Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

η νύχτα πέφτει χαρακτήρες παίχτες rp harry potter

  • This topic is locked This topic is locked
213 replies to this topic

#61 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 10 March 2014 - 02:29

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

 

Kreacher

 

Olivander (Osama), η τρελή μαγκλόφιλη(Luna) πέρα από τους 3 υποψήφιους αναφέρει επίσης (με καλά λόγια) το μόνο άτομο που δεν είναι στην λίστα των υπόπτων και μπορεί να ψηφίσει τον Malfoy (DemonicMC). Το νου της είναι καθαρά στην λίστα των ποιών ψηφίζουν όχι στη λίστα του τι να ψηφίσει. Είναι χαρακτηριστική περίπτωση ένοχης συμπεριφοράς. Τι άλλο πρέπει να κάνει δηλαδή;

 

 

Αυτό με τον Malfoy (demonicMC) ομολογώ ότι δεν το είχα προσέξει και είναι ένα πολύ λογικό επιχείρημα εναντίον της άποψης μου. Ακόμα και έτσι πάντως, ακόμα πιστεύω ότι η Luna δεν είναι τόσο ένοχη όσο φαίνεται, γιατί ακόμα και αυτό που αναφέρεις μπορεί να εκληφθεί σαν ένας πολύ κακός "μηχανισμός επιβίωσης". Επίσης, όπως είπες, είναι χαρακτηριστική περίπτωση ένοχης συμπεριφοράς. Αν ήταν θανατοφάγος και συνεργαζόταν με κάποιον, δεν θα είχε συνεννοηθεί με τον συνεργό της πριν πει οτιδήποτε, ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, ώστε να αποφύγει μια τόσο κλασσική περίπτωση ένοχης συμπεριφοράς;

 

Κύριε Moody (TheGunsmasha), αυτό που αποκαλείτε επιμονή πηγάζει από το γεγονός ότι θέλω πάντα να γίνεται διάλογος μεταξύ των παικτών. Θεωρώ ότι είναι ό,τι χειρότερο για τους αθώους να ακολουθούν ρεύματα χωρίς πρώτα να έχει προηγηθεί διάλογος, ακόμα και αν αυτός ο διάλογος δεν αλλάζει τίποτα στην εξέλιξη των γεγονότων ή ακόμα και αν το ρεύμα κατευθύνεται προς το σωστό άτομο. Η αντιπαράθεση απόψεων είναι η μόνη δύναμη των αθώων και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη δύναμη που υπάρχει σε διαδικασίες σαν και αυτή.



#62 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 10 March 2014 - 02:37

Remus Lupin

RemusLupin.jpg

 

3 στις 4 ψηφους που εχω παρει και ειτε εχουν μεινει, ειτε εχουν αποσυρθει, γινονται σε μια σειρα ή στηριζονται σε αντιφατικα ποστ. Και περιμενετε να απαντησω σε αυτα? Να το κανω πως ακριβως? Εκπλησομαι που βρεθηκα εδω εξαρχης. Βρισκομαι εδω για να ΒΟΗΘΗΣΩ τον Χαρι και την παρεα του. Και ως ανταλλαγμα εχω παιδακια να με δειχνουν με το δαχτυλο! Αααχχχ...

 

Και για ακομα μια φορα εμπλεξα τον εαυτο μου σε μια περιεργη και δυσκολη κατασταση... Θα ηθελα να σε ψηφισω Malfoy(DemonicMC) καθως ουτε η κατηγορια σου μαρεσει και σε εχω στην ακρη του ματιου μου αλλα οχι μονο δεν μπορω αλλα πρεπει και να προστατευσω τον εαυτο μου και να δωσω ενα τελος σε αυτην την παραταση. Ετσι θα πρεπει να επισπευσω τις φοβιες μου και τις ανησυχιες μου και να δειξω εσενα καθηγητα Snape(Crabs). Πιστευω ακραδαντα πως η δεσποινις Λουνα(Keito), δεν ειναι δολοφονος, δεν μπορω να φανταστω ενα τοσο τρυφερο πλασμα να κανει τετοιες αποτροπαιες πραξεις... Οποτε μεσω της μεθοδου του αποκλεισμου... διαλεγω εσενα σιωπηλε και μυστηριε καθηγητα!


J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#63 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 March 2014 - 02:42

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor-Moody.jpg

Συμφωνώ απόλυτα για την δύναμη του διαλόγου αλλά όπως βλέπεις οι περισσότεροι δεν το συμμερίζονται. Οι Malfoy(demonicMC) και Luna(Keito) ψηφίζουν χωρίς να δίνουν κάποιο επιχείρημα, και αν για την κοπέλα είναι λογικό για την ξανθιά νηφιτσα του Σλίθεριν είναι αδικαιολόγητο, ενώ οι Snape και Lupin επιλέγουν την σιωπή δυσχεραίνοντας τις προσπάθειές μας.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#64 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 10 March 2014 - 04:03

Πιβς

 

Διώξτε την τρελο-Λούνα(Keito). Η άπλυτη  τριχόμπαλα(BadBoy)  φοβάται τη Λούνα. Δεν μπορεί τα βράδια με Λούνα.

Και τον  Snake(John Crabs)  και τον Glitteroy(OdyMonaxos) τους θέλω εδώ. 



#65 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 10 March 2014 - 10:45

Η νύχτα έπεσε.

 

Το λιντσάρισμα αποφασίστηκε.

 

Το post θα έρθει αργότερα.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#66 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 10 March 2014 - 15:03

Από τη στιγμή που έκατσαν γύρω από το μεγάλο τραπέζι και μετά, πολλές διαμαρτυρίες ακούστηκαν, μα ακόμα περισσότερες κατηγορίες εκτοξεύθηκαν. Από δω, από κει, ο ένας έδειχνε τον άλλο –μερικοί μάλιστα είχαν αρχίσει να δείχνουν και με το δάχτυλο! Αν και διατηρούσαν την ηρεμία τους, ήταν ολοφάνερο πως η κλεισούρα, η παράνοια και οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ πολλών από τους παρευρισκόμενους, έκανε τα πράγματα χειρότερα λεπτό το λεπτό.

 

«Δε πάμε πουθενά έτσι,» μονολόγησε ο Χάρι αναστενάζοντας.

 

Σηκώθηκε από την καρέκλα του απότομα ΄ καθάρισε τον λαιμό του ΄ σταύρωσε δραματικά τα χέρια του… αλλά κανείς απολύτως δεν του έδωσε σημασία. Έβηξε για να τραβήξει την προσοχή, αλλά μάλλον κανείς δεν τον άκουσε γιατί και πάλι συνέχισαν να λογομαχούν.

 

«Άστο, Χάρι, δε θα σε ακούσουν έτσι,» τον παρηγόρησε ο Νέβιλ. Εκείνη τη στιγμή, τράβηξε το ραβδί του και σημάδεψε τον λαιμό του. «Σόνορους.»

 

Όταν έβηξε, κούφανε τους πάντες!

 

«Ναι κι αυτό δουλεύει,» σχολίασε ο Χάρι κι έφτιαξε τα γυαλιά του. Αμέσως έκανε το ίδιο ξόρκι και πάνω του.

 

«Τώρα μας ακούτε όλοι;»

 

Με δυσαρέσκεια οι περισσότεροι, έγνεψαν. «Ο Νέβιλ κι εγώ λοιπόν, βλέποντας πως δε μπορείτε να αποφασίσετε κάτι, είπαμε να σας διευκολύνουμε: δίπλα σας όλοι έχετε περγαμηνή και μια πένα με μελάνι. Θέλω να γράψετε εκεί το άτομο που θεωρείται ένοχο. Έχουμε ακούσει τις γνώμες όλων σας κι ακούγονται το ίδιο πειστικές, γι αυτό θα το αφήσουμε στην πλειοψηφία. Μετά θα το βάλετε μέσα στην μεγάλη πιατέλα στο κέντρο. Μόλις τελειώσετε όλοι, θα καταμετρήσουμε τις ψήφους.»

 

«Γελοίο,» αναφώνησε η γυναίκα ντυμένη στα ροζ, με την χαρακτηριστική ψιλή φωνούλα της!

 

Την αγνόησαν.

 

«Ξεκινήστε λοιπόν,» παρότρυνε ο Νέβιλ.

 

Δέκα λεπτά αργότερα, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν ψηφίσει, κι ο Ρον είχε ξυπνήσει. «Ρε παιδιά, δεν έχουμε τίποτα να φάμε;»

 

«Τώρα που το σκέφτομαι και η Λούνα ρώτησε κάτι για φαΐ πριν,» θυμήθηκε ο Νέβιλ ΄ ταυτόχρονα άκουσαν την κοιλιά του να διαμαρτύρεται. Κοίταξε κάτω ένοχα.

 

«Θα σας πω τι,» ξεκίνησε ο Ρον, βλέποντας τα χαρτιά γύρω τους «εγώ θα ψάξω για φαΐ κι εσείς θα κάνετε ό,τι κάνατε και πριν. Εντάξει;»

 

«Ναι,» είπαν ταυτόχρονα και τον έδιωξαν.

 

Μα οι ψήφοι ήταν πολλοί κοντά: ο Λόκχαρτ, ο Σνέιπ, ο Λούπιν και η Λούνα ήταν πολύ ισόψηφοι. Και γιατί ήταν αυτοί ισόψηφοι;! Ο Νέβιλ είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

 

«Είναι δυνατόν, να κατηγορούν τη Λούνα…; Άντε ο Σνέιπ κι εκείνος ο Λόκχαρτ —αλλά τη Λούνα;»

 

«Και τον Λούπιν…ξέρεις, μπορεί να μην έχουν άδικο όταν είπαν πως μπορεί να μην είναι καν οι πραγματικοί. Και-ω, τρίτη ψήφος για τον Λούπιν.» Ανήσυχος ο Χάρι άρχισε να ψάχνει και όσες είχαν απομείνει. «Και για τον Σνέιπ, πάλι καλά.»

 

«Σας άκουσα κύριε Πόττερ,» σχολίασε ο καθηγητής ενώ ολοκλήρωνε το ξόρκι της Ερμιόνης.

 

«Και μία για την Λούνα…γιατί…;»

 

«Μην παραπονιέσαι Νέβιλ, οι ψήφοι είναι αυτοί που είναι…κι έχει μείνει ένας. Ό,τι κι αν είναι, πρέπει να το δεχθούμε.»

 

Κοιτάχτηκαν μεταξύ τους. «Θα το δεις εσύ καλύτερα…;»

 

Έγνεψε ναι. Το σήκωσε σιγά σιγά και το γύρισε ΄ το γράψιμο ήταν όμορφο και συμμαζεμένο. Κράτησαν και οι δύο την αναπνοή τους. «Σέβερους Σνέιπ,» είπε με ανακούφιση ο Χάρι και οι δύο ηρέμησαν.

 

«Ουφ πάλι καλά.»

 

Η πραγματικότητα όμως επανήρθε και κατάλαβαν αμέσως τι σήμαινε αυτό που μόλις είπε: ο Σέβερους Σνέιπ ήταν αυτός που θα καταδίκαζαν σαν ένοχο. Δηλαδή…δηλαδή ο καθηγητής τους τα έκανε όλα; Έβγαζε νόημα μεν: ήταν στο Τάγμα, ήξερε μυστικά, ήξερε πως είχαν αποφασίσει να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό με τον Χάρι από αυτό που είχε βάλει στο μυαλό του ο Ντάμπλντορ…

 

«Το ξόρκι είναι έτοιμο ΄ το μόνο που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μπούμε όλοι στον κύκλο που θα δημιουργήσετε και να-…»

 

Ο Σνέιπ σταμάτησε να μιλά. Ο τρόπος που τον κοιτούσαν και μόνο τον έκανε να καταλάβει ακριβώς τι έπεται.

 

«Και να πείτε αυτά τα λόγια που έχει σημειωμένα, ενώ θα ρίχνετε πάνω μας σκόνη από την κλεψύδρα που πήρε μαζί της η δεσποινίς Γκρέιντζερ. Σας προτείνω να το κάνετε με την δεσποινίς Γκρέιντζερ μέσα στον κύκλο. Κι απ’ότι βλέπω έχετε ήδη αποφασίσει ποιος είναι ο ένοχος, ή μάλλον το κάνανε οι άλλοι για σας.» η φωνή του είχε τόση δόση σαρκασμού όση και ειλικρίνειας. «Καλώς, δε θα αντισταθώ. Αλλά θα σας συνιστούσα να βάλετε κι εμένα στον κύκλο και αφού τελειώσει το ξόρκι θα κάνω ό,τι ζητήσετε.»

 

«Γιατί είσαι τόσο δεχτικός…καθηγητά;»

 

«Γιατί, κύριε Πόττερ, δεν έχω κάνει τίποτα. Κι όταν το συνειδητοποιήσετε δε θέλω να κείτομαι νεκρός κάπου.»

 

«Προσωπικά δε σε πιστεύω,» ομολόγησε ο Νέβιλ, «μα θα κάνουμε αυτό που είπες. Δε θέλω να λερώσω τα χέρια μου.»

 

«Επίσης ο Ντάμπλντορ μας όρκισε να μην πειράξουμε κανέναν…εν ψυχρώ τουλάχιστον.»

 

Εκείνη τη στιγμή, ακούστηκε η φωνή του Ρον από κάπου πιο βαθειά: «Βρήκα φαΐ!»

 

Μια συλλογική ιαχή ενθουσιασμού ακούστηκε κι όλοι έτρεξαν προς τα κει, πέρα το «δε μας νοιάζει» του Πιβς.

 

«Ένας ένας, ρε…!»

 

Και καθώς ο Χάρι έβλεπε τους πάντες να πηγαίνουν τρέχοντας στο φαγητό, θυμήθηκε τα σπιτικά ξωτικά του σχολείου ΄ μετά, θυμήθηκε τον Ντόμπι. Είχαν κάνει συζητήσεις μ’αυτόν και την Ερμιόνη για το πόσο δυνατά ήταν στην πραγματικότητα ΄ κι έτσι όπως τα θυμήθηκε όλα αυτά, μια ιδέα του ήρθε στο μυαλό.

 

«Κρίτσερ θέλω να ρίξεις τον καθηγητή Σνέιπ σε μαγικό ύπνο.»

 

Τα μάτια του πλάσματος δεν ήταν τόσο φωτεινά όσο άλλοτε, μα ακόμα είχαν αρκετά μυστικά από πίσω τους, όπως τις μαγικές ιδιότητες που έκρυβε απ’όλους. Αυτό που φάνηκε να εκπλήσσει το ίδιο το σπιτικό ξωτικό όμως, ήταν πως ο Χάρι τις ήξερε. Αδυνατώντας να παρακούσει μια άμεση εντολή από τον άνθρωπο που τώρα ήταν ο αφέντης του, εξαφανίστηκε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και ξαναεμφανίστηκε μπροστά στον Σνέιπ. Με μια κίνηση του χεριού του μπροστά από το πρόσωπο του καθηγητή, κι έπεσε αναίσθητος.

 

«Πόσο θα διαρκέσει;»

 

«…όσο μου ζητήσεις αφέντη,» απάντησε ο Κρίτσερ, αλλά ήταν φανερό πως κάθε λέξη, κάθε πληροφορία που έδινε τον σκότωνε μέσα του.

 

«Τουλάχιστον τρεις μέρες.» Με ένα χτύπημα των δαχτύλων του σπιτικού ξωτικού, το διαβεβαίωσε. «Μπορείς να φύγεις τώρα.»

 

«Ω, καλό,» αναφώνησε ο Νέβιλ. «Δεν ήξερα πως μπορούν να το κάνουν αυτό.»

 

«Έχει και τα καλά του η Μ.Υ.Ξ.Α.» όταν είδε τον Νέβιλ έντρομο εξήγησε βιαστικά «Μέτωπο Υπερ Ξωτικών Αναξιοπαθούντων. Η Ερμιόνη το σκέφτηκε. Αχεμ, ώρα να κάνουμε μια ανακοίνωση. Νέβιλ, πάνε πάρε τη σκόνη που έλεγε ο Σνέιπ από τα πράγματα της Εμριόνης.»

 

Έκανε το πάλι το ξόρκι «Σόνορους» και είπε κθαρά και δυνατά: «ο ένοχος αποφασίστηκε.»

 

Όλοι σταμάτησαν ό,τι έκαναν  - οι περισσότεροι να μασουλάνε και ο Πιβς να τους κοροϊδεύει – και γύρισαν να τον κοιτάξουν με αγωνία.

 

«Είναι ο Σνέιπ,» συνέχισε.

 

«Ω,» αναφώνησε η Λούνα.

 

«Τ, τ,» η Άμπριτζ έκανε τον χαρακτηριστικό της ήχο «εγώ σας το έλεγα.»

 

«Χμ, εγώ ακόμα πάω στοίχημα πως ήταν ο Λυκάνθρωπος.»

 

«Τι περίεργο,» άρχισε ο Ρον «ακόμα και τώρα η γνώμη σου έχει λιγότερο βάρος απ’ότι νομίζεις, Μαλφόυ.»

 

«Εσύ ούτε καν ήσουν μέρος της ψηφοφορίας, τι σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς;»

 

«Σταματήστε να μαλώνετε!» Η επιβλητική φωνή του Νέβιλ, ακόμα και σκυμμένος πάνω από το μπαούλο της κοπέλας όπως ήταν, σταμάτησε όλες τις μικρές διαφωνίες που είχαν αρχίσει να ξεσπάνε. «Συνέχισε Χάρι.»

 

«Ο προδότης πιάστηκε και τιμωρία του αποδόθηκε: ο καθηγητής Σνέιπ πλέον είναι μεταξύ ζωής και θανάτου.»

 

Μια μικρή παύση ακολούθησε.

 

«Μέχρι όμως να σιγουρευτούμε πως δεν κάναμε λάθος, θα παραμείνει ζωντανός, κι όλοι εσείς εδώ μέσα. Αλλά, πλέον έχουμε φαγητό, και σε πολύ λίγο, ο Νέβιλ θα μας προσφέρει και κρεββάτια.»

 

«Αυτό που θα γίνει πρώτα όμως, είναι πως όλοι μαζί θα έρθουμε εδώ μπροστά – εκτός από τον Πιβς –, θα μπούμε μέσα στον κύκλο που θα σχηματίσει ο Χάρι» ο οποίος τραβούσε το σώμα του καθηγητή «και θα κρατήσουμε όλοι από αυτήν την άμμο.»

 

Ο Νέβιλ άρχισε να μοιράζει τα μπουκαλάκια της σκόνης που είχε ετοιμάσει η κοπέλα – ήταν παραπάνω από 15, σε περίπτωση που κάποιο έσπαγε –.

 

«Είναι πολύ σημαντικό, γι αυτό μην το χάσετε.»

 

«Ρον, φέρε και την Ερμιόνη», σύστησε ο Χάρι, όταν τελείωσε με το πινέλο. Στην ουσία, αυτό που τόση ώρα ετοίμαζε ο Σνέιπ ήταν το μίγμα για τον κύκλο. Έβαλε ένα μπουκαλάκι στα ρούχα του καθηγητή, όπως είχε υποσχεθεί και μετά σφήνωσε ένα στο πετρωμένο χέρι της Ερμιόνης.

 

«Και τώρα μπείτε όλοι στον κύκλο.»

 

Το δικό του μπουκαλάκι το πήρε τελευταίος ΄  ο Νέβιλ του έδωσε το χαρτί με τα λόγια που έπρεπε να πει κι άρχισε να διαβάζει φωναχτά:  ένας περίεργος αέρας ολόγυρά τους ξεκίνησε να σηκώνεται. Ο Λόκχαρτ άρχισε να φοβάται.

 

«Ει-ίναι ασφαλές αυτό τώρα;»

 

«Εμπιστεύσου τη νεαρή Γκρέιντζερ,» του είπε ο Λούπιν για κουράγιο.

 

«Ναι αλλά ο αέρας έχει αρχίσει να γίνεται θύελλα,» φώναξε εκείνος γιατί πλέον κανείς δε μπορούσε να ακούσει τον άλλον καθαρά από τον δυνατό άνεμο!

 

«Α χα χα χα,» ακουγόταν η φωνή του Πιβς που τον έπαιρνε ο άνεμος, μα φαινόταν να το ευχαριστιέται!

 

«Ωωωω, τι είναι αυτό, τι γίνεται; Νιώθω σοβαρές παρεμβολές που δε μ’αφήνουν να δω το μέλλον! Το Εσωτερικό μου μάτι θολώνεται! Φταίει αυτό το ξόρκι, αυτό το ξόρκι σας λέω! Ποτέ δεν ήταν δεκτική η δεσποινίς Γκρέιντζερ με τη μαγεία μου και τώρα με σταματάει το ξόρκι της!»

 

 

«Ας κάνει κάποιος την τρελή να σκάσει!»

 

Τα μαλλιά τους χόρευαν σαν τρελά στον άνεμο που λυσσομανούσε! Με το ζόρι έβλεπαν τους διπλανούς του, τα πάντα ήταν θολά και σκόνη έμπαινε στα μάτια τους. Τα λόγια του Χάρι ταξίδευαν στα αυτιά τους όμως, κι έκαναν τις τρίχες στο δέρμα τους να σηκώνονται ολόρθες —είχε κάτι το απόκοσμο η φωνή του. Και ξαφνικά όλα τα μπουκάλια τους έσπασαν! Η άμμος ενώθηκε με τη σκόνη και όλα γίνανε ένα! Δεν έβλεπαν τίποτα μπροστά τους, γιατί τώρα ο άνεμος τους περικύκλωσε και στροβιλιζόταν. Ήταν τόσο δυνατός, που ένιωθαν τα σώματά τους να σηκώνονται από το έδαφος.

 

Κι εκεί που η θύελλα ήταν έτοιμη να τους πάρει όλους μακριά, φωνές και τσιρίδες χάνονταν στην φασαρία, ο αέρας σταμάτησε ΄ για ένα δευτερόλεπτο, ο χρόνος σταμάτησε. Και μετά, όλα έπεσαν κάτω: άμμος, σκόνη, περγαμηνές που παρασύρθηκαν, φαγητά, μέχρι κι ο Πιβς ακόμα, όλα κάτω.

 

Αμήχανα, κοίταξαν γύρω τους. Το φάντασμα σηκώθηκε κι άρχισε να γελάει. «Ας το ξανακάνουμε~»

 

«ΌΧΙ Πιβς,» ακούστηκαν πολλοί μαζί ΄ το φάντασμα γέλασε και πάλι.

 

«Αυτό…ήταν πρωτόγνωρο,» ομολόγησε ο Χάρι καθώς ξεσκόνιζε τον εαυτό του.

 

Πώς σήκωσε το κεφάλι του, είδε πως το δωμάτιο είχε αλλάξει: πλέον η τραπεζαρία χωριζόταν με έναν μικρό τοίχο από το υπόλοιπο δωμάτιο το οποίο φαινόταν να χωρίζεται σε πολλά περισσότερα μικρά δωμάτια.

 

«Και να και τα υπνοδωμάτιά μας,» είπε ο Νέβιλ χαρούμενος.

 

(Your President and GM)

Neville-Longbottom-neville-longbottom-22

 

 «Ακούστε με όλοι: όσοι θέλετε να φάτε, πάτε εκεί που ο Ρον βρήκε το φαΐ. Όσοι θέλετε να κοιμηθείτε, υπάρχουν πλέον κρεββάτια για όλους. Διαλέξτε τα δικά σας. Το μεγαλύτερο είναι για τον Ρον επειδή θα προσέχει και την Ερμιόνη. Πηγαίνετε όπου θέλετε.»

 

 

 

 

 

  1. John Crabs – Severus Snape  αθώος

  2. Babba - Marjorie Dursley

  3. OdyMonaxos - Gildroey Lockhart

  4. TheGunsmasha - Alastor Moody

  5. Osama Bin Laden - Garrick Ollivander

  6. BadBoy - Remus Lupin

  7. demonicMC - Draco Malfoy

  8. Keito - Luna Lovegood

  9. Theodore  :D - Dolores Umbridge

  10. Fandom -  Peeves 

  11. Black Kaiser – Kreacher

  12. Kai - Sybill Patricia Trelawny

Η νύχτα έπεσε.

 

 

Οι ρόλοι ξέρετε τις διαδικασίες.


Edited by Fallen_Mpougatsa, 17 March 2014 - 20:35.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#67 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 11 March 2014 - 18:08

Εκείνο το βράδυ δεν έγινε τίποτα απολύτως. Όλα κύλησαν ομαλά, ο ένοχος ήταν όντως ο Σνέιπ κι έτσι κανείς δεν προσπάθησε να κάνει τίποτα σε όσους κοιμούνταν το βράδυ…θα ήθελε να πει ο Χάρι, αλλά ίσως έγινε το ακριβώς αντίθετο! Αν και δυστυχώς κανείς δεν είχε έρθει αντιμέτωπος με κανέναν, δηλαδή δεν κατάφεραν να δούνε όχι το πρόσωπο, ούτε καν τον σωματότυπο του δράστη! Ήταν γυναίκα, ήταν άντρας; Δε μπορούσαν καν να ξεχωρίσουν.

 

Πάνω που είχε ξεκινήσει η επόμενη μέρα με τους καλύτερους οιωνούς – το γλυκό άρωμα του πρωινού να φτάνει στη μύτη του, ανάμεικτος με μυρωδιές φρεσκοστυμμένου χυμού πορτοκάλι – κι όλοι τρώγανε με όρεξη και ζωντάνια, φάνηκε και πάλι ο Ρον. Οι μαύροι κύκλοι είχαν σβηστεί κάτω από τα μάτια του, εξαιτίας του μακρύ ύπνου εχθές, όμως η ταλαιπωρία δεν είχε φύγει μαζί τους. Μάλιστα, είχε και μερικές καινούργιες αρκετά εμφανείς μελανιές στο πρόσωπό του.

 

Με το που ήρθε στο δυνατό φως που επέτρεπε το δωμάτιο, όλοι τον κοίταξαν έκπληκτοι.

 

«Ω, αν είναι δυνατόν,» αναφώνησε η Τρελόνι σκανδαλισμένη! «Το καημένο το παιδί το κάνανε έτσι…!»

 

«Ωωωω νεαρέ κύριε Ουέσλι,» άρχισε ο Λόκχαρτ με κάθε δραματική κίνηση που μπορούσε να σκεφτεί για να εμπλουτίσει τον λόγο του «είστε χτυπημένος. Ποιος κακούργος τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο στον προστάτη μας;»

 

Το μισό μάτι με το οποίο κοίταξε ο Ρον τον Γκιλντρόι δεν ήταν αρκετό, γιατί έτσι κι αλλιώς το ένα μάτι ήταν τόσο πρησμένο που δεν άνοιγε.

 

«Μη μου ξαναμιλήσεις,» του είπε επιθετικά στο τέλος «ποτέ ξανά. Εξαιτίας σου έγινα έτσι.»

 

Τα μάτια ταξίδεψαν από τον καταπονημένο Ρον στον απορημένο Γκιλντρόι πολλές φορές, μέχρι που ο Χάρι βρήκε τη φωνή να ρωτήσει:

 

«Τι εννοείς;»

 

«Εννοώ ότι είναι ηλίθιος!»

 

«Παρακαλώ πολύ,» έκανε προσβεβλημένο πέρα από κάθε λογική ο ξανθός μάγος «μη μου ξαναμιλήσετε--!»

 

«Αυτό το ξέρουμε,» τον έκοψε ο Μαλφόυ «το θέμα είναι τι έκανε τώρα. Και γιατί.»

 

«Εχθές το βράδυ, δεν είχε μία ώρα που πήγατε όλη για ύπνο, κι όπως είχα αποφασίσει να κάνω, ήδη περιπολούσα τους μικρούς διαδρόμους. Α και δεν είναι τεράστιο το μέρος, δεν έχετε ιδέα πόσο δαιδαλώδες μπορεί να είναι οπότε δε μπορούσα να ελέγχω τους πάντες ταυτόχρονα…αλλά δε μπορούσα και να μείνω πάντα κοντά σε σας του δυο» έδειξε τον Χάρι και τον Νέβιλ «γι αυτό άρχισα να απομακρύνομαι.

 

Και καλά που το έκανα! Πάνω ακριβώς στη στροφή, βλέπω:»

 

 

 

Το προηγούμενο βράδυ…

 

 

Αν και το σκοτάδι εκεί μέσα ήταν πυκνό, χωρίς κανέναν τρόπο να το σπάσει κάποιος  που να μην ήταν μαγικός, τα μάτια του Ρον είχαν από πολύ ώρα πριν συνηθίσει τις σκιές. Ήξεραν που να τρέξουν για να καταφέρουν να δουν σιλουέτες να κινούνται, και πάντα με το ραβδί του έτοιμο σε περίπτωση που γίνει κάτι.

 

Η αλήθεια ήταν πως ακόμα κι ο ίδιος θεωρούσε τον Σνέιπ ένοχο, γι αυτό απόψε έστω κι αν περιπολούσε, δεν ήταν το ίδιο με εχθές, που ανά πάσα στιγμή ήταν σε εγρήγορση. Όχι, τώρα οι μυς του ήταν χαλαροί και μάλιστα, δύο – τρεις φορές, είχε ρισκάρει λίγο μαγικό φως για να καταφέρει να δει κάτι συγκεκριμένο που μπορεί να του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

Αρκετή ώρα προστάτεψε τους δύο φίλους του λοιπόν, ώρα να πήγαινε και σ’άλλα δωμάτια ”σκοπός”. Απομακρύνθηκε με αργά, αλλά όχι απαραίτητα ήσυχα βήματα. Πώς όμως πήρε την πρώτη στροφή στα δεξιά και κοίταξε εμπρός του, το είδε: μια σιλουέτα, πολύ μακρινή για να ξεχωρίσει μέχρι και ύψος, άρχισε να τρέχει μακριά! Χάθηκε πίσω από τη δεύτερη στροφή πάλι δεξιά ΄ ο Ρον μπήκε σε καταδίωξη! Άναψε το ραβδί του, αδιάφορος για το αν γινόταν στόχος ή όχι πλέον. Κι όσο έτρεχε, τόσο πιο πολύ ένιωθε πως πλησίαζε τη λεία του! Κι εκεί που πήρε τη στροφή κι αυτός—!

 

«Α!»

 

Πετάχτηκε πίσω! Ένα δυνατό ξόρκι τον απώθησε ΄ τα χρώματα ήταν τόσο έντονα που τύφλωσαν για πολλά δευτερόλεπτα. Το ραβδί του τώρα είχε πέσει κάτω, μα δεν έχασε το κουράγιο του: ψηλάφιζε στα τυφλά μέχρι να ξανασυνηθίσει, με την ελπίδα ότι θα το έβρισκε πριν έρθει το δεύτερο ξόρκι και τον κάνει ένα με το πάτωμα.

 

Όμως αυτό ποτέ δεν έγινε: από εντελώς διαφορετική μεριά ήρθε ένα δεύτερο ξόρκι, που τον έριξε πάλι κάτω στο πάτωμα! Και πριν σηκώσει το κεφάλι του, τα χέρια του ακόμα να τρέχουν σαν τρελά πάνω στο κρύο πάτωμα, είδε δύο ραβδιά να φορτίζονται με μια νοσηρή λάμψη…δεν υπήρχε αμφιβολία στο μυαλό του, τον περίμεναν δύο Ασυγχώρητες κατάρες στα άκρα των ραβδιών, που όσο πήγαιναν, πλησίαζαν περισσότερο. Κι ακόμα δεν είχε βρει το δικό του.

 

Οι λάμψεις σηκώθηκαν –άρα και τα χέρια ΄ άρχισαν να σχηματίζουν την καμπύλη  ΄ και το ραβδί του ακόμα άφαντο…έπρεπε να πάρει μια απόφαση: χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, όρμησε πάνω στη λάμψη που κινούνταν πιο γρήγορα! Απέφυγε το ξόρκι για λίγα χιλιοστά, μα κατάφερε, το ήξερε, να ρίξει κάτω έναν από τους δύο. Άρπαξε ό,τι κατάφερε – ένα πόδι – και τράβηξε με όλη του τη δύναμη! Έχασε έδαφος, αλλά αμέσως μετά άρχισε να τον κλωτσάει για να αφήσει το πόδι!

 

«Α, άου, α, κόφτο, σταμάτα, πονάω, άου!»

 

Μια καινούργια λάμψη εμφανίστηκε πίσω του κι αμέσως κατάλαβε πως με δύο μαζί δε θα τα έβγαζε πέρα. Παράτησε το πόδι, κύλησε στο πλάι κι αμέσως άρχισε να ψάχνει το ραβδί του εκ νέου. Όμως, σε ταχύτητα που δεν περίμενε να αναπτύξει κανείς μέσα σε αυτούς τους διαδρόμους, ο δεύτερος πέρασε από δίπλα του, σήκωσε τον άλλον κι άρχισαν να απομακρύνονται. Μόλις βρήκε το ραβδί του κι άρχισε να τρέχει από εκεί που τους άκουσε να χάνονται, δε βρήκε τίποτα πέρα από σκοτάδι και ησυχία.

 

«Κι αυτό έγινε!»

 

Όλοι τον άκουσαν προσεχτικά ΄ γι αυτό όλοι είχαν την ίδια απορία, όπως εκφράστηκε από τον Χάρι: «…δεν καταλαβαίνω, ο Λόκχαρτ που κολλάει σε αυτό;»

 

«Α, πουθενά. Απλώς ήθελα να βρίσω κάποιον.»

 

«Κύριε Ουέσλι, θα σας παρακαλούσα πολύ να μην-!»

 

«Και δεν τους ξαναείδες,» διέκοψε ο Νέβιλ με αγωνία;

 

«Όχι δυστυχώς. Αν έπρεπε να μαντέψω, μάλλον τους έπιασα ενώ προσπαθούσαν να ξεφύγουν από κάτι, γιατί αυτός που είδα πήγαινε εξαρχής βιαστικά, κι όχι γιατί με είδε. Τώρα τι ήταν αυτό…δε μπορώ να ξέρω δυστυχώς.»

Χασμουρήθηκε. «Όπως και να χει, παίδες, συγγνώμη αλλά δεν ήταν ο Σνέιπ ο ένοχος. Πάω να την πέσω τώρα,» τελείωσε, αρπάζοντας ένα καπκέικ από τα πολλά και κίνησε για το κρεββάτι του.

 

«Κρίτσερ,» γύρισε αμέσως ο Χάρι στο σπιτικό ξωτικό «μπορείς να ελευθερώσεις τον Σνέιπ από τον ύπνο του;»

 

«Όχι, πρέπει να περιμένεις τις τρεις μέρες το ελάχιστο,» πληροφόρησε με περισσή αυταρέσκεια.

 

«Στο καλό, ένας λιγότερος! Πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα στους άλλους…»

 

 

Πάλι καλά; Ναι, για σας, ένας από όλους τους παρευρισκομένους σκέφτηκε ενοχλημένος, όσο κι αν δεν το έδειχνε η προσεγμένη έκφραση ανησυχίας που φορούσε . Αν δεν ήταν εκείνη η ενοχλητική παρουσία που μας τρόμαξε τελευταία στιγμή και τους δύο, τουλάχιστον ένας ακόμα θα ήταν εκτός τώρα. Είχανε πάει σ’ένα δωμάτιο, δεν τους ένοιαζε ποιο, για να «αποχαιρετίσουν» έναν από τους εναπομείναντες έντεκα.

 

Μα πως είχαν τα ραβδιά του παρατεταμένα, τελευταία στιγμή έγινε θόρυβος και κάποιος ή κάποια ακούστηκε δίπλα τους, έτοιμο να φωνάξει. Το έριξαν αναίσθητο με ένα απλό ξόρκι, μα το κακό είχε ήδη γίνει γιατί το άτομο που ήθελαν να σκοτώσουν ξύπνησε.

 

Πώς πήγαν να ξανασκοτώσουν, ένα ξόρκι πέταξε τον δράστη μακριά! Ο άλλος ακολούθησε αμέσως και πριν το καταλάβουν, έπεσαν πάν στον ενοχλητικό Ρον! Δεν ήξεραν αν το θύμα τους έμαθε ποιος ή ποια τον προστάτεψε, αλλά αυτοί ποτέ δεν κατάφεραν να το μάθουν…

 

(your president and GM)

Neville-Longbottom-neville-longbottom-22
«Πολλά τα ανησυχητικά νέα, και κυρίως το γεγονός πως τελικά είναι δύο με το μέρος του εχθρού και κανείς από αυτούς τους δύο δεν έχει βρεθεί. Μακάρι να ήταν ο Σνέιπ, πραγματικά το ήθελα, γιατί αυτό θα σήμαινε πως θα μπορούσαμε να πάμε πίσω μία νωρίτερα αλλά… φρούδες ελπίδες. Όπως και να χει, πρέπει να επαναληφθεί όλη η διαδικασία από την αρχή. Συγγνώμη για την καθυστέρηση μα εσείς θα βρείτε τον ένοχο, εν τέλει, εσείς έχετε τον τελευταίο λόγο. Γι αυτό βάλτε τα δυνατά σας και αποφασίστε σωστά. Εξαρτώνται πολλά παραπάνω από ότι μπορείτε να φανταστείτε πάνω σας…»

 

 

  1. John Crabs – Severus Snape  αθώος
  2. Babba - Marjorie Dursley
  3. OdyMonaxos - Gildroey Lockhart
  4. TheGunsmasha - Alastor Moody
  5. Osama Bin Laden - Garrick Ollivander
  6. BadBoy - Remus Lupin
  7. demonicMC - Draco Malfoy
  8. Keito - Luna Lovegood
  9. Theodore  :D - Dolores Umbridge
  10. Fandom -  Peeves
  11. Black Kaiser – Kreacher
  12. Kai - Sybill Patricia Trelawny

 

Η μέρα ήρθε.

 

Κανείς δεν πέθανε, kudos στον healer.

 

Η νύχτα πέφτει την Παρασκευή στις 12:00 το βράδυ.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#68 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 11 March 2014 - 18:36

Alastor "Mad Eye" Moody
Barty_Crouch_Jr._impersonated_as_Alastor


Αίσχος! Τόσα χρόνια χρυσούχος δεν έχω ξαναδεί πιο χαζές αποφάσεις! Τι άλλο να κάνουν δηλαδή οι ένοχοι να σηκώσουν το χέρι? Δεσποινίς Luna(Keito) δε ξέρω αν μισείτε τόσο τον Potter και αποφασίσατε να γίνεται θανατηφαγος ή δε χονευατε την wannabe-πεθερά σας και την βγάλατε από την μέση για να συμμετέχετε στις οικογενειακές ιστορίες αλλά η συμπεριφορά σας είναι αρκετή για να σας δώσω ψήφο.

Τι στο καλό Lupin(Badboy) με μέθοδο του ατόπου ψηφίζεις εσύ? Κατάλαβε πως δεν είμαστε στο σχολείο πια. Μα καλά τόσο πολύ σας έχει τυφλώσει το νεαρό της ηλικίας της? Να θυμίσω πως ο Riddle ξεκίνησε σε αυτήν την ηλικία να συσσωρεύει οπαδούς.

Malfoy(demonicMC) σου αναθέτω εργασία με τίτλο: Οι εντυπώσεις μου από τα πεπραγμένα του πρώτου γύρου. Θα την διορθώσω προσωπικά.
Επίσης έχεις δώσει 3 διαφορετικές ψήφους χωρίς μισό επιχείρημα. Αν ξανασυμβεί θα μείνεις μεταξεταστεος.

Εφόσον το τρελοκοριτσο είναι όντως ένοχο θεωρώ πολύ πιθανόν κάποιος από τους συνυποψηφίους να είναι επίσης.

Αν ο healer είναι ένας από αυτούς που ήταν στην ισοψηφία να αποκαλύψει τον ρόλο του για να μη τον υποπτεύομαστε.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#69 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 11 March 2014 - 18:37

Τρελόνι

trelawney.jpg

 

"Malfoy (demonic) δεν ήσουν ποτέ ιδιαίτερα προσεχτικός μαθητής στο μάθημά μου, ίσως έτσι εξηγείται ότι έδωσες βιαστικά την ψήφο σου στον συνάδελφο Λούπιν (BadBoy) όταν όλα έδειχναν δυσοίωνα μετά από τόσο παρότρυνση, αν ο συνάδελφος είναι ένοχος εξηγείται γιατί δεν μπορούσες να αλλάξεις και την ψήφο σου αφού ούτως ή άλλως δεν είχες και κανένα επιχείρημα γι' αυτήν, φίδι κολοβό! Δεν περίμενες φαίνεται ότι οι υποψίες θα στραφούν ξαφνικά προς τη Λούνα (Keito) ξαφνικά. Περίεργος και ο συνάδελφος (BadBoy) που υποστήριξε την ψήφο του με βάση την αθώα εικόνα της νεαρής και έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον συνάδελφο Σέβερους(John Crabs) ενώ η Λούνα και ο Μαλφόι είχαν πολύ πιο ύποπτη συμπεριφορά."


ySss0UF.jpg


#70 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 11 March 2014 - 20:05

Madam Undersecretary Professor Dolores Jane Umbridge

30j5jky.jpg

 

*στρογγυλοκάθεται στο μοναδικό σκαμπό της τραπεζαρίας, μακρία από όλους*

 

«Ο καθηγητής Σνέιπ, κρίμα; Ας πούμε. Τουλάχιστον έφτιαξε το φίλτρο! Έκανε το κομμάτι σε όλη αυτήν την τρέλα. Ποτέ δεν έλεγξε όμως, τους έρμους τους πάτους των ποτηριών για να βρει ποιός είχε χρησιμοποιήσει αντίδοτο στο φίλτρο! Αν με άκουγαν έστω τις μισές φορές οι μισοί άνθρωποι στους οποίους απευθύνομαι ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο, πιο οργανωμένο μέρος. Αλλά τέλος πάντων».

 

*χαμογελαστή κοιτάζει εξεταστικά τον χώρο*

 

«Α, μα βέβαια...! Καλή μου Τρελόνι, πώς είστε σήμερα; Το εσωτερικό σας μάτι... λειτουργεί καλύτερα από ότι τις προάλλες; Θα χαρώ πολύ να μου πείτε την μοίρα μου! Να κάνετε μια πρόβλεψη για εμένα! Ελάτε, καθίστε δίπλα μου, γλυκιά μου. Ναι ναι, όχι δεν έχει άλλο σκαμπό, αλλά μπορείτε κάλλιστα να πάρετε μια καρέκλα... φαντάζομαι; Χαίρομαι. Ξεκινήστε, αγαπητή, είμαι όλη αφτιά».

 

«Θα τα βάλω όλα σε τάξη. Θα αριθμήσουμε τα δωμάτια, θα βάλουμε κουπόνια για το φαγητό (με ημερομηνία λήξης) και θα αρχίσω επιθεωρήσεις σε δωμάτια σε τυχαίες χρονικές στιγμές. Θέλω ένα σωματείο για να περιπολεί τα βράδυα κάθε σκοτεινή γωνιά. Εμπρός, ποιός προσφέρετε, αγαπητοί μου;

ΕΜΠΡΟΣ. Je ferais régner l'ordre!»

 

*γεμάτη ενθουσιασμό, αναμένει*



#71 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 11 March 2014 - 20:09

Kreacher

 

701030_1303857838479_160.jpg?v=130385784

 

Ο Κρίτσερ έχει πάρα μα πάρα πολλά πράγματα να πει για το τι συνέβη την προηγούμενη μέρα και θα το κάνει λίγο αργότερα όταν βρει χρόνο. Προς το παρόν ήρθε η ώρα να βγάλουμε τον πασιφανέστατο δολοφόνο Malfoy (demonic)  ο οποίος στο κεφάλι δεν πήρε από την οικογένεια Black και μάλλον έχει καρφώσει και τη συμπαθέστατη συνεργό του (guess who?).

 

Επίσης, εγώ ήμουν ο προστάτης σας τα βράδια, σας προστάτεψα όλους μαζί αλλά αν είμαι σωστός στην εκτίμηση μου, Alastor "Mad Eye" Moody εσάς θα προσπάθησαν να ξεκάνουν.

 

 



#72 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 11 March 2014 - 22:01

Draco Malfoy

 

hermionepunch.gif

 

 

 

Τι είναι λοιπόν ένας δολοφόνος, μικρό βρώμικο ξωτικό (Black Kaiser);  Ένας παντογνώστης σχετικά με το ποιος είναι καλός και ποιος κακός, έτσι;

 

 

Σκεφτείτε αυτό, ως προς τη προηγούμενη ημέρα. Έστω ότι είμαι δολοφόνος και η Luna (Keito) συνεργάτρια μου.  Από τους 3 υπόλοιπους που ψηφίζουν, ο Gilderoy (Ody) ψηφίζει την Luna, η Luna τον Snape και ο Lupin (Badboy) τον Snape. Τέλος, εγώ σαν δολοφόνος, ψηφίζω τον Lupin (Badboy)Αυτό όμως, για κάποιο λόγο μας φέρνει κατ'ευθείαν στη κρεμάλα στον επόμενο γύρο. Πως βοηθάει αυτό το σκοπό των δολοφόνων ακριβώς; Πως μας αφήνει στο παρασκήνιο να κάνουμε τη δουλειά μας ενώ εσείς τρώγεστε μεταξύ σας; 

Δε το κάνει. Κατά τη γνώμη μου, αν ήμουν δολοφόνος, αυτό που θα έκανα είναι να ψήφιζα τη Luna (Keito) , ακόμα και αν ήταν συνεργός μου, ώστε να βρεθούμε σε δεύτερη ισοβαθμία. Από εκεί θα φρόντιζα να μείνω στην ψήφο μου, ώστε, αν αποδεικνυόταν αθώα μετά τη δεύτερη ισοβαθμία, να μπορούσα να πω "ουπς, λάθη γίνονται, δείτε όμως και τους άλλους που ψήφισαν το ίδιο", ενώ αν ήταν πραγματικά ένοχη θα μπορούσα να λέω "Good job Team, φάγαμε τον έναν πάμε για τους υπόλοιπους". Αυτό θα με κράταγε, αν δεν έλεγα μαλακίες για καναδυό γύρους ακόμα. Αποτέλεσμα; Πολύτιμος χαμένος χρόνος για τη πάρτη σας, ενώ παράλληλα σκοτώνω ανενόχλητος. Αν ο Snape (John Crabs)  αποδεικνυόταν αθώος, τότε η Luna θα έτρωγε λυντσάρισμα στον επόμενο γύρο, αν βέβαια δεν είχα ψηφίσει σαν χαζός, ώστε να τραβήξω τα βλέμματα πάνω μου. 

Το point μου; Ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκομαι σε αυτή τη θέση είναι ότι είμαι ένας αθώος που έπαιξε πάρα πολύ άσχημα  τα χαρτιά του και τώρα αντιμετωπίζει λυντσάρισμα γι'αυτό.  Δύσκολο να το πιστέψετε μεν, αλήθεια δε. 

 

Φυσικά μπορείτε να με σκοτώσετε έτσι και αλλιώς και να μάθετε με το σκληρό τρόπο ότι κάνετε λάθος, ενώ οι δολοφόνοι ανεβαίνουν στο bandwagon ψηφίζοντας εμένα και βάζοντας άλλους να πληρώσουν τη νύφη.  Είμαι ανοιχτός σε ερωτήσεις σχετικά με την απίστευτα χαζή συμπεριφορά μου, 24/7 τώρα και τη Κυριακή του Πάσχα.

 

Τώρα, για την άλλη κατηγορία του σήμερα, Τρελόνι (Kai)   ,  οι ψήφοι βρίσκονταν ήδη πάρα πολύ κοντά, υπήρχε ισοβαθμία άλλωστε,  άρα έτσι και αλλιώς ήταν ύποπτη, ακόμα και από μερικούς, οι οποίοι μπορούσαν να κινούνται ελεύθερα, γιατί μπορούσαν να μιλάνε πολύ και να λένε λίγα  χωρίς να δείχνουν πραγματικά με το δάχτυλο γιατί δεν χρειαζόταν να ψηφίσουν οι ίδιοι. Ο συνάδελφος (badboy), σας όμως ψήφισε καθαρά βασισμένος στο RP μου φαίνεται, ενώ η βαρύτητα είχε ήδη αλλάξει προς τη Luna (Keito) και σε μένα, τον έπαιρνε να δώσει τη ψήφο του σε αυτή. Είτε λοιπόν δεν κοίταξε τα τελευταία ποστ των υπολοίπων, τα οποία έδιναν στοιχεία για την ενοχή της, είτε δεν τον ένοιαξε ότι υπήρχαν, είτε ακόμα προστάτευε συνεργό. Και βλέποντας ότι είχα μπει πλέον και εγώ στο χορό, καθ'ησυχάστηκε ξέροντας ότι τουλάχιστον εγώ θα έτρωγα μια σφαίρα για τις βλακείες που έκανα στο πρώτο γύρο. 

 

Οπότε, I'm calling you out on that, Wolf (Badboy) . Ότι και να γίνει πλέον, ξέρω ότι προσπάθησα να αναλύσω από τη μεριά μου τα πράγματα όσο καλύτερα μπορούσα.

 

 

edit για εικόνα


Edited by demonicMC, 11 March 2014 - 22:04.


#73 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 11 March 2014 - 22:47

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor_Moody10.jpg

Ο συνάδελφος (badboy), σας όμως ψήφισε καθαρά βασισμένος στο RP μου φαίνεται, ενώ η βαρύτητα είχε ήδη αλλάξει προς τη Luna (Keito) και σε μένα, τον έπαιρνε να δώσει τη ψήφο του σε αυτή. Είτε λοιπόν δεν κοίταξε τα τελευταία ποστ των υπολοίπων, τα οποία έδιναν στοιχεία για την ενοχή της, είτε δεν τον ένοιαξε ότι υπήρχαν, είτε ακόμα προστάτευε συνεργό. Και βλέποντας ότι είχα μπει πλέον και εγώ στο χορό, καθ'ησυχάστηκε ξέροντας ότι τουλάχιστον εγώ θα έτρωγα μια σφαίρα για τις βλακείες που έκανα στο πρώτο γύρο.

Και πως ήταν τόσο σίγουρος ο Lupin(Badboy) ότι θα λιντσάρουμε εσένα και όχι αυτόν? Και οι 2 το ίδιο λάθος κάνατε και μάλιστα αυτός ψήφισε το ίδιο με Luna(Keito). Εξάλλου ήδη εγώ τον έβαλα στους πιθανότερους όπως και εσένα. Αυτό που λές δεν είναι απόλυτο. Ή ο λύκος είναι κακός δολοφόνος ή απλώς παίζει μόνο RP, και θεωρώ το δεύτερο πιο πιθανόν.

Επίσης γιατί αφού παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος δεν ψηφίζεις την Luna(Keito) τώρα αλλά συνεχίζεις με την ίδια ψήφο? Δηλαδή δε σε πεισαμε ακόμα?
Τέλος γιατί από την αρχή που έκανα τον περίφημο λόγο με τους μάλλον αθώους και μάλλον ενόχους μου λόγω RP το τρελοκοριτσο δε παρέλειψε ούτε μια φορά να πει : δε νομίζω πως είναι ο Malfoy(demonicMC), πρέπει να είναι κάποιο κοντινό πρόσωπο. Κάθε φορά, σε κάθε post.

Συμφωνώ μαζί σου Kreacher(Black Kaiser), εγώ πρέπει να ήμουν ο στόχος μιας και ήμουν ο,μόνος που ασχολήθηκα και με τους 2 τους, οπότε θα έκανα εξαιρετικό ξεκάρφωμα. Αν την βγάλουμε καθαρή από δώ θα φροντίσω να σου δώσω καμιά κάλτσα Potter επιτρέποντος.

Συνεχίζω να πιστεύω πως η Luna(Keito) πρέπει να φύγει τώρα, όσο ένοχη και ας δείχνει η ξανθιά νυφιτσα. Θα δώσει περισσότερες απαντήσεις η φαντασιόπληκτη.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#74 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 11 March 2014 - 23:21

Draco Malfoy

 

 

 

 

Γιατί, αν πέθαινε ο Snape (Crabs) και αποδεικνυόταν αθώος, θα κοιτούσατε αυτόματα αυτούς με το περισσότερο φως του προβολέα όπως και έγινε, είναι λογικό επακόλουθο. Δύο πιθανοί δολοφόνοι λάμπουν πολύ περισσότερο από έναν τυπά ο οποίος ψήφισε για να σωθεί. Δεν τον ένοιαζε ποιος θα πεθάνει, αρκεί να μην πέθαινε αυτός και είχε κάποιο άλλοθι για να δυναμώσει τη θέση του. 

 

Δε ψηφίζω τη Luna (Keito) γιατί είτε πεθάνω εγώ σε αυτό το γύρο, αποδεικνύοντας την αθωότητα μου, είτε αυτή, δίνοντας μας τη πραγματική της ταυτότητα, θέλω να πέσει λίγο παραπάνω φως στις κινήσεις του Lupin (Badboy) . Αν το κοινό είναι ανάμεσα σε μένα και τη μικρή, σίγουρα θα αλλάξω τη ψήφο μου προς εκείνη για να σώσω το τομάρι μου, και αν αποδειχτεί αθώα με χαρά θα σηκώσω το μεσαίο μου δάχτυλο ενώ θα με σκοτώνετε στο λυντσάρισμα του επόμενου γύρου γιατί θα ξέρω ότι οι δολοφόνοι κατάφεραν να μας κοροϊδέψουν τρεις φορές στη σειρά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πάντα δε προσπαθώ να προωθώ την ατζέντα των αθώων. Βλέπεις, από τη μεριά μου, δεν έχει σημασία αν αυτός που θα σκοτώσετε αυτό το γύρο είμαι εγώ, γιατί τουλάχιστον θα σας δώσει μια ιδέα σχετικά με το γίνεται, ή το τι σκεφτόταν αυτός ο αθώος τους τελευταίους δύο γύρους.

 

Για το τελευταίο σου ερώτημα, δυστυχώς ή ευτυχώς δε ξέρω και εγώ να σου απαντήσω. Είτε λόγω του RP, καθώς ο αφελής χαρακτήρας της Λούνα δε θέλει να πιστέψει ότι ένας συμμαθητής της είναι εμπλεκόμενος σε εν ψυχρώ δολοφονία, είτε επειδή ξέρει ότι είναι ένοχη και θέλει να με καρφώσει μαζί της στο φέρετρο, και βλέποντας τις βλακείες που έλεγα στο πρώτο γύρο, της διευκόλυνα κατά μεγάλο βαθμό αυτή τη προσπάθεια. 

 

 

edit για μικρό λάθος λόγω απροσεξίας


Edited by demonicMC, 11 March 2014 - 23:22.


#75 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 12 March 2014 - 00:00

Gilderoy_Lockhart_002.JPG

 

 

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ 

 

 

Ο πιο περιζήτητος εργένης

(μάγος και μη) 

όλης της Βρεττανίας

 

Αλλά ναι, θα παραμείνω εργένης

Και περιζήτητος

 

 

Κρίτσερ, μπορείς επιτέλους να αποφασίσεις ποιος είναι ένοχος; Πρώτα ο κύριος Λούπιν, μετά η δίδα Λάβγκουφ, τώρα ο νεαρός Μαλφόυ. Καλές οι προσπάθειες χειραγώγησης, αλλά δεν πιάνουν σε μάγους του επιπέδου μου. Δεν έχεις διαβάσει τις περιπέτειές μου απέναντι στο είδος σου, στις Περιπλανήσεις με τα ξωτικά; Στοιχειώδες, Γουώτσον. Οφείλεις να ενημερώνεσαι για τους συντρόφους και αντιπάλους σου σε μία τέτοια περιπέτεια. 

 

Δεν σε εμπιστεύομαι ακόμα, Κρίτσερ. Οι κινήσεις του νεαρού Μαλφόυ δεν με πείθουν, οι κινήσεις του κυρίου Λούπιν δεν με πείθουν, η σταθερότητά σου (η ποια ;) δεν με πείθει, η δίδα Λάβγκουφ με πείθει λιγότερο απ' όλους και ο τρόπος που προσπάθησε να σώσει το τομάρι της δεν μου άρεσε καθόλου. Ας την ξεφορτωθούμε αμέσως.

 

Μπράβο στον Healer!!!

Μπράβο λέμε ρε!!!

Μπράβο, μπράβο!!!

Φωτιά στα μπατζάκια μας...

 

Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον κύριο, την κυρία ή το πλάσμα που στέρησε από τους δολοφόνος την ευκαιρία να σκοτώσουν την λιγότερο σημαντική στιγμή. 

Συγχαρητήρια που δεν έχουμε κανένα απολύτως στοιχείο περισσότερο απ' ότι χθες το βράδυ.

Τώρα αν τα πράγματα φτάσουν στο αμήν, οι δολοφόνοι μπορούν να δράσουν ανενόχλητοι.

 

Αναρωτιέμαι μήπως είναι η καθηγήτρια Τρελόνι, η οποία ποτέ δεν μου έδωσε την εντύπωση υγιούς μυαλού. Η αγάπη της για τους καπνούς και τα φτηνά κόλπα θολώνει την κρίση της... Ή ο αναιδέστατος Πίβς που σκάρωσε άλλη μια φάρσα.

 

Μπράβο ρε!!!

 

edit: go home text editor, you're fuckin drunk

edit 2: 36άρια, navy blue. τι δε σ' αρέσει, ρε;!


Edited by OdyMonaxos, 12 March 2014 - 00:02.




Also tagged with one or more of these keywords: η νύχτα πέφτει, χαρακτήρες, παίχτες, rp, harry potter