Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 3 votes

Nobunaga The Fool

Winter 2014 action mecha sci-fi deep plot originality at its finest ZAFOORU procrastination ace

  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#16 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 08 April 2014 - 14:14

Για όσους κακόβουλα αμφισβητούν την ιστορική εγκυρότητα αυτής της σειράς και αποκαλούν τον Da Vinci χαρτορίχτρα, παραθέτω γραπτά ντοκουμέντα  που επιβεβαιώνουν τους σεναριογράφους.

 

Spoiler:

 

(το ξετρύπωσα τις προάλλες σε παζάρι βιβλίου :P)



#17 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 08 April 2014 - 15:33

Μέγας μάγιστρος του Κοινού της Σιών ήταν ο Ντα Βίντσι, σιγά μη δεν έπαιζε Ταρώ.

Απλά τότε δεν τα είχαν ακόμα για χαρτοριξιές νομίζω :P



#18 MaMoGirL

MaMoGirL

    Starting...

  • Members
  • 23 posts
  • LocationMy Anime World

Posted 29 July 2014 - 17:03

Kαλά πάτε καλά τι είναι αυτά που λέτε για το anime? Τα σκέφτεστε πρώτα ή τα λέτε έτσι; Και σένα που γράφεις πρέπει να σε πετάξουν σε κλουβί με λιοντάρια γιατί για κανένα anime δεν σε βλέπω να λες κανέναν καλό λόγο. Απορώ αν είσαι anime fan  στ' αλήθεια ή απλά αν είσαι hater?
 


Edited by iristella, 29 July 2014 - 18:29.
greeklish.


#19 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 July 2014 - 18:37

Aγαπητή MaMoGirL

 

> Για αρχή δεν επιτρέπονται τα greeklish στην κοινότητα. Γράφε μόνο ελληνικά από εδώ και στο εξής σε παρακαλώ.

>  Κατά δεύτερο λόγο όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες  στην κοινότητα αρκεί να λέγονται με πολιτισμένο λόγο. Που στην συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει ότι μπορεί να διαφωνείς με τις απόψεις που γράφονται, μπορείς να αναλύσεις το γιατί διαφωνείς και που είναι η ένστασή σου αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να επιτίθεσαι προσωπικά σε διάφορα μέλη. Play nice and keep it cool okie? :)

Aν έχεις κάποια περαιτέρω απορία στείλε μου σε pm ή σε vm. Στο thread μόνο on topic.



#20 MaMoGirL

MaMoGirL

    Starting...

  • Members
  • 23 posts
  • LocationMy Anime World

Posted 30 July 2014 - 13:46

οχι δεν εχω καμια απορια αλλα θελω να πω οτι για ελληνικο site με ανιμε αυτα που λετε δεν ειναι καθολου σωστα ολα τα ανιμε τα κοροιδευετε εγω σε αλλο site διαβασα ωραιοτατη παρουσιαση του ανιμε και ειδα και πολυ θετικα σχολια μονο εδω ειδα να το κοροιδευετε και να ηρονευεστε συναιχια τα ιδια λεγατε και για το uta no prince sama



#21 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 July 2014 - 14:20

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα  φίλη MaMoGirL, αυτό που σε κάποιους αρέσει σε άλλους μπορεί να περισσεύει.Ο καθένας όταν κάνει μια παρουσίαση (και ένα post γενικότερα) μπορεί να εκφράσει την άποψή του ελεύθερα πάνω σε αυτό το οποίο είδε, είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική. Και οι υπόλοιποι μπορούν να διαφωνήσουν ή να συμφωνήσουν πάνω σε αυτά που λέει. Ενίοτε δε επειδή μιλάμε για παρουσίαση και όχι κριτική επί της σειράς οι γνώμες αλλάζουν και αυτό είναι ένα από τα ωραία του να παρακολουθείς συζητήσεις που εξελίσσονται ενώ παίζεται το anime. Καλά στην συγκεκριμένη δεν βλέπω να το συνέχισε κανείς οπότε υποθέτω ότι δεν είχαν κάτι νέο να προσθέσουν.

Μπορείς και εσύ να αναπτύξεις τα θέματα με τα οποία δεν συμφωνείς στα post των παιδιών πιο πάνω και όχι με το δικαίωμά τους να τα κάνουν που είναι δεδομένο. Λες ότι δεν είναι σωστά αυτά που λένε τα παιδιά. Τι δεν είναι σωστό; Η χρήση ιστορικών προσωπικοτήτων τελείως out of context; Το ότι αυτό είναι αρκετά συνηθισμένη τακτική (είχαμε τρία anime με τον Nobunaga σε εκείνη την season ΜΟΝΟ); Το "κάνεις λάθος επειδή το λέω εγώ και το διάβασα κάπου" δεν είναι αρκετά παραγωγικό ως συζήτηση ή επιχείρημα.

YΓ: Mόνο αγάπη για το Uta no Prince. :P Σοβαρότητα μηδέν μεν στο thread του αλλά ότι υπάρχει αγάπη υπάρχει.

 



#22 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1,906 posts

Posted 30 July 2014 - 16:03

Είμαστε 3hipster εδώ στο ανιμέγρ :P

 

Moving on, άκουσα περί Jam Project και 2ου opening

 

BDrips where :hot:



#23 MaMoGirL

MaMoGirL

    Starting...

  • Members
  • 23 posts
  • LocationMy Anime World

Posted 31 July 2014 - 11:15

κανονικα για μενα επρεπε να γραψεις μια παρουσιαση για το ανιμε χωρις να ηρονευεσε γιατι αυτα που λεγατε ολοι σας ηταν πολυ χοντρα εγω αλου διαβασα πολυ θετικα σχολια για το σιγκεκριμενο ανιμε απο πολλα ατομα μονο εδω ειδα μια συνεχες ηρονια και κοροιδια αλλα πες οτι ενα παιδι που θελει να το δει και διαβασει αυτα που λετε θα το δει η οχι αλλα αν διαβαζε μια αξιοπρεπης παρουσιαση του ανιμε χωρις σινεχες κοροιδια και ηρονια θα το εβλεπε και θα μπορουσε να κρινει μονο του στο τελος ενω εσεις με αυτα που λετε θα κανετε τους οτακυ στο τελος να βλεπουν μονο αυτα που θεωριτε εσεις καλα και αυτο δεν ειναι σωστο γιατι μπορει εσας καποιο ανιμε να μην σας αρεσε αλλα σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει αλλα ετσι οπως τα λετε, εσεις θα φενεστε οι εξυπνοι και ολοι οι αλλοι οι χαζοι που δεν ξερουν απο καλα ανιμε

 

και τελος εχω να σου πω οτι για μενα το σιγκεκριμενο ανιμε ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω δει εχει πλοκη,εχει εξελιξεις που δεν τις περιμενεις θες κι αλλα να σου πω...???



#24 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 31 July 2014 - 12:04

Έλα τώρα πες μας τον πραγματικό λόγο. Έχει να κάνει με τον voice actor του πρωταγωνιστή;;;;;



#25 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 31 July 2014 - 12:06

Αν έχεις διαβάσει και άλλα threads θα έχεις προσέξει πως πολλές παρουσιάσεις των anime σε αυτό το site αποτελούν επίσης ταυτόχρονα και review των πρώτων επεισοδίων, άρα περιέχουν μέσα και προσωπικό στοιχείο, την άποψη του ίδιου του συγγραφέα του topic μαζί με το προσωπικό του ύφος γραφής. Δεν είναι απλή καταγραφή πληροφοριών και για αυτό και υπάρχει η ειρωνεία ή ο "χαβαλετζίδικος" τόνος σε μερικά από αυτά. Και δεν συμβαίνει μονάχα εδώ. Αν διαφωνείς με το συγκεκριμένο είδος παρουσίασης, μπορείς απλά εσύ προσωπικά να πάψεις να συμβουλεύεσαι τον συγκεκριμένο ιστότοπο για το συγκεκριμένο θέμα ή να δίνεις βάση μόνο σε παρουσιάσεις που ακολουθούν διαφορετικό ύφος. Αν τώρα το πρόβλημα σου έχει να κάνει με την ειρωνεία για το συγκεκριμένο anime (που εσένα τυχαίνει να σου αρέσει) και όχι γενικά για το ύφος των παρουσιάσεων, πρέπει να καταλάβεις πως η άποψη σου δεν είναι η μοναδική στον κόσμο, και πως κάποια άλλα άτομα μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη και κάποια από αυτά τυχαίνουν να γράφουν και παρουσιάσεις. Είναι σπάνιο νομίζεις μια σειρά να έχει και θετικές και αρνητικές reviews; Δεν είναι. Αυτό συμβαίνει και εδώ.

 

Επίσης, όπως η άποψη του συγγραφέα της παρουσίασης δεν αντιπροσωπεύει τις απόψεις όλων εδώ πέρα μιας και οι υπεύθυνοι του ιστότοπου και τα μέλη του είναι διαφορετικά άτομα, έτσι και εσύ δεν αντιπροσωπεύεις όλα τα άλλα "παιδιά" που θέλουν να το δουν ή να το διαβάσουν. Αν σου άρεσε εσένα, μπορείς να το προτείνεις σε φίλους σου και άσε τους ίδιους να ψάξουν και να κοιτάξουν reviews online αν θελήσουν. Αφού υπάρχουν όπως είπες και παρουσιάσεις με θετικά σχόλια για την σειρά, θα τις διαβάσουν, θα διαβάσουν και αυτές με τα αρνητικά σχόλια και θα αποφασίσουν μόνοι τους.



#26 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 July 2014 - 12:13

Η πικρή αλήθεια είναι ότι δυστυχώς δεν βλέπει κανείς αυτά που θέλω εγώ (don't even get me started with the award votes). :zetsubou:  Αφού σκέφτομαι να θυσιάσω κανά δυο μέλη στην επόμενη πανσέληνο. Θα βάλω και το Nobunaga μέσα στη λίστα όπως και δήποτε πάντως.

Black Rock ετοιμάσου!!!!



#27 MaMoGirL

MaMoGirL

    Starting...

  • Members
  • 23 posts
  • LocationMy Anime World

Posted 31 July 2014 - 15:18

τι να σας πω ειστε αξιολοπιτοι και τον Miyano μην ξανατολμισετε και τον πιασετε στο στομα σας γιατι ειστε πολοι λιγοι για να τον πιανετε στο στομα σας με αυτα τα λογια που λεγατε πριν.



#28 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 July 2014 - 15:34

Εν τω μεταξύ ξαναδιαβάζω όλα τα comments και δεν έχει πει κανείς κάτι για τον Miyano. Για τον χαρακτήρα και το γράψιμο της σειράς λένε μόνο.

Με αυτά και με τούτα το κατέβασα να το δω βέβαια. Σας κατηγορώ όλους γι αυτό. Μία η Ιωάννα KAGUYA της Λωραίνης από την άλλη ο Davinci με το τρομπόνι και τα ταρώ. Ο υπαρκτός σουρεαλισμός στο μεγαλείο του φαίνεται.

ΜaMoGirL χαλάρωσε ηρέμησε και μετά ξαναχαλάρωσε. Δεύτερη φορά που στο λέω. Δεν είναι προσωπική σταυροφορία το θέμα. Γνώμες ανταλλάσει ο κόσμος.



#29 MaMoGirL

MaMoGirL

    Starting...

  • Members
  • 23 posts
  • LocationMy Anime World

Posted 31 July 2014 - 16:28

ειπε ενα παιδι λιγο πιο πανω κατι,εγω βασικα δεν ειδα εδω και πολλες διαφορετικες γνωμες εδω μονο κακα σχολια μονο εγω ειπα καλα σχολια για το ανιμε αν ηταν οντως γνωμες πολλων θα διαφεραν πιστευω



#30 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 31 July 2014 - 17:24

@ MaMoGirl O Warchief απλά υπέθεσε ότι υπερασπίζεσαι τη σειρά επειδή ο πρωταγωνιστής έχει τη φωνή του Miyano. Για τον ίδιο τον seiyuu ούτε καν ειπώθηκε τίποτε, οπότε ψύχραιμα. Όπως σου ειπώθηκε πιο πάνω, εάν έχεις θετική άποψη για τη σειρά, ρίχτη, κανένας δε θα σου πει τίποτε, απλά θα διαφωνήσει. No big deal. Το να λες τον κόσμο αξιολύπητο μόνο προς υπέρ σου και της άποψής σου δεν είναι.

 

Στο παρεμπιπτώνος, ετούτη η σειρά πούλησε χάλια στα DVD/BD της και πρέπει να ειπωθεί ότι δημιουργήθηκε για να διαφημήσει το θεατρικό έργο όπου και η ιστορία είναι διαφορετική και οι χαρακτήρες είναι αγνώριστοι.


Posted Image




Also tagged with one or more of these keywords: Winter 2014, action, mecha, sci-fi, deep plot, originality at its finest, ZAFOORU, procrastination ace