Shiso Gyozas - Εκτέλεση
1. Ετοιμάζουμε τη ζύμη. Φτιάχνουμε ένα λόφο από αλεύρι, ανοίγουμε έναν κρατήρα στην κορυφή του και χύνουμε νερό μέσα.
2. Ζυμώνουμε και προσθέτουμε νερό σιγά σιγά μέχρι να λιώσει όλο το αλεύρι.
3. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, την σκεπάζουμε μ' ένα βρεγμένο πανί και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον μισή ώρα.
4. Πλάθουμε τη ζύμη σε μακριά ρολλά και τα κόβουμε σε κομμάτια στο μέγεθος του φύλλου για ένα gyoza.
5. Ανοίγουμε τα κομματάκια της ζύμης για να φτιάξουμε το φύλλο που θα τυλίξουμε τα gyoza.
6. Ετοιμάζουμε τη γέμιση με ψιλοκομμένα αποξηραμένα μανιτάρια σιιτάκε, σκόρδο, φρέσκο κρεμμυδάκι, φρέσκο τζίντζερ, ψιλοκομμένο χοιρινό, μια κουταλιά του "Special Spice Blend" του μαγαζιού μου, του Πεινασμένου Ζουζουνιού, σάκε, αλάτι και λίγη σάλτσα σόγιας και την ανακατεύουμε καλά.
7. Βάζουμε ένα φύλλο shiso και λίγη γέμιση σε κάθε φύλλο ζύμης και το κλείνουμε.
8. Βάζουμε τα gyoza σ' ένα ήδη καυτό τηγάνι και μόλις ροδίσουν, προσθέτουμε νερό στο τηγάνι και το σκεπάζουμε μέχρι να εξατμιστεί.
9. Gyozas are great!!!

Nikaido
Gyoza κανείς;! Εδώ τα καλά gyoza! 2 ευρώ τα πέντε! Τζάμπα πράμα! Εδώ τα καλά gyozaaaaa!!!
Τι εννοείς Heracles (Kai) πως δεν θέλεις; Ξέρω, είναι τελείως διαφορετική κουζίνα απ' αυτή του τόπου σου και δεν έχεις και πολλά λεφτά. Δεν πειράζει! Πάρε μερικά τώρα και μου τα δίνεις αργότερα! Τα gyoza είναι σπουδαία και δεν αξίζει να τα χάσεις επειδή δεν έχεις λεφτά!
*πηγαίνει και κάθεται στην αγκαλιά του Santa* Θέλετε κι εσείς μερικά gyoza κύριε Άγιε Βασίλη (Babba για πάντα); Πιστεύω πως θα τα λατρέψετε, άλλωστε οι μεγάλοι κύριοι με τις εντυπωσιακές κορμοστασιές σαν εσάς είναι συνήθως και γεροί καλοφαγάδες, πραγματικοί μερακλήδες! Αλήθεια, είναι πραγματική η γενειάδα σας; *του χαϊδεύει τη γενιάδα*
Θα περιμένω να ξεπουλήσω τα σημερινά gyoza και να μπορέσω να δω τα πράγματα λίγο πιο καθαρά. Και με γεμάτη τσέπη και γεμάτο στομάχι, αν γίνεται. Μέχρι τότε, κάτσε καλά, Feitan (Lord Leon) αντί να τραμπουκίζεις κόσμο και να σπας δάχτυλα.
Ο Accellerator (Yuichi) που έχει χαθεί; Σε κάποιον άλλο κόσμο;