανε).
αρκετες φορες τους εποιασα να ορκιζονται στη παναγια για να γλυτωσουν καποια ποινη (πιστευουν οι μουσουλμανοι στην παναγια?).
καμια φορα πανω στην κουβεντα λεγανε τη τυπικη ελληνικη φραση "γ@μω το χριστο σου" και οποτε τους λεγαμε "γ@μω τον αλλαχ σου" διαμαρτηροταν οτι βριζαμε τον θεο τους.
επισης τυγχαναν πολυ καλυτερης μεταχειρησης απο μας.
περαν των αγραφων αδειων του πασχα και των χριστουγεννων παιρνανε αλλες τοσες αγραφες αδειες λογω μπαϊραμιου και ραμαζανιου (το τελευταιο το πηρανε εν καιρω ασκησεων που σημαινει πως εμεις που μειναμε φαγαμε διπλο αγγουρι).
σε εναν αγωνα ποδοσφαιρου ελλαδα-τουρκιας το Κ.Ψ.Μ.(κεντρο ψυχαγωγιας μοναδος) ειχε χωριστει στη μεση απο τη μια οι ελληνοφωνοι που υποστιριζαμε την ελλαδα και απο την αλλη οι ελληνες τουρκοφωνοι που δεν υποστηριζαν την εθνικη ελλαδος.
και να μην αναφερω τις σακουλες με παρανομο υλικο καπνισματος που φερνανε μεσα στη μοναδα (αλλα αυτο το κανανε και πολλοι ελληνοφωνοι).
μπορει πολλοι να μην βιωσαν και να μην βιωσουν τετοιες καταστασεις αλλα επειδη το εζησα απο πρωτο χερι, αυτο ηθελα να πω με την αρχικη μου φραση.
Edited by G.T.P._1982, 09 June 2009 - 22:53.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk