Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

η νύχτα πέφτει χαρακτήρες παίχτες rp harry potter

  • This topic is locked This topic is locked
213 replies to this topic

#46 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 09 March 2014 - 12:03

Μαντέψτε βρε! Ισοπαλία! Τετραπλή!

Αχεμ, λοιπόν. Έχουμε και λέμε:

 

 

 

 

Luna Lovegood (Keito) 2 ψήφοι.
Severus Snape (John Crabs) 2 ψήφοι.
Gilderoy Lockhart (OdyMonaxos) 2 ψήφοι.
Remus Lupin (BadBoy)  2 ψήφοι.

 

Πάμε λοιπόν σε μια μικρή παράταση μέχρι και αύριο το πρωί στις 10 - σήμερα θα λείπω -. 

Θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο οι παρακάτω και μόνο έναν από τους τέσσερις παραπάνω:


BadBoy (Remus Lupin)
Keito (Luna Lovegood)
demonicMC (Draco Malfoy)
OdyMonaxos (Gilderoy Lockhart)

 

Αρχίστε!


Edited by Fallen_Mpougatsa, 09 March 2014 - 12:07.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#47 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 09 March 2014 - 13:31

Kreacher

 

521958_1282465393975_full.jpg

 

 

Ο Kreacher παροτρύνει τους πανάθλιους Luna Lovegood(Keito), Gilderoy Lockhart(OdyMonaxos) και το καμάρι των μάγων τον  Draco Malfoy(demonicMC) να ψηφίσουν τον άθλιο λυκάνθρωπο. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο Kreacher θα αναλάβει την ευθύνη της επιλογής του.

 



#48 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 09 March 2014 - 14:28

Alastor "Mad Eye" Moody
Barty_Crouch_Jr._impersonated_as_Alastor

Άλλες ζωές? Έχω ακούσει για μαγείες και μαγείες αλλά αυτό είναι πρωτάκουστο κύριε Olivander(Osama), προσέξτε μη σας φορολογήσουν και για κάτι άλλο εκτός από έναν απλό ραβδοποιό. Ας είναι για τώρα θα εμπιστευτώ την 'γκαντεμιά' ως τον λόγο της σιωπής σας αν και δεν μου άρεσε ότι δώσατε ψήφο για τον ίδιο λόγο. Ίσως να θέλατε να αξιολογήσετε την απαντήση του Lupin(Badboy) δεν μπορώ να κρίνω.

Όσο για σένα Lupin(Badboy) προσωπικά δεν μου εμπνέεις φόβο αλλά η απάντηση σου είχε αντιφάσεις. Αν ήσουν αμίλητος γιατί ήθελες να προσέξεις τις αντιδράσεις τότε γιατί έδωσες ψήφο ως άμυνα? Δεν ήταν ότι κινδυνεύεις και πολύ, τετραπλή ισοβαθμία ήτανε και σίγουρα δεν ήσουν ο κύριος ύποπτος. Ωστόσο έχω δει αντίστοιχες συμπεριφορές στο παρελθόν οδηγουμενες από τον φόβο και από εμένα τον ίδιο, οπότε το βλέπω περισσότερο ως άμυνα ενός αθώου παρά ως τέχνασμα ενόχου.

Kreacher(Black Kaiser) το ότι θεωρήσε μάλλον αθώος δε σημαίνει πως μπορείς να αναλαμβάνεις τέτοιες ευθύνες. Όπως το βλέπω βέβαια το κανείς περισσότερο για να αποδείξεις ότι είσαι σίγουρα μη ένοχος καθώς δε θα έπαιρνες τέτοιο ρίσκο αν ήσουν.

Για τον Snape(John Crabs) δεν έχω άποψη μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ο Lockhart(Odymonaxos) είναι λιγότερο ύποπτος αλλά δεν μου αρέσει το ότι περιμένει για να ψηφίσει χωρίς να συμμετέχει πολύ εκτός και αν αυτό που έχει ο Olivander(Osama) είναι κολητικό.

Για μένα το τρελοκοριτσο(Keito) παραμένει η καλύτερη επιλογή κυρίως για τον τρόπο παιχνιδιού της που θυμίζει περισσότερο δολοφόνο αλλά και λόγω των στοιχείων που θα έχουμε αν βρει αθώα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#49 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 09 March 2014 - 17:24

Luna Lovegood

Luna.JPG

 

Απ'ότι βλέπω κανείς από τους υπόλοιπους δεν έχει μιλήσει ακόμη. Κρίμα...

 

Όπως ξαναείπα και πριν, μου φαίνεται λίγο περίεργο το να έχει διαπράξει αυτές τις απόπειρες κάποιος ο οποίος είναι γνωστός εχθρός του Χάρι, ή κάποιος ο οποίος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Ο Malfoy (DemonicMC) δηλαδή μου φαίνεται λιγότερο πιθανό να είναι ο άνθρωπος που ψάχνουμε.

 

Ακόμη, δεν μου έχει φανεί πως οι κύριοι Lockhart(OdyMonaxos) και Lupin (BadBoy) έχουν δείξει κάποια περίεργη συμπεριφορά μέχρι στιγμής.

 

Ο κύριος Snape (John Crabs) όμως αργεί υπερβολικά να φτιάξει το φίλτρο σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή, παρόλο που είναι καθηγητής...

 

Ίσως κάποιο πλάσμα έξω να μπορούσε να μας δώσει μια πιο λογική απάντηση. Πολλές φορές γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμάς.



#50 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 09 March 2014 - 21:21

Draco Malfoy

 

dracopng.jpg

 

Imma go with the werewolf (badboy) on this one.



#51 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 09 March 2014 - 23:17

220px-Aunt_marge_hp.jpg

Marjorie Eileen Dursley(Babba)

 

Είναι δυνατόν να μην το βλέπετε;

Luna(keito) δεν την νοιάζει καν ποιος θα βγει, απλώς διάλεξε αυτόν που δεν έχει ψήφο, καθότι είναι ο μόνος που δεν μπορεί να ανταποδώσει.

Ίδια συμπεριφορά με πριν. Κανένα ενδιαφέρον για το ποιος είναι πραγματικά ένοχος, μόνο να μην μπει στο μάτι κανενός και κινδυνέψει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάτι να κρύψει.


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#52 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 10 March 2014 - 00:13

Kreacher

 

kreacher_2_stickers-r0ff1be86f02e4a60a84

Η μαγκλ(Babba) έχει απόλυτο δίκιο.



#53 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 March 2014 - 00:26

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor-Moody.jpg

Να προσθέσω ότι ενώ ψηφίζει αυτόν που δεν μπορεί να ανταπαντήσει, σπεύδει να αθωώσει τους άλλους 3 για να κερδίσει εντυπώσεις.

Σε περίπτωση που είμαστε και οι τρεις σωστοί και είναι ένοχη, προφανώς και οι άλλοι 3 υποψήφιοι και οι Dursley είναι αθώοι. Νομίζω εγώ και ο Kreacher(Black Kaiser) θα έχουμε επίσης απόδειξη την αθωότητά μας σε μεγάλο βαθμό.

Lockhart(Odymonaxos) και Lupin(Badboy) ψηφίστε σωστά εσείς τουλάχιστον.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#54 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 10 March 2014 - 00:40

Kreacher

 

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor-Moody.jpg



 και οι άλλοι 3 υποψήφιοι και οι Dursley είναι αθώοι.
 

 

 

Η μαγκλ κατά 99% είναι, φάνηκε και πριν. Για τους άλλους όχι απαραίτητα. Ας μην αποκλείσουμε τελείως την περίπτωση να έχει τύχει να είναι δύο ένοχοι μέσα στη λίστα των υποψηφίων, εξαιρουμένου του Snape(John Crabs) δηλαδή. Και τώρα που η Luna(Keito) εκτέθηκε τόσο πολύ + αναφέρθηκε αυτό, και να υπάρχει ο συνένοχος της μέσα δεν θα κάνει το λάθος να μην την ψηφίσει. Αλλά ας δούμε αν είναι πράγματι ένοχη και αν ναι δεν χρειάζονται τζογαρίσματα πια. Ας πάμε βήμα-βήμα μετά.



#55 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 10 March 2014 - 01:25

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

 

 

 

Άλλες ζωές? Έχω ακούσει για μαγείες και μαγείες αλλά αυτό είναι πρωτάκουστο κύριε Olivander(Osama), προσέξτε μη σας φορολογήσουν και για κάτι άλλο εκτός από έναν απλό ραβδοποιό. Ας είναι για τώρα θα εμπιστευτώ την 'γκαντεμιά' ως τον λόγο της σιωπής σας αν και δεν μου άρεσε ότι δώσατε ψήφο για τον ίδιο λόγο. Ίσως να θέλατε να αξιολογήσετε την απάντηση του Lupin(Badboy) δεν μπορώ να κρίνω.

 

 

 

Κύριε Moody (TheGunsmasha), με συγχωρείτε, αλλά δεν διατύπωσα σωστά αυτό που ήθελα να πω. Αυτό που εννοούσα είναι ότι, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όταν ένα μέλος της οικογένειας Ollivander μπλέκεται σε μια κατάσταση παρόμοια με την δικιά μας, πάντα καταλήγει νεκρό από τις πρώτες κιόλας μέρες, κάτι που κουράζει αφάνταστα το φάντασμα της οικογένειας μας, τον Osamaburg Ollivander. Αν δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ, τότε μπορείτε απλώς να διαβάστε την ιστορία του θείου μου, Jesus Ollivander, o οποίος αναγκάστηκε να μείνει κλειδωμένος σε ένα μαγικό εργαστήριο γεμάτο παρανοϊκούς και κατέληξε νεκρός από την δεύτερη νύχτα. Αν και αυτό δεν σας πείθει, ρωτήστε να μάθετε και για την μακρινή μου ξαδέρφη, την Frederica Bernkastel-Ollivander, διάσημη μάγισσα της Γερμανίας, η οποία αφότου έμεινε αποκλεισμένη σε ένα χωριό στην Άπω Ανατολή, σκοτώθηκε την δεύτερη κιόλας μέρα από τους μανιακούς κατοίκους του.

 

Όσο για την ψήφο μου, δεν θυμάμαι να είπα ή να υπονόησα ότι την έδωσα στον Lupin λόγω της οικογενειακής "γκαντεμιάς" ή της ησυχίας μου. Έδωσα την ψήφο μου στον κύριο Lupin (Badboy), για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί εμπιστεύτηκα την διαίσθηση του Kreacher (Black Kaiser), καθώς έκανε το, κατά την γνώμη μου, πιο στοχαστικό σχόλιο από όλα όσα είχαν γίνει και η τυχόν αποκάλυψη του τι είναι ο Lupin θα σήμαινε ότι θα μπορώ είτε να εμπιστευτώ λίγο παραπάνω, είτε να υποψιάζομαι λίγο περισσότερο (ανάλογα με το τι θα αποδεικνυόταν ο Lupin) το ξωτικό, που φαίνεται ότι μπορεί να σκεφτεί λίγο πιο ψύχραιμα από εμάς τους ανθρώπους. Ο δεύτερος λόγος είναι αυτός που μόλις είπατε. Η απάντησή του, παρεμπιπτόντως, δεν με πείθει αλλά θα εξηγήσω αργότερα το γιατί.

 

Όσο για την Luna (Keito) και την συζήτηση που έχει προκύψει γύρω από το πρόσωπό της, συγγνώμη αλλά θεωρώ ότι έχετε άδικο. Κανένας από εσάς δεν είναι στην θέση που βρίσκεται αυτή, δηλαδή κλειδωμένη σε μια τετραπλή μονομαχία για το ποιος θα πεθάνει. Είναι απολύτως λογικό για έναν αθώο να τον νοιάζει περισσότερο το να μην πεθάνει αυτός από το ποιος θα πεθάνει σε μια τέτοια περίπτωση, όχι επειδή έχει κάτι να κρύψει αλλά επειδή δεν ξέρει αν κρύβουν ή δεν κρύβουν κάτι οι άλλοι, όσα και αν έχουν ειπωθεί που μπορεί να υποδεικνύουν στην αθωότητα τους. Είναι δηλαδή πιο σίγουρη για την δικιά της αθωότητα παρά για την αθωότητα των άλλων. Η ψήφος της υποδηλώνει ακριβώς αυτό. Δεν την ενδιαφέρει ποιος από τους άλλους τρεις θα πεθάνει, και έτσι ψηφίζει τον Snape (John Crabs), ο οποίος παρ'ότι συμφωνώ ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή από τους άλλους τρεις, αποτελεί (κατά την γνώμη μου) μια, εν μέρει, δικαιολογημένη ψήφο δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Επίσης, τα τελευταίο σχόλιά της δίνουν την εντύπωση ότι δεν προσέχει πολύ στο τι έχει ειπωθεί κατά την διάρκεια της μέρας, κάτι που ενισχύει το γεγονός ότι προσπαθεί απλώς να είναι αυτή που δεν θα πεθάνει. Δεν το κάνει με τον πιο σωστό ή κομψό τρόπο αλλά τα λόγια της πιστεύω ότι είναι λιγότερο ύποπτα από όσο τα κάνετε να φαίνονται.



#56 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 10 March 2014 - 01:34

Ακόμα κι αύριο το πρωί να μη μπορώ να το κλείσω στις 10 ακριβώς τότε είναι το τέλος του γύρου. Μην ποστάρετε μετά από τότε.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#57 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 10 March 2014 - 01:37

The Man. The Myth. The Legend.

 

LockhartCos.PNG

 

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

 

Καιρός να πω αυτό που ήθελα να πω προηγουμένως αλλά αφαιρέθηκα και ξύπνησα (κυριολεκτικά) αφού φτάσαμε στην ισοψηφία. Βασικός μου ύποπτος ήταν ο Kreacher, με την αδικαιολόγητη εμμονή του επάνω στον κύριο Λούπιν. Όπως πολύ καλά ξέρετε όσοι έχετε διαβάσει τα Νυχτοπερπατήματα με τους Λυκανθρώπους, ένας απλός λυκάνθρωπος δεν αποτελεί απειλή για τον Γκίλντροϊ Λόκχαρτ!!! Πόσο μάλλον για να αξίζει τέτοιας εμμονής από την αρχή αρχή. Σας είχα ήδη αναφέρει πως ο ύποπτός μου ήταν ένα μαγικό πλάσμα για το οποίο γίνεται λόγος σε ένα άλλο βιβλίο, συγκεκριμένα τις Περιπλανήσεις με τα Ξωτικά.

 

Μετά απ' όλα αυτά θα συμφωνήσω μαζί σας για την δίδα Λάβγκουντ, η οποία επίσης με ανησυχούσε. 

 

Αλήθεια, Kreacher, είσαι έτοιμος να αναλάβεις την ευθύνη για το ενδεχόμενο να βγει ο κύριος Λούπιν αθώος, τώρα ή αργότερα;



#58 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 10 March 2014 - 01:46

Kreacher

 

 

 

Olivander (Osama), η τρελή μαγκλόφιλη(Luna) πέρα από τους 3 υποψήφιους αναφέρει επίσης (με καλά λόγια) το μόνο άτομο που δεν είναι στην λίστα των υπόπτων και μπορεί να ψηφίσει τον Malfoy (DemonicMC). Το νου της είναι καθαρά στην λίστα των ποιών ψηφίζουν όχι στη λίστα του τι να ψηφίσει. Είναι χαρακτηριστική περίπτωση ένοχης συμπεριφοράς. Τι άλλο πρέπει να κάνει δηλαδή;

 

Gilderoy(Ody) έχεις πάρα μα πάαρα πολύ μακριά γλώσσα και αέρα στο κεφάλι.



#59 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 March 2014 - 01:52

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor-Moody.jpg

Ενδιαφέρον οι ιδέες σου Olivander(Osama) αλλά η επιμονή σου να προστατεύσεις την μικρή Λούνα(Keito) μου δίνουν 2 συμπεράσματα:

1) Ή είσαι ΚΑΡΑ-αθώος και απλώς.εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, οπότε η κοπέλα μπορεί να είναι οτιδήποτε.
2) Ή είσαι ένοχος και ξέρεις ότι είναι σίγουρα αθώα οπότε πάς να την υπερασπιστείς τώρα για να μη ασχοληθούμε με εσένα μετά.

Νομίζω πως και εσένα σε συμφέρει να είναι ένοχη παρά αθώα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#60 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 10 March 2014 - 02:02

LockhartCos.PNG

 

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

Τιμηθείς πέντε (5) φορές

με το βραβείο για το

γοητευτικότερο χαμόγελο

από το περιοδικό

Εβδομαδιαία των Μαγισσών

Beat that, Kreacher

 

Ο μόνος λόγος μου να αμφιβάλλω για εσένα είναι το γεγονός πως ένα πλάσμα τόσο ύπουλο, πανούργο και μνησίκακο διάλεξε τον λιγότερο απειλητικό αντίπαλο στην αίθουσα. Αν η δίδα Lovegoof (not a typo) αποδειχτεί ένοχη τότε δεν θα αμφιβάλλω πλέον για την αθωότητά σου.





Also tagged with one or more of these keywords: η νύχτα πέφτει, χαρακτήρες, παίχτες, rp, harry potter