Παιδιά ηρεμία. Και που βάζουμε ένα όνομα σε μια πάντα τι έγινε; Αυτά που λέτε είναι λες και η μπλάκ μέταλ είναι η υπέρτατη των όλων και μην την υβρίσετε γιατί the judgment will fall upon you.
Είπαμε. Προσωπικά την μπλάκ μέταλ δεν την θεωρούσα κάτι σαν είδος. Σε άλλους αρέσουν. Αλλά δεν θα κοιτάμε μην παίξει ένα μέτρο λάθος και χαλάσει το είδος. Μας ένοιαξαν πολύ οι τίτλοι. Εγώ προσωπικά χέστηκα. Ακούω αυτό που μου αρέσει.
Και με βάση το τελευταίο πόστ του Φάντομ ένα έχω να πώ.
ΑΠΛΑ ρισπέκτ. Το τελευταίο τραγούδι του άλμπουμ Εάλω παίζει να είναι το καλύτερο τραγούδι που έχω ακούσει εδώ και χρόνια. Μην το παίρνεται προσωπικά άλλα το συγκεκριμένο που μιλάει και για την Μικρασιατική Καταστροφή μου σήκωσε την τρίχα μέχρι το Ταβάνι. Μου το πρότινε ένας Καθηγητής μου να το ακούσω.
Αν και δεν ακούω Ρότινκγ, ένα ξέρω ότι το άλμπουμ τους(Εάλω) μου άρεσε πολύ. Πάρα
πολύ. Και Άζαθοθ ηρέμησε. Ο καθένας με τα γούστα του. Δεν νομίζω να είσαι εσύ που θα τους βάλεις στο σωστό δρόμο που εσύ πιστεύεις ότι είναι σωστό. Και πίστεψε με το κόλλημα δεν είναι στο είδος. Οπότε relax.
Δεν κάνουμε αγώνες δρόμου και δεν προσπαθούμε να πείσουμε ή να αποδείξουμε κάτι στον άλλον. Έχει κάθε διακαίωμα να ακούσει ότι θέλει.
Εγώ το θεωρώ άσκοπο.
θα προσπαθήσω να μην ξαναποσταρω περί του θέματος επειδή το έχουμε κουράσει λίγο

η συζήτηση δεν γίνετε περί γούστων αλλα περί είδους. το είδος δεν είναι κάτι υποκειμενικό, είναι κάτι που άρχισαν κάποιοι. δεν λέμε αν είναι καλο το είδος ούτε αν είναι καλο κάποιο συγκρότημα. κανένας δεν έχει θεοποιήσει την black και ακούμε που σου λέω τα καλύτερα μου συγκροτήματα δεν είναι black (mainly doom i'd say). η όλη συζήτηση γίνετε όχι για το αν είναι καλο το cd τον rotting, όχι για το αν είναι καλο συγκρότημα οι rotting αλλα για το αν είναι black metal η όχι. δεν θέλω να βάλω κανέναν στον σωστό δρόμο ούτε μιλάω για σωστό δρόμο. μιλάμε για το αν παίζουνε black η όχι. ούτε για γούστα, ούτε για το τι είναι καλύτερο. after all μερικά από τα συγκροτήματα που μου αρέσουν το παραδέχομαι και εγώ πως μουσικά είναι εμετικά

indeed θα έπρεπε να είμαστε υπερήφανοι το θέμα είναι πως όλοι οι έλυνες έχουν επικεντρωθεί στους rotting christ και ξεχνάνε αλλα πολύ καλά συγκροτήματα (στο είδος τους) όπως οι firewind,naer mataron, μέχρι και οι septic flesh ξεχασμένοι είναι σε σχέση με τους rotting. οι firewind το 2004 έγιναν πασίγνωστοι σε όλον τον κόσμο και μονο στην ελλάδα δεν ασχολουτανε κανεις ας πούμε. τεράστιοι δεν έχουν γίνει in my humble opinion αλλα indeed είναι γνωστά συγκροτήματα (όπως και οι firewind στο εξωτερικό)Γουσταρω μεταλλαδες να τσακωνωνται και σε ανιμε φορουμ!! Προσωπικα θεωρω οτι rotting και septic flesh ειναι κατι που ολοι ως ελληνες θα επρεπε να ειμαστε υπερηφανοι, οι τυποι αν ηταν σε αλλη χωρα θα ειχαν γινει τεραστιοι (αν και ειναι ηδη)