Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ελληνας μανγκακα;;;
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2007 - 17:05
Ευτυχώς που δεν πάω εκεί με τίποτα.Αυτές οι σχολές είναι να σε γδύνουν για τα καλά.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2007 - 18:37

Μαθήματα ζωγραφικής με animeτικό τρόπο
Αν βέβαια ξέρεις αγγλικά

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2007 - 02:03
Ουπς...δεν ήξερα ότι χώσαν τόσα πολλά λεφτά για σπούδες 2 χρόνων.
Ευτυχώς που δεν πάω εκεί με τίποτα.Αυτές οι σχολές είναι να σε γδύνουν για τα καλά.
Οταν στο δημοσιο δεν υπαρχουν αυτες οι ειδικοτητες που προσφερουν τα εργαστηρια τυπου Ακτο, Ακμη, Intergraphics κτλ κτλ...και η μονη καθαρα καλλιτεχνικη σχολη ειναι η ΑΣΚΤ, οπου τον χρονο εισαγωνται 60 ατομα, εκ των οποιων 20 κυπριοι, και στις εισαγωγικες του Σεπτεμβριου επι μια βδομαδα δινουν εξετασεις τουλαχιστον 1600 ατομα, τοτε αναγκαστικα, δινεις τα λεφτα, και μαθαινεις αυτο που θελεις...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2007 - 07:28
Παραθετω σχετικο link Main Page ειναι απο τον Οργανισμο Επαγγλεματικης Εκπαιδευσης Και Καταρτισης.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2007 - 11:07

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2007 - 17:40

Αλλά βλέπω ότι είναι δύσκολο να γίνεις manga-ka(ειδικά στην Ελλάδα) οπότε τουλάχιστον θα έφτιαχνα manga από χόμπι.
ναι αλλα αφού κατάφεραν οι γερμανοί να εδραιωθούν τότε δεν θα είναι δύσκολο και για τους άλλους. ξέρει κανεις οι γάλλοι που βρίσκονται σε αυτό το θέμα?
Οι Γάλλοι είναι πολύ μπροστά σ'αυτό το θέμα αφού έχουν δημιουργήσει τα λεγόμενα Nouvelle Manga.
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 16:33
Ξανα γεια σε ολους!!ξερω δεν ειναι σαιτ ιδικα για μανκα κ οι ποιο πολοι ενδιαφερονται για ανιμε αλλα εχει σκευτει κανεις να γινει μανγκακα;;;;; εγω πρωσοπικα θελω κ εξακολουθει να ειναι το ονειρο μου να παω ιαπωνια κ να σχεδιαζω μανγκα μεχρι να γερασω
χι χι χι . αλλα κ τωρα που το σκευτομαι θα μου αρεσε κ να κανω ανιματιον
ξερω δεν ειναι το ιδιο αλλα ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο
. Υπαρχει κανεις αλλος που θα εκανε οπιαδιποτε τρελα για να φτασει να φτιαχνει μανγκα για επαγκελμα;; η ποιο απλα υπαρχει κανεις που να την βρησκει φτιαχνοντας μανγκα;;;
Εγω κανω δικα doujin και εχω πολλα fanart.... Μαλλον κατα εκει το παω!
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 10:01
για αρχη σου προτεινω να δειξεις τη δουλεια σου εδω στο φορουμ...και οσο πας σχολειο να συνεχισεις να σχεδιαζεις στον ελευθερο χρονο σου για να αποκτησεις ευχερεια.

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2007 - 02:31

Cain is always back!!!

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2007 - 22:00

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 00:47

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 07:17
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Animesuki: 27 Ιούνιος 2008 - 07:23
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 08:40
ετοιμάζομαι να σπουδάσω σκίτσο-κόμιξ-καρτούν στον ΑΚΤΟ οπότε γιατί όχι
σαν ύπο-απασχόληση! (για τεστ)
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 08:54
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 10:33
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις. Και δεν υπάρχει ούτε και ψωμί σ'αυτή τη δουλειά. Αντίθετα, στην Γαλλία, το comic και επομένως και το manga τό'χουν σε υπόληψη. Τα Γαλλικά comic είχαν ανέκαθεν ιστορία με τιμή.
Neuro, μη το δένεις σκοινί-κορδόνι. Μπορεί και να με απορρίψουν.