Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

η νύχτα πέφτει χαρακτήρες παίχτες rp harry potter

  • This topic is locked This topic is locked
213 replies to this topic

#76 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 12 March 2014 - 02:14

Kreacher

 

images?q=tbn:ANd9GcTnkBm5WHxNoDBjCJmb6yM

 

Κύριε Μoody(GunsMasha) πρέπει να συγχρονιστούμε. Επιμένω στη ψήφο μου και σας καλώ να έρθετε μαζί μου.

Κύριε Λόκχαρτ είπαμε δεν σκαμπάζει το ρετιρέ, ελαφρόμυαλε ξανθομπάμπουρα αλλά τουλάχιστον διαβάσε πιο προσεκτικά.

ΕΙΜΑΙ Ο HEALER!

ΕΙΜΑΙ Ο HEALER!!!

Εντάξει τώρα; Με εμπιστεύεστε; Και συγγνώμη, αλλά η φύση του ρόλου μου είναι τέτοια που δεν υπάρχει μου αφήνει περιθώριο να περιμένω με ρίσκο να πετάξω μια παραπάνω νύχτα για τους αθώους, επομένως την δίνω στην αρχή και μπορώ να αθωώσω και τον εαυτό μου άνετα έπειτα. Εξάλλου, νομίζω πως τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει πια.

 

Μαλφόυ(demonic)

Μα δεν χρειάζεται να είναι κάποιος παντογνώστης για να σε καταλάβει. Το τερμάτισες. Το τερμάτισες απολύτως την προηγούμενη μέρα. Αυτά τα "είμαι αθώος που έπαιξα λάθος" ή "βγάλτε με και θα δείτε" τα ακούω βερεσέ τώρα που ήρθες στο φως. Τώρα σου ήρθε να μιλήσεις, έντονα όσο δεν πάει ως δήθεν αδικημένος  και να πετάξεις και μπηχτές και απειλές.

Όλοι σας: πηγαίνετε και κοιτάξτε πως δρα ο Μάλφοι όλο τον προηγούμενο γύρο. Απλά πηγαίνετε και ελέγξτε. ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΩΣ! Σε αντίθεση με ότι λέει τώρα, δεν τον ενδιαφέρει η έρευνα παρότι είχε άπλετες ευκαιρίες να πει μια κουβέντα και να δείξει κάποιο ενδιαφέρον. ΑΝΟΙΞΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και κάποιοι αρχίσατε να λένε γνώμες και να σχολιάζετε, ειπώθηκαν πράγματα, ακόμα και στη ισοβαθμία όλοι οι υπόλοιποι σχολίασαν πέρα από αυτόν. Ουσιαστικά απαντά μόνο μια φορά κανονικά στον Τρελομάτη που τον ψηφίζει στην αρχή, πολύ πιο έντονα και υπέρ-αμυντικά από όσο το αρμόζει κανονικά η περίσταση, τον ψηφίζει μετά άρον-άρον (δίνοντας του δεύτερη ψήφο σε ένα άτομο που όλα όσα δείχνουν είναι αθώο) δίχως να εξηγήσει τίποτα και στο τέλος, ψηφίζει δίχως μιλιά το τέλειο για αυτόν άτομο.  Όχι τον Snape που με δεύτερη ψήφο στο κεφάλι θα έβγαινε σίγουρα σε εκείνο το σημείο και υπήρχε κίνδυνος με την απόδειξη της αθωότητας του να πέσει ο "προβολέας" πάνω του, όχι την Luna(Keito) που η ίδια είπε πως πιστεύει πως είναι αθώος και δεν τον συνέφερε να την βγάλει -και ακόμα και τώρα, παρά τα λάθη που έκανε η μικρή ονειροπόλα όχι μόνο δεν την υποπτεύεται αλλά επιχειρεί της χαϊδέψει τα αφτιά, όχι τον Gilderoy(Ody) που ήταν ο λιγότερο ύποπτος μέχρι εκείνο το σημείο και η ψήφος του θα σήκωνε ερωτήματα, αλλά τον Lupin(Badboy) ένα άτομο που έτσι και αλλιώς ήθελε άλλη μια ψήφο ακόμα για να βγει άρα δεν θα ήταν μόνος στο μερίδιο ευθύνης, ένα άτομο που και εγώ το κυνήγησα αρχικά και όταν θα έβγαινε αθώος (που είναι όπως δείχνουν τα πράγματα) θα είχε παρέα να κρυφτεί. Με μια κουβέντα μισής γραμμής, δίχως καν να αρχίσει να δικαιολογεί τη γνώμη του κάτι που θα έπρεπε να κάνει αν είχε το παραμικρό φόβο πως το άτομο που ψήφιζε και μπορούσε να βγάλει ήταν αθώο. Στην τελευταία ψηφοφορία, όπως το βλέπω εγώ, παίζει να είναι και όλοι αθώοι και να τα έχουμε τόσο θαλασσώσει τόσο που απλώς ο Malfoy(demonic) θέλησε να περάσει όσο το δυνατόν απαρατήρητος για να μας αφήσει να συνεχίσουμε την ανόητη μας σφαγή. Ακόμα και τώρα, ο Lupin(Badboy) είναι η καλύτερη του επιλογή.
 

Από τους 3 υπόλοιπους που ψηφίζουν, ο Gilderoy (Ody) ψηφίζει την Luna, η Luna τον Snape και ο Lupin (Badboy) τον Snape. Τέλος, εγώ σαν δολοφόνος, ψηφίζω τον Lupin (BadboyΤέλος, εγώ σαν δολοφόνος, ψηφίζω τον Lupin (Badboy). Αυτό όμως, για κάποιο λόγο μας φέρνει κατ'ευθείαν στη κρεμάλα στον επόμενο γύρο.


Τρίχες γίγαντα. Ούτε να δικαιολογήσεις το "μα αν ήμουνα δολοφόνος θα-" συρτάκι δεν μπορείς. Γιατί να σε φέρει ακριβώς στην κρεμάλα; Τον ψηφίσαν άτομα πιο πριν, του την είχα πέσει και εγώ και μιας και ο Snape είχε ήδη μια ψήφο στη παράταση o Lupin θα ήθελε ακόμα μια για να φύγει άρα ένα άτομο θα ήταν από εκεί. Είχες παραπάνω από αρκετά άτομα υπεύθυνα για το θανάτου του Lupin(Badboy) για να κρυφτείς. Ο Lupin(Badboy) ήταν μακράν η πιο βολική σου επιλογή για να κρυφτείς αν έβγαινε και αποδεικνυόταν η αθωότητα του.
 

Κατά τη γνώμη μου, αν ήμουν δολοφόνος, αυτό που θα έκανα είναι να ψήφιζα τη Luna (Keito) , ακόμα και αν ήταν συνεργός μου, ώστε να βρεθούμε σε δεύτερη ισοβαθμία. Από εκεί θα φρόντιζα να μείνω στην ψήφο μου, ώστε, αν αποδεικνυόταν αθώα μετά τη δεύτερη ισοβαθμία, να μπορούσα να πω "ουπς, λάθη γίνονται, δείτε όμως και τους άλλους που ψήφισαν το ίδιο",


Ξανά: δεν είπα πως είναι συνεργός σου η Luna(Keito), σε βολεύει να κρύβεσαι πίσω από αυτό. Και λες και κοτσάνες. Κανείς δολοφόνος σε τόσο κρίσιμο σημείο, στον πρώτο μόλις γύρο πάρει να ψηφίσει "συνεργό του" σε μια παράταση 4 ατόμων μα τα χίλια δουβλόνια στη Γρινγκοτς. Ακόμα και να ήταν δεν θα ρίσκαρες με τίποτα να την ψήφιζες σε ένα κρίσιμο σημείο δίχως να ξέρεις πως θα ψηφίσουν οι άλλοι (Αυτό πάει και σε εσένα Treloni(Kai). Αν ο Malfoy είναι ένοχος δεν μπορεί να είναι πρώτος σου ύποπτος μετά ο Lupin(Badboy). Είναι υπερβολικά ρίσκο να μείνει ένας ένοχος μέσα σε δέκα αθώους από την πρώτη στιγμή. Αλλά είπαμε Μαλφου, "κατά την γνώμη σου αν ήσουν δολοφόνος θα...". Απο "θα" χορτάσαμε και από τον Φαντζ. Για το δεύτερο σκέλος της πρότασης γελάω. Αυτό μπορούσες να το πεις και με τον Lupin και τον Snape. Κατά έναν τρόπο τo λες ακόμα και τώρα αν δεν έχεις καταλάβει με την απλά παραδοχή "έπαιξα λάθος τα χαρτιά μου".

 

 

Στους υπόλοιπους:
Πάτε ξανά και διαβάστε τι και πως γράφει ο Malfoy την προηγούμενη μέρα. Αν την πατήσετε με την ξαφνική, υπερ-έντονη και προβλέψιμη "με αδίκησαν-έκανα λάθη-θα δείτε τι θα πάθετε που είμαι αθώος" θέση του και τα καμίας ουσίας επιχειρήματα του, είστε άξιοι της μοίρας μας. Επειδή το ποιός είναι ο άλλος δολοφόνος είναι μεγάλη συζήτηση, τα λέμε μετά.
 



#77 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 12 March 2014 - 02:27

Alastor "Mad Eye"Moody
Alastor_Moody10.jpg

Ας είναι τότε. Malfoy(demonicMC).

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#78 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 12 March 2014 - 02:37

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

 

 

Πάτε ξανά και διαβάστε τι και πως γράφει ο Malfoy την προηγούμενη μέρα. Αν την πατήσετε με την ξαφνική, υπερ-έντονη και προβλέψιμη "με αδίκησαν-έκανα λάθη-θα δείτε τι θα πάθετε που είμαι αθώος" θέση του και τα καμίας ουσίας επιχειρήματα του, είστε άξιοι της μοίρας μας. Επειδή το ποιός είναι ο άλλος δολοφόνος είναι μεγάλη συζήτηση, τα λέμε μετά.

 

 

 

Πολύ καλά Kreacher (Black Kaiser), θα εμπιστευτώ για άλλη μια φορά την κρίση σου. Έχω κάποιες μικρές ενστάσεις με αυτά που λες, όχι ως προς τον Malfoy (demonicMC) αλλά ως προς τους άλλους που αναφέρεις στον λόγο σου αλλά ας είναι. Μπορούν να περιμένουν για λίγο αργότερα.

 

(edit: Είχα ξεχάσει κάποια χρώματα)


Edited by Osama Bin Laden, 12 March 2014 - 02:38.


#79 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 12 March 2014 - 03:12

Spoiler: Offtopic - αφιερωμένο στον Black Kaiser - δείτε οπωσδήποτε το Dr Strangelove

 

gilderoy_nadine1.jpg

 

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

Επίτιμο Μέλος του

Συνδέσμου Αμύνης 

εναντίον των

Δυνάμεων του Σκότους

Deal with it

 

 

Συγγνώμη, Κρίτσερ. Μάλλον όταν το είπες ασχολούμουν με την προετοιμασία του πιο σημαντικού γεγονότος της βραδιάς. Ή το άκουσα και πέταξα το μπαλάκι στον Πιβς και την Τρελόνι. Κυρίως τον πρώτο. Ή δεν το άκουσα και πέταξα το μπαλάκι στον Πιβς και την Τρελόνι. Να πάρει, αυτή η τούφα δεν θέλει να κάτσει ίσια.

Σε κάθε περίπτωση, χαίρομαι που το βροντοφώναξες τώρα και σε άκουσαν όλοι. Επίσης θα συμφωνήσω με την επιλογή σου για τον νεαρό Μαλφόυ, αν και πράγματι δεν μ' αρέσει αυτό το γύρω γύρω όλοι σου. 

 

Τέλος πάντων, ας προχωρήσουμε στο πιο σημαντικό γεγονός της βραδιάς. Όταν ο αξιότιμος ραβδοποιός, κύριος Γκάρρικ Ολλιβάντερ, ξύπναγε σήμερα το πρωί σώος, ασφαλής, προστατευμένος από τη μαγεία του Κρίτσερ και την παρουσία μου στην ίδια αίθουσα, δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα παραλάμβανε, υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον συγγραφέα, εμένα, ένα αυθεντικό αντίτυπο του έργου μου Ταξιδεύοντας με τους νάνους. Συγχαρητήρια κύριε Ολλιβάντερ!!!

 

travels-with-trolls-cover300.jpg

 

Spoiler: Offtopic - αφιερωμένο στον Black Kaiser - Panathinaikos Basketball

Edited by OdyMonaxos, 12 March 2014 - 03:13.


#80 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 12 March 2014 - 10:54

Draco Malfoy

Well. This is awkward. Είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου στο τελευταίο μου κείμενο, ήλπιζα να πείσω τουλάχιστον έναν, όχι απαραίτητα ότι ειμαι αθώος, αλλά ότι αξίζει να ξανασκεφτεί τη περίπτωση μου. Τέλος πάντων, χαλάρωσε λίγο black Kaiser, είπα ότι θέλω να παίξω το παιχνίδι, όχι ότι ειμαι και καλός σε αυτό :-P. Όπως και να έχει, προσέξτε το τρενάκι που θα έρθει. Draco signing out.

Ψήφος ίδια

Edit για ψήφο

Edited by demonicMC, 12 March 2014 - 11:13.


#81 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 12 March 2014 - 17:40

Kreacher

 

 

Τέλος πάντων, χαλάρωσε λίγο black Kaiser, είπα ότι θέλω να παίξω το παιχνίδι, όχι ότι ειμαι και καλός σε αυτό :-P.

 

Εχεις και παραισθήσεις τώρα, ξανθιά νυφίτσα (όπως έχει εδώ και ώρα ο Λοκχαρτ(Ody) δηλαδή); Τι είναι αυτή η "black Kaiser"; Μπύρα των θανατοφάγων; Ο Κρίτσερ δεν ξέρει απ'αυτά.

 

Και ο Κρίτσερ κύριε Olivander(Osama) θέλει να ακούσει τις σκέψεις σας. Τσάμπα είναι η ομιλία από όσο ξέρω.

 

Malfoy (demonicMC)



#82 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 12 March 2014 - 18:03

Alastor "Mad Eye"Moody
Moody.jpg

Malfoy(demonicMC) μη το παίρνεις τόσο προσωπικά, έκανες κάκιστο παιχνίδι και θεωρήσε ένοχος. Γίνει για λίγο άντρας.

Θέλω να απευθυνθώ προς όλους, στην περίπτωση που κάνουμε τόσο μεγάλο λάθος και είναι αθώα η νυφιτσα δε υπάρχει κανένας λόγος χάους ή 'τρένων' με τα οποία μας απειλεί ο ξανθός φίλος μας οτι θα ακολουθήσουν. Αθωώση του Malfoy(demonicMC)θα σημάνει βεβαίωση της ενοχής της διδας Luna(Keito) που θα τον έχει χρησιμοποιήσει προς όφελος της.

Θεωρώ μηδαμινή την περίπτωση κανένας από τους 2 τους να μην είναι δολοφόνος.

Θα σας παρακαλούσα επίσης όλους σας να πάρετε τον λόγο και να εξηγήσετε την θέση και τις απόψεις σας. Η σιωπή είναι όπλο των δολοφόνων όχι τον αθώων.

Για τον κύριο Olivander(Osama) έχω και εγώ κάποιες ενστάσεις που θα γίνουν μείζονες εφόσον αποδειχθεί η ενοχή της νυφιτσας. Πέρα από το να βασίζεστε μόνο σε έναν αθώο και να συμφωνείτε μαζί του δώστε λίγο την νώτα σας. Υπάρχουν και άλλα που μπορώ να σας προσάψω αλλά θέλω να σας ακούσω πρώτα και να δώ αν όντως είμαστε σωστοί.

Ξαναλέω πάρτε τον λόγο όλοι σας.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#83 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 12 March 2014 - 18:19

Τρελόοονι

Sybill_Trelawney11.jpg

 

 

Κρίτσερ(BK) θα εξηγούσα τι ήθελα να πω  αρχικά αλλά πλήττω αρκετά ώστε να μην το κάνω, να έχει και ο κύριος Λοκχαρτ ένα κίνητρο να αποκτήσει καλύτερες επιδόσεις στην μαντική.

Olivander-sama, θα ήθελα να ακούσω κι εγώ τι έχεις να πεις, σε θέμα ομιλητικότητας και σκεπτικού είναι σαν να έχεις αλλάξει σώμα με τον Μαλφόι-kun (demonic).


ySss0UF.jpg


#84 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 12 March 2014 - 18:37

Πιβς

 

Ωχ όχι, όχι. Σνέιπ, Σνεεεεεεεεεεεεεεεεειπ.

 

Έχετε πλάκα, είστε όλοι τόσο χαζοί.

Όλοι από το Χάφλπαφλ, έτσι;

Εκτός από το ροζ σεμεδάκι, αυτή πρέπει να είναι από το Τζιγκλπαφ.

 

Θα σας βοηθούσα στην τραγική έρευνα σας, αλλά δε θα σας βοηθήσω.

Γέρο(Osama bin Laden), ξου.

Βροχές, υγρασία. Δεν κάνουν καλό στα κόκκαλα.

Από το τρίξιμο δεν κλείνουμε μάτι.



#85 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 12 March 2014 - 20:25

220px-Aunt_marge_hp.jpg

Marjorie Eileen Dursley(Babba)

 

Όταν ένας δολοφόνος έχει αποκαλυφθεί, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σιωπά και να μη δίνει κανένα στοιχείο που μπορεί να αποκαλύψει οτιδήποτε για τους συνένοχούς του. Σωστά, Luna(keito);


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#86 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 12 March 2014 - 21:00

Remus Lupin

Remus-Lupin-remus-lupin-14289867-339-316

Πρωτα απο ολα να ζητησω την κατανοηση σας συμπαιχτες καθως χθες ημουν με 39 πυρετο και σημερα καπως συνηλθα και μπορω να γραψω. Δεν ξερω ποσο θα μπορεσω να συμμετεχω σε αυτον τον γυρο, παντως θα προσπαθησω.

 

Χμμ... Ωστε ο Σνειπ ηταν αθωος... φαινεται πως ακομα μια φορα επεσε θυμα τραμπουκισμου(α ρε Ποτερ).

 

Βλεπω φανταχτερα βελακια να δειχνουν στην διδα Lovegood και στον Malfoy. Καταλαβαινω απολυτα για τον Malfoy, ολα οσα λεει και κανει το δειχνουν, και πιστευω πως η εμμονη του ξωτικου θα αποφερει καρπους αυτη τη φορα. Ομως δεν μπορω να καταλαβω για την Luna. Πειτε μου, εστω και εν συντομια, ποιες ειναι οι κινησεις της που σας κανουν να πιστευετε οτι ειναι ενοχη και αν επιβιωσω το βραδυ, θα την ψηφισω μαζι σας την επομενη μερα.

Malfoy νυφιτσα, ηρθε η ωρα σου. Ειχες χαρτια στα χερια σου και δεν τα επαιξες καλα. Με κατηγορησες και συνεχιζεις να με κατηγορεις. Γιατι;

Αλλα φανταζομαι πως αυτην την ωρα και να μου πεις δεν θα εχει σημασια. Σου ειπα πως σε εχω στην ακρη του ματιου μου, σου ειπα πως ηθελα να σε ψηφισω και δεν μπορουσα, ε λοιπον τωρα που μπορω, το κανω.

 

Luna, θα ηθελα να ακουσω και την δικη σου πλευρα αγαπητη μου μαθητρια. Ειπαν πολλα για σενα και θα πουν και αλλα. Τι εχεις να πεις εσυ για τις κατηγοριες προς τα εσενα?

 

Κυριε Ollivander και κυρια Marjorie πεφτετε σε μια απο τις παγιδες που επεσε και ο Malfoy. Βρηκατε ευκολους στοχους και τους ψηφιζετε σε 2 σειρες? Λιγο υποπτο ή μου φαινεται?


J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#87 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 12 March 2014 - 21:36

_38438129_branagh150.jpg

 

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

is displeased

 

Τι έχει κάνει η δίδα Λούνα; Εννοείς πέρα από την πάπια, και το ίδιο κόλπο με εσένα, να ψηφίσει αυτόν που δεν είχε ψήφο στην ισοψηφία; 

 

Λες να έχουμε βρει όλο το τρίο Στούτζες τόσο εύκολα; Λούνα, Μαλφόυ και Λούπιν;

 

Αν όχι, ίσως η κυρία Άμπριντζ

Παρεμπιπτόντως, πως ντύνεστε έτσι; Στυλίστα δεν έχετε στο Υπουργείο;

 

edit, διαλυτικά


Edited by OdyMonaxos, 12 March 2014 - 21:40.


#88 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 12 March 2014 - 21:37

Luna Lovegood

Luna-luna-lovegood-hbp2.jpg

 

Γειά σας.

 

Αγαπητέ κύριε Moody (The Gunsmasha), θα σας πείραζε να μου εξηγούσατε το γιατί η ενοχή μου είναι συνδεδεμένη με την αθωότητα του συμμαθητή μου (DemonicMC) ; Όπως και το αντίστροφο, ή και γενικά το πως ακριβώς συνδεόμαστε. Δεν θυμάμαι να ξεκίνησα κανένα τρένο κατηγοριών, ούτε να έχω κάποιο συγκεκριμένο συμφέρον απ'τον θάνατο του.

Ακόμη, θα σας πείραζε να μην μιλάτε γενικά και αόριστα, και να μας αναφέρετε τα συμπεράσματα σας;

Τι στοιχεία ακριβώς θα προσέφερε ο θάνατος μου;

 

Κυρία Dursley (Babba), όταν πριν μίλησα, αμέσως όλοι βάλθηκαν να με κατηγορήσουν, και εσείς μαζί, για βιαστικά συμπεράσματα, ενώ είχα ήδη πει ποιός το πιστεύω πως είναι υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν και δεν συμπεριλαμβανόταν στην λίστα, με τα λιγοστά στοιχεία που είχαμε εκείνη την στιγμή.

Ο κύριος Πιβς (Φαντομ) συνεχίζει να μου φαίνεται ύποπτος, και δεν μου αρέσει καθόλου το ότι δεν μας βοηθά, ούτε συνεργάζεται, αλλά σίγουρα όχι τόσο όσο ο κύριος Moody (The Gunsmasha).

 

Από την πρώτη στιγμή βιάστηκατε να μιλήσετε, πράγμα που σας έκανε λιγότερο πιθανό για ένοχο, ή ίσως να θέλατε να μας κάνετε να το πιστέψουμε αυτό. 

Επίσης δεν διστάσατε να αλλάξετε κατευθείαν την ψήφο σας, μετά από σχεδόν κάθε δήλωση παρευρισκόμενου, κάνοντας βιαστικές και αβάσιμες υποθέσεις, τις οποίες στοιρίζατε δυναμικά, για να καταλήξετε να με κατηγορήσετε που απαντώ σε ερωτήσεις, αλλά δεν προκαλώ φασαρίες.

Δεν μου αρέσουν οι φασαρίες....

 

Όσον αφορά την σιωπή και τα όπλα, θα ήθελα να ξέρατε πως δεν μου αρέσει κανένα απ'τα δύο κυρία Dursley, και πως είμαι πρόθυμη να σας απαντήσω σε οποιαδήποτε λογική ερώτηση, αν αυτό φυσικά δεν πειράζει τον καθηγητά Moody.

 

Επίσης, το "ξανθιά νυφίτσα" πέρα απ'το ότι δεν αρμόζει σε καθηγητές, μπερδεύει καθώς παραπέμπει σε παραπάνω από ένα άτομα.

 

Και τέλος κυρία Τρελόνι (Κάι), μου αρέσει πολύ ο τρόπος που μιλάτε.

 

 



#89 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 12 March 2014 - 21:46

_38438129_branagh150.jpg

 

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

 

is beyond displeased

 

Τι περιμένεις από δολοφόνους; Αισθητική άποψη; Αν σας αρέσει ο τρόπος που γράφει η κυρία Τρελόνι, είστε απλά ανίατη περίπτωση, δίδα Λάβγκουντ. Ακόμα και το χαμόγελό μου δεν αρκεί για να σας δείξει που βρίσκεται το πραγματικό κάλλος (στο χαμόγελό μου).

 

Με κάτι τέτοια που λέγονται μου αρέσει πολύ αυτή η ιδέα να βρήκαμε τόσο εύκολα και τους τρεις. Αλήθεια, δίδα Λάβγκουντ, γιατί ψηφίσατε τον μόνο ισοψηφούντα που δεν είχε ψήφο για ν' ανταποδώσει; Γιατί έκανε το ίδιο ο κύριος Λούπιν; Θα μας πείτε ποτέ; Σε λίγο θα πρέπει να απονείμω βραβείο ευρεσιτεχνίας στον Μαλφόυ με αυτά που κάνετε.



#90 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 12 March 2014 - 21:56

Luna Lovegood

Luna-luna-lovegood-hbp2.jpg

 

Αγαπητέ καθηγητή Γκιλντροι (Οντιμοναχους-μοναχους), τι πιο ξεκάθαρο μπορώ να κάνω; Ούτως ή αλλιώς η ψήφος μου δεν πρόκειται να αλλάξει το αποτέλεσμα. 

Θεώρησα πως το να πω την αποψη μου πάνω στα ονόματα που συζητιούνται, καθώς και να ζητήσω κάποιες εξηγήσεις ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω.

Εξήγησα ξεκάθαρα γιατί κατηγόρησα τον κύριο Μουντι (Γκανσμασα) και όχι κάποιον άλλον. Το να πάω με το ρεύμα ενάντια σε κάποιον που δεν θεωρώ ένοχο είναι άκαρπο και ανούσιο, αν δεν σας πειράζει.

 

Αλήθεια πιστεύετε πως αν είχα κάποιο λόγο να είμαι ένοχη, θα καθόμουν να ασχοληθώ την ημέρα; Απλά θα ψήφιζα κάποιον ο οποίος συνέχεια συζητιέται και έχει ήδη δημιουργήσει αλυσίδα. 





Also tagged with one or more of these keywords: η νύχτα πέφτει, χαρακτήρες, παίχτες, rp, harry potter