Μην ποστάρει κανείς άλλος.
Η μέρα τελείωσε.
Καλά, μέρα ο τρόπος του λέγειν.
Και τα δύο post έρχονται αύριο! Περιμένετε με αγωνία.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Mpougatsa: 20 Μάρτιος 2014 - 00:09
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 13:17
Οι φωνές ήταν εκεί και οι καβγάδες δεν έλειπαν ΄ τρώγονταν μεταξύ τους, ο ένας κατηγορούσε τον άλλον! Τη μια έδειχναν προς τα εκεί την άλλη προς την άλλη, μέχρι και τον εαυτό τους!
«Ψηφίστε εμένα καλύτερα,» έλεγε ο Λόκχαρτ με υπεροψία «τουλάχιστον θα έπρεπε να με ψηφίσετε αν ήμαστε σε διαγωνισμό ομορφιάς ή χρησιμότητας…αλλά αυτήν τη στιγμή θα πρέπει να επικεντρωθούμε.»
«Όλοι σας είστε ένα μάτσο τρελοί,» έλεγε η Μάρτζορι «δε βλέπετε ότι υπάρχουν ανάμεσά μας κάποιοι που όλο το παίζουν εχθροί μα όλο είναι φιλαράκια; Χμ, λέτε ότι είστε μάγοι, περνιέστε για ανώτεροι αλλά αναρωτιέμαι τι σας μαθαίνουν τελικά εδώ μέσα, ανώμαλοι άνθρωποι. Εδώ ο τρελός με το ξανθό σας έχει πιάσει κότσους, παριστάνοντας τον ηλίθιο.»
«Άλλη μία φορά να μιλήσει αυτή η γυναίκα και μπορεί να κάνω κάτι που δεν είναι πρέπον για τη θέση μου,» ψιθύρισε θιγμένη η Άμπριτζ σε όποιον την άκουγε.
«Εγώ ξέρω πως όλα αυτά είναι ανούσια. Μα δεν το βλέπετε πως ο Λούπιν είναι η πηγή του κακού; Τα χρόνια μου, μου δίνουν μια γνώση που προέρχεται από την εμπειρία και νιοι σαν και του λόγου σας δε μπορούν να καταλάβουν. Μα εσείς κύριε Μούντι πρέπει να καταλαβαίνετε, τόσους και τόσους έχετε στείλει πίσω απ’τα σίδερα.»
«Όντως έτσι είναι ραβδοποιέ,» συμφώνησε ο Αλάστορας «και κρίνω πως μπορεί να έχετε δίκιο, αν και μία κυρία μου τραβά περισσότερο την προσοχή.» Την κοίταξε. «Αλλά οι προδότες είναι δύο απ’ότι έχουμε μάθει, δεν χάνουμε τίποτα να υποθέσουμε πως κι αυτός είναι ένας από τους ενόχους.»
«Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας κύριοι,» μίλησε εμφατικά ο Λόκχαρτ «και μάλιστα θα τον ψήφιζα αν δεν ήμουν τόσο υπέροχος εγώ ο ίδιος—»
«ΑΡΚΕΤΑ!»
Ο Νέβιλ δεν άντεχε άλλο, είχε φτάσει στο όριό του. Μετά το θάνατο της Λούνα, να συνοδεύει τον θάνατο της γιαγιάς του, δε νόμιζε να αντέξει για πολύ ακόμη. Τα χέρια του έτρεμαν, όπως και η φωνή του, όσο κι αν φώναζε. Τα μάτια του είχαν κοκκινίσει από το κλάμα και δεν είχε άλλη υπομονή να τους αντιμετωπίζει. Όποιον τρελό λόγο κι αν σκέφτηκε ο Ντάμπλντορ για τον οποίο άξιζε να τους ανεχτεί, τώρα δεν του φαινόταν αρκετός.
«Ούτε ψηφοφορίες, ούτε περγαμηνές και βλακείες. Εδώ και τώρα θα φωνάζω ονόματα και όλοι σας θα ψηφίσετε μόνο για έναν σηκώνοντας το χέρι σας. Ο Χάρι θα τα καταγράφει. Έστω έναν να δω να σηκώνει δεύτερη φορά το χέρι δε θα χει καλά ξεμπερδέματα.»
Καθάρισε τον λαιμό του και είπε το πρώτο όνομα:
«Μάρτζορι.»
Να το χέρι του Λούπιν ΄ καταγράφηκε.
«Λόκχαρτ.»
Να άλλα δύο χέρια, καταγράφηκαν.
«Λούπιν…»
Τρία χέρια σηκώθηκαν. Κάπως έτσι τελείωσε η ψηφοφορία. Ακόμα κι αν οι άλλοι δύο ψήφιζαν το ίδιο άτομο, δεν είχε σημασία ΄ ο πρώην καθηγητής του και μέλος του Τάγματος του Φοίνικα Ρέμους Λούπιν κρίθηκε ένοχος. Ο Χάρι κόμπιασε ΄ αν και δεν ήθελε να το δεχτεί ήξερε πως τα αποτελέσματα ήταν οριστικά.
«Λοιπόν, βρήκαμε τον καινούργιο ένοχο, τον Λούπιν,» είπε ο Ολιβάντερ ήρεμος «σας το έλεγα εγώ.»
«Μάλλον επειδή τους πιπίλησες το μυαλό με εμένα με ψήφισαν, κι όχι επειδή είχες δίκιο,» υπερασπίστηκε τον εαυτό του, αν και η αλήθεια ήταν πως δεν είχε αυτήν τη συνηθισμένη συμπεριφορά του Λούπιν. Ξαφνικά ήταν κάπως… μπλαζέ; Αδιάφορος για το τι μπορεί να του έκαναν. Περίεργο, πολύ περίεργο.
«Να με συγχωρείτε κύριε Λούπιν, μα το ραβδί σας λέει μια διαφορετική ιστορία απ’αυτήν που θέλετε να λέτε εσείς.»
Ο λυκάνθρωπος κύλησε τα μάτια του. «Τι εννοείτε κύριε Ολιβάντερ;»
«Εννοώ πως τα ραβδιά πάντα λένε την αλήθεια. Δώστε το λίγο σε μένα.»
Όλοι κοίταξαν τους δύο άντρες με ενδιαφέρον, αλλά και καχυποψία όσον αφορούσε τον ταλαιπωρημένο πρώην καθηγητή. Δεν τόλμησε λοιπόν να μην κάνει αυτό που του είπε ο Ολιβάντερ, ο οποίος πήρε το ραβδί του στα χέρια του κι άρχισε να το κοιτάει και να το μυρίζει. Όλοι παρακολουθούσαν με απρόσκοπτο ενδιαφέρον τώρα.
«Αν και φαίνεται με το παλιό σας ραβδί, 10 ¼ ίντσες, εύκαμπτο, έχω αρχίσει να νιώθω μια άλλη ποιότητα να ανεβαίνει σιγά σιγά: αντί για κυπαρίσσι φτελιά στο υλικό του και ωω, τι είναι αυτό; Οι τρίχες μονόκερου έχουν αντικατασταθεί με καρδιά δράκου; Μα, μα πώς είναι δυνατόν;»
«Τι υπονοείς για το ραβδί μου γέρο;»
«Γέρο;» αναρωτήθηκαν ο Ρον ο Χάρι και ο Νέβιλ μαζί. Ο Λούπιν δε θα μιλούσε ποτέ έτσι σε έναν σεβάσμιο άνθρωπο.
«Εννοώ ότι…με κάποιο τρόπο αλλάζει, σαν, σαν κι εσένα.» τρόμος φάνηκε στο πρόσωπο του Ολιβάντερ. «Μα τα γένια του Μέρλιν, το πρόσωπό σου —κάτι έχει το πρόσωπό σου! Δείτε τον, κοιτάξτε!»
Τα μάτια του Λούπιν έγιναν μεγάλα κι αμέσως γύρισε μακριά απ’όλους, ενώ τα μάτια όλων ήταν καρφωμένα πάνω του. «Όχι, μη με κοιτάτε, μη με κοιτάτε!»
«Τι πας να κάνεις; Σταμάτα αμέσως. Κράτα τα χέρια σου μακριά από τις ρόμπες σου,» προειδοποίησε ο Ρον.
«Όχι δεν καταλαβαίνετε, πρέπει να—»
Μια αχτίδα φωτός τον πέταξε πίσω και μακριά! Χτύπησε πάνω στην τραπεζαρία με την πλάτη και το κεφάλι του τσούγκρισε λίγο πιο δυνατά απ’ότι έπρεπε. Έπεσε αναίσθητος. Με έκπληξη, όλοι γύρισαν αυτόματα να δουν ποιος είχε ρίξει…και ποιος άλλος από τον Λόκχαρτ είχε μείνει με παρατεταμένο το χέρι και ραβδί να δείχνει προς τον αναίσθητο πλέον Λούπιν.
«Ε, έμοιαζε να πήγαινε να κάνει κάτι επικίνδυνο.» Ησυχία. «Μόνο τον αναισθητοποίησα, το ορκίζομαι!»
Ο Χάρι πήγε πάνω από τον αναίσθητο και κοίταξε να δει για σφυγμό.
«Εντάξει, αλήθεια λέει,» διαβεβαίωσε και άρχισε να τον ψάχνει. Βρήκε ένα…φλασκί στα χέρια του, πεσμένο δίπλα. Το έφερε κοντά στη μύτη του για να το μυρίσει, αλλά δεν του πήρε πολύ ώρα να το αναγνωρίσει. «Μπλιαχ,» έκανε με αηδία με το που το άνοιξε «αναμφισβήτητα πολυχημικό φίλτρο.»
Αλλά για μια στιγμή…το πρόσωπό του άλλαζε. Το ραβδί του ένιωθε διαφορετικό στον Ολιβάντερ και συμπεριφερόταν περίεργα… αν τα συνδυάσει όλα με το πολυχημικό φίλτρο τότε αυτό σημαίνει πως είχαν στα χέρια τους τον πραγματικό προδότη! Του έκανε αμέσως την κατάρα που τον δένει μαγικά.
«Γρήγορα, ελάτε όλοι εδώ και κοιτάξτε τον Λούπιν!»
Μέσα σε λίγη ώρα, όχι παραπάνω από ένα ακόμα λεπτό, εκεί που βρισκόταν το σημαδεμένο πρόσωπο του Ρέμους, τώρα υπήρχε ένα διαφορετικό πρόσωπο, λείο και ακηλίδωτο. Τα κοντά, αραιά πού και πού μαλλιά έγιναν στιλπνά, μακριά και ίσια…μα κυρίως, ξανθά! Κι όχι οποιοδήποτε ξανθό, αλλά εκείνο το ενοχλητικό σχεδόν πλατινί χρώμα της οικογένειας Μαλφόυ. Κανείς άλλος εκτός από τον Λούσιους Μαλφόυ, με ρούχα που δεν του ταίριαζαν ούτε στο ελάχιστο, κείτονταν στο πάτωμα ανήμπορος.
«Τι…τι στο καλό;» η θεία Μαρτζ είχε μείνει άναυδη και μόνο αυτό κατάφερε να πει.
«Οχο! Μάλλον φαίνεται πως έβγαλα αναίσθητο τον σωστό άνθρωπο αυτήν τη φορά.»
«Την προηγούμενη φορά ήταν ένα φάντασμα το οποίο πέτρωσες,» υπενθύμισε εκδικητικά ο Ρον.
«Δεν έχουν σημασία τώρα αυτά! Μόνο το ότι όλα επιτέλους βγάζουν τέλειο νόημα. Αυτός ήταν ο λόγος που…και…αυτός είναι που σκότωσε τη Λούνα και επιτέθηκε σε μένα!»
«Όντως έχεις δίκιο…όλα βγάζουν νόημα…»
Χαμένος στις σκέψεις του, ο Νέβιλ άρχισε να βηματίζει πέρα δώθε. Αν και άρχισαν να ανησυχούνε για τα νεύρα του και γενικώς τη συναισθηματική του κατάσταση, δεν είπαν τίποτα και περίμεναν να μιλήσει. Λίγη ώρα αργότερα, τους κοίταξε όλους σοβαρά και είπε:
(your president and GM Neville Longbottom)
«Λοιπόν, όσοι θέλετε να φάτε είστε ευπρόσδεκτοι. Φάτε, πιείτε, ηρεμήστε και θα κοιμηθείτε μόνο για λίγη ώρα, αλλά όποιος θέλει να κοιμηθεί θα το κάνει εδώ, μπροστά σε όλους. Κανείς δε θα πάει στα δωμάτια εκτός από τον Ρον που θα πάει να ελέγξει τα δύο αγάλματα και τον Σνέιπ. Έπρεπε να είχε ξυπνήσει, αλλά ακόμα τίποτα. Ούτε αυτός ούτε ο Μαλφόυ. Γι αυτό ξεκουραστείτε, το κερδίσατε! Μας έχει μείνει μόνο ένας πλέον.»
H νύχτα έπεσε.
Ο εναπομείνας θανατοφάγος ας επικοινωνήσει μαζί μου παρακαλώ.
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 16:45
«Που είναι ο πραγματικός Λούπιν;»
«Πόσο καιρό τον παριστάνεις;»
«Ο Μαλφόυ ήτανε κι αυτός στο κόλπο απλώς δεν λέρωνε τα χέρια του;»
Τις πρώτες δύο ερωτήσεις κι άλλες παρόμοιες, του τις είχαν κάνει πάνω από δέκα φορές την καθεμία, αλλά αρνούνταν να μιλήσει. Ήξερε πως πραγματικό κίνδυνο δε διέτρεχε από αυτούς τους ανθρώπους, δε θα τον σκότωναν ΄ αν τολμούσε όμως να προδώσει τον Σκοτεινό Άρχοντα, το πτώμα του θα βρισκόταν από Μαγκλ την επόμενη ημέρα! Γι αυτό κράτησε το στόμα του κλειστό και περίμενε να τελειώσει αυτή η ψευτοανάκριση.
Όμως όταν τόλμησαν να φέρουν το όνομα του γιου του, δεν άντεξε.
«Και φυσικά ο γιος μου δεν είχε καμία ανάμιξη! Λες κι όλα τα άλλα που έπρεπε να υποφέρει αυτό το έτος δεν ήταν αρκετά, θα τον φόρτωνα και με κάτι τέτοιο! Αφήστε που είναι έτσι κι αλλιώς κοιμισμένος από εκείνο το απαίσιο το πλάσμα, και τώρα δεν ξέρω καν αν θα ξυπνήσει-.»
«Εσύ ανησυχείς για τον γιο σου που απλώς κοιμάται ΄ εμένα σκοτώσατε τη γιαγιά μου και τώρα τη Λούνα! Εγώ πώς θα πρεπε να νιώθω; Εσύ δεν τη σκότωσες; Πόσο καιρό είσαι έτσι; Πόσο καιρό κάνεις τον Λούπιν για να παίρνεις πληροφορίες; Εξαιτίας σου δεν πέθανε η γιαγιά μου;!»
«Ηρέμησε Νέβιλ, ηρέμησε,» έκανε ο Ρον και τον τράβηξε προς τα πίσω.
Ήταν έτοιμος να τον αρπάξει από τον λαιμό ή τον γιακά ή ό,τι έβρισκε πρώτο! Έπρεπε να τον συγκρατήσουν πολλές φορές όταν δε θα μιλούσε ή θα σάρκαζε, κι όχι μόνο τον Νέβιλ αλλά όλοι. Ήταν ένας φαύλος κύκλος: πήγαινε να ορμήσει ο Νέβιλ, τον συγκρατούσε ο Ρον ΄ πήγαινε να ορμήσει ο Ρον, τον συγκρατούσε ο Χάρι. Πήγαινε να ορμήσει ο Χάρι, τον συγκρατούσε ο Νέβιλ. Γι αυτό ο Λούσιους ήξερε πως δε θα πάθαινε τίποτα, ήταν μαλθακοί.
«Αν δε μας πεις, θα σε σκοτώσουμε,» απείλησε ο Νέβιλ.
Το ρουθούνισμα του Λούσιους του είπε πως δεν τον πίστευε.
«Καλά λοιπόν, θα σκοτώσουμε τον γιό--… καλά αυτό δε θα το κάνουμε. Αλλά πίστεψέ με, έχουμε κι εμείς τρόπους να σε κάνουμε να υποφέρεις. Εσύ δεν είσαι πού ανησυχείς για τον Μαλφόυ; Κι αν δεν τον βοηθήσουμε ποτέ;»
Ο τρόπος που τους κοίταξε αυτήν τη φορά, έλεγε στον Νέβιλ πως μάλλον άρχισε να τους πιστεύει.
«Δε θα τολμούσες.»
«Δεν έχω κάτι να με κρατάει πίσω και νομίζω το να μη βοηθήσω τον εχθρό μου να ξυπνήσει, δεν είναι και τόσο μεγάλη αμαρτία…»
«Ναι αλλά ο γιος μου δε σας έκανε τίποτα…σοβαρό…νομίζω…»
«Άστο, την χάνεις τη μπάλα,» πέταξε ο Χάρι. «Δες πως έχει το πράγμα. Μας απαντάς στην απλή μας ερώτηση κι εμείς δεν αφήνουμε τον Μαλφόυ τζούνιορ να το παίζει Ωραία Κοιμωμένη για πάντα.»
«Κ…καλώς. Θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας όταν-!»
Δεν πρόλαβε ποτέ να τελειώσει την πρότασή του: ένας εκκωφαντικός θόρυβος τους κούφανε και μια έκρηξη πέταξε τον καθένα σε τρεις γωνίες. Και μετά σκοτάδι…
.
.
.
Για όλους εκτός από τον έναν, αυτόν τον έναν άνθρωπο που τώρα που ο Λούσιους βγήκε εκτός παιχνιδιού, ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει αυτό που έπρεπε, που το διέταξαν. Με γοργά βήματα, έκανε ένα κύκλο το δωμάτιο. Έπρεπε να σκοτώσει έναν ακόμα, έναν από αυτούς τους ανθρώπους που θα τον ψηφίζαν την επόμενη μέσα. Ήξερε πως αν πήγαινε για τον Χάρι τώρα θα το μετάνιωνε, είχε δει την Ερμιόνη να του κάνει κάποια περίεργα ξόρκια – κάτι που ποτέ δεν μοιράστηκε με τον Λούσιους – , γι αυτό θα πήγαινε σε κάποιον άλλον.
Αλλά ποιον…;
Ε, όλοι το ίδιο θα ήταν. Γι αυτό διάλεξε στην τύχη! Με κλειστά μάτια στάθηκε πάνω από κάποιον κι έκανε την απαγορευμένη κατάρα: «Αβάντα κεντάβρα!»
.
.
.
Όταν άνοιξαν τα μάτια τους λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το κακό είχε γίνει: η Τρελόνι, σε περίοπτη θέση, έστεκε μαγικά όρθια, σαν σταυρωμένη, νεκρή. Αποσβολωμένοι, όλοι στράφηκαν αλλού. Ακόμα και η Άμπριτζ δεν άντεχε το θέαμα.
«Μα πώς…αφού—αφού υποτίθεται πως…»
«Σηκωθείτε όλοι όρθιοι τώρα και δώστε μου τα ραβδιά σας,» πρόσταξε ο Ρον .
Όλοι υπάκουσαν χωρίς κανέναν δισταγμό κι αυτό από μόνο του αποθάρρυνε τον νεαρό. Δε σταμάτησε αυτό που έκανε όμως, και ένα ένα, σε όλα τα ραβδιά, έκανε το «προηγούμενο ξόρκι». Όμως όπως και τις προηγούμενες φορές, κανένα από αυτά δεν ήταν αυτό που έψαχνε. Πώς γινόταν αυτό τέλος πάντων; Αγανακτισμένος και πολύ πεινασμένος, τα έδωσε πίσω και πήγε στον μπουφέ.
(your president and GM Neville Longbottom)
«Φαίνεται δεν υπάρχει ούτε στιγμή για ξεκούραση. Όποιος κι αν είναι ο συνεργός του,» έδειξε τον Μαλφόυ, γεμάτο στα αίματα από τη δύναμη της έκρηξης και τα πράγματα που έπεσαν πάνω του «έχει αρχίσει να αποθρασύνεται. Βρείτε τον. Για το καλό όλων μας.»
Η μέρα ήρθε.
Η νύχτα θα πέσει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι.
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 17:10
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 17:23
Madam Undersecretary Professor Dolores Jane Umbridge
*σκεπτική και τρομοκρατημένη, στέκεται στο κέντρο, έτοιμη για όλα*
«Δεν... δεν καταλαβαίνω, περιπαιχτικά μίλησα για έναν συνεργό και τελικά όντως υπάρχει ένας ακόμη, ανάμεσά μας, που θέλει το κακό όλων σας. Γιατί να θέλει το δικό μου κακό; Εγώ μια ασήμαντη υπάλληλος του κράτους είμαι... Μη μου δίνετε σημασία...»
*αρχίζει να τρέμει*
«...αλλά αν μπορώ κάτι να κάνω για να μην είναι αυτό το τρελό δωμάτιο η τελευταία κατοικία μου, θα το κάνω! *το τρέμουλο στα χείλη της είχε πάψει*
Λοιπόν! Θα κρατήσω την απόψή μου πως ο κύριος Λόκχαρτ είναι ένας πανίβλακας που θέλει απλώς να στρέφει πάνω του το θέμα για να τον προσέχουμε και να δυναμώνει το υπερτροφικό εγώ του! Καθώς και ότι δεν είναι πραγματικά ο δολοφόνος, γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ καλός δεξιοτέχνης του κακού... Δείτε τον. Φυσικά, υπάρχει και η περίπτωση να είναι και αυτός καμουφλαρισμένος, να υποδύεται δηλαδή τον χαζό αυτό μάγο, αλλά να παίζει τόσο καλό τον ρόλο του ηλίθιου; Όσκαρ να του δώσουμε τότε, τι να πω; Δεν ξέρω αν έχει πάρει ποτέ Όσκαρ Θανατοφάγος παλαιότερα;! Τέλος πάντων».
*νευριασμένη, γυρίζει απότομα πίσω της*
«Ηλίθιε! Πρώην Χρυσούχε της κακιάς ώρας, που ακόμη κάπως έχεις επιβιώσει εδώ, άκου να σου πω: Δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι για την διακριτική συμμετοχή μου μέχρι τώρα και μόλις την εντύνω γιατί έχουμε φτάσει σε κομβικό σημείο να με κατηγορείς που κάνω ακριβώς αυτό! Μου κόβεις και την φορά και τον ειρμό των σκέψεών μου! Κύριε Μούντι, με ποιανού το μέρος είστε; Δεν είχαμε σχέσεις από παλιά, δεν ξέρω πολλά για εσάς, δεν θέλω να ξέρω, βέβαια... αλλά καλύτερα θα ήταν να σιωπήσεις, γιατί όταν βγούμε από 'δω μέσα, ο πρώτος φάκελος που ανοίξω θα είναι ο δικός σου! Και κανείς δεν διέφυγε της τιμωρίας από την Ντολόρες Τζέιν Άμπριτζ. Επίσης, εγώ όποτε συμμετείχα, το έκανα περιποιημένα, γεμάτα, ωραία, περιεκτικά. Εσύ; Ας γελάσω, μια πρόταση ξεφουρνίζεις, αστοιχείωτε».
«Θαρρώ πως ο Λούπιν, όταν αντιλήφθηκε πως πάνω-κάτω ήταν η ώρα του τώρα, ψήφισε τον συνεργό του, για να του αφήσει έστω ένα μικρό (ή και μεγάλο, ανάλογα την περίπτωση) άλλοθι... Ξέρετε, σε φάση: «Δείτε, ψήφισα την Μαγκλ, προφανώς το έκανα επειδή πανικοβλήθηκα που θα έχανα, σίγουρα δεν είναι αυτή η συνεργός μου, σίγουρα δεν θα στρέψω τα βλέμματα πάνω της...!». Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ! Όπως σε ψήφισα προσωρινά και χθες, έτσι θα σε ξαναψηφίσω μόνιμα, τώρα, Μαγκλ της συμφοράς. Κυρία Ντάρσλι Μάρτζορι, ποιά πραγματικά είστε;»
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 18:31
Κυρία Ντάρσλι Μάρτζορι, ποια πραγματικά είστε;»
Ντάρσλι Μάρτζορι, aka Mrs. Claus (voice)
Εντάξει, το ομολογώ. Είμαι στην πραγματικότητα η κυρά-Βασίλω.
Αποδείξεις για αυτό μπορείτε να βρείτε στην τελευταία μου μεγάλη επιτυχία, Saving Santa, όπου μπορείτε να ακούσετε τη φωνή μου.
Όλο αυτό εδώ πέρα περί της αντιπάθειας για τον αξιαγάπητο ανιψιό μου είναι η κάλυψή μου.
Το είχα κάνει και παλιότερα με μια αξιαγάπητη πιτσιρίκα ονόματι Ματίλντα, η οποία είχε επίσης μαγικές δυνάμεις. Δεν είναι φανερό το pattern;
Βρίσκω μικρά παιδιά και τους κάνω τη ζωή δύσκολη, ώστε να μη γίνει γνωστό το φιλανθρωπικό έργο που κάνω με τον σύζυγό μου.
Είμαι μια αγία.
Anyway, ξέρω ότι εσύ δεν το έκανες.
Ο Λόκχαρτ είπε ότι κανείς δεν ταιριάζει στο προφίλ δολοφόνου που έδωσα νωρίτερα, αλλά κάνει λάθος.
Ο Ollivander(osama) και ο μακαρίτης Lupin ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 19:22
Garrick Ollivander
Anyway, ξέρω ότι εσύ δεν το έκανες.
Ο Λόκχαρτ είπε ότι κανείς δεν ταιριάζει στο προφίλ δολοφόνου που έδωσα νωρίτερα, αλλά κάνει λάθος.
Ο Ollivander(osama) και ο μακαρίτης Lupin ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ.
Το θέμα είναι κυρία Marjorie (Babba) ότι ο Lupin είχε αθωωθεί πάνω από μια φορές σε ολόκληρο το παιχνίδι, τόσο από τον μακαρίτη τον Kreacher όσο και από τον Moody (και άλλους) αργότερα. Εάν όντως συνεργαζόμουν με τον Lupin, δεν θα ήταν πολύ πιο λογικό αφού έχει περάσει στο απυρόβλητο να βγει, να με κατηγορήσει λόγω της εμμονής μου προς αυτόν και να με βγάλει αυτός με τις ευχές μάλιστα όλων όσων τον αθώωναν; Ακόμα, αφού είχε αθωωθεί, δεν θα μπορούσα απλώς να "αλλάξω" γνώμη, να ακολουθήσω τις απόψεις αυτών που τον αθώωναν, να ακολουθήσω επίτηδες βολικά τα ρεύματα και ακόμα και αν πεθαινα να την έβγαζε καθαρή γιατί θα πέθαινα λόγω της ύποπτης συμπεριφοράς μου και όχι λόγω της δικιάς του;
Δεν θα κάτσω να αναλύσω ξανά γιατί κυνήγησα τόσο πολύ τον Lupin. Αν όντως σας ενδιαφέρει, κοιτάξτε τόσο τι είπα τις προηγούμενες μέρες σχετικά με αυτόν, όσο και τον τρόπο που συμπεριφερόταν γενικά.
Το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι μιλάτε τώρα για ένα προφίλ δολοφόνων λες και είναι το ευαγγέλιο, όταν κάποιοι πολύ πριν από εσάς είχαν αναφερθεί σε αυτό το τέχνασμα. Εν τέλει έγινε τόσο προφανής τακτική που αν την χρησιμοποιούσαν οι δολοφόνοι θα είχε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θα επιδίωκαν, δηλαδή θα εξέθετε τον κατήγορο δολοφόνο. Οι δολοφόνοι επέζησαν τόσο πολύ ακριβώς γιατί δεν χρησιμοποίησαν τακτικές σαν αυτή. Έμειναν στα παρασκήνια όπως, όλως τυχαίως, κάνατε τόσο εσείς όσο και η κυρία Umbridge (Theodore) που ακόμα και όταν μιλούσατε δεν λέγατε απολύτως τίποτα, και αφήσαν όλους εμάς τους υπόλοιπους να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.
(edit: ορθογραφικά)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 20 Μάρτιος 2014 - 19:26
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 19:48
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 20:07
Μήπως με το προφίλ σου εννοείς τους Μούντι και Λούπιν; Ή τους Ολλιβάντερ και Λούπιν;
Όχι, ο Λόκχαρτ δεν είχε κάνει κανέναν συσχετισμό. Ό,τι θέλετε βλέπετε, κυρία Μάρτζ.
Μούντι, πες μου τι γνώμη έχεις για τις χθεσινές μου υποθέσεις για τη σχέση σου με τον Λούπιν. Δεν πιστεύω πως είσαι ένοχος, αλλά νομίζω πως έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να σε γαργαλίσω λίγο.
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 20:26
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 21:01
Marjorie Claus (Babba)
Ναι, οκ, εγώ το έκανα. Είμαι μια θανατοφάγος και η κυρά Βασίλω. Επίσης, τώρα τελευταία, ντύνομαι καλόγρια και κάνω τηλεόραση.
Είμαι περίεργη να δω αν η αποκάλυψη της πραγματικής μου ταυτότητας θα μου προσφέρει έναν αξιομνημόνευτο θάνατο.
Μπα, κανείς δεν πεθαίνει σε αυτόν τον κόσμο, εκτός κι αν είναι απαραίτητο για να δώσει power up στον πρωταγωνιστή.
Μεταξύ μας, εμένα με έχουν ολίγον τι αφοδευμένη όλοι τους, οπότε απλώς θα μου διαγράψουν τη μνήμη και θα με στείλουν σπίτι μου.
Δε με χαλάει, αλλά ελπίζω σε κάτι πιο εντυπωσιακό. Ίσως να έρθει να με σώσει ένας ιππότης πάνω στο άσπρο του έλκηθρο;
Να θυμάστε μόνο αύριο, όταν ο κατά τα άλλα επιβεβαιωμένα αθώος σας Ollivander(osama) είναι ακόμα ζωντανός, αυτό ΔΕΝ οφείλεται στις υποψίες που φύτεψα στην άκρη του μυαλού σας, αλλά στο ότι οι θανατοφάγοι δεν έχουν αυτοκτονικές τάσεις.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 20 Μάρτιος 2014 - 21:20
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2014 - 13:17
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2014 - 17:04
Madam Undersecretary Professor Dolores Jane Umbridge
*τεντώνει το χέρι της*
«Τι ακριβώς θέλετε να προσθέσω, τρελο-Μάτι; Ό,τι είχα να πω, το είπα. Προφανώς, οτιδήποτε μου είπε η Μαγκλ ή δεν μου είπε, ήταν το ίδιο και το αυτό, δεν πείθομαι. Αναμένω, λοιπόν.
Εσύ, πώς πάνε τα πράγματα; Η σύνταξή σου είναι καλή; Να της κάνουμε μια μείωση...;»
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2014 - 22:38
Ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ
έχει τσαντιστεί.
Πηγαίνετε τοίχο τοίχο γιατί ξέρετε πως τελειώνει αυτή η ιστορία.
Αλήθεια, κυρία Μάρτζ, τι γνώμη έχετε για την κυρία Άμπριτζ και τη δολοφονική σας απόπειρα χτες στην ψηφοφορία εναντίον μου;
Για τον Μούντι;
Για εμένα;
Αν σκοτώναμε τώρα τον Ολλιβάντερ κι έβγαινε αθώος, να ξέρουμε τι να κάνουμε μετά.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2014 - 00:25
Marjorie Claus (Babba)
1. Ο δολοφόνος μας υπενθυμίζει ότι ο Olivander(osama) τον ψηφίζει από τον πρώτο γύρο.
Του δίνει ακλόνητο άλλοθι και καλά. Αλλά ενώ έχουν επιβεβαιωμένο αθώο, πάνε και τρώνε άλλον τη νύχτα. Και μη μου πείτε ότι η απογοητευμένη τρελή που τσαντίστηκε και ψήφισε τον εαυτό της ήταν επικίνδυνη με οποιονδήποτε τρόπο. Είχε σταματήσει ήδη να προσπαθεί και σίγουρα ΔΕΝ ήταν πιο σημαντικό να φύγει από τον επιβεβαιωμένα αθώο.
2. Ο δολοφόνος μας εξηγεί το σχέδιό τους, ένα βήμα πριν τον θρίαμβο.
Ειμαι δολοφονος, δεν θελω να τραβηξω τα βλεματα πανω μου οποτε δεν θα εξαπολυω κατηγοριες απο εδω και απο εκει... Θα πιασω εναν συκγεκριμενο και θα επιμεινω σε αυτον. Κατα προτιμηση καποιον που εχει χαμηλο προφιλ. Κραταω επισης χαμηλο προφιλ διχως πολλα ποστ ωστε να μην πολυφαινομαι εγω και η εμμονη μου και συνεχιζω στο background εκτος των ρανταρ μεχρι τελους.
Ο δολοφόνος μας εξηγεί το σχέδιό τους, ένα βήμα πριν τον θρίαμβο. Μόνο που ξεχνά μια σημαντική λεπτομέρεια, ο "συγκεκριμένος" που πιάνει ο συνεργός του διότι ΔΕΝ υπάρχουν επιθεωρητές. Όπως ο ίδιος τονίζει στο ίδιο post.
3. Κάνει ερώτηση: "Τοσο σιγουροι ειστε ολοι οτι ειναι αθωος?"
Είναι ένα κάλεσμα για να δουν ποιος θα τον υπερασπιστεί, ώστε να μην τον βγάλουν το βράδυ. Δεν είναι σίγουροι ποιον θα διαλέξουν και δε θέλουν να διώξουν φιλικά προσκείμενο προς το μεγάλο τους ατού.
4. Αθωώνει τον Λόκχαρτ. Και από την έκφρασή του, το κάνει από καρδιάς. Τον καλοπάνει 3-4 φορές στην ομιλία του, μπας και τον ψήσει. Δε χρειάζεται να γλύψεις κανέναν αν είστε σύμμαχοι.
5. Αγνοεί επιδεικτικά την Umbridge λέγοντας ένα ασήμαντο τίποτα για αυτήν. Εμένα δε με αναφέρει καν. Ένα βήμα για να τραβήξει την προσοχή σε μας αν πεθάνει και φανεί η ενοχή του. Ένας από τους δυο μας πρέπει να είναι, σωστά; Που δε μιλάμε και πολύ, οπότε οι ομιλητικοί της παρέας θα μας σταυρώσουν πολύ πριν τον olivander. Αυτό πίστευαν κι εκείνοι. Ωραίο σχέδιο και πάει μια χαρά.
Anyway, ήξερα ότι έχοντας 2 ψήφους πάνω μου το να κατηγορήσω τον Olivander θα μου έδινε την τρίτη και χαριστική, αλλά αντί να τον γλύψω μπας και σωθώ, θυσιάζοντας την Umbridge, θα κάνω αυτό που νιώθω και θα στραφώ προς αυτόν που το έκανε. Τουλάχιστον ακόμα κι αν πεθάνω, εφόσον σας πείσω να τον βγάλετε στον επόμενο θα μπορώ να λέω πως ακόμα και στην χειρότερη εμφάνισή μου, έσωσα τον κόσμο από την επικράτηση του κακού.
Παρεμπιπτόντως, "η δολοφονική μου απόπειρα χτες στην ψηφοφορία εναντίον σου" έγινε... κατά λάθος. Σε ψήφισα για να πιεστείς να μου απαντήσεις διότι βαριόμουν να ψάχνω ζευγάρια.
Όχι ότι θα με χάλαγε το σενάριο "τώρα το θυμήθηκε να αρχίσει να ψάχνει που τον έπιασε η έξαψη του «δολοφόνοι, πάμε για το perfect game» ", αλλά εντάξει, ήταν κομματάκι τραβηγμένο.
Είχα σκοπό να αλλάξω τελευταία στιγμή, αλλά ξεχάστηκα παίζοντας marvel:avengers alliance. Τώρα οκ, αυτό φαίνεται ντροπιαστικό και είναι δύσκολο να το καταπιείς αμάσητο, αλλά είναι η αλήθεια.
Απαντώντας λοιπόν στην ερώτησή σου, αν βγάλετε τον Olivander και είναι αθώος, ψηφίστε και βγάλτε εμένα. Τόσο σίγουρη είμαι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 22 Μάρτιος 2014 - 00:33
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
.aNiMe//GR →
Κανόνες και Ανακοινώσεις →
Christmas is for...murderStarted by mono , 06 Δεκ 2017 ![]() |
|
||
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
Η Νύχτα Πέφτει... →
H νύχτα πέφτει στη No naku koro ni: Hinamizawa FestivalStarted by GhostPrince , 18 Ιαν 2013 ![]() |
|
|
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
Η Νύχτα Πέφτει... →
Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Christmas CarolStarted by Osama Bin Laden , 10 Δεκ 2012 ![]() |
|