Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

η νύχτα πέφτει χαρακτήρες παίχτες rp harry potter

  • This topic is locked This topic is locked
213 replies to this topic

#121 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 16 March 2014 - 16:47

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

Tο μόνο που με ενοχλεί κύριε Moody (TheGunsmasha) είναι ότι κατηγορούσατε την Luna (Keito) με τέτοια απολυτότητα που πιστεύατε ότι έχετε αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή της, κάτι που δεν ισχύει, ενώ τώρα ήταν η πρώτη φορά που εξετάσατε το γεγονός του τι θα συμβεί αν είναι αθώα.

 

 Παρ'ότι δεν θα διαφωνούσα με αυτήν την τακτική υπό άλλες συνθήκες, δηλαδή το να κατηγορείς κάποιον επειδή θα βγάλεις συμπεράσματα με τον θανατό του και όχι επειδή τον θεωρείς απαραίτητα ένοχο, με ενοχλεί το γεγονός ότι το κάνατε βασισμένος σε μια επιχειρηματολογία με σχετικά αδύναμες βάσεις, εναντίον ενός ατόμου που από μια οπτική γωνία μπορεί να θεωρηθεί σχεδόν αποδεδειγμένα αθώο.

 

Η ψήφος μου δεν αλλάζει, παρ'όλα αυτά. Θεωρώ την Luna (Keito) αθώα και δεν πρόκειται να ψηφίσω κατά κάποιου που η συμπεριφορά του μου με έχει κάνει να πιστέψω τόσο ακράδαντα ότι είναι αθώο. Ο κύριος Lupin (Badboy) έχει ξεφύγει εξαιτίας των άλλων ρευμάτων για πολύ καιρό, έχει πολύ περισσότερα να εξηγήσει και κάτι μου λέει ότι ούτε αυτήν την μέρα θα εξηγηθεί καταλλήλως.



#122 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 16 March 2014 - 17:29

Alastor "Mad Eye" Moody
Moody.jpg

Εξήγησα τις βάσεις μου, αν τις θεωρείτε αδύναμες δε μπορώ να σας βοηθήσω.

Να σας ρωτήσω όμως αν είστε λάθος και ο λύκος είναι αθώος τότε τι θα έχουμε κερδίσει? Πείτε κάτι που θα δώσει ο θάνατος του αν είναι αθώος(50% δλδ).
Εγώ ανέφερα τι θα κερδίσουμε στην δική μου περίπτωση.

Επίσης σας το έχω ξαναπεί, είστε πολύ σίγουρος για την αθωότητα ενός παίχτη και μόνο οι δολοφόνοι ξέρουν ποιοί είναι αθώοι.

Ψήφος σε εμένα(TheGunsmasha). Μέχρι και όποτε ο Lupin(Badboy) δώσει απάντηση.
Αν είσαι αθώος πάρε τον λόγο Lupin(Badboy) για όνομα του θεού!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#123 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 16 March 2014 - 18:19

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

Ναι, μου έχετε ξαναπεί ότι είμαι πολύ σίγουρος για την αθωότητα ενός παίκτη, παρ'όλα αυτά έχω εξηγήσει εκτεταμένα και πάνω από μια φορές για ποιον λόγο θεωρώ αθώο αυτόν τον παίκτη. Αν αυτό με κάνει ύποπτο στην αντίληψή σας ή στην αντίληψη οποιουδήποτε τότε θα απαντήσω με τα ίδια λόγια του μεγάλου ραβδοποιού Simon-Pierre Laplace με τα οποία απάντησα και την προηγούμενη φορά: C'est la vie, δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω και αν δεν σας πείθουν αυτά που λέω, είστε ελεύθερος να με υποπτευθείτε και να με ψηφίσετε. Αυτή είναι η βάση της διαδικασίας στην οποία έχουμε μπλέξει, έτσι και αλλιώς.

 

 

 

Να σας ρωτήσω όμως αν είστε λάθος και ο λύκος είναι αθώος τότε τι θα έχουμε κερδίσει? Πείτε κάτι που θα δώσει ο θάνατος του αν είναι αθώος(50% δλδ).

Εγώ ανέφερα τι θα κερδίσουμε στην δική μου περίπτωση.

 

 

 

Αυτό είναι το μόνο στο οποίο δεν μπορώ να δώσω ικανοποιητική απάντηση πέρα του ότι θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο πλέον να είναι αθώος ο Lupin (Badboy), δεδομένης της αθωότητας του Malfoy, της συμπεριφοράς του κατά την διάρκεια της ισοβαθμίας και της συμπεριφοράς του γενικά. Είναι ο τύπος που δεν μιλάει και όταν μιλάει δεν λέει απολύτως τίποτα, παρ'ότι είναι στο στόχαστρο κάθε γύρο από τότε που άρχισε η διαδικασία. Προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα, κρύβεται βολικά μέσα στα ρεύματα χωρίς να δίνει κάποιον ικανοποιητικό λόγο για αυτό και σε ό,τι συζήτηση και να γίνεται γύρω από το πρόσωπό του δεν παίρνει μέρος. Ακόμα και την μέρα που πέθανε ο Malfoy, μίλησε μόνο αφού ο Kreacher τον αθώωσε, αλλά δεν έβγαλε άχνα όταν έπειτα η συζήτηση άρχισε να περιστρέφεται (και) γύρω από αυτόν. Θεωρώ ότι η πιθανότητα του να είναι ένοχος είναι πάνω από 80% και όχι 50 όπως λέτε, οπότε αν αποδειχθεί αθώος, με χαρά μου να είμαι ο επόμενος που θα βγει ώστε να μπορέσετε να βγάλετε συμπεράσματα.

 

Όπως είπα, εν τέλει, δεν διαφωνώ ότι θα κερδίζαμε περισσότερα από την αποκάλυψη του ρόλου της Luna, εντούτοις την θεωρώ τόσο προφανέστατα αθώα πλέον, που πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να φύγει ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα.



#124 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 March 2014 - 18:38

Τρελονί

 

Sybill_Trelawney10.jpg

 

Οι περίεργες εμμονές ανάμεσα σε δύο άτομα βλέπω συνεχίζουν. Χωρίς να είναι εντελώς παράλογη η μέθοδός σας, κύριε συνάδελφε (Guns) μιας και δεν έχουμε άλλα στοιχεία στα χέρια μας, δεν βλέπω για ποιον λόγο επιμένετε σε τέτοιον βαθμό στη Λούνα, η οποία λέτε πως ακόμα κι αν είναι αθώα θα σας βοηθήσει να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για άλλους, τα οποία μάλιστα δεν θα είναι και απολύτως σωστά αφού δε γνωρίζεται πώς κινούνται οι δολοφόνοι και ποια τακτική έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν, στην χειρότεροι περίπτωση μπορεί να είχαν συνεννοηθεί για κάτι τέτοιο. Εξάλλου ακόμα και αν ο συνάδελφος Λούπιν (BadBoy) είναι αθώος, όλο και κάποιο στοιχείο θα βρεθεί στη συνέχεια. Νομίζω πως μέχρι τώρα οι επιλογές της Λούνα (Keito) είναι αρκετά τυχαίες για να είναι δολοφόνος, σε αυτόν τον γύρο ανέφερε πολλούς υπόπτους και θα μπορούσε να κατηγορήσει άτομα που θα συγκέντρωναν πολύ πιο εύκολα ψήφους απ' ότι το τρελοφάντασμα (fandom) μήπως γλυτώσει, μιας και η ροζοφορεμένη Ντολόρες(Theodore) δε φαίνεται να συγκινεί και πολύ τους υπόλοιπους και αλλάζει αρκετά εύκολα τη ψήφο της.


ySss0UF.jpg


#125 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 16 March 2014 - 23:50

Remus Lupin

Remus_Lupin.jpg

 

Καλα ειμαστε σοβαροι;;; Ενταξει με ψηφισατε στον πρωτο γυρο, λεω ολοι στην τυχη ψηφιζουν, το δεχομαι.

Εκει αναγκαστηκα να λυσω μια ισοβαθμια και ψηφισα οπως ψηφισα για να μην παμε σε δευτερη ισοβαθμια. Μια αποφαση επρεπε να παρθει. Επειδη δεν εδωσα παραταση ειμαι ενοχος; Ετσι και αλλιως ενας θα πεθαινε και δεν σκοπευα να ειμαι εγω αυτος. Οπως ειχα πει και τοτε, δεν θεωρουσα και δεν θεωρω την διδα Λαβγκουντ ενοχη οποτε ο Σνειπ ηταν ο μονος που εμενε. Δεν τον ειχα βαλει στο ματι εξαρχης, απλα ηταν η μονη μου επιλογη! Ημαρτον αμα με κατηγορειτε που εσωσα τον εαυτο μου.

Στον δευτερο γυρο ψηφισα τον Μαλφόυ που ηθελε να με καταδικασει στην ισοβαθμια. Κατα καποιο τροπο επαιρνα το αιμα μου πισω. Αλλα αμα δειτε τα ποστ μου, εγραφα απο πριν οτι τον εχω στο ματι μου. Χωρια οτι ολοι συμφωνουσαμε οτι ειναι δολοφονος και συμπεριφερεται περιεργα. Αυτο πως δειχνει οτι δεν ειμαι αθωος;

Δεν εχω κρυφτει και δεν εχω ακολουθησει κανενα ρευμα. Ολες μου οι αποφασεις ηταν αυτουσιες. Και τωρα που δεν εχω καποιο καθαρο υποπτο, θα ψηφιζα τον Ollivander για να αμυνθω αλλα παλι η κατασταση δεν μου το επιτρεπει καθως πρεπει να σωσω το τομαρι μου.

Απο τους δυο γυρους που παιχτηκαν εχω μιλησει λιγοτερο απο αλλους ειναι αληθεια. Αλλα αυτος ειναι ο τροπος μου. Δεν μαρεσει να ειμαι παρεμβατικος και καθοδηγητικος. Ναι συμφωνω οτι ενας καθηγητης πρεπει να ειναι καθοδηγητικος αλλα δεν ειμαι και απο τα πιο φωτεινα παραδειγματα καθηγητη... Μαρεσει... Να βλεπω, να ακουω, να παρακολουθω και στο τελος να λεω την αποψη μου. Χωρια που αμα μιλησω πρωτος και δεν αραδιασω 15 επιχειρηματα και δεν γινω ο ντεντεκτιβ του αιωνα θα με κατηγορησετε οτι απλα προσπαθω να κατηγορησω καποιον γιατι θελω να πεθανει.

Κατηγορουμαι επισης και οτι δεν λεω κατι το ουσιωδες. Τι θελετε να πω; Δεν εχω κατι σιροπιαστο, και οταν ειχα για τον Μαλφου τον ειπα. Τι κανουμε δηλαδη εδω, αντι να βγαζουμε τους δολοφονους βγαζουμε τους αδυναμους αθωους;

 

Και εχω τωρα τον Ollivander που με κατηγορει απο τον πρωτο γυρο με αστεια επιχειρηματα, τα μισα τα οποια ειναι δημιουργημα της φαντασιας του, την Τρελονι που ουτε καν λεει γιατι με ψηφιζει και τον Peeves που ποτε δεν λεει τιποτα γενικα. Βγαλτε ακρη απο το ποιον των ψηφων μου.

Ναι Peeves εσενα ψηφιζω. Οχι μονο για να σε κανω ισοβαθμο με μενα αλλα και γιατι το παιχνιδι που παιζεις ειναι υπερβολικα ευκολο για σενα. Εχεις γραψει με το ζορι 10 σειρες σε ολο το παιχνιδι και τιποτα της ουσιας. Ειναι η τελεια καλυψη, αν δεν το παραεκανες κιολας δεν θα τραβουσες και βλεματα πανω σου.

 

Μουντι εκανα την κινηση μου! Περιμενω να συμπεριφερθεις ξηγημενα και να εισαι σωστος! Καλως ή κακως εισαι ο κυριος καθοδηγητης τωρα που εφυγε ο Κριτσερ και περιμενω τουλαχιστον απο σενα να μην πεσεις στην παγιδα των δολοφονων...

 

Και επειδη μπορει να φυγω και να μην προλαβω να μιλησω... Ollivander και Peeves οι δολοφονοι για μενα. Επισης αθωωνω σιγουρα Λουνα και Μουντι. Αυτα


J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#126 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 17 March 2014 - 00:00

Kenneth-Branagh-as-Gilder-008.jpg

 

Ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

εκδικείται τους Stark

για το χειρότερο backstab

όλων των εποχών

 

Για να μάθεις να μου κλέβεις την τσάντα και να με κοροϊδεύεις, παλιοφάντασμα! Νιώσε το ραβδί μου στην πλάτη σου, Πιβς!!!



#127 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 17 March 2014 - 00:02

Η μέρα τελείωσε.

 

To post έρχεται αύριο.

 

Συγγνώμη δεν είμαι σπίτι.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#128 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 17 March 2014 - 16:10

Μετά από άλλη μια εξουθενωτική μέρα, ήρθε η ψηφοφορία που περίμεναν: μετρώντας όμως τις ψήφους ου δόθηκαν από όλους, παρατήρησαν κάτι πολύ περίεργο. Ο Πιβς είχε τις περισσότερες ψήφους. Τέσσερις για την ακρίβεια…ο Νέβιλ κι ο Χάρι κοιτάχτηκαν. Ξανακοίταξαν τα χαρτιά τους μήπως είχαν κάνει κάτι λάθος, αλλά όχι, όλα ήταν σωστά καταμετρημένα. Ξανακοιτάχτηκαν.

 

«Ο Πιβς,» αναρωτήθηκε ο Χάρι φωναχτά, και με πλήρη αμφιβολία.

 

«…κοίτα, αν το σκεφτείς…όλο το σχέδιο το σκέφτηκε ο Ντάμπλντορ και μας το εκμυστηρεύτηκε στο σχολείο—ήμαστε μάλιστα στο γραφείο του. Μπορεί να άκουσε κάτι ο Πιβς, να το μετέφερε σε κάποιον που δεν έπρεπε και…να μαστε εδώ.»

 

«Ναι αλλά γιατί;»

 

«Τι εννοείς γιατί; Ο Πιβς είναι, από πότε θέλει λόγο; Ό,τι θέλει κάνει.»

 

«Ναι αλλά να μας προδώσει;»

 

«Αυτό αποφάσισαν ΄ κι εξάλλου, όσο λιγότεροι, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες υπέρ του να βρούμε τους υπεύθυνους…»

 

«Άρα κι εσύ πιστεύεις πως δεν το έκανε αυτός.»

 

«Όπως και να χει,» είπε γρήγορα ο Νέβιλ αλλάζοντας το θέμα «αυτός έχει την πλειοψηφία, αυτός πρέπει να φύγει απ’το συμβούλιο.»

Καθαρίζοντας τον λαιμό του, ο Χάρι τράβηξε την προσοχή όλων που ήδη γέμιζαν τις κοιλιές τους με λαχταριστά φαγητά.

 

«Οι ψήφοι μετρήθηκαν ΄ ο ένοχος αποφασίσατε πως είναι ο Πιβς.»

 

Μια μικρή παύση ακολούθησε, αλλά ο Χάρι δεν είχε τελειώσει. Κρίμα όμως, γιατί ο Λόκχαρτ είχε ήδη βγάλει το ραβδί του έξω!

 

«Μην ανησυχείτε φίλοι μου,» είπε με μπρίο κι άρχισε να σημαδεύει ΄ ο Πιβς άρχισε να γελάει «εγώ θα σας βγάλω από τη δύσκολη θέση του πώς να σταματήσετε ένα φάντασμα!»

 

«Τι; Όχι, Λόκχαρτ, μην το κάνεις! Άσε το ραβδί σου κάτω!»

 

Αναστατωμένος ο Χάρι έτρεξε να τον σταματήσει. Όμως ήταν πολύ μακριά. Και οι υπόλοιποι δεν έβλεπαν τον λόγο γιατί να μην τους βοηθήσει, δεν ήξεραν την πραγματική ικανότητα του Λόκχαρτ, η οποία ήταν μηδαμινή. Ο νεαρός έτρεξε να τον αποτρέψει. Ο Πιβς ακόμα γελούσε, πετώντας τριγύρω. Κι ο Λόκχαρτ σημάδευε ψηλά…

 

«Πετριφίκους τοτι—!»

 

«ΜΗ!»

 

Το απλό, λανθασμένο ξόρκι που πήγαινε να κάνει ο Λόκχαρτ  εκσφενδονίστηκε ΄ ο Χάρι έσκυψε για να μην τον χτυπήσει! Η ακτίνα εξοστρακίστηκε, άρχισε να αντανακλάται στους τοίχους. Αν κι έχασε τον στόχο, η λάμψη που δημιουργούνταν και με κάθε αντανάκλαση γινόταν μεγαλύτερη μέχρι που άρχισε να τον περικυκλώνει! Το φάντασμα άρχισε να γελάει υστερικά και να κοροϊδεύει, όμως δεν ήταν αρκετό: η ακτίνα από μία δέσμη φωτός τώρα είχε μεταμορφωθεί σε στρόβιλο και δεν έλεγε να τον αφήσει!

 

Μια δυνατή έκρηξη φωτός τύφλωσε τους πάντες ΄ όταν το φως έγινε κανονικό και πάλι, είδαν τον Πιβς εντελώς ακίνητο. Ο Χάρι άρπαξε τον Λόκχαρτ από τον γιακά και τον ταρακούνησε!

 

«Τι έκανες;!» Τον ξαναταρακούνησε. «Τι έκανες, μου λες;!»

 

«Τι έκανα; Μα, τον σταμάτησα φυσικά κύριε Πότερ.»

 

«Δεν τον σταμάτησες απλώς, τον πέτρωσες…κάπως!»

 

Μα τι κάνει στο καλό αυτό το Δωμάτιο; Γιατί τόσες δέσμες φωτός και βλακείες; Ο Πιβς είχε ακριβώς τον ίδιο μικρό καπνό να βγαίνει από τα αυτιά του, ακριβώς όπως κι ο Ακέφαλος Νικ, όταν είχε πετρώσει εκείνος. Μαζεύτηκαν όλοι γύρω από το φάντασμα το οποίο είχε μείνει ακίνητος με τη γλώσσα του απ’έξω να τους κοροϊδεύει, τα χέρια του στους κροτάφους του και τα μάτια του κλειστά.

 

«Ε-ε, εεε μα φυσικά τον πέτρωσα. Αυτός ήταν ο σκοπός μου εξαρχής, φυσικά, φυσικά αυτός ήταν ο σκοπός μου…να τον πετρώσω. Ο σκοπός μου…»

 

Όλοι κοίταξαν τον ξανθό μάγο με μισό μάτι.

 

«Θα μπορούσαμε να τον αφήσουμε έξω στο σχολείο και να δούμε τι θα γίνει, θα μπορούσαμε να τον ακολουθήσουμε, είναι ένα φάντασμα! Κι εσύ διαλέγεις να τον πετρώσεις…καλά, ο τρόπος του λέγειν σιγά μην το διάλεξες. Όπως και να χει, άσε το ραβδί σου εκεί και φύγε. Φύγε πίσω. Κι άσε μας να ασχοληθούμε με το πρόβλημα. Ααααχ, δεν πιστεύω ότι πέτρωσε ο Πιβς. Γιατί έχουμε τον Λόκχαρτ εδώ μέσα τέλος πάντων;»

 

«Γιατί μας είχε πει ο Ντάμπλντορ: τίποτα δεν είναι τυχαίο και οι καθηγητές των Σκοτεινών Τεχνών θα βοηθήσουν στη λύση: ο Κουίρελ μας άφησε χρόνους, αλλά ο Λόκχαρτ είναι καλά, ο Μούντι είναι εδώ, ο Λούπιν είναι εδώ, ο Σνέιπ είναι εδώ—ακόμα και η Άμπριτζ…!»

 

«Σωστά.»

 

«Όπως και να χει, ώρα να μετακινήσουμε τον Πιβς. Μήπως θυμάσαι πώς είχε μεταφέρει η ΜακΓκόνακαλ τον Σχεδόν Ακέφαλο Νικ;»

 

«Ναι κάτι με αέρα νομίζω. Ω, γεια σου Ρον, έλα λίγο--!»

 

«ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΙΒΣ;!»

 

Ο Χάρι εξήγησε: «Ο Λόκχαρτ πήγε να κάνει ένα απλό ξόρκι αλλά πήγε λάθος και τον πέτρωσε.»

 

«…γιατί;»

 

«Γιατί βρέθηκε ένοχος από τους άλλους,» είπε ο Νέβιλ κι ανασήκωσε τους ώμους του. «Ούτε εγώ εγκρίνω, αλλά τι να κάνουμε; Τουλάχιστον τον έβγαλε εκτός και είμαστε πιο κοντά στο να βρούμε τον ένοχο. Αν και…δεν πιστεύω πως ήταν ένοχος.»

 

«Ναι, ούτε εγώ,» είπε εκνευρισμένος κι αναστέναξε «αλλά φαντάζομαι θα τον βάλουμε μαζί με τη Ερμιόνη. Αχ, μόνο να ήταν ξύπνια τώρα, θα ήξερε τι να κάνει. Και πώς θα το ξεπετρώσουμε το φάντασμα;»

 

«Αρχικά πρέπει να βρούμε Μανδραγόρες και αφού ωριμάσουν αρκετά-!»

 

«Μετά αυτά, Νέβιλ, αφού ξυπνήσει και η Ερμιόνη. Τώρα…όλοι πρέπει να πάνε για ύπνο. Εκτός από σένα Ρον φυσικά.»

 

«Ξέρετε, μπορείτε να με βοηθήσετε κι εσείς μια φορά.»

 

«Εμείς οργανώνουμε τα πράγματα εδώ,» είπε ο Νέβιλ ανασηκώνοντας τους ώμους του.

 

«Ξέρετε τι; Αν ένας από σας με βοηθήσει, θα μπορέσουμε να βρούμε τους προδότες πολύ πιο εύκολα.»

 

«Και πώς θα το κάνουμε αυτό;»

 

«Ο Νέβιλ θα μείνει να περιπολεί το βράδυ κι εγώ αντί για γύρους, θα μείνω μόνο με ένα άτομο. Αν σηκωθεί το βράδυ, είναι αυτός που ψάχνουμε.»

 

«Καλώς…συμφωνώ, θα σε βοηθήσω,» δέχτηκε ο Νέβιλ. «Ποιον θα είναι ο πρώτος ή η πρώτη;»

 

«Αυτά θα τα πούμε μετά. Τώρα όλοι πρέπει να αποσυρθούνε στα κρεββάτια τους.»

 

(your president and GM Neville Longbottom)

Neville-Longbottom-neville-longbottom-22

 

«Σωστά. Αχεμ, με ακούτε; Ωραία. Πάντε εσείς για ύπνο κι εμείς θα σας κρατήσουμε ασφαλείς…»

 

 

  1. John Crabs – Severus Snape  αθώος
  2. Babba - Marjorie Dursley
  3. OdyMonaxos - Gildroey Lockhart
  4. TheGunsmasha - Alastor Moody
  5. Osama Bin Laden - Garrick Ollivander
  6. BadBoy - Remus Lupin
  7. demonicMC - Draco Malfoy  - αθώος
  8. Keito - Luna Lovegood
  9. Theodore  :D - Dolores Umbridge
  10. Fandom -  Peeves -  αθώος
  11. Black Kaiser – Kreacher -  healer
  12. Kai - Sybill Patricia Trelawny

 

Η νύχτα έπεσε.

 

 

Οι θανατοφάγοι ας επικοινωνήσουν μαζί μου.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#129 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 17 March 2014 - 20:32

Αφού πήγαν όλοι για ύπνο και απομακρύνθηκαν, ο Νέβιλ κι ο Ρον άρχισαν να συζητάνε.

 

«Ποιος ή ποια θα είναι ο πρώτος στόχος λοιπόν;»

 

«Σκέφτομαι τη Λούνα,» απάντησε ο Ρον αυτόματα «γιατί όλοι μας νομίζω θέλουμε λίγο ή πολύ να αποδειχθεί πως δεν είναι αυτή που μας έχει προδώσει. Είναι φίλη μας, μας έχει συμπαρασταθεί πολύ και είναι από τα πιο αθώα και συμπαραστατικά άτομα που έχουμε γνωρίσει. Θα ήταν κρίμα να πάθει κάτι ή να μην είμαστε σίγουροι πως η ίδια ποτέ δε θα μας έκανε κάτι.»

 

«Ναι, σ’ευχαριστώ! Ειλικρινά σ’ευχαριστώ κι εγώ το σκέφτηκα αυτό. Κι αν θες, θα κάτσω εγώ στο δωμάτιό της κι εσύ να περιπολείς. Εφόσον το κάνεις κάθε βράδυ θα είσαι πολύ καλύτερος από εμένα.»

 

Ο Ρον αρνήθηκε. «Εσύ όμως δεν κοιμήθηκες το πρωί άρα θα είσαι κουρασμένος. Εσύ θα τριγυρνάς. Και να κοιτάς πάντα εκεί που έχει το περισσότερο φως – από θέμα ύψους είναι κάπου πιο ψηλά από το κανονικό ύψος μου. Θα μπορείς να δεις περίπου τις κινήσεις τους. Αν και όχι τις μορφές τους —είναι έξυπνοι και έχουν ένα ξόρκι κάλυψης πάνω τους.»

 

«Έγινε ΄ αρχίζω τις βόλτες. Καλή τύχη.»

 

«Καλή τύχη.»

 

Είχαν περάσει δύο ώρες και ο Ρον είχε αρχίσει να βαριέται. Είχε σκεφτεί να ειδοποιήσει – μόνο – την κοπέλα για το γεγονός ότι θα την πρόσεχε εκείνο το βράδυ από πριν, έτσι δεν είχε ανησυχήσει όταν ήρθε κι έκατσε δίπλα της. Με το ραβδί του πάντα έτοιμο, ήταν σε πλήρη ετοιμότητα. Είχε κάνει ένα προστατευτικό ξόρκι αρκετά δυνατό γι αυτό είχε αρκετή αυτοπεποίθηση…μέχρι που η πρώτη επίθεση έγινε!

 

Τον χτύπησε, αντανάκλασθηκε στην ασπίδα, μα ήταν αρκετό για να τον τυφλώσει. Άρχισε να πετά στην τύχη ξόρκια προς την κατεύθυνση που του ήρθε η άλλη ακτίνα, μα ήξερε ότι δεν πέτυχε τίποτα, γιατί άλλες δύο ακτίνες φωτός έπεσαν πάνω του! Άλλες δύο, άλλες δύο, άλλες δύο—η ασπίδα του έσπασε! Χτύπησε με την πλάτη στον τοίχο, έπεσε κάτω και προσπάθησε να τους χτυπήσει κι αυτός, μα ήταν πολύ αργά: φάνηκε μια λάμψη και ο Ρον είχε πέσει αναίσθητος.

 

Ο μεταμορφωμένος Λούσιους πήγε πάνω από τον Ρον ΄ τον κοίταζε πολύ ώρα με το χέρι στο πηγούνι. Σκεφτόταν και σκεφτόταν ΄ τι έπρεπε να του κάνει; Ο συνεργός του είχε ήδη σκοτώσει πάνω στον χαμό τη Λούνα…μήπως έπρεπε να ακολουθήσει τη μοίρα της;

 

«Θα τον σκοτώσεις;»

 

«Όχι ΄ αν κάτι πάθει ο γιος μου, μόνο η εκείνη η ενοχλητική Λασποαίματη θα μπορέσει να τον βοηθήσει, εφόσον οι δικοί μας άνθρωποι είναι πολύ μακριά για τώρα και αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι σαν προστάτης της. Εξάλλου, μπορεί να προδίδει το αγνό του, καθαρό αίμα, μα δεν χρειάζεται να πεθάνει. Μπορεί πάντα να μας βοηθήσει με το σωστό κίνητρο…κρίμα που δεν ήταν ο κύριος Πόττερ στη θέση του, αλλά και οι δύο ξέρουμε πόσο καλά φυλάγετε εκείνος από μόνος του.»

 

«Κι εσύ πρόσεξες τα ξόρκια έξω από το δωμάτιό του ε;»

 

«Ναι και δε μου άρεσε καθόλου. Δε μπορώ να καταλάβω βεβαίως γιατί δεν τα βάζουν και στα υπόλοιπα δωμάτια. Η δεσποινίς Λάβγκουντ μόλις πέθανε εξαιτίας του…»

 

«…αυτό είναι κάτι για να το σκεφτούμε άλλη ώρα. Ακόμα κι ο Νέβιλ Λόνγκμποτομ θα σκεφτεί να έρθει να ελέγξει με ην τόση φασαρία που κάναμε.»

 

Έγνεψε θετικά. Φύγανε.

 

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Νέβιλ τους βρήκε. Κατάφερε να συνεφέρει τον Ρον, μα μόλις συνειδητοποίησε πως η Λούνα δεν ήταν το ίδιο τυχερή, έχασε τη γη κάτω απ'τα πόδια του! Χίλιες φορές ζήτησε συγγνώμη ο Ρον, μα χίλιες φορές δεν τον άκουσε. Με τίποτα άλλο από αγανάκτηση, θυμό και το εκνευριστικό συναίσθημα της αδικίας, ξεχύθηκε στους διαδρόμους και ξύπνησε τους πάντες!

 

«Ξυπνήστε όλοι τώρα! Ξυπνήστε!»

 

Περνούσε μπροστά από κάθε δωμάτιο για να τους σηκώσει, μα ταυτόχρονα έβλεπε ποιοι ήταν μέσα στο δωμάτιο και ποιοι όχι. Για κάποιον εκνευριστικό λόγο, όλοι είχαν ήδη μπει στα κρεββάτια τους…

 

Με τα πολλά, νυσταγμένοι όλοι κατευθύνθηκαν στην τραπεζαρία, όπου τίποτα άλλο παρά περγαμηνή, μελάνι και πένα τους περίμενε. Όλα τα φαγητά είχαν εξαφανιστεί από παντού όπως και τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαίρια…το μόνο που έμεινε ήταν η γραφική ύλη και τα σκοτεινά μάτια του Νέβιλ. Η φωνή του από πριν ακουγόταν σπασμένη και ίσως αναποφάσιστη: δεν ήξερε αν έπρεπε να κλάψει ή να φωνάξει.

 

 

(your president and GM Neville Longbottom)

Neville-Longbottom-neville-longbottom-22

 

«Πριν λίγη ώρα κάποιος τόλμησε να μπει μέσα στο δωμάτιο της Λούνας, να αναισθητοποιήσει τον Ρον και να σκοτώσει την ίδια. Αυτό δεν ήταν κάτι που έγινε τυχαία ούτε χωρίς τη βοήθειά σας. Δεν καταφέρατε ακόμα να βρείτε τον ένοχο και τώρα η λίστα των θυμάτων ανεβαίνει. Δε θα φύγετε από δω μέχρι να βρείτε τους πραγματικούς ενόχους. Το ορκίζομαι. Γι αυτό ας είστε πολύ προσεχτικοί για το ποιον θα ψηφίζετε από δω και πέρα…»

 

 

 

  1. John Crabs – Severus Snape  αθώος
  2. Babba - Marjorie Dursley
  3. OdyMonaxos - Gildroey Lockhart
  4. TheGunsmasha - Alastor Moody
  5. Osama Bin Laden - Garrick Ollivander
  6. BadBoy - Remus Lupin
  7. demonicMC - Draco Malfoy  - αθώος
  8. Keito - Luna Lovegood -  αθώος
  9. Theodore  :D - Dolores Umbridge
  10. Fandom -  Peeves -  αθώος
  11. Black Kaiser – Kreacher -  healer
  12. Kai - Sybill Patricia Trelawny

 

Δεν ήρθε μέρα, αλλά καινούργιος γύρος.

 

 

Όμως θα το λέμε μέρα και θα συνεχίσουμε με την τυπική ορολογία για ευκολία.

 

 

Η νύχτα θα πέσει την Τετάρτη στις 12:00 το βράδυ.

 

Καλή συνέχεια~~!


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#130 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 17 March 2014 - 20:53

Gilderoy_Lockhart4.jpg

Ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

έχασε το λαμπερό και πολυβραβευμένο χαμόγελό του

 

Μ' έφαγε η σιγουριά μου για τη Λούνα και τον Λούπιν όταν ξεπάστρεψα τον Πιβς, το φάντασμα του προδότη Θήον Γκρέυτζοϋ.

 

Τι γνώμη έχετε εσείς, κυρία Άμπριτζ; Είστε η πρώτη μου ύποπτος πλέον.

 

Κι εσείς, κυρία Μάρτζ; Πρήστηκε η γλώσσα σας και δεν μιλάτε καθόλου;



#131 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 17 March 2014 - 20:54

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor-Moody.jpg

Αυτό ήταν ενδιαφέρον.

Κυρία Dursley(Babba) μασάνε οι κατσίκες ταραμά?

Θεωρώ τον Lupin(Badboy) μάλλον αθώο πλέον καθώς από την στιγμή που είναι βασικός ύποπτος δε θα έβγαζε το αντίπαλο δέος.

Ψυχολόγε(Theodore) της πλάκας θέλω να μας πεις τις απόψεις σου για τους τελευταίους γύρους και να δώσεις τις υποψίες σου μια φορά με επιχειρήματα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#132 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 17 March 2014 - 21:00

Τρέλα με κορδέλα

trelawney.jpg

 

Τώρα λοιπόν μπορούμε να κινηθούμε πλέον ήσυχοι. Ο συνάδελφος Μούντι(Guns) πιθανότατα είναι αθώος τώρα μου φρόντισαν να βγάλουν τη Λούνα (Keito) το βράδυ. Υποψιάζομαι πως και η συναδέλφισα Άμπριτζ (Theodore) είναι επίσης παρόλο που δεν της θρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια. Έτσι γίνεται αν κοιτάξετε και τη λίστα τον υπόπτων η λίστα από τη μέση και μετά βάφετε στα μπλε και αυτοί που ψάχνουμε βρίσκονται στο πάνω μέρος. Πάμε λοιπόν να βγάλουμε τον κύριο Λοκχαρτ (OdyMonaxos) που μας έχει πρήξει με τα καταρθώματά του μιας και το τελευταίο του κατόρθωμα ήταν να βγάλει αθώο λόγω παλιάς έχθρας. Επίσης μας είχε δώσει και σχεδόν έτοιμη λίστα με αθώους παρακάτω. Συνάδελφε Μούντι, ρίσκαρέ το σαν παλιός πολεμιστής.


Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται οι δολοφόνοι είναι να δώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα στοιχεία, σκοτώνοντας τον healer του οποίου την ταυτότητα ξέραμε.

 

Οπότε είναι πλέον πιθανό το ντουέτο της δίδας Λούνας και του κυρίου Φεγγαρογητεμένου (Λούπιν) να είναι απλά δύο βλάκες. Όμως έχουμε ακόμα χρόνο για να επιβεβαιώσουμε ή ν' αποκλείσουμε αυτή την πιθανότητα με τον πλέον πειστικό τρόπο, τον θάνατο ενός από τους 2.

 

Μέχρι τότε εγώ θα κοιτάω πολύ και προς τη μεριά της κυουρίας Άμπριτζ, της καθηγήτριας Τρελόνι και ίσως του Πιβς, αν και για τον τελευταίο το κάνω απλά και μόνο επειδή είναι τελείως αλλοπρόσαλλος. 

 

 

Ο κύριος Ολιβάντερ (Osama) ίσως έβαλε χέρι στα ραβδιά επίσης, μάλλον έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι η λογοδιάρια επέστρεψε μόλις ξεκάνανε το ξωτικό (Black Kaiser) που πιθανότατα προστάτεψε τον εαυτό του και όχι τον Μούντι το πρώτο βράδυ.


ySss0UF.jpg


#133 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 17 March 2014 - 21:11

Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor-Moody.jpg

Η αλήθεια είναι ότι αν ο Lockhart(Odymonaxos) είναι ένοχος αθωόνοντε όλοι πλην αυτού και του Olivander(Osama).

Μου αρέσουν τα ρίσκα αγαπητή μου μάντησα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#134 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 17 March 2014 - 21:14

LockartQuidditchBalai_Film2.jpg

 

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

Ήμουν αθλητής στα νιάτα μου

 

Έχω κάνει και χειρότερα. Στο βιβλίο μου "Ένας χρόνος με το χιονάνθρωπο Γιέτι και τον Άγιο Βασίλη" (click!) σκότωσα μια κότα για να δω αν ήταν μεταμορφωμένο μαγικό πλάσμα.

 

 

 

Τρέλα με κορδέλα

 

Ο κύριος Ολιβάντερ (Osama) ίσως έβαλε χέρι στα ραβδιά επίσης, μάλλον έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι η λογοδιάρια επέστρεψε μόλις ξεκάνανε το ξωτικό (Black Kaiser) που πιθανότατα προστάτεψε τον εαυτό του και όχι τον Μούντι το πρώτο βράδυ.

 

 

Ο Κρίτσερ δεν προστάτευε κανέναν συγκεκριμένα, μας προστάτευε όλους μαζί, ξέρετε...

 

Ξέρετε πως αυτό που κάνετε είναι πάρα πολύ βολικό, ε; Θα πέσετε όλοι να με φάτε, θα με βρείτε αθώο κι εγώ θα πρέπει πριν πεθάνω να χτενίσω τ' άχυρα για να βρω τις καρφίτσες.

 

Game on, λοιπόν, κύριοι! Αν νομίζετε πως είστε καλύτεροι από τον Γκίλντροϊ Λόκχαρτ, για να σας δούμε!

 

Θα σας βρω πριν πεθάνω ή όχι;



#135 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 March 2014 - 00:13

* Eνας μονοκερος καλπαζει αγερωχος καπου μακρια*

 

FXH9YtK.jpg

Ιgnore this post εγινε καθαρα για διευκολυνση παικτη.





Also tagged with one or more of these keywords: η νύχτα πέφτει, χαρακτήρες, παίχτες, rp, harry potter