Lost
-------------------------------------------------
Μάτι δεν μπορούσε να κλείσει ο Accelerator από τα νεύρα του. Δεν φτάνει που θα έθετε την ζωή του σε κίνδυνο στο battle royal, αλλά τώρα υπήρχαν και οι δύο δολοφόνοι της νύχτας να τον απειλούν ανά πάσα στιγμή. Σηκώθηκε από την πρόχειρη σκηνή που είχε στήσει και κίνησε να περιπλανηθεί. Γαλήνια η νύκτα και ξάστερη. Θα μπορούσε να την απολαύσει υπό άλλες προϋποθέσεις.

Η γνωστή τακτική ακολούθησε και τώρα. Μία σκιερή φιγούρα εμφανίστηκε μπροστά του και η άλλη υπομονετικά καραδοκούσε στις σκιές. Χωρίς καθόλου πρόλογο ακολούθησε μάχη με τον αγέρα να μετατρέπεται λεπίδα στα χέρια του Επιταχυντή. Με μια του κίνηση, μια ριπή κοφτερή σαν ξυράφι χάραξε το έδαφος βαθιά, με τον αντίπαλο του ίσα να προλαβαίνει να γλιτώσει τα χειρότερα.
Ο δολοφόνος τράβηξε δυο περίστροφα και ξεκίνησε την αντεπίθεση μόλις του δόθηκε ευκαιρία. Ο συνεργός του σημάδευε ανά κατάλληλες χρονικές στιγμές, μάταια όμως, Κάθε βλήμα έστεκε σαν ζαλισμένη μύγα στην αύρα του πρωταθλητή και χειρότερα για εκείνους, εκτοξεύονταν με ορμή προς το μέρος τους.
Μία σφαίρα εξοστρακίστηκε στο χέρι του ηρωικού πνεύματος, κάνοντας τον να ουρλιάξει να καταλήξει στις δικές του δυνάμεις, ωστόσο κατάφερε να αντισταθεί και οπισθοχώρησε. Γέλια και φωνές χαράς έβγαιναν από το μουρλό στόμα του ασπρομάλλη. Ένα γερό πάτημα στο έδαφος έφτανε για να πλησιάζει τον τρεπόμενο σε φυγή εχθρό του, οπότε και άδραξε την ευκαιρία να κατασπαράξει τις πλευρές του μέσω της πίεσης του αέρα μέσα τους.
Ο έτερος παραβάτης τον κανόνων πλησίασε μεθοδικά, πυροβολώντας μόλις ο νέος δεν είχε το μυαλό του. Η σφαίρα αιωρήθηκε πάνω από το κεφάλι του και την επέστρεψε σπάζοντας το φράγμα του ήχου στον ιδιοκτήτη της. Αυτή διαπέρασε τον μηρό του και τον άφησε αβοήθητο στο χώμα.
Ο Ιάπωνας τον πλησίασε και γράπωσε το χέρι του.
‘’Με την βούληση μου μπορώ να αλλάξω το κυκλοφορικό σύστημα του αίματος σου ώστε αυτό να αποκτήσει αντίθετη φορά. Ξέρεις τι θα συμβεί στις κοιλότητες τις καρδιάς σου?’’ του ψιθύρισε με μια παγωμένη γραμμή για χαμόγελο ‘’Πρώτα στην αριστερή κοιλία το αίμα θα αλλάξει απότομα φορά διπλασιάζοντας στην αντίθετη τιμή την πίεση που επικρατεί στην κοιλότητα αυτή. Εάν το σοκ δεν είναι ικανό να σε σκοτώσει ακαριαία, το αίμα θα κινηθεί στον δεξί κόλπο και από εκεί στου πνεύμονες και θα σε πνίξει σαν την θάλασσα σε μπόρα. Και αν το να κρατάς την ανάσα σου είναι προτέρημα, μετά θα πάει στην αριστερή κοιλία και από εκεί στον δεξί κόλπο όπου θα έρθει σε επαφή με το αίμα που δεν πρόλαβε να αλλάξει κατεύθυνση αλλά έρχεται και αυτό με ταχύτητα διψασμένο από το υπόλοιπο σώμα σου.’’ Συνέχιζε να σκορπά τρόμο στο μυαλό του αντιπάλου του ‘’Και τότε η καρδιά σου θα σκάσει σαν φούσκα.’’
Στο τελείωμα της πρότασης του η μία μετά από την άλλη βόμβες που είχαν φυτέψει νωρίτερα οι κακούργοι, άρχισαν να εκρήγνυντο παρασέρνοντας τους, πρώτα τα οστικά κύματα και μετά οι θερμές φλόγες από τις εκρήξεις. Στο ανυποψίαστο της στιγμής, ο ήρωας με τα πληγωμένα πλευρά χτύπησε με την λαβή του όπλου τον αλμπίνο οδηγώντας τον να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από την άκρη του γκρεμού που είχε μόλις σχηματιστεί. Χωρίς να χάσει χρόνο προσπάθησε να τον σημαδέψει ενώ έπεφτε, όμως μια τελευταία έκρηξη τον έκανε να απολέσει τον στόχο του και να πυροβολήσει τυχαία.
Ο Accelerator σηκώθηκε πληγωμένος, όμως τίποτα αθεράπευτο. Τον είχαν πιάσει απροετοίμαστο οι εκρήξεις και η πολυλογία του εμφανίστηκε την χειρότερη δυνατή στιγμή. Πλέον γνώριζε τα πρόσωπα τους όμως. Έκανε κίνηση να πάρει φόρα ώστε να βρει τους άλλους όταν κάτι κέντρισε την προσοχή του.
Κοίταξε καλύτερα και βεβαιώθηκε πως επρόκειτο για τον χρυσαφένιο πίθηκα που έλεγχε τις ψηφοφορίες τους. Ο Gilgamesh έφτασε σε απόστασης καθαρής όρασης πλέον.
‘’Δεν έπρεπε να σε είχαν σκοτώσει εσένα? Μισές δουλειές από αισχρούς ανθρώπους.’’ Είπε και γιγάντιες πύλες άνοιξαν δίπλα του, με λόγχες να στοχεύουν το ηρωικό πνεύμα.
‘’Έπρεπε να το καταλάβω πως συνεργαζόσουν μαζί τους.’’ Πήρε θέση μάχης ο Επιταχυντής.
‘’Εγώ να συμμετέχω στο ποταπό σχέδιο τους?’’ Γέλασε σαρδόνια ‘’Νομίζεις ότι δεν έχω δει μέσα από τις ενέργειες του, ότι δεν τις προέβλεψα? Επίτηδες άφησα τον Kirei και τον Hendrickson να πεθαίνουν την νύχτα, επειδή θέλω αντιπερισπασμό για τους δικούς μου σκοπούς.’’ Ολοκλήρωσε και άφησε τις λεπίδες να διατρυπήσουν το σώμα του Accelerator. Αυτός αντανακλούσε κάθε ριπή εναντίον και πλησίασε με φόρα συγκεντρώνοντας ορμή.
Ο Gilgamesh τράβηξε το Ea, συνώνυμο της μεγαλοπρέπειας και του τίτλου του ως ιδιοκτήτης κάθε τι υλικού στον κόσμο. Εφόσον ένα αντικείμενο του στεκόταν εμπόδιο, είχε κάθε δικαίωμα να το αφανίσει από προσώπου γης.
‘’Συγχαρητήρια σκύλε. Με έκανες να χρησιμοποιήσω αυτό το όπλο εναντίον ενός θνητού. Θα θυμάμαι το όνομα σου.’’

Η πραγματικότητα άλλαξε γύρω από το ηρωικό πνεύμα και η ιδιαίτερη δύναμη του κατεύνασε, σαν να μην υπήρξε ποτέ. Σε απόσταση από το κεφάλι του, μία πύλη φέροντας ένα sniper όμοιο με αυτό των δολοφόνων εκτέλεσε ψυχρά τον ασπρομάλλη με μια του βολή.
Όταν βρήκε το νεκρό του σώμα το δίδυμο, υπέθεσαν ότι η βολή τους ήταν τυχερή τελικά. Μόνο ο άρχοντας κάθε ύπαρξης θα γνώριζε την αλήθεια της βραδιάς. Μόνο εκείνος θα δικαιούται να παινεύεται πως δάμασε το ζώο με το ψευδώνυμο ΄΄Επιταχυντής΄΄.
‘’Στεκόμαστε εκεί σιωπηλοί και έτοιμοι να εισέλθουμε στο γραφείο του.’’ Aφηγείται η Hime ‘’Δίνω διαταγή και μπουκάρουμε. Κανείς τριγύρω. Τα κάνουμε όλα λίμπα και χτενίζουμε την κάθε σπιθαμή. Γραφείο, βιβλιοθήκη, φακέλους του υπολογιστή, όλα στο μικροσκόπιο μας.’’ Συνέχισε με ήρεμη ένταση στην φωνή της ‘’Και τότε γυρίζει από το περίπτερο που είχε πεταχτεί.’’
‘’Σταμάτα εδώ.’’ Την διέκοψε ο Leon ‘’O Warchief υπάρχει? Δηλαδή είναι όντως άνθρωπος με σάρκα και οστά?’’
‘’Ναι, γιατί το ρωτάς αυτό?’’
‘’Εγώ πάντοτε νόμιζα πως ήταν bot, πως το λένε, πρόγραμμα για να μας κρατάτε σε επαγρύπνηση και να τσεκάρετε εάν λουφάρουμε ή όχι. Σαν υποκατάστατο της διεύθυνσης όταν εκείνη απουσιάζει.’’ Είπε εκείνος.
‘’Σαν τον Smith στο Matrix!’’ σημείωσε ο Odymonaxos.
‘’Σταματήστε τις βλακείες. Ο Agent Warchief κάνει έξοχα την δουλειά του σε μυστικές υπηρεσίες και αποστολές που εμείς του αναθέτουμε.’’ Απέρριψε τις ενστάσεις εκείνη.
‘’Όντως υπάρχει. Ο Kamui μου είχε πει πως τον γνώριζε, και ο αδερφός του τον είχε δει από κοντά!’’ Πετάχτηκε ο LethalMike.
‘’Απίστευτος ο κόσμος και ο χαρακτήρας του.’’ Κατέληξε ποιητικά ο Λόρδος.
‘’Και μετά τι έγινε?’’ Ρωτήσανε όλοι τους με μια φωνή, σαν μικρά παιδιά σε κατασκήνωση γύρω από την φωτιά.
‘’Τι έγινε ρωτάτε? Μας έχεσε. Και τι κάνετε εδώ ρε αχρείοι, με πιο δικαίωμα μπαίνετε δίχως ένταλμα στον λογαριασμό μου και άλλα τέτοια ηχογραφημένα. Ένας δικός μας ακούμπησε με την πλάτη του την εικόνα της οσίας που έχει εικόνα προφίλ και άρχισε να φωνάζει και να μας πετάει έξω κλοτσηδόν. Μεγάλη νίλα σας λέω.’’ Κούνησε το χέρι της πέρα δώθε.
''Τι πρωτότυπο.’’ Είπε ο Takayama.
‘’Μα καλά, δίχως ένταλμα και εσείς?’’ ρώτησε η Kai.
‘’Ανήκει στον τομέα της Monο και δεν έχουμε επικοινωνήσει μαζί της από διημέρου.’’ Απάντησε εκείνη και ξαναφόρεσε το καπελάκι των ειδικών δυνάμεων.
‘’Τελικά, βέβαια, όντως κάναμε χαΐρι Η Maya αποκρυπτογράφησε τον σκληρό του και καταλάβαμε πως είχε γίνει hacked. Κάποιος άλλος είχε χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του για να ειδοποιήσει τον Black Kaiser και αυτός με την σειρά του να πουλήσει το αντικείμενο στον Zane.’’ Ολοκλήρωσε τα νέα της.
‘’Ουάου, σε όλο αυτόν τον κόπο δεν μπαίνει κάποιος χωρίς μεγάλο συμφέρον.’’ Είπε έκπληκτη η Mpoygatsa.
‘’Σίγουρα υπάρχουν συμφέροντα. Για αυτό ήρθα δω να σας ρωτήσω αν σας είπε κάτι παραπάνω εσάς ο Black Kaiser όταν σας πούλησε τους καταλύτες.’’ Είπε η moderator και τους κοίταξε όλους. Κάτι δεν πήγαινε καλά με τις εκφράσεις τους.
‘’Εμένα μου ο ΄΄συλλέκτης μαγικών αντικειμένων΄΄ ήταν ένας καχεκτικός Ιάπωνας που βρήκα στο e-bay.’’ Είπε η Fallen μην καταλαβαίνοντας που κολλούσε ο Kaiser μαζί της.
‘’Και εμένα ήταν ένας πρώην φυλακισμένος του Αλκατράζ.’’ Πήρε τον λόγο ο Ody.
‘’Τι λέτε μωρέ, ένας Σουηδός ναυτικός μου πούλησε την γούνα του Αγίου.’’ Μίλησε και ο Babba.
‘’Ένας θείος ταγματάρχης μου έδωσε το σπαθί του Zack.’’ Είπε ο Mike.
‘’Εμένα αυτοαποκαλούνταν ΄΄Όμηρος΄΄. ‘’ Σχολίασε και η Kai.
‘’Ο περιπτεράς της γειτονιάς μου μου έδωσε τις μικρές αγγελίες.’’ Μίλησε και ο Λέων Όλοι τους κοιτάζονταν απορημένοι. Διαφορετικοί άνθρωποι τους είχαν συστηθεί με το ίδιο παρατσούκλι και τους είχαν πουλήσει το μοναδικό τρόπο που μπορούσαν να μπουν στον διαγωνισμό. Το θέμα φαινόταν να παίρνει διαστάσεις.
‘’Σε εμένα δεν έγινε κάτι τέτοιο. Με βρήκαν κάτι διακεκριμένοι επιστήμονες από την Academy City και μου είπαν για έναν πρωταθλητή και ένα πείραμα που έκαναν.’’ Είπε διαφορετική ιστορία ο Takayama.
‘’Εσύ δεν είσαι μπλεγμένος σίγουρα Yuuchi. ‘’ Μπήκα στην αίθουσα να κάνω την αγαπημένη μου δουλειά. Να αναγγείλω τα καλά νέα.
‘’Ο Accelerator είναι νεκρός δυστυχώς. Οι δολοφόνοι ξαναχτύπησαν.’’ Ανακοίνωσα με θλιμμένο ύφος πολιτικάντη.
‘’Αυτή η μέγαιρα τα κανόνισε όλα!’’ Άρχισε να ωρύεται ‘’Ανοίξτε δρόμο να την αντιμετωπίσω!’’ Μας έσπρωξε όλους και κίνησε προς το γραφείο της διεύθυνσης.
‘’Αλήθεια του κάνει η Ιριστέλλα?’’ Ρώτησα την Hime.
‘’Προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Mono. Έχουμε χάσει κάθε επαφή εδώ και μέρες.’’ Απάντησε εκείνη ‘’Θέλω τα ονόματα των ανθρώπων που σας πούλησαν τους καταλύτες. Τώρα! Guns, δώσε τα στοιχεία στην Maya να ψάξει τα πάντα σχετικά με αυτούς τους ανθρώπους.’’
Η αρχηγός προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει με το αγνοούμενο μέλος της κοινότητας χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ξεφύσηξε θυμωμένη αφού χτύπησε το έδρανο με τις γροθιές της. Από το βάθος του διαδρόμου ακούστηκε ο θυμωμένος επαναστάτης να τρέχει κατά πάνω της με αστείρευτο θάρρος,
Ένα πλοκάμι με χίλια μάτια τον άρπαξε από το πόδι, τον στριφογύρισε στον αέρα και τον πέταξε έξω από το παράθυρο. Μετά από μια μεγάλη εναέρια βόλτα προσγειώθηκε σε μια λίμνη κάτι χιλιόμετρα παραδίπλα και τον ψάρεψαν να παγώνει στα κρύα νερά κάτι ψαράδες.
‘’Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου Yuuchi. Μην ξεχάσεις να μας ξανάρθεις.’’ Σχολίασε εκείνη βλέποντας με τρόμο την οθόνη.
Ο λογαριασμός της συναδέλφου της είχε γίνει hacked από καταστροφικό ιό. H κοινότητα του Anime//GR ήταν στον αέρα.
Η ημέρα είχε εκ νέου ξημερώσει και οι εναπομείναντες έξι πρωταθλητές ανέμεναν τον Διαιτητή, ώστε να ξεκινήσει και αυτή η ημέρα. Προς έκπληξη τους ο Gilgamesh άραξε φορώντας κάζουαλ ντύσιμο σε μια καρέκλα δίπλα τους και άπλωσε τα χέρια πίσω από το κρανίο του. Μετά από λίγο τους κοίταξε.

‘’Α, ναι, δεν θα είμαι εγώ ο διαιτητής σήμερα. Σας βαρέθηκα και ζήτησα αντικατάσταση. Θα αράξω εδώ και θα γελάω καθώς η άλλη προσπαθεί να σας καλμάρει.’’
‘’Και εσύ τι θα κάνεις δηλαδή?’’ Ρώτησε ο Santa.
‘’Θα είμαι η ασφάλεια σε περίπτωση που κάποιος σαν και εσένα επιχειρήσει να βλάψει την διαιτήτρια.’’ Είπε ο πανέμορφος νέος ‘’Προσέξτε μην μου την σπάσετε και σας ρίξω καμιά αδέσποτη ψήφο.
‘’Και ποια θα είναι αυτή η νέα φάτσα?’’ Ρώτησε ο Έλληνας.
‘’Μια χαμένη ψυχή σαν και εσένα που είχε την τύχη να κερδίσει ένα προηγούμενο Holy Grail War λόγω καθαρής τύχης.’’ Είπε και την έδειξε να πλησιάζει με την κόκκινη ρόμπα της.
My Waifu, Your Hostess and GM-Tohsaka Rin

‘’Ας αρχίσουμε, μήπως και βρείτε επιτέλους τους παραβάτες. Λέγομαι Rin, της παλαιάς οικογένειας μάγων Tohsaka. Θα είμαι η Διαιτήτρια για σήμερα. Το καλό που σας θέλω να υπάρξει και άλλη μέρα.’’
Λιστα Παικτών
1. Babba as Santa Claus (Coca Cola productions)
2. Osama Stannis Berncastel (χαμένος στην δική του παράνοια) as Hendrickson (1-critical-hit-KO) (Seven Deadly Sins)/αθώος
3. Fallen_Mpougatsa as Saito Hajime (Rurouni Kenshin)
4. Kai as Heracles Karpusi (Hetalia : Axis Powers)
5. LethalMike as Zack Fair (Final Fantasy VII)
6. Kamui (κυνικά απογοητευμένος) as Akira Midosuji (κυνικά εκτελεσμένος) (Yowamushi Pedal)/επιθεωρητής
7. Odymonaxos as Nikaido (Dorohedoro)
8.Takayama Yuuchi (τα έβαλε με τους δυνατούς) as Accelerator (ηρωικά πεσμένος) (To Aru no Majusu no Index)/αθώος
9. Zane (gentleman και-όχι και τόσο-ψύχραιμος) as Rachel (σκοπός αγειάζει τα μέσα) (Tower of God)/αθώος
10. Lord Leon as Feitan (hunter x hunter)
Ξημέρωσε. Η νύκτα πέφτει Κυριακή 10 μ.μ.