Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γενική συζήτηση για τον στρατό
Posted 16 February 2010 - 12:31
ούτως η άλλως αν δεν παιθάνει μεγάλο μέρος των ανθρώπων αυτού του πλανήτη
αυτά που λέει ο Nick δεν θα γίνουν εφικτά.
Posted 16 February 2010 - 14:34
εγώ άνετα ρίχνω 4 πυρηνικές βόμβες.
ούτως η άλλως αν δεν παιθάνει μεγάλο μέρος των ανθρώπων αυτού του πλανήτη
αυτά που λέει ο Nick δεν θα γίνουν εφικτά.
Ξερεις προσφατα εβλεπα την σειρα ντοκυμαντερ planet earth στην οποια αναφερεται οτι το μεγαλυτερο προβλημα του πλανητη μας ειναι οι ιδιοι οι ανθρωποι.Μιλουσαν διαφοροι επιστημονες και ολοι συμφωνουσαν οτι οι ανθρωποι ειναι απλα παρα πολλοι.Καποιοι ελεγαν πως ο πλανητης γη μπορει να συντηρει χωρις επιπτωσεις στο περιβαλλον 0,5-1 δισεκατομυρια ανθρωπους ενω αλλοι το ενεβαζαν οριακα στα 3.Σημερα ειμαστε πανω απο εξι και μεχρι το 2050 υπολογιζεται πως θα ειμαστε 9.Ποιος μπορει να βαλει ενα φρενο?Κανενας.Αν καποιος θελησει να μειωσει τον αριθμο ανθρωπων οπως και αν προσπαθησει να το κανει θε θεωρηθει τυρανος.Μπορουμε βεβαια να αποκτησουμε σωστη σεξουαλικη αγωγη και να χρησιμοποιουμε προφυλακτικα για να αποφυγουμε την ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες πραγμα που θα προσφερει μια αξιοπρεπη καθυστερηση στην καταστροφη του σπιτιου μας,αλλα οπως ειπωθηκε και στην σειρα<η ανθρωποτητα πρεπει να κανει μια σταδιακη υποχωρηση,αλιως ειναι χαμενη απο χερι>.Παλι καλα εμεις οι Ελληνες το καταλαβαμε αυτο καλα γι'αυτο και δεν κανουμε παραπανω απο ενα παιδια.LOLLL:kakaka:
Posted 02 March 2010 - 16:28

Posted 02 March 2010 - 21:21
ο στρατος παντως ειναι ωραιες πληρωμενες διακοπες παρατεταμενης διαρκειας ' τετοιες διακοπες αλλου τις πληρωνουν για να περασουν αναλογες συγκινησεις και εμεις τις απορριπτουμε . το κρατος που εχουμε ειναι κρατος προνοιας !

Posted 18 March 2010 - 19:47
παλι καλα που μπηκα τωρα
στη λημνο ειμαι και μπορω να πω οτι το στρατοπεδο που ειμαι ειναι αρκετα καλο. 88TMX for the win

Edited by Hellkeeper, 26 March 2010 - 08:06.
Posted 29 April 2010 - 16:32
Να ξερω, μην παω τσαμπα αυριο στη γραμματεια (γιατι την πηρα προσφατα) ... Οχι πως δεν θελω να υπηρετησω (actually i do not) αλλα ο σκοπος (πτυχιο, μεταπτυχιακο, διδακτορικο) αγιαζει τα μεσα xD
Posted 29 April 2010 - 16:54
Posted 06 May 2010 - 22:44
Posted 06 May 2010 - 23:16
Να παρουσιαστώ το Σεπτέμβρη,πριν την έναρξη των σπουδών μου,ή να τελειώσω την σχολή και μετά να καταταγώ ;
FOR THE LOVE OF ....
τελειωσε παιδι μου πρωτα τις σπουδες σου και ασε το στρατο....
Posted 07 May 2010 - 12:23
FOR THE LOVE OF ....
τελειωσε παιδι μου πρωτα τις σπουδες σου και ασε το στρατο....
+∞

Posted 07 May 2010 - 12:27

Posted 07 May 2010 - 12:33
14 μήνεςΒασικά έτσι όπως πάει η οικονομία, 8α μπω όταν γίνει 14 μήνες και θα πάω για έφεδρος υπαξιωματικός. Γλιτώνεις την ανεργία. Εκτός και αν φύγω κατευθείαν έξω, οπότε δεν πρόκειται να πάω ούτε μια μέρα.

Εννέα δεν είναι κανονικά ?
Posted 07 May 2010 - 16:33
Posted 07 May 2010 - 17:02
Μεγαλωνοντας αυτο που ακουγα ειναι πως ειναι τιμη να πας στο στρατο να υπηρετησεις τη μαμα πατριδα... Για ποιο λογο? Για οσα τοσο απλοχερα μας προσφερει? Για να νοιωθουν ασφαλεις στις καρεκλες τους 1000 ατομα?
Ο λογος που ανεβαζουν τη θητεια ειναι γιατι εχει ανεβει ΠΟΛΥ ο αριθμος των ανυποτακτων τα τελευταια χρονια κι αντι να σκεφτουν οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το συστημα απλα αυξανουν τη θητεια και θεωρουν οτι ετσι θα λυθει το προβλημα...
Υπαρχει ενας νομος στο site του υπουργειου εθνικης αμυνης περι αντιρρησιων συνηδεισης ψαξτε το λιγο και θα δειτε την υποκρισια σε ολο της το μεγαλιο. Σε ολη την ευρωπη η υποχρεωτικη στρατευση θεωρειτε αντισυνταγματικη εκτος απο την Ελλαδα....
Εγω σκοπευω να δηλωσω αντιρρησιας αν δεν με αφησουν να κανω ενναλακτικη θητεια η θα γινω ανυποτακτος η θα φυγω απο τη χωρα.... Δεν εχω καμια ορεξη να υπηρετησω και σε περιπτωση πολεμου να πολεμησω για να υπερασπισω τα κεφαλια της χωρας.....
Σε καλουν να υπηρετησεις γιατι? Για να μη χασεις το βιος σου? Εγω πες οκ γιατι ο πατερας μου εχει μια δικη του επιχειρηση (μη φανταστειτε τιποτα τρομερο) κι αυτο γιατι επι 30 χρονια δουλευει 12αωρα αλλα ο γιος μιας οικογενειας που ζει σε νοικιασμενο σπιτι και εχει δυο ανεργους γονεις τι να υπηρετησει? ΤΙ να προστατεψει? Το τιποτα? Για να παιζουν πολιτικα παιχνιδια οι Ελληνες με τους Τουρκους???
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~
Posted 07 May 2010 - 18:36

* Παιδιά χαλαρώστε είναι 9 μήνες που θα πάνε έτσι από τη ζωή σας αλλά πιστευώ πως τη συσσωρευμένη μλκια που θα δεις μέσα εκεί δεν θα τη δείς πουθενά αλλού, κυρίως τόσο ανώδυνα, είσαι τελείως περαστικός με όλα τα καλά και τα κακά.
* * Θα σου πρότεινα να πας όσο το ποιο δυνατόν νέος ή λίγο πριν πάρεις το πτυχίο σου από την όποια σχολή είσαι αλλιώς μετά θα σου είναι εμπόδιο στο να βρεις δουλεία.
---εντιτ---
Επίσης οι έφεδροι παίρνουν και το πρώτο αστεράκι του ανθυπολοχαγού [για το ψώνιο της υπόθεσης

Edited by Hazuki, 07 May 2010 - 18:42.