Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

η νύχτα πέφτει χαρακτήρες παίχτες rp harry potter

  • This topic is locked This topic is locked
213 replies to this topic

#31 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 07 March 2014 - 16:17

Madam Undersecretary Professor Dolores Jane Umbridge

nvwdcm.jpg

«Με αδιάψευστα στοιχεία εγώ δείχνω την αθωότητα ορισμένων από εμάς, δεν βάζω δε και το χέρι μου στην φωτιά, κύριε Αλάστωρα, ηρέμηστε. Εσείς αντιθέτως, τι αρλαλούμπες λέτε; Που στηρίζεστε; Δεν είμαστε το ίδιο, μην μας συγκρίνετε, ευχαριστώ πολύ. Μπορείτε να βρείτε ένα ψέμα ή λάθος σε ό,τι ανέφερα; Γιατί αν το κάνετε, θα σας επιτρέψω να πιείτε από το τσάι αγριοτριανταφυλλιάς μου, το οποίο έχω σε ορισμένη ποσότητα φέρει εδώ, ομολογουμένως...»

*αναστενάζει*

 

«Κύριε Ολιβάντερ, σέβομαι τα χρόνια σας. Όταν τελειώσει όλο αυτό, θυμήστε μου να σας τακτοποιήσω κατάλληλως... από νομικής πλευράς...»



#32 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 07 March 2014 - 19:49

Λυπαμαι που σκεφτεσαι ετσι μπιρμπιλοτε (gunsmasha) (ψηφος εδω) αλλα δυστυχως η ευτυχως μονο ως θυμα εχω ερθει σε επαφη με αυτη τη καταρα, και απο ποιον; απο τον ποττερ. Good going there chief, καλο το παραμυθι σου αλλα δρακο δεν εχει.


(Σορρυ παιδια δεν εχω αυτη τη στιγμη οροσβαση σευπολογιστη )

#33 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 07 March 2014 - 23:09

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor_Moody.jpg

Και οι 2 βασικοί μου ύποπτοι στρέφονται εναντίον μου, αναμενόμενο.

Τα αδιάσειστα στοιχεία σου Umbringe(Theodore) είναι εκτός τόπου και χρόνου αυτήν την στιγμή και οι δικές μου 'αρλούμπες' είναι κατάθεση των στοιχείων που έχουμε για εκείνους που θεωρώ το λιγότερο ύποπτους λόγου ιστορικού. Είναι ο μπούσουλας μου για αυτόν τον πρώτο γύρο.της 'γνωριμίας' μεταξύ μας.Μια μαγκλ, ένας άρρωστος και ένα φάντασμα, στη δική μου λογική έχουν μικρότερες πιθανότητες ενοχής. Πιθανότητες όμως, σαφώς και δεν τους αθωώνω από τώρα.

Ευχαριστώ για το τσάι δεν θα πάρω, έχω φτιάξει σπιτικό ρόφημα για το στομάχι. Ας κόψουμε την κολοκυθιά που παίζουμε τόσες ώρες και ας ψηφίσουμε σοβαρά.

Lockhart(Odymonaxos) σύνελθε και πάρε θέση. Όπως βλέπεις με τριπλή ισοβαθμία ήρθε η ώρα σου να 'λάμψεις' επιλέγοντας τον ένοχο κατά την γνώμη σου.

Malfoy(demonicMC) ύπουλη κατσαρίδα θα ασχοληθώ μαζί σου αργότερα.

Edited by TheGunsmasha, 07 March 2014 - 23:13.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#34 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 08 March 2014 - 13:29

Kreacher

 

 

images?q=tbn:ANd9GcTTRqxy1sDiDMlC01wqSgX

 

 

Ο Kreacher δεν ήξερε πως πέρα από τις νύχτες, οι άνθρωποι κοιμούνται και τις ημέρες. Τώρα που έχουν όλοι πει την άθλια γνώμη τους και έχουν δει κάποιες συμπεριφορές, μπορούν να διαμορφώσουν κάποια πρώτη άποψη δίχως να περιμένουν να δουν πρώτα ένα θύμα για να αρχίσουν να κατηγορούν στα αλήθεια.

 

Remus Lupin(Badboy) σου έδωσα δεύτερη ψήφο που εκείνη την στιγμή σε έβαζε στην κρεμάλα αλλά ούτε που καταδέχτηκες να πεις κάτι. Περιμένεις τίποτε;

 

Για τον πανάθλιο κύκλωπα Alastor "Mad Eye" Moody, το να είναι ένας από τους "μαύρους"  και να μιλά πρώτος-πρώτος κατηγορώντας και βάζοντας από την αρχή δύο άτομα εναντίον του, μου φαίνεται λιγάκι βλαμμένο. Ακόμα και για άνθρωπο. Πάρα πολύ απρόσεκτη συμπεριφορά για ένοχο. Ποιος δολοφόνος στρέφει δύο άτομα εναντιόν του με το καλυμέρα; Γενικώς, οι θέσεις των δολοφόνων οι οποίοι σίγουρα την πρώτη ημέρα θέλουν απλώς να περάσουν απαρατήρητοί είναι κάπως έτσι:

 

 

Marjorie Dursley(Babba)

 

Πάντοτε φταίει αυτός που δεν έχει τρόπους. Όπως αυτοί που παραλείπουν να συστηθούν. 

Ή όπως κάτι μουλωχτά πιτσιρίκια που κατηγορούν κάτι αλλοπρόσαλλο για τις δικές τους σκανδαλιές, γνωρίζοντας ότι θα είναι δύσκολο να τους δημιουργήσει μπελάδες. Λογική ενέργεια, εφόσον δεν επιθυμούν να τραβήξουν την προσοχή. Τώρα μπορούμε να τελειώνουμε ώστε να πάω σπίτι μου επιτέλους;

Luna(keito), καθαρίζοντας τα σκουπίδια αυτού του κόσμου, θα τον κάνεις καλύτερο. Την επόμενη φορά, φρόντισε ότι αναλαμβάνεις να το κάνεις σωστά. Πλέον, όσες ξυλιές κι αν φάει, αμφιβάλλω ότι μπορεί να διορθωθεί. Αν είναι δυνατόν να μπλεχτεί με σκοτεινές δυνάμεις! Και να ανακατέψει κι εμένα! Για κάτσε να το μάθει ο αδελφός μου!

 

Επίσης, ο Πιβς(Fandom) αν συνεχίσει έτσι είναι 100% σίγουρο πως θα ψηφιστεί κάποια στιγμή. Το ξέρουν μέχρι και τα ξωτικά-ντροπές των ξωτικών που δουλεύουν σε αυτό το θλιβερό κάστρο. Αν είναι αθώος γιατί να θέλει ένας δολοφόνος να τον βγάλει στον πρώτο γύρο ενώ υπάρχουν πόσοι άλλοι πιο επικίνδυνοι στόχοι τον πρώτο γύρο; Επίσης αν είναι δολοφόνος αποκλείεται να ψηφίσει τον συνένοχο του αφού σύμφωνα με τα στοιχεία είναι μόλις δύο άτομα και είναι και πολύ επικίνδυνο ο Πιβς να δεχθεί και ψήφο αθώου μιας και είναι ο Πιβς. Η ξανθιά-τρελή(Keito) δεν φαίνεται να έχει κρυφή ατζέντα δηλαδή.

 

Επίσης, Snape και Garrick Ollivander δεν συνεργάζονται. Κανείς ένοχος δεν δίνει τέτοια πάσα για στον συνένοχο του τόσο νωρίς, ψηφίζοντας τον ταυτόχρονα. Δεν λέει πολλά αυτό αλλά είναι κάτι.

 

Θα ξυπνήσετε και θα πείτε γνώμες ή να φύγει ο Κρίτσερ και σας καταραστεί από τα σκοτεινά του υπόγεια; (που έτσι και αλλιώς θα το κάνει, καταραμένοι.)



#35 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 08 March 2014 - 14:35

Sister.JPGMarjorie Dursley(Babba)

 

Κακάσχημο άμυαλο πλάσμα, με τέτοια μύτη θες να έχεις και άποψη; Τράβα σε μια γωνιά να μη σε βλέπω, αλλιώς θα ξαμολήσω τα σκυλιά μου.

"Γιατί να θέλει ένας δολοφόνος να τον βγάλει στον πρώτο γύρο", λες για να την υπερασπιστείς.

Από πού κι ως πού προσπαθούν οι δολοφόνοι στον πρώτο γύρο να κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που εσύ ο ίδιος είπες στην ίδια ακριβώς ομιλία σου;

"Σίγουρα την πρώτη ημέρα θέλουν απλώς να περάσουν απαρατήρητοί".

Και ποιος καλύτερος τρόπος να περάσουν απαρατήρητοι από το να σημαδέψουν κάποιον που δε θα υπερασπιστεί ιδιαίτερα τον εαυτό του και να κάνουν την πάπια όταν τους κατηγορήσουν για αυτό, μέχρι να έρθει ένα σιχαμένο πλάσμα σαν και του λόγου σου να τους υπερασπιστεί;

Δε μου αρέσουν τα κολλητιλήκια σου με τη Luna(keito).

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ως αντισυμβατικό πλάσμα δε θα δίσταζες να υπερασπιστείς συνένοχό σου.

Δεν αποκλείω να έκανες το κλασικό λάθος να υπερασπιστείς αθώο εναντίον άλλου αθώου, αλλά τα επιχειρήματά σου είναι λειψά και δεν το θεωρώ αρκετά πιθανό να το ρίσκαρες δίχως να έχεις κάτι να πατήσεις. 

Επομένως, μέχρι να απαντήσει η μικρή ανακατώστρα, θα μείνω πάνω της και θα σε παρακολουθώ.


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#36 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 08 March 2014 - 14:45

Πιβς

 

Νιώθω βαθύτατα συγκινημένος, όλοι με λένε κύριο. http://bit.ly/1dBYWKm

 

Ω μίκρε ύπουλε Snake(John Crabs), φίλτρο μεταμορφώσεως; Πολυχυμικό μήπως; Ο πραγματικός Snake(John Crabs) θα το ήξερε. http://bit.ly/1imkaAj

 

ΣΚΕΥΩΡΙΑ! ΣΚΕΥΩΡΙΑ!

 

Τρελο-Λούπιν(Badboy), δικό σου.

 

♫♪ Και έχει ένα φεγγάρι απόψε, που με κάνει κι αρρωσταίνω... ♪♫

 

Αλλά τώρα πρόσεξα την τρελο-  Λούνα(Keito)  . Ο τρελο- Λούπιν(BadBoy)  με την τρελο-Λούνα(Keito). Ωραίος συνδυασμός, θα έχει πλάκα. Την φοβάσαι και αυτήν λυκάκι;

 

ΕΣΥ(OdyMonaxos), γιατί δε με κυνηγάς άλλο; Βαριέμαι.

 

http://bit.ly/1i9z20u


Edited by Fandom, 08 March 2014 - 14:58.


#37 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 08 March 2014 - 14:54

Luna Lovegood

Ootp006.jpg

 

Κυρία Dursley (Babba), μην πανικοβάλλεστε...

Δεν πιστεύω πως είστε ένοχη αυτήν την στιγμή, αλλά ο πανικός και η αναστάτωση σας, οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.

Απαρατήρητη δεν θέλω να περάσω, ο καθένας μας είναι μοναδικός και ξεχωριστός και δεν πρέπει να παραμελείται.

 

Ο κύριος Πιβς (Φαντομ) εξακολουθεί να μου φαίνεται ύποπτος και κάθε άλλο παρά ανίκανο να υπερασπιστεί τον εαυτό του άμα θελήσει.

Τα φαντάσματα και τα περίεργα πλάσματα είναι πάντα πολύ σκανταλιάρικα ξέρετε, και δεν είναι διόλου απίθανο να κάνανε κάτι τέτοιο.

Σε αντίθεση με εσάς, που απλά κατηγορήσατε κάποιον με την δικαιολογία πως θα έπρεπε να μαζεύει σκουπίδια.



#38 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 08 March 2014 - 15:12

Severus Snape

 

severus%20snape,%20harry%20potter%201611

 

Με τη συμπεριφορά σας δεν βοηθάτε καθόλου στο να βγει κάποιο συμπέρασμα. Το μόνο που μπορεί να ισχυριστεί κανείς, είναι πως η συμπεριφορά του Alastor(TheGunsmasha) είναι πολύ ριψοκίνδυνη για να είναι ένοχος. Όσο για εσάς miss Umbrige(Theodore), θα σας έχω στα υπόψιν μου, για αυτό μην κάνετε απότομες κινήσεις. Εδώ δεν είναι Υπουργείο Μαγείας.

 

Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει η θεία(Babba) σου Potter, εδώ μαζί μας, αλλά για την ώρα θα την αφήσω στην άκρη. Αργά η γρήγορα θα μάθουμε το λόγο.

 

Προς στιγμήν, θα ψηφίσω εσάς κύριε Lockhart(Ody Monaxos). Εάν δεν έχετε να πείτε κάτι ουσιώδες, τότε δεν έχετε λόγο να βρίσκεστε εδώ.



#39 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 08 March 2014 - 15:28

gilderoy-lockhart.jpg

 

Εγώ, ο Μάγος

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

 

Η λάμψη ενός ήρωα σαν εμένα θα αποκαλυφθεί στο πλήρες μεγαλείο της μόλις στο τέλος της βραδιάς, όταν θα κατονομάσω τον ένοχο. Μέχρι τότε όμως πρέπει να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερο φως γίνεται για να βρούμε τον ένοχο.

 

Η μαντική ήταν από τους ελάχιστους κλάδους της μαγείας όπου δεν διερεύνησα στο ταξίδι της ζωής μου. Δεν θα βρείτε στη βιβλιογραφία μου κάποιο βιβλίο με τίτλο "Ρωτώντας τις γύφτισσες". Τι γνώμη έχετε για το πως ξετυλίγονται τα πράγματα, καθηγήτρια Τρελόνι; Μιλήσατε πολύ νωρίς και μετά δεν έχετε πει κάτι. 

 

Θα επιστρέψω σύντομα με τον σχετικά σίγουρο ένοχο, αφού συμβουλευτώ τη βιβλιογραφία μου. Μπορεί να μην φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά ένας τίτλος είναι σχετικός μαζί του.


Ένα ΥΓ από τον Γκίλντροι Λόκχαρτ

 

Όπως σαφώς και καταλάβατε από τα λόγια μου, ο δράστης μας δεν είναι άνθρωπος.



#40 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 08 March 2014 - 16:47

Τρελόνι

trelawney.jpg

 

Δε μίλησα γιατί οι συμπεριφορές όλων είναι εξαιρετικά κλασσικές, κύριε Λοκχαρτ(Ody), ίσως φταίει το ταξίδι στον χρόνο αλλά όλα μου φαίνονται σαν προμνησία, όπως για παράδειγμα η δική σας προσέγγιση αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την οποία μίλησε νωρίς-δεν ξαναμίλησες-ύποπτος, οπότε δε βρήκα λόγω να αλλάξω την ψήφο μέχρι τώρα με βάση τις ασυναρτησίες που ακούω. Αυτό ήταν το μόνο πιο ουσιώδες που βρήκατε να πείτε πέρα απ' το ότι ετοιμάζεστε να πιαστείτε από αυτό που τόνισε ήδη το ξωτικό; Αν δεν απατώμαι η νύχτα αργεί να έρθει ακόμα, είχα πολύ χρόνο μπροστά μου για να μιλήσω. Επίσης η κρυστάλλινη μου σφαίρα έχει πιάσει κατά λάθος στη συχνότητά της μια ιαπωνική τηλεοπτική σειρά και μου τραβάει περισσότερο το ενδιαφέρον.

 

Για την ώρα θα παραμείνω στον συνάδελφο Σέβερους (John Crabs), παρότι άλλοι έχουν πιο περίεργη συμπεριφορά.


ySss0UF.jpg


#41 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 08 March 2014 - 16:50

Kreacher

 

char_23830.jpg

 

 

Marjorie Dursley(Babba)

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ως αντισυμβατικό πλάσμα δε θα δίσταζες να υπερασπιστείς συνένοχό σου.

Δεν αποκλείω να έκανες το κλασικό λάθος να υπερασπιστείς αθώο εναντίον άλλου αθώου, αλλά τα επιχειρήματά σου είναι λειψά και δεν το θεωρώ αρκετά πιθανό να το ρίσκαρες δίχως να έχεις κάτι να πατήσεις.

 

 

^Αυτό μου κάνει, μαγκλ-κατακάθι δηλαδή της ανθρωπότητας, αυτό ακριβώς.. Δεν σε υποτιμώ και υπάρχει πάντα η περίπτωση να με ξεγέλασες τώρα αλλά θα το παίξω. Έχω περάσει και πιο δύσκολες στιγμές παλιότερα, εγώ και καλός μου αφέντης ο Ρέγκουλους, αυτό δεν μου είναι τίποτα. Και δρω πάντα έχοντας κάτι στο μυαλό. Με έμαθε η καλή μου η αφέντρα η Walburga όλα τα κόλπα.

 

Remus Lupin(Badboy).



#42 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 08 March 2014 - 17:04

Madam Undersecretary Professor Dolores Jane Umbridge

2q21jd2.png

 

*βήχει διακριτικά*

 

«Αχέμ, λοιπόν, ναι, τώρα σας έγινα όχι απλώς ύποπτη αλλά και η κατά πάσα πιθανότητα ΕΝΟΧΗ, κύριε Αλάστωρα. Μετά από αυτό καταλήγω στο συμπέρασμα πως μόνο σοβαρός άνθρωπος δεν είστε, ρίχνετε αβάσιμες κατηγορίες, όταν σας ζορίσει κάποιος και σας κατηγορεί αδιάκποτα, σας φαίνεται πολύ ύποπτο και αποφασίζετε να στραφείτε σε αυτόν. Είστε απλό μυαλό, αγαπητέ. Σας διαβάζουν και οι πέτρες, χα, χα χα! Βέβαια και λόγω αυτού μάλλον δεν είστε ο ένοχος που είχα στο μυαλό μου, είναι άλλωστε και γνωστό πως πάντα μαχόσασταν ενάντια των σκοτεινών δυνάμεων... Ας είναι, ακόμη και να 'στε, με τέτοιες τακτικές το κεφάλι σας θα το φάτε, ούτως ή άλλως!»

*με αηδία στρέφεται στον άντρα απέναντί της*

 

«Ξέρετε... σε κάθε δημόσια εμφάνισή σας σκεφτόμουν πότε θα περάσει η ώρα, να τελειώσετε τους σιχαμένους, βαρετούς διαλόγους σας και να φύγω. Ευτυχώς, από ένα σημείο και μετά έφυγα από το τμήμα τύπου του Υπουργείου και δεν χρειάστηκε να ξαναεμπλακώ...!

Καλέ μου Gildroy Lockhart, με ζαλίζετε πολύ. Πάψτε. Αν γίνεται, μέχρι να φύγουμε από 'δω. Βασικά, αν γίνεται, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ευχαριστώ».

 

«Μάλιστα. Και πείνα-... *αχέμ* Εσείς, καθηγητά Snape, πότε σκοπεύετε να τελειώσετε την ανοησία που σας ανέθεσαν; Η δεσποινίς Γκρέιντζερ πιο γρήγορα θα το είχε έτοιμο, τι στο καλό, πια;! Καθυστερείτε επίτηδες, ε; Και ποιός άλλος θα μπορούσε να βάλει αντίδοτο στο ποτήρι του, αν όχι ο καθηγητής των μαγικών φίλτρων; Και ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ θα μπορούσε να μην αναφερθεί καν ή να προσπαθήσει να κάνει την ανάλυση των κατακαθιών που ζήτησα; Αυτό παραπάει, ας μην εθελοτυφλούμε πλέον».

 

zlch2f.gif



#43 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 08 March 2014 - 19:19

Alastor "Mad Eye" Moody
mad-eye-moody-bio.JPG

Να χαίρεσε που είμαι ανοιχτό βιβλίο Umbringe(Theodore), έτσι δεν θα έχει νόημα να με ψηφίζουν οι αθώοι.

Ξέρει να διαλέγει δούλους(Black Kaiser) η οικογένεια Black φαίνεται. Η κολοκυθιά από την άλλη καλά κρατεί.

Κρίνοντας από τους λόγους και μόνο πλέον το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι αυτό των Lovegood(Keito)- Dursley(Babba).
Και οι 2 τους μιλάνε προσπαθώντας να μην σηκώσουν κάποιο βλέφαρο και έτοιμοι να απαντήσουν όταν τους ρωτάς. Θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικό δίδυμο ενόχων με μόνο μια μικρή λεπτομέρεια να το απορρίπτει: Η Dursley ψήφισε κατά της και όλοι συμφωνούμε πως είναι πολύ ριψοκίνδυνο για τους ενόχους να το κάνουν σε αυτήν την φάση του παιχνιδιού.

Θεωρώ πως η αθωότητα της μιας από τις 2 θα δώσει απαντήσεις για την άλλη για αυτό και θέλω να δώ τον ρόλο της Lovegood(Keito) σε αυτήν την ιστορία.

Ο λόγος μου θα τελειώνε εδώ αλλά πρόσεξα έναν συγκεκριμένο που μίλησε μια φορά περί υδάτων και ραβδιών και στην συνέχεια σιώπησε. Κύριε Olivander(Osama) είστε η προσωποποίηση της ησυχίας και δεν έχω όρεξη να χάσω από κάποιον που ούτε καν είπε κάτι.

Lupin(Badboy) η σιωπή σου μόνο κακό μπορεί να κάνει σε εσένα και σε όλους μας γενικότερα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#44 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 08 March 2014 - 20:38

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

Ο λόγος μου θα τελειώνε εδώ αλλά πρόσεξα έναν συγκεκριμένο που μίλησε μια φορά περί υδάτων και ραβδιών και στην συνέχεια σιώπησε. Κύριε Olivander(Osama) είστε η προσωποποίηση της ησυχίας και δεν έχω όρεξη να χάσω από κάποιον που ούτε καν είπε κάτι.

 

Έχω την εντύπωση, κύριε Moody (TheGunsmasha), ότι δεν ήσασταν μαζί μας στις προηγούμενες ζωές μας. Εάν ήσασταν, θα θυμόσασταν ότι το αόρατο πνεύμα που με καθοδηγεί δεν ζούσε ποτέ πάνω από δυο μέρες σε καταστάσεις αντίστοιχες με την δικιά μας και αυτό επειδή φαινόταν πολύ και μιλούσε ακόμα περισσότερο και όσο και αν δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω, το πνεύμα μου έχει κουραστεί να είναι πάντα μέσα στους τρεις πρώτους που πεθαίνουν. Εάν μου απευθύνει κάποιος τον λόγο, όπως εσείς τώρα καλή ώρα ή όπως ο κύριος Snape πριν, με χαρά μου να σας απαντήσω.  Παρ'όλα αυτά, αν εξαιρέσεις κάποια λίγο πιο βαθυστόχαστα σχόλια, όπως αυτά του Kreacher (Black Kaiser), τα οποία αποτελούν κυρίως τροφή για σκέψη, δεν έχει ειπωθεί σχεδόν τίποτα ουσίας μέχρι στιγμής, κάτι δηλαδή με το οποίο να μπορέσω να συμφωνήσω, να διαφωνήσω ή να συζητήσω εκτεταμένα σε λογική βάση και όχι στη βάση του τι έκανε ή δεν έκανε ή ήταν ή δεν ήταν ο καθένας πριν ή αφου βρεθεί κλειδωμένος εδώ μέσα. Εάν αυτή μου η απάντηση δεν σας κάλυψε και θεωρείτε ότι είμαι ύποπτος επειδή "είμαι έτοιμος να απαντήσω όταν μου δίνετε ο λόγος", c'est la vie, όπως θα έλεγε και ο μεγάλος Γάλλος ραβδοποιός Pierre-Simon Laplace. Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.

 

Εν πάση περιπτώσει, θα συμφωνήσω με το, μέχρι στιγμής, πιο βαθυστόχαστο σχόλιο που έχει ειπωθεί, αυτό του Kreacher (Black Kaiser), και θα ζητήσω και εγώ περαιτέρω εξηγήσεις από τον κύριο Lupin (BadBoy) για την αφύσικη, δεδομένου του τι έχει ειπωθεί, ησυχίας του. Δεν ασχολούμαι, προς το παρόν, με τα πιο γυαλιστερά αντικείμενα στο χώρο, δηλαδή την Dursley (Babba), την μικρή Luna (Keito) και τον Gilderoy είμαι-πάντα-γυαλιστερός-επειδή-δεν-ξέρω-να-κάνω-τίποτα-άλλο-από-το-να-γυαλίζω-ολόκληρος-χωρίς-λόγο Lockhart (Odymonaxos), όχι επειδή είναι υπεράνω υποψίας αλλά επειδή πιστεύω ότι δεν είναι καλό να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα και έχουμε ξανακάνει λάθος για άτομα με παρόμοια συμπεριφορά σε προηγούμενες ζωές μας.

 

edit: ορθογραφικά


Edited by Osama Bin Laden, 08 March 2014 - 20:39.


#45 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 09 March 2014 - 01:50

Remus Lupin

tumblr_lhumcf0YMK1qcx61o.jpg

 

Με κατηγορειτε λοιπον για το οτι δεν μιλαω πολυ και αν μιλουσα πολυ, θα με κατηγορουσατε οτι μιλαω υπερβολικα και με φλυαριες προσπαθω να καλυψω μυστικα. Σιγουρα εχω τα δικα μου προβληματα που χρηζουν αντιμετωπιση και εσεις δεν μπορειτε καν να τα φανταστειτε.

Εξαλλου περα απο ησυχος ειμαι και παρατηρητικος. Μαρεσει να παρακολουθω και να καταφερνω να κρινω σωστα. Βλεπετε δεν μαρεσει να κατηγορω αδικα.

Εσυ μιζερο ξωτικο(black kaiser),  τοσο μισανθρωπος που εισαι αργα ή γρηγορα θα νευριασεις καποιον και χωρις την προστασια του Σειριου ή καποιου Black θα συναντησεις την καταδικη σου... Εκτος βεβαια αν εχεις καποιον συμμαχο... ή να πω καλυτερα συνεργο εδω μεσα και σε προστατεψει. Αλλα ο χρονος θα το δειξει αυτο.

 

Κυριε Ollivander(Osama), δωσατε μια δυναμικη και αξιοπρεπης απαντηση οταν σας εδειξαν με το δαχτυλο γιατι δεν συμμετειχατε πιο ενεργα στην συζητηση και στην ερευνα. Παρολαυτα, με την σειρα σας δειχνετε εμενα για τον ιδιο λογο. Πιο ειναι το κινητρο πισω απο αυτην την κινηση? Με αυτον τον τροπο βαζετε εμενα μαζι με αλλους 3 σε ενα μπαραζ θανατου. Και αυτο γιατι? Μηπως ενας απο τους αλλους 3 ειναι καποιος που θα επιθυμουσατε να σωσετε? Βρισκω την σταση σας αλογη. Δεν μου αφηνετε αλλη επιλογη απο το αμυνθω.

 

Αλαστωρ(gunsmasha), οσο βρισκομαι κατω απο στεγη ή στο φως της ημερας δεν εχεις τιποτα να φοβασαι απο μενα. Προσεχω με μεγαλο ενδιαφερον τα λογια σου και ειμαι καπως καθησυχασμενος που δειχνεις τοσο ζηλο για να φανερωθει η αληθεια, χωρις μαλιστα να εξαπολυεις καταρες. Ισως διαφωνω λιγο με την σταση σου προς την διδα Lovegood και να μαρεσε παραπανω η προηγουμενη σου σταση προς την δημοσια υπαλληλο με τα ροζ αλλα εχεις παραπανω εμπειρια σε τετοιες υποθεσεις οποτε φανταζομαι, θα ξερεις τι κανεις,


J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)



Also tagged with one or more of these keywords: η νύχτα πέφτει, χαρακτήρες, παίχτες, rp, harry potter