Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#76 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

Chillout Your Spirit

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2007 - 10:53

Θα το έκαιγα.

Μη λές τέτοια ρε'σύ ΕΝΩΕΙΤΑΙ θα το χρησημοποιούσα...

#77 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2007 - 11:20

Η Αννα λεέι:

Εάν τύχει και η πελώρια πατούσα μου συνθλίψει ένα άμοιρο σαλιγκάρι, τότε το βράδυ έχω αϋπνίες.

Seriously τώρα, δε πιστεύω ότι θα το χρησιμοποιούσα....

Η Storm λέει:

Εγώ σίγουρα δε θα το χρησιμοποιούσα. Όταν πληγώνω τους άλλους (με τη δηλωτική ή συνυποδηλωτική έννοια της φράσεως), έχω τύψεις ακόμα και δύο και τρία και πέντε χρόνια μετά. Πάντως αν το χρησιμοποιούσα, θα παραδινόμουν κατευθείαν στην αστυνομία. Αυτό το ξέρω σίγουρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#78 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 16:03

Δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να το έκαιγα, θα το κρατούσα ίσος να το χρειαζόμουνα για μια φορά .......

#79 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 20:02

όλοι λένε "α, εγώ δε θα το χρησιμοποιούσα" "α, ειναι κακό" κτλ κτλ

εγώ μπορώ να σκεφτώ ένα πρόσωπο που σχεδόν όλοι μας θα "τρώγαμε" με τη δικαιολογία ότι είναι για το καλό του κόσμου...

κ απο εκεί και πέρα αλλοι μπορει πραγματικά να το έκαιγαν , άλλοι να το κράταγαν καβάτζα γιατί ποτέ δε ξέρεις...

#80 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 22:30

παίδες δεν ξέρω ηλικίες
όμως νομίζω ότι δεν μισούμε κάποιον τοσο πολύ...

#81 Ryuky

Ryuky

Indictee, The

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 11:11

Θα έκανα τον πρώτο φόνο και αν είχα το θάρρος να συνεχίσω θα συνέχιζα...

#82 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 11:44

Επειδή αυτό το thread έχει πλάκα, επινόησα καμιά δεκαρία απαντήσεις για γέλια.

Θα σκότωνα τον σκύλλο της γειτόνισσας μου, με τρέλλανε στα γαυγίσματα και δεν μ'αφήνει να κοιμηθώ

Θα σκότωνα τον Άη Βασίλη, δεν μου 'φερε ποτέ δώρο

THN ΣΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Θα σκότωνα τον Μοχάμεντ τον Πολιορκητή, πριν αλώσει την Εφτάλοφη

Αν δω ποτέ άνθρωπο, θα το σκεφτώ

What's up Doc?

Φέρτε μου και τον τηλεφωνικό κατάλογο του Ισραήλ

#83 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 13:53

Αυτό με τον Hitler τα σπάει πολύ έξυπνο

#84 tokyo pig

tokyo pig

Attorney at LoL

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 18:10

Siga re dolofonoi oloi sas...
Vasika an to ixa egw tha to pigena alios,,, 10keuro to kefali...xmm isos kai kana psiloekviasmo... alla mono gia katharo ikonomiko kerdos...poios skotoni tin simeron imera apo kakia...???auta einai demode pragmata...
Δημοσιευμένη  εικόνα
For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------

#85 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 18:20

Ώπα ρε μάγκες , κάποιοι εδώ μέσα πάνε για μεγάλες γενοκτονίες μιλάμε πως έχει πέσει πολύ τρομπάρισμα :bleh:

Εγω είμαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον tokyo_pig μόνο που θα χρέωνα εκατομμύρια και δισεκατομμύρια το κεφάλι... , έ τι για ψίχουλα θα σκοτώνουμε ? :P

#86 Millia

Millia

Dragon Spooker

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 22:16

Θα το χρησιμοποιούσα για να ξεφορτωθώ έναν ηλίθιο που με ενοχλούσε πριν μερικά χρόνια. Με είχε νευριάσει τόσο που μια φορά που τον συνάντησα στο τρένο σκεφτόμουν να τον πετάξω στις γραμμές.
Πάντως δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα να χρησιμοποιούσα το Death Note για να ξεφορτωθώ όσους δεν χωνεύω ή όσους με ενοχλούν, αν όμως με έφταναν στα όριά μου.

#87 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2007 - 22:40

stalker desu ka? :o

#88 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2007 - 11:04

Επειδή βλέπω πολλούς άβγαλτους αλτρουιστές της πολυθρόνας (πολλούς παραπάνω από όσους περίμενα να δω) θα βάλω μπρος την δική μου προπαγάνδα:

"Η βία είναι η ανώτατη μορφή εξουσίας, την φοβούνται τόσο που την έχουν κάνει παράνομη και έχουν προδιαθέσει τον κοινό άνθρωπο αρνητικά απέναντί της."

Θα μου πείτε, κάτσε ρε, δεν γεννηθήκαμε όλοι με φυσική κατάσταση που να μπορεί εξυπηρετεί βίαιους σκοπούς. Ε, κρίμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κριτής από την φύση και αν υπάρχει κάποιος θεός (με όλο το νόημα της λέξης) τότε αυτός είναι η φύση. Άλλωστε είναι το μόνο πράγμα ανώτερό μας που ο άνθρωπος δεν έχει καταφέρει ακόμα να δαμάσει. Η δημοκρατία είναι βλασφημία απέναντι στη φύση, η φύση είναι που θα δώσει εξουσία σε κάποιον και όχι τα υποκείμενά της.

Είδα πόσες φορές τη χρήση της φράσης "ανθρώπινη ζωή". Η ζωή του ανθρώπου είναι ίση με οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής σε αυτόν τον αέναα ανακυκλωτικό κόσμο. Θα παραπέμψω στο ρητό "Κλαις για τη ζωή ενός πουλιού αλλά όχι για τη ζωή ενός ψαριού, ευτυχισμένοι όσοι είναι όμορφοι/έχουν φωνή". Ποιοι νομίζετε ότι είστε που θα δώσετε αξία στην ανθρώπινη ζωή; Η ανθρώπινη ζωή αξίζει τόσο όσο και η ζωή της μούχλας στο ψωμί.

Και υπάρχει το εξής ερώτημα: Έχουμε δικαίωμα να αφαιρέσουμε μια (οποιαδήποτε) ζωή; Όπως και κάθε άλλος οργανισμός στον πλανήτη, ναι, τους κυνόδοντες δεν τους έχουμε για να μασάμε μπανάνες ούτε για να μασάμε συνθετικές πρωτεΐνες επειδή σε κάποιους τους έχει σαλέψει και έχουν γίνει χορτοφάγοι.

Για αυτό λοιπόν, όταν κάποιοι θα βγείτε παραέξω, και θα δείτε ότι οι αποφάσεις του κάθε κομπλεξικού & στραβογεννημένου παράγωγου της δημοκρατίας υπονομεύουν όχι μόνο την ευτυχία του εαυτού σας και αυτών που αγαπάτε, αλλά πολλές φορές ακόμα και την επιβίωσή σας, ελάτε και πείτε μου: "Όχι καλέ, δεν θα σκοτώσω." Να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικά άρρωστοι.

#89 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2007 - 14:37

Επειδή βλέπω πολλούς άβγαλτους αλτρουιστές της πολυθρόνας (πολλούς παραπάνω από όσους περίμενα να δω) θα βάλω μπρος την δική μου προπαγάνδα:

"Η βία είναι η ανώτατη μορφή εξουσίας, την φοβούνται τόσο που την έχουν κάνει παράνομη και έχουν προδιαθέσει τον κοινό άνθρωπο αρνητικά απέναντί της."

Θα μου πείτε, κάτσε ρε, δεν γεννηθήκαμε όλοι με φυσική κατάσταση που να μπορεί εξυπηρετεί βίαιους σκοπούς. Ε, κρίμα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κριτής από την φύση και αν υπάρχει κάποιος θεός (με όλο το νόημα της λέξης) τότε αυτός είναι η φύση. Άλλωστε είναι το μόνο πράγμα ανώτερό μας που ο άνθρωπος δεν έχει καταφέρει ακόμα να δαμάσει. Η δημοκρατία είναι βλασφημία απέναντι στη φύση, η φύση είναι που θα δώσει εξουσία σε κάποιον και όχι τα υποκείμενά της.

Είδα πόσες φορές τη χρήση της φράσης "ανθρώπινη ζωή". Η ζωή του ανθρώπου είναι ίση με οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής σε αυτόν τον αέναα ανακυκλωτικό κόσμο. Θα παραπέμψω στο ρητό "Κλαις για τη ζωή ενός πουλιού αλλά όχι για τη ζωή ενός ψαριού, ευτυχισμένοι όσοι είναι όμορφοι/έχουν φωνή". Ποιοι νομίζετε ότι είστε που θα δώσετε αξία στην ανθρώπινη ζωή; Η ανθρώπινη ζωή αξίζει τόσο όσο και η ζωή της μούχλας στο ψωμί.

Και υπάρχει το εξής ερώτημα: Έχουμε δικαίωμα να αφαιρέσουμε μια (οποιαδήποτε) ζωή; Όπως και κάθε άλλος οργανισμός στον πλανήτη, ναι, τους κυνόδοντες δεν τους έχουμε για να μασάμε μπανάνες ούτε για να μασάμε συνθετικές πρωτεΐνες επειδή σε κάποιους τους έχει σαλέψει και έχουν γίνει χορτοφάγοι.

Για αυτό λοιπόν, όταν κάποιοι θα βγείτε παραέξω, και θα δείτε ότι οι αποφάσεις του κάθε κομπλεξικού & στραβογεννημένου παράγωγου της δημοκρατίας υπονομεύουν όχι μόνο την ευτυχία του εαυτού σας και αυτών που αγαπάτε, αλλά πολλές φορές ακόμα και την επιβίωσή σας, ελάτε και πείτε μου: "Όχι καλέ, δεν θα σκοτώσω." Να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικά άρρωστοι.

Δώσε μου τον ορισμό σου για την λέξη ''Βία''.

#90 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2007 - 15:27

Στο παραπάνω κείμενο την χρησιμοποίησα ως εξής:

Ικανότητα πρόκλησης φυσικού πόνου/τραυματισμού/θανάτου με κραυγαλέα και ωμά μέσα για λόγους κοινωνικής καταξίωσης, παραδειγματισμού ή και, γιατί όχι, ηδονής.