Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

η νύχτα πέφτει χαρακτήρες παίχτες rp harry potter

  • This topic is locked This topic is locked
213 replies to this topic

#151 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 18 March 2014 - 23:09

Madam Undersecretary Professor Dolores Jane Umbridge

a3HqWla.png

 

*καθαρίζει τον λαιμό της επιδεικτικά*

 

«Εντάξει, ακούστηκαν πολλά, πάααααρα πολλά και όσο δίκιο μπορεί να έχουν όλα αυτά τα λόγια, άλλο τόσο άδικο, επίσης. Πώς να το γνωρίζουμε, άλλωστε, βασιζόμενοι μόνο σε... θεωρίες; Υπάρχει έστω ΕΝΑΣ από εσάς που με σιγουριά ρίχνει την ψήφο του σε κάποιον; Όχι, κύριοι! Πώς σας ήρθε να με κατηγορείσετε, δημιουργώντας παράλληλα και μια σύνδεση-σχέση μεταξύ εμού και του Τρελομάτη Μούντι; Ξέρω την απάντηση: τυχαία. Όπως όλοι μέχρι τώρα, αλόγιστα ξεφουρνίζουμε ανοησίες και κάπως έτσι είναι εμφανώς ότι ο δολοφόνος θα καταφέρει να μας ξεκάνει όλους. Θα μου πείτε, ποτέ δεν είναι αργά... και θα πω ναι, σωστό, αλλά πολύ φοβάμαι ότι μάλλον είναι κάπως αργά, όπως και να το δούμε».

 

*με πρωτόγνωρη απελπισία, γυρίζει στα δεξία της*

 

«Συβίλα. Ψέματα θα ήταν αν έλεγα πως διαφωνώ με την Μαγκλ θεία του Πόττερ... Και εγώ αδυνατώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψη σας, είστε μια ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά ούτε τον δικό μου τρόπο σκέψης μπορώ να πω ότι αντιλαμβάνομαι, αυτό το μέρος με έχει τρελάνει... Ουμφ! Καλά θα ήταν, κυρία Ντάρσλι, να είστε εσείς η ένοχη. Ξέρετε, το προσωπείο ενός Μαγκλ... τι καλύτερο για έναν μάγο από το να πάρει την μορφή ενός ανθρώπου που δεν κατέχει ούτε τόση γνώση μαγείας, πόσο μάλλον να έχει έστω ίχνος μαγικής δύναμης...; Δεν μπορείτε να αρνηθείτε πως ΟΛΟΙ εδώ μέσα με κάποιο τρόπο έχουμε σχέση με το Χόγκουαρτς, την μαγεία και τα λοιπά, εσείς είστε η μία και μοναδικλη ΠΛΗΡΗΣ άσχετη. Ένα outsider. ΜΙΑ ΜΑΓΚΛ, βεβαίως. Και δεν πιστεύω ότι πραγματικά αυτό είναι τυχαίο· ποιός είσαι, λοιπόν, Θανατοφάγε, που χρησιμοποιείς μια μαγκλ μορφή για να μας εξαπατήσεις;!»

 

«Αγαπητοί μου παρευρισκόμενοι, προσέξτε. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που θα πουν "μάλλον αθώα-ος είναι η-ο τάδε...», δεν ξέρω κανέναν σας. Δεν ξέρω τίποτα. Όσο έχω το τσάι μου και είμαι ζωντανή, μου αρκεί. Και μόνη να μείνω στο τέλος, ο Θανατοφάγος δεν με απειλεί, είμαι μάγισσα ολκής εγώ, ανώτατη υπάλληλος της κοινωνίας των μάγων που χιλιετίες διαπρέπει. Δεν θα βάλει κανείς παύση στα σχέδια μου για τάξη και πειθαρχία, έχω πολλούς νόμους ακόμη να θέσω, πολλούς ενόχους να δικάσω και πολλά πρόστιμα να επιβάλλω!»

 

*έκπληκτη με τον εαυτό της, κάθεται και κλείνει τα μάτια της*



#152 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 19 March 2014 - 04:34

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

Μάλιστα... 

 

Ήθελα να περιμένω λίγο να ακουστούν κάποιες απόψεις πριν μιλήσω ξανά αλλά τώρα που ακούστηκαν πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να πω... Ο Gilderoy (Odymonaxos) νομίζει ότι είναι ο King of the (round?) Table(s) που θυμήθηκε ότι πρέπει να μιλάς σε τέτοιες διαδικασίες, η Trelawney (Kai) και ο Ανεμοδούρας (TheGunsmasha) έχουν αρχίσει να καπνίζουν εξωτικά χόρτα από την μακρινή Τζαμάικα και η Dursley (Babba) αποφάσισε να ξυπνήσει μετά από έναν λήθαργο που αν κρίνουμε από την διάπλαση της, θα μπορούσαμε να τον συσχετίσουμε με την χειμερία νάρκη στην οποία πέφτουν πολλοί από το είδος της κατά τον χειμώνα. Και τέλος, έχουμε τον Lupin (Badboy) που, όπως σε κάθε γύρο, δεν πάει να έχουν συμβεί σημεία και τέρατα, συνεχίζει να είναι απλώς... απόντας...

 

Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ξανά τέτοιο χάος σε γύρο με τόσο λίγα άτομα, τουλάχιστον όχι όσο μπορεί να θυμηθεί ο Osamaburg Ollivander.

 

Όπως και να έχει, Trelawney και Ανεμοδούρα σοβαρευτείτε. Με την στάση σας δεν βοηθάτε κανένα.

 

 

*καθαρίζει τον λαιμό της επιδεικτικά*

 

«Εντάξει, ακούστηκαν πολλά, πάααααρα πολλά και όσο δίκιο μπορεί να έχουν όλα αυτά τα λόγια, άλλο τόσο άδικο, επίσης. Πώς να το γνωρίζουμε, άλλωστε, βασιζόμενοι μόνο σε... θεωρίες; Υπάρχει έστω ΕΝΑΣ από εσάς που με σιγουριά ρίχνει την ψήφο του σε κάποιον; Όχι, κύριοι! Πώς σας ήρθε να με κατηγορείσετε, δημιουργώντας παράλληλα και μια σύνδεση-σχέση μεταξύ εμού και του Τρελομάτη Μούντι; Ξέρω την απάντηση: τυχαία. Όπως όλοι μέχρι τώρα, αλόγιστα ξεφουρνίζουμε ανοησίες και κάπως έτσι είναι εμφανώς ότι ο δολοφόνος θα καταφέρει να μας ξεκάνει όλους. Θα μου πείτε, ποτέ δεν είναι αργά... και θα πω ναι, σωστό, αλλά πολύ φοβάμαι ότι μάλλον είναι κάπως αργά, όπως και να το δούμε».

 

 

Ξέρετε τι με ενοχλεί, κυρία Umbridge (Theodore); Το γεγονός ότι λέτε, λέτε, λέτε αλλά όπως και ο Lupin, τίποτα δεν λέτε. Αν θέλετε να ξέρετε, η σιγουριά είναι κάτι που κερδίζεις μιλώντας και ερευνώντας σε διαδικασίες σαν αυτή. Θα είσαι πάντα σωστός αν μιλάς και ερευνάς; Προφανώς και όχι. Αλλά σίγουρα θα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να είσαι σωστός αν τουλάχιστον προσπαθείς, παρά όταν τηρείς στάση σαν αυτή που τηρείται εσείς.



#153 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 19 March 2014 - 12:05

Alastor "Ζαρατούστρας" Moody
images?q=tbn:ANd9GcR9why-wQHAHZ8UyiwAl6x

Συγχωρέστε με για την άθλια εμφάνιση μου τις προηγούμενες ώρες αλλά κάτι η δύσκολη μέρα του ανιψιού μου Alan "TheGunsmasha" Moody (fucking real life...) κάτι η δική μου απογοήτευση από την εξέλιξη με πήραν από κάτω, κάνοντας παράλληλα κάποια σημαντικά λάθη στην αξιολόγηση των προηγούμενων ψήφων.

Πάμε λοιπόν να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια με καθαρό μυαλό.
Εντάξει Lockhart(Odymonaxos) μας έπεισες, είσαι αθώος που προσπαθείς έστω και αργά να βγάλει λύση. Οι σκέψεις σου δεν είναι κακιές αλλά στηρίζονται στην λεπτομέρεια οτι εγώ και η Umbringe(Theodore) συμφωνήσαμε τότε να ανταλλάξουμε ψήφους. Έγινε καθαρά λόγο RP εκ μέρους και την άφησα για να συνεχίσω με αυτήν που μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον τότε.
Η θεωρεία της σχέσης μου με τον Lupin(Badboy) είναι πιο ορθή καθώς όντως τον θεωρούσα αθώο που δε θέλει να τραβήξει την προσοχή, οπότε πέρα από το να αποδείξω την δική μου αθωότητα δεν υπάρχει τρόπος να κατάρριψω αυτήν την ένοχη.
Σοβαρά όμως με είχε αθωώσει το ξωτικό και κανείς δεν ασχολιόταν μαζί μου, γιατί να είμαι τόσο μαζοχας και να επιμένω να φαίνομαι τόσο? Επίσης σου λέω σιγά μην έβγαζα τώρα το τρελοκοριτσο. Έδώ μέχρι να την έβγαζα την μέρα.
Αν δε μπορώ να σε πείσω τώρα, sorry man.

Κύριε Olivander(Osama) ενώ δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχτεί η αθωότητα σας πλην της συμμετοχής όπως εγώ δηλαδή, σας θεωρώ αθώο έστω και επειδή έτσι γουστάρω. Στην τελική προτιμώ να χάσω από κάποιον σαν και εσάς που μίλαγε και θα με έχει κοροϊδέψει με ψεύτικα επιχειρήματα που είναι ο σκοπός του παιχνιδιού και όχι δια της απουσίας του.

Πάμε στα δύσκολα τώρα που από δώ και πέρα είναι σαν να ρίχνω ζάρια.
Trellawny(Kai) έκανα λάθος παρατήρηση χθές και δε πρόσεξα πως εσύ και όχι το ξωτικό ξεκινήσες να ψηφίζεις τον-ακόμα ένοχο και με μπλε γραμμή από πάνω του-Malfoy. Οπότε η θεωρεία μου ότι έμπαινες σε ρέματα δε στέκει αφού εσύ το ξεκίνησες. Το θέμα είναι ότι όπως φάνηκε και από αυτό που κάπνισα χθές από εσένα, τα χόρτα σου κάνουν κακό και το παίζεις πιο τρελή από ότι πρέπει. Υπάρχει η περίπτωση να είσαι ένοχη που απλά την έχεις γλυτώσει και η συμπεριφορά σου δεν κάνει κάτι για να το αλλάξει. Τώρα που ο άλλος είναι μάλλον αθώος θα αλλάξεις την ψήφο φαντάζομαι?

Για εμένα η Umbringe(Theodore) ανήκει στην ίδια κατηγορία με την από πάνω καθηγήτρια με την διαφορά ότι περιμένει περισσότερο για να μιλήσει, τα μισά που λέει είναι RPιστικα και πετάει και ένα όνομα για το τέλος. Θεωρώ δύσκολο να είναι και οι 2 τους ένοχες αλλά ένας από τους 2 θα μπορούσε αν και δεν είμαι τόσο βέβαιος.

Για τους 2 τελευταίους θα κρίνω πρώτα την απόφαση να φύγει η Luna(Keito) τώρα. Προφανώς Dursley(Babba) και Lupin(Badboy) είναι οι κύριοι επηρεαζόμενοι από αυτήν την ανατροπή. Θεωρώ πολύ πιθανόν να είναι συνεργοί καθώς και οι 2 έχουν τι να πουν πλέον. Ο ένας θα λέει σιγά μην έβγαζα το αντίπαλο δέος και ο άλλος θα λέει την βγάλανε για να πέσετε πάνω μου που την ψήφιζα τόσο επίμονα. Και τα 2 στάχτες στα μάτια.
Το κύριο μου θέμα με την μαγκλ είναι ότι δε προσπαθεί και πάλι! Το προφίλ της δεν ικανοποιεί σχεδόν κανέναν και απαιτεί κιόλας να της βρούμε το άτομο που θα καρφώνει, εμείς, η ίδια δεν έχει λόγο να κουραστεί.
Θα ψηφίσω τον λύκο γιατί δεν γίνεται παιχνίδι με κάποιον να ψηφίζει στο τελευταίο μισάωρο και ιδιαίτερα τώρα που τον θεωρήσαμε μάλλον αθώο πάλι δεν συμμετείχε. Όπως είπα προτιμώ να χάσω από κάποιον που μου φούμαρε ψέματα σε σχέση με κάποιον που δεν μιλάει καν. Αν βγεις αθώος θέλω να ξέρω τι στο διάολο σκεφτόσουν.

Υπάρχει και η πιθανότητα αυτή η κίνηση να έγινε εκ μέρους κάποιου που δεν έχει τραβήξει τα βλέμματα και είπε να μας trollαρει γελώντας. Η πιθανή περίπτωση είναι κάποια από τις 2 καθηγήτριες, το θέμα είναι ποιος είναι ο συνεργός τότε.

Τέλος, επειδή έχουμε πέσει θύματα των εαυτών μας(aka RP) αφήστε λίγο στην άκρη την τρέλα, τα τσαγια, τις ποζεριές και το οτιδήποτε και κάντε μα προσπάθεια μπας και δε πάμε στα ζάρια τελικά.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#154 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 19 March 2014 - 17:31

Gilderoy-Lockhart-Harry-Ron-gilderoy-loc

 

Ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

αν δεν πεθάνει το βράδυ

θα κάνει πάρτυ με ούζα

με τα μικρά τα μαθητούδια!

 

Τι παραπάνω πρέπει να κάνει η Άμπριτζ για να βροντοφωνάξει: "Είμαι ένοχη!!!"; 

 

Ολλιβάντερ, παίρνεις τον Λούπιν επάνω σου;



#155 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 19 March 2014 - 18:06

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 


Κύριε Olivander(Osama) ενώ δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχτεί η αθωότητα σας πλην της συμμετοχής όπως εγώ δηλαδή, σας θεωρώ αθώο έστω και επειδή έτσι γουστάρω. Στην τελική προτιμώ να χάσω από κάποιον σαν και εσάς που μίλαγε και θα με έχει κοροϊδέψει με ψεύτικα επιχειρήματα που είναι ο σκοπός του παιχνιδιού και όχι δια της απουσίας του.

 

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, κύριε Moody (TheGunsmasha) αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν κινδυνεύετε από εμένα, έτσι και αλλιώς. Όχι ότι έχει και πολύ σημασία αυτό, γιατί όσο είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι όλοι ύποπτοι είμαστε, αλλά τελοσπάντων...

 

 

Ολλιβάντερ, παίρνεις τον Λούπιν επάνω σου;

 

 

Παρ'ότι οι τρόποι μου συνήθως δεν το επιτρέπουν, δεν μου αφήνετε άλλη επιλογή από το να απαντήσω με μια ερώτηση. Είστε ηλίθιος, κύριε Gilderoy, ή παριστάνετε απλώς τον ηλίθιο;

 

(Ψήφος στον Lupin (Badboy))



#156 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 19 March 2014 - 18:11

Marge.png

Marjorie Dursley

 

Λοκχαρτ(ody), μιας και τη βρίσκεις με τα μαθηματικά, μήπως μπορείς να κάνεις μια σούμα στα τωρινά νουμεράκια;

Κατά προτίμηση πριν νυχτώσει και δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη. 


Edited by Babba, 19 March 2014 - 18:25.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#157 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 19 March 2014 - 20:11

Remus Lupin

500full.jpg

Διαβαζα ωραια και καλα την πρωτη σελιδα, λεω τι καλα, συνετιστηκαμε και ειπαμε να ψαξουμε σοβαρα τους δολοφονους τωρα που ο κλοιος στενευει... Ο Λοκχαρτ εγινε χρησιμος και μας παρεθεσε πολυ ωραια τα στατιστικα, εγινε συλλογικη προσπαθεια και καπου θα βγαιναμε. Και φτανω στα τελευταια λεγομενα σας και ξαφνικα ξανα μανα στο παρασκηνιο. Ρε ξεκολλατε... Νομιζα θα συνεχιζε πανω μου μονο ο Ollivander που εκνευριστικά απο τον πρωτο γυρο με ψηφιζει αλλα αιντε και οι αλλοι δυο. Σας ξαναλεω... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

Ναι Μουντι γραφω την τελευταια στιγμη. Κανω ενα ποστ καθε γυρο και αυτο ειναι στο τελος. Δεν μαρεσει να παιρνω ατομα στο λαιμο μου. Αμα ξεκινησω να ψηφιζω καποιον μετα ή θα με δειξετε γιατι ηταν αθωος ή ακομα χειροτερα θα με ακολουθησετε και θα βγαλουμε εναν αθωο. Ψηφιζω οτι ψηφιζω γιατι προσπαθω να σωθω σχεδον σε καθε γυρο. Απο που πιανοσαστε και με ψηφιζετε δεν ξερω. Ειναι ο Ollivander που του εμεινε συνηθειο και εσεις απο το πουθενα. Και με 2 σειρουλες κιολας(ο Λοκχαρτ). Αιντε να ριξουμε εναν ψηφο. Αιντε να βγαλουμε ακομα εναν.

Κανετε τοσες πολλες και λογικες προβλεψεις και δεν ακολουθειτε καμια.

Εσυ Μουντι, λες πως ψηφιζεις εμενα για να βγεις εσυ αθωος?? Σοβαρα? Βγαλε εναν αθωο, ζησε την νυχτα και μεινε με 2 δολοφονους και 2 αθωους. Δεν υπαρχει περιθωριο για τετοιες κινησεις. Αμα ουτε σε αυτον, ουτε στον επομενο βγει δολοφονος, ΧΑΣΑΜΕ. Πρεπει να κοιταξουμε απο τωρα να βγει δολοφονος για να εχουμε 1 παραπανω γυρο αερα. Εκτος αμα εισαι δολοφονος. Που στην προκειμενη περιπτωση, συνεχισε κανονικα, δεν εχεις κανενα λογο να αλλαξεις.

 

Και αφου τελειωσα την αμυνα για τωρα... Να σας μιλησω λιγο.

Ριξτε μια ματια στον Ollivander. Θελω να τον ψηφισω εδω και 2-3 γυρους αλλα κωλυομαι. Τι κανει απο την αρχη του παιχνιδιου? Τι εχει καταφερει? Σε τι εχει βοηθησει? ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν εχει αναζητησει δολοφονο, που και που αθωωνει κανεναν και κατα τα αλλα εχει 1 συγκεκριμενη ψηφο. Ενας αθωος δεν θα ηθελε να ψαχτει λιγο, να ψαξει στοιχεια και λεγομενα για τους δολοφονους και να κατηγορησει γενικα ατομα? Ισως να κοψει αντιδρασεις? Η απαντηση ειναι ναι. Ομως αυτος τι κανει... το βιολι του. Θα ηταν οφθαλμοφανες οτι ηταν επιθεωρητης... ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ.

Σκεφτειτε το, μπειτε στην θεση του. Ειμαι δολοφονος, δεν θελω να τραβηξω τα βλεματα πανω μου οποτε δεν θα εξαπολυω κατηγοριες απο εδω και απο εκει... Θα πιασω εναν συκγεκριμενο και θα επιμεινω σε αυτον. Κατα προτιμηση καποιον που εχει χαμηλο προφιλ. Κραταω επισης χαμηλο προφιλ διχως πολλα ποστ ωστε να μην πολυφαινομαι εγω και η εμμονη μου και συνεχιζω στο background εκτος των ρανταρ μεχρι τελους.

ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ σε αυτον τον γυρο πηραμε ψηφο... εκτος απο τον Ollivander. Τι γινεται? Αναλογιστειτε... Τοσο σιγουροι ειστε ολοι οτι ειναι αθωος?

 

Λοκχαρτ, κανεις πολλες ηλιθιες κινησεις που ενας δολοφονος δεν θα τις εκανε με τιποτα... Σε ευχαριστω για το σωσιμο χθες. Η αφελεια σου και η ιπποσυνη σου σε αθωωνουν στα ματια μου. Βαλε ομως ενα φρενο σε αυτην την αφελεια οπως εκανες σημερα με την ερευνα και ψηφισε δολοφονο.

 

Οι αλλες 3 κυριες... φαινονται αρκετα... ουδετερες. Κανουν 1-2 ποστ σε καθε γυρο, συνηθως ανουσια... Η Τρελονι με το που πηρε ψηφους αντεδρασε υπερβολικα μπορω να πω. Ισως να κρυβει κατι πισω απο αυτο.

Η Umbridge πιστευω πως προσπαθει να μεινει ουδετερη... Κοπιαζει ισως καποιες φορες. Αλλα δεν μπορω να διακρινω...

Και επειδη δεν μπορω να διακρινω, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΤΡΕΛΟΜΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΡΩΤΟΣ.

Αχεμ... συγνωμη για αυτο.... μου ξεφυγε...

 

Τον ψηφιζω για τωρα αλλα η ψηφος μου ενδεχεται να αλλαξει αν χρειαστει να σωθω ΞΑΝΑ.


J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#158 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 19 March 2014 - 20:36

Alastor "Ζαρατούστρας" Moody
images?q=tbn:ANd9GcR9why-wQHAHZ8UyiwAl6x

Εμένα μη με κοιτάς Lupin(Badboy), σου έδωσα την ευκαιρία να πάς σε ισοβαθμία στον προηγούμενο γύρο και μάλλον θα σε υπεράσπιζα και εκεί γιατί πίστευα στην αθωότητα σου και εσύ δε το εκμεταλλεύτεικες καθόλου.

Πάλι συνέχισες να μη μας βοηθάς, πάλι κατηγορείς το ίδιο άτομο σαν κόντρα και ζητάς και τα ρέστα. Τουλάχιστον και να βγεις αθώος περισσότερα θα κερδίσουμε από το να είσαι εδώ και να είσαι ταυτόχρονα απών.

Επειδή σε υπερασπίστηκα πάω να φάω τώρα το κεφάλι μου καθώς πλέον κοιτάνε και εμένα. Σου έδωσα την ευκαιρία.

Αν πάντως είναι και αυτός αθώος ετοιμάστε τα ζάρια.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#159 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 19 March 2014 - 21:26

Madam Undersecretary Professor Dolores Jane Umbridge

YQ6wdvl.png

 

*ήρεμα, σηκώνεται από την θέση της*

 

«Κύριε Λόκχαρτ, σας απεχθάνομαι αφάνταστα και σας βαριέμαι εξίσου. Πεποίθηση πως έστω και ένας να είναι σίγουρα ο δολοφόνος δεν είχα μέχρι τώρα, αλλά όταν κάποιος τόσο απερίσκεπτα λέει πως το «βροντοφωνάζω» κιόλας ότι είμαι εγώ η ένοχη σε ένα κρίσιμο στάδιο όσο αυτό είτε είναι βλάκας άνευ ορίων είτε βλάκας άνευ ορίων ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΣ. Πόσο εύχομαι να είστε. Θέλω να είστε. Αλλά δεν θα 'στε, γιατί απλώς ένα κουτορνίθι που θέλει να μπερδεύει τους άλλους, να προκαλεί, για να κρατά την προσοχή πάνω στο μίζερο άτομό του... Ας είμαι και υπεύθυνη για τον χαμό σας, αν είστε αθώος. Θα το δεχτώ, όπως αρμόζει σε μια ανώτατη υπάλληλο του Υπ. Μαγείας.

 

Και αλίμονο, κύριε Ολιβάντερ, αλλά και εσείς πρέπει να είστε συνεργός του. Η άποψη μου για πρώτη φορά είναι εκ καρδίας, πραγματικά πιστεύω όσα είπα μόλις. Δεν θα διαψευστώ, πλέον».

 

q7bOWc1.gif

 

*τρώει το τελευταίο εκλέρ της πιατέλας*

 

«Καλή Τετάρτη σε σχεδόν όλους σας, αγαπητοί μου. Η μέρα του ροζ! Το γραφείο μου δεν θα λειτουργεί, από εδώ και στο εξής. Ήταν επικίνδυνο. Χαίρετε».



#160 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 19 March 2014 - 21:33

Gilderoy-Lockhart_458.jpg

 

Η γοητεία του Γκίλντροϊ Λόκχαρτ 

δεν μετριέται με νουμεράκια

 

 

Marjorie Dursley

 

Λοκχαρτ(ody), μιας και τη βρίσκεις με τα μαθηματικά, μήπως μπορείς να κάνεις μια σούμα στα τωρινά νουμεράκια;

Κατά προτίμηση πριν νυχτώσει και δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη. 

 

Άσε μας Μάρτζ, διασταύρωση αρκούδας και νυφίτσας που όλη την ώρα κάνεις αβαβά! Νουμεράκια θες; Νουμεράκια θα 'χεις! Και αφού τα διαβάσεις, πάρε το χαρτί, χώσ' το στο στόμα σου, μάσα το καλά, πιες και μια σόδα μετά να το χωνέψεις κι έλα μετά να με κλάσεις πριν φουσκώσεις απ' τα πολλά αέρια και κάνεις μπαμ!!! (σόρυ για το λούσιμο babba, no offense intended, αλλά δεν μπορούσα ν' αντισταθώ)

 

Βγήκε και η κατσίκα η Άμπριτζ και ο Λούπιν απ' το λαγούμι τους ξαφνικά. Ασχολίαστο. Αν είχες να προσθέσεις αυτές τις ενδιαφέρουσες κατηγορίες εναντίον του Ολλιβάντερ, γιατί το κάνεις τώρα μόλις που άρχισες να πιέζεσαι;

 

Σας βαρέθηκα, ηλίθιοι πληβείοι. Ψηφίζω εμένα, τον Γκίλντροϊ Λόκχαρτ για να σας βάλω το μαχαίρι στο λαιμό στον επόμενο γύρο. 

 

(Το 'λεγα εγώ πως θα με τρώγατε τελικά; Ε; Το 'λεγα)



#161 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 19 March 2014 - 21:37

Madam Undersecretary Professor Dolores Jane Umbridge

YQ6wdvl.png

 

«Το έκανες μια, το έκανες δύο, το έκανες τρεις, πόσες φορές θα ψηφίσεις τον εαυτό σου; Τι, μας δείχνεις με αυτό πως είσαι αθώος και θες τάχα να δείξεις πως είσαι χαλαρός και μας περιπαίζεις, κύριε Λόκχαρτ; Αμ δε! Αρκετά με λόγου σας».



#162 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 19 March 2014 - 22:37

6a00e551db674c8833010534e747b6970c-500wi

 

Ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

κοιτάει το θάνατο κατάφατσα

 

Νομίζω τους βρήκα. Είναι η κυρίες Μάρτζ και Άμπριτζ. Η μία είναι πολύ λιγότερο επιθετική απ΄ ότι συνήθως (δηλαδή απ' ό,τι συνήθως παίζει ο babba) και η άλλη πολύ πιο προσεκτική, λιγότερο ομιλιτική και πιο στοχευμένη απ' ότι συνήθως (δηλαδή απ' ότι συνήθως παίζει ο theodore). Επίσης η Μάρτζ  έχει ζήσει πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ.

 

Ψηφίστε την και δεν θα αυτοκτονήσω για να σας στριμώξω όσο δεν πάει.

 

Μέχρι τότε ψηφίζω εμένα, τον Λόκχαρτ.

 

Ο πίνακας είναι σχεδόν έτοιμος.


ΥΓ. 

 

Palermetrix-R4-incomplete_zpsbb15f082.pn


Edited by OdyMonaxos, 19 March 2014 - 22:25.


#163 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 19 March 2014 - 23:54

Remus Lupin

remus-lupin.jpg

Ενταξει λοιπον Lockhart. Στειλε το παιχνιδι σε 3πλη ισοβαθμια. Marjorie


J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#164 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 19 March 2014 - 23:59

PromoHP2_Gilderoy_Lockhart_4.jpg

 

Είμαι ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

και είμαι αλκοολικός

 

Καλά, δεν είμαι αλκοολικός, αλλά έχω κι εγώ τα κακά μου συνήθεια. Όπως το backstabbing. Κύριε Λούπιν, η σειρά σας.



#165 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 20 March 2014 - 00:02

Remus Lupin

remus-lupin.jpg

Lol. Ακυρο το νιντζα. Το σαιτ με τρολλαρε


Edited by BadBoy, 20 March 2014 - 00:04.

J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)



Also tagged with one or more of these keywords: η νύχτα πέφτει, χαρακτήρες, παίχτες, rp, harry potter