Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Donten ni Warau


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 18 December 2011 - 00:07

Posted Image

Read Online//Direct Download


Mangaka: Karakaka Kemuri
Genre: Action, Historical, Shoujo

In the eleventh year of the Meiji era carrying swords was forbidden by the government and those known as samurai were slowly fading away. However there were plenty that didn’t like those changes taking place in Japan and inevitably the crime rates increased. Japan’s only resolve was an inescapable lake prison. While the prison had no other way to access it but only through water, the 3 boys of the Kumo family were assigned to transport the criminals to their new “home”. Although... is that the only thing they were doing...?


Aρχικά να πω ότι το βρίσκω ενδιαφέρον. Οι χαρακτήρες μου άρεσαν και ο μεγάλος αδερφός με κέρδισε από το πρώτο panel στο οποίο εμφανίστηκε. Ο μικρότερος σκέτη γλύκα! Όλοι φαίνονται αρκετά υποσχόμενοι χαρακτήρες κι ελπίζω σε καλύτερα ακόμα πράγματα.

Αν και τα πρώτα τέσσερα κεφάλαια, όσα έχουν βγει μέχρι τώρα δηλαδή, σε μπερδεύουν ελαφρώς με την εναλλαγή μεταξύ παρόντος και παρελθόντος κατά τη γνώμη μου είναι έξυπνο που βάλανε τόσο νωρίς αυτό το κομμάτι. Θα έχει σημασία αργότερα καθώς και δίνει κάποιο νόημα. Ομολογουμένως, παρόλα αυτά, κι εξαιτίας των βασανιστικά αργών updates έπρεπε να τα ξαναδιαβάσω μερικά για να τα θυμηθώ.

Ποιος από σας το διαβάζει επίσης λοιπόν? Και πώς σας φάνηκε?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#2 Elizabeth

Elizabeth

    Starting...

  • Members
  • 29 posts

Posted 19 December 2011 - 11:37

Χμ το σχέδιο από τη photo μου αρέσει και το plot είναι σχετικά καλό θα του ρίξω μια ματιά και θα σου πω.

#3 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 19 December 2011 - 11:57

Αυτός είναι ο μεγάλος αδερφός, πληροφοριακά. Δεν είναι και και πολύ fabulous? xD Πρέπει να τον δεις και μέσα στην ιστορία.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai