Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Τσαγάκι και Eλαφρά Kουβεντούλα στην .aNiMe//GR//gr Town: Five Nights at Freddy's

Παλέρμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Γιατρός Vigilante unfunny reference in title Fandom η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται από το ψυγείο

  • This topic is locked This topic is locked
216 replies to this topic

#1 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 07 December 2014 - 20:22

Κανόνες:

 

Spoiler:

 

Quote

 

Κανόνας των αυτοκτονιών:

 

Εάν ένας παίκτης δεν έχει ποστάρει για δύο, όχι απαραίτητα διαδοχικούς γύρους, τότε ο GM θα τον αυτοκτονεί προκειμένου να διατηρηθεί η ομαλή ροή του παιχνιδιού.

 

 

Λίστα παικτών

1 ) OdyMonaxos - Kenshiro (Hokuto no Ken)

2 ) Babba - Ryonosuke Uryu (Fate/Zero)

3 ) Vagelio - Tarou A. Priapus (Priapus)

4 ) Fallen Mpougatsa - Kaisar Lidfard (Shingeki no Bahamut)

5 ) The Gunsmasha - Sakamoto (Sakamoto desu ga?)

6 ) Black Kaiser - Urahara Kisuke (Bleach)

7 ) Kalamaris - Furudo Erika (Umineko no naku koro ni)

8 ) John Crabs - Mr Satan (Dragon Ball series)

9 ) Zane - Gandharva (Kubera)

10) Black Rock - Okosan (Hatoful Boyfriend)

11) Lord Leon - Korosensei (Assassination Classroom)

12) Takayama Yuichi - Nishijou Takumi (Chaos;Head, τo VN, όχι το anime, αυτό είναι σκουπίδι και κάνουμε πως δεν υπάρχει.)

13) Ghostprince - JOHHJJ JOJOH HJJ (Terra Formars)

14) Keito - Paprika (Paprika)

15) Mika.siam - Hikigaya Hachiman (My teen romantic comedy SNAFU)

16) Kamui - Pegasus (Oyasumi Punpun)

17) demonicMC - Jotaro Kujo (JoJo's Bizzare Adventure)

18) zennith666 - Favaro Leone (Shingeki no Bahamut:Genesis)

19) Jorg - Adolf Reinhard (Terra Formars)

20) Fandom - Abe (Kuso Miso Technique)

21) The Tragic Prince - Frederica Bernkastel (Umineko no naku koro ni)

22) πίου-πίου - Sebastian Michaelis (Kuroshitsuji)

23) Theodore - Kuranosuke Koibuchi (Kuragehime)

24) Mad Hatter - Shun Kurosaki (yu-gi-oh Arc-V)

 

 

Let the Legend begin...

---------------------------------------------

Πρόλογος
 
Ήταν ένα κρύο, μουντό και συννεφιασμένο κυριακάτικο απόγευμα του Δεκέμβρη. Ένα από αυτά τα αδιάφορα απογεύματα που δεν σου μένουν στο μυαλό, παρά μόνο αν συμβεί κάτι τόσο συνταρακτικό που να σου μείνει αξιομνημόνευτο. Βέβαια, ήμουν τόσο σίγουρος ότι δεν επρόκειτο να συμβεί τίποτα το συνταρακτικό στους λασπομένους δρόμους του Κένσιγκτον, που σχεδόν έτρεχα ώστε να φτάσω στον νοσοκομείο Γκι πριν νυχτώσει για τα καλά. Εξάλλου, όλοι ήξεραν ότι το να περπατάς μόνος σου στο δυτικό Λονδίνο αφού βραδιάσει ισοδυναμούσε με το να εύχεσαι να σε βρει ο θάνατος μια ώρα αρχύτερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τότε τίποτα από όλα αυτά δεν περνούσε από το μυαλό μου. Το μόνο που σκεφτόμουν διαρκώς ήταν ότι έπρεπε να φτάσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα στο νοσοκομείο ώστε να δώσω την διάλεξη που είχε προγραμματιστεί από τον δόκτορα Λάνκαστερ. Με το που έστριψα δεξιά, στην Ντράρι Λέιν, το παγωμένο νότιο αεράκι μου υπενθύμισε ότι είχε σχεδόν βραδιάσει και ότι ήμουν πλέον σχεδόν αργοπορημένος.
 
"Που να πάρει η οργή...", σκέφτηκα και μεγάλωσα το βήμα μου.
 
Αλλά στα σχέδια της μοίρας για εκείνο το βράδυ δεν συμπεριλαμβανόταν η διάλεξη στο νοσοκομείο. Γιατί στρίβοντας δεξιά στην Στραντ ώστε να διασχίσω έπειτα την γέφυρα Βατερλό, έπεσα κυριολεκτικά πάνω σε κάποιον ρίχνοντας μας κάτω και τους δύο και καλύπτοντας τα ρούχα μας με ξερή λάσπη.
 
"Να προσέχετε περισσότερο πως τρέχετε την επόμενη φορά, κύριε.", είπε ενοχλημένα ο άλλος αφού σηκώθηκε και άρχισε να καθαρίζει το ημίψηλο του με το μανίκι του.
 
"Με συγχωρείτε, κύριε. Απλώς εγώ-", απάντησα προσπαθώντας να δικαιολογηθώ, αλλά σταμάτησα όταν είδα καλύτερα το πρόσωπο του.
 
Μπροστά μου στεκόταν ο Σερ Χένρι Γουάλρεσον, ιατροδικαστής του νοσοκομείου Γκι.
 
"Σερ Χένρι; Τι κάνετε εδώ;", ρώτησα γεμάτος απορία.
 
"Α, δόκτωρ, εσείς είστε.", απάντησε σοβαρός ο Σερ Χένρι φορώντας ξανά το ημίψηλο του. "Ερχόμουν στο Θρι Όουκς ώστε να σας ειδοποιήσω ότι η διάλεξή σας αναβλήθηκε, αλλά φαίνεται ότι άργησα τόσο όσο και εσείς."
 
"Συνέβη κάτι;"
 
"Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων στο Ρέντμπουρι και στο Φόλτσεστερ, πολλοί από αυτούς που είχαν ενδιαφερθεί για την διάλεξή σας δεν κατάφεραν να έρθουν στο Λονδίνο. Έτσι, ο δόκτορας Λάνκαστερ αποφάσισε να την αναβάλλει μέχρι νεωτέρας."
 
"Μέχρι νεωτέρας; Εξαιτίας δέκα ατόμων από τα βορειοδυτικά που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν;"
 
"Ελάτε, δόκτορα. Θεωρώ ότι είστε έξυπνο άτομο. Πιστεύετε στα αλήθεια ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ακύρωσε την διάλεξή σας ο Λάνκαστερ;", απάντησε ο ιατροδικαστής και το πρόσωπό του σοβάρεψε ακόμα περισσότερο από πριν.
 
"Όχι, έχετε δίκιο. Απλώς περίμενα ότι-"
 
Την φράση μου διέκοψε μια αστραπή και ένα μπουμπουνητό τρία δευτερόλεπτα αργότερα.
 
"Μου φαίνεται ότι δεν θα προλάβετε να γυρίσετε στο Μάρλιμπεν πριν σας πιάσει η καταιγίδα, δόκτορα.", είπε ο Σερ Χένρι κοιτώντας τον ουρανό βορειοδυτικά. "Το σπίτι μου όμως είναι κοντά και θα ήταν τιμή μου να είστε καλεσμένος μου για απόψε."
 
"Όχι, δεν είναι απαραίτητο, Σερ Χένρι. Θα προσπαθήσω να βρω μια άμαξα.", απάντησα προσπαθώντας να αρνηθώ ευγενικά.
 
"Επιτρέψτε μου να επιμείνω", είπε ο ιατροδικαστής κοφτά.
 
Κοίταξα καλά τον συνομιλητή μου. Ήταν φανερό ότι ήθελε να πει κάτι, αλλά δεν ήθελε να το πει εδώ. Παρατηρώντας τον καλύτερα, κατάλαβα για πρώτη φορά ότι ήταν περισσότερο ανήσυχος από ότι σοβαρός.
 
"Πολύ καλά, Σερ Χένρι. Σας ακολουθώ."
 
Στο πρόσωπο του ιατροδικαστή εμφανίστηκε αμυδρά ένα ψυχρό χαμόγελο.
 
"Το ήξερα ότι θα καταλαβαίνατε, δόκτωρ. Ακολουθήστε με."
 
---------------------------------------------
 
Το σπίτι του Σερ Χένρι Γουάλρεσον ήταν ένα μεγαλόπρεπο διαμέρισμα στην Φλιτ Στριτ του Σίτι, στην καρδιά του Λονδίνου. Βέβαια, ήταν σίγουρο ότι το μέρος είχε δει πολύ καλύτερες μέρες, καθώς στις ασχολίες του σοβαρού και πολυάσχολου ιατροδικαστή, δεν συμπεριλαμβανόταν η φασίνα και η τακτοποίηση. Ο Σερ Χένρι παραμέρισε ένα σωρό βιβλία και σημειώσεις από δύο πολυθρόνες και ένα τραπέζι μπροστά από ένα παράθυρο που έβλεπε την, τώρα έρημη λόγω της βροχής, Φλιτ Στριτ και μου έκανε νόημα να καθίσω. Έπειτα έφυγε και δύο λεπτά αργότερα γύρισε με δύο ποτήρια, ένα μπουκάλι ουίσκι και μια λάμπα την οποία χρησιμοποίησε ώστε να ανάψει άλλες τρεις λάμπες στο μεγάλο δωμάτιο.
 
"Θα πιείτε λίγο; Είναι εξαιρετικό.", με ρώτησε και κάθισε στην άλλη πολυθρόνα, ακουμπώντας τα ποτήρια και το μπουκάλι στο τραπέζι ανάμεσά μας.
 
"Λιγάκι, σας παρακαλώ. Δεν το αντέχω ιδιαίτερα.", απάντησα.
 
Ο Σερ Χένρι έγνεψε καταφατικά και γέμισε πρώτα το δικό μου ποτήρι και έπειτα το δικό του. Εκεί ήταν που παρατήρησα ότι το χέρι του έτρεμε.
 
"Συμβαίνει κάτι;", τον ρώτησα ανήσυχος.
 
Ο Σερ Χένρι δεν απάντησε αμέσως. Πέρασαν μερικά ανήσυχα δευτερόλεπτα μέχρι να αρθρώσει επιτέλους μια λέξη.
 
"Θα είμαι ευθύς. Θέλω να μάθω τα πάντα γύρω από την δολοφονία του λόρδου Φρέντερικ Μόρτιμερ, δόκτορα."
 
Δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχα μόλις ακούσει. Έμεινα μόνο να κοιτάζω τον ιατροδικαστή έκπληκτος και ελαφρώς τρομαγμένος. Πως γνώριζε ο Σερ Χένρι για το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της Σκότλαντ Γιάρντ; Και κυρίως, πως γνώριζε ότι ήξερα εγώ κάτι για αυτό;
 
"Ακούστε. Ξέρω ότι θα αρνηθείτε κατηγορηματικά ότι είχατε ανάμειξη εσείς και ο φίλος σας στην υπόθεση. Ξέρω επίσης ότι η Σκότλαντ Γιαρντ την έθαψε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Ξέρω τέλος ότι ο θάνατος του λόρδου Φρέντερικ δεν ήταν αυτοκτονία. Οπότε, σας παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε ειλικρινά τι συνέβη στο παλιό αρχοντικό. Εξαρτώνται πολλά από αυτό, δόκτορα. Πάρα πολλά."
 
Βυθίστηκα στις σκέψεις μου, χωρίς να ξέρω τι έπρεπε να κάνω. Από την μία φοβόμουν να μιλήσω στον Σερ Χένρι αλλά από την άλλη με πέθαινε η περιέργεια να μάθω τι ήξερε. Η αλήθεια ήταν ότι η δολοφονία του λόρδου Φρέντερικ ήταν το μόνο έγκλημα που δεν είχαμε καταφέρει να εξιχνιάσουμε πλήρως ο φίλος μου και εγώ και τώρα, επτά μήνες αργότερα, στην κυριολεξία από το πουθενά, προέκυπτε μια πιθανή άκρη στην υπόθεση.
 
"Πολύ καλά, Σερ Χένρι. Καθίστε κάτω, ηρεμήστε και όσο πίνετε το πανάκριβο ουίσκι σας θα σας διηγηθώ τι πραγματικά συνέβη στην έπαυλη του λόρδου Φρέντερικ στους βάλτους του Γκρέι Φόλς. Αλλά θα σας παρακαλούσα, ό,τι και αν ακούσετε, να μην με διακόψετε. Σας υπόσχομαι ότι όλα θα βγάλουν νόημα στο τέλος..."
 
---------------------------------------------
 
Το .aNiMe//GR παρουσιάζει
 
μια παραγωγή της
 
Osama bin Laden productions
 
 
 
Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town:
 
Five Nights at Freddy's
 
 
---------------------------------------------
 
Κεφάλαιο Πρώτο
O Άρχοντας του Γκρέι Φολς
 
Η αλήθεια είναι ότι όταν ο φίλος μου και εγώ ξεκινήσαμε για το Γκρέι Φολς, δεν είχαμε ιδέα ότι θα αντιμετωπίζαμε την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μας. Εννοώ, όλοι πιστεύουν ότι η σπουδαιότερη μας υπόθεση ήταν αυτή με το σκυλί, αλλά πραγματικά, εκείνη ήταν ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που θα μας καλούσαν να λύσουμε αυτήν την φορά.
 
Στο Γκρέι Φολς μας είχε προσκαλέσει ο ίδιος ο λόρδος Φρέντερικ. Δεν μας είχε πει τίποτα παραπάνω πέρα του το ότι είχε καλέσει κόσμο στο παλιό αρχοντικό και ότι μας χρειαζόταν για κάτι που απαιτούσε άκρα μυστικότητα. Ξέραμε και εγώ και ο φίλος μου ότι ο λόρδος Φρέντερικ είχε πολύ καλές σχέσεις με πολλά άτομα από την Ιαπωνία όσο ήταν στέλεχος της Εταιρίας των Ανατολικών Ινδιών, οπότε ο φίλος μου είχε καταλήξει στο συμπέρασμα, αφού έμαθε ότι ένα ατμόπλοιο είχε φτάσει πρόσφατα από την Ιαπωνία μεταφέροντας επιβάτες και ξέροντας ήδη ότι ο λόρδος Φρέντερικ είχε φύγει κακήν κακώς από την Εταιρία, ότι επρόκειτο για κάτι σχετικό με την όλη υπόθεση.
 
Φτάνοντας στο Γκρέι Φολς, η ατμόσφαιρα έγινε βαριά από τα αέρια των βάλτων και ο αέρας γέμισε ομίχλη. Τότε ήταν που αντικρίσαμε για πρώτη φορά το αρχοντικό της οικογένειας Μόρτιμερ, ένα παλιό, παρατημένο, σχεδόν ετοιμόρροπο ερείπιο στο κέντρο του βάλτου.
 
Οφείλω να ομολογήσω ότι η όλη ατμόσφαιρα του μέρους ήταν σχεδόν τρομακτική. Με το που βγήκα από την άμαξα και πάτησα το πόδι μου στις πέτρες της εισόδου του σπιτιού, όλοι μου οι φυσικοί συναγερμοί άρχισαν να χτυπάνε, λες και ήξερα ότι κάτι κακό επρόκειτο να συμβεί εδώ.
 
Ο μπάτλερ του λόρδου Μόρτιμερ, ένας ψηλός νεαρός με μαύρα μακριά μαλλιά ονόματι Σεμπάστιαν Μικαέλις, μας περίμενε στην πόρτα ώστε να μας οδηγήσει χωρίς πολλές κουβέντες στον αφέντη του. Εδώ έγινε το πρώτο από μια σειρά παραδόξων. Αφού ο Σεμπάστιαν μας έβαλε στην έπαυλη από την πόρτα που χρησιμοποιούσε το, πλέον ανύπαρκτο, υπηρετικό προσωπικό, καθώς μάθαμε ότι ο μόνος που έμενε πλέον στην έπαυλη πέρα από τον λόρδο και τον μπάτλερ του ήταν ο γερο-Μάιλς ο επιστάτης, δεν μας οδήγησε σε κάποιο γραφείο ή σαλόνι αλλά στη σοφίτα. Στο δρόμο, τόσο ο φίλος μου όσο και εγώ παρατηρήσαμε ότι αντίθετα από το εξωτερικό της, το εσωτερικό της έπαυλης ήταν πολύ καλά διατηρημένο, ίσως υπερβολικά καλά διατηρημένο, θα έλεγε κανείς, για να το διατηρεί μόνο του ένα άτομο.
 
Όπως και να έχει, στην σοφίτα μας περίμενε ένας χοντρούλης τύπος με κάτασπρα μαλλιά και λιγοστό μούσι, ο λόρδος Φρέντερικ.
 
"Κύριε Χολμς, δόκτορα Γουάτσον, σας ευχαριστώ που δεχτήκατε την πρόσκλησή μου."
 
"Η τιμή είναι δική μας, λόρδε Μόρτιμερ", απάντησε ο φίλος μου πριν προλάβω να μιλήσω.
 
"Παρακαλώ να με αποκαλείτε Φρέντερικ.", είπε ο λόρδος και συνέχισε. "Αναρωτιέστε προφανώς γιατί σας έφερα από τόσο μακριά."
 
"Ναι, αυτή θα ήταν η πρώτη απορία μου, λόρδε Φρέντερικ.", είπε ο φίλος μου.
 
"Όπως ίσως, λοιπόν, έχετε ήδη καταλάβει, έχω καλέσει κάποια άτομα εδώ, φίλους που έκανα στα ταξίδια μου στην μακρινή Ιαπωνία."
 
Ο λόρδος Φρέντερικ γύρισε και βάζοντας τα χέρια πίσω από την πλάτη κοίταξε έξω από το στρογγυλό παράθυρο της σοφίτας πριν συνεχίσει.
 
"Εδώ είναι όμως που χωλαίνει η κατάσταση, κύριοι. Βλέπετε, κάποιοι πρόκειται να με δολοφονήσουν σε μερικές ώρες και πέφτει σε εσάς η ευθύνη να τους βρείτε αφού με σκοτώσουν."
 
"Τι... τι εννοείτε;", ρώτησα έκπληκτος. "Εάν ξέρατε ότι θα σας δολοφονήσουν σήμερα γιατί δεν κάνατε τίποτα για αυτό;"
 
"Γιατί απλώς θα καθυστερούσα το αναπόφευκτο, κύριε Γουάτσον.", απάντησε ο λόρδος ρίχνοντάς μας μια ματιά με την άκρη του ματιού του. "Δυστυχώς, όμως, δεν είμαι σε θέση να σας πω περισσότερα και πριν μου πείτε το οτιδήποτε, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να δεχτείτε την υπόθεση μου, εάν τυχόν δεν σας αρέσει η στάση μου. Θα σας πληρώσω όλα τα έξοδα της επιστροφής μάλιστα, σαν ένδειξη του ότι δεν θα παρεξηγηθώ εάν αποφασίσετε να φύγετε."
 
"Προφανώς και θα δεχτούμε την υπόθεσή σας, λόρδε Φρέντερικ.", είπε ο Χολμς. "Το αποφασίσαμε αυτό την στιγμή που μπήκαμε στο τρένο με τελικό προορισμό την έπαυλη σας."
 
"Πολύ ωραία. Τώρα θα με συγχωρέσετε, αλλά-"
 
"Μια ερώτηση μόνο, λόρδε. Δεν είναι τίποτα σοβαρό, απλώς κάτι που θα μας γλιτώσει λίγο χρόνο."
 
"Ακούω."
 
"Είναι όλοι σας οι καλεσμένοι από την Ιαπωνία;"
 
"Όχι. Εκτός από τους φίλους και τους γνωστούς από την Άπω Ανατολή προσκάλεσα επίσης και τους γείτονές μου. Τον Άντολφ Ράινχαρντ, έναν Γερμανό εντομολόγο που γυρνάει στον βάλτο μελετώντας τα είδη κατσαρίδων της περιοχής, την Φρεντερίκα Μπερνκάστελ, μια ήσυχη κοπέλα που ζει σε έναν παλιό πύργο εδώ κοντά και τον Σερ Κάιζαρ Λίντφαρντ, που μένει στην έπαυλη του κοντά στο δάσος."
 
 
"Μάλιστα. Σας ευχαριστώ πολύ, λόρδε."
 
"Τώρα με συγχωρείτε, αλλά πρέπει να εμφανιστώ στους καλεσμένους μου. Είναι αγένεια ένας οικοδεσπότης να λείπει τόση ώρα από τον χώρο της συνάθροισης. Ο Σεμπάστιαν θα σας δείξει τα δωμάτιά σας."
 
"Καταλαβαίνω, λόρδε. Καλή σας μέρα."
 
Ο λόρδος υποκλίθηκε ελαφρώς και έφυγε.
 
"Τι λες, Χολμς; Με ανησυχεί πάρα πολύ τόσο η υπόθεση όσο και η στάση του λόρδου Φρέντερικ. Είναι ύποπτο που δεν θέλει να πει τίποτα.", είπα στον φίλο μου ανήσυχος.
 
"Όχι, Γουάτσον, εδώ είναι που κάνεις λάθος.Ο λόρδος Φρέντερικ είπε πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις. Αλλά μην σε απασχολεί αυτό, προς το παρόν. Έχουμε μια δολοφονία να προκαλέσουμε και σε λίγη ώρα θα αρχίσει να βρέχει!", μου απάντησε ο Χολμς και ένα αινιγματικό χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό του.
 
Στο μεταξύ, τρία πατώματα πιο κάτω, στο ισόγειο, ο λόρδος Φρέντερικ ήταν έτοιμος να υποδεχτεί τους καλεσμένους του.
 
---------------------------------------------
 
 
Lord Frederic Mortimer (your host and GM)
 
article-1238410-07B312ED000005DC-553_468
 
Φίλοι μου από μέρη μακρινά και γείτονες αγαπητοί, σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που δεχτήκατε να με τιμήσετε με την παρουσία σας σε αυτό το αφιλόξενο μέρος και εκλιπαρώ την συγγνώμη σας που άργησα αλλά επείγοντα θέματα απασχόλησαν την προσοχή μου για περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί που θα μου επιτρέψετε να σηκώσω το ποτήρι μου και να κάνω μια πρόποση στην υγειά σας. Ας είναι πάντα καλά οι φίλοι, όσο κοντά ή μακριά και αν βρίσκονται, αυτοί που πάντα σε προσέχουν όταν το έχεις περισσότερο ανάγκη.
 
Στην υγειά σας!
 
 
Ξεκινάει η μέρα του free rp. H πρώτη κανονική μέρα θα έρθει την Δευτέρα 8/12 στις 12 το πρωί. Ενδέχεται οι ρόλοι να μοιραστούν λιγάκι νωρίτερα από την παραπάνω ώρα.

Edited by Osama Bin Laden, 08 December 2014 - 19:27.


#2 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 08 December 2014 - 02:02

Kaisar_introduction_zpsb6c4e26a.png

 

Kaisar Lidfard

 

*Σηκώνει πρώτος το ποτήρι του σε πρόποση*

 

Ωωωωω, αγαπητέ μου λόρδε Frederic Mortimer, αισθάνομαι ιδιαίτερη περηφάνεια που μου κάνετε την τιμή να με καλέσετε στο σπίτι σας! Tι κάνετε; Πώς είστε αυτό το κατα τ'άλλα ευχάριστο βράδυ; Η υγεία σας; Βλέπω είναι πολλά εξέχοντα μέλη στη συνάθροισή μας, όπως θα περίμενε κανείς από ένα Λόρδο σαν κι εσάς.

Μα γι αυτούς που μπορεί να μη με ξέρετε

*τινάζει την κάπα και παίρνει πόζα*

με λένε Kaisar Lidfard, της οικογένεια των Lidfard, ιππότες εδώ και γενιές, με εμένα να ακολουθώ την παράδοση φυσικά. Πώς είστε κύριες και κυρίοι; Μόνο εξέχοντες παρουσίες παρατηρώ απόψε, πόσο ευχά-...μα μια στιγμή. Τι βλέπω εκεί στο βάθος--αυτό το κόκκινο τι είναι; Δε μπορεί...!

*το μάτι γυρνάει επικίνδυνα και φλέβες πετάγονται ενστικτωδώς*

F-FAVARO(Ζennith)! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΔΩ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!?


Edited by Fallen_Mpougatsa, 08 December 2014 - 02:03.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#3 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 08 December 2014 - 02:41

542215-fate_zero___14___large_33.jpgRyonosuke Uryu(Babba)

 

Ευρώπη, δικέ μου! Τζάμι!

Τζάμπα τσάρκα στην άλλη άκρη του κόσμου, είναι δυνατόν να έλεγα όχι;

Αλλά ο καιρός είναι για τα μπάζα... Ελπίζω να μην κλειστούμε μέσα, θα ψοφήσουμε από τη βαρεμάρα. [Ίσως μερικοί και από άλλους λόγους, αρκεί να βεβαιωθώ ότι δε θα με πιάσουν...]

Πεθαίνω να δω την πόλη. Τα παιδιά να παίζουν, τις νεαρές κοπέλες με τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο... [...και να βγάλω έξω τα αντεράκια τους να πάρουν αέρα. :) Άραγε σ' αυτό το μέρος ξεψυχούν διαφορετικά οι άνθρωποι;]

Έχει όντως γαλαζοαίματους εδώ ή αυτά τα "Λόρδε" είναι για φιγούρα; [Αναρωτιέμαι αν το αίμα τους είναι διαφορετικό. Με λίγη τύχη, παίζει και να μάθω. Αλλά μετά πού θα μείνω; Δε θέλω να γυρίσω ακόμα πίσω. Ίσως αργότερα.]

Καλό το κόκκινο κρασί, αλλά με όλα αυτά, με έκοψε η λόρδα. Έχουμε τίποτα για τη λιγούρα; 


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#4 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 December 2014 - 02:54

JOHJ (ghostprince)

Bj5L0dJCMAA1GI4.png

Jojoh jjjjjjohj johj hh gigigigiigigigi jojojoh JOJOH JJJJJ OOO JOHJ IGIGI johj jo.

Translate : Γεια σας, ονομα ιςως να μη μπορειτε να το θεωρείςετε αλλα μπορείτε να με φωναζετε johj για τη ώρα.
Just your average martian cockroach. Gigigiig ;)
フカフカ

#5 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 08 December 2014 - 02:56

Favaro Leone
 

mJUjRTj.png?1

 

Στην δεξιά γωνία της αίθουσας όπου βρισκόμαστε όλοι μας,
δεν έχει προλάβει να σηκώσει το ποτήρι o Favaro για να γευτεί καλά καλά την πρώτη γουλιά του σίγουρα πρώτης ποιότητας (λικέρ/κρασί/ουίσκι τι πίνουμε ρε παιδιά?...ότι και να έφερε ο Sebastian καλό θα είναι)
,όπου ακούει μια πολύ γνώριμη αλλά  ταυτόχρονα υπερβολικά ενοχλητική φωνή να αναφέρει  το όνομα του.
 

*Φτουυυυ...γκουχ γκουχ* ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΕ ΈΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΌ ΕΔΏ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΌ
Kaisar(Fallen_Mpougatsa) ?!?!?!?!

*Γυρνάει το κεφάλι και μουρμουρίζει το από μέσα του στον  εαυτό του:Και έλεγα ότι θα ξαφρίσω το σπίτι με την ησυχία μου μετά το φαγοπότι.Αν ήξερα ότι θα ήσουν εδώ δεν θα είχα εμφανιστεί λόγο αρρώστιας...*



P.S.Καλώ την Iristella να παίξει τον Grell ως Guest Star!!!!!


Posted Image


#6 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 08 December 2014 - 03:24

41068902_p0_zpsec98891d.jpg
Tarou A. Priapus


Ο Tarou στεκόταν διακριτικά σε μια γωνία της μεγάλης αίθουσας κατεβάζοντας ανά μικρά χρονικά διαστήματα μερικές γουλιές από το κρασοπότηρό του. Ήταν χαμένος σε σκέψεις και υπολογισμούς που αφορούσαν το συνολικό αριθμό αρρένων που κατοικεί στην γη στο παρόν και την σημαντική αποστολή που του είχε δοθεί από το πάνθεον για να φέρει εις πέρας.

"Κάθε αρχή και καλή!" είπε χαμογελαστός χωρίς να περαιτέρω διευκρινίσεις, συμμετέχοντας την πρόποση.


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#7 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 08 December 2014 - 03:34

Sakamoto(TheGunsmasha)

c767fbc8f0e0160dd74d3dada9c4a67113799052

*Κρατάει το ποτήρι με την άκρη του παράμεσου δακτύλου ενώ με τα υπόλοιπα δάκτυλα τραβάει φωτογραφίες το υπέροχο κλασικό που τον φιλοξενούσε. Το άλλο χέρι μηχανικά έλυνε την εικασία του Γκόλντμπαχ, αν και η εικοστή έβδομη σελίδα με τον απειροστό συλλογισμό και τα μιγαδικά πεδία δεν έμοιαζαν να βγάζουν άκρη. Έπρεπε να το πάει από την αρχ-
Ακούει προπόσεις και ευχές τριγύρω του και αμέσως συνειδητοποιεί ότι ο εξαίρετος Λόρδος πρέπει να έχει κάνει την εμφάνιση του. Όντως, ήταν ολοζώντανος μπροστά του με το στοχαστικό του βλέμμα και το ψεύτικο χαμόγελο χαράς. Κάτι τάραζε τον νου του όσο και αν ήθελε να το κρύψει.*

"Αγαπητέ μου Λόρδε αποτελεί ύψιστη τιμή να φιλοξενούμε στο σπίτι που μεγαλώσατε. Εφόσον χρειαστείτε την βοήθεια μου μην διστάσετε να με ρωτήσετε.
Πείτε όμως, δεν περίμενα να είμαστε τόση μεγάλη παρέα, 26 άτομα (!!!), προς τι ο λόγος της συνάθροισης? Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα, αεροδρόμιο, λίγες ώρες πτήσεις και ξαφνικά εδώ. Δεν προλάβατε καν να μου εξηγήσετε παρά μόνο πως πρόκειται για υψίστης σημασίας. Φαντάζομαι όλοι δεχτήκανε την ίδια κλήση."

*Και τώρα που έλεγε "όλοι", ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι? Οι περισσότεροι ήταν πατριώτες του, όμως υπήρχαν και Ευρωπαίοι, όπως και πλάσματα περίεργα και αλλόκοτα όπως ποτέ δεν τόλμησε να φανταστεί. Τι είδους διασυνδέσεις είχε ο φίλος του?

Τους κοίταξε, έναν προς έναν. Άλλοι έκαναν το ίδιο με εκείνον, επίμονα να κεντράρουν πάνω του. Ναι, εκείνος ο αυτοαποκαλούμενος θεός του έρωτα, πως τον έλεγαν να δεις, Ω ναι, Priapus τον είχε ακούσει να καυχιέται, θα ορκιζόταν ότι τον είχε ερωτευτεί τόσο που το κοίταζε.
Και μετά, ο Ryonosuke, κακόφημος και διεστραμμένος κατά πολλούς, καλλιτέχνης επέμενε εκείνος. Κόντευε να τον φάει με εκείνο το βλέμμα που μόνο σε έναν αποτρελαμένο θα μπορούσε να ανήκει. Βέβαια δεν ήταν σίγουρος ποιο κομμάτι του εαυτού του θα γεύοταν περισσότερο.
Πως να αγνοήσει και τους δύο υπερματσωμένους άντρες που δείπνιζαν και κατανάλωναν φιάλες πανάκριβου ουίσκι που κατά πάσα πιθανότητα κόστιζε περισσότερο από τα κεφάλια τους. Ο ένας ήταν ο φοβερός και τρομερός Kenshiro, που κάθε τόσο διηγούνταν ιστορίες όπου κατατρόπωνε τους κακούς, αφότου τους είχε προειδοποιήσει με την αλησμόνητη ατάκα του:
"Είσαι ήδη νεκρός." ΛοΛ!!! Το άκουσμα και μόνο τον έκανε να γελάει. Ένοιωθε όμως πως θα υπάρχει μέλλον μεταξύ τους σε αυτήν την συνάντηση. Τουλάχιστον αυτήν την διαίσθηση είχε.
Και μετά ο Jotaro Kujo, το όνομα του οποίου να πρόφερες έφτανε να σε γεμίσει γκλίτερ φωτεινό όσο το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Trafalgar, ενώ η φράση "do you even lift?!" φαινόταν επιτακτική.

Είχε συνηθίσει να είναι τα βλέμματα πάνω του ωστόσο. Πιο πολύ την προσοχή του τραβούσαν άλλοι πιο σιωπηλοί και απόκοσμοι. Θεέ και κύριε, μία κατσαρίδα με ανθρώπινη ανατομία, ένα τέρας που εκπαιδεύει δολοφόνους, ένα... περιστέρι????
Τι βραδιά και αυτή. Και θα έρθουν και άλλες πολλές, ελπίζω δηλαδή, εγώ ο αγαπημένος σας συν-Φορουμήτης και αφηγητής των σκέψεων του ήρωα μας, Guns!!!!*

"Παραλίγο να δείξω αγένεια και να μην συστηθώ. Με λένε Sakamoto. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την γνωριμία."

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#8 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 08 December 2014 - 03:50

Ναι, εκείνος ο αυτοαποκαλούμενος θεός του έρωτα, πως τον έλεγαν να δεις, Ω ναι, Priapus τον είχε ακούσει να καυχιέται, θα ορκιζόταν ότι τον είχε ερωτευτεί τόσο που το κοίταζε.

Untitled-1677_zps63815105.png

Τarou A. Priapus

Διαισθανόμενος τον Sakamoto να τον σκανάρει από την κορυφή ως τα νύχια πλησίασε προς το μέρος του και έτεινε το χέρι του προς το δικό του προσκαλώντας τον σε μια θερμή χειραψία.
"Δεν δαγκώνουμε νεαρέ, χμμμ, Σακαμότο είπαμε ότι ονομάζεστε; Δεν πρόλαβα να οικειοποιηθώ τα εξωτικά στο άκουσμα ονόματα καθώς το χρονικό διάστημα που πέρασα στην Ιαπωνία ήταν λίαν σύντομο. Όπως και να έχει, είστε ελεύθερος να εκφράσετε τις σκέψεις σας ανοιχτά." Του απάντησε με φιλικό τόνο.


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#9 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 08 December 2014 - 04:44

dqSouoG.jpg

Nishijou Takumi
 

 

*Καθισμένος οσο πιο πίσω μπορεί o Nishijou Takumi προσπαθεί να γίνει ένα με το περιβάλλον του. Το καταφέρνει αρκετά καλά λόγο συνήθειας, έξαλλου στο σχολείο αυτό κάνει. Ένα άτομο που πατάει μόνο 2,5 φορές την εβδομάδα δεν θέλει να γίνεται και στόχος.

Εεεεε... Γιατί; Γιατί; Γιατί; Πως έγινε αυτό? Γιατί εγώ; Δεν υπάρχουν άλλοι; Γιατί εγώ; "Θα είστε μέλος ομάδας επίλεκτης ομάδας που θα ταξιδέψει στην Αγγλία." λέει. Για ποιο λόγο? Γιατί εγώ? Καμία πληροφορία. Από εκεί που πήγαινα σχολείο 2,5 φορές την εβδομάδα ίσα ίσα να μην επαναλάβω την χρονιά κατέληξα να είμαι μέλος επίλεκτης ομάδας που θα πάει στην Αγγλία. Και με τι κριτήριο με επιλέξανε; Με τι; Σιγά μην ήταν γιατί έγραφα καλά στις εξετάσεις, εάν το ήξερα θα έγραφα μόνο αρκετά για να περάσω. Σίγουρα ήταν οι N.O.Z.O.M.I. δεν υπάρχει άλλη εξήγηση... Αλλά γιατί; Δεν κατέστρεψα το Νoah II? Δεν είχα τελειώσει με αυτά; Τι θέλουν από 'μένα τι έχω κάνει πια; Είναι τόσο κακό να υπάρχω; Αααα πρέπει και να πω κάτι, εάν δεν πω τίποτα γίνομαι στόχος. Αν με πλησιάσει κάποιος αν με ρωτήσει όλα θα γίνουν τρισχειρότερα. Ήδη είμαι στόχος μόνο και μόνο λόγο εμφάνισης, δεν πρέπει να τα κάνω χειρότερα...

"Χαι-χαιρε-χαιρετίσματα σε όλους. Λε-λε-λέγομαι Nishijou Takumi και χά-χά-χάρηκα για την γνω-γνωριμία."


Edited by Takayama Yuichi, 08 December 2014 - 04:47.


#10 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 08 December 2014 - 05:04

Adolf Reinhard (Jorg)

Rostro_de_Adolf_zpsb4705f54.png

*κάθεται σε μια γωνία όρθιος, παρατηρώντας ότι συμβαίνει στο δωμάτιο* too cool to move
"Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να προσκληθεί και το πειραματόζωο TF-0010 (Ghostprince) what am I even saying στη δεξίωση. Τουλάχιστον έχει εισχωρηθεί με ειδικά ηρεμιστικά κάνοντάς το ανίκανο να βλάψει τον οποιονδήποτε" σκέφτεται καθώς έχει έτοιμη στην τσέπη του σκόνη που θα του δώσει δυνάμεις σε περίπτωση που τολμήσει να βλάψει κάποιον.


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#11 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 08 December 2014 - 05:31

Abe

 

Attached File  220px-Kusomisotechnique.jpg   70.98KB   6 downloads

(Δεν είμαι ο δεξιά, είμαι ο κώλος αριστερά)

 

Ω Φρέντι, τι καλά που σε ξαναβλέπω.

Όντως έχουμε περάσει πολλά οι δυο μας.

Έχεις φέρει και ωραίο κόσμο.

Μπορούμε να δοκιμάσουμε πολλά νέα πράγματα.

Έλατε όλοι να το κάνουμε.



#12 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 08 December 2014 - 11:39

Urahara Kisuke

 

 

 

 

Abe

 

attachicon.gif220px-Kusomisotechnique.jpg

(Δεν είμαι ο δεξιά, είμαι ο  αριστερά)

 

 

Ναι, βρε! Κανείς δεν σε μπέρδεψε!

 

Spoiler:


 



#13 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 08 December 2014 - 12:40

lwcQO8P.png

Okosan

* 'Ολη αυτή την ώρα ο okosan δεν πρόσεχε ούτε τους καλεσμένους αλλά ούτε και τον ίδιο τον οικοδεσπότη. Η πουτίγκα στον πιάτο απαιτούσε όλη την προσοχή που θα μπορούσε να δώσει. Δυστυχώς όμως το πιάτο άδειασε, το θεικό γλυκό έφυγε και ένα αίσθημα λύπησης και θυμού τον κυρίευσε. Δεν θα μπορούσε κανείς να τον παρεξηγήσει, πέταξε μια τεράστια απόσταση από την Ιαπωνία μέχρι την βροχερή και μουντή αγγλία αφήνοντας τους φίλους του, την σχολική ζωή και την πουτίγκα που έτρωγε εκείνη την ώρα. Όποιο πετούμενο συναντούσε, μιλούσε μια γλώσσα εντελώς ακατανόητη κοιτώντας τον περιφρονητικά. Μόνο όταν επισήμανε το όνομα του οικοδεσπότη φάνηκε πως ήταν περισσότερο πρόθυμοι να βοηθήσουν. Μάλλον θα είχε απίστευτη πουτίγκα το μέρος, σκέφτηκε.

Και να τος εδώ, ανάμεσα σε αλλόκοτους ανθρώπους και πλάσματα που συζητούσαν ιδιαίτερα έντονα μεταξύ τους και χωρίς το νέκταρ του. Δεν άντεξε, άρχισε να κουνάει τα φτερά του και να φωνάζει αγανακτισμένος"*

 

COOO!COO! ( O okosan θέλει κι άλλη πουτίγκα! Ο okosan δεν έκανε τόσο δρόμο για ένα μόνο πιάτο! ΠΟΥΤΙΓΚΑ! ΠΟΥΤΙΓΚΑ!)

 

*Ξαφνικά, όμως, θυμήθηκε την φορά που είχε μπει στο ανάκτορο των le bel για να φάει την πουτίγκα του Sakuya. Τότε τον είχαν επιπλήξει για την αγένεια του, είχε ξεπουπουλιαστεί και με τον μπάτλερ ενώ η Hiyoko στενοχωρήθηκε πολύ. Του έλειπε η φίλη του, είχε εξαφανιστεί καιρό τώρα. Του είχαν πει πως πέθανε και δεν μπορεί να ξαναγυρίσει αλλά ο okosan δεν μπορούσε να καταλάβει τι σήμαινε αυτό και συνέχιζε να περιμένει. Έτσι λοιπόν έκρωξε και πάλι, πιό μαλακά αυτή τη φορά*

 

Coo!(o okosan λυπάται πολύ! Ευχαριστώ που με φωνάξατε εδώ. Είμαι ο Okosan, μαθητής της πιο περίλαμπρης σχολής, St. Pigeonations. Μου αρέσει να τρέχω και να τρώω πουτίγκα. Μπορώ να έχω κι άλλη παρακαλώ;)

 

*Αν ήταν ο Sakuya εδώ μάλλον θα του φώναζε. "Πως μπορεί και μιλάει έτσι αυτός! Ελπίζω να μην πρέπει να μιλάω έτσι από εδώ και πέρα", και περίμενε υπομονετικά το επόμενο πιάτο ενώ οι υπόλοιποι καλεσμένοι συνέχισαν να τον κοιτάζουν απορημένοι* 



#14 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 08 December 2014 - 13:06

Και κλείσαμε.

 

Στέλνω τα pms των ρόλων.



#15 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

    I'm just one hell of a butler :)

  • Members
  • 1,306 posts

Posted 08 December 2014 - 21:20

Sebastian Michaelis

SebastianMichaelis.jpg

 

*φερνοντας γρηγορα-γρηγορα μια καινουρια πουτιγκα στο Αγιο Πνευ- στο περιστερι Οkosan*

 

Καλησπερα σας, εκλεκτοι καλεσμενοι. Βρισκομαι εδω κατ'οπιν εντολις του αφεντη μου, Ciel Phantomhive και για τις ημερες που ακολουθουν θα ειμαι ο μπατλερ αυτης της επαυλης. 

 

Για τις εκλεκτες σας παρουσιες και μονο, εχουμε ετοιμασει ψυχαγωγικα τρικ κατα τη διαρκεια της βραδιας και ανωτερης κουζινας πιατα με φοντο την Ιαπωνια.

 

Ah~ ηρθε η ωρα για το τσαι, παρακαλω περαστε στην αυλη. Ακολουθηστε με. *grins*



*Σκεφτεται απο μεσα του.. Αναρωτιεμαι για ποσο ακομα θα πρεπει να ακουω τις εντολες του Λορδου. Εχε χαρη... *


yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:



Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Γιατρός, Vigilante, unfunny reference in title, Fandom η εκδίκηση είναι ένα, πιάτο που τρώγεται από το, ψυγείο