Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στην .Anime//GR: Moderator's Games


  • This topic is locked This topic is locked
121 replies to this topic

#46 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 12 December 2015 - 11:18

83d809_de8f5a39d5f0ce7e059565db8a27ced1.

Santa(Babba)

 

 

To πρόβλημά μου Akira(Kamui) δεν είναι ότι άλλαξες. Είναι ο λόγος που άλλαξες. Δεν είναι ούτε επειδή το μετάνιωσες, ούτε επειδή σε κάλυψε η απάντηση που δεν πρόλαβε να δοθεί. Με το που σε ακολούθησαν και είδες ότι μπορεί να φύγει η επιλογή σου, έτρεξες πανικόβλητος να την κάνεις για να μην το χρεωθείς. Ενστικτωδώς, έτρεξες να καλύψεις τον πισινό σου. Κανονικά θα έπρεπε να προβληματιστείς, να κάτσεις λίγο να το μελετήσεις, να είσαι κάπως διστακτικός. Όχι να πανικοβληθείς. Άλλωστε, μπορεί να τσάκωνες δολοφόνο και να εξασφάλιζες ασυλία τη μέρα. Αλλά αυτό δεν θα γινόταν, εφόσον ήξερες ότι κατηγορούσες αθώο, σωστά;

Κάτι ξέρω κι εγώ από αλλαγές, είμαι άλλωστε αλλόμορφος (shapeshifter).

 

Μην ξαναπλησιάσεις τον χοντρό κύριο(κυριος να σου πετυχει) εντάξει;
 

 

SSJ Santa(Babba)

vegeta___super_santa_4_by_marvelousmark.

 

ΔΕΝ EIMAI ΚΥΡΙΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΓΙΟΣ!

ΆΓΙΟΣ $%#@#@ την @#$#@$@#.

 

Έχω και PhD οπότε μπορώ να ανεχτώ και το Dr Bill.

 

;iStock_000029728266_med_RaStudio-300x300

 

Φλωράκο Zack Fair[LethalMike],  δεν αυτοκτόνησες ακόμα; Πάρε την Emo φάτσα σου από μπροστά μου.

Αυτά τα καινούργια έθιμα με τους κοκκαλιάρηδες με τα τσουλούφια και το πληγωμένο συναισθηματικό κόσμο δεν τα καταλαβαίνω.

Στην εποχή μου, ο άντρας ο σωστός έπρεπε να έχει και τη δέουσα κοιλίτσα και μουσάτο πρόσωπο.

Κάπου εδώ πρέπει να πω ένα χο, χο, χο.

 

 


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#47 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 12 December 2015 - 13:17

3360938-1050283271-tumbl.gif

 

"Φτωχαδάκι(Και)! Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι ο Accelerator δεν συνεργάζεται με κανέναν; Κάνεις από εσάς δεν φαντάζει ρεαλιστική απειλή και θα έπρεπε να το ξέρεις, είδες τι έγινε με την τσικουδιά του ποζερόγερου.

 

*κλικ*

Ο Accelerator κλωτσάει απαλά ενα χαλικάκι. Η βροντή που ακούστηκε ήταν μη χαρακτηριστική για πετραδάκι τέτοιου μεγέθους. Όσο εξοπραγματικό και να φαίνεται το μικρό αυτό χαλικάκι επιτάχυνε αρκέτα ώστε να σπάσει το φράγμα του ήχου και να καταφέρει να κάνει σοβαρή ζημία στον τοίχο πίσω απο τον Greece(Kai).

 

"Ήταν αρκετή αυτή η μικρή παρουσίαση; Οχι; ΕΕεεεεεε, έτσι ε;"

"Τι άλλο να κάνω λοιπόν ο κακομοίρης για να σας αποδέιξω οτι για εμένα είστε όσο απειλιτικά είναι τα σκουλίκια για εσάς;"

"Αααααααααααα, το βρήκα! Hehehe! Προσφαίρομαι να είμαι εγώ αυτός που θα εξαυλώσει τον καήμενο τον Akira Midousuji(Kamui)."

 

O Accelerator ρίχνει μια ματιά στον Akira(Kamui) ο οποίος προσπαθεί επιχειρηματολογώντας να αποτρέψει τον θανατό του.

"Άντε και εσύ άχρηστε σκατοποδηλάτη level 1(Kamui) αποδέξου το γεγονός ότι θα σε κάνω χαλκομανία και πες στον χρυσούλη να μην επεμβεί όσο παίζω μαζί σου! Μην προσπαθείς καν! Είναι η πρώτη ημέρα ακόμη και οι δολοφόνοι δεν είχαν την ευκαιρία να σκοτώσουν κανέναν για να δούμε πως λειτουργούν. ΄Ολοι, εκτός απο τους δολοφόνους, ψηφίζουν στην τύχη, άσχετα που προσπαθούν να μασκάρουν την ηλιθιότητά τους με μια επιχειρηματολογία του τριτοκώλου.

 

Έχοντας πει αυτά που θέλει στον Akira(Kamui) και θέλοντας να τα ακούσουν και όλοι οι άλλοι, ο Accelerator στρέφει την πρόσοχή του στον Saito(Fa_Mpio).

 

maxresdefault.jpg

 

"Νόμιζες σε ξέχασα εσένα ε; Λυπάμαι πολύ που όλοι έχουν ψηφίσει τον ποδηλατοσκατάκο(Kamui) και δεν συνέχισαν να ψηφίζουν εσένα γιατί - εαν και θα είναι απολαυστικό να κάνω κομματάκια τον σκατούλακο(Kamui) που νομίζει οτί είναι του επιπέδου μου - θα ήταν χίλιες φορές καλύτερο να πιάσω εσένα στα χέρια μου!"

Πραγματικά με εκνευρίζεις, το ξέρεις ε; Όχι μόνο την έχεις δει μέγας ντέτεκτιβ, αλλά νομίζεις ότι και η σκατόφατσα σου δεν προδίδει αυτό που σκεφτεσαι. NEWS FLASH, σε διαβάζω σαν ανοιχτό βιβλίο! Οπότε σκέψου καλύτερα πριν ισχυριστείς οτι σε κατηγορώ για κάτι που δεν είπες. Δεν χρειάζεται να το πεις οταν το κάνεις τόσο ξεκάθαρο με την σκατόφατσά σου!"



#48 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 December 2015 - 20:25

Akira Midousuji

tumblr_n28qm2FBhK1t3w37po6_400.gif

 

Είστε όλοι τόσο χυδαίοι που δε μου αφήνετε καμία επιλογή παρά να ψηφίσω το Yowai-to. Εξακολουθώ να θεωρώ τη Rachel πιο ύποπτη αλλά όταν έχεις να κάνεις με ανυπόληπτους, ποιος να καταλάβει...

Έτσι κι αλλιώς, μικρή η διαφορά.


O6rrvsU.jpg


#49 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 12 December 2015 - 21:07

Greece (Kai)

(Οι ωραίοι έχουν χρέη)

 

 

tumblr_mu9n1jVzm91s5rsfio1_250_zpsqtjymv

 

Δηλαδή είναι να μη μιλήσει λίγο παραπάνω κάποιος από ό,τι κατάλαβα. Κάθεται το καχεκτικό παιδάκι (Kamui) πώς και τι και έχετε κολλήσει επάνω του λες είπε το πιιο περίεργο πράγμα του κόσμου και αφήνεται τη Rachel (Zane) και τον Zack (Lethal Mike) να πηδάνε από ρεύμα σε ρεύμα χωρίς ουσιαστική ψήφο επάνω τους λες και είναι το πιο νορμάλ πράγμα και δεν κινεί καθόλου υποψίες. Δηλαδή το γεγονός ότι η Nikaido (Ody) δεν έχει μιλήσει μέχρι τώρα και περνάει σχεδόν απαρατήρητη λες και καραδοκεί να χωθεί όταν έρθει η κατάλληλη ώρα για να βγει στην επιφάνεια σαν ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο δεν σας κινεί την υποψία;

 

Κρι-κρί (Osama) gr.png αποφάσισε κι εσύ καμιά ώρα, πηδάς από εδώ πηδάς από εκεί πηδάς παραπέρα, να σου φέρουμε κανα τραμπολίνο.


ySss0UF.jpg


#50 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 12 December 2015 - 21:23

Feitan εδώ από κινητό.

 

latest?cb=20130502062713


Σιγουρα ξαφνική η αλλαγή του akira αλλά η επιχειρηματολογια του sanτα μπαζει. Λουφαξε σχεδον ολη τη μερα και ξαφνικα στο τελος λεει οτι δε θελει να χρεωθει ο άλλος το θάνατο αθωου... μα αν ειναι killah οποιον και να ψηφιζει οταν πεθανει αθωος θα ναι... σιγα το χρεωμα για πρωτο γυρο... απο την αλλη και η συμπεριφορα του hajime saito ειναι λιγο μυστηρια αλλά αν σκεφτεις ποιος προσελαβε αυτον και τον greece υπαρχει λογικη εξηγηση. Οχι οτι καλυπτει τα παντα τελεια αλλα υπαρχει. Γενικως για μενα πιο παιξιμο δολοφονου ειχαν Rachel(Zane) και zack fair και θα μεινω στην πρωτη για σημερα γιατι το αλλο για αθωος εναντιον αθωου το κοβω. Μακαρι να πεσω εξω.
Οβερ εντ αουτ και τετοια ωρα με το μπαρδον ουτε χρωματα ουτε εικονιτσες παιζουν. Ισα ισα να αναψουν λιγο τα αιματα πριν την αυλαια

 

Edit:ισα που προλαβα για λιγα μπαχαρικα XD


Edited by Lord Leon, 12 December 2015 - 21:59.

stasou%2520mygdala.jpg


#51 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 12 December 2015 - 21:26

Hendrickson

tumblr_ntv09iKKfR1ue68o1o1_1280.png

 

Greece (Kai)

(Οι ωραίοι έχουν χρέη)

 

 

tumblr_mu9n1jVzm91s5rsfio1_250_zpsqtjymv

 

Δηλαδή είναι να μη μιλήσει λίγο παραπάνω κάποιος από ό,τι κατάλαβα. Κάθεται το καχεκτικό παιδάκι (Kamui) πώς και τι και έχετε κολλήσει επάνω του λες είπε το πιιο περίεργο πράγμα του κόσμου και αφήνεται τη Rachel (Zane) και τον Zack (Lethal Mike) να πηδάνε από ρεύμα σε ρεύμα χωρίς ουσιαστική ψήφο επάνω τους λες και είναι το πιο νορμάλ πράγμα και δεν κινεί καθόλου υποψίες. Δηλαδή το γεγονός ότι η Nikaido (Ody) δεν έχει μιλήσει μέχρι τώρα και περνάει σχεδόν απαρατήρητη λες και καραδοκεί να χωθεί όταν έρθει η κατάλληλη ώρα για να βγει στην επιφάνεια σαν ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο δεν σας κινεί την υποψία;

 

Κρι-κρί (Osama) gr.png αποφάσισε κι εσύ καμιά ώρα, πηδάς από εδώ πηδάς από εκεί πηδάς παραπέρα, να σου φέρουμε κανα τραμπολίνο.

 

 

Στην ιστορία μου είμαι ένας καλός που έγινε κακός που έγινε για λίγο καλός, που έγινε για λίγο κακός για να ξαναγίνει καλός. Τι περίμενες να κάνω δηλαδή; Δεν είμαστε όλοι δισδιάστατες καρικατούρες στερεοτύπων χωρών. Η Nikaido (Odymonaxos) δεν έχεi περάσεi καθόλου απαρατήρητη, αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσουμε. Ας είναι, λοιπόν, βαρέθηκα την πρώτη μέρα. Πίσω στην Rachel (Zane) γιατί το πνέυμα του Ανεμοδούρα Moody ζει και βασιλεύει.

 

Ύποπτοι:

 

Άγιος Βασίλης (Babba)

Nikaido (Odymonaxos)

Ποδηλάτης (Kamui)

Rachel (Zane)

Hajime (Fallen Mpougatsa)

 

O Zack δεν κατάλαβα από που μας προέκυψε ύποπτος αλλά βαριέμαι να τσεκάρω. Τα λέμε την επόμενη μέρα όσοι επιβιώσουμε.



#52 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 12 December 2015 - 21:42

141b06d4827bf085c57b0a6110be155e.jpg

Nikaido

 

Η βασική μας διαφορά, Heracles (Kai), είναι πως σε αντίθεση μ' εσένα:

 

1) έχω πραγματικό σπιτικό φαγητό κι όχι ετοιματζίδικα κατεψυγμένα

2) ξέρω πως δεν έχεις φράγκο αλλά το πιθανότερο είναι πως θα σου 'δινα φαΐ στο τζάμπα και

3)

Δεν προσπαθώ να τρολλάρω όλο τον κόσμο γύρω μου και να τους σπαμμάρω με κατηγορίες

 

Δεν είχα τίποτα περισσότερο να προσθέσω εκείνη τη στιγμή πέρα από αυτά που είπε ο Hendrickson (AmasO) για τις κατηγορίες προς τον Saito (Fallen Angel Hitachi). Είχαμε άπλετο χρόνο μπροστά μας για να δούμε που θα πάει αυτό, έβαλα λίγη πίεση, γιατί όπως λένε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά ή κάποιος χρήστης μαγείας, και που κατέληξε; Ο Saito παραμιλά μόνος του. 

 

Πιστεύω πως ο Σάιτο κι ο Akira (Kamui) είναι και οι δύο της ίδιας κοπής και του ίδιου φυράματος. Αλλά αν ένας από τους δύο είναι βλάκας κι ο άλλος είναι καραμπινάτος ένοχος, τότε μάλλον τείνω στον Akira. Αυτό το οποίο πλέον δεν μου αρέσει καθόλου είναι η εμμονή στη Rachel (Zane), η οποία ξεκαθάρισε πολλά πράγματα με αυτά που είπε όταν επιτέλους μίλησε. Από την παράλογη σκέψη του του Akira "είναι και οι δύο δολοφόνοι και γυρίζω από τον έναν στον άλλο ενώ έχουμε τον έναν" μέχρι... κοιτάξτε, άμα δεν την ακούσατε, ξαναψάξτε το. Ξαναψάξτε το. Ήταν αρκετά καθαρό.

 

Αν κάνω λάθος για την Rachel τότε μπορεί ακόμη και να πιστέψω πως ο Saito κάνει τον τρελό επίτηδες πλέον μες στην απελπισία του μπας και τη γλιτώσει και μπορέσει να κάνει τη δουλειά του. Δεν το νομίζω ακόμη. Νομίζω πως ο Akira μπήκε λίγο στο τριπάκι "θέλω να ζήσω συνάδελφε, I'm sorry bro" και τώρα ξαφνικά κοντεύει να ...πως το λέτε στη χώρα σου, Heracles; Να πέσει από την Ακρόπολη και να βρει πορτοφόλι για να πάρει gyoza!!!

 

Δεν νομίζω η Rachel από το πουθενά και χωρίς ισχυρό ρεύμα εναντίον της να έλεγε ψέματα.



#53 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 December 2015 - 21:51

Akira Midousuji

b0723a3034e14632c1626eb6688bd14414054642

 

Χα, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιοι έβαλαν μυαλό. Ο Μπουγάτσας (Kai) δεν είναι και τόσο small fry τελικά.

 

Πίσω στη Rachel, λοιπόν, που ήταν ο στόχος μου εξαρχής. Παραμένουν ιιδιαίτερα ύποπτοι οι: Yowai-to(Fallen_Mpougatsa), Nikaido(Odymonaxos), ο γέρος (Babba), και λιγότερο ο Wack Hair (LethalMike).

Η Νikaido ειδικά με τα τελευταία που είπε και τη στιγμή που τα είπε έχω την αίσθηση ότι καρφώνεται όσο δεν παει.


O6rrvsU.jpg


#54 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 12 December 2015 - 22:01

Your Host and GM-Gilgamesh

300?cb=20141018160229

 

 

''H παροδία θα συνεχιστεί καθώς έχουμε ισοπαλία.''

 

 

Παράταση μέχρι την Κυριακή 10 μ.μ. Ψηφίζουν όσοι δεν ψήφισαν κάποιον από τους Akira (Kamui)- Rachel (Zane). Οι υπόλοιποι μόνο σχολιάζουν.

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#55 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 13 December 2015 - 10:39

Greece (Kai)

(Οι ωραίοι έχουν χρέη)

 

 

tumblr_mu9n1jVzm91s5rsfio1_250_zpsqtjymv

 

 

 

Σ' αγαααπησά και πόνεσα, τσαπνίιινα μου γειτόοοονισσα (OdyMonaxos)... Τώρα κληρώνει *γκουχ* Συγγνώμη οι συνήθειες... 

 

Ήξερα ότι βρωμούσε που την έβγαλες τη μέρα σαν φραγκοπαναγιά στη γωνία Nikaido (Ody), αλλά μόνο η στιγμή που έγραψες και ότι μπήκες στο κόπο να απαντήσεις στη μία και μοναδική ψήφο που είχες με αυτόν τον τρόπο βρωμάει ακόμη περισσότερο η δουλειά. Αν ήσουν τόσο πεπεισμένη ότι ο Σάιτο (Mpougatsa) είναι ένοχος και ο Μιντο (Kamui) τόσο βλάκας όσο λες γιατί δεν άφησες τον βλάκα ήσυχο; Δε θα ήταν εύκολο να τον βγάλεις αυτήν επόμενη μέρα αν ήταν τόσο βλάκας όσο λες; Περίεργος και ο Άη Βασίλης που έστρεψε κατά εκεί τα βλέμματα ενώ όλοι τον παίζατε τόσο σιγουράκι τον Σάιτο, παρόλα αυτά.

 

Ούτε οι πολιτικοί μου δεν είναι τόσο κωλοτούμπες στο ψήφισμα, ε. 

 

 

Τελος πάντων, δεν πιστεύω ότι ο αθλητής μας (Kamui) είναι ένοχος και η Rachel (Zane) για εμένα έκανε πιο μουλωχτό παιχνίδι οπότε θα επιλέξω την δεύτερη, ελπίζοντας ότι δεν μας την έφεραν τρίτοι όπως και να έχει σε αυτό το αποτέλεσμα.


ySss0UF.jpg


#56 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 13 December 2015 - 11:33

Zack Fair[LethalMike]

 

Crisis-Core-Final-Fantasy-VII-image-cris

 

The maiden needs saving!

 

Πως μπορείτε να κατηγορείτε αυτό το αθώο ξανθό πλάσμα για ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα;
(Μην ανησυχείς Rachel[Zane] μαζί θα δούμε τα αστέρια.)

Ο Zack Fair είναι εδώ για σένα και θα σε προστατέψει από κάθε συκοφάντη που προσπαθεί να μπει εμπόδιο στα όνειρα σου να γίνεις Ντετέκτιβ και να σώζεις τον απλό κοσμάκι από αυτούς τους κατά συρροή δολοφόνους που κυκλοφορούν εκεί έξω, μα και ανάμεσα μας!

Μοιραζόμαστε κοινά όνειρα σε αυτήν τη ζωή και μαζί θα τα επιτύχουμε!
Όχι μόνο αυτό, πέρα από άνθρωπο σε βλέπω και σαν μια καλή επενδύση, εφόσον μόλις τελειώσουν ολά αυτά, θα έχεις πάρει το μάθημα σου σε μορφή πρακτικής από αυτό που ζούμε εδώ πέρα. So after all this is over...

tumblr_m2l7otEEkH1r4kjono1_500.gif

 

And I promise you I will take you to the stars!

 

Όσο για σένα ποδηλατάκια Akira[Kamui] λίγα τα ψωμιά σου. Από τι βλέπω οι υποχθόνιες σου στρατηγικές αποκαλύφθηκαν στο κοινό.
Τι έγινε, έσφιξε η σέλα; Πετάλι γρήγορο; Ούτε να το σκέφτεσαι. Θα κάτσουμε εδώ να δούμε την πτώση σου.
(Αναρωτιέμαι πόσο καλά κόβει το λάστιχο το buster μου.. Αν του Hajime_Saito[FallenMpougatsa] κόβει καλύτερα την κάτσαμε τη βάρκα.)


ezgif.com-resize.gif


#57 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 13 December 2015 - 14:15

Saito Hajime (Fa_tsa)

 

90b7a3a6d9dc311947af594b76fe7368_zpsuiiu

 

Έχουμε και λέμε: μέσα στην πορεία αυτής της ημέρας, πολλά έχουν γίνει. Μέχρι και ο Καίσαρας (Zane) έκανε comeback...και μπορώ να το πω εως και πειστικό. Είναι πιο ύπουλη από τον Ποδηλατούπολη(Kamui) όμως έχω την εντύπωση πως αυτό το "υποννοούμενο" περι επιθεωρητή - έχω δει καλύτερα υποννούμενα από τον Πρίζα(Takayama), αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή - ήταν αλήθεια. Αν δεν ήταν, τότε παιρνεις μεγάλο ρίσκο και σίγουρα θα αποκαλυφθείς την επόμενη μέρα. Όμως αν δεν λες ψέματα, είσαι πολύ μεγάλο χαρτί για να χάσουμε από τόσο νωρίς.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#58 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 13 December 2015 - 18:12

can-stock-photo_csp5779074.jpg

Santa(Babba)

 

Εντάξει, εμείς υποτίθεται ότι πήγαμε νωρίς για ύπνο, αλλά να μην πούμε μια καληνύχτα, έτσι για το καλό;

Καληνύχτα, χο, χο, χο!

 

Όσο περιμένουμε, ελάτε οι υπόλοιποι στο σαλόνι να δούμε παρέα τη νέα μου ταινία.

Trailer:

Youtube Video


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#59 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 13 December 2015 - 21:59

Akira Midousuji

Midousuji.Akira.full.1700006_zpsdlmbkew1

 

Το ήξερα ότι δεν έπρεπε να βασίζομαι σε ηλίθιους τελικά.

Αυτός ο Accelarator μάλλον επιβραδυnator θα έπρεπε να λέγεται.

 

Είθε το ποδήλατο να με φέρει κοντά σου... μητέρα.


Edited by Kamui, 13 December 2015 - 22:02.

O6rrvsU.jpg


#60 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 13 December 2015 - 22:00

ΚΛΕΙΣΑΜΕ. ΕΠΕΤΑΙ Η ΑΦΗΓΗΣΗ.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018