Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στην .Anime//GR: Moderator's Games


  • This topic is locked This topic is locked
121 replies to this topic

#76 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 16 December 2015 - 15:32

bfcc9a8bc1e78a36257a74c11e2f75da.jpg

Nikaido

 

Χτες αποφάσισα να σώσω τη Rachel κυρίως λόγω της δεύτερης φοράς που μίλησε. Ίσως η πιο στρωτή φωνή της λογικής που ακούστηκε. Επίσης πήρα την ατάκα "μέχρι και ντετέκτιβ θα γίνω ολίγον τι κατάκαρδα. Οκ, αυτό έληξε άδοξα. Πάντως θα δώσω στη Rachel την ευκαιρία να μιλήσει και πιστεύω πως αν ασχοληθεί με το ζήτημα περισσότερο θα μπορέσουμε να βγάλουμε κάτι καλό.

 

Μέχρι τότε, όπου θα είναι μια πραγματική στιγμή της αλήθειας, θα ήθελα πάρα πολύ ν' ακούσω λίγο το σκεπτικό των δύο κυρίους που την έχουν βγάλει λάδι μέχρι στιγμής, του Accelerator και του Zack Fair. Δεν είναι τίποτα δύσκολο, απλά πείτε μου τους λόγους και τα επιχειρήματά σας για τη Rachel. Ν' ακούσω τη γνώμη σας θέλω καλέ μέχρι να μιλήσει η ίδια!!!

 

Στο μεταξύ ο Feitan είναι φτιαγμένος με άλλα πράματα, ο Άγιος Βασίλης απλά είναι εδώ για τη διασκέδαση κι ο Heracles σε λίγο θα παίξει στο μπαγλαμαδάκι του φτωχολογιά για σένα κάθε μου τραγούδι. 


Edited by OdyMonaxos, 16 December 2015 - 15:33.


#77 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 December 2015 - 16:33

Ξανθόπουλος (Kai)

(Βοήθεια στην φτώχεια μου
ποτέ δε θα γυρέψω
 )

 

tumblr_mu9n1jVzm91s5rsfio1_250_zpsqtjymv

 

Ζηλεύεις Nikaido επειδή δεν μπορείς να αγγίξεις την ποιότητα της μπουγάτσας μου και το συγγραφικό μου ταλέντο!!


ySss0UF.jpg


#78 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 16 December 2015 - 19:26

LethalMike[Zack Fair]

 

tumblr_m1pzvwxKhK1qm31tko2_500.gif

 

 

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Rachel[Zane] λόγω της σιωπής σου μέχρι στιγμής. Προσπάθησε να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου.

Santa[Babba] You're next. Την έχεις βγάλει όντως πολύ λάδι μέχρι τώρα. 

Nikaido[Ody] Ποιο σκεπτικό θες να ακούσεις, εμείς μάθαμε πρώτα να "πυροβολάμε" και μετά να ρωτάμε. Αν δε σου αρέσει αυτό be my guest.

Βρήκες την ευκαιρία να με σταμπάρεις επειδή είμαι πολύ ήσυχος και με είχε ψηφίσει μόνο ένα άτομο.

Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και έχω χάσει τον μπούσουλα μου. Έχω πελαγώσει.
(Ας πάρω τον Rufus ένα τηλέφωνο.... Beep beep..)

Tο υπόλοιπο της κάρτας σου δεν φτάνει για να πραγματοποιήσεις μια κλήση.

Σκατά, θα του κάνω call me back...
 


Edited by LethalMike, 16 December 2015 - 19:27.

ezgif.com-resize.gif


#79 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 17 December 2015 - 13:00

ΚΛΕΙΣΑΜΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#80 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 17 December 2015 - 16:07

Συνωμοσίες

-----------------------------------------------

 

 

Βιβλικού μεγέθους καταστροφή απλώνεται μπροστά σου. Το έδαφος του σταδίου κατεστραμμένο από τις ρίζες του, βλέπεις διαφορετικού ύψους επίπεδα να είναι τώρα εκεί που λίγες ώρες πριν δέσποζε μία μεγαλοπρεπής οριζόντια αρένα. Οι τοίχοι γκρεμισμένοι από τις τιτάνιες μονομαχίες, παρείχαν σημεία προστασίας από τα μαγικά κύματα μανίας της Rachel.
Το κάλεσμα των Noble Phantasm δίνει την θέση του το ένα στο επόμενο, καθώς οι ήρωες μας πέφτουν σαν έντομα μπροστά στην οργή της κοπέλας. Αμέριμνη εκείνη προχωράει ανάμεσα στα συντρίμμια ψάχνοντας να αποτελειώσει και τους τελευταίους επιζήσαντες. Εντοπίζει τον Accelerator να είναι καταπλακωμένος  από ένα διάζωμα του κτιρίου. Με συνοπτικές διαδικασίες τον αποκεφαλίζει και συνεχίζει. Τα νεκρά πτώματα των πρωταθλητών στέκονται τρομαχτικά ακίνητα στο διάβα της, σαν πιστοί ικέτες μιας θρησκείας στο πέρασμα της μακάβριας θεότητας τους.
Ο Fair και ο Gilgamesh μαζεύουν τις λιγοστές δυνάμεις τους και επιτίθενται μπροστά στα μάτια σου με ό,τι έχουν στο οπλοστάσιο τους. Οι επιθέσεις τους ωχριούν συγκριτικά με τα αδιαπέραστα αμυντικά ξόρκια της δολοφόνου. Όταν φτάνει σε απόσταση τριών μέτρων από τον στρατιώτη με την τεράστια σπάθα, τον κοιτάζει για λίγο κατάματα με βλέμμα απορημένο και μετά μια αόρατη αύρα τον αποκεφαλίζει. Πορεύεται προς τον αυτοαποκαλούμενο αυτοκράτορα των πολιτισμών.

 

tower_of_god___rachel_by_lanty_ka-d5oovl

 

Εκείνος ετοιμάζεται βγάζοντας από την τροπαιοθήκη του το πανάρχαιο όπλο του. Ο χωροχρόνος αναδιαμορφώνεται στην διαταγή του. Ήταν η ύστατη λύση να γλιτώσει ο κόσμος από το μένος της. Το έστρεψε προς την μεριά της και η ύλη σωματίδιο προς σωματίδιο, μόρια προς μόριο και τελικά και τα πλέον ανύπαρκτα άτομα, έπαυαν να υπάρχουν στο πέρασμα την ιερής ακτίνας. Τα αόρατα χέρια που είχαν σπείρει τον πανικό διαλύονται τώρα όπως διαβάζεις αυτό το κείμενο, πριν τελικά πλησιάσει την δολοφόνο και…
‘’Κάτσε ρε Guns!’’ Πετάχτηκε ο Zane ‘’Αφού η Rachel ούτε από το Elfen Lied είναι, ούτε δολοφόνος κληρώθηκε.’’
‘’Έπρεπε να το ξεκαθαρίσω, δίκιο έχεις. Αυτή θα ήταν η αφήγηση εάν η μικρή κοπέλα ήταν όντως συνεργός στα εγκλήματα. Πάμε τώρα να δούμε τι πραγματικά έγινε.’’

Η ασύγκριτη ομορφιά του κούρου μαράζωσε στιγμιαία καθώς αναστέναξε νωχελικά. Κοίταξε τα ηρωικά πνεύματα και τον έπιανε απελπισία. Τι τελευταίες ώρες δεν προσπαθούσαν καν. Παρακολούθησε την δύση του ήλιου. Σε λίγο θα ερχόταν η παροδική λύτρωση την νύχτας. Τα μάτια του στράφηκαν στην χλωμή κοπέλα με τις χρυσές κλωστές στα μαλλιά της.
‘’Έχεις κάτι να πεις για τις κατηγορίες κατά σου?’’ Σηκώθηκε έτοιμος να δώσει την τελική ετυμηγορία. Αυτή παρέμεινε στην θέση της αμίλητη. Μόλις ο ήλιος χάθηκε πίσω από τα σώματα των βουνών, με ταχύτατα αντανακλαστικά πρόλαβε τον Gilgamesh και χτύπησε το καμπανάκι δίπλα στον καρπό του. Η ημέρα είχε τελειώσει.
Τελείωσε ο χρόνος και καταψηφίστηκα. Μπορώ να φύγω τώρα?’’ ακούστηκε η φωνή της μετά από ώρες. Οι υπόλοιποι ετοιμάστηκαν για την ομηρική μάχη που θα ακολουθούσε.

‘’Ναι, μπορείς να πηγαίνεις.’’ Είπε ο Μεγάλος Διαιτητής ‘’Δεν υπάρχει λόγος να παραμείνεις στην διαδικασία.’’
‘’Τι εννοείς να φύγει?’’ αγρίεψε ο Accelerator ‘’Δεν ξέρουμε τι ρόλο είχε σε αυτήν την ιστορία.’’
‘’Για την συγκεκριμένη ξέραμε.’’ Άρχισε να εξηγεί ‘’Το βράδυ που πέθανε ο ιερέας αυτή προσπαθούσε κρυφά να ανέβει τις σκάλες μέσα στο κτίριο που σκεπάζει τους αφέντες σας, και την νύχτα που μας χαιρέτησε ο Άγγλος ασθενής την βρήκε ο Zane και την ανέφερε να αναρριχάται από την εξωτερική πλευρά των τοίχων του οικοδομήματος, με σκοπό να φτάσει την οροφή και να δει τα αστέρια. Εγώ ο ίδιος την επέστρεψα στην αρένα και τις δυο φορές.’’
‘’Και γιατί δεν μας το είπες από την αρχή να μην την ψηφίζαμε?!’’ είπε μπερδεμένος ο Saito.
‘’Θα το έκανα, αλλά εσύ έγραφες ποιηματάκια, ο άλλος έγραφε μυθιστόρημα, ο γέρος διηγούνταν τα κατορθώματα του στο παρελθόν και ο μπεκροκανάτας από εκεί έπινε στην υγεία του ποδηλάτη που εκείνος καταψήφισε. Άσε το ποτήρι ρε Fair!’’ Είπε και έβαλε τα πόδια του πάνω στο τραπέζι χαλαρώνοντας.
‘’Αφήστε με να ηρεμήσω γιατί είναι το διάλειμμα μου εδώ και μερικά λεπτά. Θα ζητήσω απαλλαγή, δεν σας αντέχω πια.’’
‘’Τουλάχιστον άσε με να τις κόψω το ένα της πόδι, ώστε να δει πόσο όμορφα που είναι να ανεβαίνεις σκάλες με ένα άκρο.’’ Του είπε στο αφτί ο αλμπίνος.
‘’Στην χώρα σου σε έχουν μάθει να δέρνεις μικρά κοριτσάκια για να γίνεις και καλά δυνατότερος, αλλά δεν περνάνε αυτά εδώ κόπρε.’’ Γύρισε το πρόσωπο του από την άλλη ‘’Τώρα άδειασε μου την γωνιά καθώς μολύνεις τον αέρα που αναπνέω.’’

 

-----------------------------------------------

 

 

Το ημερολόγιο στα χέρια του τον είχε συντροφεύσει όλες αυτές τις ημέρες στην δοκιμασία του. Πλέον του ήταν άχριστο αφού η προφητεία πως δεν θα περάσει ποτέ τον δεύτερο γύρο επαληθεύτηκε εκ νέου και το πέταξε με οργή στα σκουπίδια, πριν επανέλθει στο ύφος gentleman που τον έχουμε συνηθίσει.
Η Rachel μπήκε στο δωμάτιο φουριόζα και τον έριξε στο κρεβάτι. Παθιασμένες ίριδες τον φλόγιζαν σε κάθε ματιά της. Έβγαλε την μπλούζα του και ζύγωσε το πρόσωπο της στο δικό του. Οι ανάσες τους ήταν ρυθμικές όπως και οι παλλόμενες καρδιές τους. Εκείνος την άγγιξε δειλά στον μηρό και στην συνέχεια έκανε αναστροφή, φέροντας το κορμί του πάνω από το δικό της. Η ντάμα του τον άφησε να πάρει τα ηνία. Έφερε τα χείλη του επάνω στα τριανταφυλλένια φύλλα που έμοιαζαν τα δικά της.
‘’Αυτό είναι το κλειδί καταλύτης που με επικαλέστηκες?’’ Έφερε το μεταλλικό αντικείμενο ανάμεσα τους. Ο Zane χαμογέλασε γνέφοντας θετικά. Αμέσως ακολούθησε δεύτερη αναστροφή με αυτήν πλέον από πάνω.
‘’My precious…’’ Είπε γεμάτη ικανοποίηση. Τα χείλη τους συναντήθηκαν σε μια στιγμή ερωτικού καπρίτσιου. Τα όνειρα τους απέκτησαν μορφή μέσα σε αυτήν την στιγμή οργασμού ηδονής.
‘’Έφυγα για τον επόμενο όροφο.’’ Είπε αιφνιδιαστικά και έβαλε την καπαρντίνα της ‘’Όχι και άσχημη περιπέτεια αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας μου. Γιατί Zane, εγώ γνωρίζω πως ο καθένας γράφει τον επίλογο του και όχι η υποτιθέμενη μοίρα. Τι κι αν ξεκίνησα στο περιθώριο, στο τέλος θα είμαι εγώ η ηρωίδα της ζωής μου.’’ Του έκλεισε το μάτι και τον αποχαιρέτησε. Η πόρτα ακούστηκε στο βάθος να κλείνει.

 

gqvdh.png

 

 

-----------------------------------------------

 

 

Στο Τμήμα Συλλογής Νοημοσύνης η Maya-chan συγκέντρωνε τα δεδομένα σχετικά με τους επίδοξους δολοφόνους και ποιοι θα μπορούσαν να είναι. Το πληκτρολόγιο φάνταζε προέκταση των δακτύλων της και η οθόνη αποτύπωμα της σκέψης της.
‘’Αυτός εδώ.’’ Έδειξα στην moderator ‘’Ποιος στον διάολο είναι ακριβώς?’’
‘’Αποκαλείται ΄΄συλλέκτης μαγικών αντικειμένων΄΄ αλλά η ταυτότητα του είναι άγνωστη.’’ Είπε εκείνη συνεχίζοντας την συλλογή πληροφοριών.
‘’Υποτίθεται πως όλοι ήρθαν σε επαφή μαζί του και πήραν τους καταλύτες για το επίκληση
 το κάθε ηρωικού πνεύματος αν και κάποιοι, όπως ο Kamui τους βρήκαν με άλλα μέσα.’’ Συνέχισα ψάχνοντας τους φακέλους των παικτών.
‘’Δεν είναι όλοι τόσο γενναία κυνικοί να πάρουν έναν θνητό να τα βάλει με τα θηρία.’’ Σηκώθηκε από την καρέκλα της η Maya και έτριψε τα μάτια της ‘’Και αυτή η φωτογραφία από την συνάντηση του με τον Οσάμα Stannis είναι η μόνη φωτογραφία του που έχουμε. Η ποιότητα δεν μπορεί να αναλυθεί παραπάνω δυστυχώς, οπότε δεν έχουμε κάτι άλλο να κερδίσουμε από αυτήν.’’
Ο Zane χτύπησε την μισάνοιχτη πόρτα με μια μικρή βαλίτσα στο χέρι.
‘’Καλησπερίζω. Ήρθα να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή μου.’’ Όντως η πρωταθλήτρια του είχε καταψηφιστεί την δεύτερη μέρα και η παρουσία του είχε τελειώσει άδοξα. Το είχα ξεχάσει εντελώς. Τον συγχαίραμε για την προσπάθεια και πως ήταν τιμή μας να διαγωνιστεί στον ταπεινό διαγωνισμό μας.
‘’Χωρίς να το θέλω κρυφάκουσα για τον συλλέκτη που λέγατε.’’ Θυμήθηκε λίγο πριν φύγει ‘’Δεν είναι και τόσο άγνωστος όσο νομίζετε.’’ Έκλεισε το φερμουάρ της ζακέτας του ‘’Ο Black Kaiser, ο γνωστός από την κοινότητα μας, μου έφερε το κλειδί σε τσουχτερή τιμή ομολογώ.’’ Ολοκλήρωσε αφήνοντας μας με γουρλωμένα μάτια, αλλά και με μια αίσθηση τύχης που τα νήματα αυτής της ιστορίας άρχισαν σιγά σιγά να εμφανίζονται μέσα στο σκοτάδι.

 

-----------------------------------------------

 

 

Ο Black Kaiser περίμενε κοντά στην διασταύρωση δίπλα στο σινεμά. Ανά διαστήματα κοιτούσε το ρολόι στο κινητό του, σαν κάτι να ανέμενε. Οι ματιές του στους περαστικούς ενίσχυαν την υποψία της παράνομης δουλειάς. Η Ice_Hime έβαινε προς το μέρος του, τάχα τυχαία. Ο Kaiser την υποψιάστηκε και άρχισε να απομακρύνεται, μόνο για να πέσει πάνω στον Hajime_Saito.
‘’Βρε καλώς τον Black Kaiser. Χρόνια και ζαμάνια.’’ Είπε ο moderator με διάθεση.
‘’Ωχ, και εσείς εδώ παιδιά.’’ Είπε η Hime ‘’Βλέπω έχει κίνηση απόψε.
‘’Γεια σας παίδες, για πού το βάλατε.’’ Προσποιήθηκε τον άνετο εκείνος.
‘’Εμείς εδώ, τριγυρνάμε και επιτηρούμε. Μπορεί να πάμε στο καφέ-μπαρ του Saito μετά.’’ Είπε η κοπέλα ‘’Εσύ τι δουλειά είχες στα μέρη μας?’’
‘’Ήμουν στην ουρά για την ταινία του Deadpool.’’
‘’Αυτή που θα βγει σε κάτι μήνες?’’ Επισήμανε ο Hume
‘’Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί μαζεύονται από τώρα και την βλέπουν.’’
‘’Ποιοι οπαδοί ρε, δεν είναι κανείς εδώ εκτός από σένα. Λες και δεν ξέρουμε τι βαποράκι είσαι.’’ Τον έπιασε από τον γιακά η mod.
‘’Ε όχι και ευτελές βαποράκι η αυθεντία μου. Κοτζάμ φρεγάτα με πράμα έχω.’’ Διαμαρτυρήθηκε ο παράνομος νέος.
‘’Καμαρώνεις κιόλας.’’ Τον άρπαξε από την άλλη αυτή ‘’Να σου πω, κάνα eroge παίζει?’’
‘’Ό,τι χρειάζεσαι εσύ. Πάνω από δεκατέσσερα, κάτω, μαθήτρια, υπηρέτης, να σε αποκαλεί καλή μου αδερφή, μεγάλε αδερφούλη, Γιαπωνέζα, Σουηδέζα, μαύρη, κίτρινη, κόκκινη, μπλε.’’ Ανέλυσε η μαυροφορεμένη φιγούρα.
‘’Έχει και μπλε?’’
‘’Ναι, στιλ άβαταρ και στρουμφάκια. Μην κομπλάρεις.’’
‘’Αρχηγέ, τι λέτε εκεί?’’ παρενέβη ο Hajime.
‘’Εδώ κάνω ανάκριση.’’ Είπε και κοπέλα και έσπρωξε με το πόδι της τον βραχίονα του άντρα πιέζοντας με δύναμη την άρθρωση του ‘’Θα μιλήσεις τώρα πως βρέθηκε στα χέρια σου ο καταλύτης που έδωσες στον Zane ή θα με υποχρεώσεις να γίνω βιαιότερη?’’
‘’Όχι, εντάξει, εντάξει θα μιλήσω. Δεν έχω όρεξη να ψάχνομαι σε νοσοκομεία.’’ Συναίνεσε ο Kaiser ‘’Δεν ξέρω το όνομα του προμηθευτή μου αλλά έχω την διεύθυνση του λογαριασμού του. Στην τελευταία μας δουλειά μου είπε να στείλω το τάδε αντικείμενο στον Zane και να τον χρεώσω όπως εγώ ήθελα. Ήταν χρυσή ευκαιρία, με καταλαβαίνεις πιστεύω.’’
‘’Και καλά ένας τρίτος αγοραστής σε έβαλε στο παιχνίδι και εσύ είσαι μόνο ο αγγελιοφόρος.’’ Του είπε ο mod επικριτικά.
‘’Είναι η μόνη αλήθεια όμως. Στείλτε τον λογαριασμό στην διεύθυνση. Είμαι βέβαιος πως θα βρείτε τις απαντήσεις σας.’’
‘’Το έκανα ήδη.’’ Είπε η Hime βάζοντας το κινητό στην τσέπη της ‘’Πως και δεν συμμετείχες φέτος για να έχουμε και ένα καλό ερώτημα.’’
‘’Η νύχτα μου τρώει πολύ χρόνο και δεν προλάβαινα. Αν και η θέση του moderator θα με βοηθούσε με τις παρανομίες μου. Δυστυχώς το έμαθα πολύ αργά.’’ Είπε ειλικρινώς εκείνος.
‘’Μην νομίζεις πως δεν θα τιμωρηθείς αυτοκράτορα.’’ Τους διέκοψε το μήνυμα στην συσκευή. Το όνομα του χρήστη πίσω από τον καταλύτη ήταν το πλέον απρόσμενο:
΄΄Warchief΄΄΄

 

-----------------------------------------------

 

 

Οι καταδρομείς είχαν μαζευτεί αμέσως με το κάλεσμα της Hime και ανέμεναν την διαταγή της να μπουκάρουν στο γραφείο του άντρα. Η αρχηγός τους με μια χειρονομία της οδήγησε μια ομάδα στις εξόδους διαφυγής. Αυτή η δουλειά έπρεπε να γίνει ταχύτατα και χωρίς απώλειες. Έλαβαν όλοι τις θέσεις τους. Τους κοίταξε και έδωσε το σήμα. Με μια κλοτσιά η πόρτα κατέρρευσε και οι όρμηξαν μέσα.

Το be continued…

 

-----------------------------------------------

 

Λιστα Παικτών

1. Babba as Santa Claus (Coca Cola productions)

2. Osama Stannis Berncastel (χαμένος στην δική του παράνοια) as Hendrickson (1-critical-hit-KO) (Seven Deadly Sins)/αθώος

3. Fallen_Mpougatsa as Saito Hajime (Rurouni Kenshin)

4. Kai as Heracles Karpusi (Hetalia : Axis Powers)

5. LethalMike as Zack Fair (Final Fantasy VII)

6. Kamui (κυνικά απογοητευμένος) as Akira Midosuji (κυνικά εκτελεσμένος) (Yowamushi Pedal)/επιθεωρητής

7. Odymonaxos as Nikaido (Dorohedoro)

8.Takayama Yuchi as Accelerator (To Aru no Majusu no Index)

9. Zane (gentleman και-όχι και τόσο-ψύχραιμος) as Rachel (σκοπός αγειάζει τα μέσα) (Tower of God)/αθώος

10. Lord Leon as Feitan (hunter x hunter)

 

 

-----------------------------------------------

 

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥΣ


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#81 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 17 December 2015 - 19:17

Lost

-------------------------------------------------

 

Μάτι δεν μπορούσε να κλείσει ο Accelerator από τα νεύρα του. Δεν φτάνει που θα έθετε την ζωή του σε κίνδυνο στο battle royal, αλλά τώρα υπήρχαν και οι δύο δολοφόνοι της νύχτας να τον απειλούν ανά πάσα στιγμή. Σηκώθηκε από την πρόχειρη σκηνή που είχε στήσει και κίνησε να περιπλανηθεί. Γαλήνια η νύκτα και ξάστερη. Θα μπορούσε να την απολαύσει υπό άλλες προϋποθέσεις.

 

 

Accelerator-to-aru-majutsu-no-index-3537

Η γνωστή τακτική ακολούθησε και τώρα. Μία σκιερή φιγούρα εμφανίστηκε μπροστά του και η άλλη υπομονετικά καραδοκούσε στις σκιές. Χωρίς καθόλου πρόλογο ακολούθησε μάχη με τον αγέρα να μετατρέπεται λεπίδα στα χέρια του Επιταχυντή. Με μια του κίνηση, μια ριπή κοφτερή σαν ξυράφι χάραξε το έδαφος βαθιά, με τον αντίπαλο του ίσα να προλαβαίνει να γλιτώσει τα χειρότερα.
Ο δολοφόνος τράβηξε δυο περίστροφα και ξεκίνησε την αντεπίθεση μόλις του δόθηκε ευκαιρία. Ο συνεργός του σημάδευε ανά κατάλληλες χρονικές στιγμές, μάταια όμως, Κάθε βλήμα έστεκε σαν ζαλισμένη μύγα στην αύρα του πρωταθλητή και χειρότερα για εκείνους, εκτοξεύονταν με ορμή προς το μέρος τους.
Μία σφαίρα εξοστρακίστηκε στο χέρι του ηρωικού πνεύματος, κάνοντας τον να ουρλιάξει να καταλήξει στις δικές του δυνάμεις, ωστόσο κατάφερε να αντισταθεί και οπισθοχώρησε. Γέλια και φωνές χαράς έβγαιναν από το μουρλό στόμα του ασπρομάλλη
. Ένα γερό πάτημα στο έδαφος έφτανε για να πλησιάζει τον τρεπόμενο σε φυγή εχθρό του, οπότε και άδραξε την ευκαιρία να κατασπαράξει τις πλευρές του μέσω της πίεσης του αέρα μέσα τους.
Ο έτερος παραβάτης τον κανόνων πλησίασε μεθοδικά, πυροβολώντας μόλις ο νέος δεν είχε το μυαλό του. Η σφαίρα αιωρήθηκε πάνω από το κεφάλι του και την επέστρεψε σπάζοντας το φράγμα του ήχου στον ιδιοκτήτη της. Αυτή διαπέρασε τον μηρό του και τον άφησε αβοήθητο στο χώμα.
Ο Ιάπωνας τον πλησίασε και γράπωσε το χέρι του.
‘’Με την βούληση μου μπορώ να αλλάξω το κυκλοφορικό σύστημα του αίματος σου ώστε αυτό να αποκτήσει αντίθετη φορά. Ξέρεις τι θα συμβεί στις κοιλότητες τις καρδιάς σου?’’ του ψιθύρισε με μια παγωμένη γραμμή για χαμόγελο ‘’Πρώτα στην αριστερή κοιλία το αίμα θα αλλάξει απότομα φορά διπλασιάζοντας στην αντίθετη τιμή την πίεση που επικρατεί στην κοιλότητα αυτή. Εάν το σοκ δεν είναι ικανό να σε σκοτώσει ακαριαία, το αίμα θα κινηθεί στον δεξί κόλπο και από εκεί στου πνεύμονες και θα σε πνίξει σαν την θάλασσα σε μπόρα. Και αν το να κρατάς την ανάσα σου είναι προτέρημα, μετά θα πάει στην αριστερή κοιλία και από εκεί στον δεξί κόλπο όπου θα έρθει σε επαφή με το αίμα που δεν πρόλαβε να αλλάξει κατεύθυνση αλλά έρχεται και αυτό με ταχύτητα διψασμένο από το υπόλοιπο σώμα σου.’’ Συνέχιζε να σκορπά τρόμο στο μυαλό του αντιπάλου του ‘’Και τότε η καρδιά σου θα σκάσει σαν φούσκα.’’
Στο τελείωμα της πρότασης του η μία μετά από την άλλη βόμβες που είχαν φυτέψει νωρίτερα οι κακούργοι, άρχισαν να εκρήγνυντο παρασέρνοντας τους, πρώτα τα οστικά κύματα και μετά οι θερμές φλόγες από τις εκρήξεις. Στο ανυποψίαστο της στιγμής, ο ήρωας με τα πληγωμένα πλευρά χτύπησε με την λαβή του όπλου τον αλμπίνο οδηγώντας τον να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από την άκρη του γκρεμού που είχε μόλις σχηματιστεί. Χωρίς να χάσει χρόνο προσπάθησε να τον σημαδέψει ενώ έπεφτε, όμως μια τελευταία έκρηξη τον έκανε να απολέσει τον στόχο του και να πυροβολήσει τυχαία.

Ο Accelerator σηκώθηκε πληγωμένος, όμως τίποτα αθεράπευτο. Τον είχαν πιάσει απροετοίμαστο οι εκρήξεις και η πολυλογία του εμφανίστηκε την χειρότερη δυνατή στιγμή. Πλέον γνώριζε τα πρόσωπα τους όμως. Έκανε κίνηση να πάρει φόρα ώστε να βρει τους άλλους όταν κάτι κέντρισε την προσοχή του.
Κοίταξε καλύτερα και βεβαιώθηκε πως επρόκειτο για τον χρυσαφένιο πίθηκα που έλεγχε τις ψηφοφορίες τους. Ο Gilgamesh έφτασε σε απόστασης καθαρής όρασης πλέον.
‘’Δεν έπρεπε να σε είχαν σκοτώσει εσένα? Μισές δουλειές από αισχρούς ανθρώπους.’’ Είπε και γιγάντιες πύλες άνοιξαν δίπλα του, με λόγχες να στοχεύουν το ηρωικό πνεύμα.
‘’Έπρεπε να το καταλάβω πως συνεργαζόσουν μαζί τους.’’ Πήρε θέση μάχης ο Επιταχυντής.
‘’Εγώ να συμμετέχω στο ποταπό σχέδιο τους?’’ Γέλασε σαρδόνια ‘’Νομίζεις ότι δεν έχω δει μέσα από τις ενέργειες του, ότι δεν τις προέβλεψα? Επίτηδες άφησα τον Kirei και τον Hendrickson να πεθαίνουν την νύχτα, επειδή θέλω αντιπερισπασμό για τους δικούς μου σκοπούς.’’ Ολοκλήρωσε και άφησε τις λεπίδες να διατρυπήσουν το σώμα του Accelerator. Αυτός αντανακλούσε κάθε ριπή εναντίον και πλησίασε με φόρα συγκεντρώνοντας ορμή.

Ο Gilgamesh τράβηξε το Ea, συνώνυμο της μεγαλοπρέπειας και του τίτλου του ως ιδιοκτήτης κάθε τι υλικού στον κόσμο. Εφόσον ένα αντικείμενο του στεκόταν εμπόδιο, είχε κάθε δικαίωμα να το αφανίσει από προσώπου γης.
‘’Συγχαρητήρια σκύλε. Με έκανες να χρησιμοποιήσω αυτό το όπλο εναντίον ενός θνητού. Θα θυμάμαι το όνομα σου.’’

 

e0113964_4fd4b301416f3.jpg

 

Η πραγματικότητα άλλαξε γύρω από το ηρωικό πνεύμα και η ιδιαίτερη δύναμη του κατεύνασε, σαν να μην υπήρξε ποτέ. Σε απόσταση από το κεφάλι του, μία πύλη φέροντας ένα sniper όμοιο με αυτό των δολοφόνων εκτέλεσε ψυχρά τον ασπρομάλλη με μια του βολή.

Όταν βρήκε το νεκρό του σώμα το δίδυμο, υπέθεσαν ότι η βολή τους ήταν τυχερή τελικά. Μόνο ο άρχοντας κάθε ύπαρξης θα γνώριζε την αλήθεια της βραδιάς. Μόνο εκείνος θα δικαιούται να παινεύεται πως δάμασε το ζώο με το ψευδώνυμο ΄΄Επιταχυντής΄΄.

 

 

-------------------------------------------------

 

‘’Στεκόμαστε εκεί σιωπηλοί και έτοιμοι να εισέλθουμε στο γραφείο του.’’ Aφηγείται η Hime ‘’Δίνω διαταγή και μπουκάρουμε. Κανείς τριγύρω. Τα κάνουμε όλα λίμπα και χτενίζουμε την κάθε σπιθαμή. Γραφείο, βιβλιοθήκη, φακέλους του υπολογιστή, όλα στο μικροσκόπιο μας.’’ Συνέχισε με ήρεμη ένταση στην φωνή της ‘’Και τότε γυρίζει από το περίπτερο που είχε πεταχτεί.’’
‘’Σταμάτα εδώ.’’ Την διέκοψε ο Leon ‘’O Warchief
 υπάρχει? Δηλαδή είναι όντως άνθρωπος με σάρκα και οστά?’’
‘’Ναι, γιατί το ρωτάς αυτό?’’
‘’Εγώ πάντοτε νόμιζα πως ήταν bot, πως το λένε, πρόγραμμα για να μας κρατάτε σε επαγρύπνηση και να τσεκάρετε εάν λουφάρουμε ή όχι. Σαν υποκατάστατο της διεύθυνσης όταν εκείνη απουσιάζει.’’ Είπε εκείνος.
‘’Σαν τον Smith στο Matrix!’’ σημείωσε ο Odymonaxos.
‘’Σταματήστε τις βλακείες. Ο Agent Warchief κάνει έξοχα την δουλειά του σε μυστικές υπηρεσίες και αποστολές που εμείς του αναθέτουμε.’’ Απέρριψε τις ενστάσεις εκείνη.
‘’Όντως υπάρχει. Ο  Kamui μου είχε πει πως τον γνώριζε, και ο αδερφός του τον είχε δει από κοντά!’’ Πετάχτηκε ο LethalMike.
‘’Απίστευτος ο κόσμος και ο χαρακτήρας του.’’ Κατέληξε ποιητικά ο Λόρδος.
‘’Και μετά τι έγινε?’’ Ρωτήσανε όλοι τους με μια φωνή, σαν μικρά παιδιά σε κατασκήνωση γύρω από την φωτιά.
‘’Τι έγινε ρωτάτε? Μας έχεσε. Και τι κάνετε εδώ ρε αχρείοι, με πιο δικαίωμα μπαίνετε δίχως ένταλμα στον λογαριασμό μου και άλλα τέτοια ηχογραφημένα. Ένας δικός μας ακούμπησε με την πλάτη του την εικόνα της οσίας που έχει εικόνα προφίλ και άρχισε να φωνάζει και να μας πετάει έξω κλοτσηδόν. Μεγάλη νίλα σας λέω.’’ Κούνησε το χέρι της πέρα δώθε.

''Τι πρωτότυπο.’’ Είπε ο Takayama.
‘’Μα καλά, δίχως ένταλμα και εσείς?’’ ρώτησε η Kai.
‘’Ανήκει στον τομέα της Monο και δεν έχουμε επικοινωνήσει μαζί της από διημέρου.’’ Απάντησε εκείνη και ξαναφόρεσε το καπελάκι των ειδικών δυνάμεων.
‘’Τελικά, βέβαια, όντως κάναμε χαΐρι Η Maya αποκρυπτογράφησε τον σκληρό του και καταλάβαμε πως είχε γίνει hacked. Κάποιος άλλος είχε χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του για να ειδοποιήσει τον Black Kaiser και αυτός με την σειρά του να πουλήσει το αντικείμενο στον Zane.’’ Ολοκλήρωσε τα νέα της.
‘’Ουάου, σε όλο αυτόν τον κόπο δεν μπαίνει κάποιος χωρίς μεγάλο συμφέρον.’’ Είπε έκπληκτη η Mpoygatsa.
‘’Σίγουρα υπάρχουν συμφέροντα. Για αυτό ήρθα δω να σας ρωτήσω αν σας είπε κάτι παραπάνω εσάς ο Black Kaiser όταν σας πούλησε τους καταλύτες.’’ Είπε η moderator και τους κοίταξε όλους. Κάτι δεν πήγαινε καλά με τις εκφράσεις τους.
‘’Εμένα μου ο ΄΄συλλέκτης μαγικών αντικειμένων΄΄ ήταν ένας καχεκτικός Ιάπωνας που βρήκα στο e-bay.’’ Είπε η Fallen μην καταλαβαίνοντας που κολλούσε ο Kaiser μαζί της.
‘’Και εμένα ήταν ένας πρώην φυλακισμένος του Αλκατράζ.’’ Πήρε τον λόγο ο Ody.
‘’Τι λέτε μωρέ, ένας Σουηδός ναυτικός μου πούλησε την γούνα του Αγίου.’’ Μίλησε και ο Babba.
‘’Ένας θείος ταγματάρχης μου έδωσε το σπαθί του Zack.’’ Είπε ο Mike.
‘’Εμένα αυτοαποκαλούνταν ΄΄Όμηρος΄΄. ‘’ Σχολίασε και η Kai.
‘’Ο περιπτεράς της γειτονιάς μου μου έδωσε τις μικρές αγγελίες.’’ Μίλησε και ο Λέων Όλοι τους κοιτάζονταν απορημένοι. Διαφορετικοί άνθρωποι τους είχαν συστηθεί με το ίδιο παρατσούκλι και τους είχαν πουλήσει το μοναδικό τρόπο που μπορούσαν να μπουν στον διαγωνισμό. Το θέμα φαινόταν να παίρνει διαστάσεις.
‘’Σε εμένα δεν έγινε κάτι τέτοιο. Με βρήκαν κάτι διακεκριμένοι επιστήμονες από την Academy City και μου είπαν για έναν πρωταθλητή και ένα πείραμα που έκαναν.’’ Είπε διαφορετική ιστορία ο Takayama.
‘’Εσύ δεν είσαι μπλεγμένος σίγουρα Yuuchi. ‘’ Μπήκα στην αίθουσα να κάνω την αγαπημένη μου δουλειά. Να αναγγείλω τα καλά νέα.
‘’Ο Accelerator είναι νεκρός δυστυχώς. Οι δολοφόνοι ξαναχτύπησαν.’’ Ανακοίνωσα με θλιμμένο ύφος πολιτικάντη.
‘’Αυτή η μέγαιρα τα κανόνισε όλα!’’ Άρχισε να ωρύεται ‘’Ανοίξτε δρόμο να την αντιμετωπίσω!’’ Μας έσπρωξε όλους και κίνησε προς το γραφείο της διεύθυνσης.
‘’Αλήθεια του κάνει η Ιριστέλλα?’’ Ρώτησα την Hime.
‘’Προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Mono. Έχουμε χάσει κάθε επαφή εδώ και μέρες.’’ Απάντησε εκείνη ‘’Θέλω τα ονόματα των ανθρώπων που σας πούλησαν τους καταλύτες. Τώρα! Guns, δώσε τα στοιχεία στην Maya να ψάξει τα πάντα σχετικά με αυτούς τους ανθρώπους.’’

 

-------------------------------------------------

 

 

Η αρχηγός προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει με το αγνοούμενο μέλος της κοινότητας χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ξεφύσηξε θυμωμένη αφού χτύπησε το έδρανο με τις γροθιές της. Από το βάθος του διαδρόμου ακούστηκε ο θυμωμένος επαναστάτης να τρέχει κατά πάνω της με αστείρευτο θάρρος,

Ένα πλοκάμι με χίλια μάτια τον άρπαξε από το πόδι, τον στριφογύρισε στον αέρα και τον πέταξε έξω από το παράθυρο. Μετά από μια μεγάλη εναέρια βόλτα προσγειώθηκε σε μια λίμνη κάτι χιλιόμετρα παραδίπλα και τον ψάρεψαν να παγώνει στα κρύα νερά κάτι ψαράδες.

‘’Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου Yuuchi. Μην ξεχάσεις να μας ξανάρθεις.’’ Σχολίασε εκείνη βλέποντας με τρόμο την οθόνη.

Ο λογαριασμός της συναδέλφου της είχε γίνει hacked από καταστροφικό ιό. H κοινότητα του Anime//GR ήταν στον αέρα.

 

 

-------------------------------------------------

 

 

Η ημέρα είχε εκ νέου ξημερώσει και οι εναπομείναντες έξι πρωταθλητές ανέμεναν τον Διαιτητή, ώστε να ξεκινήσει και αυτή η ημέρα. Προς έκπληξη τους ο Gilgamesh άραξε φορώντας κάζουαλ ντύσιμο σε μια καρέκλα δίπλα τους και άπλωσε τα χέρια πίσω από το κρανίο του. Μετά από λίγο τους κοίταξε.

 

tAG_29396.jpg

 

‘’Α, ναι, δεν θα είμαι εγώ ο διαιτητής σήμερα. Σας βαρέθηκα και ζήτησα αντικατάσταση.  Θα αράξω εδώ και θα γελάω καθώς η άλλη προσπαθεί να σας καλμάρει.’’

‘’Και εσύ τι θα κάνεις δηλαδή?’’ Ρώτησε ο Santa.

‘’Θα είμαι η ασφάλεια σε περίπτωση που κάποιος σαν και εσένα επιχειρήσει να βλάψει την διαιτήτρια.’’ Είπε ο πανέμορφος νέος ‘’Προσέξτε μην μου την σπάσετε και σας ρίξω καμιά αδέσποτη ψήφο.

‘’Και ποια θα είναι αυτή η νέα φάτσα?’’ Ρώτησε ο Έλληνας.

‘’Μια χαμένη ψυχή σαν και εσένα που είχε την τύχη να κερδίσει ένα προηγούμενο Holy Grail War λόγω καθαρής τύχης.’’ Είπε και την έδειξε να πλησιάζει με την κόκκινη ρόμπα της.

 

 

My Waifu, Your Hostess and GM-Tohsaka Rin

vRA2WD9.jpg?1

 

 

‘’Ας αρχίσουμε, μήπως και βρείτε επιτέλους τους παραβάτες. Λέγομαι Rin, της παλαιάς οικογένειας μάγων Tohsaka. Θα είμαι η Διαιτήτρια για σήμερα. Το καλό που σας θέλω να υπάρξει και άλλη μέρα.’’

 

 

-------------------------------------------------

Λιστα Παικτών

1. Babba as Santa Claus (Coca Cola productions)

2. Osama Stannis Berncastel (χαμένος στην δική του παράνοια) as Hendrickson (1-critical-hit-KO) (Seven Deadly Sins)/αθώος

3. Fallen_Mpougatsa as Saito Hajime (Rurouni Kenshin)

4. Kai as Heracles Karpusi (Hetalia : Axis Powers)

5. LethalMike as Zack Fair (Final Fantasy VII)

6. Kamui (κυνικά απογοητευμένος) as Akira Midosuji (κυνικά εκτελεσμένος) (Yowamushi Pedal)/επιθεωρητής

7. Odymonaxos as Nikaido (Dorohedoro)

8.Takayama Yuuchi (τα έβαλε με τους δυνατούς) as Accelerator (ηρωικά πεσμένος) (To Aru no Majusu no Index)/αθώος

9. Zane (gentleman και-όχι και τόσο-ψύχραιμος) as Rachel (σκοπός αγειάζει τα μέσα) (Tower of God)/αθώος

10. Lord Leon as Feitan (hunter x hunter)

 

 

 

-------------------------------------------------

 

 

Ξημέρωσε. Η νύκτα πέφτει Κυριακή 10 μ.μ.

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#82 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 19 December 2015 - 02:03

Zack Fair[LethalMike]

 

7sAXrxmMjLkJi.gif

 

So another one bites the dust huh?

 

*Νεκρική σιγή επικρατεί, πολλοί σκέφτονται, όπως και πολλοί άλλοι είναι τρομοκρατημένοι η το παίζουν.

 

Μπορώ να πω, πως δεν στεναχωρήθηκα καθόλου με τον θάνατο του μανιακού accelerator, πολλά λόγια και πολύ τρέλα. Καλύτερα θαμμένος παρά ανάμεσα μας.

Ωστόσο ο accelerator πριν πεθάνει ψήφισε την Rachel, ο μόνος λόγος για να τον σκοτώσουν οι δολοφόνοι είναι για να μας μπερδέψουν.

Ο accelerator όμως θυμάμαι, πήγε και μύρισε λιγάκι τον κύριο Feitan[Lord Leon], αν και δε νομίζω να μύριζε λεβάντα διότι θα το είχα πάρει χαμπάρι.

Θυμάμαι...
 

 

 

"Θα έρθει και η ώρα σου, αλλά θα είναι αφού έχουμε βγει από εδώ. Στο κάτω κάτω εάν δεν είσαι ικανός να βγεις από εδώ μέσα ζωντανός, δεν έχεις την παραμικρή πιθανότητα να μου κανείς οποιαδήποτε ζημιά. Το τονίζω για άλλη μια φορά, αυτή την στιγμή μου είσαι αδιάφορος." (Είχε πει ο accelerator στον feitan[Lord Leon])

 

Επειδή τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, ο κύριος ομπρέλιτσας μάλλον τα έκανε πάνω του και δυστυχώς η ομπρέλα δεν είναι λεκάνη mr.Umbrella[Lord Leon] .

Ήξερε ότι η παράνοια και η τρέλα του accelerator θα του στοίχιζε τη ζωή αν έφευγε ζωντανός και αυτό το λόγο τον απάλλαξε νωρίτερα.

Και όχι μόνο αυτό, όπως πριν από λίγο ανέφερα, τον σκότωσε για να θολώσει και τα νερά εφόσον η τελευταία ψήφος του ηταν η Rachel.

Όπως αποδείχθηκε η Rachel ήταν αθώα, οπότε γιατί να σκοτώσουν τον accelerator;

Ο λόγος σε εσάς.


Edited by LethalMike, 19 December 2015 - 02:08.

ezgif.com-resize.gif


#83 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 19 December 2015 - 13:59

can-stock-photo_csp6321675.jpg

Santa checking his list... twice. (Babba)

 

Οι δολοφόνοι έχουν κάνει συγκεκριμένες επιλογές. Και από τους στόχους τους, μπορούμε να καταλάβουμε την οπτική τους.

O Feitan(Lord Leon) είναι ο λιγότερο πιθανός υποψήφιος. Σίγουρα δεν είναι ο εγκέφαλος των μοχθηρών πλασμάτων. Θα μπορούσε να είναι τσιράκι αλλά δεν αξίζει να μάθουμε.

Zack Fair (LethalMike) πάλι δείχνει καθοδηγούμενος. Θα μπορούσε να είναι τσιράκι, αλλά δεν έχει πλάκα να τον πλακώσω στις μπάφλες γιατί είναι φλώρος και θα λερώσω τσάμπα τα χέρια μου με ότι γυναικωτές αηδίες βάζει στο μαλλί του. (- Babba: Ε... Άγιε, αυτό ήταν λιγουλάκι ρατσ-... Καλά, καλά, σκάω.)

Ξέρουμε ότι ο αρχηγός είναι ο Ηρακλής(Kai), αλλά είναι πολύ διασκεδαστικός για να φύγει.

Εναλλακτικός αρχηγός θα μπορούσε να είναι μόνο η Nikaido(Οdy)

Τσιράκι και στους δύο ταιριάζει μια χαρά να είναι ο Saito(FAI).

 

Nikaido ή Saito σήμερα διαλέξτε.


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#84 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 19 December 2015 - 16:17

Greece (Kai)

(Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου )

 

tumblr_mu9n1jVzm91s5rsfio1_250_zpsqtjymv

 

Zack (Lethal), ήμαρτον! Αν ήταν να ψηφίζουμε κάθε φορά αυτόν που ψήφισε πριν φύγει τελευταίος, ζήτω που καήκαμε. Επειδή κάθε φορά κάνεις 2-3 ώρες να βάλεις το ζελέ στο μαλλί και δεν ακούς αυτά που λέμε, δώσε βάση αυτή τη μέρα μπας και ξεπλύνεις το κρίμα σου για τον επιθεωρητή.

 

Σταματήστε να κάνετε τα στραβά μάτια για τη Nikaido (Ody), τα έχω πει και άλλες μέρες αλλά:

- Ψηφίζει τον Accelerator ως ένοχο και το ίδιο βράδυ βγαίνει

α) Ο Accelerator φαινόταν ότι ήταν 99.9% χαοτικός αθώος μετά από τις χαζομάρες στην ισοψηφία. Δεν θα τον ψήφιζε κανείς οπότε ήταν άχρηστος για τους δολοφόνους τη μέρα.

β) Η Nikaido μπορεί άνετα να με κατηγορήσει ότι τον έβγαλα εγώ για να ρίξω στάχτη στα μάτια και να ενισχύσω τις κατηγορίες μου προς αυτήν

 

- Ο Santa (Babba) βγαίνει πρώτος και παρόλο που ξαφνικά βάζει τη Nikaido στους κύριους υπόπτους και βάζει και εμένα μέσα στους υπόπτους, ωστόσο στρέφεται προς τον Saito (FAI) 

α) Αν πραγματικά ήταν τόσο σίγουρος για εμένα και νοιαζόταν θα με ψήφιζε από την αρχή γιατί οι αθώοι δεν μπορούν να κάνουν άλλο λάθος, όμως δεν το κάνει!

β) Παρόλο που η Nikaido έκανε πολύ πιο ύποπτες κινήσεις, στρέφεται ξαφνικά στον Saito (Mpougatsa) ο οποίος είχε ρεύμα πάνω του από τον πρώτο κιόλας γύρο αλλά δεν τους βγήκε.

γ) Αν βγει η Nikaido σήμερα και αποδειχθεί δολοφόνος τελικά αντί για τον Saito στον οποίο στρέφεται θα έχει έτοιμο το ποιηματάκι να κατηγορήσει εμένα

 

Btw, αν ήμουν πράγματι δολοφόνος θα είχα βγάλει ήδη τον Feitan (Lord Leon) που φαίνεται να είναι αθώος και σκέφτεται αντί για τον Accelerator που απλά ήθελε προσοχή με τόσο angst που έριχνε αλλά γενικά δεν ήξερε τι ήθελε και ήταν πιο επικίνδυνος για τους αθώους παρά για τους δολοφόνους.

 

Θα έπαιρνα το αεροπλάνο να φύγω με αυτά που ακούω αλλά πούλησα τα αεροδρόμια.

 

Εσύ Saito (Mpougatsa) σταμάτα να μας το παίζεις μυστήριος και ωραίος και πες επιτέλους τη γνώμη σου. 


ySss0UF.jpg


#85 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 19 December 2015 - 16:56

silent-e1336687630609.jpg

Trigger Happy Santa(Babba)


 

α) Αν πραγματικά ήταν τόσο σίγουρος για εμένα και νοιαζόταν θα με ψήφιζε από την αρχή γιατί οι αθώοι δεν μπορούν να κάνουν άλλο λάθος, όμως δεν το κάνει!

Ναι, όπως τα λες είναι. 

Nikaido(Οdy) θες, κανένα πρόβλημα. Αλλά άμα είναι αθώος, να με σκοτώσεις τη νύχτα, οκ; Εσύ και ο κολλητός σου ο Saito.


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#86 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 19 December 2015 - 17:20

Greece (Kai)

(Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου )

 

tumblr_mu9n1jVzm91s5rsfio1_250_zpsqtjymv

 

Δεν μπορώ να σε σκοτώσω τη νύχτα γιατί δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω, ξεκούτιανες γέροντα. Ελπίζω να μη μου τα αλλάξεις στο τέλος αν γείρουν αλλιώς τα πράγματα. Nikaido (Ody), οι μπουγάτσες θα νικήσουν!!

 

Άντε μπας και βρούμε άκρη, ούτε η εκλογές της Ν.Δ. τέτοιο μπέρδεμα.


ySss0UF.jpg


#87 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 19 December 2015 - 17:28

LethalMike[Zack Fair]

 

1b373b265d87ccda1d82f0aa2be52861.jpg

 

Your witchy witchy ways won't work on me Greece[Kai].

 

Περίμενα εσένα συγκεκριμένα να απαντήσεις και να δικαιολογήσεις τη θέση σου πάνω σε αυτό το θέμα. Τελικά τα κατάφερες και τράβηξες την προσοχή μου.

α) Και εσύ νομίζεις ότι οι δολοφόνοι θα σκότωναν τον accelerator[taka] χωρίς να το έχουν καλοσκεφτεί; Οι δολοφόνοι σκότωσαν τον Accelerator[Taka] επειδή είχε πάρει ψήφο μόνο από ένα άτομο, ώστε μετά την δολοφονία να στραφούν όλοι προς αυτό.

β) Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι θέλεις να ολοκληρώσεις το ρεύμα προς τη Nikaido[OdyMonaxos] για να καλύψεις το χρεωμένο σου βλέμμα.

γ) Βασίζεσαι στο γεγονός ότι πολλοί πήγαν να ξεκινήσουν ρεύμα προς την Nikaido[Ody] επειδή έχει υπάρξει έστω και λίγο στους προηγούμενους γύρους ύποπτη. Unfinished Business και εύκολο bait για αυτόν τον γύρο να σκοτώσεις ακόμα έναν αθώο.

Καλό ψόφο από εδώ και πέρα.


Edited by LethalMike, 19 December 2015 - 17:29.

ezgif.com-resize.gif


#88 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 19 December 2015 - 18:12

Greece (Kai)

(Θα θελα να βρεχε ο Θεός μυαλά,

μπας και δούμε ξαστεριά)

 

tumblr_mu9n1jVzm91s5rsfio1_250_zpsqtjymv

 

 

Εντάξει Zack (Lethal), περίμενα ότι πάλι χαζομάρα θα έκανες και σε αυτόν τον γύρο, αλλά είχα μια ελπίδα ότι θα σκεφτείς πριν γυρίσεις τελικά να ψηφίσεις εμένα

 

 

 

Περίμενα εσένα συγκεκριμένα να απαντήσεις και να δικαιολογήσεις τη θέση σου πάνω σε αυτό το θέμα.

 

Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου ως προς τι; Ότι την πρώτη μέρα είπα ότι ο Mido (Kamui) παραείχε βγει μπροστά και είχε δώσει αρκετά επιχειρήματα και ήταν κακή επιλογή να τον λιντζάρουμε γιατί αν ήταν δολοφόνος θα ήταν πιο προσεχτικός; Να σου θυμίσω ότι το ψήφισες.

Να θυμίσω την περίπτωση της Rachel (Zane) που είπα ότι είχε πάνω της ύποπτο ρεύμα την πρώτη ημέρα και πολλές πεισματικές ψήφους επάνω της και τελικά αποδείχθηκε ότι είχα πάλι δίκιο; Τι έλεγες εσύ τότε για τη Rachel, θύμισε μου.

 

Τόσες μέρες επιμένω ότι υπάρχουν πολύ πιο ύποπτα άτομα.

 

Η Nikaido (Ody) τόσες μέρες είχε μία και καταραμένη ψήφο, τη δική μου, αναφέρθηκε πολλές φορές αλλά την είχαν τριτοδεύτερη και ούτε που της έδιναν σημασία. Αν ήμουν δολοφόνος επίσης δε θα έβγαζα τον Accelerator γιατί θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πιο μπερδεμένα από ότι είναι και θα με βόλευε. Αν πραγματικά ήμουν δολοφόνος ήθελα να ξεκινήσω ρεύμα θα ξεκινούσα ρεύμα προς τον Santa (Babba) ή τον Saito (Mpougatsa) που είχαν ψήφους τις προηγούμενες ημέρες και θα ήταν πιο εύκολο να τους ψηφίσουν. Αν ήμουν και ο Santa και η Nikaido ήταν αθώοι όπως νομίζετε ένας από τους δύο θα ήταν ήδη νεκρός τη νύχτα και πρώτοι υποψήφιοι μαζί με τον Feitan (Lord Leon). Επίσης σου φαίνονται ύποπτα όλα αυτά αλλά το γεγονός ότι ο Santa με βγάζει τόσες μέρες ένοχο αλλά δε με ψηφίζει σου φαίνεται φυσιολογικό όπως και οι λίγο (lol) ύποπτες κινήσεις της Nikaido. Τώρα τι παραπανω να πω εγώ, στη χώρα μου λέμε "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς"


ySss0UF.jpg


#89 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 20 December 2015 - 00:31

hqdefault.jpg

 

Nikaido

 

 

Άγιε μου Βασίλη,

έχεις ακούσει χιλιάδες φορές τις τελευταίες μέρες πόσο κακό παιδί ήμουν φέτος, από τον Καρπούζη (Kai). Πριν φτάσουμε σε αυτό, θα ήθελα να μου πεις αν έχεις ακούσει οτιδήποτε άλλο από τον Καρπούζη. Έχει κατηγορήσει κάποιον άλλο; Έχει δοκιμάσει να σκεφτεί οποιοδήποτε σενάριο πέρα από το "η Νικάιντο είναι δολοφόνος;" Σχεδόν καθόλου. Έχει δοκιμάσει να σκεφτεί τα πράγματα χωρίς να τα κοιτάει όλα μέσα απ' αυτό το πρίσμα, όπως το θάνατο του Accellerator;

 

Αν κάποιος είναι ενοχλητικά ύποπτος αυτές τις μέρες, είναι ο Σάιτο (Fallen Hitachi). Ξεκίνησε να μωρολογάει προχθές, συνέχισε το ίδιο βιολί χθες. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που πήραν τη Ρακέλ στον τάφο, νομίζω πως ήταν ο μόνος που μπορεί να σκεφτεί για τον εαυτό του, και δεν το έπραξε ούτε στο ελάχιστο. 

 

Θα ήθελα για δώρο, Άγιε μου Βασίλη, να μου πεις τι άκρη μπορεί να βγάλει κανείς από αυτή την ιστορία που τραβάει τόσες μέρες ο Καρπούζης και με ψέλνει όλη την ώρα. Αν κάτσεις και κάνεις σούμα τι έχει κάνει ο καθένας μέχρι τώρα, μπορείς να βγάλεις άκρη απ' αυτόν; Δεν βλέπω καλύτερο τρόπο απ' το να μην αφήσει κανείς ίχνη πέρα απ' το ν' αφήσει ένα και μοναδικό, που δεν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο πλαίσιο να το εντάξεις.

 

Άγιε μου Βασίλη, γιατί ο Καρπούζης δεν αγγίζει τόσες μέρες ούτε τρίχα από τα μαλλιά του Σάιτο;

 

 

Άγιε μου Βασίλη,

αν θέλεις να κάτσω στην αγκαλιά σου κι αύριο και να μην πεθάνουμε όλοι θα πρέπει να βγάλουμε σήμερα κάποιον από τους δύο. Θα ψηφίσω αυτή τη στιγμή τον Καρπούζη που έχει ήδη μία ψήφο, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να στείλουμε τον Σάιτο αν συμφωνείς. Ο Σάιτο μου φαίνεται πιο ασφαλής επιλογή, ο Καρπούζης έχει την πολύτιμη έξτρα ψήφο αυτή τη στιγμή.



#90 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 20 December 2015 - 00:53

Saito Hajime(Fa_tsa)

Saitou.Hajime.Hakuouki.600.824052%208_zp

 

 

Με φωνάξατε;

 

Λοιπόν, εγώ δε φαινεται να τα πετυχαίνω και πολύ. Και ύποπτοι πλέον είμαστε όλοι μας. Για όλους τους  λόγους που ειπώθηκαν μα και γιατί το καημένο το Φρούτο(Kai) έχει ξελαρυγγιαστεί να μας φωνάζει ότι είναι ένοχος, θα προτιμήσω να ρίξω την ψήφο μου εκεί.

Λοιπόν γκιοζού(Μονάχους Μονάχους) για να σε δούμε.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai