Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Posted 10 March 2010 - 01:36
Και βάση της Epicus Metallicus Aznanothian Encyclpopedicus, οι Rotting Christ δεν είναι black...
Posted 10 March 2010 - 14:09
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hXq-02Ry1ms[/youtube]
Ένας Τούρκος οπαδός των Rotting Christ ανέβηκε στην κορυφή του ιερού τους βουνού Αραράτ, απλά για να σηκώσει τη σημαία των Rotting Christ για τα 20 χρόνια τους. Ο τύπος έχει άπειρο respect από εμένα.
Posted 10 March 2010 - 15:00
Ούτε εσύ. Μόνο ο Chopin είναι tr00.
Το παρακάτω βίντεο ίσως ταιριάζει περισσότερο στο thread με τα flash videos, όμως πρέπει να μπει κι εδώ.
Youtube Video
Ένας Τούρκος οπαδός των Rotting Christ ανέβηκε στην κορυφή του ιερού τους βουνού Αραράτ, απλά για να σηκώσει τη σημαία των Rotting Christ για τα 20 χρόνια τους. Ο τύπος έχει άπειρο respect από εμένα.
Respect.
Posted 10 March 2010 - 15:07
οχοχοχοχοχοχο!!Impaled Nazarene ρε
πού τους θυμήθηκες αυτούς καλέ;!!!!
Posted 12 March 2010 - 00:48

Posted 14 March 2010 - 18:02
Με γύρισε πίσω πολλά χρόνια ,τότε που ήμουν 13-14 και χτυπιόμουν με το Hurricane και το Wind of Change.Ποτέ δεν μπορώ να πω βέβαια ότι με τρέλαιναν οι Σκόρπιονς ως σύνολο, μόνο μερικά τραγούδια ,λιγότερα από 10.
Το καινούριο τους cd δεν αποτελεί εξαίρεση.Σαν σύνολο είναι μετριότατο ,έχει ένα δύο καλά τραγούδια ,έχει ένα τραγούδι που μου άρεσε αρκετά(το The Good die Young) ,αλλά τίποτα πρωτότυπο ή πρωτοποριακό ή κάτι που δεν έχω ξανακούσει.Απλά είχαν λίιιγο καλύτερους στίχους από τους συνηθισμένους (που είναι Γ Τ Π) . Υποθέτω ότι στους φαν του συγκροτήματος ,ιδιαίτερα σε αυτούς που τους λάτρευαν το 80' θα αρέσει πολύ περισσότερο.Επίσης ,ήταν η ιδέα μου ή αυτή τη φορά πλησίασαν το heavy metal περισσότερο από κάθε άλλη;
Προφανώς και δεν είμαι tr00...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 17 March 2010 - 17:07

Posted 17 March 2010 - 20:17
Posted 17 March 2010 - 21:13
Taake, Angantyr, Bathory, Burzum, Darkthrone, Gorgoroth, Graveland, Helheim, Holmgang, Ildjarn, Moonblood, Satyricon, Thorns, φυσικά έχω σκαλώσει και με το Nattens madrigal: Aatte hymne til ulven i manden των Ulver, τι ωραίο cd αυτό αλλα οποτε το ακούω στεναχωριέμαι που σκέφτομαι πως έγιναν μετά οι ulver.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 17 March 2010 - 21:42
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 25 March 2010 - 21:44
θα προσπαθήσω να μην χρησιμοποιήσω υβριστικά σχόλια αν και μου είναι σοβαρά δύσκολο όταν βλέπω αυτό που έγραψες (και εγώ έβαλα με μαύρα γράμματα). τα παπάrια τους τα δυο πάντρεψαν οι rotting christ. ας πούμε πως είναι καλο συγκρότημα, αυτό είναι υποκειμενικό, αν και τα μουσικά terms που είναι αντικειμενικά μας λένε το αντίθετο, πως είναι σκατά δηλαδή, οι rotting christ δεν παίζουνε black metal. αυτό που κάνουνε, δεν είναι black metal. δεν με ενδιαφέρει τι είναι, δεν έχω ασχοληθεί να σου πω το όνομα του αλλα σοβαρά δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος που να ακούει black και να θεωρεί τους rotting christ black. μερικά πιο παλιά cd θυμίζανε λίγο αλλα και πάλι δεν ήτανε. αν το 10% τις μουσικής είναι παρμένο και επηρεασμένο από την black δεν κάνει τους rotting christ black. αυτό να το ξεχάσεις. και πάλι ας υποθέσουμε πως είναι black. δεν πάντρεψαν τίποτα μιας και δεν είναι οι πρώτοι που κάνουνε symphonic (also called melodic) black metal. Από τους πρώτους είναι οι: Samael, Cradle Of Filth, Tiamat, Dimmu Borgir. point being πως και ακόμη και ας αποκαλείται symphonic/melodic black metal, αυτή η μουσική δεν έχει καμια σχέση με την black, με την εξαίρεση των φωνητικών που μοιάζουνε αν και πάλι δεν έχουνε καμια σχέση αν το ψάξεις λίγο παραπάνω. τυχαίνει και εμενα να μου αρέσουν μερικά από αυτά τα συγκροτήματα, όπως οι δήμου borgir η οι summoning αλλα και πάλι δεν μπορούνε να συγκριθούνε με black metal με την καμια, όσο μοιάζει η death με την black τόσο μοιάζουνε και αυτά με την black. indeed οι rotting christ έχουν βγάλει στο παρελθόν, και τονίζω το παρελθόν, μερικά cd που τείνουν προς black metal και μπορούν να θεωρηθούνε black, αν και fail για αυτό το είδος αλλα πρέπει απλά να πιστεύεις ότι σου λέει το metal hammer για να νομίζεις πως τώρα αυτό που κάνουνε έχει σχέση με black. η black είναι ένα είδος με συγκεκριμένο στυλ ήχου, βρώμικο, με ένα ύφος που ούτε στα πιο τρελα τους όνειρα δεν θα μπορούσανε να έχουνε. τέλος είναι κουραστικό να πετάγονται πάντα άτομα που ακούνε συγκροτήματα όπως primordial η rotting christ, η cradle of filth, η dimmu borgir να έρχονται και να λένε "ακούω black metal, είμαι σκληρός". δεν είναι black metal και δεν έχω κάτι να πω για αυτά τα συγκροτήματα, ok, ας πούμε πως είναι καλά (εξαίρεση είναι οι rotting christ) αλλα και πάλι δεν είναι black. άκουσε mayhem, graveland, τα γνήσια darkthrone, και πες μου που κολλάνε με rotting christ. από ελληνικά συγκροτήματα ακούστε Septic flesh, Naer mataron, αυτά είναι καλά :Ο
EDIT: phantom duck το τραγούδι που είπες μου γυρνάει tάντερα
XAXAXAXA
Τι ορεξη εχεις ρε φιλε!(Ζητω κιολας συγχωρεση που απαντησα μετα απο κανα μηνα-εστειλα και ποιο πριν αλλα ποιος ξερει γιτι δεν το πηρε)
Αγαπητε φιλε Azathoth κρατουσες τη σημαια στον πολεμο που βλεπω εγινε.
Λοιιιιιιιιιιιιιιιπον,
πρωτον ανεφερα melodic και οχι syphonic γιατι η διαφορα ειναι (λεπτη μεν) οτι στο δευτερο τα αρμονικα parts παιζονται οχι απαραιτητα στην κιθαρα οπως στο πρωτο αλλα σε βιολα τσελα κτλ.
Επισης σιχαινομαι στ αληθεια το metalhammer και οσους ακουν black και νομιζουν οτι ετσι γινονται σκληροι.

Δεν εχω ιδιαιτερη σχεση με την black οποτε ισως να κανω λαθος με τους rotting christ.Ας μας το ξεκαθαρισει καποιος ειδημων λοιπον!Παντως ακομα κι αν μην ειναι black (που δεν ειναι συμφωνα με την .. super αξιοπιστη Epicus Metallicus Aznanothian Encyclpopedicus) ακομα και την ταμπελα pop να τους δωσουν εγω θα συνεχισω να ακουω την "αθλια" μουσικη των rotting christ και να δινω το "κακο" παραδειγμα στο site.
Τελος Mayhem και μερικοι ακομα που ανεφερες AZA ειναι οντως εξαιρετικοι πλην του/των Burzum που κατ εμε ειναι μια ηλιθιοτητα ορθια ή απλα μια υπομουσικη...
Τουλαχιστον Εγω στο black δεν ειμαι ουτε φανατισμενος ουτε εκμηδενιστης. Κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα....

Posted 30 March 2010 - 22:51
και για να μην ξεχνιομαστε... ερχεται!!!
Edited by Hyuuga_Nikorasu, 31 March 2010 - 01:11.
Posted 31 March 2010 - 14:14
http://www.youtube.com/watch?v=MdRmyAM8PAY
Για μια ακόμη φορά...αχ,μαμά Σουηδία...

Does this darkness have a name?
Posted 31 March 2010 - 14:39
Opeth-The Night And The Silent Water
[media]http://www.youtube.com/watch?v=MdRmyAM8PAY[/media]Για μια ακόμη φορά...αχ,μαμά Σουηδία...
να και ενα σωστο ποστ... XD
το thread θελει λιγη deathιλα να μοσχοβολισει...
Posted 31 March 2010 - 16:05

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense