Την αναβολη την παιρνεις για πλακα. Την απαλλαγη, αμα δεν εισαι καβατζωμενος οπως λες, ειναι σε ποιον θα πεσεις. Αλλα σε καθε περιπτωση οι πιθανοτητες ειναι πολυ καλυτερες απο το Ι5Π.
Και γω για προσφατα μιλαω, απο το 8 μεχρι το 12 γιναν ολα οσα αναφερομαι.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γενική συζήτηση για τον στρατό
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 00:39
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 01:30
Ι5 ψυχολογικό δεν είναι καθόλου εύκολο πάντως, εκτός αν υπάρχει βύσμα.
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 09:53
^Ισχυει. Πρεπει να εισαι παιδι με ειδικες αναγκες ή κανενας ψυχακιας που υπαρχει πιθανοτητα να σκοτωσει ανθρωπο στο στρατοπεδο.
Γενικοτερα δεν ειναι καιθολου ευκολο να παρεις απαλλαγη απ τον στρατο
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 12:42
Άτομο με ειδικές ανάγκες πρέπει να είναι κάποιος για να δέχεται χωρίς καμία αντίδραση να του στερούν για μήνες την ελευθερία του χωρίς να έχει κάνει κανένα έγκλημα.
Αφού όμως με θέλουν ψυχάκια, ψυχάκια θα με έχουν.
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 12:44
Άτομο με ειδικές ανάγκες πρέπει να είναι κάποιος για να δέχεται χωρίς καμία αντίδραση να του στερούν για μήνες την ελευθερία του χωρίς να έχει κάνει κανένα έγκλημα.
Νταξ, αυτό είναι λίγο μελοδραματικό μαν. Στο στρατό θα πας όπως και όλος ο κόσμος, όχι στην Λέρο για ηλεκτροσόκ...XD
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 13:05
Θα πάω για μήνες παρά τη θέλησή μου σε ένα μέρος με άσχημες συνθήκες υγιεινής χωρίς προσωπικό χώρο όπου θα δουλεύω δίχως να πληρώνομαι και δεν θα μπορώ να φύγω αν δεν μου επιτρέψουν.
Την τελευταία φορά που κοίταξα, κάποιος στην παραπάνω κατάσταση λεγόταν "κρατούμενος".
Μελοδραματικό ή όχι, αυτή είναι η αλήθεια με όσο όμορφα λογάκια κι αν τη ντύσει κάποιος.
Και το οτι πηγαίνει όλος ο κόσμος δεν κάνει καμία διαφορά.
Πέρα του οτι δεν πηγαίνει όλος ο κόσμος, αλλά ο κόσμος που κατοικεί σε αυτή την άθλια "χώρα".
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 31 Αύγουστος 2013 - 13:07
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2013 - 14:36
Posts moved από το Black Hole (το έχουμε που το έχουμε το ειδικό thread, ας το χρησιμοποιούμε XD). Carry on.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2015 - 18:30
Χειροτερα αποτι περιμενα, τελικα ο στρατος ειναι μια γελοιοτητα δεν ξερω ποιος κοροιδευει ποιον εκει μεσα, το μονο καλο που εχει ο στρατος ειναι οτι βοηθαει τον κοσμο σε πλυμηρες κλπ. Ειμαι ηδη 2 μηνες μεσα αλλοι 7 εμειναν Ενταξη τι να κανουμε πρεπει να υπηρετισω και εγω την πατριδα οπως ολοι, ασχετα αν αυτη δεν μου εχει προσφερει τιποτα.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 14:24
Ηρθε κ η δικια μου ωρα,καλως σας βρηκα ανιμοφανταροι!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 14:32
Mπες με το σκεπτικο "Θα πηξω αλλα κλαιν, τελευταιες μεγαλες διακοπες ειναι" και ολα καλα θα πανε
Υ.Γ. Φυγε Κυπρο
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 14:34
Υ.Γ. Φυγε Κυπρο
To xω σκεφτει κ εχω ακουσει πολυ καλα λογια σαν στρατοπεδα εκει.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 14:47
6 λογοι για να πας
- Μεγαλες αδειες
- Αξιοπρεπεστατες υπηρεσιες (1 μεσα 1 εξω το χειροτερο)
- Αξιοπρεπεστατη εκπαιδευση + υπευθυνα ποστα (γι αυτο και οι μεγαλες αδειες)
- Πολυ καλες εγκαταστασεις και καθαριοτητα (Στην μοναδα που ημουν εγω ειχε χωρο με 15 pc και 2 ps3)
- Εξοδο σε πολεις και οχι σε χωρια του Εβρου (Λευκωσια, Λαρνακα)
- Καλος μισθος (γυρω στα 250 ευρο με προυποθεσεις αυξησης εαν γινεις δεκανεας) ενω στην Ελλαδα περνεις 8.80 το μηνα
Βεβαια για να τηρηθουν ολα αυτα μην φανταζεσαι οτι θα εισαι λουφα. Ειναι αρκετα πιο αυστηρα τα πραγματα!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 15:19
μπορούσες να αφήσεις το μουστάκι πάντως. Ο ξάδελφος μου το είχε αφήσει αλά Σαντάμ Χουσείν και είχε βγει φωτογραφία με το χαρακτηριστικό μπερέ
του έμοιαζε αρκετά.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2015 - 16:18
Mπες με το σκεπτικο "Θα πηξω αλλα κλαιν, τελευταιες μεγαλες διακοπες ειναι" και ολα καλα θα πανε
Υ.Γ. Φυγε Κυπρο
Το δύσκολο είναι η εκπαίδευση. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι "γιατί πρέπει να το κάνω εγώ αυτό" και "τώρα γιατί ήρθα εδώ". Αν και συνήθως τις πρώτες μέρες (ειδικά τις πρώτες 2) είναι αναπόφευκτο και όλοι λίγο ή πολύ το περνάνε.
6 λογοι για να πας
- Μεγαλες αδειες
- Αξιοπρεπεστατες υπηρεσιες (1 μεσα 1 εξω το χειροτερο)
- Αξιοπρεπεστατη εκπαιδευση + υπευθυνα ποστα (γι αυτο και οι μεγαλες αδειες)
- Πολυ καλες εγκαταστασεις και καθαριοτητα (Στην μοναδα που ημουν εγω ειχε χωρο με 15 pc και 2 ps3)
- Εξοδο σε πολεις και οχι σε χωρια του Εβρου (Λευκωσια, Λαρνακα)
- Καλος μισθος (γυρω στα 250 ευρο με προυποθεσεις αυξησης εαν γινεις δεκανεας) ενω στην Ελλαδα περνεις 8.80 το μηνα
Βεβαια για να τηρηθουν ολα αυτα μην φανταζεσαι οτι θα εισαι λουφα. Ειναι αρκετα πιο αυστηρα τα πραγματα!
Ένας κοντινός μου φίλος που έκανε θητεία πριν από 2 χρόνια στην Κύπρο μου είπε ότι ήταν μεγάλο λάθος (κυρίως γιατί τον στείλανε υποχρεωτικώς).
1) Είχε κάποιες άδειες αλλά δεν είχε λεφτά για εισιτήρια και αναγκαζόταν να πληρώνει ξενοδοχείο.
2) Υπηρεσίες αυστηρότατες και το χειρότερο ήταν οι ασκήσεις.
3) Για εγκαταστάσεις δε μου είπε, μόνο ότι ο κοινόχρηστος εξοπλισμός (π.χ. αλεξίσφαιρα) ήταν ό,τι χειρότερο. Μετά από βάρδια φορώντας το αλεξίσφαιρο δε φοριόταν η στολή.
4) Μισθός ανύπαρκτος.
5) Γενικό κλίμα αφιλοξενίας προς τους Έλληνες. Το έχω ακούσει κι από άλλους αυτό. Τώρα μπορεί να φταίνε και τα μέρη που σύχναζαν.
6) Αν πας καλοκαίρι θα φας 40άρια Κελσίου άνετα. Αυτό προσπάθησε να το αποφύγεις.
Νομίζω η έκφραση "πιο αυστηρά" δεν ταιριάζει. Τα πράγματα ήταν αυστηρότατα. Από την άλλη όμως εκείνος ήταν και 20, τώρα αν μπεις γύρω στα 25 δε ξέρω πως θα σου φανεί.
Κατά τα άλλα όταν επιστρέψεις για το τελευταίο τριμηνο από την Κύπρο θα έχεις βαθμό λογικά πράγμα που σημαίνει ότι ουσιαστικά θα κάθεσαι σχεδόν σε όποιο ελληνικό στρατόπεδο κι αν σε στείλουν.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 04 Σεπτέμβριος 2015 - 16:21
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2015 - 01:17
Προσωπικα αυτη τη στιγμη ειμαι οτι κατσει,αν με δεχτουν Κυπρο με δεχτηκαν δε θα κοψω το λαιμο μου.Την υγιεινη μου να φροντισω οπου κ να μαι κ την φυσικη κατασταση θα προσπαθησω να βελτιωσω περισσοτερο(θελω κοιλιακους μεσα σε 9 μηνες gadammit!!)