Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γενική συζήτηση για τον στρατό

• Please log in to reply
282 replies to this topic

#196 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 February 2010 - 12:31

εγώ άνετα ρίχνω 4 πυρηνικές βόμβες.
ούτως η άλλως αν δεν παιθάνει μεγάλο μέρος των ανθρώπων αυτού του πλανήτη
αυτά που λέει ο Nick δεν θα γίνουν εφικτά.

#197 Gol D.Nick

Gol D.Nick

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 16 February 2010 - 14:34

εγώ άνετα ρίχνω 4 πυρηνικές βόμβες.
ούτως η άλλως αν δεν παιθάνει μεγάλο μέρος των ανθρώπων αυτού του πλανήτη
αυτά που λέει ο Nick δεν θα γίνουν εφικτά.

Ξερεις προσφατα εβλεπα την σειρα ντοκυμαντερ planet earth στην οποια αναφερεται οτι το μεγαλυτερο προβλημα του πλανητη μας ειναι οι ιδιοι οι ανθρωποι.Μιλουσαν διαφοροι επιστημονες και ολοι συμφωνουσαν οτι οι ανθρωποι ειναι απλα παρα πολλοι.Καποιοι ελεγαν πως ο πλανητης γη μπορει να συντηρει χωρις επιπτωσεις στο περιβαλλον 0,5-1 δισεκατομυρια ανθρωπους ενω αλλοι το ενεβαζαν οριακα στα 3.Σημερα ειμαστε πανω απο εξι και μεχρι το 2050 υπολογιζεται πως θα ειμαστε 9.Ποιος μπορει να βαλει ενα φρενο?Κανενας.Αν καποιος θελησει να μειωσει τον αριθμο ανθρωπων οπως και αν προσπαθησει να το κανει θε θεωρηθει τυρανος.Μπορουμε βεβαια να αποκτησουμε σωστη σεξουαλικη αγωγη και να χρησιμοποιουμε προφυλακτικα για να αποφυγουμε την ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες πραγμα που θα προσφερει μια αξιοπρεπη καθυστερηση στην καταστροφη του σπιτιου μας,αλλα οπως ειπωθηκε και στην σειρα<η ανθρωποτητα πρεπει να κανει μια σταδιακη υποχωρηση,αλιως ειναι χαμενη απο χερι>.Παλι καλα εμεις οι Ελληνες το καταλαβαμε αυτο καλα γι'αυτο και δεν κανουμε παραπανω απο ενα παιδια.LOLLL:kakaka:

#198 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 posts

Posted 02 March 2010 - 16:28

6 λόχο παίδες,στην αρχή ήταν λίγο ζόρικα αλλά τελικά περνάω γαμάτα,Κανονικός Σαμουράι είμαι..:rofl:

#199 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 02 March 2010 - 21:21

και εγω νομιζα μονο κατ'όνομα ...
ο στρατος παντως ειναι ωραιες πληρωμενες διακοπες παρατεταμενης διαρκειας ' τετοιες διακοπες αλλου τις πληρωνουν για να περασουν αναλογες συγκινησεις και εμεις τις απορριπτουμε . το κρατος που εχουμε ειναι κρατος προνοιας !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#200 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 18 March 2010 - 19:47

τωρα να δουμε που 8α γινει 14μηνο.
παλι καλα που μπηκα τωρα
στη λημνο ειμαι και μπορω να πω οτι το στρατοπεδο που ειμαι ειναι αρκετα καλο. 88TMX for the win :P

Edited by Hellkeeper, 26 March 2010 - 08:06.

#201 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 posts

Posted 29 April 2010 - 16:32

Παιδια, να κανω μια question. Για να παρω αναβολη θελω ΜΟΝΟ βεβαιωση σπουδων ???
Να ξερω, μην παω τσαμπα αυριο στη γραμματεια (γιατι την πηρα προσφατα) ... Οχι πως δεν θελω να υπηρετησω (actually i do not) αλλα ο σκοπος (πτυχιο, μεταπτυχιακο, διδακτορικο) αγιαζει τα μεσα xD

#202 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 29 April 2010 - 16:54

Ναι μονο η βεβαιωση σπουδων χρειαζεται!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#203 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 06 May 2010 - 22:44

Να παρουσιαστώ το Σεπτέμβρη,πριν την έναρξη των σπουδών μου,ή να τελειώσω την σχολή και μετά να καταταγώ ;

Posted Image

#204 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 06 May 2010 - 23:16

Να παρουσιαστώ το Σεπτέμβρη,πριν την έναρξη των σπουδών μου,ή να τελειώσω την σχολή και μετά να καταταγώ ;

FOR THE LOVE OF ....

τελειωσε παιδι μου πρωτα τις σπουδες σου και ασε το στρατο....

Tiger-stock-blog-header.jpg

#205 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 07 May 2010 - 12:23

FOR THE LOVE OF ....

τελειωσε παιδι μου πρωτα τις σπουδες σου και ασε το στρατο....

+∞ :redcard2:
Posted Image

#206 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 07 May 2010 - 12:27

Βασικά έτσι όπως πάει η οικονομία, 8α μπω όταν γίνει 14 μήνες και θα πάω για έφεδρος υπαξιωματικός. Γλιτώνεις την ανεργία. Εκτός και αν φύγω κατευθείαν έξω, οπότε δεν πρόκειται να πάω ούτε μια μέρα.
Posted Image

#207 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 07 May 2010 - 12:33

Βασικά έτσι όπως πάει η οικονομία, 8α μπω όταν γίνει 14 μήνες και θα πάω για έφεδρος υπαξιωματικός. Γλιτώνεις την ανεργία. Εκτός και αν φύγω κατευθείαν έξω, οπότε δεν πρόκειται να πάω ούτε μια μέρα.

14 μήνες :hmmm:
Εννέα δεν είναι κανονικά ?

Posted Image

#208 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 07 May 2010 - 16:33

14 θα γινουν...

2bbd14fc.jpg

#209 Manthos63

Manthos63

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 07 May 2010 - 17:02

Εγω προσωπικα τον τελευταιο χρονο ψαχνομαι για τροπους να αποφυγω τη θητεια. Πραγματικα θεωρω οτι ειναι ανουσια... Πλεον θητεια κανεις μονο στο πεζικο το οποιο θεωρω οτι χρειαζεται απλα ως cannon fodder... στοχος να απασχολει τα κανονια οσο οι πραγματικα εκπαιδευμενοι φανταροι κανουν τη δουλεια τους.

Μεγαλωνοντας αυτο που ακουγα ειναι πως ειναι τιμη να πας στο στρατο να υπηρετησεις τη μαμα πατριδα... Για ποιο λογο? Για οσα τοσο απλοχερα μας προσφερει? Για να νοιωθουν ασφαλεις στις καρεκλες τους 1000 ατομα?

Ο λογος που ανεβαζουν τη θητεια ειναι γιατι εχει ανεβει ΠΟΛΥ ο αριθμος των ανυποτακτων τα τελευταια χρονια κι αντι να σκεφτουν οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το συστημα απλα αυξανουν τη θητεια και θεωρουν οτι ετσι θα λυθει το προβλημα...

Υπαρχει ενας νομος στο site του υπουργειου εθνικης αμυνης περι αντιρρησιων συνηδεισης ψαξτε το λιγο και θα δειτε την υποκρισια σε ολο της το μεγαλιο. Σε ολη την ευρωπη η υποχρεωτικη στρατευση θεωρειτε αντισυνταγματικη εκτος απο την Ελλαδα....

Εγω σκοπευω να δηλωσω αντιρρησιας αν δεν με αφησουν να κανω ενναλακτικη θητεια η θα γινω ανυποτακτος η θα φυγω απο τη χωρα.... Δεν εχω καμια ορεξη να υπηρετησω και σε περιπτωση πολεμου να πολεμησω για να υπερασπισω τα κεφαλια της χωρας.....

Σε καλουν να υπηρετησεις γιατι? Για να μη χασεις το βιος σου? Εγω πες οκ γιατι ο πατερας μου εχει μια δικη του επιχειρηση (μη φανταστειτε τιποτα τρομερο) κι αυτο γιατι επι 30 χρονια δουλευει 12αωρα αλλα ο γιος μιας οικογενειας που ζει σε νοικιασμενο σπιτι και εχει δυο ανεργους γονεις τι να υπηρετησει? ΤΙ να προστατεψει? Το τιποτα? Για να παιζουν πολιτικα παιχνιδια οι Ελληνες με τους Τουρκους???
Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~

#210 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 07 May 2010 - 18:36

Ρε σεις μη ψαρώνεται, η θυτεία ανεβαίνει τα τελευταία 10 χρόνια, είναι η κλασσίκη ραδιο-αρβύλα για να γεμίζουν οι ΕΣΣΟ από αγχωμένα ψάρια :P*Πέραν από τη πλάκα, δε νομίζω ότι θα ανέβει, από την αλλή δε έχω ακούσει τελευταία μιας και που δε με νοιάζει. 14 μήνες είναι η θυτεία των έφεδρων, κάνουν παραπάνω μήνες, παίρνουν κάποια α χρήματα για να την περνάνε, δύο μήνες στην αρχή τον πίνουν στην εκπαίδευση και μετά απλά είναι αυτοί που τρέχουν τους φαντάρους, βέβαια μετά το μεσημέρι που φεύγουν οι μονιμάδες μπορούν να είναι χειρότεροι κι από το τελευταίο φάνταρο*:P

* Παιδιά χαλαρώστε είναι 9 μήνες που θα πάνε έτσι από τη ζωή σας αλλά πιστευώ πως τη συσσωρευμένη μλκια που θα δεις μέσα εκεί δεν θα τη δείς πουθενά αλλού, κυρίως τόσο ανώδυνα, είσαι τελείως περαστικός με όλα τα καλά και τα κακά.

* * Θα σου πρότεινα να πας όσο το ποιο δυνατόν νέος ή λίγο πριν πάρεις το πτυχίο σου από την όποια σχολή είσαι αλλιώς μετά θα σου είναι εμπόδιο στο να βρεις δουλεία.

---εντιτ---

Επίσης οι έφεδροι παίρνουν και το πρώτο αστεράκι του ανθυπολοχαγού [για το ψώνιο της υπόθεσης :P] στο τέλος της θυτείας τους συν ότι έχουν κάποια bonus μόρια για πρόσληψη στο δημόσιο.

Edited by Hazuki, 07 May 2010 - 18:42.

rsrGbGx.gif