Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει Στην .aNiMe//GR Town: Lab Edition

roleplaying Παλέρμο 2013 Παλέρμο

  • This topic is locked This topic is locked
179 replies to this topic

#91 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 17 September 2013 - 19:08

Byakuran

32886_zps52bd12d5.jpg
Awww, Laharl-kun (Vagelio)~ *snuggles him*
Έλα πάρε γλυφιτζουράκι. <333
Μα δεν σε ψήφισα έχοντας μια σοβαρή δικαιολογία, αλλά για να μπεις στη παρέα μας. Νομίζα αυτό ήταν κάτι που ξεκαθάρισα. :333

Ενώ εύχεσαι να φύγει από τη μέση ο November 11-kun (John Crabs), δε τον ψηφίζεις και αντ' αυτού ψηφίζεις εμένα, έναν άκυρο, ο οποίος σου έδωσε μια αθώα ψήφο, η οποία είναι και η μόνη που έχεις πάρει.
Αυτό είναι κάτι που μπερδεύει όμως. :SSS
Ενώ και εγώ είμαι τώρα πια μόνο με τη δικιά σου ψήφο, δεν είχα κάποιον που θα ήθελα να φύγει από τη μέση, μέχρι τώρα δηλαδή.
Με ψήφισες μόνο και μόνο επείδη σου έσπασα τα νεύρα και η ψήφος σου είναι στην ουσία άχρηστη μιας είσαι η μόνη που με ψήφισες.
Δε θα μπορούσες όμως να ψηφίσεις το November 11-kun (John Crabs)
Γιατί ψήφισες εμένα που ξέρεις ότι δε θα φύγω;
Οπότε είτε δε θες να επιβαρύνεις άλλο τον November 11-kun (John Crabs) αλλά δε θες να δείξεις ότι το κάνεις αυτό, είτε ψηφίζεις έναν άκυρο έτσι ώστε να μη πάρεις τα βλέμματα πάνω σου, είτε απλά είσαι υπερβολικά κυκλοθυμικός και ψηφίζεις μόνο με το συναίσθημα και όχι τη λογική.
Και στις 3 περιπτώσεις πάντως εγώ δε θα σε ήθελα μαζί μας. DDD:
Αλλά θα στραφώ προς τον November 11-kun (John Crabs), μιας και η ψήφος μου σε εσένα θα πάει χαμένη. :DDD

Edit: too big pic lol
Δε γίνεται comment μου χωρίς edit

 


Edited by Jorg, 17 September 2013 - 19:11.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#92 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 17 September 2013 - 19:53

Laharl Krichenskoy

409px-D1_Laharl_03_Bust.jpg

Να μου λείπουν τα γλειφιτζούρια σου! *με μια γρήγορη κίνηση του σπαθιού του κόβει τρεις μεγάλες τούφες από το θαμνώδες κεφάλι του Βyakuran*

Ξεδιάντροπε! Ποιον αθώο άκυρο;! Εσύ είσαι ο αθώος άκυρος;! Αθώα ψήφο;! Πως τολμάς να διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα μου;! Και από που κι ως που συμπέρανες ότι σε θεωρώ ΛΙΓΟΤΕΡΟ μολυσμένο από τον καπνιστή(john crabs);!

Και τώρα που μάζεψες μια ψήφο κατά σου το γύρισες στην σίγουρη ξαντερισμένη λύση προσπαθώντας να πείσεις το κοινό και να μείνεις ασφαλής;! Τι έγινε, με φοβάσαι μήπως;! Αν ναι, πολύ καλά κάνεις! Νιώσε την οργή του Παντοκράτορα! H ψήφος μου θα μείνει εκεί μέχρι να δουν όλοι ποιος πραγματικά είσαι! *σατανικό γέλιο και κεραυνοί στο background για extra evil overlord swag*

Ψήφος η ίδια -Byakuran(jorg)-


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#93 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 17 September 2013 - 20:23

Byakuran

1611-1433572229_zps11dbb57e.jpg

Ούτε αθώο άκυρο είπα κάποιον, ούτε συμπέρανα ότι με θεωρείς λιγότερο μολισμένο από τον November 11-kun (John Crabs) -για την ακρίβεια θα ήταν το αντίθετο αν είχες σοβαρό επιχειρήμα-, ούτε εννοούσα με το "αθώα ψήφο" ψήφο σε αθώο, αλλά ψήφο η οποία δε θα αλλάξει κάτι στο αποτέλσμα.
Φαίνεται αλλουνού τα λεγόμενα διαστρεβλώνονται. DDD:
Αυτό που είπες με την αλλαγή ψήφου ομολογώ δε το κατάλαβα, έχω κάνα λόγο να πείσω το κοινό ότι είμαι αθώος στη παρούσα φάση; Αυτή η μια ψήφος που μάζεψα πρέπει να με φοβίζει; Μήπως κινδυνεύω κιόλας από τους πολλούς ψήφους που δεν έχω; :SSS
Αν θες βέβαια μπορώ να ρίξω τη ψήφο πάλι πάνω σου, εφόσον σιγουρευτώ ότι ο November 11-kun (John Crabs) θα μας αδειάσει τη γωνιά. :DDD
Και πως θα κάνεις το κοινό να δει ποιος πραγματικά είμαι; Με τη σοβαρή σου επιχειρηματολογία; *χασκογελάει*




 


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#94 Hana Suzuki

Hana Suzuki

    Bookworm Chick

  • Members
  • 66 posts

Posted 17 September 2013 - 22:18

Nino 

 

tumblr_lp08xmvZR21qbvovho1_500.gif

 

 

Ώστε προέκυψε κάποιος θάνατος; Είναι...είναι....ΑΔΙΚΟ.

 

tumblr_lzx27oAGAh1qhyte9o1_500.gif

 

Κανένας δεν έπρεπε να πεθάνει...Rest in Venus, little boy. 

 

Δε θα θεωρήσω ιδιαίτερα τυχαίο τον πρώτο στόχο του Makoto-san. Ένας παίχτης σαν του λόγου του, ίσως να ήξερε 1-2 πράγματα παραπάνω.

 

Οπότε, κατηγορώ εσένα, Eul Lee. Ναι, εσένα. Με τα κορεάτικα χαρτονομίσματα και τα φθηνά κόλπα. Που νομίζεις πως τα τρικ σου θα πιάσουν σε μία Venusian. Αμ δε!

 

Θεωρώ πως ο Makoto είχε τους λόγους του να κατευθύνει τις υποψίες του σε εσένα και θα τον εμπιστευθώ, αν και ο Θεός, μου κινεί ακόμη υποψίες. Γιατί να κατηγορεί τόσο την πλοκαμωτή μάσκα, αν δεν θεωρούσε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση, και μάλιστα δεν ήθελε να φύγει ένας δολοφόνος από το παιχνίδι;

Επίσης, θεωρώ πως οι αντιφάσεις των λόγων του November 11 είναι αρκετά ύποπτες.

Για την ώρα υποψιάζομαι πιο πολύ το μάγο με το ψηλό φεσί. Θα δείξει.

 

Hoshi, θέλεις ψάρι; Πάω να πιάσω ένα δύο. 

 

I'm off~

 

ninotumblr_lmfzjoxjsw1qcotwjo1_500.gif


33djz2f.jpg


#95 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 18 September 2013 - 00:53

Eul-lee

 

177103_zps7b39554a.jpg

 

Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση, η αδιαφορία μου, εξάλλου, απέναντι στην υπόθεση έχει αρχίσει να μειώνεται χάρη σε κάποιους νεαρούς εδώ μέσα.

Έπρεπε, όμως να ταϊσω και να περιποιηθώ τη σύζηγό μου, ξέρετε, ζηλεύει όταν συναναστρέφομαι με άλλους ανθρώπους.

 

 

 

Ηaruka Nanase


Δοκιμασα τον μάγο της καρδιάς σας (Κamui) να δω τι θα γίνει και ω τι έκπληξη (δεν) από το πουθενά εσύ και ο Ippo (demonicMc) τρέχετε να τον υπερασπιστείτε και να δημιουργήσετε ρεύμα εναντίον μου, από την στιγμή που και οι δύο κάνατε τόσο πετυχημένους (ή και όχι) συλλογισμούς την προηγούμενη ημέρα. 

Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Είτε ο Eun Lee (kamui) έιναι ένοχος και προσπαθείτε να τον υπερασπιστείτε ως comrad in arms. Είτε είναι αθώος και προσπαθείτε να αθωωθείτε και εσείς επειδή τον υπερασπιστήκατε. Σε κάθε περίπτωση ξέρετε πολύ καλά το τι ρόλο βαράει ενώ δεν θα έπρεπε.

 

 

 

Όσο κι αν δε μοιάζει να με συμφέρει αυτό που θα πω, συμφωνώ απόλυτα με αυτό το σκεπτικό.

Οι μάγοι μπορούν να είναι...ανατρεπτικοί, δε νομίζετε?

Δεν υπάρχει βέβαια καμία απόδειξη ότι φέρω οποιαδήποτε ευθύνη για την υπεράσπισή μου από δύο άτομα  με τα οποία καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ δεν έχω ανταλλάξει κουβέντα.

Γι' αυτό και θεωρώ ότι το δεύτερο ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανότερο.

Αυτό δεν κάνει τους κυρίους Himekawa (FAI) και Makunoouchi (DemonicMC) δολοφόνους, αλλά σίγουρα γίνεται φανερό ότι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο παρά να βοηθήσουν στην επίλυση της υπόθεσης, και αυτό είναι τουλάχιστον ύποπτο.

Δεν υπάρχει όμως και καμία απόδειξη ότι εγώ είμαι αθώος, ούτε το γεγονός ότι με κατηγορείς σε κάνει ύποπτο. Είμαι ηδη πεποισμένος αν όχι για την αθωότητά σου, για το γεγονός ότι θες να βοηθήσεις την υπόθεση να πάει μπροστά.

Σέβομαι την ειλικρίνεια, την αγνότητα και την αποφασιστικότητά σου, και προσφέρομαι να σου διδάξω μαγεία, αν θες.

 

Με ανάλογο τρόπο με έπεισε και ο Shikamaru (Βabba), χάρη στις διευκρινήσεις που έδωσε.

 

 

 

 

Nino 

 

Δε θα θεωρήσω ιδιαίτερα τυχαίο τον πρώτο στόχο του Makoto-san. Ένας παίχτης σαν του λόγου του, ίσως να ήξερε 1-2 πράγματα παραπάνω.

 

Οπότε, κατηγορώ εσένα, Eul Lee. Ναι, εσένα. Με τα κορεάτικα χαρτονομίσματα και τα φθηνά κόλπα. Που νομίζεις πως τα τρικ σου θα πιάσουν σε μία Venusian. Αμ δε!

 

Θεωρώ πως ο Makoto είχε τους λόγους του να κατευθύνει τις υποψίες του σε εσένα και θα τον εμπιστευθώ, αν και ο Θεός, μου κινεί ακόμη υποψίες. Γιατί να κατηγορεί τόσο την πλοκαμωτή μάσκα, αν δεν θεωρούσε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση, και μάλιστα δεν ήθελε να φύγει ένας δολοφόνος από το παιχνίδι;

Επίσης, θεωρώ πως οι αντιφάσεις των λόγων του November 11 είναι αρκετά ύποπτες.

Για την ώρα υποψιάζομαι πιο πολύ το μάγο με το ψηλό φεσί. Θα δείξει.

 

 

 

 

1 πράγμα; Ίσως.

2; Για κανένα λόγο.

Το σκεπτικό του επιθεωρητή Makoto (Cloudy) έγινε αδιαμσιβήτητα ξεκάθαρο από τον τρόπο που το παρουσίασε ο Shikamaru, ή μάλλον, από τις ίδιες της πράξεις του.

Την τελευταία φορά που μίλησε ο Makoto, ξεκαθάρησε μόνο ένα πράγμα: την αθωότητα δύο "καλεσμένων".

Αυτό προφανώς σημαίνει ότι ένας από τους δύο είναι ελεγμένα αθώος, ενώ η αθωότητα του δεύτερου αποδεικνύεται και μόνο από τις πράξεις του. Και αν υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρα αθώος από εδώ, έστω μέσω της ανόητης και προκλητικής συμπεριφοράς του, είναι ο "θεός".

Αυτό με πείθει πως στην πραγματικότητα ο επιθεωρητής έλεγξε τον Shikamaru, και γνωρίζοντας για την αθωότητά του, αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή του και να υπερασπιστεί το "θεό" με την ψήφο του.

 

Εσύ επηρεάζεσαι από τα λόγια του Shikamaru και υποπτεύεσε τον November 11, δε βλέπεις όμως ότι αν δεχθείς ότι εκείνος είναι πιθανότατα αθώος (καθώς έχει αποκτήσει την εύνοια ενός επιθεωρητή), θα πρέπει να δεχθείς και ότι ο επιθεωρητής δεν ήξερε τίποτα παραπάνω σχετικά με μένα, πράγμα που αποδεικνύεται και μόνο από το γεγονός ότι δε με ανέφερε καν στην τελευταία του απάντηση, ενώ εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να απαντήσω στην υποψία του.

Οπότε είτε μιλάμε για έναν ανόητο επιθεωρητή με αμνησία, είτε για έναν νεκρό επιθεωρητή που ήξερε λίγα και ξεκαθάρισε τα λίγα που ήξερε, αλλά δε διστάζουν διάφοροι να εκμεταλλεύονται το ρόλο του για να "βασίσουν" τις άκυρες κατηγορίες τους.

 

 

Hoshi, θέλεις ψάρι; Πάω να πιάσω ένα δύο.

 

Είναι απορίας άξιο πόσο... μάγος χρειάζεται να είναι κανείς για να καταλάβει πόσο νόημα έχει μια τόσο αφελής φράση.

Γι' αυτό και συνιστώ στον κύριο Αστερία (redqueen) να προσέχει πώς μεταχειρίζεται τις αγνές (και αφελείς μάλλον) ψυχές των παιδιών για να ικανοποιήσει τα ενήλικα, διεστραμμένα του συμφέροντα.

 

 

Εdit:Aντιμετωπίζω  πρόβλημα με το νέο quote-system, και είχα πρόβλημα στην παρουσίαση του post. Ελπίζω να επιστρέψει το παλιό.


Edited by Kamui, 18 September 2013 - 00:58.

O6rrvsU.jpg


#96 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 18 September 2013 - 01:32

November 11

 

November_11-nav.png

 

Πραγματικα μου κανει ενα πραγμα εντυπωση σε ολους σας  η καλυτερα στους περισσοτερους. Οι περισσοτεροι απο εσας εχετε πειστει για το οτι ειμαι ενοχος. Ο Shikamaru, που πλεον δεν θα διστασω να κατηγορησω, οπως και εσεις κυριε Byakuran, δεν εχετε καποιο τρανταχτο επειχηρημα για να ειστε βεβαιοι για το αν ειμαι ενοχος η οχι. Απο τα λεγομενα σας ως τωρα βασιζεστε σε αερολογιες, οι οποιες αν θεωρησουμε πως στεκουν, γυρηζουν μπουμερανγκ σε εσας. Ο μονος ο οποιος εχει επιχειρημα να με ψηφισει ειναι ο Θεος, που τον ψηφισα πρωτο. Ωστοσο, αφου τον ψηφισα, βρεθηκε ο Shikamaru, που πιαστηκε απο μια κουβεντα μου και με σιγουρια ειπε οτι ειμαι ενοχος και το ισχυριζεται ακομα. Πραγματι, θελω να μου εξηγησεις με επιχειρηματα, σοβαρα επιχειρηματα, τους λογους που σε κανουν να πιστευεις οτι ειμαι περισσοτερο ενοχος απο εσενα. Διοτι εσυ φαινεσαι να ξερεις περισσοτερα απο εμενα και τι εννοω. Οταν χτες ειπα οτι "αν ο Ubik ειναι αθωος, τοτε θεωρω ενοχο εσενα Θεε", πεταχτηκες και ειπες οτι προετοιμαζω τον επομενο γυρο. Μαλλον εσυ προετοιμασες αυτον τον γυρο, γνωριζοντας εξαρχης οτι ο Ubik ειναι αθωος και κατηγορωντας με εμενα, για πραγματα που δεν γνωριζω. Οπως ειπες και εσυ, θα ηξερα να τα τρωγαμε μαζι, ομως αυτη τη στιγμη απο τους δυο μας, αυτος που τρωει αθωο κοσμο εισαι εσυ και το εχεις ηδη αποδειξει. 

Το ιδιο ακριβως θελω να κανεις και εσυ Byakuran



#97 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 18 September 2013 - 09:09

shikamaru.jpeg?w=696

Shikamaru(Babba)

 

Πραγματι, θελω να μου εξηγησεις με επιχειρηματα, σοβαρα επιχειρηματα, τους λογους που σε κανουν να πιστευεις οτι ειμαι περισσοτερο ενοχος απο εσενα.

 

Να διαβάζεις ξέρεις, ε; 

Θέλεις να κάτσουμε να τις μετρήσουμε, Νοεμβράκο(crabs) τις αθωότητές μας. Σου λέει κάτι το τραγουδάκι "Δε πα να θέλεις ότι θες, ......... θα πάρεις";

Ουπς, ελπίζω να μη σε τσάντισα και κάνεις κι άλλα λαθάκια. Θες ένα τσιγαράκι; Θα σε χαλαρώσει. Αλήθεια, αν ήσουν σκάρτος, ποιους τρεις από μας θα διάλεγες για συντρόφους σου;


Edited by Babba, 18 September 2013 - 09:12.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#98 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 18 September 2013 - 11:46

Eul-Lee

 

November 11 (John Crabs), όσο και να προσπαθείς, ούτε χάρη στη μαγεία μου δε θα σωζόσουν.

Νομίζω ότι αυτό το έχεις συνειδητοποιήσει και μόνος σου, γι' αυτό και δε μιλάς περαιτέρω.

Μοιάζει περισσότερο σαν να...περιμένεις.

 

Κύριε μουγκέ αστερία (redqueen), είτε η μόλυνση σε έχει επηρεάσει αρκετά ψυχολογικά ώστε να μην ενδιαφέρεσαι για τη ζωή σου, ενώ παράλληλα δεν πιστεύεις καν στη μαγεία, είτε πας να κάνεις κάτι πολύ ανόητο το οποίο θα φανερώσει όχι μόνο εσένα, αλλά και τους συνεργούς σου. Δε σκοπεύω να σε αφήσω να το κάνεις γιατί υποσχέθηκα να δώσω μαθήματα μαγείας στο φιλόδοξο νεαρό Haruka (iristella).

 

Kάπου εδώ θα σας αφήσω για σήμερα, όπως έχω ξαναπεί, η Μinyeo δεν αντιδρά με ιδιαίτερη καλοσύνη όταν έρχομαστε σε επαφή με ξένους, και πρέπει να περνάω περισσότερη ώρα μαζί της. Μην ανησυχείτε σταδιακά θα σας τη γνωρίσω και θα τη συνηθίσετε.:)


O6rrvsU.jpg


#99 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 18 September 2013 - 13:16

Byakuran

32886_zps52bd12d5.jpg

Έλα τώρα Novemver 11-kun (John Crabs) νομίζω ήμουν αρκετά ξεκάθαρος.
Δε πειράζει όμως επόμενη φορά θα είμαι πιο ξεκάθαρος - ουπς, δε θα υπάρχει επόμενη φορά. :DDD
Ο λόγος που σε ψήφισα είναι ο Laharl-kun (Vagelio), ο οποίος ενώ ήθελε να φύγεις εσύ από τη μέση πήγε και ψήφισε εμένα, που είμαι ασφαλής, επειδή τον νευρίασα ή κάτι.
Αν η ψήφο του πήγαινε σε εσένα θα ήταν ακόμα πιο σίγουρο ότι θα φύγεις, άρα γιατί δε το έκανε; Γιατί πέταξε τη ψήφο του σε εμένα, η οποία ουσιαστικά δεν έχει κάνενα νόημα στη παρούσα φάση;
Τους λόγους τους ανέφερα και πιο πάνω, αν έδινες περισσότερο προσοχή δε θα με ανάγκαζες τώρα να ξαναμιλήσω. DDD:
Αν όντως αποδειχθείς ένοχος, πιστεύω ότι θα έχω βρει και τον επόμενο. :DDD

Edit: lol μου έκοβε μισή πρόταση


Edited by Jorg, 18 September 2013 - 13:18.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#100 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 18 September 2013 - 13:32

Soren

soren.jpg
 

 

Από ποια άποψη ήταν στρατηγικά καλή πρώτη κίνηση να ψηφίσεις τον Shinji (GhostPrince), Soren (Kalamaris) χθες;

 


 

 Από την άποψη την οποία παρουσίασα την προηγούμενη φορά που μίλησα.Εάν έχεις κάποια ένσταση στη λογική μου δεν έχω πρόβλημα αν την ακούσω.Πίσω στο παιχνίδι λοιπόν.Απολογούμαι βαθύτατα για την μέχρι τώρα απουσία μου.Βρίσκω την επιστήμη του τόπου σας(ιδιαίτερα αυτά τα όρια) ιδιαίτερα συναρπαστικά και ξέχασα τη συγκεκριμένη...κατάσταση.

So επιθεωρητής νεκρός από την πρώτη μέρα.Αν μπορώ να εμπιστευτώ τα αποτελέσματα των στατιστικών που διάβασα στην καταγραφή των προηγούμενω παρόμοιων "παιχνιδιών" αυτό σημαίνει πως ο νεαρός μας χτύπησε κάτι διάνα.Πέρα από τον άλλο μακαρήτη ο μπάτσος ανέφερε τα ονόματα shinji(ghostprince) god(osama) shikamaru(babba) και eul lee(kamui).Tον 1ο τον ανέφερε ως σίγουρο αθώο και τον τελευταίο ως ένοχο.Αυτά δεν μας λένε κάτι όμως.Το ποια ονόματ ήταν μπλόφα και ποια legit μόνο οι δολοφόνοι που τον καθάρησαν το ξέρουν.Είναι όμως πιστεύω ασφαλές να υποθέσουμε πως ένας από τους 4 είναι ένοχος.

Και μα τι σύμπτωση χτυπάνε όλοι τον november11(john_crubs) εκτός από τον shinji(ghost prince) που τον αναφέρει ως δεύτερη επιλογή και χτυπά έναν από τους άλλους υπόπτου.Βέβαια να είναι και οι 4 δολοφόνοι και να φανέρωσαν τόσο εύκολα πως συνεργάζονται χλωμό το βλέπω.Αν και ο november11(john_crubs) έχει πράγματι ύποπτη συμπεριφορά δεν μου αρέσει αυτή η σύμπτωση και θα το βρώ ιδιαίτερα disturbing αν πεθάνει και αποδειχτεί αθώος.

Τα άτομα με την πιο περίεργη συμπεριφορά είναι shinji(ghost prince) και god(osama).Προς το παρών θα δοκιμάσω τον δεύτερο.


sc5bab.jpg


#101 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 18 September 2013 - 14:35

Gaius

tumblr_mhxiq22Qjj1rv0rvto1_500.jpg

Yaaaaaay διαμάχες.

Που την έχετε όλη αυτη την ενεργεια για τόση φασαρία?  Απ'οτι ξερουμε , ενας απο'δω ξέρει τι του γίνεται , 4 μας δουλευουν και όλοι οι αλλοι απλά μαντευουν. Relax cupcakes , κρατήστε την ενεργεια σας για μετα.

Η ψήφος μου θα πάει στον Θεούλη (Osama) για την ώρα και βλέπουμε.


v4kFmx.png


#102 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 18 September 2013 - 15:57

Hoshi(redqueen)

hoshi.jpg?w=593

 

Ninooooooooo (Ηana Suzuki)..... αυτο το ψαρι ειναι για μενα αληθεια το λες??? Νιωθω τοσο συγκινημενος ,οτι επιτελους οι κοποι μου ανταμειβονται !! ( ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑ ΚΟU!!!!! μουαχαχαχαχ επιτελους η Nino καταλαβε τν αξια μου κι θα σε παρατησει κι θα ζησουμε ευτυχισμένοι κατω απο τη γεφυρα ή στην αφροδιτη ξερω γω !!)

 

* γυρναει στους νεκρους* 
ΟΧι ρε πεθανε η γλιτσα?? Κι δν μου απαντησε  ποτε σε αυτο που τν ειχα ρωτησει.. καλα δν πειραζει δν καιγομαι κιολας!!! ΑΑΑ ψοφησε κι ο Naegi-kun .. ρε πατε καλα ? Νταξει ενας ομορφος λιγοτερο να κυνηγαει τν Nino αλλα το παιδι δν ειχε κανει κι τιποτα εχουμε κι πιο σουργελα τελοσπαντων! 

 

tumblr_miby4bywTv1rtpszvo1_500.jpg
*Manly tears* 

Οi oi oi oi για κατσε μισο ρε Eul(Kamui) ..δν καταλαβα μας λες κι pedo απο πανω ??? Δεν καταλαβα εμεις οι σταρ δν εχουμε δικαιωμα στν ερωτα ?? Ε??? Κι η Nino μια χαρα ηλικια εχει.. *Ενα δακρυ κυλησε στο αστερισιο μαγουλο του* Εγω δν σε εβρισα νταξει??? Αμαν πια , με βρηκατε διασημο κι καρδιοκατακτητη κι θελετε να με ριξετε λασπη... (σε ειδα εσενα τν χαλβαδιασες τν Nino ..) Κι δηλαδη τι εσυ με τα ματζουνια κι τς μαγγανειες δν θα μπορουσες να ριξεις οποιαν θες? Get your own woman bro!!!! 

*Γυρναει προς τς υπολοιπους* 
Βλεπω πολυ σκοτωμος γινεται μεταξυ σας .... Shikamaru(Babba),November (Crabs) ,God (Osama) , εχουμε να συνθεσουμε κιολας τι λεει θα σταματησετε να ουρλιαζετε? Εκτος απο τν πρωτο οι αλλοι φαινεστε πολυ πιο υποπτοι ...τελοσπαντων παω για τραγουδι, see ya laters!!!

tumblr_m6w45inqtS1qg59lno1_500.gif
ΥΓ  ευτυχως προλαβααα ,φιουυυυ
 


Edited by redqueen, 18 September 2013 - 15:57.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#103 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 18 September 2013 - 16:03

Himekawa Tatsuya

 

tumblr_mh6kg6n0VL1rqopymo1_500_zps2cd14a

 

Πολλά ενδιαφέροντα γίνονται σ'αυτόν τον γύρο. Σαν μια απέλπιδη προσπάθεια να σώσετε τον Νοέμβρη(Crabs) μου φαίνεται αυτό που κάνετε και οι δύο. Δεν ξέρω αν το έχετε συνεννοηθεί αλλά σίγουρα έτσι φαίνεται. Ακριβώς πριν χαθεί το ηλιοβασίλεμα και η διορία που έχουμε για να διαλέξουμε τελειώσει. Πολύ ύπουλο, κι αν ο ένας απ'τους δύο να μην το έκανε επίτηδες, σίγουρα ένας από σας είχε άλλες προθέσεις.

Αυτό τι μας λέει; Μάλλον είστε πολύ απελπισμένοι να σώσετε τον φίλο σας...ή πραγματικά την στήνετε αριστοτεχνικά την παγίδα, αλλά για κάποιο λόγο δε σας έχω τόσο έξυπνους. Μπορεί τελικά το μυξιάρικο με το ρομποτικό χέρι(Κai) να είχε δίκιο για σένα(Kalamari).

Kι ακόμα δεν έχει ψηφίσει και το κοριτσάκι(Duderlady) που υποπτεύομαι ε....;

Kι εσύ αστερία(redqueen) τελευταία στιγμή βλέπω.

Και δείτε είναι ισοπαλία ο Θεός(Osama) με τον Νοέμβρη(Crabs). Ναι, εντάξει, κάτι παίζει. Θα ψηφίσω Νοέμβρη(Crabs) κι εγώ, έτσι για να μην είναι στην τύχη, εκτός κι αν δεν το δει κανείς άλλος και η μικρή ψηφίσει το ίδιο. Το θέμα όμως είναι ένα: γιατί να καρφωθείτε έτσι, υποστηρίζοντας τον άλλον; Πραγματικά είναι ένοχος ή όχι; Όπως και να χει, επειδή θεωρώ τον Θεό(Osama) πιο αθώο, δε θα σας κάνω τη χάρη να έρθετε ισοπαλία όσο περνάει από το χέρι μου. Γι αυτό κι αλλάζω την ψήφο μου.

 


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#104 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 18 September 2013 - 16:24

God

 

Jesus-with-gun.jpg

 

Κύριοι Hoshi (redqueen), Gaius (BoreforLife) και Soren (Kalamaris), σοβαρά; Πραγματικά, είστε απίστευτοι. Δεν έχω ιδέα εάν τιναχθήκατε μόνοι σας στον αέρα με αυτό που κάνατε αλλά σίγουρα τραβήξατε το ενδιαφέρον.

 

Κύριε 11 Νοέμβρη (John Crabs), θα κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πλέον τόσο σε εμένα όσο και στο .44 magnum μου εάν δεν είστε μολυσμένος.

 

 

edit: ορθογραφικά


Edited by Osama Bin Laden, 18 September 2013 - 16:27.


#105 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 18 September 2013 - 16:58

November 11

 

 

Σορρυ Θεε, αλλα θα γυρησω την ψηφο μου σε σενα, για να σωσω, αν σωθει, το τομαρι μου. Το ιδιο δεν εκανες και εσυ με τον Ubik??





Also tagged with one or more of these keywords: roleplaying, Παλέρμο 2013, Παλέρμο