Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Posted 21 January 2007 - 10:01
Θα το έκαιγα, επειδή ένα τέτοιο εργαλείο ποτέ δεν θα βρισκόταν σε ασφαλή χέρια.
Posted 21 January 2007 - 15:44

Τελοσπάντων αν ήξερα ότι το Death Note ήταν αληθινό, και υπήρχε κάποιο άτομο που πραγματικά θα ήθελα να το δω νεκρό (για προσωπικό ή μη όφελος), ίσως δεν θα σκότωνα τον ίδιο, αλλά τα πολύ συγγενικά και αγαπημένα του πρόσωπα. Στο τελός αν μείνει τελείως μόνος του, δεν θα χρειαστεί να τον σκοτώσω, αλλά θα αυτοκτονήσει από κατάθλιψη και από μοναξιά. Εάν πάλι είναι τελείως αναίσθητος και δεν τον νοιάζει για τον χαμό των συγγενικών του προσώπων θα του κανόνιζα έναν αργό και βασανιστικό θάνατο. Επίσης δεν θα ανέφερα σε κανέναν για το Death Note.
Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά είναι λόγια. Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά θα έκανε αν αποκτούσε αυτή την εξουσία στα χέρια του. Αν θα το χρησιμοποιούσε ή όχι αλλά και με ποιόν τρόπο.

Αυτό που μάλλον πραγματικά θα έκανα ήταν να το έκαιγα.

Posted 21 January 2007 - 19:28
,έστω και για εξακρίβωση του "πραγματικού" του status είναι
ελάχιστες......

Τελοσπάντων αν ήξερα ότι το Death Note ήταν αληθινό, και υπήρχε κάποιο άτομο που πραγματικά θα ήθελα να το δω νεκρό (για προσωπικό ή μη όφελος), ίσως δεν θα σκότωνα τον ίδιο, αλλά τα πολύ συγγενικά και αγαπημένα του πρόσωπα. Στο τελός αν μείνει τελείως μόνος του, δεν θα χρειαστεί να τον σκοτώσω, αλλά θα αυτοκτονήσει από κατάθλιψη και από μοναξιά.
That's how russian mafia deals with "stuff".....

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Posted 22 January 2007 - 22:35

Τελευταία (ή μάλλον πάντα) νιώθω ότι δεν έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωη,νιωθω πολυ common και ασημαντη... Τ_Τ
Γι'αυτό θέλω να το χρησιμοποιήσω.Δεν με νοιαζει αν θα γίνω διάσημη ή όχι.Είναι πολύ πιο ηδονικό το συναισθημα του να ξέρεις κατι που οι άλλοι δεν ξερουν και να τους βλεπεις να παλεύουν και να προσπαθουν να το μαντεψoyn,ενώ εσύ αν και δεν μπορείς να πεις τπτ να γελάς απο ευχαρίστηση που το ξέρεις.Μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή και είναι απιθανο να ωλέπεις τους αλλους να ψάχνονται για αυτό που εσυ ξερεις αλλα δεν μπορεις να πεις... (είμαι αρρωστη ε? -_-)
Μερικές φορες σκεφτομαι τι θα γινόταν αν σκότωνα κανα Bin Laden...

Όχι για το καλό του κόσμου,απλα για να διασκεδάζω μέσα στο χάος και ενώ εγώ ξέρω τα παντα, οι άλλοι απλα προσπα8ουν κατάκοποι να μαντέψουν τι έγινε...Τόσο υπέροχο να γραφεις την ιστορία αθέατος,με κινήσεις 1 δευτερολέπτου...Να κάνεις σε λιγες στιγμες ότι δεν έκανε ο Ναπολεοντας και ο Μέγας Αλεξανδρος σε τοσα χρόνια.Αντριχιάζω από τη συγκίνηση μόνο που το σκεφτομαι!
GREAT!!!I LOVE CHAOS!!!
Και δεν είμαι και τόσο εναντιον της θανατικής ποινής.Εκει που πρεπει να την εφαρμόσουμε ας την εφαρμόσουμε(με περισσεια προσοχή όμως,μην εχουμε τπτ "δικες των τεσσαρων" παλι...-_-)Μερικοι ανθρωποι δεν είναι απλα παρασιτα αλλα εγκληματιεσ,και δνε θα ενιωθα καμια τυψη που θα τους σκότωνα αυτους.(και θα διασκεδαζα και λίγο ^^)
Δεν θα σκότωνα ατομα που απλα δεν συμπαθω,δεν είναι δικαιο και λογικό.Με όποιον δεν εφταιγε δεν θα τα έβαζα.Πειραματόζωα θα ήταν μόνο οι worst!!!!(και οι bushηδες δεν είναι σε αυτην την κατηγορία,αυτοί είναι απλα pawns,ουτε αυτους δεν θα τους πειραζα)Και θα διασκέδαζα και θα έκανα καλό στον κόσμο!^^
Απλα μην ξεσπαγε κανενας πολεμος.

Posted 22 January 2007 - 22:54

Posted 22 January 2007 - 23:43
WOW ...τι φοβερές σκέψεις είναι αυτές....με έκανες να ηρεμήσω λίγο samurai pizza dora....δε είμαι η μόνη που μερικές φορές αισθάνεται ακριβώς τα ίδια πράγματα...βέβαια μετά από λίγο μου φεύγουν και ηρεμώ....Anyway your in my mind!
Βασικά πιστεύω ότι αυτά είναι νεύρα τις στιγμής γιαυτο και ηρεμείς

Θα έκανες όμως αυτά που λές αν πραγματικά έπαιφτε στα χέρια σου ο "χάρος".
Όσο ναναι θα σαι φάνε οι τύψεις. Εκτός αν τελικα εσύ και η dora τα εννοείται.
Ε τότε ανατριχιάζω

Posted 22 January 2007 - 23:52
Βασικά πιστεύω ότι αυτά είναι νεύρα τις στιγμής γιαυτο και ηρεμείς
![]()
Θα έκανες όμως αυτά που λές αν πραγματικά έπαιφτε στα χέρια σου ο "χάρος".
Όσο ναναι θα σαι φάνε οι τύψεις. Εκτός αν τελικα εσύ και η dora τα εννοείται.
Ε τότε ανατριχιάζω
No way... δεν θα χρησιμοποιούσα το Death Note οπότε calm down sweetie. Απλά είναι μερικές φορές που βλέπεις και ακούς καταστάσεις και σε αναστατώνουν σε τέτοιο βαθμό που θέλεις να αναλάβεις δράση....Όπως και να'χει εγώ προτιμώ να "χτυπήσουμε" τη ρίζα του κακού. Η πρόληψη είναι η καλύτερη επίθεση. 'Αν είσαι σε θέση (ως κράτος, πολιτεία, κοινωνία, οικογένεια, εκπαίδευση, φιλία κ.λπ) να παρέχεις το καλύτερο δυνατό για το εκάστοτε πρόσωπο που μεγαλώνεις και υπάρχει ανατροφοδότηση (δλδ βλέπεις αποτέλεσμα θετικό και επανατροφοδοτείς με κατάλληλο υλικό) τότε το Death Note πάει στα σκουπίδια.
Anyway αυτά όλα είναι λίγο ονειρικά, αλλά τί να κάνω, μου αρέσουν τα όνειρα...that's me.
Posted 23 January 2007 - 00:03
Μερικές φορες σκεφτομαι τι θα γινόταν αν σκότωνα κανα Bin Laden...
Όχι για το καλό του κόσμου,απλα για να διασκεδάζω μέσα στο χάος και ενώ εγώ ξέρω τα παντα, οι άλλοι απλα προσπα8ουν κατάκοποι να μαντέψουν τι έγινε...Τόσο υπέροχο να γραφεις την ιστορία αθέατος,με κινήσεις 1 δευτερολέπτου...Να κάνεις σε λιγες στιγμες ότι δεν έκανε ο Ναπολεοντας και ο Μέγας Αλεξανδρος σε τοσα χρόνια.Αντριχιάζω από τη συγκίνηση μόνο που το σκεφτομαι!
GREAT!!!I LOVE CHAOS!!!
Μπορεί ο κόσμος μας έτσι να γινόταν καλύτερος, όμως εγώ μετά θα έχανα την ψυχική μου ισορροπία: θα τρελαινόμουν, θα αποκτούσα κόμπλεξ ανωτερότητας και άλλα συναφή και θα γινόμουν ο ίδιος ο "κακός" της υπόθεσης.
Hehe.
Posted 23 January 2007 - 05:39
Posted 23 January 2007 - 12:30
και τέλος μερικα members αυτου του fora, όπως Warchief - Jeff - ΝοDsl - Sarouman και άλλους πολλούς...
Μη με ρωτήσετε τον λόγο, ούτε εγω τον ξερω ! Πάντως θα το έκανα xD

Posted 25 January 2007 - 13:13
Πολλοι εδω μεσα ειτε ειστε αρρωστοι ειτε εχετε παντελη αγνοια της αξιας της ανθρωπινης ζωης και ελλειψη δημοκρατικου πνευματος (και για να μην εκληφθει ως flame,για τα παραπανω δε φταιει καποιος αλλα το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωνει).
Ειναι δυνατον να λετε ετσι,αβερτα 'θα σκοτωνα τον ταδε και τον δεινα' και μαλιστα στοχευοντας ακομα και μειονοτητες?
Ανατριχιαζω και μονο που βλεπω τετοια ποστ απο νεους ανθρωπους.
Τεσπα,για να μπω στην ουσια του θεματος,δεν θα χρησιμοποιουσα ποτε ενα Death Note,θα το εκαιγα με το που το επιανα στα χερια μου.
Οι λογοι:
1)Διοτι δεν θα ειχα το δικαιωμα να το κανω.Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αφαιρεσει τη ζωη καποιου αλλου ανθρωπου (ναι,ξερω οτι τα ευκολως εννουμενα παραλειπονται,αλλα φαινεται οτι δεν ειναι και τοσο ευκολος εννουμενο τελικα).
2)Διοτι ακομα και να ειχα το δικαιωμα να σκοτωνω ανθρωπους,δεν θα ηξερα ποιος ειναι πραγματικα ενοχος και ποιος οχι.Ετσι,θα αντιμετωπιζα τον προφανη κινδυνο να σκοτωσω ανθρωπους που τελικα ηταν αθωοι.Αν ομως εκανα κατι τετιοι,δεν θα επρεπε μετα να αυτοκτονησω,καθως θα ημουν ενοχος για ανθρωποκτονια?
3)Ακομα και αν ημουν σιγουροςε για το οτι καποιος ειχε διαπραξει ενα εγκλημα,ποσο βαρυ πρεπει να ειναια αυτο για να τον σκοτωσω?Στο Death Note ακουμε τι ο Light σκοτωνει μεχρι και τσαντακηδες!!!
4)Διοτι θα αντιμετωπιζα το ενδεχομενο να καταντησω οποως ο Light.
5)Διοτι καταστασεις στις οποιες δικαστης,ενορκος και δημιος ειναι το ενα και αυτο προσωπο μου θυμιζουν δυσαρεστες εποχες,που καλυτερα θα ηταν αν ξεχασουμε,απαρα να μιμιθουμε.
6)Διοτι ακομα και αν το κανα,δε θα καταφερνα τιποτα.
7)Διοτι δεν μπορω να το κανω,αλλα αυτο ειναι μαλλον προσωπικο θεμα που οι περισσοτεροι δεν αντιμετωπιζετε

Παρα την αριθμηση,τα απραπανω αποτελουν σκορπιες σκεψεις.
Καθε αντιρρηση δεκτη.
ΥΓ.Και για να προλαβω ερωτησεις του τυπου ''ναι,αλλα ο ταδε εκανε το χ εγκλημα,δεν του αξιζει να πεθανει?'' η γνωμη μου ειναι οχι.
Posted 25 January 2007 - 20:25

Eδώ που τα λέμε, το να έχεις μια τέτοια δύναμη στα χέρια σου είναι πειρασμός, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Βέβαια, κατά πάσα πιθανότητα θα το έκαιγα και εγώ, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα...

Posted 25 January 2007 - 21:57
Πιστεύω οτί απ'όλα αυτά που λέγονται σχεδόν κανένα δεν ισχυεί, και επαναλαμβάνω ότι ωραία τα λόγια, και άλλο να το έχεις στα χέρια σου. Εκείνη την ώρα υπολογίζεις την ανθρώπινη ζωη, και τις επιπτώσεις του DN πάνω σου, και όλα... Προσωπική άποψη πάνταOK,λοιπον,εχοντας δει πλεον και εγω το DN ας πω την αποψη μου....
Spoiler:
Πολλοι εδω μεσα ειτε ειστε αρρωστοι ειτε εχετε παντελη αγνοια της αξιας της ανθρωπινης ζωης και ελλειψη δημοκρατικου πνευματος (και για να μην εκληφθει ως flame,για τα παραπανω δε φταιει καποιος αλλα το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωνει).
Ειναι δυνατον να λετε ετσι,αβερτα 'θα σκοτωνα τον ταδε και τον δεινα' και μαλιστα στοχευοντας ακομα και μειονοτητες?
Ανατριχιαζω και μονο που βλεπω τετοια ποστ απο νεους ανθρωπους.

Posted 25 January 2007 - 22:29
Πιστεύω οτί απ'όλα αυτά που λέγονται σχεδόν κανένα δεν ισχυεί, και επαναλαμβάνω ότι ωραία τα λόγια, και άλλο να το έχεις στα χέρια σου. Εκείνη την ώρα υπολογίζεις την ανθρώπινη ζωη, και τις επιπτώσεις του DN πάνω σου, και όλα... Προσωπική άποψη πάντα
Και το αντίθετο μπορεί να συμβεί, καλά τα ωραία λόγια άλλα είναι στην φύση του ανθρώπου να μισεί και να κοιτάει μόνο τον εαυτούλη του , έτσι άν βρείς κατι σαν μία δύναμη που μπορεί να σκοτόσει, είναι δυσκολο να μήν μπείς στον πειρασμό να την δοκιμάσεις... Αν δέν δούλευε έχει καλως, αλλα αν δουλευε δεν θα το έκαιγα ποτε. Μπορεί να μήν το χρησιμοποιούσα ποτέ ξανα, αλλα δεν θα το έκαιγα, αυτο είναι σιγουρο. Μπορεί να γινόμουνα on-line assassin, σαν στο Jigoku Shoujo XD
Ippen, shinde miru?
Posted 25 January 2007 - 22:29
Πιστεύω οτί απ'όλα αυτά που λέγονται σχεδόν κανένα δεν ισχυεί, και επαναλαμβάνω ότι ωραία τα λόγια, και άλλο να το έχεις στα χέρια σου. Εκείνη την ώρα υπολογίζεις την ανθρώπινη ζωη, και τις επιπτώσεις του DN πάνω σου, και όλα... Προσωπική άποψη πάντα
X2
Όλοι μας εκείνη την στιγμή θα το μετανιώσουν.Πχ μας είχαν ρωτήσει την γνώμη μας για την θανατική ποινή στο φροντηστήριο και εγώ είπα ότι την υποστηρίζω αλλά όταν είδα τον sadam να τον κρεμάνε τον λυπήθηκα,και ας έκανε τόσο κακό σε πολύ κόσμο,και το σκέφτηκα καλύτερα και είδα ότι δεν είναι σωστή τιμωρία.