Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#61 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 26 January 2007 - 13:57

Εγώ θα ήθελα να φανώ ειλικρινής και να πω πως δεν θα το έκαιγα, τώρα τι θα το έκανα....
1

#62 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 26 January 2007 - 15:35

Ειλικρινα δεν ξερω τι θα το εκανα σε πρωτη φαση....
Παντως το σιγουρο ειναι οτι θα το κρατουσα και οτι θα το χρησιμοποιουσα, σε περιπτωση που χρειαζοταν, για προσωπικη εκδικηση (εννοειται εκδικηση για σημαντικο λογο οχι για μλκιες....).
Αυτος πιστευω θα ηταν ο μοναδικος λογος που θα με εκανε να σκοτωσω καποιον...
Τωρα οσο για Μπους κτλ δεν νομιζω να το δοκιμαζα διοτι υπαρχει κινδυνος παρεξηγησης και δεν θα θελα να προκαλεσω ενα πολεμο πχ...
Posted Image

#63 NotaniceGuy

NotaniceGuy

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts

Posted 30 January 2007 - 18:49

Eimai sigouros oti tha to xrisimopoiousa. O vasikoteros logos tha itan apla gia na to xrisimopoiisw. Symfwna me to anime opoios xrisimopoiisei to DN den mporei na paei oute kolasi oute paradeiso. Pou diaolo kataligei omws;; Na kati pou tha ithela na mathw! Den mporw na to paizw kalos kai na katalixw se enan paradeiso elpizontas oti o agios petros dexotan sexoualikes xares apo omorfes gynaikes gia na tis valei mesa!!Oso euxaristimenos kai an eimai apo tin zwi mou, oso euxaristimenos kai an einai o kathenas mas apo tin zwi tou, akoma kai tote den exoume mia megali apoklisi apo ton meso oro kapoias katigorias. fantasou twra na eisai monos sou se mia eidiki katigoria, na kaneis osa oi alloi den kanoun kai na exeis autin tin tromaktiki euthyni. Typseis;;mporeis na timwriseis apeirous eglimaties kai skoupidia pou xereis oti to axizoun i pou mporeis na matheis oti to axizoun xwris synepeies! Den mou aresei o aderfistikos tropos dolofonias tou DeathNote alla auto to epakoloutho tou na min mporeis na entopisteis einai kati pou exisorropei tin oli katastasi.
Den symfwnw me ton light, den tha ithela na ginw theos... alla to na analavw tin thesi tou gia ligo den tha itan katholou asximo.

#64 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 30 January 2007 - 19:15

Notanice, κάνε edit το post σου και διόρθωσε το....
Απο greeklish σε ελληνικά....
Είναι ενάντια στους κανόνες...:warning:..Check here....

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=918
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#65 Chaos

Chaos

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 30 January 2007 - 22:29

χωρίς να διαβάσω και πολλά πολλά στο topic, Αν είχα ένα DN θα έκλαιγαν μανούλες, αν προλάβαιναν

#66 mcgraf

mcgraf

Αγκαλίτσας ο Θανατηφόρος

• Members
  • 74 posts

Posted 08 February 2007 - 13:39

[off topic]"Θα πληρωνες το τίμημα της ανθρωποκτονίας για να γίνεις κυριολεκτικά θεός και να βοηθησεις την κοινωνία να προοδεύσει,να σωσεις τον πλανητη κλπ κλπ?"

Ναι.
Posted Image

#67 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 posts

Posted 14 February 2007 - 02:13

κ γω θα το χρησιμοποιουσα για να στειλω δολοφονους,καφρους κ οποιους το αξιζουν πριν την ωρα τους.αλλα δε θα το εκανα στο βαθμο του Light.δε νομιζω να το εκανα σε φυλακισμενους.δε θα τους εκανα τη χαρη να τους γλιτωσω απο τη φυλακη

#68 b4h4mu7

b4h4mu7

m_m

• Members
  • 113 posts

Posted 14 February 2007 - 15:40

ποπο γιατι το παιζετε τοσο κακοι?:P
εγω δεν ξερω αν θα το χρισημοποιουσα...μπορει να το κραταγα σε περιπτωση αναγκης που οπως ειπαν και πιο πανω για εκδικηση...
ή μπορει και να το εκειγα..
Posted Image
I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.

#69 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 posts

Posted 15 February 2007 - 00:23

Πιστεύω πως το να μην θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Death Note εξισώνεται με το να μην θες να τραβήξεις το καζανάκι. Γενοκτονία, εξυγίανση, ολική κάθαρση, πείτε το όπως θέλετε.
Οι φυλακισμένοι ζουν από τους φόρους μας *kill*, άνθρωποι με ελαττωματικά γονίδια γεννούν άρρωστα & δυστυχισμένα παιδιά και μολύνουν την ανθρωπότητα *kill*, είσαι ανίκανος να δουλέψεις; *kill* δεν φταις εσύ; ε ούτε η κοινωνία φταίει και της γίνεσαι βάρος *kill* βγάζεις κάτω από τη βάση στο λύκειο; *kill* γεννήθηκες κάτω από 2 κιλά; *kill* ξεμωράθηκες; *kill*...*kill*...*kill**kill*.
Death Note Καιάδας έσσεται.
Χαιρετίζω τη Νέα Σπάρτη, τιμή και δόξα στο νέο ανθρώπινο γένος, αμήν.

#70 Ichimaru Gin

Ichimaru Gin

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 18 February 2007 - 23:08

εγω θα φοβομουνα να το ειχα :S οταν εχω νευρα χανω τον εαυτο μ κ θα μπορουσα να ειχα φαει κοσμακι

#71 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 19 February 2007 - 13:28

Αν ποτέ έπεφτε ένα Death Note στα χέρια μου είναι φυσικό να έμπαινα στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσω.Πιστεύω ότι είναι ανθρώπινο να περνάνε τέτοιες σκέψεις από το μυαλό του καθενός όταν σου δίνετε μια τέτοια επιλογή/δύναμη.Αν έπεφτε στα χέρια μου κατά την διάρκεια της θητείας μου...χε,τότε ο πειρασμός θα ήταν σχεδόν αναπόφευκτος.Αλλά τώρα πάει και αυτό το στάδιο και δεν μου δίνονται όπως και πριν από αυτό λόγοι για χρήση ενός τέτοιου αντικειμένου.Το προτιμότερο θα ήταν να γράφεις το όνομα κάποιου και να παθαίνει κάτι,αλλά όχι να πεθαίνει.Π.χ. από πονοκέφαλο ως και ακρωτηριασμό:oops: .Τουλάχιστον εγώ τότε θα με ευχαριστούσε πάάάάάρα πολύ να το χρησιμοποιούσα σε πολάάάάά στρατιωτικά στελέχοι για να είναι σε μια κατάσταση συνεχούς πονοκεφάλου ή κάτι τέτοιο κατά την διάρκεια την θητείας μου όταν θα το έπαιζαν εξουσία ενώ είναι εμφανές κατώτεροι σου: .Γίνομαι κακός;Δεν νομίζω.Όταν θέλεις και δεν μπορείς να αποφεύγεις τέτοια "ατομα",ενώ μια ζωή το κάνεις έως ότου σε αναγκάζουν να "υπηρετήσεις",θα ήταν ότι καλύτερο.Κατά τα άλλα αν η δυνατότητα του ήταν μόνο ο θάνατος το πιθανότερο να το επέστρεφα στο Shinigami.Μην αφήσει και κανέναν κακό αιωνίος ζωντανό για ένα λάθος του:P .

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#72 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 19 February 2007 - 14:28

Πιστεύω πως το να μην θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Death Note εξισώνεται με το να μην θες να τραβήξεις το καζανάκι. Γενοκτονία, εξυγίανση, ολική κάθαρση, πείτε το όπως θέλετε.
Οι φυλακισμένοι ζουν από τους φόρους μας *kill*, άνθρωποι με ελαττωματικά γονίδια γεννούν άρρωστα & δυστυχισμένα παιδιά και μολύνουν την ανθρωπότητα *kill*, είσαι ανίκανος να δουλέψεις; *kill* δεν φταις εσύ; ε ούτε η κοινωνία φταίει και της γίνεσαι βάρος *kill* βγάζεις κάτω από τη βάση στο λύκειο; *kill* γεννήθηκες κάτω από 2 κιλά; *kill* ξεμωράθηκες; *kill*...*kill*...*kill**kill*.
Death Note Καιάδας έσσεται.
Χαιρετίζω τη Νέα Σπάρτη, τιμή και δόξα στο νέο ανθρώπινο γένος, αμήν.

Best post in the topic.+-

oR4yYRl.gif

#73 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 posts

Posted 24 March 2007 - 07:24

βασικα δεν εχω δει ολοι τη σειρα ακομα αλλα απο οσο εχω δει το σχεδιο του light ειναι ψηλο ναυαγιο απο μια μερια διοτι ωραια θα σκοτωνε ολους τους εγληματιες αλλα απο την αλλη αυτο δεν αλλαζε τιποτα και αυτος εγληματιας ειναι, αφηστε που το ονειρω του να κηβερνισει ως θεος στον καινουριο κοσμο ειναι και αυτο ενα ναυαγιο κανενας δεν προκειτε να τον δεχτει κοινωνικα ος τον ανθρωπω που σκοτωνε εκληματιες,βεβαια στης μερες μας που η εγληματηκοτιτα εχει φτασει πολυ ψηλα
και δησκολα βρησκει κανεις το δικιο του και οι εγληματιες τρηγυρνουν ελευθερη εισος να μη ηταν και τοσο κακοι ιδεα αλλα σηγουρα δεν ειναι και σωστη.εξαλου την εκληματικοτιτα εμεις η ιδοι την δημιουργουμε και ο Light εκανε το ιδιο πραγμα, σην της αλλης δεν πιστευω οτι οι σελιδες απο το death note θα του εφταναν για να κανει αυτο που θελει να δημιουργισει εναν κοσμο χωρης εγληματικοτητα.

#74 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 March 2007 - 09:20

βασικα δεν εχω δει ολοι τη σειρα ακομα αλλα απο οσο εχω δει το σχεδιο του light ειναι ψηλο ναυαγιο απο μια μερια διοτι ωραια θα σκοτωνε ολους τους εγληματιες αλλα απο την αλλη αυτο δεν αλλαζε τιποτα και αυτος εγληματιας ειναι, αφηστε που το ονειρω του να κηβερνισει ως θεος στον καινουριο κοσμο ειναι και αυτο ενα ναυαγιο κανενας δεν προκειτε να τον δεχτει κοινωνικα ος τον ανθρωπω που σκοτωνε εκληματιες,βεβαια στης μερες μας που η εγληματηκοτιτα εχει φτασει πολυ ψηλα
και δησκολα βρησκει κανεις το δικιο του και οι εγληματιες τρηγυρνουν ελευθερη εισος να μη ηταν και τοσο κακοι ιδεα αλλα σηγουρα δεν ειναι και σωστη.εξαλου την εκληματικοτιτα εμεις η ιδοι την δημιουργουμε και ο Light εκανε το ιδιο πραγμα, σην της αλλης δεν πιστευω οτι οι σελιδες απο το death note θα του εφταναν για να κανει αυτο που θελει να δημιουργισει εναν κοσμο χωρης εγληματικοτητα.

Για Naruto και για άτομο που είναι από άλλο anime, έχεις πει σοφά λόγια.
Κοίτα που ο Naruto μεγάλωσε λολ..
Το να σκοτώνεις κακούς δεν σε κάνει καλύτερο.
(Πόσο μάλλον εγώ που θα ξεπάστρευα φυλές ολόκληρες)

#75 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 posts

Posted 24 March 2007 - 11:23

Grats Erisabetsu u won the first place in my deth note :bleh:

και ενταξει δεν ειμαι απο αλλο anime βλεπω naruto αλλα και πολλα αλλα anime αν σκεφτης οτι το πρωτο anime που κατεβασα ηταν το NGE ;)