Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει στην .Anime//GR: Moderator's Games


  • This topic is locked This topic is locked
121 replies to this topic

#31 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 11 December 2015 - 03:05

LethalMike[Zack Fair]


tumblr_inline_mzovzwP7HH1ripifi.jpg

 

 

Μπορεί το σπαθί σου να κόβει καλύτερα αλλά μάντεψε τι. Το μέγεθος μετράει, όσο πιο μεγάλο μαχαίρι τόσο μου πάει.
Αυτό είναι το σπαθί που μου άφησε ο δάσκαλος μου Angeal.
Με αυτό κάποια μέρα θα γίνω ήρωας. Θα σώσω τον κόσμο από την καταστροφή.
*σηκώνει το buster sword
Για δοκίμασε, μπορείς να το κόψεις ή έστω να το σπάσεις;
Μπορώ να σε κάνω θρύψαλα ή έστω κιμά με μια σπαθιά μου.

Όσο για τις γυναίκες και το αλκοόλ, είχα ρεπό εκείνο το βράδυ! Πίνω για να διώξω την ντροπαλότητα. Και δες που κατέληξα!
Μόλις στην είπε και ο Akira Midousouji[Kamui], είσαι ξιφομάχος 2ης κατηγορίας ενώ εγώ 1ης.
Ποιος είναι πιο συμβατός άραγε να μας σώσει; 

Βέβαια μπορώ να μιλήσω στη Shinra για εσένα να σε στρώσουμε.
Και που ξέρεις; Κάποια στιγμή μπορεί να γίνεις και 1ης..

Αλλά ξέρεις τι; Μάλλον δεν θα σε συστήσω...
Μόνο ένας ήρωας θα υπάρξει, και αυτός θα είμαι εγώ...

Saito_Hajime[Fallen_Mpougatsa]

 


Edited by LethalMike, 11 December 2015 - 03:06.

ezgif.com-resize.gif


#32 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 11 December 2015 - 03:38

Feitan

 

Greece (Kai)

(Οι ωραίοι έχουν χρέη)

 

 Ευτυχώς που ο βρέθηκε ο εκδικητής Feitan (Λόρδος Λέοντας) gr.png να ξεμπροστιάσει στα αίσχη του και να υπερασπιστεί τον απλό λαό και τις τίμιες νοικοκυρές.

 

 

 

Kαι συ πυργιώτικο από τον Πασχαλέα ε; Έτσι εξηγουνται οι καπνοι απο το στόμα σου στο gifάκι. Αν δεν εισαι μέλος της Phantom Troupe ή από τη Meteor City, δύσκολα θα με δεις να κουνάω βλέφαρο για πάρτη σου αν δεν πληρωθω για αυτό. Μίλα με την Kai και αν τα βρουν με τον εργοδοτη μου κάτι μπορεί να κανονισουμε. Αλλιώς βρες καναν άλλο να σου κάνει πατ-πατ το κεφαλάκι

 

Εντάξει λοιπόν Akira Midousuji, I'll humor you for now. Μίλησες αρκετά. Εξάλλου θα πάω μαζί σου σε αυτό: η εμπειρία μου λέει οτι ο Saito Hajime (Fa_tsa) είναι κάποιος που κανει ευκολα λάθη αν του ασκηθει λίγη πίεση και θα ήμουν χαζός αν αφήσω την ευκαιρία να περάσει έτσι.  

 

(προσπερνάει τους πάντες και εμφανιζεται δίπλα από τη Rachel(Zane). ενα γρήγορο χτύπημα με το δαχτυλα λιγο κατω απο το μηρο, και το ποδι παραλύει. Το επόμενο δευτερόλεπτο η μύτη της ομπρέλας βρισκεται να πιέζει το Ηλιακο της Πλέγμα και το χέρι του να χαϊδεύει την λαβη της ομπρέλας...)

 

tumblr_n9qrfd9wDO1t0s2smo1_500.png

 

Επειδή ασχολούμαστε με άλλους πιστεύεις οτι θα σε ξεχασουμε έτσι εύκολα; Είσαι η επόμενη και δε φαινεσαι αρκετά ηλιθια ωστε να πιστεύεις οτι δε θα χτυπαγα γυναικα. Η τελευταια σερβιρίστηκε σαν φτηνός αστακος: Καλοψημένη. Well done. Μη σου πω Cremated.

 

Accelerator, you amuse me. That buys you time.

 

Zack Fair(Lethal mike) Μαλλον το γυριζετε το πυργιωτικο με τον καρπουζι, αλλιώς δεν εξηγουνται τα όσα λες.


stasou%2520mygdala.jpg


#33 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 11 December 2015 - 04:02

Youtube Video

 

Nikaido

 

Mην ανησυχείτε κύριε Σάιτο (Fallen Angel Hitachi), τα gyoza μου είναι εξαιρετικά και σαν τελευταίο γεύμα. Είτε υπήρξατε εξαιρετικά αδέξιος είτε υπήρξατε εξαιρετικά αδέξιος.

 

Κατά τ' άλλα, ηρέμισε, Ηρακλή (Κάι). Να ξέρεις πως ούτε παράρτημα της Coca Cola Company υπάρχει στο μέρος που ζω και δουλεύω, ούτε πως σερβίρω τα gyoza μου με τέτοια αναψυκτικά. Μπύρα απ' το βαρέλι για όλους!!!

 

Συγγνώμη κύριε Βασίλη (Αλί Μπάμπα) για όλη αυτή την ιστορία πάντως! Δεν ήξερα πως η γυναίκα σας ήταν τόσο ευέξαπτη και ζηλιάρα!

 

(καλύτερα τώρα, άθλιο rp κι αργά παρά αύριο που θα 'μαι κλινικά νεκρός, σόρρυ παίδες)



#34 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 December 2015 - 04:14

Akira Midosuji

 

images?q=tbn:ANd9GcQpdLwo2btgRnAMoHs_PGL

 

Αυτoς ο ποντικός των υπονόμων Wack Hair (LethalMike) νομίζει πώς είμαστε συνέταιροι ή κάτι τέτοιο; Ούτε για πιόνι δε θα τον έπαιρνα, ακόμη και ο άχρηστος ο Ishigaki καλύτερη δουλειά θα έκανε. Η βρώμα μέχρι στιγμής δε φεύγει από τον  Yowai-to (Fallen_Mpougatsa) αλλά θέλω να ακούσω και τη ξανθιά σκύλα του (Zane)  να γαβγίζει λίγο και μετά μπορεί αν επανέλθω. Αλλά αν δεν είναι ο Yowai-to (Fallen_Mpougatsa) ένοχος, τότε δε θα την πληρώσω εγώ γιατί ο Wack Hair (Lethalmike) βρήκε την πιο βολική στιγμή να κολλήσει πάνω μου σα βδέλλα. Πιο αηδιαστικός και από τα κορίτσια του κοινού είναι.


O6rrvsU.jpg


#35 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 11 December 2015 - 09:08

Greece (Kai)

(Οι ωραίοι έχουν χρέη)

 

 

tumblr_mu9n1jVzm91s5rsfio1_250_zpsqtjymv

 

Ηρέμησε, Accelerator (Takayama Yuuichi), έχεις καμία συγγένεια με τον Άδωνι, τέτοιο νεύρο δεν έχω ξαναδεί. Και πόσο παραπάνω να με καταστρέψετε πια;! 

 

Akira Midosuji (Kamui) gr.png, ε όχι και ανθυγιεινά πράγματα οι φρεσκότατες μπουγάτσες μου. Δεν σε κατηγορώ όμως γιατί είσαι πετσί και κόκκαλο και η πείνα πρέπει να σου θολώνει την κρίση. *σκουπίζει δάκρυ* Δεν ήξερα ότι σέρνει τόσο πολύ η κρίση και στην Ιαπωνία. Πάρε μια μπουγάτσα με τυρί επειδή συμπάσχεις. Και φόρα και καμιά ζακέτα, τριγυρνάς από κι από εκεί με αυτό το πράγμα ιδρωμένος. Γιαγιάδες δεν έχετε στην Ιαπωνία εσύ;

 

Nikaido (OdyMonaxos) βρωμούσε ήδη η δουλειά αλλά δεν ήταν τα gyoza σου. Βλέπω μπήκες βολικά βολικά πίσω από το ρεύμα του Saito (Fallen_Mpougatsa), ένα που θες να μου καταστρέψεις τη μασκότ, δύο που πολύ μουλωχτά χώθηκες στο ενδιάμεσο μέσο στο τρενάκι των ψήφων και πιάστηκες ουσιαστικά από τους άλλους. Δηλαδή αν ο Saito είναι αδέξιος, εσύ τι είσαι;


ySss0UF.jpg


#36 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 11 December 2015 - 18:39

vector-of-a-stressed-cartoon-santa-think

Santa(Babba)

 

Akira(Kamui), βιάστηκες να αλλάξεις επιλογή πριν καν σου απαντήσουν, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι σε ακολούθησαν.

Είναι σαφές ότι δεν θέλεις να φορτωθείς το συγκεκριμένο λιντσάρισμα. Λες και θα σε κατηγορούσε κανένας. Ήταν λάθος σου;
Γιατί; Γνωρίζεις ότι είναι αθώος; 

Το αποφάσισα.

Δεν έχει δωράκι για σένα φέτος.

 

Santa_gun.jpg

 

Ωστόσο, ακολουθώντας το γιορτινό πνεύμα των ημερών, θα σου δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.

Προσπάθησε να με πείσεις ότι ο Zack Fair[LethalMike] είναι καλύτερη επιλογή για φάπες και υπόσχομαι να σε ακούσω προσεκτικά.

Μέχρι τότε, διαλέγω εσένα...

 

latest?cb=20131228235227


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#37 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 11 December 2015 - 19:40

Greece (Kai)

(Οι ωραίοι έχουν χρέη)

 

 

tumblr_mu9n1jVzm91s5rsfio1_250_zpsqtjymv

 

Μου φαίνεται κάτι τέτοια γίνονται σε όλες τις συνόδους κορυφής και δε βγαίνω ποτέ από το χρέος. Εξηγείστε μου δυο-τρία πράγματα.

 

Οι μισές κατηγορίες προς τον Σάιτο άρχισαν με βάση τις κατηγορίες του Hendrickson (Osama) gr.png που όπως αποδείχτηκε τα είχε μπουρδουκλώσει και ο ίδιος μιας και ο επιθεωρητής όμως μας ανακοίνωσε η θεία παρέμβαση του Οπλομάσα δε θα μπορούσε να ξέρει τίποτα. Ο Σάιτο (Fallen_Mpougatsa) δεν ξέρω πόσο μπουρδουκλώθηκε από μόνος του αλλά πείτε μου έναν καλό λόγο για να είναι τόσο βάσιμη η κατηγορία ότι ήθελε να ξεκάνει τον Santa που σύμφωνα με τα λεγόμενα του Hendrickson πιθανότατα ήταν συνεργός του για να περάσει για αθώος όταν ήταν τόσο νωρίς και το ρεύμα προς τον Santa ήταν αβέβαιο. Αντίθετα στη μέση της μέρας και όταν πετάχτηκαν κανά δυο πίσω από τον Hendrickson (Osama) gr.png, από αυτούς, ο Zack (LethalMikeχώθηκε χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αιτία, όπως και η Nikaido (OdyMonaxos) που παραδόξως χώθηκε να χώσει και το τελευταίο καρφάκι από πίσω χωρίς πολλές εξηγήσεις, άσε που με πληροφορούν ότι όποτε το αφεντικό της έχει λίγο λερωμένη τη φωλιά ή έχει λίγο παραπάνω εξουσία στα χέρια του σκορπάει στίκερς ότι όλο δεν μπορεί να κάνει σωστό rp και τα σχετικά. Περίεργος και ο Accelerator (TK) που του αρέσει περισσότερο να κάνει αγριάδες αλλά είναι στην εφηβεία και δεν παρεξηγώ.

 

Περισσότερες πιθανότητες να είναι δολοφόνοι έχουν οι Nikaido και ο Zack, ένας από τους δύο σίγουρα αλλά αν είναι ο ένας σίγουρα δεν είναι ο άλλος.

Αν είναι η Nikaido τότε ίσως να συνεργάζεται με τον Accelerator.

Ο Hendrickson (Osama) και ο Feitan (LL) κατά πάσα πιθανότητα είναι αθώοι γιατί τουλάχιστον μπήκαν στον κόπο να αιτιολογήσουν την επιλογή τους.

Αν δεν είναι κάποιος από τους παραπάνω, ίσως ο Saito με τον Santa το παίζουν τρελίτσες, κυρίως γιατί ο Santa συνήθως είναι πιο συγκεντρωμένος στη λίστα με α καλά και τα κακά παιδάκια.

Αν επιμείνετε στον Saito και σας καίει τόσο πολύ πια, δεν αποκλείεται η Nikaido να έχει λερωμένη τη φωλιά της, λόγω του αφεντικού της περισσότερο και όχι των gyoza γιατί υπάρχει και η πιθανότητα να τη συμβούλεψε να το παίξει ήρωας για να ρίξει στάχτη στα μάτια. 


ySss0UF.jpg


#38 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 11 December 2015 - 21:50

Feitan

 

BNZGT.png

 

(Ελαφρώς εκνευρισμένος βλέποντας τα σχεδια του να μην πηγαινουν όπως ήθελε)

 

Σκατά φραουλάτα. Μαγα την σηπιε και τις κιεσλαμα!

 

Και μαλλον γιατι αυριο θα απασχωλούμε κι άλλο πιο πολυ, ας μεινω σε οσα ειμαι σιγουρευτος, γιατι μου τη δινει αμα σημαδεύω αλλο απο κήνο που θελω ψοφιο.

 

Ο Ηρακλης(Kai) και o Hajime Saito (Fa_tsa) θα βρουν οση πίεση γουστάρουν αμα 1-2 απο οσων ηχαν πει βρεθουν αθώοι οποτε δεν χρειαζεται αλλο τωρα να, αφου, μονοι τους χωσαν στο τορβά το σκαρπέλο των. Τα ίδια και άλλη για ιδιο λογο οπως π.χ. ο Santa (Babba) ή ο Hendrickson(Osama)

 

Απο τον πιο βρωμιαρη στον λιγοτερο η σειρά μου με την συμπεριφορά τους ως τωρα, ειναι Rachel(Ζane), zack fair(Lethalmike) Και μετά παιζεται. ή Nikaido(ody) με κάποιον άλλο, ή Heracles με Hajime Saito που πασχιζουν τοσο πολυ να καλυφτει ο ένας του άλλου χωρις να ξερουν αν ειναι αθωοι...

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Σημείωση Lord Leon:

 

 

Kαι κάπου εδώ να ζητήσω προκαταβολικά συγνωμη μαγκες και κουκλες, αλλά για όποιον δεν ξερει οταν θα τσαντιζομαι θα σας χυνονται τα ματια σαν κοχλιοι. το ρεπερτοριο του ψυχάκια παιζει απο σκατενια γραμματικη/συντακτικο, μέχρι ποδανα...


stasou%2520mygdala.jpg


#39 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 11 December 2015 - 22:23

Hendrickson

tumblr_ntv09iKKfR1ue68o1o1_1280.png

 

Μου φαίνεται κάτι τέτοια γίνονται σε όλες τις συνόδους κορυφής και δε βγαίνω ποτέ από το χρέος. Εξηγείστε μου δυο-τρία πράγματα.

 

Οι μισές κατηγορίες προς τον Σάιτο άρχισαν με βάση τις κατηγορίες του Hendrickson (Osama) gr.png που όπως αποδείχτηκε τα είχε μπουρδουκλώσει και ο ίδιος μιας και ο επιθεωρητής όμως μας ανακοίνωσε η θεία παρέμβαση του Οπλομάσα δε θα μπορούσε να ξέρει τίποτα. Ο Σάιτο (Fallen_Mpougatsa) δεν ξέρω πόσο μπουρδουκλώθηκε από μόνος του αλλά πείτε μου έναν καλό λόγο για να είναι τόσο βάσιμη η κατηγορία ότι ήθελε να ξεκάνει τον Santa που σύμφωνα με τα λεγόμενα του Hendrickson πιθανότατα ήταν συνεργός του για να περάσει για αθώος όταν ήταν τόσο νωρίς και το ρεύμα προς τον Santa ήταν αβέβαιο. Αντίθετα στη μέση της μέρας και όταν πετάχτηκαν κανά δυο πίσω από τον Hendrickson (Osama) gr.png, από αυτούς, ο Zack (LethalMikeχώθηκε χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αιτία, όπως και η Nikaido (OdyMonaxos) που παραδόξως χώθηκε να χώσει και το τελευταίο καρφάκι από πίσω χωρίς πολλές εξηγήσεις, άσε που με πληροφορούν ότι όποτε το αφεντικό της έχει λίγο λερωμένη τη φωλιά ή έχει λίγο παραπάνω εξουσία στα χέρια του σκορπάει στίκερς ότι όλο δεν μπορεί να κάνει σωστό rp και τα σχετικά. Περίεργος και ο Accelerator (TK) που του αρέσει περισσότερο να κάνει αγριάδες αλλά είναι στην εφηβεία και δεν παρεξηγώ.

 

Περισσότερες πιθανότητες να είναι δολοφόνοι έχουν οι Nikaido και ο Zack, ένας από τους δύο σίγουρα αλλά αν είναι ο ένας σίγουρα δεν είναι ο άλλος.

Αν είναι η Nikaido τότε ίσως να συνεργάζεται με τον Accelerator.

Ο Hendrickson (Osama) και ο Feitan (LL) κατά πάσα πιθανότητα είναι αθώοι γιατί τουλάχιστον μπήκαν στον κόπο να αιτιολογήσουν την επιλογή τους.

Αν δεν είναι κάποιος από τους παραπάνω, ίσως ο Saito με τον Santa το παίζουν τρελίτσες, κυρίως γιατί ο Santa συνήθως είναι πιο συγκεντρωμένος στη λίστα με α καλά και τα κακά παιδάκια.

Αν επιμείνετε στον Saito και σας καίει τόσο πολύ πια, δεν αποκλείεται η Nikaido να έχει λερωμένη τη φωλιά της, λόγω του αφεντικού της περισσότερο και όχι των gyoza γιατί υπάρχει και η πιθανότητα να τη συμβούλεψε να το παίξει ήρωας για να ρίξει στάχτη στα μάτια.

 

O Hendrickson (Osama) gr.png δεν μπουρδούκλωσε τίποτα. Ήξερε πολύ καλά τον κανόνα του επιθεωρητή. Έχει ξαναειπωθεί, το πρώτο χτύπημα σε τέτοιου είδους διαδικασίες είναι πάντα αντιπερισπασμός. Nikaido (Odymonaxos), your ass is ours, όπως θα λέγαμε και στην Britannia. Εξηγήσου όσο είναι μέρα ακόμα.



#40 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 December 2015 - 00:37

 

Santa(Babba)

 

Akira(Kamui), βιάστηκες να αλλάξεις επιλογή πριν καν σου απαντήσουν, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι σε ακολούθησαν.

Είναι σαφές ότι δεν θέλεις να φορτωθείς το συγκεκριμένο λιντσάρισμα. Λες και θα σε κατηγορούσε κανένας. Ήταν λάθος σου;
Γιατί; Γνωρίζεις ότι είναι αθώος; 

Το αποφάσισα.

Δεν έχει δωράκι για σένα φέτος.

 

 

 

Ωστόσο, ακολουθώντας το γιορτινό πνεύμα των ημερών, θα σου δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.

Προσπάθησε να με πείσεις ότι ο Zack Fair[LethalMike] είναι καλύτερη επιλογή για φάπες και υπόσχομαι να σε ακούσω προσεκτικά.

Μέχρι τότε, διαλέγω εσένα...

 

 

Akira Midousuji

tumblr_inline_n32ghto0Ur1r3p8dd.png

 

Tι γιατί, γερό;

Για λόγους που ακόμα και ο Έλληνας (Kai) μπόρεσε να απαντήσει. Για τέτοιο διανοητικό επίπεδο μιλάμε.

Ο Yowai-to είναι σίγουρα άχρηστος και ύποπτος, αλλά δεν είναι σίγουρα ένοχος. Ο μόνος βασικός λόγος που τον ψηφίσαμε εγώ και ο Hendric-pawn (Osama bin Laden) είναι γιατί δε συμπεριέλαβε την Rachel (Zane) στη λίστα των υπόπτων του, την οποία στήριζε σε στοιχεία καθόλου ουσιαστικότερα απ' ότι είχε εναντίον της. Από αυτό συμπεράναμε είτε ότι συνεργάζονται, άρα η Rachel είναι δολοφόνος, είτε όπως είναι πολύ πιθανό, ο Yowai-to απλώς το αμέλησε. Τα περισσότερα στοιχεία του Hendric-pawn είναι έτσι κι αλλιώς γελοία, απλώς σκέφτηκα πως ίσως λειτουργεί καλά ως αποδιοπομπαίος τράγος για τους δολοφόνους.

Αν η Rachel δεν είναι δολοφόνος, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι να είναι ούτε ο Yowai-to. Είπα ότι θα επιστρέψω σε αυτόν αν χρειαστεί, καθώς είναι και οι δύο εξίσου ύποπτοι.

 

Ο βρωμιάρης ο Zack (LethalMike) από την άλλη, αμέσως βρήκε ευκαιρία να γατζωθεί από την ψήφο μου προς τον Yowai-to χωρίς να παραθέτει απολύτως κανένα στοιχείο. Και αν ο Yowai-to αποδειχθεί αθώος; Ποιος θα κατηγορηθεί για ρεύμα εναντίον του; Εγώ. Δεν ειπα εγώ όμως σε κανέναν να αλλάξει την ψήφο του και να συμφωνήσει μαζί μου με τόσο ύποπτα μικρή διαφορά χρόνου, λες και είμαστε συνέταιροι. Τι είμαι εγώ για να τραβήξω ολόκληρο τρενάκι; Support; Κανείς δεν έρχεται πίσω από τον Άσο!

Για αυτό και καλύτερα να ρίξεις σε εκείνον πρώτα τις φάπες, μπας και του δωθεί κάποια ευκαιρία να ανέβει επίπεδο από σκουλίκι σε γυμνοσάλιαγκα.

 

Επόμενος στόχος είναι ο Nikaido (Odymonaxos). Σε βλέπω.


O6rrvsU.jpg


#41 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 12 December 2015 - 02:02

Saito Hajime (Fa_tsa)

 

tumblr_my6fodJq0b1t2c7xeo1_500_zps98nnot

 

Ένα τσιγάρο διάλειμμα έκανα και είστε έτοιμοι να αλληλοσφαχτείτε και να με σφάξετε. Τι έγινε;

*Βλέπει σε βίντεο όλα τα προηγούμενα. Παίρνει μια πολύ βαθιά τζούρα και αναστενάζει αφήνοντας κι έναμικρό συννεφάκι καπνού.*

 

Για να καταλάβω: ο Πρίζας(Τakayama Yuichi) με κατηγορεί γιατί νομίζει ότι είπα κάτι, ενώ το ομορφόπαιδο(Lethal Mike) γιατί...του έφερα αντίλογο. Και νόμισε ότι ήθελα τον μπαλτά του. Και μετά επειδή προσέβαλα τον μπαλτά του και την εταιρεία που τον εκπαίδευσε. Συγκλονιστικά επιχειρήματα, ομολογώ. Πρέπει όλοι να αλλάξουμε την ψήφο μας τώρα.

Κι εσύ κι ο άλλος έχετε εκπαραθυρώσει οποιαδήποτε λογική σκέψη έτσι; Η απλώς εσύ δεν έχεις άλλα επιχειρήματα για να βασίσεις τη γελοία ψήφο σου;

c0d47bb6e5aad3f3dece6846fc1d6c3d13330861

Και ο Goatee(Osama) ξεκόλλησε από πάνω μου με τη λογική ότι με δοκίμαζε. Ας το δεχτώ κι αυτό. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως είσαι αθώος μόνο και μόνο γιατί πιο πολύ φαίνεται σαν να ένιωσες ότι το Παπούτσι από τον τόπο του(Kai) έβγαζε πολύ περισσότερο νόημα από σένα με τα λεγόμενά του και θέλησες να μη φανείς τόσο χαζός.

...το οποίο Παπούτσι(Kai) είναι υπερβολικά ψύχραιμο σε σχέση με άλλους εδώ - αν και δε βλέπω πως με υποστηρίζει ακατανόητο(Lord Leon), με το να παραθέτει γεγονότα. Επίσης, Γκιοζού(Monaxous Monaxous), όχι και πολύ έξυπνη κίνηση. Γιατί αν είσαι δολοφόνος, μόλις αυτοπυροβολήθηκες. Αν είσαι αθώα, δεν ξέρω τι βάζεις μέσα σ'αυτά τα gyoza που τρως και πουλάς

Ο Άγιος(Babba) συνεχίζει ακάθεκτος όμως τουλάχιστον αυτή τη φορά έδειξε πως είναι ικανός έστω και για στοιχειώδη σκέψη.

Όσον αφορά τον Καίσαρα(Zane) που ήρθε, είδε και ψήφισε, από μόνο του αυτό δεν φαινόταν τόσο ύποπτο τότε, όταν κι άλλοι από μας δεν είχαμε μιλήσει τόσο ή δεν είχαμε μιλήσει καν. Τώρα φαίνεται, που έχει γίνει όλος ο ντόρος κι αυτή κρύβεται πίσω από το μαύρο πρόβατο που φοράει.

 

Φάτε Saito στη μάπα με όλες τις φώτο, νιαχαχαχα! Επίσης, επαναλαμβάνω συγγνώμη και πάλι για τον σαρκαστικό τρόπο, είναι ο χαρακτήρας του έτσι .


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#42 LethalMike

LethalMike

    I'm not Sober, I will never be..

  • Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 12 December 2015 - 02:12

Zack Fair[LethalMike]

 

 

tumblr_ntmvawL6im1u4ag65o1_500.gif

 

Τι είπες για μένα χοντρέ; Αν είμαι η καλύτερη επιλογή για φάπες;

Έλα πές το baloon[babba] το οτί εσύ και η αποτυχημένη έκδοση devil fruit Akira[kamui] είστε φιλαράκια..

 

Αγόρι-λάστιχο βλέπω ανησυχείς πολύ για το μέλλον.

Μήπως τελικά δεν είμαι εγώ ο βρωμιάρης και είσαι εσύ;

Μήπως έχεις "τεντώσει" το σχοινί πάρα πολύ;

 

Η συμπεριφορά σου είναι πολύ ύποπτη Akira[Kamui]. Το να βάζεις μπρόστα τέτοιου είδους επιχειρήματα για να προστατέψεις το λαστιχένιο κωλαράκι σου, επειδή φοβάσαι μη τυχόν και κινήσεις υποψίες θα το μάθουμε. Θα δείξει η νεκροψία. Πολύ εύκολα βγήκες κατευθείαν να με κατηγορήσεις και να με πεις βρωμιάρη επειδή ψηφισάμε το ίδιο.. Μάγκα τι τρέχει;

Όμως..

Πιστεύω πως έκανα λάθος να ρίξω την ευθύνη στον Saite_Hajimo[Mpougatsa], άφησα τα προσωπικά μου συμφέροντα να θολώσουν την κρίση μου.

Κανονικά οι ξιφομάχοι πρέπει να τα βρίσκουν.
Καταλήγω στο ότι ο χοντρός με τα ψίχουλα από μπισκότα στα μούσια του [Santa(Babba)] όχι μόνο βρωμάει αλλά ταιριάζει στο μοτίβο του δολοφόνου
1ον. Είναι υποτιθέμενος Άγιος, τι ήρθε να κάνει στο διαγωνισμό. Πρώτη φορά έρχεται Άγιος και ΠΑΠ! Δολοφονία.
2ον. Σήκωσε το M16 του κατευθείαν.
3ον. Είναι έκφυλος και ανώμαλος αν παρατηρήσουμε πως φέρεται στο γυναικείο φύλο.

 

*τρέχει στη Nikaido[OdyMonaxos]

Έλα εδώ κοπέλα μου. Πόσο κάνουν αυτά; Τα αγοράζω όλα. Μην ξαναπλησιάσεις τον χοντρό κύριο(κυριος να σου πετυχει) εντάξει;
*χλαπακιάζει τα πάντα, αράζει στη καρέκλα και περιμένει να φαγωθούν οι υπόλοιποι μεταξύ τους.


 


Edited by LethalMike, 12 December 2015 - 02:21.

ezgif.com-resize.gif


#43 Zane

Zane

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 12 December 2015 - 02:53

                                                                                           Rachel

 

                                                          latest?cb=20120724175104

 

 

 

 Φύγετε από κοντά μου mr Feitan. Τα χέρια σας είναι γεμάτα με αίμα, με φοβίζετε. Δεν είμαι συνηθισμένη να έχω πολλά πολλά με δολοφόνους. Είμαι απλά ένα κορίτσι που θέλει να δει τα άστρα.

 

 Και θα κάνω τα πάντα για αυτό το όνειρο. Μέχρι και ντεντέκτιβ θα γίνω, με όσες περιορισμένες ικανότητες έχω φυσικά. Και για αυτό θα πάρω το θάρρος να μιλήσω για το τι αντιλήφθηκα αυτές τις ώρες. Το κέντρο του ενδιαφέροντος μου λοιπόν είναι ο

Akira Midosuji (Kamui)

 

Αγαπητέ Αkira, aρχικά ισχυρίστηκες ότι εγώ είμαι συνένοχος με τον Yowai-to. Στην συνέχεια, αφού είχε δημιουργηθεί πλέον το ρεύμα εναντίον του, αλλάζεις ψήφο προς εμένα, πράγμα που είναι απορίας άξιο καθότι πιστεύεις πως είμαστε συνένοχοι. Διότι, ποιο το νόημα να πιστεύεις πως 2 άτομα είναι ένοχοι και όταν το ένα από αυτά μαζεύει ψήφους ξαφνικά να αλλάζεις την δικιά σου ψήφο προς τον άλλο που θεωρείς ένοχο? Αφού και οι 2 είμαστε οι πιο πιθανοί δολοφόνοι, το λογικό δεν είναι να κρατήσεις την ψήφο σου σε αυτόν που είναι ο πρώτος υποψήφιος για λιντζάρισμα, αντί να την αλλάξεις προς εμένα?

 

'Επειτα you rush to set the stage for tommorow, στρέφοντας το δάχτυλο και πάλι σε άλλα 2 άτομα, σε περίπτωση που ο Yowai αποδειχτεί αθώος. 'Οχι μόνο αυτό, αλλά επίσης προσπαθείς να δημιουργήσεις υπέρ σου άλλοθι από τώρα.

 

Akira Midousuji


 

Και αν ο Yowai-to αποδειχθεί αθώος; Ποιος θα κατηγορηθεί για ρεύμα εναντίον του; Εγώ. Δεν ειπα εγώ όμως σε κανέναν να αλλάξει την ψήφο του και να συμφωνήσει μαζί μου με τόσο ύποπτα μικρή διαφορά χρόνου, λες και είμαστε συνέταιροι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Η αλλαγή ψήφου της Νikaido και μάλιστα χωρίς επιχειρηματολογία ήταν τρομερά ύποπτη, αλλά προς το παρόν για μένα ο νούμερο ένα ύποπτος είσαι εσύ Akira


Edited by Zane, 12 December 2015 - 02:55.

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#44 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 12 December 2015 - 03:12

Hendrickson

latest?cb=20130521162429

 

 


 

Τα περισσότερα στοιχεία του Hendric-pawn είναι έτσι κι αλλιώς γελοία, απλώς σκέφτηκα πως ίσως λειτουργεί καλά ως αποδιοπομπαίος τράγος για τους δολοφόνους.

 

 

 

Μην ανησυχείς, δεν σε έχω ξεχάσει Akira Midosuji (Kamui). Αν θυμάμαι καλά, και εσύ την ίδια γκάφα με την Nikaido έκανες και μάλιστα μας τα γύρισες μετά. Αλλάζω την ψήφο και γυρίζω προς τα εσένα.

 

 

 

Και ο Goatee(Osama) ξεκόλλησε από πάνω μου με τη λογική ότι με δοκίμαζε. Ας το δεχτώ κι αυτό. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως είσαι αθώος μόνο και μόνο γιατί πιο πολύ φαίνεται σαν να ένιωσες ότι το Παπούτσι από τον τόπο του(Kai) έβγαζε πολύ περισσότερο νόημα από σένα με τα λεγόμενά του και θέλησες να μη φανείς τόσο χαζός.

 

 

Δεν με ενδιαφέρει τι με θεωρείς Saito (Fallen_Mpougatsa). Ούτε σε θεωρώ υπεράνω κάθε υποψίας ξαφνικά. Ο αντιπερισπασμός σημαίνει το χτύπημα που θα ακολουθήσει. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.



#45 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 December 2015 - 05:03

Akira Midousuji

 

tumblr_nvio5ti5Qb1uhmfpxo1_500.gif

 

 

Μπραααβο σκουλίκι, ακούσε τη Ratchel, μπες κι εσύ στο τρενάκι, είναι πολύ έξυπνη εξάλλου, έτσι;

 

Α, μάλλον όχι. Γιατί απ' ότι φαίνεται ο Hendric-pawn είναι τόσο πανήβλακας που ούτε τη δική της σκέψη δεν μπορεί να ακολουθήσει. Κατασκευάζει αερολογίες που παρουσιάζει ως δικά του επιχειρήματα, όπως το ότι εγώ έκανα την ίδια γκάφα με τη Nikaido. Oύτε καν όμως. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Η Nikaido ξεκίνησε ψηφίζοντας τον Accelerator που δεν είχε καν μιλήσει τότε, και ελάχιστα εως καθόλου τράβηξε την υποψία των υπολοίπων με την ψήφο του. Όταν όμως είδε το βολικό ρεύμα αντιπερισπασμού που ξεκινήσαμε να στήνουμε ενάντια στον Yowai-to, αμέσως το ακολούθησε χωρίς καμία αιτιολόγηση, και δεν έχει καν ξανασχολιάσει κάτι από τότε. και αυτό πράγματι είναι ύποπτο, γιατί δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για να αποσπάσει πληροφορίες από περισσοτέρους υπόπτους, αλλά απλώς ακολούθησε το πιο ασφαλές ρεύμα, για το οποίο αν υπάρχει ενδεχόμενο λάθους, που υπάρχει, εμείς θα ήμασταν οι πρώτοι που θα είχαν την ευθύνη, ή τουλάχιστον έτσι θα σκέφτονταν μάλλον οι περισσότεροι από τους άχρηστους εδώ μέσα.

Εγώ αντίθετα, είχα ήδη εξασφαλίσει την ψήφο μου βασίζοντας την κάπου, και μια σχετική ασυλλία για την πρώτη μέρα μιας και το ρεύμα είχε ήδη σχηματιστεί και δεν υπήρχε λόγος να στραφεί εναντίον μου. Μετά όμως;

Γιατί να σπαταλήσω την ευκαιρία μου να ασκήσω περισσότερη πίεση στην Rachel, η οποία είναι ύποπτη όχι μόνο μέσω της συμπεριφοράς του Yowai-to, αλλά και εξαιτίας της αβάσιμης προσπάθειας σχηματισμού ρεύματος προς τον χοντρόγερο (Babba), και της αποχής της από κάθε συζήτηση παρά τις κατηγορίες προς τον Yowai-to, και εμμέσως προς εκείνη; Έτσι κι αλλιώς δήλωσα ξεκάθαρα πώς σκόπευα ενδεχομένως να επανέλθω στις κατηγορίες προς τον Yowai-to, αφού πρώτα αποσπούσα μια κουβέντα από τη Rachel. Δεν είχα τίποτα να χάσω, παρά μόνο το βόλεμα του να μην τραβήξω την προσοχή. Και να που με το που βγαίνω εγώ από το βολικό ρεύμα προς τον Yowai-to, σκορπίζονται και οι υπόλοιποι, με εξαίρεση την ιδιαίτερα ύποπτη Nikaido που ακόμα δεν έχει μιλήσει, αν και φαντάζομαι θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να με ψηφίσει, τώρα που το ρεύμα στρέφεται προς εμένα.

 

Σκεφτείτε επίσης το εξής, αν έχετε την ικανότητα:

Αν η Ratchel αποδειχθεί δολοφόνος, τότε πιθανότατα είναι και ο Yowai-to, και όλα οκ.

Αν όμως δεν είναι, οι υποψίες στον Yowai-to ουσιαστικά εξαλείφονται, και θα πρέπει να στραφούμε αλλού.

Αν εκτελέσουμε πρώτα το Yowai-to και είναι αθώος, τότε η Ratchel παραμένει σχετικά ύποπτη, και μια τυχούσα αποτυχημένη προσπάθεια λιτντσαρίσματός της θα κέρδιζε υπερβολικά πολύ χρόνο στους πραγματικούς δολοφόνους.

Οπότε γιατί να πιαστώ από τον λιγότερο ύποπτο Yowai-to και όχι από την περισσότερο ύποπτη Ratchel?

Yπάρχει εξάλλου το ενδεχόμενο να μη συνεργάζονται, και αν δε συνεργάζονται, έχουμε στοιχεία μόνο ενάντια σε αυτήν.

Έπρεπε εξαρχής να ψηφίσω εκείνη και όχι το Yowai-to, αλλά επαναπαύθηκα στο γεγονός ότι ο Hendrick-pawn δε θα ήταν τόσο ηλίθιος, όπως αποδεικνύεται τώρα. Αντίθετα ο Feitan επίσης άλλαξε την ψήφο του προς την Rachel, και συμφωνώ μαζί του, αλλά κανείς δε στρέφεται προς εκείνον για κάποιο λόγο.

 

Ομολογώ βέβαια ότι υπάρχει επίσης κάτι που με μπερδεύει. H Ratchel θα μπορούσε να κρατήσει χαμηλό προφήλ και να διατηρήσει την ψήφο της στον γερο ή σε κάποιον που δεν κινδύνευε να λιντσαριστεί τη συγκεκριμένη μέρα. Γιατί αν όντως εκτελεστώ εγώ σήμερα, και αποδειχθώ προφανώς αθώος, η καθοριστική της ψήφος θα στραφεί πιθανότατα εναντίον της αύριο.

Οπότε διατηρώ κάποιες αμφιβολίες για το αν όντως είναι δολοφόνος, γιατί αν όντως είναι, ο θάνατος μου θα αποδειχθεί αυτοκτονία για εκείνη. Έλα όμως που ενδεχομένως δεν είχε προβλέψει ότι ο Hendrick-pawn θα ήταν αρκετά ανόητος (αν όχι ο πραγματικός ύποπτος) για να την ακολουθήσει; Χυδαίο.


Edited by Kamui, 12 December 2015 - 05:05.

O6rrvsU.jpg