Πρεπει να το παρω τελικα αποφαση...
Αν και,για να μαι στο θεμα,με manga εχω ασχοληθει τα τελευταια 2 το πολυ χρονια,τα τυπου marvel τα χειριζομαι καλυτερα αλλα και παλι ενα ονειρο να ασχοληθω επαγγελματικα το'χα..
Posted 25 August 2008 - 00:52
Posted 14 September 2008 - 20:19
Posted 14 September 2008 - 20:22
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 14 September 2008 - 22:31
I do!!!
Και ξερω πως καποιοι απο σας μπορει να θέλετε το ίδιο ;33 Πείτε μου ποιοι απο σας το χετε ήδη βάλει στο πρόγραμμα, ειλικρινα θέλω συμπαράσταση!!! ΤΤ_ΤΤ
Αναρωτιομουν πάντα, πόσοι έχουν κάνει αυτή την προσπάθεια??? Να εκφράσουν τις ιδέες τους στο χαρτί?? Η προφανης απάντηση που πιστευω οτι θα παιρνα, θα με απογοητευε αλλά ταυτόχρονα θα με συναρπαζε ακομα περισσότερο!!!!!!!!!!
Η ιδέα αυτη μου έκατσε, όταν διάβαζα το 6ο και τελευταιο τευχος του περιοδικού Akasuki, (για οσους δν το προλαβαν η Anubis manga, εβγαλε το πρωτο μηνιαιο περιοδικο manga στα ελληνικά) το οποιο μετα το τέλος του διαγωνισμού art που ειχε κάνει, πρόσφερε σαν ιδεα την δημιουργία του δικου σου κομικ! Αυτο και μονο δν σε εξιταρει?????
Να γίνεις ο 1ος mangaka στην Ελλάδα!!!!
Προσωπικά, έχω ήδη την ιστορία, τους χαρακτηρες κτλ. το μονο που μου μένει ειναι να τα υλοποιήσω !! ;333 Και το θεωρω με ολη μου την ψυχη οτι είναι ΚΡΙΜΑ ολες αυτες οι ιδεες, οι σκεψεις ο κόσμος του καθενός να πάνε χαμένες...
What do u think...? ;333 Wanna make a try???
Posted 19 September 2008 - 11:53
Εγώ παντως απο ότι ξέρω τα μη ασιατικά μανγκα δεν πουλανε και πολλοί δεν τα δέχονται όσο καλά και αν είναι.
Θεωρούν πως μόνο οι γιαπωνέζοι ,οι κινέζοι και οι κορεάτες έχουν την κυριαρχεία και ότι μόνο αυτών τα μάνγκα αξίζουν.:uhh:
Posted 16 November 2008 - 14:18
Posted 16 November 2008 - 16:04
Posted 16 November 2008 - 16:11
Posted 16 November 2008 - 22:33
Και ήρθε απο το σκοτάδι ένας τύπος με μία πυραμίδα στο κεφάλι
σπάμμαρε και είπε ''μη βαράς τους καινούργιους, θα φοβηθούν κα θα φύγουν''
και ύστερα χάθηκε επειδή θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει κάτι δουλίτσες
σε μία στοιχιωμένη πόλη και ούτε αυτός ξέρει ορθογραφία
και θα έρθει σύντομα και κανάς μοντ να μας θάψει
και φώναξε προτού φύγει ''να ακουλουθείτε τα όνειρα σας''
Posted 16 November 2008 - 23:46
Posted 17 November 2008 - 12:34
Posted 17 November 2008 - 22:55
Αυτό δοκίμασε και έκανε μια παρέα πριν λίγα χρόνια, με την artoon (A R T O O N **S.A.). Αλλά, ούτε αυτό ακριβώς τσούλισε.
Τώρα σχετικά με τις "σπουδές":
Αν ήμουν εγώ σήμερα 17 ετών και είχα την τρέλα να μάθω animation ή έστω εικονογράφηση (η ελληνική λέξη για τα comics/ manga), δε θα πήγαινα σε αυτές της σχολές. Θα έκανα μια έρευνα αγοράς να μάθω τι παίζει και ποιοι επί της ουσίας δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο. Πχ, την Artoon που ανέφερα: Θα τους προσέγγιζα, θα πήγαινα από τα γραφεία τους και θα τους ρωτούσα πως και που μπορώ να μάθω επί της ουσίας την τέχνη. "Ρωτώντας πας στην πόλη" λέγανε οι παλιοί, και κάτι ξέρουν.
Τέλος, σκεφτείτε ότι ελάχιστοι καλλιτέχνες προέρχονται από την σχολή. Οι περισσότεροι είναι αυτοδίδακτοι ή μαθήτευσαν δίπλα σε άλλους καλλιτέχνες. Και αυτό ισχύει για όλες τις μορφές της τέχνης, γενικότερα.
Y.Γ.: Η ορθογραφία δεν είναι το παν. Εγώ ήμουν κλασικός ανορθόγραφος, με τα χρόνια έμαθα πως γράφονται σωστά οι λέξεις (και μου ξεφεύγουν τα αίσχη μια στο τόσο). Η ουσία είναι η έκφραση του άλλου, όχι η ορθογραφία του. Ο Διονύσιος Σολομός ήταν ανορθόγραφος, ο Γέρος του Μοριά επίσης (δεν ήταν τελείως αγράμματος όπως λαϊκά έχει διαδοθεί).
Posted 20 November 2008 - 02:22
Posted 02 December 2008 - 16:29
Posted 06 December 2008 - 11:47