Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 3 votes

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?


  • Please log in to reply
1121 replies to this topic

#16 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 14 January 2007 - 13:38

Αν όλοι κάθονταν στα αυγά τους και σκεφτόντουσαν πως θα περάσουν καλά, με τον δικό τους τρόπο (στην δική μας περίπτωση πηγαίνοντας στις καφετέρειες) χωρίς να ενοχλούν κάποιον άλλο θα ζούσαμε σε έναν πολύ καλύτερο κόσμο. Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι έτσι.

Ούτε πίνω, ούτε καπνίζω, ούτε παίζω χαρτιά, ούτε πάω σε καφετέρειες αλλά έχω ορισμένους φίλους που τα κάνουν - και μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν κι αυτούς. Από την άλλη φυσικά υπάρχουν κάποια κωλόζωα που τα κάνουν όλα αυτά. Αλλά ας μην τους σκοτώσουμε όλους κιόλας ε.

Anyway είναι πολύ λεπτά αυτά τα θέματα και καλύτερα ας το αφήσουμε εδώ.

#17 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 14 January 2007 - 13:51

Κοίτα ένα παράδειγμα έφερα... Αλλά για να γίνω και συγκεκριμένος... Άλλο να είναι παιδί που το κάνει αυτό, και άλλο κάποιος ενήλικας με οικογένια. Όντως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι, αλλά υπάρχει μέρος της κοινωνίας που είναι... Και εννοήτε ότι βάζω πάντα μία σαλτσούλα υπερβολής για να δείξω τις απόψεις μου :P
Anyway, δεν θεωρώ ότι βρισκόμαστε off topic, αλλά όντως έιναι λεπτά αυτά τα θέματα, και σίγουρα αντικειμενικοι δεν μπορούμε να είμαστε. :P

oR4yYRl.gif


#18 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

    Anime Fan

  • Members
  • 218 posts

Posted 14 January 2007 - 14:09

Θα ήταν ένα μεγάλο διλλημα...
Φυσικα δεν υπάρχουν L στην πραγματική ζωή αρα θα ήταν κομματάκι δύσκολο να σας συλλάβει κάποιος.
Και φυσικά αυτό συνεπάγεται μια συναρπαστική ζωή...


Κάνεις λάθος, υπάρχουν πολλοί "L" στην πραγματικότητα. Σήμερα, 14 Ιανουαρίου, ο Κ. Χαρδαβέλλας και οι συνεργάτες του στην εκπομπή "Οι Πύλες του Ανεξήγητου" είχαν ως θέμα ανθρώπους με τέτοιου είδους δυνατότητες. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν εξελιγμένες όλες τους τις αισθήσεις(όπως η διορατικότητα, η ικανότητα να βλέπεις το μέλλον, η οποία και σχετίζεται με το θέμα μας), αισθήσεις που όλοι οι άνθρωποι έχουν, απλά δεν τις έχουν αναπτύξει τόσο. Από ό,τι άκουσα για τη συμπεριφορά των ανθρώπων αυτών, μοιάζουν εκπληκτικά στο χαρακτήρα "L" του Death Note, αλλά και λίγο στον Light. Κυρίως όμως στον "L", το "Mello" και το "Near". Οπότε, αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο με την ιστορία του Death Note, πιστεύω πως αυτοί οι "εξελιγμένοι" άνθρωποι θα επιστρατεύονταν για τον εντοπισμό ενός πιθανού "Kira".

Να σε ρωτησω κατι lisa25gr???
εσυ τι προβλημα εχεις τωρα με τον/την samurai_pizza_dora και του/της τη λες???



την samurai_pizza_dora

--------------------

Τώρα, όσο για το αν θα το χρησιμοποιούσα... Αρχικά θα το έκρυβα σε ένα πολύ ασφαλές μέρος και δε θα το έπαιρνα από εκεί, παρά μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ, αλλά σίγουρα θα επιδίωκα να μην το κάνω, ούτε για δοκιμή αν όντως "δουλεύει". Άλλωστε, δε μπορώ να αποφασίζω εγώ για το ποιος θα ζήσει και το ποιος θα πεθάνει. Στο τέλος είναι πολύ πιθανό να το κατέστρεφα(μάλλον με κάψιμο, γιατί με σκίσιμο δε νομίζω να γίνει κάτι).
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#19 Sparda

Sparda

    ~ C.C. is win ~

  • Members
  • 697 posts

Posted 14 January 2007 - 14:21

Probably yes...
Αλλά όχι για το καλό του κόσμου κλπ ας είμαστε ειλικρινείς:bleh:
Απλά πέρα από τις φορές που θα ήταν "αναγκαίο" θα ήταν και μια πολύ καλή ιδιότητα για να περνάς την ώρα σου8)

Posted Image


#20 .Therion//DCLXVI

.Therion//DCLXVI

    Alchemist

  • Members
  • 28 posts

Posted 14 January 2007 - 14:29

>< Ενας νεος Fuhrer γεννιεται.. Dranea το αν καποιος ειναι αδρανης ή θελει να πιει καφε εσενα τι σε ενοχλει? Οι ανθρωποι δεν ειναι μυγες α με ενοχλει αυτος που ειναι η μυγοσκατωστρα?
Τεσπα εγω δεν νομιζω να το χρησιμοποιουσα αλλωστε δεν πιστευω στο οφθαλμος αντι οφθαλμου. . Σιγουρα παντως δεν θα το χρησιμοποιουσα σε καποιον που απλως μου την σπαει.
Posted Image
~Sors de l'enfance, ami, reveille-toi!

#21 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 14 January 2007 - 14:45

Make Love, not DN entries....:drinks:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#22 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

    .:LOST addict:.

  • Members
  • 1,006 posts
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Posted 15 January 2007 - 02:28

Δεν νομίζω ότι σκοπός του ανθρώπου είναι να κάθεται στα αυγά του άπραγος... Καλά αν έκαναν κακό σε κάποιον απλά δεν θα το συζητάγαμε... Το θέμα είναι ότι ένας άνθρωπος δεν είναι σωστό να μην προσφέρει στην κοινωνία, ή να μην προσπαθεί καν.
Ξέρεις ότι άλλοι παράγοντες ζημιόνονται για ανατροφή τέτοιον ανθρώπων, και πολλές φορές ακόμα και το αντίθετο ρεύμα ευχαριστεί αυτούς που δεν κάνουν τίποτα...
Πραγματικά, θεωρώ αυτούς τους χασομέριδες ό,τι χειρότερο υπάρχει, και αν δεν είναι εισβάρος κάποιου, είναι εισβάρος του συνόλου...
Άποχή μου φυσικά... :D



Δεν κρατήθηκα.Θέλω να επέμβω.Δεν είμαι από αυτούς που περνάνε όλη τους την ώρα σε μια καφετέρια αλλά όποτε έχω χρόνο αυτό με ευχαριστεί.Αλλά ρε ash είσαι τελείως λάθος γιατί έτσι όλοι μας που βλέπουμε anime ήμαστε άχρησται γιατί δεν προσφέρουμε κάτι στην κοινώνια,χάνοντας τόσο χρόνο βλέποντας anime και στο τέλος αποβλακονόμαστε τελείως και ξεκόβουμε από τον υπόλοιπο κόσμο.That 's my opinion.


Άμα σου τύχει κανα death note θα σου πρότεινα να αφήσεις τους έλληνες ήσυχους και να πας να 'γράψεις' κανα γιαπωνέζο.:bleh:
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#23 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 15 January 2007 - 09:34

Κοίτα ένα παράδειγμα έφερα... Αλλά για να γίνω και συγκεκριμένος... Άλλο να είναι παιδί που το κάνει αυτό, και άλλο κάποιος ενήλικας με οικογένια. Όντως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι, αλλά υπάρχει μέρος της κοινωνίας που είναι... Και εννοήτε ότι βάζω πάντα μία σαλτσούλα υπερβολής για να δείξω τις απόψεις μου
Anyway, δεν θεωρώ ότι βρισκόμαστε off topic, αλλά όντως έιναι λεπτά αυτά τα θέματα, και σίγουρα αντικειμενικοι δεν μπορούμε να είμαστε.

:

Ρε παιδιά... Φυσικά και υπερβάλω... Εννοείτε ότι Hitler δεν είμαι και δεν θέλω να γίνω, ούτε και Kira... Όσο υπερβολή είναι να κάνω αυτά που λέω, ακόμα περισσότερο είναι να βρω Death Note... Gohan δεν νομίζω εσύ όταν με το καλό κάνεις οικογένεια, να πηγαίνεις να χασομεράς 24/7 χωρίς κανένα ίχνος προσοχής στην οικογένεια σου... :huh: Προσωπικά το θεωρώ αμαρτία... Βεβαίως, το να σκοτώσεις κάθε άνθρωπο που το κάνει αυτό θα ήταν η εύκολη λύση, όπως είπε ο Ιωνναθάν... : Όπως και να το κάνουμε, η κοινωνία των ανθρώπων δεν αλλάζει όσο κυβερνάτε από ανθρώπους...

oR4yYRl.gif


#24 Aknas Derth

Aknas Derth

    Starting...

  • Members
  • 3 posts

Posted 15 January 2007 - 11:11

Γενικότερα ποιός από εμάς θα το χρησιμοποιούσε? Είναι σα να διαλέγεις το κόκκινο χάπι, δεν υπάρχει γυρισμός, μονάχα δυστυχία... Θα άγγιζες το πιο ψηλό, το πιο φωτεινό σημείο...και μετά?Δεν θα μπορούσε να πάει κανείς μακριά μετά από μια τέτοια εκπληκτική ανακάλυψη.Προς τα πίσω δεν γύρισε ποτέ κανείς. Θα είσασταν πρόθυμοι λοιπόν να θυσιάσετε τα πάντα, ακόμη και το πιο σημαντικό- τον ίδιο σας τον εαυτό? Ένας ιταλός φιλόσοφος είχε πει κάποτε ό,τι: κατά κανόνα είναι εξ επαγγέλματος διατεθειμένος να θυσιαστεί όποιος δε μπορεί αλλιώς να δώσει νόημα στη ζωή του.
L δεν είναι απαραίτητο να υπάρξουν, L μπορεί να γίνει ένα κομμάτι του εαυτού μας. Θα μας έχει καταλάβει από την αρχή και θα προσπαθει σε κάθε μας βήμα να μας ξεσκεπάσει....

#25 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 15 January 2007 - 12:34

Δεν κρατήθηκα.Θέλω να επέμβω.Δεν είμαι από αυτούς που περνάνε όλη τους την ώρα σε μια καφετέρια αλλά όποτε έχω χρόνο αυτό με ευχαριστεί.Αλλά ρε ash είσαι τελείως λάθος γιατί έτσι όλοι μας που βλέπουμε anime ήμαστε άχρησται γιατί δεν προσφέρουμε κάτι στην κοινώνια,χάνοντας τόσο χρόνο βλέποντας anime και στο τέλος αποβλακονόμαστε τελείως και ξεκόβουμε από τον υπόλοιπο κόσμο.That 's my opinion.


Άμα σου τύχει κανα death note θα σου πρότεινα να αφήσεις τους έλληνες ήσυχους και να πας να 'γράψεις' κανα γιαπωνέζο.:bleh:


Μα γιατί ψέματα είναι; Αφού δεν προσφέρουμε τίποτα στην κοινωνία με το να βλέπουμε anime. Το θέμα είναι απλά να υπάρχει μέτρο. Γιατί με την ίδια λογική, και το να πηγαίνεις για καφέ ή να ακούς μουσική, ή να δεις μια ταινία κλπ είναι περιττή διαδικασία που μας τρώει χρόνο και χρήμα.

Όσο για το Death Note... Μάλλον θα το έκαιγα. Όχι μόνο θα έκανε κακό σε κάποια άτομα (και σε εμένα φυσικά), αλλά θα χαλούσε και την ισορροπία του κόσμου.

#26 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

    Anime Fan

  • Members
  • 218 posts

Posted 15 January 2007 - 13:32

Μα γιατί ψέματα είναι; Αφού δεν προσφέρουμε τίποτα στην κοινωνία με το να βλέπουμε anime. Το θέμα είναι απλά να υπάρχει μέτρο. Γιατί με την ίδια λογική, και το να πηγαίνεις για καφέ ή να ακούς μουσική, ή να δεις μια ταινία κλπ είναι περιττή διαδικασία που μας τρώει χρόνο και χρήμα.



Όλοι σας κάνετε λάθος. Κι όμως προσφέρουμε στην κοινωνία τα χρήματά μας, συντηρούμε, δηλαδή, όσους διακινούν οποιοδήποτε από τα παραπάνω: καφέδες, ταινίες, μουσική κλπ.

#27 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 15 January 2007 - 14:24

Όλοι σας κάνετε λάθος. Κι όμως προσφέρουμε στην κοινωνία τα χρήματά μας, συντηρούμε, δηλαδή, όσους διακινούν οποιοδήποτε από τα παραπάνω: καφέδες, ταινίες, μουσική κλπ.


Όντως, αν και αναρωτιέμαι πόσοι από μας αγοράζουν τα dvd και cd από αυτά που βλέπουμε και ακούμε :rolleyes:

Επίσης αν και προσφέρεις τυπικά στην κοινωνία σε περίπτωση που το κάνεις, μπορεί πάλι να κάνεις κακό στο σχετικά κοντινότερο σου κοινωνικό περιβάλλον (πχ οικογένεια, γείτονες κλπ) αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα και ξεφεύγει αρκετά.

#28 пустая комната

пустая комната

    DELETED

  • Members
  • 225 posts

Posted 15 January 2007 - 15:21

WOW. Με εκστασίασε αυτό το thread...μπράβο στους παλιούς και του καινούργιους για τις φιλοσοφικές "εσωτερικές" αναζητήσεις .... (μια και είμαι μεταπτυχιακή της φιλοσοφικής είπα να πώ και κάτι δήθεν εμπνευσμένο...).

#29 eXXentriX

eXXentriX

    Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

  • Members
  • 849 posts

Posted 15 January 2007 - 15:32

Θα το χρησιμοποιούσα.......><
Mε κάτι παραπάνω απο μέτρο βέβαια...υπάρχει
ένας συγκεκριμένο λόγος...
(i'll keep my thoughts on this for me for the time being...)..:shutup:
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#30 kienzan

kienzan

    Anime Elite

  • Members
  • 1,251 posts

Posted 15 January 2007 - 21:29

Θα σκώτωνα ναι

Αδιακρήτος οποιον μου εσπαγε τα νεύρα και μάλιστα χωρίς τύψεις8)


Αρκει να ήταν πολύ μακρια ώστε να μήν βλέπω τις δυσαρεστες παρενέργεις και στενοχοριέμαι:nerd:

Παντως θα γέμιζα αρκετές σελίδες με μακρινούς ανθρώπους της τηλεώρασης
Posted Image