προφανώς είσαι κουφός και μουσικά τυφλός αν θεωρείς τα cd που βγάζουνε τώρα πια οι rotting christ να είναι black metal. όπως είπα και στο post μου, κάποτε είχανε πολλά κίνα με black metal και μπορούσανε να θεωρηθούνε black. αλλα το να έρχεται κόσμος και να μου λέει επειδή ήτανε κάποτε παρόμοιοι με black είναι black τώρα. και οι ulver ήτανε black και folk κάποτε, τώρα είναι καμια σχέση. θα έρθει κάποιος να σου πει πως τώρα τα καινούρια τον ulver είναι black και θα πεις ok? η για τους enslaved, το ίδιο. οι rotting christ δεν είναι black metal και καλύτερα άσε άτομα που ακούνε black metal να το κρίνουνε αυτό και όχι το metal hammer σου η οτιδήποτε σε κάνει να πιστεύεις πως είναι black. δεν εξής αναφέρει ποτε πως ακούς black η κάτι τέτοιο οποτε δεν νομίζω να είσαι καν σε θέση να κρίνεις. όσον αφορά το ότι έχουνε κάνει περιοδείες proton δεν μου λέει τίποτα γιατί ήτανε πριν 20 χρονια και αν τα πρώτα 2 cd ήτανε έτσι δεν πάει να πει τίποτα. και οι Darkthrone άρχισαν ως death metal, κανένας δεν θα τους πει death metal συγκρότημα.
μάλλον εσύ είσαι τυφλός γιατί ακριβώς στο από πάνω ποστ γράφω
και όσο για το αν τα πρώτα τους album είναι black
και δεν αναφέρω τα τελευταία...
ελπίζω να το είδες τώρα...