Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#661 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 09 March 2010 - 16:20

προφανώς είσαι κουφός και μουσικά τυφλός αν θεωρείς τα cd που βγάζουνε τώρα πια οι rotting christ να είναι black metal. όπως είπα και στο post μου, κάποτε είχανε πολλά κίνα με black metal και μπορούσανε να θεωρηθούνε black. αλλα το να έρχεται κόσμος και να μου λέει επειδή ήτανε κάποτε παρόμοιοι με black είναι black τώρα. και οι ulver ήτανε black και folk κάποτε, τώρα είναι καμια σχέση. θα έρθει κάποιος να σου πει πως τώρα τα καινούρια τον ulver είναι black και θα πεις ok? η για τους enslaved, το ίδιο. οι rotting christ δεν είναι black metal και καλύτερα άσε άτομα που ακούνε black metal να το κρίνουνε αυτό και όχι το metal hammer σου η οτιδήποτε σε κάνει να πιστεύεις πως είναι black. δεν εξής αναφέρει ποτε πως ακούς black η κάτι τέτοιο οποτε δεν νομίζω να είσαι καν σε θέση να κρίνεις. όσον αφορά το ότι έχουνε κάνει περιοδείες proton δεν μου λέει τίποτα γιατί ήτανε πριν 20 χρονια και αν τα πρώτα 2 cd ήτανε έτσι δεν πάει να πει τίποτα. και οι Darkthrone άρχισαν ως death metal, κανένας δεν θα τους πει death metal συγκρότημα.

μάλλον εσύ είσαι τυφλός γιατί ακριβώς στο από πάνω ποστ γράφω

και όσο για το αν τα πρώτα τους album είναι black

και δεν αναφέρω τα τελευταία...

ελπίζω να το είδες τώρα...

#662 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 09 March 2010 - 16:25

μάλλον εσύ είσαι τυφλός γιατί ακριβώς στο από πάνω ποστ γράφω

και όσο για το αν τα πρώτα τους album είναι black

και δεν αναφέρω τα τελευταία...

ελπίζω να το είδες τώρα...

Και πάλι δεν είσαι tr00.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#663 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 09 March 2010 - 17:13

Θυμήθηκα σήμερα τους Cult of Luna και έβαλα ν'ακούσω το Salvation.Πραγματικά υπέροχο!Μαμά Σουηδία,τι συγκροτήματα βγάζεις????:blingeye2:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=n1xdcgtsHNM&feature=related[/media]

Posted Image
Does this darkness have a name?

#664 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 09 March 2010 - 17:22

O brave mighty defenders of the vnholy spirit of the black (and arachn) metal, η Wikipedia αναφέρει τους Primordial και τους Rotting Christ ως bands που έχουν παίξει black metal. Η wikipedia είναι σοφή. Στην τελική όμως θα αφήσω εσάς να σκοτώνεστε για το αν είναι ή δεν είναι, λίγο με νοιάζει. Το θέμα είναι πως οι Primordial και το Orders from the Dead (στο οποίο τραγουδά η Diamanda Galas) που έχω ακούσει από το καινούργιο cd των Rotting Christ είναι καλή μουσική. Και αυτό αρκεί.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#665 Goregasm

Goregasm

M_B_L_A_Q

• Members
  • 29 posts

Posted 09 March 2010 - 19:38

Δεν είσαι troo ρε. Ούτε έσυ ούτε ο Sponis.

Και πάλι δεν είσαι tr00.

είσαι ομιλητικός και παρα πολύ ευγενικός. έχεις πολλές γνώσης περί metal, σου αρέσει πολύ να συζητάς με ανθρώπους, εκφράζοντας τις απόψεις σου με σωστό καλο και πάντα δίκαιο τρόπο ενώ ταυτόχρονα ακούς, σέβεσαι τις απόψεις τον άλλων. είσαι έξυπνος, ακομπλεξάριστος, και cool. μοιάζεις με τον ιησού χριστό, με τα μαλλιά σου, τα γενακια σου, τα τριχωτά σου ποδαράκια ενώ παράλληλα φοράς σωβρακοφάνελα σαν το περίζωμα που φόραγε στην σταύρωση ο σωτήρας. είσαι tr00 μεταλας. κυκλοφορείς στο δρόμο και όλες η γκόμενες γονατίζουν για να γυαλίσουν το μέταλλο σου (γιατί δεν πρέπει να σκουριάσει)...γιατί αυτός είσαι εσύ.

όσον αφορά εμενα (για να μην είμαι και offtopic) θυμήθηκα τις παλιές μου αγάπες: Queensrÿche, conception, psychotic waltz, theater of tragedy, και φυσικά parallels από fates warning περιμένοντας πως και πως την συναυλία.

οι primordial είναι σκατά

Posted Image

#666 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 09 March 2010 - 20:36

Εγω παιδια που τις τελευταιες μερες εχω λιωσει να ακουω την "Ηρωικη" Συμφωνια του Beethoven, εντασσομαι στο Epic Metal?

ειμαι tr00?

τσιζ κακα

(περαστικος ειμαι, μετααπο καιρο ειδα φως)

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#667 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 March 2010 - 20:40

Εγω παιδια που τις τελευταιες μερες εχω λιωσει να ακουω την "Ηρωικη" Συμφωνια του Beethoven, εντασσομαι στο Epic Metal?

ειμαι tr00?

τσιζ κακα

(περαστικος ειμαι, μετααπο καιρο ειδα φως)

αν τηρείς κάποιες από τις παραπάνω προϋποθέσεις τότε είσαι.

καμια συμβουλή για συγκροτήματα σε στυλ funeral έχει κανεις να δώσει?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#668 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 09 March 2010 - 22:00

ειμαι tr00?

Ούτε εσύ. Μόνο ο Chopin είναι tr00.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#669 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts

Posted 09 March 2010 - 22:19

Η πορεία τους έξω άλλα δείχνει.

dragonclan21.jpg
Togashi Yokuni

#670 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 March 2010 - 22:25

Η πορεία τους έξω άλλα δείχνει.

και των bullet for my valentine το ίδιο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#671 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts

Posted 09 March 2010 - 22:29

Ναι αλλά δεν τους ξέρω ;p.

dragonclan21.jpg
Togashi Yokuni

#672 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 09 March 2010 - 22:30

Assholeίσαι με τον Doom Angel ρε ; Ο άνθρωπος trollaρει ρε !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#673 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts

Posted 09 March 2010 - 22:32

Είναι η doom angel και θα χρειαζόταν να είναι πολύ πιο πράσινη και άσχημη για να τρολλάρει αποτελεσματικά :P.

dragonclan21.jpg
Togashi Yokuni

#674 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 March 2010 - 22:33

Είναι Η Doom angel...

Και αφού το ξεκαθαρίσαμε και αυτό σας αφήνω να συνεχίσετε να μετράτε τις μεταλικές σας...
Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#675 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts

Posted 09 March 2010 - 22:38

Συγγνώμη που δεν τρέχουμε να ποστάρουμε στο yaoi thread.

dragonclan21.jpg
Togashi Yokuni