Μη λές τέτοια ρε'σύ ΕΝΩΕΙΤΑΙ θα το χρησημοποιούσα...Θα το έκαιγα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2007 - 10:53
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2007 - 11:20
Εάν τύχει και η πελώρια πατούσα μου συνθλίψει ένα άμοιρο σαλιγκάρι, τότε το βράδυ έχω αϋπνίες.
Seriously τώρα, δε πιστεύω ότι θα το χρησιμοποιούσα....
Η Storm λέει:
Εγώ σίγουρα δε θα το χρησιμοποιούσα. Όταν πληγώνω τους άλλους (με τη δηλωτική ή συνυποδηλωτική έννοια της φράσεως), έχω τύψεις ακόμα και δύο και τρία και πέντε χρόνια μετά. Πάντως αν το χρησιμοποιούσα, θα παραδινόμουν κατευθείαν στην αστυνομία. Αυτό το ξέρω σίγουρα.
The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 16:03
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 20:02
εγώ μπορώ να σκεφτώ ένα πρόσωπο που σχεδόν όλοι μας θα "τρώγαμε" με τη δικαιολογία ότι είναι για το καλό του κόσμου...
κ απο εκεί και πέρα αλλοι μπορει πραγματικά να το έκαιγαν , άλλοι να το κράταγαν καβάτζα γιατί ποτέ δε ξέρεις...
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 22:30
όμως νομίζω ότι δεν μισούμε κάποιον τοσο πολύ...
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 11:11
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 11:44
Θα σκότωνα τον σκύλλο της γειτόνισσας μου, με τρέλλανε στα γαυγίσματα και δεν μ'αφήνει να κοιμηθώ
Θα σκότωνα τον Άη Βασίλη, δεν μου 'φερε ποτέ δώρο
THN ΣΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Θα σκότωνα τον Μοχάμεντ τον Πολιορκητή, πριν αλώσει την Εφτάλοφη
Αν δω ποτέ άνθρωπο, θα το σκεφτώ
What's up Doc?
Φέρτε μου και τον τηλεφωνικό κατάλογο του Ισραήλ
My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 13:53
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 18:10
Vasika an to ixa egw tha to pigena alios,,, 10keuro to kefali...xmm isos kai kana psiloekviasmo... alla mono gia katharo ikonomiko kerdos...poios skotoni tin simeron imera apo kakia...???auta einai demode pragmata...

For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 18:20

Εγω είμαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον tokyo_pig μόνο που θα χρέωνα εκατομμύρια και δισεκατομμύρια το κεφάλι... , έ τι για ψίχουλα θα σκοτώνουμε ?

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 22:16
Πάντως δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα να χρησιμοποιούσα το Death Note για να ξεφορτωθώ όσους δεν χωνεύω ή όσους με ενοχλούν, αν όμως με έφταναν στα όριά μου.
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 22:40

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2007 - 11:04
"Η βία είναι η ανώτατη μορφή εξουσίας, την φοβούνται τόσο που την έχουν κάνει παράνομη και έχουν προδιαθέσει τον κοινό άνθρωπο αρνητικά απέναντί της."
Θα μου πείτε, κάτσε ρε, δεν γεννηθήκαμε όλοι με φυσική κατάσταση που να μπορεί εξυπηρετεί βίαιους σκοπούς. Ε, κρίμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κριτής από την φύση και αν υπάρχει κάποιος θεός (με όλο το νόημα της λέξης) τότε αυτός είναι η φύση. Άλλωστε είναι το μόνο πράγμα ανώτερό μας που ο άνθρωπος δεν έχει καταφέρει ακόμα να δαμάσει. Η δημοκρατία είναι βλασφημία απέναντι στη φύση, η φύση είναι που θα δώσει εξουσία σε κάποιον και όχι τα υποκείμενά της.
Είδα πόσες φορές τη χρήση της φράσης "ανθρώπινη ζωή". Η ζωή του ανθρώπου είναι ίση με οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής σε αυτόν τον αέναα ανακυκλωτικό κόσμο. Θα παραπέμψω στο ρητό "Κλαις για τη ζωή ενός πουλιού αλλά όχι για τη ζωή ενός ψαριού, ευτυχισμένοι όσοι είναι όμορφοι/έχουν φωνή". Ποιοι νομίζετε ότι είστε που θα δώσετε αξία στην ανθρώπινη ζωή; Η ανθρώπινη ζωή αξίζει τόσο όσο και η ζωή της μούχλας στο ψωμί.
Και υπάρχει το εξής ερώτημα: Έχουμε δικαίωμα να αφαιρέσουμε μια (οποιαδήποτε) ζωή; Όπως και κάθε άλλος οργανισμός στον πλανήτη, ναι, τους κυνόδοντες δεν τους έχουμε για να μασάμε μπανάνες ούτε για να μασάμε συνθετικές πρωτεΐνες επειδή σε κάποιους τους έχει σαλέψει και έχουν γίνει χορτοφάγοι.
Για αυτό λοιπόν, όταν κάποιοι θα βγείτε παραέξω, και θα δείτε ότι οι αποφάσεις του κάθε κομπλεξικού & στραβογεννημένου παράγωγου της δημοκρατίας υπονομεύουν όχι μόνο την ευτυχία του εαυτού σας και αυτών που αγαπάτε, αλλά πολλές φορές ακόμα και την επιβίωσή σας, ελάτε και πείτε μου: "Όχι καλέ, δεν θα σκοτώσω." Να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικά άρρωστοι.
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2007 - 14:37
Επειδή βλέπω πολλούς άβγαλτους αλτρουιστές της πολυθρόνας (πολλούς παραπάνω από όσους περίμενα να δω) θα βάλω μπρος την δική μου προπαγάνδα:
"Η βία είναι η ανώτατη μορφή εξουσίας, την φοβούνται τόσο που την έχουν κάνει παράνομη και έχουν προδιαθέσει τον κοινό άνθρωπο αρνητικά απέναντί της."
Θα μου πείτε, κάτσε ρε, δεν γεννηθήκαμε όλοι με φυσική κατάσταση που να μπορεί εξυπηρετεί βίαιους σκοπούς. Ε, κρίμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κριτής από την φύση και αν υπάρχει κάποιος θεός (με όλο το νόημα της λέξης) τότε αυτός είναι η φύση. Άλλωστε είναι το μόνο πράγμα ανώτερό μας που ο άνθρωπος δεν έχει καταφέρει ακόμα να δαμάσει. Η δημοκρατία είναι βλασφημία απέναντι στη φύση, η φύση είναι που θα δώσει εξουσία σε κάποιον και όχι τα υποκείμενά της.
Είδα πόσες φορές τη χρήση της φράσης "ανθρώπινη ζωή". Η ζωή του ανθρώπου είναι ίση με οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής σε αυτόν τον αέναα ανακυκλωτικό κόσμο. Θα παραπέμψω στο ρητό "Κλαις για τη ζωή ενός πουλιού αλλά όχι για τη ζωή ενός ψαριού, ευτυχισμένοι όσοι είναι όμορφοι/έχουν φωνή". Ποιοι νομίζετε ότι είστε που θα δώσετε αξία στην ανθρώπινη ζωή; Η ανθρώπινη ζωή αξίζει τόσο όσο και η ζωή της μούχλας στο ψωμί.
Και υπάρχει το εξής ερώτημα: Έχουμε δικαίωμα να αφαιρέσουμε μια (οποιαδήποτε) ζωή; Όπως και κάθε άλλος οργανισμός στον πλανήτη, ναι, τους κυνόδοντες δεν τους έχουμε για να μασάμε μπανάνες ούτε για να μασάμε συνθετικές πρωτεΐνες επειδή σε κάποιους τους έχει σαλέψει και έχουν γίνει χορτοφάγοι.
Για αυτό λοιπόν, όταν κάποιοι θα βγείτε παραέξω, και θα δείτε ότι οι αποφάσεις του κάθε κομπλεξικού & στραβογεννημένου παράγωγου της δημοκρατίας υπονομεύουν όχι μόνο την ευτυχία του εαυτού σας και αυτών που αγαπάτε, αλλά πολλές φορές ακόμα και την επιβίωσή σας, ελάτε και πείτε μου: "Όχι καλέ, δεν θα σκοτώσω." Να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικά άρρωστοι.
Δώσε μου τον ορισμό σου για την λέξη ''Βία''.
My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2007 - 15:27
Ικανότητα πρόκλησης φυσικού πόνου/τραυματισμού/θανάτου με κραυγαλέα και ωμά μέσα για λόγους κοινωνικής καταξίωσης, παραδειγματισμού ή και, γιατί όχι, ηδονής.