Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Taishou Otome Otogibanashi [2015 - 2017]

comedy historical sol slice of life cuteness overload basically best girl wholesome af like wow i didnt even know something c ould be this cute

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 30 April 2019 - 19:54

taisho-wotome-otogibanashi-18453.jpg?t=1

 

Taishou Otome Otogibanashi

MAL

 

_________________________________

Status: finished

Author & Artist: Kirioka Sana

Volumes: 5

Chapters: 38 (+ 2 omake and 2 extras)

Run: 4/7/15 - 4/9/17                                  

 

Μια ιστορία με βιογραφικά στοιχεία, αρκετή κωμωδία και φυσικά καλό δράμα, διαδραματίζεται στη δεκαετία του '20 με πρωταγωνιστή τoν Tamahiko Shima, δεκαεφτάχρονο γιο πλούσιου επιχειρηματία, γνωστού για την σκληρότητά του. Αφού επιβιώνει από δυστύχημα στον δρόμο και χάνει τη μητέρα του, το δεξί του χέρι παραλύει. Έτσι, ο πατέρας του τον αποκληρώνει, τον στέλνει σε μια επαυλη στα βουνά και του αγοράζει ένα κορίτσι, την δεκατετράχρονη Yuzuki Tachibana, για να τον φροντίζει και να γίνει η μέλλουσα γυναίκα του. Κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία και η σχέση ανάμεσα στα δύο παιδιά που πλέον συμβιώνουν.

 

♥♦♣♠

 

Δεν ξέρω ακριβώς γιατί, αλλά με ρούφηξε από το πρώτο κεφάλαιο, το οποίο, σαν έξυπνος άνθρωπος, αποφάσισα να διαβάσω στις δώδεκα το βράδυ, αναγκάζοντάς με να διαβάζω μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα, πριν με εγκαταλείψουν τα μάτια μου λόγω κόπωσης. Το άφησα σε κρίσιμο σημείο και έπρεπε την επόμενη μέρα, δηλαδή σήμερα, να το ολοκληρώσω με το που ξύπνησα. Με λίγα λόγια, το έκανα binge. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι η σχέση των δύο πρωταγωνιστών ήταν υπέροχη, με την Yuzuki να "ξυπνάει" σταδιακά τον Tamahiko από τη μιζέρια του και εκείνον να της το ανταποδίδει. Ακούγεται σαν κάθε romcom ever, αλλά ξεχώρισε για κάποιον λόγο.

 

Να αναφερθούν οι αναφορές σε πραγματικά γεγονότα της εποχής και στην καταγραφή, εξήγηση και ανάλυση στο τέλος σχεδόν κάθε κεφαλαίου κάποιων μαννερισμών, συσκευών, τοποθεσιών και γεγονότων για την καλύτερη κατανόηση του έργου, όχι από τους scanlators, αλλά από τον ίδιο το συγγραφέα! Τρομερό αφηγηματικό σχέδιο ο Μεγάλος Σεισμός του Κάντο που προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές, φωτιές, πλημμύρες και μέχρι και πόλεμο!

 

Τέλος, όλοι οι χαρακτήρες ήταν συμπαθέστατοι και κανένας τους δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα κλισέ, ακόμη κι αν κυριαρχούσαν κάποια tropes. Μπορώ να πω ότι είμαι τρομερά ικανοποιημένος από το development για όλους τους, κρίνοντας μάλιστα πως αρκετοί εμφανίστηκαν για πχ μόνο τέσσερα κεφάλαια. Πραγματικά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Όμορφα και ρεαλιστικά designs (γενικότερα το σχέδιο ήταν πολύ όμορφο).

 

Yuzuki best girl!!1 :lovulovu: Απίστευτα χαριτωμένη (πέρα από τον φανταστικό χαρακτήρα της). Absolutely recommended.

 

♥♦♣♠

 

Φαίνεται ότι υπάρχει και sequel, ονοματι Shouwa Otome Otogibanashi, το οποίο ξεκίνησε να δημοσιεύεται τον Αύγουστο του 2018. Δυστυχώς, οι scanlators είναι αρκετά πίσω, έχοντας μεταφράσει μόνο ένα κεφάλαιο. Δεν ξέρω πέρι τινος πρόκειται η νέα ιστορία αλλά σαφώς θα την διαβάσω όταν έχω την ευκαιρία.

 

336251.jpg

I mean, look at her. 10/10, would protect


Edited by Angel.tze, 30 April 2019 - 21:22.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#2 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 09 October 2021 - 22:29

Επίσης, το πρώτο επεισόδιο του anime adaptation βγήκε σήμερα! Μακάρι το άνιμε να δώσει την αναγνώριση που αξίζει το μάνγκα.


8J90AKf.jpg

that's a dude!




Also tagged with one or more of these keywords: comedy, historical, sol, slice of life, cuteness overload, basically best girl, wholesome af, like wow, i didnt even know something c, ould be this cute