Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Posted 09 March 2010 - 22:50
Posted 09 March 2010 - 22:51
Είναι η doom angel και θα χρειαζόταν να είναι πολύ πιο πράσινη και άσχημη για να τρολλάρει αποτελεσματικά
.
[10% warn mode on] πως ξέρεις ότι δεν είναι;[10% warn mod off]
Seriously τώρα , ο Christopher Lee βγάζει metal album.Εμένα μου άρεσε από όσο άκουσα.Αλλά μπορέι να έχεις δίκιο ρε Πτώμα.Ίσως έχω ρίξει τα ποιοτικά στάνταρ μου.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 09 March 2010 - 22:55
[10% warn mode on] πως ξέρεις ότι δεν είναι;[10% warn mod off]
το ξέρω εγώ όμως
/report mode off
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 09 March 2010 - 22:56
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 09 March 2010 - 22:58
Συγγνώμη που δεν τρέχουμε να ποστάρουμε στο yaoi thread.
Δεν έχετε κάτι να πείτε στο yaoi thread κύριε μου

Και για να μην είμαι off topic εγώ πάει χρόνια που άκουγα metal αλλά ήμουν ξενέρωτη τελείως και άκουγα κάτι power τύπου starovarius...Αλλά έχω πάει σε αρκετές συναυλίες thrash γιατί ακούει ο πατέρας μου :333333
edit και η doom angel είναι πολύ όμορφη κοπέλα

Posted 09 March 2010 - 23:00

Άλλη πρόταση από Φινλανδία μεριά πάντα, Rapture. Δεν ξέρω αν οι τύποι παίζουν melodeath, doom με ατμοσφαιρικά στοιχεία ή οτιδήποτε άλλο, όμως είναι απίστευτοι.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i8Tuffq12PM[/youtube]
Posted 09 March 2010 - 23:02
Τα τρία πιο αμφιλεγόμενα θέματα στο ίντερνετς είναι η θρησκεία, η πολιτική και το χέβι μέταλ.Είναι Η Doom angel...
Και αφού το ξεκαθαρίσαμε και αυτό σας αφήνω να συνεχίσετε να μετράτε τις μεταλικές σας...Spoiler:
Τώρα, δεν ξέρω τι δείχνει το μπλακόμετρο για τους Rotting Christ, όταν άκουσα τον τελευταίο δίσκο είχα λιώσει στο γέλιο πάντως.
Αλλά ρε παλικάρια, βγαίνει νέο Burzum, θα βγάλει δίσκο ο Warrior και ασχολούμαστε με τους Christ;
Στο παρασύνθημα τώρα, οι Primordial ξεκίνησαν σαν μια μείξη μελωδικού Black και My Dying Bride, πέρασαν μια ψιλομπλάκ εποχή και πλέον συνεχίζουν επάξια στο επικό στυλ των Bathory.
Posted 09 March 2010 - 23:02

Togashi Yokuni
Posted 09 March 2010 - 23:05
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 09 March 2010 - 23:13
Να σου πω την αλήθεια όποτε σκέφτομαι Burzum το μυαλό μου πάει σε αργόσυρτα μονότονα ριφφ και ρομαντικά συνθ. Ο δίσκος μου θύμισε παλιό καλό black, από Thorns (Bellus Doed) μέχρι και RC αν μπορούσαν να παίξουν θρασοτεχνικά σε φάση Dodheimsgard των δύο πρώτων δίσκων (Sverddans) και πάει λέγοντας.το καινούριο Burzum (Den Hvite Guden) το έχω ήδη ακούσει και σχολιάσει. τα σπάει αγρια. σκληρός δίσκος, γνήσιος του κερατα, θυμίζει και filosofem το καλο μου.
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
Αλλά ο δίσκος φτύνει φωτιά, ατσάλι και ατόφια μαυρίλα.
Posted 09 March 2010 - 23:14

Togashi Yokuni
Posted 09 March 2010 - 23:35
Ναι.Burzum = ρομαντισμός
.
Εγγυημένη μουσική για ρομαντικά τετ α τετ με τρυφερές υπάρξεις

Posted 09 March 2010 - 23:38
τελικα ρε παιδια πειτε μου, εγω ειμαι troo, ΝΑΙ η ΟΧΙ?
Posted 09 March 2010 - 23:49
Togashi Yokuni
Posted 10 March 2010 - 01:00