Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

η νύχτα πέφτει χαρακτήρες παίχτες rp harry potter

  • This topic is locked This topic is locked
213 replies to this topic

#181 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 22 March 2014 - 00:41

Gilderoy_Lockhart5.jpg

 

Ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

κρατάει το ραβδί του με το γάντι για το φούρνο

για να μην χαλάσει την τέλεια επιδερμίδα του

 

Δεν ξέρω αν το προσέξατε κυρία Μάρτζ, αλλά ρώτησα για εμένα, τον Μούντι και την Άμπριτζ, όχι τον Ολλιβάντερ.



#182 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 March 2014 - 01:00

c02--aunt-marges-big-mistake.jpg

Θείτσα(Babba)

Κι εγώ απάντησα ότι θεωρώ αθώους εσένα, τον Μούντι και την Άμπριτζ και απόλυτα ένοχο τον Ολλιβάντερ.

Μην αποφασίσεις από τώρα για τον επόμενο μέχρι να δεις ποιος θα φύγει το βράδυ. 

Εκτός κι αν έχω κάνει τραγικό λάθος για τον ένοχο και αυτό είναι που πραγματικά σε απασχολεί, οπότε πάσο, όποιον και να βγάλεις το βράδυ θα κερδίσεις. Δε σε υποψιάζονται καν πλέον.

Διαβάστε με προσοχή το προηγούμενο γιατί άλλη φαιά ουσία δεν παίζει να διαθέσω. Έκανα ήδη την υπέρβαση.

Είπα επίσης ότι αν βγάλετε τον Olivander και είναι αθώος, να ψηφίσετε και να βγάλετε εμένα. Θα χάσουμε μεν, αλλά θα είμαι η πιο λογική επιλογή και θα έχω και δικό μου screentime με τον ιππότη μου που θα με σώσει καβάλα στο άσπρο του έλκυθρο.


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#183 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 22 March 2014 - 01:23

Garrick  Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

 

Marjorie Claus (Babba)

 

http://www.anime.gr/forum/topic/11070-%CE%B7-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-hogwarts-the-council-of-the-room-of-requirement/page-11#entry648521

 

1. Ο δολοφόνος μας υπενθυμίζει ότι ο Olivander(osama) τον ψηφίζει από τον πρώτο γύρο.

Του δίνει ακλόνητο άλλοθι και καλά. Αλλά ενώ έχουν επιβεβαιωμένο αθώο, πάνε και τρώνε άλλον τη νύχτα. Και μη μου πείτε ότι η απογοητευμένη τρελή που τσαντίστηκε και ψήφισε τον εαυτό της ήταν επικίνδυνη με οποιονδήποτε τρόπο. Είχε σταματήσει ήδη να προσπαθεί και σίγουρα ΔΕΝ ήταν πιο σημαντικό να φύγει από τον επιβεβαιωμένα αθώο.

 

2.  Ο δολοφόνος μας εξηγεί το σχέδιό τους, ένα βήμα πριν τον θρίαμβο. 

 Ο δολοφόνος μας εξηγεί το σχέδιό τους, ένα βήμα πριν τον θρίαμβο. Μόνο που ξεχνά μια σημαντική λεπτομέρεια, ο "συγκεκριμένος" που πιάνει ο συνεργός του διότι ΔΕΝ υπάρχουν επιθεωρητές. Όπως ο ίδιος τονίζει στο ίδιο post.

 

3. Κάνει ερώτηση: "Τοσο σιγουροι ειστε ολοι οτι ειναι αθωος?"

Είναι ένα κάλεσμα για να δουν ποιος θα τον υπερασπιστεί, ώστε να μην τον βγάλουν το βράδυ. Δεν είναι σίγουροι ποιον θα διαλέξουν και δε θέλουν να διώξουν φιλικά προσκείμενο προς το μεγάλο τους ατού.

 

4. Αθωώνει τον Λόκχαρτ. Και από την έκφρασή του, το κάνει από καρδιάς. Τον καλοπάνει 3-4 φορές στην ομιλία του, μπας και τον ψήσει. Δε χρειάζεται να γλύψεις κανέναν αν είστε σύμμαχοι.

 

5. Αγνοεί επιδεικτικά την Umbridge λέγοντας ένα ασήμαντο τίποτα για αυτήν. Εμένα δε με αναφέρει καν. Ένα βήμα για να τραβήξει την προσοχή σε μας αν πεθάνει και φανεί η ενοχή του. Ένας από τους δυο μας πρέπει να είναι, σωστά; Που δε μιλάμε και πολύ, οπότε οι ομιλητικοί της παρέας θα μας σταυρώσουν πολύ πριν τον olivander. Αυτό πίστευαν κι εκείνοι. Ωραίο σχέδιο και πάει μια χαρά.

 

Anyway, ήξερα ότι έχοντας 2 ψήφους πάνω μου το να κατηγορήσω τον Olivander θα μου έδινε την τρίτη και χαριστική, αλλά αντί να τον γλύψω μπας και σωθώ, θυσιάζοντας την Umbridge, θα κάνω αυτό που νιώθω και θα στραφώ προς αυτόν που το έκανε. Τουλάχιστον ακόμα κι αν πεθάνω, εφόσον σας πείσω να τον βγάλετε στον επόμενο θα μπορώ να λέω πως ακόμα και στην χειρότερη εμφάνισή μου, έσωσα τον κόσμο από την επικράτηση του κακού.

 

Παρεμπιπτόντως, "η δολοφονική μου απόπειρα χτες στην ψηφοφορία εναντίον σου" έγινε... κατά λάθος. Σε ψήφισα για να πιεστείς να μου απαντήσεις διότι βαριόμουν να ψάχνω ζευγάρια.

Όχι ότι θα με χάλαγε το σενάριο "τώρα το θυμήθηκε να αρχίσει να ψάχνει που τον έπιασε η έξαψη του «δολοφόνοι, πάμε για το perfect game» ", αλλά εντάξει, ήταν κομματάκι τραβηγμένο.

Είχα σκοπό να αλλάξω τελευταία στιγμή, αλλά ξεχάστηκα παίζοντας marvel:avengers alliance. :D Τώρα οκ, αυτό φαίνεται ντροπιαστικό και είναι δύσκολο να το καταπιείς αμάσητο, αλλά είναι η αλήθεια.

 

Απαντώντας λοιπόν στην ερώτησή σου, αν βγάλετε τον Olivander και είναι αθώος, ψηφίστε και βγάλτε εμένα. Τόσο σίγουρη είμαι.

 

Μάλιστα... Δηλαδή κυρία Marjorie (Babba), λες ότι είσαι τόσο σίγουρη για την ενοχή μου εξαιτίας των λεγόμενων του αποδεδειγμένα δολοφόνου Lupin; Δηλαδή τα λόγια του δολοφόνου που περίμενε ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βγει την προηγούμενη μέρα μετράνε περισσότερο για σας από το τι έχω πει καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού;

 

Εάν όντως συνεργαζόμουν (δηλαδή μιλούσα) με τον Lupin, γιατί να του πω όχι μόνο να ψηφίσει εμένα αλλά και να αναφερθεί σε εμένα τόσο εκτενέστατα; Γιατί, αντί να του πω να πει οποιαδήποτε από τις αρλούμπες που έλεγε μέχρι εκείνο το σημείο, να του πω να γράψει κάτι τόσο καυστικό και "καρφωτικό" για εμένα; Για να βρεθώ στην θέση που είμαι τώρα;

 

Είναι πολύ βολικό, ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν επιθεωρητές, όταν ο ένας δολοφόνος είναι έτοιμος να πεθάνει, να "καρφώνει" τόσο άσχημα όχι οποιονδήποτε αθώο, αλλά αυτόν που τον κυνηγούσε από την αρχή του παιχνιδιού, ώστε να βγει ο άλλος και να πει αυτά που, όλως τυχαίως, ξαφνικά ξυπνήσατε και λέτε εσείς τώρα, να αναφερθεί δηλαδή με τόση σιγουριά στην αποτελεσματικότητα μιας τακτικής που όχι μόνο είναι κλασσική κίνηση δολοφόνων αλλά κυρίως είχε αναφερθεί εκτενέστατα από την αρχή του παιχνιδιού (άρα όλοι την γνώριζαν) ώστε να σκοτώσει με σιγουριά άλλον ένα αθώο.

 

 



#184 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 March 2014 - 01:50

mQD8WxSCLQCM2eoTsu2797Q.jpg

Marjorie (Babba)

 

Σε ποια θέση είσαι μωρέ;

Επειδή το λέω εγώ;

Ο άλλος σε ψηφίζει απλά και μόνο για να τσιγκλίσει λίγο τα πράγματα. Αν χρειαστεί, θα μου δώσει εκείνος τη χαριστική βολή.

Θες να σε κάνω να γλιτώσεις το άγχος;

Ορίστε. Umbringe(Theodore), κι ας είναι αθώα.

Τώρα μπορείς άνετα να εκφέρεις την άποψή σου δίχως να ζορίζεσαι.

Βασικά, αν είσαι αθώος όπως λες, να ζορίζεσαι.

Τώρα που θα πεθάνω και θα ανακαλύψετε ότι δεν έχω κάνει τίποτα, τη νυχτερινή σφαγή δεν τη γλιτώνεις [κανείς τους δε θα τολμήσει να σε ψηφίσει ποτέ, τουλάχιστον όχι πριν την Umbringe], οπότε εσένα θα φάει το βράδυ. 

Αν είσαι δολοφόνος όπως νομίζω, νίκησες. Οπότε είναι καλό σημείο να κομπάσεις.

 

 


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#185 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 March 2014 - 02:11

Alastor "Ανεμοδούρας" Moody
alastor_zpse6eb406f.jpg

Χαλάλι σου μωρή Βασίλενα(Babba), ψήφος σε Ollivander(Osama).
Μη πεταχτεί κανένας και πει τι κάνει ο δολοφόνος, αλλάζει ψήφο, αν ήμουν ένοχος θα καθόμουν στα αυγά μου.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#186 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 22 March 2014 - 02:46

yum-gilderoy-lockhart-12307531-249-350.j

 

Ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

κάνει τη διαθήκη του.

Αν πεθάνει τη νύχτα

σας αφήνει 100.000 υπογεγραμμένα αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του

"Εγώ, ο Μάγος"

 

Οκ, no tricks. Ήθελα πάλι να σκηνοθετήσω μια ισοψηφία αλλά κάτι μου λέει πως την κρίσιμη ώρα αντί να ποζεριάζω θα κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου.

 

Έχουμε τέσσερεις πιθανούς υπόπτους γι' αυτή τη σκατοκατάσταση (δεν εμπιστεύομαι κανέναν τόσο εύκολα σε τέτοιες στιγμές). Τον Μούντι, τον Ολλιβάντερ, την κατσίκα την Άμπριτζ και την αγελάδα τη Μάρτζ, άμα πάμε από τον λιγότερο στον πιο ύποπτο.

 

Αν αύριο ζουν ο Ολλιβάντερ και η Άμπριτζ, θα έστελνα την Άμπριτζ στα θυμαράκια, και καλά θα έκανες κι εσύ, Μούντι.

 

Αν ζουν ο Μούντι και ο Ολλιβάντερ, αυτό σημαίνει πως ζω κι εγώ. Τότε θα ήταν πιο δύσκολα τα πράματα.

 

Τέλος πάντων, κυρία Μάρτζ, χαρήκαμε για τη γνωριμία, και πολύ ζήσατε, γειά σας. 

 

Να λέτε ευχαριστώ που δεν την τρώτε πισώπλατη. Με τις κυρίες είμαι ιππότης.

Γαμώτο, πάει το σερί μου.



#187 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 22 March 2014 - 03:07

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

 

 

Σε ποια θέση είσαι μωρέ;

Επειδή το λέω εγώ;

Ο άλλος σε ψηφίζει απλά και μόνο για να τσιγκλίσει λίγο τα πράγματα. Αν χρειαστεί, θα μου δώσει εκείνος τη χαριστική βολή.

Θες να σε κάνω να γλιτώσεις το άγχος;

Ορίστε. Umbringe(Theodore), κι ας είναι αθώα.

Τώρα μπορείς άνετα να εκφέρεις την άποψή σου δίχως να ζορίζεσαι.

Βασικά, αν είσαι αθώος όπως λες, να ζορίζεσαι.

Τώρα που θα πεθάνω και θα ανακαλύψετε ότι δεν έχω κάνει τίποτα, τη νυχτερινή σφαγή δεν τη γλιτώνεις [κανείς τους δε θα τολμήσει να σε ψηφίσει ποτέ, τουλάχιστον όχι πριν την Umbringe], οπότε εσένα θα φάει το βράδυ. 

Αν είσαι δολοφόνος όπως νομίζω, νίκησες. Οπότε είναι καλό σημείο να κομπάσεις.

 

 

 

Γιατί να κομπάσω, κυρία Marjorie (Babba); Επειδή το λέτε εσείς ή επειδή μπορεί να θεωρηθώ περισσότερο ύποπτος αν κομπάσω; Από την άλλη, αν δεν κομπάσω πάλι ύποπτος θα θεωρηθώ επειδή είπατε ότι αν είμαι δολοφόνος θα πρέπει να κομπάσω άρα, ότι και να κάνω δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά. Επίσης, δεν νομίζω ότι ζορίστηκα να πω την άποψή μου, παρ'ότι πίστεψα ότι ζόρισε η θέση μου. Ακόμα, το γεγονός ότι ο Gilderoy (Odymonaxos) άλλαζε ψήφους την τελευταία στιγμή τους τελευταίους γύρους, δεν σημαίνει ότι θα το κάνει και τώρα.

 

 Αλλά ξέρετε κάτι; Κουράστηκα. Είμαι από αυτούς που σε όλο το παιχνίδι προσπαθούν πολύ περισσότερο από τους περισσότερους εδώ μέσα, μόνο και μόνο για να καταλήξω να πρέπει να δικαιολογηθώ τώρα σε ένα από αυτά τα άτομα που σε σχεδόν όλο το παιχνίδι αδιαφορούν για την εύρεση των δολοφόνων και που και πάλι δεν παρουσίασε κανένα άλλο στοιχείο πέρα από μια προφανής τακτική και τα τελευταία λόγια ενός δολοφόνου. Τα συγχαρητήρια μου στον συνεργό του Lupin. Τον δασκάλεψε πολύ καλά για το τι θα πει στο τελευταίο του ποστ.

 

Marjorie και Umbridge (Theodore), ειλικρινά, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποια από εσάς τις δύο είναι ο τελευταίος δολοφόνος αλλά τα συγχαρητήριά μου. Αποδείξατε ότι η σχεδόν έλλειψη συμμετοχής είναι που κερδίζει το παιχνίδι και όχι τα λογικά επιχειρήματα.

 

Καλό σας απόγευμα, κυρίες και κύριοι. Δεν ασχολούμαι άλλο σήμερα. Κάντε ό,τι σας φωτίσει ο θεός. Αν έχω επιζήσει αύριο, συζητάμε τότε.

 

 

 

 



#188 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 March 2014 - 03:21

Alastor "Ανεμοδούρας" Moody
Brendan_Gleeson_as_Moody_by_sullen_skrew

Η πλάκα είναι ότι αν είναι η Umbringe(Theodore) μας έχει φέρει σε αυτό το σημείο χωρίς καν να συμμετέχει στην κρισιμότερη καμπή του παιχνιδιού.

Δε πιστεύω πως είσαι κάτι Ollivander(Osama) και αν είσαι συγχαρητήρια.
Κυρία Dursley(Babba) αν είστε αθώα σοβαρά τώρα είστε τόσο σίγουρη για αυτήν σας την κρίση? Το ξέρετε οτι ευνοείτε τα μέγιστα τον πραγματικό δολοφόνο?

Anyway, εγώ και ο Lockhart είμαστε σίγουροι αθώοι και ένας από εμάς θα φύγει το βράδυ. Ο ραβδοποιός αν υπάρχει λογική δεν είναι επίσης κάτι, οπότε οι άλλοι 2.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#189 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 22 March 2014 - 03:40

mQD8WxSCLQCM2eoTsu2797Q.jpg

Marjorie (Babba)

 

Εντάξει, όσο μπορούσα το πάλεψα.

Ας τελειώσει το παραμύθι ομόφωνα.

Εγώ το έκανα. 

Marjorie (Babba)


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#190 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 22 March 2014 - 12:01

Η νύχτα έπεσε.

 

 

Ω θεέ μου, ομοφωνία.

 

Αναμένεται το post σε καμιά ώρα, το πολύ δύο.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#191 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 22 March 2014 - 13:37

Ο πόνος και η οδύνη του Νέβιλ είχαν περάσει σε όλους, με τη μορφή άγχους. Δεν ήξεραν που να στραφούν πια και ποιον να κατηγορήσουν: τη Γραμματέα του Κράτους; Έναν γνωστό Χρυσούχο με λαμπρή καριέρα; Ένα διάσημο συγγραφέα βιβλίων; Τον σεβαστό ραβδοποιό; Ή τη θεία του Χάρι; Η θεία του Χάρι φαινόταν το εύκολο θύμα, όντας Μαγκλ κι ανήξερη γι αυτό έμεναν μακριά στην αρχή, με απόλυτη σιγή.

 

Γιατί κι όλοι είχαν τα προβληματάκια τους, κι όλοι ήξεραν ποια είναι αυτά: η σαδιστική και τυραννική φύση της Γραμματέως ΄ το δικαιολογημένο παρατσούκλι «Τρελομάτης»Μούντι  ΄ η απάτη του συγγραφέα ΄ η εμμονή με τα ραβδιά…και η θεία; Ποιο ήταν το δικός της πρόβλημα εκτός από την αγένεια; Δεν ήξεραν –δεν την ήξεραν. Και στο κάτω - κάτω μια Μαγκλ τι δουλειά είχε εδώ; Και πόσο βολική ήταν η περίσταση που βρέθηκε στο σπίτι του Χάρι – όπως τους είχε εξηγήσει ο Ντάμπλντορ – και γιατί να την πάρουν μαζί τους αν όντως ήταν ένα απλό λάθος;

Υποψίες άρχισαν να μπερδεύονται και θεωρίες να μαγειρεύονται ΄ αμέσως στράφηκαν στην ευτραφή γυναίκα.

 

«Εσύ!»

 

Όλοι την κατηγορούσαν κι όλοι την έδειχναν. Μάταια προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της. «Ο ξανθός μάγος σας έχει πιάσει κορόιδα, αλλά όχι χειρότερα απ’ότι σας έχει πιάσει ο γέρος! Ανοίξτε τα μάτια σας! Κι αυτή η Ροζ παραφωνία δεν είναι καλό να την κρατάτε τριγύρω ξέρετε, αλλά αυτός είναι το φίδι, ο γέρος!»

 

«Όσες φορές και να τα πεις, δε θα σε πιστέψουμε.»

 

«Μας είπες γιατί μπορεί να είναι ο γέρος, αλλά δεν φάνηκες και πολύ πειστική αγαπητή μου,» συμφώνησε ο Λόκχαρτ με τον Χρυσούχο.

 

«Μα-!»

 

«Τ, τ, τ, αν προσπαθείς να καλύψεις τον εαυτό σου δεν θα πας πολύ μακριά,» απείλησε η Άμπριτζ, το ραβδί στο χέρι.

 

«Όμως κι εσύ-!»

 

_________________________

 

 

"Pον, πάνε πάρε το ραβδί απ'τον Λόκχαρτ," ψιθύρισε ο Χάρι κι ο φίλος του αμέσως κατάλαβε την αναγκαιότητα του πράγματος. και πήγε.

 

________________________

 

«Συγγνώμη δεσποινίς Μάρτζορι, μα απλώς δε σε πιστεύουμε…μην κάνεις άδικα τον κόπο,» συμβούλεψε ο ραβδοποιός και της χαμογέλασε θλιμμένα.

 

«Δηλαδή είμαι φανερά η μειονότητα, κανείς δε με πιστεύει…πολύ καλώς, κάντε με κι εμένα άγαλμα ή ό,τι κάνετε τους άλλους! Ορίστε, το παραδέχομαι κιόλας, εγώ είμαι η ένοχη, εγώ τα έκανα όλα. Επειδή δε συμπαθώ τον Χάρι. Ναι, ναι στην πραγματικότητα δεν είμαι καν η Μάρτζορι Ντάρσλι, είμαι κι εγώ ένας από αυτούς με τον ξανθούλη από κει πέρα!» Έδειξε τον Λούσιους. «Μπουχουχου, η γιαγιά του πέθανε και τώρα είμαστε όλοι εδώ, να μετράμε ψήφους.

 

Άντε πια αφήστε με!»

 

Είχαν χαθεί τα ορατά όρια μεταξύ ειρωνείας και ειλικρίνειας στον λόγο της γυναίκας ΄ ο Χάρι δεν ήξερε τι να πιστέψει. Μέχρι κι ο Ρον είχε αμφιβολίες για το ποιο έπρεπε να είναι το επόμενο βήμα τους. Όμως ένας ανάμεσα σε όλους, η Άμπριτζ είχε άλλη γνώμη.

 

«Μα για όνομα του Θεού, ας βγάλουμε επιτέλους εκτός αυτήν την άσχημη, χωρίς τρόπους γυναίκα.»

 

Η Μάρτζορι κατάλαβε πως κάτι ερχόταν για εκείνη ΄ σηκώθηκε και προσπάθησε να τρέξει όσο πιο μακριά γινόταν από την τρελή με τα Ροζ αλλά δεν τα κατάφερε: γιατί με το ραβδί παρατεταμένο, τσίριξε στα λατινικά και μια άσπρη ακτίνα φωτός την χτύπησε. Ένιωσε να χάνει τη γη κάτω απ’τα πόδια της. Και μετά…τίποτα.

 

Έπεσε κάτω.

 

Οι τρεις «διοργανωτές» κοιτάχτηκαν αμήχανα. Κανείς δε συμπαθούσε την Άμπριτζ μα και ο Χάρι δεν τρελαινόταν για τη θεία του. Γι αυτό είπε δειλά δειλά: «εεεε, ναι, φαντάζομαι αυτό έπρεπε να γίνει…»

 

«Φυσικά αυτό έπρεπε να γίνει ΄ αφού κρίθηκε ένοχη.»

 

«Ναι, ναι…οπότε πάμε να την πιάσουμε και να δούμε αν-»

 

Ένα γέλιο, ένας μικρός ήχος, τους απέσπασε αλλά είπαν τελικά να μην του δώσουν σημασία ΄ όσο πήγαινε και δυνάμωνε όμως και τώρα δεν τους άφηνε καν να μιλήσουν. Γύρισαν όλοι μαζί και είδαν τον Λούσιους Μαλφόυ να γελάει με όλη του την καρδιά! Κακό σημάδι αυτό.

 

«Ω ναι, ναι ΄ βγάλτε εκτός την Μαγκλ που δεν ξέρουμε καν το όνομά της. Κάντε το ακόμα πιο εύκολο για μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία εξάλλου πως ο Σκοτεινός Άρχοντας θα διάλεγε μια τιποτένια, βρώμικη Μαγκλ για να κάνει τις δουλειές του, σωστά; Μμμμ για να σκεφτώ –και φυσικά υπάρχει! Χα χα, να νομίσετε ότι εκείνη ήταν ο σπιούνος μας. Ωωω κύριοι, μας υποτιμάτε.»

 

Έξαλλος ο Νέβιλ τον άρπαξε και πάλι απ’τον γιακά! «Τότε γιατί δε μας λες ποιος στο καλό είναι ο—!»

 

«Ελάτε τώρα,» είπε με περισσή υπεροψία «ήδη αποδείξατε πως δε θα με βλάψετε ούτε εμένα ούτε τον γιο μου, τουλάχιστον, ανεπανόρθωτα. Τι λόγο έχω να σας το πω; Εξάλλου, παίξτε δίκαια ΄ είστε κοντά στη λύση του μυστηρίου, σωστά; Μην κλέβετε.»

 

«Νέβιλ,» είπε στιβαρά ο Ρον «άστον, δεν αξίζει. Έλα…»

 

«Απλώς κάναμε άλλη μία φορά λάθος. Θα περιμένουμε έτσι κι αλλιώς να της μιλήσουμε, μπας και το φίδι μας λέει ψέματα, μα κι αυτό να είναι, είμαστε περισσότεροι και καλύτεροι. Δε θα φύγει ο προδότης από δω μέσα.»

 

(your president and GM Neville Longbottom)
Neville-Longbottom-neville-longbottom-22
«Έχετε δίκιο,» συμφώνησε στο τέλος ο Νέβιλ «και οι δύο. Απλώς θα περιμένουμε να ξυπνήσει και μετά θα μπούμε στις διαδικασίες…όσο κι αν πλέον δε βγάζουν και πολύ νόημα…»

 

 

 

  1. John Crabs – Severus Snape  αθώος
  2. Babba - Marjorie Dursley -  αθώος
  3. OdyMonaxos - Gildroey Lockhart
  4. TheGunsmasha - Alastor Moody
  5. Osama Bin Laden - Garrick Ollivander
  6. BadBoy - Remus Lupin (aka Lucius Malfoy)- Θαντοφάγος(robot) in disguise
  7. demonicMC - Draco Malfoy  - αθώος
  8. Keito - Luna Lovegood -  αθώος
  9. Theodore  :D - Dolores Umbridge
  10. Fandom -  Peeves -  αθώος
  11. Black Kaiser – Kreacher -  healer
  12. Kai - Sybill Patricia Trelawny - αθώος

 

 

Η νύχτα έπεσε.

 

 

Ο Θανατοφάγος ας επικοινωνήσει μαζί μου παρακαλώ.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#192 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 23 March 2014 - 21:43

Η θεία Μαρτζ δεν ήταν αναμιγμένη καθόλου. Όσο κι αν πέρασε η ώρα, δε μεταμορφώθηκε σε κάποιον γνωστό Θανατοφάγο κι εφόσον ήταν η κανονική Μάρτζορι Ντάρσλι, όλοι ήρθαν στο συμπέρασμα πως ήταν αθώα, κάτι το οποίο ήταν υπέροχο μόνο που πλέον δε μπορούσε να συμμετέχει στις διαδικασίες…για κανέναν άλλο λόγο από το ότι δεν είχε τις αισθήσεις της.

 

Μπορεί το ξόρκι που την χτύπησε να μην ήταν τίποτα σημαντικό, μα το δεύτερο ξόρκι, το οποίο έγινε ταυτόχρονα, μάλλον ήταν. Κανείς δεν το είχε προσέξει εκτός από τον δεμένο Μαλφόυ και μάλλον προτίμησε να μη μιλήσει γι αυτό. Αν και υπό την απειλή ότι θα άφηναν τον γιο του αβοήθητο, η μόνη που έπιανε, τον έκαναν να τους πει ποιο ήταν το δεύτερο ξόρκι που την χτύπησε. Εκείνος είπε πως φάνηκε σαν το ξόρκι που βάζει κάποιον σε ημιμόνιμο ύπνο.

 

Τουλάχιστον δεν τη σκότωσαν. Μάλλον θα είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο ένας Θανατοφάγος είναι εδώ δεμένος και δε θέλουν να εξαγριώσουν κι άλλο όσους έχουν μείνει. Γιατί αν δεν καταφέρουν να ελευθερωθούν ή τουλάχιστον μόνο ο ένας, τότε θα είχαν κακά ξεμπερδέματα με τον Λόρδο Βόλντεμορτ. Γιατί αυτοί εισχώρησαν στην «παρέα» των παιδιών με πολύ συγκεκριμένο στόχο και υπό τις διαταγές του Σκοτεινού Άρχοντα που για μία φορά φάνηκε να είναι ένα βήμα μπροστά από τον Ντάμπλντορ, προβλέποντας σωστά την απόφασή του να τους στείλει στο παρελθόν.

 

Η σκακιέρα είχε στηθεί πολύ προσεχτικά και από  τις δύο μεριές κι αν κατάφερνε έστω ένας να σπάσει το φράγμα μαγείας που έχει στήσει η Λασποαίματη, τότε όλες τους οι επιθυμίες θα ικανοποιούνταν. Ο κύριος στόχος τους ήταν να ενοχοποιούνταν ένα συγκεκριμένο άτομο, εκείνο να πεθάνει και μόνο τότε θα μπορούσαν να το σκάσουν και οι δύο ή μόνο ένας.

 

Έτσι, αυτές οι τελευταίες στιγμές σε αυτό το εξαιρετικά κρίσιμο σημείο, ήταν το πιο σημαντικό πράγμα να πετύχουν: άλλον έναν να βγάλουν εκτός και…!

 

«Θέλω όλοι σας να καταλάβετε πως αυτό που γίνεται--!»

 

Εκτυφλωτικές λάμψεις τους περικύκλωσαν ΄ ήχοι τους κούφαναν, κι όλοι έπεσαν κάτω! Μέχρι να καταφέρουν να επαναπροσανατολιστούν μέσα στο χώρο, με δυσκολία να σηκωθούν όρθιοι ακόμα, είδαν πως η Άμπριτζ, Η Άμπριτζ, είχε πέσει κάτω μπρούμυτα.

 

«Τ, τι έγινε…; Πώς…;»

 

«Ρον,» ο Χάρι φώναξε «εδώ έχει κάτι περίεργους μηχανισμούς, σαν αυτούς που βρίσκεις σε μαγαζιά σαν των αδερφών σου, μόνο πιο επικίνδυνα κι ενισχυμένα.»

 

Το μελέτησε λίγο παραπάνω και μετά το πέρασε στον Ρον. «Εσύ τι λες;»

 

«Εγώ λέω πως δεν είναι σαν αυτό, είναι ίδιο με αυτό, μόνο πειραγμένο! Αυτά μπορεί να είχαν μπει εδώ πέρα και πριν μέρες, ακόμα κι όταν φτάσαμε. Έχουν μηχανισμό που μπορείς να τους βάλεις ακριβή μέρα, ημερομηνία και ώρα μέχρι το δευτερόλεπτο και μόνο που το ακουμπάς με το ραβδί σου.»

 

«Δηλαδή όποιος τα έβαλε, τα είχε αγοράσει από το μαγαζί των αδερφών σου, κάτι εντελώς άχρηστο γιατί αμφιβάλλω αν μπορούμε να τους ρωτήσουμε τώρα και απ’όσους έχουν μείνει όλοι έχουν πρόσβαση στην Διαγώνιο Αλέα.»

 

«Ναι,» συμφώνησε ο Ρον στις εικασίες και υποθέσεις του Χάρι . «Σε όλα δυστυχώς.»

 

«Δηλαδή πρέπει να ξανακάνουμε όλη αυτήν την εκνευριστική διαδικασία ξανά απ’την αρχή,» αναφώνησε ο Νέβιλ! «Δε μπορούμε απλώς να τους-!»

 

«Νέβιλ, όχι ΄ θυμάσαι τι είπε ο Ντάμπλντορ, το προέβλεψε αυτό. Και η Ερμιόνη είχε πει κάτι γι αυτό κι όλοι δεν το δώσαμε καμία σημασία, όμως έλα που έχει νόημα τώρα…»

 

Ο Νέβιλ ξέμπλεξε τον εαυτό του από τα χέρια του Ρον, που τον είχαν αρπάξει τη στιγμή που πήγε να επιτεθεί, και ίσιωσε τα ρούχα του.

 

(your president and GM Neville Longbottom)
Neville-Longbottom-neville-longbottom-22
«Έχετε δίκιο. Θα γίνει όπως πρέπει. Λοιπόν κύριοι, αποφασίστε. Ο χρόνος σας είναι λίγος, ακριβώς όση είναι και η υπομονή μου. Ξεκινήστε.»

 

 

 

  1. John Crabs – Severus Snape  αθώος
  2. Babba - Marjorie Dursley -  αθώος
  3. OdyMonaxos - Gildroey Lockhart
  4. TheGunsmasha - Alastor Moody
  5. Osama Bin Laden - Garrick Ollivander
  6. BadBoy - Remus Lupin (aka Lucius Malfoy) -  Θαντοφάγος in disguise
  7. demonicMC - Draco Malfoy  - αθώος
  8. Keito - Luna Lovegood -  αθώος
  9. Theodore  :D - Dolores Umbridge - αθώος
  10. Fandom -  Peeves -  αθώος
  11. Black Kaiser – Kreacher -  healer
  12. Kai - Sybill Patricia Trelawny - αθώος

 

Η μέρα ήρθε.

 

Η νύχτα πέφτει Δευτέρα στις 12:00 το βράδυ.

 

Άντε παίδες, τελευταίος γύρος! Θα κριθεί ο νικητής εδώ, να σας βλέπω να τρέχετε. 

 


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#193 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 23 March 2014 - 21:57

Alastor "Mad Eye" Moody
mad-eye-moody-bio.JPG

Off topic: οποίος και αν νικήσει χαίρομαι που είμαστε οι 3 που μιλήσαμε περισσότερο. Ένα παιχνίδι ψέματος και όχι αφάνιας. Well played.

On topic:
Φτάσαμε εδώ λοιπόν, θα ψηφίσω εσένα Ollivander(Osama) και εξηγούμε.

Όταν ο Lockhart(Odymonaxos) έκανε το θρυλικό backstabbing στον λύκο, τότε αυτός προσπάθησε στο παρά 0,05 να ανταποδώσει ανεπιτυχώς ευτυχώς. Αν ήταν συμφωνημένοι δε θα το είχε κάνει.

Ξέρω πως είμαι αθώος οπότε μένεις εσυ. Αυτός είναι ο σίγουρα επιφανειακός αλλά λογικός για μένα λόγος που επιλέγω εσένα. Περιμένω τις απόψεις σας και εφόσον πρέπει θα πάω σε μια πιο in depth ανάλυση.

Edited by TheGunsmasha, 23 March 2014 - 21:58.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#194 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 23 March 2014 - 22:07

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

Και για πες μου ακριβώς για ποιον λόγο κύριε Moody (ΤheGunsmasha), να μην σκοτώσω τον Lockhart το βράδυ, σκοτώνοντας με ευκολία και με τις δικές σου τις ευχές την Umbridge σήμερα; Επίσης, το ότι ισχυρίζεσαι ότι είσαι αθώος, δεν σημαίνει ότι είσαι. Σε όλο το παιχνίδι άλλαζες με ευκολία απόψεις και όταν τα πράγματα ζόριζαν απλώς ψήφιζες αμυντικά τον εαυτό σου και η μόνη δικαιολογία σου για αυτό ήταν ότι φώναζες ότι είσαι αποδεδειγμένα αθώος.



#195 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 23 March 2014 - 22:20

Alastor "Mad Eye" Moody
mad-eye-moody-bio.JPG

Αν θυμάμαι σωστά ήταν και δικιά σου ύποπτη η ροζ κατσίκα οπότε μπορούσα και εγώ να την αφήσω στο παιχνίδι και μαζί να την βγάζαμε σαν BFF που είμασταν. Η συγκεκριμένη δεν αποτελεί κριτήριο διαχωρισμού.

Για να δώσω την δική μου αθωότητα θα φέρω το παράδειγμα της Luna(Keito) την οποία δε θα έβγαζα ποτέ νύχτα αν ήμουν δολοφόνος. Την ημέρα μέχρι να την βγάλω και μετά να πώ "ουπς" έκανα λάθος.

Το μυστικό για την ένοχη σου είναι ο γύρος που έφυγε η Trellawny(Kai). Τι είχαμε εκεί λοιπόν:
1) Τον Ollivander(Osama) σίγουρο αθώο και τους άλλους τουλάχιστον 2 βαθμούς πιο ενόχους σε σχέση με αυτόν.
2) Πολλούς ενόχους με την Βασιλενα(Babba) την πιο χτυπιτή.

Γιατί εκεί δεν έφυγες ραβδοποιέ την νύχτα? Ήσουν ο πιο αθώος από όλους και κανείς δε θα ασχολούνταν μαζί σου, γιατί δε σε έδιωξαν? Και έστω ότι το έκανε η μαγκλ που στην τελική ήταν αθώα και δε μπορούσε να ξέρει, ο δολοφόνος που να το ξέρει πως θα του κάνει την χάρη κάποιος να κατηγορήσει εσένα? Δε μπορούσε να ξέρει.

Άρα δε μπορούσες να φύγεις εκείνη την νύχτα και ο μόνος λόγος είναι γιατί είσαι δολοφόνος και δε μπορείς.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018




Also tagged with one or more of these keywords: η νύχτα πέφτει, χαρακτήρες, παίχτες, rp, harry potter