Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 2 votes

Ελληνας μανγκακα;;;

• Please log in to reply
256 replies to this topic

#106 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 September 2009 - 17:35

κοίτα έτσι ξεκίνησε ο Λωλός και τώρα δες που είναι στα αμέρικα
και βγάζει λεφτά φτιάχνοντας κόμιξ και πουλώντας τα δικαιώματα για ταινία.

#107 jimele

jimele

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 06 September 2009 - 19:56

εγω εχω την ιστορια για κομιξ αλλα δεν εχω πολυ το σχεδιο
[URL="http://s1017.photobucket.com/albums/af298/Midgetdude3/?action=view¤t=JiraiyaSIG.jpg"][/URL]Posted ImagePosted Image

LEGENDS NEVER DIE
A Shinobi's life is not measured by how they have lived
but rather what they managed to accomplish before
their death.

#108 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 19 November 2009 - 20:25

Γειά σε όλους. Λέγομαι Γιάννης και είδα το post αυτό και σκέφτηκα να πω κάτι. Έχω ξεκινήσει δικό μου manga με άλλους δυο φίλους μου. Εγώ κάνω το story και art Direction και οι άλλοι δυο με βοηθάνε στο story. Το όνειρό μου είναι να πάω να ζήσω Ιαπωνία. Είμαι καταπορωμένος με την Ιαπωνία και την κουλτούρα και γενικά ότι έχει σχέση. Έχω ξεκινήσει και την γλώσσα:tensai::joyful:
Άμα θέλετε να ξεκινήσετε manga πηγαίντε mangaturorial.com έχει τα απαραίτητα για να ξεκινήσετε. Θέλει πολύ δουλειά όμως.
Καλή επιτυχία σε όλους.

Όποιος θέλει να μιλήσει μαζί μου για ιδέες και για λοιπά με κάνει add στο msn: anaktas@hotmail.com

Sayounara!!

Edited by iristella, 21 November 2009 - 00:24.
greeklish converted

#109 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 posts

Posted 20 November 2009 - 14:36

θα με ενδιεφερε αρκετα μιας και λατρευω πραγματικα το σχεδιο αλλα δεν νομιζω πως αποδιδει :tensai:
φρικουλακια ROCKS! :ureshii:

#110 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 20 November 2009 - 21:33

παιδια μην χαλατε τον καιρο σας και τα νιατια σας στην ελλαδα.εδω δεν γινεται σοβαρη δουλεια.οποιος θελει να ασχοληθει πραγματικα με τα κομιξ και να γινει πραγματικος κομιστας και οχι μπουρδες οπως γινεται στην ελλαδα καλυτερα να παει εξω.να εξασκηθει πολυ με βιβλια τεχνικα απο ολες τισ αποψεις την αντιγραφη την βρισκω θαυμασια εξασκηση(καποιος ειπε οτι "μην το κανετε"διαφονω εντελως)απλα να ναι και αυτο στα πλαισια της εξασκησης...

οσοι λενε οτι ειναι αυτο διδακτοι δεν ηρθε η απιφυτησει του αγιου πνευματος αλλα αντιγραψανε και εκεινοι επιρεαστηκαν και βγαλανε το δικο τουσ στην τελικη.

η ελλαδα ειναι πισω γιατι πολυ απλα υπαρχουν ατομα σε κλικες που την κρατανε πισω και δεν αφινουν καλιτεχνες καλιτερους απο αυτους να πανε μπροστα. αυτα τα ατομα κατεχουν θεσεις εξουσιας και προοθουν αυτους που τους συμφερει.ακομα και οι ιδιοι σαν καλιτεχνες πολλες φορες πασαρουν μετριοτητες και κακες δουλειες ως κατι το εξεζητιμενο κοροίδεβοντας τον κοσμο.πετυχανε λογω της αγνοιας του κοσμου που ειδε τον κουβα με το χρωμα στον τοιχο και νομιζε οτι εβλεπε εργα του ντα βιντσι.μεγαλη ντροπη και φτυνω στο ονομα τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΟ: ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ(ΓΙΑ ΚΟΜΙΞ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)...ΟΠΟΙΟς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ...

απο το να πατε στην ακτο να μαθετε μανγκα ή οποιοδηποτε αλλο ρευμα κομιξ σοβαρα ομως αξιζει να κρατησετε τα λεφτα σας και να κατσετε να μαθετε μονοι σας με βιβλια και πολυ εξασκηση πανω σε αλλα κομικξ στο σπιτι σας.

εχω να πω πολλες λεπτομεριες αν καπιος θελει να του πω για την απειρια της εν λογω σχολης και 5 πραγματα για τα κικλωματα των κομιξ στην ελλαδα....απλα αν ξεδιπλωσω αυτα που κανεις δεν τολμαει να πει γιατι φοβουνται,θα εχω 30 εχθρους απο την απεναντι πλευρα.
KORE DE OWARI DA!!

#111 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 20 November 2009 - 21:48

οντως

Καλα αθτο εννοειται. Δεν ειπε κανεισ ομως οτι δεν γινεται. Σιγουρο ειναι ομως οτι Ελλαδα και Δουλεια δεν πανε μαζι. Εγω το αρχισα για πλακα αλλα ισωσ το συνεχισω. Πρωτα ομως οι σπουδες , ειδικα αμα εισαι εχωτερικο.

Υ.Γ εβγαλα το πρωτο Chapter :riiight::if:

Edited by Nighteyes, 20 November 2009 - 22:22.
merge

#112 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 20 November 2009 - 21:55

Καλα αθτο εννοειται. Δεν ειπε κανεισ ομως οτι δεν γινεται. Σιγουρο ειναι ομως οτι Ελλαδα και Δουλεια δεν πανε μαζι. Εγω το αρχισα για πλακα αλλα ισωσ το συνεχισω. Πρωτα ομως οι σπουδες , ειδικα αμα εισαι εχωτερικο.

Υ.Γ εβγαλα το πρωτο Chapter :riiight::if:

καλη επιτυχια ευχομαι και μακαριννα γινουν ολων των παιδιων τα ονειρα πραγματικοτητα.θα χερομουν να ξερα οτι η ελλαδα πηγαινει μπρωστα!!:)
KORE DE OWARI DA!!

#113 nikol

nikol

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 12 February 2010 - 14:37

Και εγώ θέλω να γίνω mangaka!!!!!!! Μήπως ξέρει κανείς να μου πει σχολές του εξωτερικού που να διδάσκουν αποκλειστικά manga????? :blingeye2:

#114 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 February 2010 - 22:58

Έχω κάποιες ιδέες αλλά μάλλον με κόβω να τις παλεύω σε προσπάθεια για μυθιστόρημα...
Posted Image

#115 baka desu

baka desu

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 22 February 2010 - 21:04

εγω θέλω!!!!!!!! αλλα δεν ξέρω να σχεδιαζω καλα:blush2:μαθαινω και ιαπωνικα... τα αρχισα πριν αρχισω να διαβαζω μανγκα και να βλεπω ανιμε... κι ας το αγαπημενο μου μανγκα το one piece ειναι shonen/shounen το debut μου θελω να ειναι shojo/shoujo :blush2::love:

Γειά σε όλους. Λέγομαι Γιάννης και είδα το post αυτό και σκέφτηκα να πω κάτι. Έχω ξεκινήσει δικό μου manga με άλλους δυο φίλους μου. Εγώ κάνω το story και art Direction και οι άλλοι δυο με βοηθάνε στο story. Το όνειρό μου είναι να πάω να ζήσω Ιαπωνία. Είμαι καταπορωμένος με την Ιαπωνία και την κουλτούρα και γενικά ότι έχει σχέση. Έχω ξεκινήσει και την γλώσσα:tensai::joyful:
Άμα θέλετε να ξεκινήσετε manga πηγαίντε mangaturorial.com έχει τα απαραίτητα για να ξεκινήσετε. Θέλει πολύ δουλειά όμως.
Καλή επιτυχία σε όλους.

Όποιος θέλει να μιλήσει μαζί μου για ιδέες και για λοιπά με κάνει add στο msn: anaktas@hotmail.com

Sayounara!!

και γω εχω παθος με την ιαπωνικη κουλτουρα..τωρα κανω μια βασικη ιδεα για το μανγκα μου:kawaii: θα σε κανω αντ στο μσν!!! και ευχαριστω για το site!!!!!!:blingeye2:μαθαινω και ιαπωνικα!

Edited by Phantom Duck, 23 February 2010 - 00:02.
2x post merged

#116 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 01 March 2010 - 15:55

εγω θέλω!!!!!!!! αλλα δεν ξέρω να σχεδιαζω καλα:blush2:μαθαινω και ιαπωνικα... τα αρχισα πριν αρχισω να διαβαζω μανγκα και να βλεπω ανιμε... κι ας το αγαπημενο μου μανγκα το one piece ειναι shonen/shounen το debut μου θελω να ειναι shojo/shoujo :blush2::love:

και γω εχω παθος με την ιαπωνικη κουλτουρα..τωρα κανω μια βασικη ιδεα για το μανγκα μου:kawaii: θα σε κανω αντ στο μσν!!! και ευχαριστω για το site!!!!!!:blingeye2:μαθαινω και ιαπωνικα!

Καλη αρχη και καλη επιτυχεια , πιο ειναι το μσν σου , γτ εχω λαβει μερικα αλλα ειναι σπαμ τα περισσοτερα. ^^:ureshii:
The Suraido Project

Posted Image

#117 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 06 March 2010 - 17:33

Να γίνω μανγκάκα ήταν το όνειρο μου από 5 χρονών παιδί...
Βέβαια δε νομίζω να με παίρνει κανείς στα σοβαρά, μιας και είναι σχεδόν ακατόρθωτο,
αλλά έχω αποφασίσει να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχω...
Σε τελική όλοι μου λένε πως έχω ταλέντο στο σχέδιο, και από story το 'χω...
Σχεδιάζω ένα manga αυτή τη στιγμή με μια φίλη στο σχολείο... Η κεντρική ιδέα για το story
ήταν δική της, απλά εγώ τη βοήθησα πολύ με το developing...
Posted Image

#118 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 09 March 2010 - 14:51

Να γίνω μανγκάκα ήταν το όνειρο μου από 5 χρονών παιδί...
Βέβαια δε νομίζω να με παίρνει κανείς στα σοβαρά, μιας και είναι σχεδόν ακατόρθωτο,
αλλά έχω αποφασίσει να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχω...
Σε τελική όλοι μου λένε πως έχω ταλέντο στο σχέδιο, και από story το 'χω...
Σχεδιάζω ένα manga αυτή τη στιγμή με μια φίλη στο σχολείο... Η κεντρική ιδέα για το story
ήταν δική της, απλά εγώ τη βοήθησα πολύ με το developing...

Nothing is impossible.Good Luck !! :gotit:
The Suraido Project

Posted Image

#119 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 11 March 2010 - 10:02

Nothing is impossible.Good Luck !! :gotit:

Arigatou!
Και btw ξέρει κανείς σε τι διαστάσεις θα ήταν καλύτερα να το εκτυπώσω; Δοκίμασα σε Α4, αλλά
δεν...
Posted Image

#120 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 11 March 2010 - 13:28

Arigatou!
Και btw ξέρει κανείς σε τι διαστάσεις θα ήταν καλύτερα να το εκτυπώσω; Δοκίμασα σε Α4, αλλά
δεν...

8.5 x 11 inch ειναι το κανονικο για manga... not sure :ureshii:
The Suraido Project

Posted Image