Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Hogwarts: The Council of the Room of Requirement

η νύχτα πέφτει χαρακτήρες παίχτες rp harry potter

  • This topic is locked This topic is locked
213 replies to this topic

#196 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 23 March 2014 - 22:39

Spoiler: Ennio Morricone - Ιl' Triello

 

LockhartCos.PNG

 

Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

(is no more)

 

Με παραξενεύει που δεν με κατηγορείτε. Τέλος πάντων, αυτή τη στιγμή ετοιμάζω τη λύση σε αυτή την κατσαρόλα.

 

getafix.gif

 

Φελίζ Φιλίξις, το φίλτρο της τύχης. Για να διαλέξω πιο εύκολα τον πραγματικό δολοφόνο. Στην χειρότερη, έχω κι ένα κέρμα μαζί μου. Τέλος πάντων, που είχα μείνει στη συνταγή; Α, ναι! Βάζουμε 200 ml αίμα αγριόχοιρου; Παράξενο υλικό για τέτοιο φίλτρο. Τέλος πάντων, ας το ρίξουμε.

 

ΜΠΑΜ!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Το πρόσωπό μου!!!

 

TWOFACE.jpeg

 

Gilderoy Lockhart

is

Two Face

 

Φαίνεται πως η τύχη και το φίλτρο της δεν με ήθελαν, κύριοι. Τουλάχιστον μου έμεινε το νόμισμα. Λοιπόν, ποιον θέλετε να ξεκάνω αυτή τη φορά; Τον Μούντι; Τον ανεμοδούρα που κατηγορούσε τον Λούπιν ψηφίζοντας άλλους, είχε υποχωρήσει όταν πήγαινε σε ισοψηφία με τον Πιβς για να είναι μέσα στη δεύτερη ψηφοφορία και δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να ξεκάνει χτες τον Ολλιβάντερ στην ψηφοφορία; Ή τον Ολλιβάντερ που ο θάνατος του Λούπιν θα του έδινε το τέλειο άλλοθι, που κατηγορήθηκε τόσο από την Μάρτζ όσο και από την Τρελόνι που πέθανε σε ανύποπτο χρόνο και δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε και πολλά πράγματα απ' αυτόν από τότε που πέθανε ο λύκος;

 

Ή μήπως εμένα;

 

Ποιον θέλετε να φάω πάλι;

 

 

 

(ό,τι μπορεί να κάνει κι ο babba μπορώ να το κάνω κι εγώ. ο backstabber Lockhart έκαψε τη μούρη του με το φίλτρο της τύχης κι έγινε Two Face. DEAL WITH IT :P )



#197 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 23 March 2014 - 23:55

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

Αν θυμάμαι σωστά ήταν και δικιά σου ύποπτη η ροζ κατσίκα οπότε μπορούσα και εγώ να την αφήσω στο παιχνίδι και μαζί να την βγάζαμε σαν BFF που είμασταν. Η συγκεκριμένη δεν αποτελεί κριτήριο διαχωρισμού.

 

 

Αυτό είναι το θέμα κύριε Moody (TheGunsmasha), το γεγονός ότι στην πραγματικότητα δεν με θεωρούσατε BFF ή όπως λέγεται αυτό στην μοντέρνα αργκό γιατί έναν γύρο πριν δεν είχατε κανένα πρόβλημα να με βγάλετε. Ξέρατε ότι στον τελευταίο γύρο με την τριάδα Umbridge/Ollivander/Moody θα υπήρχαν δύο περιπτώσεις: Η μία ήταν να ψηφίσουμε και οι δύο την Umbridge και να νικήσεις εύκολα, αλλά η άλλη ήταν ότι αφού προσπαθήσες να ακολουθήσεις την Marjorie και το ρεύμα της, υπήρχε πολύ μεγάλη περίπτωση να το προσέξω και να στραφώ τόσο εγώ όσο και η Umbridge εναντίον σου στον τελευταίο γύρο.

 

Θεωρώντας ότι ο Lockhart έχει σοβαρευτεί και με δεδομένο το παρακάτω που έγραψε στον προηγούμενο γύρο,

 

 

Έχουμε τέσσερεις πιθανούς υπόπτους γι' αυτή τη σκατοκατάσταση (δεν εμπιστεύομαι κανέναν τόσο εύκολα σε τέτοιες στιγμές). Τον Μούντι, τον Ολλιβάντερ, την κατσίκα την Άμπριτζ και την αγελάδα τη Μάρτζ, άμα πάμε από τον λιγότερο στον πιο ύποπτο.

 

 

πίστεψες ότι ήταν πολύ πιο σίγουρο να ψηφίσει ο Lockhart εμένα στον τελευταίο γύρο γιατί η αθωότητα της Umbridge θα έκανε κυρίως πιο ύποπτο εμένα.

 

 

Για να δώσω την δική μου αθωότητα θα φέρω το παράδειγμα της Luna(Keito) την οποία δε θα έβγαζα ποτέ νύχτα αν ήμουν δολοφόνος. Την ημέρα μέχρι να την βγάλω και μετά να πώ "ουπς" έκανα λάθος.

 

 

Το γεγονός ότι λές ότι δεν θα την έβγαζες ποτέ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αν την έβγαλες ή όχι. Το ρεύμα εναντίον της Luna είχε κοπάσει σε εκείνο τον γύρο, οπότε ήξερες ότι υπήρχε πολύ μεγάλη περίπτωση να μην φύγει από ψήφους στον επόμενο, χώρια που, όπως είχα πει και τότε σε απάντηση προς την Trelawney:

 

 

Μα ναι, φυσικά, είναι προφανές ότι ο κύριος Lupin (Badboy) δεν θα έβγαζε ποτέ το αντίπαλο δέος, ειδικά όταν ο θάνατός της Luna μπορούσε να φέρει ακριβώς αυτά τα αποτελέσματα. Να τον αθωώσει για άλλη μια φορά και σαν επιπλέον δώρο, να αρχίσουν να ακούγονται φωνές εναντίον του κύριου κατήγορου του.

 

 

Μπορεί κανονικά να μην βγάζατε την Luna, όπως λες, αλλά δεδομένης της επιμονής που είχα για την αθωότητα της και με τον Lupin να έχει βγει δολοφόνος, θεωρήσατε ότι είναι μια πολύ καλή στιγμή να αρχίσει ήσυχα ένα ρεύμα εναντίον μου, ενώ εσύ πετούσες αετό αλλάζοντας ψήφους κάθε ώρα αλλά ψηφίζοντας τον Lupin στο τέλος. Έτσι, όταν στον επόμενο γύρο είδες ότι το ρεύμα δεν έπιασε τόπο, σκότωσες την Trelawney που με υποπτευόταν και την υποπτευόμουν μπας και οι συμπαίκτες μας που δεν σκέφτονταν ιδιαίτερα πολύ το "πιάσουν" και με κατηγορήσουν.

 

 

Γιατί εκεί δεν έφυγες ραβδοποιέ την νύχτα? Ήσουν ο πιο αθώος από όλους και κανείς δε θα ασχολούνταν μαζί σου, γιατί δε σε έδιωξαν? Και έστω ότι το έκανε η μαγκλ που στην τελική ήταν αθώα και δε μπορούσε να ξέρει, ο δολοφόνος που να το ξέρει πως θα του κάνει την χάρη κάποιος να κατηγορήσει εσένα? Δε μπορούσε να ξέρει.

Άρα δε μπορούσες να φύγεις εκείνη την νύχτα και ο μόνος λόγος είναι γιατί είσαι δολοφόνος και δε μπορείς.

 

 

Φαινόμασταν το ίδιο αθώοι σε εκείνο το σημείο Moody, και μάλιστα με εσένα να έχεις πολύ περισσότερες ενδείξεις για την αθωότητά σου, άρα με την ίδια λογική το ίδιο ισχύει και για εσένα. Γιατί δεν σε έβγαλαν οι δολοφόνοι εκείνη την νύχτα; Εξήγησα παραπάνω αρκετά γιατί δεν με έβγαλες εσύ την νύχτα και νόμιζες ότι αυτό σου βγήκε τελικά σε καλό γιατί η Marjorie, που είχε πετάξει την σπίθα στον προηγούμενο γύρο, έκανε στον επόμενο όλη την δουλειά για εσένα, ενοχοποιώντας με λόγω μιας παρωχημένης θεωρίας και αυτών που είπε ο Lupin πριν πεθάνει, λόγια που όλως "τυχαίως", ήταν υπερβολικά ενοχοποιητικά για εμένα. Έτσι, όταν είδες ότι η θεωρία της Marjorie δεν έπιασε τόπο, άλλαξες για άλλη μια φορά την ψήφο, βγαζοντάς την.

 

 



#198 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 24 March 2014 - 01:08

Γατάκι Two Face.... Εγώ έκανα την αρχή στο να φανερώσω τον αληθινό μου εαυτό και τώρα θα ήρθε η ωρα να δείξω ποιός είμαι:










Alastor "The Grey" Moody

[center]Gandalf-2.jpg

Με το soundtrack να αλλάζει σε αυτό:


Ας συνεχίσουμε τώρα. Το θέμα είναι ότι δε θα με ένοιαζε να υπάρχει ρεύμα κατά της Luna(Keito) αρκεί να έχω εγώ έναν standard ψήφο να δίνω σε κάθε γύρο. Είτε συνέχιζα με αυτήν στο τέλος κάθε γύρου είτε όχι, 100% θα ξεκίναγα με εκείνη. Δε θα την έβγαζα ποτέ την νύχτα.

Και φυσικά όποιον και να ρωτήσεις, Α είναι νεκροί χεχε(evil laugh), άκυρο τότε, ρώτα τον Lockhart(Odymonaxos), θα σου πει πως εσύ ήσουν πολύ μα πολύ πιο αθώος από εμένα. Σοβαρά ρώτα τον, στο τέλος του γύρου που έφυγε ο λύκος, θα έβγαζε εμένα ή εσένα αν του έδιναν μια σφαίρα? Ξέρεις ήδη ότι θα κρατούσε εσένα.
Ήσουν ο απόλυτος αθώος, έπρεπε να είχες φύγει αλλά δεν έγινε, αδύνατον να είσαι αθώος πλέον. Πριν προτίμησα να ψηφίσω την μαγκλ γιατί δεν ήξερα αν αυτή η ιδέα ήταν η τελευταία της ευκαιρία να γλιτώσει ή αν όντως έστεκε. Τελικά είναι το δεύτερο.

Και σου λέω οποιοσδήποτε άλλος και να ήταν τώρα εκτός από τον Two Face, θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά αυτός είναι 100% αθώος γιατί όπως είπα αν ήταν συνένοχος με τον λύκο, δεν υπήρχε λόγος να δοκιμάσει να τον κάνει Ninja'd στο παραπέντε.

Εσύ από την άλλη τώρα δεν αναφέρεις καν τον άλλον στην κουβέντα παρά μόνο εμένα που κατηγορείς. Χθές κιτρινησες το όνομά του ενώ τώρα τον έχεις αθωώσει για έναν μυστήριο λόγο. Εγώ είπα.γιατί τον θεωρώ σίγουρο αθώο, εσύ γιατί άλλαξες γνώμη?

Η ενοχή σου εξηγεί επίσης την επιμονή σου να θεωρείς αθώο το τρελοκοριτσο, χωρίς κάποιο στοιχείο στους 2 πρώτους γύρους. Οι δουλειά των αθώων είναι να κατηγορούν, όχι να αθωωνουν και εσύ ήσουν σίγουρος. Μόνο οι ένοχοι είναι σίγουροι. Σε ρώτησα 2 φορές γιατί το κανείς αυτό και μου απάντησες ισάριθμα με την γαλλική ρήση χωρίς περεταίρω επεξήγηση.

Η Trellawny(Kai) με είχε αθωώσει, την Luna(Keito) την ήθελα μέσα. Αν ήμουν ενόχος θα βλέπατε άλλο παιχνίδι την νύχτα, σας το εγγυώμαι.

Και τέλος, ας πάρουμε λίγο τον συνένοχό σου. Συγκεκριμένα το παιχνίδι του στον γύρο που έφυγε. Βγήκα πρώτος πρώτος να τον αθωώσω και κανείς πλην από εσένα δεν τον ψήφιζε πια. Για ποιον πουστη λόγο δεν άλλαξε συμπεριφορά να αρχίσει πλέον να συμμετέχει ενεργά αφού θεωρούταν μάλλον αθώος. Αν ήμουν μαζί του θα του έλεγα: "Ψιτ, ωραίος ρε εσύ αλλά μίλα λίγο τώρα για να μη σε ξαναψηφισουν για τον ίδιο λόγο".
Αλλά δε το έκανε! Και ποιος από δώ μέσα ήταν ο μόνος που τον συνέφερε να κάνει τέτοιο παιχνίδι? Εσύ! Εσύ γιατί θα είχες την απόλυτη δικαιολογία να τον ψηφίσεις.
Ψήφος σε Ollivander(Osama)

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#199 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 24 March 2014 - 18:46

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

Κόψτε και οι δύο τις χαζομάρες με το πολυχημικό φίλτρο και σοβαρευτείτε.

 


 

Ας συνεχίσουμε τώρα. Το θέμα είναι ότι δε θα με ένοιαζε να υπάρχει ρεύμα κατά της Luna(Keito) αρκεί να έχω εγώ έναν standard ψήφο να δίνω σε κάθε γύρο. Είτε συνέχιζα με αυτήν στο τέλος κάθε γύρου είτε όχι, 100% θα ξεκίναγα με εκείνη. Δε θα την έβγαζα ποτέ την νύχτα.

 

 

 

Εξήγησα πολύ καλά γιατί την έβγαλες την νύχτα. Γενικά δεν ήθελες να την βγάλεις γιατί ήθελες να έχεις κάποιον που να μπορείς να κατηγορείς ή να υποπτεύεσαι την μέρα, αλλά θεώρησες ότι ήταν ένα ρίσκο που μπορούσες να πάρεις.

 

 


Εσύ από την άλλη τώρα δεν αναφέρεις καν τον άλλον στην κουβέντα παρά μόνο εμένα που κατηγορείς. Χθές κιτρινησες το όνομά του ενώ τώρα τον έχεις αθωώσει για έναν μυστήριο λόγο. Εγώ είπα.γιατί τον θεωρώ σίγουρο αθώο, εσύ γιατί άλλαξες γνώμη?

 

 

 

 


 

Και σου λέω οποιοσδήποτε άλλος και να ήταν τώρα εκτός από τον Two Face, θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά αυτός είναι 100% αθώος γιατί όπως είπα αν ήταν συνένοχος με τον λύκο, δεν υπήρχε λόγος να δοκιμάσει να τον κάνει Ninja'd στο παραπέντε.

 

 

 

Απάντησες μόνος σου σε αυτό. Επίσης, ο Lockhart άλλαζε ψήφους τελευταία στιγμή, έτσι γιατί μπορούσε και επειδή δεν τον ενοιαζε για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού να ψάξει σοβαρά. Εσύ υποτίθεται ότι έψαχνες σοβαρά από την αρχή του παιχνιδιού ως το τέλος αλλά με το παραμικρό άλλαζες ψήφους. Όταν δεν μπορούσες να αλλάξεις πλέον ψήφους με ασφάλεια γιατί όλες οι επιλογές ήταν επικίνδυνες, ψήφιζες απλώς τον εαυτό σου για να φανεί οτι υποτίθεται το σκέφτεσαι και ότι δεν θέλεις να πάρεις κανένα στον λαιμό σου.

 

 

Η ενοχή σου εξηγεί επίσης την επιμονή σου να θεωρείς αθώο το τρελοκοριτσο, χωρίς κάποιο στοιχείο στους 2 πρώτους γύρους.

 

 

 

Στοιχεία για την αθωωτητα της Luna υπήρχαν, Moody (TheGunsmasha). Το γεγονός ότι δεν τα ανέφερες εσύ δεν τα κάνουν λιγότερο στοιχεία. Σε βόλεψε πολύ που ο Kreacher μίλαγε με τόση απολυτότητα τους πρώτους γύρους γιατί μπορούσες να αγνοήσεις οτιδήποτε δεν ανέφερε, και να τον ακολουθήσεις χωρίς να έχεις πρόβλημα, με μόνη σου σοβαρή δικαιολογία το "Με θεωρείτε αποδεδειγμένα αθώο όπως και τον Kreacher, κοιτάξτε με!"

 

 

 

Οι δουλειά των αθώων είναι να κατηγορούν, όχι να αθωωνουν και εσύ ήσουν σίγουρος. Μόνο οι ένοχοι είναι σίγουροι. Σε ρώτησα 2 φορές γιατί το κανείς αυτό και μου απάντησες ισάριθμα με την γαλλική ρήση χωρίς περεταίρω επεξήγηση.

 

 

 

Η δουλεία των αθώων είναι να προσπαθούν να βρουν την αλήθεια, Moody και να ξεχωρίσουν ποιος είναι ένοχος και ποιος όχι. Αυτό περιλαμβάνει κάποιες φορές το να κατηγορείς αυτούς που θεωρείς ύποπτους ενώ άλλες (ή ταυτόχρονα) να υπερασπίζεσαι αυτούς που άλλοι θεωρούν ένοχους ενώ εσύ δεν έχεις πειστεί για την ενοχή τους.

 

Αλλά ακόμα και έτσι όπως τα λες να είναι, και η δουλειά των αθώων είναι όντως μόνο να κατηγορούν, μιλάς, πολύ ειρωνικά, για το μόνο πράγμα το οποίο δεν έκανες με σιγουριά ποτέ στο παιχνίδι. Οι ψήφοι σου ήταν πάντα αδύναμοι και έτοιμοι να του πάρει ο άνεμος με το παραμικρό, άρα δεν έκανες ούτε αυτό που με την δικιά σου λογική θα έπρεπε να κάνει ένας αθώος.

 

Όσο για τη γαλλική ρήση, την είπα ξεκάθαρα γιατί δεν με ενδιέφερε αν θα με θεωρούσατε ύποπτο ή όχι έπειτα από την αθώωση της Luna, γιατί αντίθετα με εσένα, δεν φοβήθηκα ποτέ να υπερασπιστώ με σθένος την αποψή μου, όσο και αν μπορεί να με ενοχοποιούσε αυτό.

 

 

 

Και τέλος, ας πάρουμε λίγο τον συνένοχό σου. Συγκεκριμένα το παιχνίδι του στον γύρο που έφυγε. Βγήκα πρώτος πρώτος να τον αθωώσω και κανείς πλην από εσένα δεν τον ψήφιζε πια. Για ποιον πουστη λόγο δεν άλλαξε συμπεριφορά να αρχίσει πλέον να συμμετέχει ενεργά αφού θεωρούταν μάλλον αθώος. Αν ήμουν μαζί του θα του έλεγα: "Ψιτ, ωραίος ρε εσύ αλλά μίλα λίγο τώρα για να μη σε ξαναψηφισουν για τον ίδιο λόγο".
Αλλά δε το έκανε! Και ποιος από δώ μέσα ήταν ο μόνος που τον συνέφερε να κάνει τέτοιο παιχνίδι? Εσύ! Εσύ γιατί θα είχες την απόλυτη δικαιολογία να τον ψηφίσεις.

 

 

 

Έχεις πολύ επιλεκτική μνήμη, το ξέρεις; Ενδείξεις για την ενοχή του Lupin υπήρχαν από την αρχή του παιχνιδιού, πολύ πριν τον γύρο που έφυγε. Επίσης, μου κάνει εντύπωση που μιλάς για τον γύρο που έφυγε ο Lupin όταν παρά τις (πολλές) αλλαγές που είχες κάνει εκείνο τον γύρο στην ψήφο σου, κατέληξες στο τέλος να είσαι εσύ αυτός που άρχισε το ρεύμα κατά του Lupin, ξέροντας ότι αργότερα μπορούσες να κρυφτείς βολικά πίσω από το γεγονός ότι εγώ ήμουν αυτός που τον κυνηγούσα σε όλο το παιχνίδι. Το γεγονός ότι ο Lupin έπαιξε όπως έπαιξε δεν σημαίνει απολύτως τίποτα πέρα από μια αισχρά κακή προσπάθεια να με κάνετε να φανώ πιο ένοχος στα μάτια των υπόλοιπων, οι οποίοι δεν θα παρατηρούσαν καν ότι, όπως είπα, εσύ ήσουν αυτός που στην πραγματικότητα άρχισε το ρεύμα σε εκείνο τον γύρο.

 



#200 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 24 March 2014 - 19:53

Alastor "The Grey" Moody
Gandalf-2.jpg

Επειδή από ότι βλέπω δεν έχεις σκοπό να δικαιολογήσεις κάτι παρά μόνο να αναφέρεις τα υπέρ σου έναντι της δικής μου αθωότητας, ας κάνω μια τελευταία διάλεξη για το καλό του καλού.

Ο λόγος που άλλαζα τις ψήφους σε εκείνους τους 2 γύρους ήταν ακριβώς γιατί δεν ήξερα τι έκρυβε ο καθένας. Όπως είχες συμφωνήσει μαζί μου και εσύ, υπήρχε κάτω του μετρίου συμμετοχή από πολλούς. Η Trellawny(Kai) μίλαγε μια φορά και έπαυε, η Dursley(Babba) μίλαγε και έλεγε ένα πράγμα, η Umbringe(Teo) έκανε σκέτο RP και Lupin(Badboy) και Luna(Keito) μιλούσαν μια φορά τα μεσάνυχτα. Από που να.βγάλω άκρη? Είχα την λάθος διαίσθηση της ενοχής του τρελοκόριτσου έναντι του λύκου και την υπερασπίστηκα. Έκανα στην άκρη για να πει τον λόγο που δε συμμετείχε και να δικαιολογηθεί. Στην ισοβαθμία θα έκρινα.
Όλοι εδώ μέσα αλλάξαμε πολλές φορές γνώμες, δες τον Two Face. Γιατί? Επειδή δεν είχαμε ιδέα. Απεναντίας υπάρχει ένα άτομο που δεν άλλαξε ποτέ την γνώμη του και δικαιώθηκε! εσύ(osama)! Ήσουν ο μόνος που ήσουν σίγουρος για την ενοχή του λύκου και την αθωότητα μιας αθώας, σίγουρος! Μόνο ένας ρόλος είναι σίγουρος στο ξαναλέω και αυτός είναι ο δολοφόνος.

Έστω ότι είμαι ένοχος, πάμε να δούμε τις σημαντικές κινήσεις που έκανα σε όλους τους γύρους:
1) Υποστήριξα την ενοχή της Luna
2) Αποφάσισα να βοηθήσω ενεργά τον συμπαίκτη μου, κάνοντας πάσο στην ψηφοφορία.
3) Πετάω την Luna έξω την νύχτα
4) Με αθωώνει πλήρως η Trellawny και εγώ την ψηφίζω.
5) Πετάω έξω την Trellawny
6) Δε πετάω έξω εσένα που είσαι ΚΑΡΑ-αθώος για όλους τότε.
7) Βγάζω την Umbringe την νύχτα
Έστω ότι είμαι φίλος και στέκομαι να βοηθήσω τον Lupin, γιατί μετά δε του λέω να αλλάξει συμπεριφορά? Όταν έχω κάνει τα πάντα για να φανεί αθώος, γιατί δεν συνεννοούμαστε να αλλάξει τροπάριο? Ώστε αν βγει, να με πλακώσουν εμένα μετά?
Έστω όμως ότι κάνω αυτό το λάθος, έστω πόρτα ρε αδερφέ. Πάω μετά και βγάζω την Luna(Keito) το βράδυ? Και στο δίνω και αυτό, χαρίζει το μαγαζί, μετά πάει και με αθωώνει η Trellawny(Kai) και εγώ αντί να της φιλήσω το χέρι και να βγάλω τον Lockhart(Odymonaxos) πάω και την ψηφίζω κατάμουτρα? Τόσο μάγκας?
Και φυσικά αφού έκανα όλα αυτά, βγάζω και την ροζ κατσίκα που μόνο αθώα δεν έμοιαζε για να φαίνομαι ο πιο ένοχος. Μα πόσο αφεντία είμαι!

Για να έκανα όλες αυτές τις λάθος κινήσεις και να έφτασα έως εδώ μόνο κολοφαρδος μπορώ να χαρακτηριστώ. Το να έκανα ένα ή δύο λάθη, εντάξει είμαι κακός δολοφόνος, αλλά να τα κάνω όλα και να ζω ακόμα, έλα η τύχη κάπου τελειώνει. Σε λίγο θα πείτε πως με κουβάλησε ο λύκος...

Από την άλλη ο ραβδοποιός εκτός από τις φορές που ακολούθησε το μέγα ρεύμα ενάντια σε Malfoy και Dursley, όπου όλοι φταίγαμε, δεν έκανε το παραμικρό λάθος! Ότι είπε βγήκε! Ακρίβεια χιλιοστού.
Κοίτα το αριστούργημα σου για το οποίο σου δίνω συγχαρητήρια είναι η ψήφος σου στον συμπαίκτη στον πρώτο γύρο που τον έστειλε στην τετραπλή ισοβαθμία. Αν δεν ήταν αυτό ικανοποιεις το προφίλ απόλυτα.
Όμως μια μικρή σκέψη στο ρίσκο σου: ήταν τόσο μεγάλο? 1 στους 4 για την ευκαιρία να πάρεις το παιχνίδι είναι καλή απόδοση. Θα το διαφήμιζε και ο Ζουγανέλης.

Άρα κυρίες και κύριοι, μόνο κύριοι πλέον, ποιός είναι πιο πιθανός δολοφόνος αυτός που πήρε ένα ρίσκο κάνοντας μετά το καλύτερο παιχνίδι από όλους ή κάποιος που έκανε τρανταχτά λάθη αλλά ειναι τυχερός? Εργασία για το σπίτι.

Και για να κλείσω. Έχω μελετήσει την συμπεριφορά των προγόνων σου όταν ήταν αθώοι και όπως εγώ προσωπικά επικροτώ, ήταν ομιλιτικότατοι. Εσύ όμως στην αρχή ήσουν συγκρατημένος και μιλούσες μόνο όταν σου απευθύναμε τον λόγο και μετά καθώς έβγαινες όλο και πιο αθώος πήρες τα ηνία αλλά και ππάλι με εγκράτεια. Από την άλλη, από την αρχή μέχρι το τέλος εγώ συμμετείχα χωρίς κανέναν ενδοιασμό να με ψηφίσουν, τι να κρύψω εξάλλου? Το παιχνίδι μου είναι ίδιο από την αρχή μέχρι το τέλος, έτσι παίζω και από την στιγμή που δε με βοηθάνε θα κάνω λάθη. Για εσένα το παιχνίδι πέρασε από πολλές φάσεις μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου χωρίς να θυμίζεις γόνο της οικογένειας Osamaburg.

Δε ξέρω τι άλλο να πώ για να αποδείξω πως είμαι αθώος. Αυτά από μένα, θα επαναλαμβάνομαι αν συνεχίσω. Το ξαναλέω ο Ollivander έχει κάνει εξαιρετικό παιχνίδι, δε θα τον ψήφιζα αν δεν είχα βεβαιωθεί για την αθωότητα του Lockhart από Ninja που πήγε να του κάνει ο λύκος. Το θέμα είναι να πείσω την αθωότητά μου σε σχέση με αυτόν μιας και ξέρω.πως.είμαι αθώος.

Υ.Γ. Σε περίπτωση νομίσματος είμαι κορώνα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#201 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 24 March 2014 - 21:16

TWOFACE.jpeg

 

Gilderoy Lockhart 

is

Two Face

and hosts the

Presidential Debate 2014

 

Κύριοι, αποφάσισα πως θα αποφασίσω για την τύχη σας. Δεν θα ρίξω ακόμα κέρμα, θα σας αφήσω να με πείσετε. Δείτε το σαν debate, που έχετε να αποδείξετε πως α) είστε αθώοι, β) ο αντίπαλός σας είναι ένοχος. 

 

Αν κανένας σας δεν με πείσει; Νόμισμα. Πενήντα-πενήντα.

Αν κάποιος με πείσει; Νόμισμα. Επειδή θα πω πως έριξα ένα κέρμα, σημαίνει πως είναι αλήθεια; Δε νομίζω. 

Έχετε όλο το χρόνο να συνεχίσετε. Θέλω προσπάθεια όμως, ε; Αν δεν δω προσπάθεια, μπορεί να τιμωρήσω όποιον κάθεται και ξύνεται. Μπορεί να τον σκοτώσω.

Μπορεί να παρατείνω και την ψηφοφορία! 

 

Μπα, δε νομίζω. Τέλος πάντων, όταν θ' αποφασίσω, σ' ένα λεπτό θα είναι μεσάνυχτα.

 

Α, ναι. Ψηφίζω εμένα, τον Γκίλντροϊ Λόκχαρτ



#202 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 24 March 2014 - 22:37

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

Αυτό ήταν. Μπορώ πραγματικά να ανεχτώ σχεδόν τα πάντα. Αλλά το να νομίζει κάποιος ότι μπορεί να ελέγχει εμένα και το αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού τόσο ξεδιάντροπα είναι κάτι παραπάνω από αισχρό, πόσο μάλλον όταν μεταμορφώνεται σε έναν κακάσχημο μαγκλ για να το κάνει. Gilderoy (OdyMonaxos), θα τελειώσει επιτέλους η κωμωδία που άρχισες.

 

Εννοώ, μπορούσα να ανεχτώ το ηλίθιο μαλλί σου πριν, αλλά από την στιγμή που μεταμορφώθηκες με το πολυχημικό φίλτρο σε αυτό το... πράγμα και προσπάθησες να το παίξεις οικοδεσπότης, έχεις γίνει αίσχος. Τι κουστούμι είναι αυτό; Δεν σου είπε κανείς ότι τα δίχρωμα κουστούμια και το να σκοτώνεις αθώους μαχαιρώνοντάς τους πισώπλατα την τελευταία στιγμή έπαψε να είναι μόδα από την δεκαετία του '60;

 

 



#203 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 24 March 2014 - 22:43

Η επιρροή του πολυχημεικού φίλτρου τελείωσε με τον Moody να επιστρέφει στην γνωστή ομορφιά του.
Alastor "Mad Eye" Moody
Alastor_moody.jpg

Μα τα χίλια ξόρκια? Τρελάθηκες Ollivander(Osama), τόσο πολύ σε πλήγωσαν τα επιχειρήματα μου, που παραδώσες πνεύμα?

Έλα Lockhart ας τελειώσουμε το έργο.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#204 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 24 March 2014 - 22:51

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg

 

Σοβαρέψου, Moody. Δεν μπορείς να δεις μπροστά σου; Ρητορική ερώτηση ήταν, φυσικά. Προφανώς και δεν μπορείς να δεις, με τόση βρώμα που βγάζει η ανάσα του Gilderoy (OdyMonaxos). Ο τύπος έφαγε δυο ντουζίνες σκόρδα χτες για να αντέξει ένα ολόκληρο καραφάκι πολυχημικό φίλτρο σήμερα. Δεν μπορείς να δεις ότι μας έχει φλομώσει; Και δεν εννοώ μόνο στα ψέματα...


Edited by Osama Bin Laden, 24 March 2014 - 22:51.


#205 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 24 March 2014 - 22:55

Gilderoy_Lockhart_002.JPG

 

Ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

είναι πάλι τόσο όμορφος όσο πάντα

Κούκλος!!!

Κούκλος!!!

 

Συγγνώμη κύριοι, πρόβαρα ένα απόσπασμα του βιβλίου που γράφω γι' αυτή την περιπέτεια. Λέω να τ' ονομάσω "Δύο πρόσωπα και δύο επιλογές" και απλά δούλευα μερικές σκηνοθετικές λεπτομέρειες. Με είχαν κατηγορήσει πως παραβγαίνω ατσαλάκωτος και πως δεν είναι πιστευτό μετά από ένα σημείο οπότε έπρεπε κάπως να δείξω πιο... τσιτωμένος.

Επίσης μετά τη σειρά μου για μανδύες και μπέρτες λέω να επεκτείνω την διαφημιστική καμπάνια μου και σε κομμάτια όπως σακάκια, γραβάτες και κουστούμια. Νομίζω πως θα έχουν μεγάλη επιτυχία! 

 

Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Κύριε Ολλιβάντερ, δεν νομίζω να είστε πράγματι ο εξαιρετικός ραβδοποιός που έφτιαξε το αριστούργημα που κρατάω στα χέρια μου. Θυμάστε μήπως από τι υλικά είναι το ραβδί μου;



#206 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 24 March 2014 - 22:56

Alastor "Ανεμοδούρας" Moody
Alastor_moody.jpg

Αυτό θα εξηγούσε γιατί έβγαλε την Luna(Keito), δεν ήθελε κάποιον πιο funky από αυτόν. Τέτοιο τέρας είσαι ρε? Εντάξει έχεις μια γοητεία και θα στην έπεφτα αν ήσουν 30 χρόνια νεότερος αλλά όχι να μας βγάζεις το πιπινη επειδή το ζηλεύες! Αίσχος!

Αλλά και πάλι δε με πείθεις Ollivander(Osama), την έχεις λερωμένη την φωλιά σου και είσαι έξω από την μόδα! Που είναι ο trendy ραβδοποιός που ήξερα?

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#207 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 24 March 2014 - 23:13

Garrick Ollivander

 

Mr_ollivander_hpps_zps8829a42d.jpg\

 

 

 


Επίσης μετά τη σειρά μου για μανδύες και μπέρτες λέω να επεκτείνω την διαφημιστική καμπάνια μου και σε κομμάτια όπως σακάκια, γραβάτες και κουστούμια. Νομίζω πως θα έχουν μεγάλη επιτυχία!

 

Όχι, δεν θα έχουν καμία επιτυχία, όπως δεν είχε και το γελοίο σαμπουάν σου, Lockhart (OdyMonaxos). Βάλτο καλά στο μυαλό σου ότι η δεκαετία του '60 πέρασε. Λάνσαρε καμιά σειρά με τζιν, μπας και πετύχεις επιτέλους.

 

 


Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Κύριε Ολλιβάντερ, δεν νομίζω να είστε πράγματι ο εξαιρετικός ραβδοποιός που έφτιαξε το αριστούργημα που κρατάω στα χέρια μου. Θυμάστε μήπως από τι υλικά είναι το ραβδί μου;

 

Για το ξύλο όχι και πολλά, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο πυρήνας ήταν από μπότοξ. Πράγμα που εξηγεί πολλά για την εμφάνισή σας. Τι, γιατί σας φαίνεται περίεργο; Και αυτό μαγική ουσία δεν θεωρείται; Τουλάχιστον τα αποτελέσματά του είναι σίγουρα μαγικά.

 

 


Αυτό θα εξηγούσε γιατί έβγαλε την Luna(Keito), δεν ήθελε κάποιον πιο funky από αυτόν. Τέτοιο τέρας είσαι ρε? Εντάξει έχεις μια γοητεία και θα στην έπεφτα αν ήσουν 30 χρόνια νεότερος αλλά όχι να μας βγάζεις το πιπινη επειδή το ζηλεύες! Αίσχος!
 

 

Moody, δες λίγο ξεκάθαρα. Ο Lockhart:

 

1) Έβγαλε στον δεύτερο γύρο τον Kreacher επειδή τραβούσε την προσοχή περισσότερο από αυτόν.

2) Έβγαλε στον τρίτο γύρο την Luna για τον λόγο που ανέφερες.

3) Έβγαλε στον τρίτο γύρο την Trelawey γιατί είχε προβλέψει ότι ο Lockhart θα βρωμάει σκόρδο.

4) Έβγαλε τέλος την Umbridge γιατί δεν ανεχόταν να υπάρχει κάποιος πιο ροζ, πουπουλένιος και απαλός από αυτόν.

 

Αφού σου λέω ότι είναι όλα είναι ξεκάθαρα πλέον. Τι παραπάνω ενδείξεις θέλεις δηλαδή;

 

 


Αλλά και πάλι δε με πείθεις Ollivander(Osama), την έχεις λερωμένη την φωλιά σου και είσαι έξω από την μόδα! Που είναι ο trendy ραβδοποιός που ήξερα? 

 

only-34.jpg

 

Ορίστε. Έβγαλα μούσι και πίνω τσικουδιά σε κολονάτο ποτήρι ενώ είμαι ντυμένος σας τον Φλωρινιώτη. Πόσο πιο trendy πρέπει να γίνω πια;


Edited by Osama Bin Laden, 24 March 2014 - 23:15.


#208 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 24 March 2014 - 23:25

Alastor "Ανεμοδούρας" Moody
Alastor_moody.jpg

Ώπα ώπα τώρα κάτσε. 2 πρόσωπα? 2 επιλογές? Ποιός είσαι ρε? Ο Dr. Jekyll ή ο Jesus? Δηλαδή επειδή σε χτυπούσε ο πατριός σου μικρός και σε βίαζε θα την πληρώσω εγώ?

Δηλαδή ρε τρισάθλιε(Odymonaxos) όταν σου αράδιαζα τα στοιχεία σαν μαλάκας γιατί δε με πίστευες? Έπρεπε να πάθει ψυχικό κλονισμό ο trendy ραβδοποιός για να με πιστέψεις?

Και τώρα αλλάζεις τόσο επιδεικτικά γνώμη και τον ψηφίζεις! Εμένα με ρώτησες ρε τι πέρασα τόσες μέρες εδώ για να συμφωνήσεις μαζί μου! Άντε μη θυμηθώ την ΑΕΚ και την παράγκα σου! Που να σου σκιστεί το καλσόν στην πίστα που τραγουδάς μωρή ξανθιά πανακότα!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#209 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 24 March 2014 - 23:31

Professor-Lockhart-Harry-Potter-Ron-Weas

 

Μόλις τελειώσει αυτό το παιχνίδι

ο Γκίλντροϊ Λόκχαρτ

θα πάει να παίξει με τα παιδάκια

στο δωμάτιό του

 

Πρώτον, ραβδοποιέ, έχουμε 1992. Έχεις δει ποιο είναι το trendy γυναικείο ντύσιμο της εποχής μας; Σακάκια με βάτες. Δεν σου κάνω πλάκα, σακάκια με βάτες!!! Τα τζίν είναι μόνο για κάτι παρακατιανούς και αποφυλακισμένους.

 

Επίσης ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΡΟΖ ΚΑΤΣΙΚΑ!!!

 

Τέλος, παππού, αυτό το κόκκινο ζουμί μάλλον το λικέρ βύσσινο της γιαγίας είναι. Άσε την τσικουδιά για τους κρητικούς.

 

Κι εσύ, Μούντι, μουντέ, Γκάνταλφ, Γκάφαλντ, πως σε λένε...

Η αγάπη σου για το χόρτο του καπνού έχει θολώσει το μυαλό σου...



#210 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 24 March 2014 - 23:42

Alastor "Ανεμοδούρας" Moody
Alastor_moody.jpg

Το οποίο τετράφυλλο φροντίσες να μου το κόψεις σκοτώνοντας το βαποράκι μου!
Ααααχχχ Trellawny, θα τρελαθώ Trellawny!
Παρτην την ψήφο σου Lockhart(Odymonaxos).

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018




Also tagged with one or more of these keywords: η νύχτα πέφτει, χαρακτήρες, παίχτες, rp, harry potter