Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει Στην .aNiMe//GR Town: Lab Edition

roleplaying Παλέρμο 2013 Παλέρμο

  • This topic is locked This topic is locked
179 replies to this topic

#76 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 17 September 2013 - 08:46

Ross

 

ross_zps96d0f274.png

 

Σοβαρά τώρα Shikamaru (Babba); Χθες κατηγορούσες τον November 11 (John Crabs) ότι προσπαθούσε να προετοιμάσει το ρεύμα της επόμενης ημέρας ενώ στην ουσία έκανες το ίδιο; Σε παρέσυραν τα παιχνιδάκια με το ιπτάμενο μαμουνι (OdyMonaxos) καθώς το έπαιζες tsundere;

 

ross_zps20d54290.jpg

 

Πφφ. Byakuran (Jorg), μαλλιά ή άχυρα είναι αυτά που φυτρώνουν από το κεφάλι σου; Εγώ θα ντρεπόμουν να βγω έξω. Βιάζεσαι να αθωώσεις τρία άτομα και να το υποστηρίξεις τον ψόφιο επιθεωρητή που ζήτημα να είχε ελέγξει ένα από αυτά. Άσε που ψήφισε και αθώο πριν τον χάσουμε.

 

Από ποια άποψη ήταν στρατηγικά καλή πρώτη κίνηση να ψηφίσεις τον Shinji (GhostPrince), Soren (Kalamaris) χθες;

 

ross3_zps44f4540d.jpg

 

Eul Lee (Kamui) , το ξέρω ότι υπάρχει κάτι μαγικό μεταξύ μας αλλά δεν είναι ότι με ενδιαφέρει κιόλας, εντάξει;


ySss0UF.jpg


#77 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 17 September 2013 - 08:54

Himekawa Tatsuya

 

 

393px-Himekawa_Overshadowing_Furuichi_zp

 

 

Βλέπω πέθανε εκείνο το πράγμα, χαίρομαι. Δε με νοιάζει τι ήταν, εφόσον δεν είναι μπροστά μου πλέον και δεν χρειάζεται να το βλέπω και να το ακούω.

Παρόλαυτα, φαίνεται πως ακόμα κι εκείνο δεν ήταν μολυσμένο--τουλάχιστον από τον ιό των δύο ηλιθίων που έχουμε για οικοδεσπότες και νμίζουν ότι είναι σωστοί επιστήμονες. Τσ, το καταραμένο το σήμα φταίει που δεν είναι ήδη εδώ σωστοί επιστήμονες για να το λήξουν αυτό.

Όπως και να χει, αν και είναι λογικό να στραφούν ταβλέμματα εκεί που στρέφονται από πολλούς, όμως μου κάνει μεγάλη εντύπωση που αγνοείτε το γεγονός πως ο Haruka(iristella) ήταν έτοιμος να καταδείξει τον μαγο της συμφοράς(Kamui) μόνο και μόνο γιατί αναφέρθηκε το όνομά του από τον νεκρό πλέον επιθεωρητή σε μία πολύ αρχική φάση του παιχνιδιού. Σαν να ψάχνουμε δικαιολογίες να σκοτώσουμε κάποιον.

Και το γεγονός πως αυτό το ύπουλο με τα άσπρα μαλλιά(Jorg) και την αγάπη για τα γλυκά παραλίγο να συμφωνήσει με αυτήν την ηλίθια λογική και να τον ψηφίσει, αλλά προτίμησε να πάει σε κάποιον άσχετο, τον κάνει εξίσου ένοχο στα μάτια μου, πάντα λαμβάνοντας υπόψιν και τις δύο ημέρες.

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι που πρέπει να ανησυχούμε - ούτε τα μικρά κοριτσάκια(Duderlady) εξαιρούνται από τις μολύνσεις, όσο χαριτωμένα κι αν θέλουν να φαίνονται - αλλά ας εστιάσουμε σε λίγους τη φορά.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#78 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 17 September 2013 - 10:47

 

Χμμμ, μου φαίνεται λίγο αστείο να μιλάει για βλακεία κάποιος ο οποίος με το που συστήθηκε ισχυρίστηκε ότι είναι ο Θεός και ταυτόχρονα ο Βούδας, που δεν ήταν ποτέ, δεν έγινε, ούτε λατρεύεται ως θεός, πράγμα που δε χρειάζεται καν να είσαι μάγος για να γνωρίζεις, φτάνει να έχεις πάει σχολείο, έπειτα δημιούργησε ένα μεγάλο ρεύμα απέναντι σε έναν αθώο, ο οποίος εν τέλει εκτελέστηκε...κατα τύχη! (ποιος πηγαίνει στην τύχη άραγε)

Ο λόγος για τον οποίο δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το θέμα των μολυσμένων είναι γιατί απλά δε με ενδιέφερε.

Δεν έχω κανένα λόγο να ανησυχώ για τη ζωή μου, γιατί πιστεύω στη μαγεία.

Και όσοι πιστεύουν στη μαγεία ποτέ δε γερνάνε, άρα και ποτέ δεν πεθαίνουν, μένουν για πάντα παιδιά!

Το ανώτερο επίπεδο έρευνας για το οποίο αναρωτιέσαι έχει ήδη αναφερθεί (μιας και αναφέραμε την περίπτωση της βλακείας, δε μου φαίνεται ιδιαίτερα περίεργο να μην το κατάλαβες), και είναι ακριβώς το γεγονός ότι αποτέλεσα την πρώτη κατηγορία του νεκρού επιθεωρητή, στην οποία μάλιστα δεν απάντησα, για λόγους που ήδη έχω αναφέρει.

Δε θα ήταν εντελώς απίθανο να γνώριζε για κάποια υποτιθέμενη "ενοχή" μου (δεδομένου ότι θα πρέπει να είχε μαντικές ικανότητες, από τη στιγμή που δεν υπήρχε καν έγκλημα) ή απλώς να με υποπτευόταν ως έναν από τους μολυσμένους, αλλά και πάλι, είναι μια κατηγορία που έγινε πολύ νωρίς, και ο ίδιος, παρά το χρόνο που του δώθηκε, δε στήριξε περαιτέρω.

Αντίθετα την άλλαξε και ακολούθησε ένα λάθος ρεύμα.

Πιο πιθανό μοιάζει να ήταν μια τυχαία νύξη με σκοπό να αποφύγει ο ίδιος τις υποψίες.

Επίσης, αν υποτιθέμενα ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που τον δολοφόνησαν, θα μιλάγαμε για μια μάλλον ανόητη ομάδα, καθώς με την πράξη τους θα έριχναν αμέσως υποψία πάνω σε ένα από τα μέλη τους, ενώ μπορούσαν κάλλιστα να την αποφύγουν (εξάλλου δε θα μπορούσαν να γνωρίζουν την ταυτότητα του θύματός τους, είχαν άπειρες επιλογές και έπεσαν τυχαία στη σωστή) σκοτώνοντας κάποιον που ποτέ δεν αναφέρθηκε σε κάποιο μέλος τους, στοχοποιώντας έτσι το άτομο που το θύμα τους είχε ψηφίσει.

Επομένως δε μιλάμε για μια ιδιαίτερα ανόητη ομάδα δολοφόνων, γιατί ακριβώς αυτό επέλεξαν να κάνουν...

ή και όχι.

 

 

 

God

 

whoring-for-jesus.jpg

 

Από αυτήν σου την απάντηση πείστηκα τελείως. Δεν ξέρω αν είσαι αθώος ή όχι, αλλά φίλε, είσαι σίγουρα λιγάκι μαστούρης. Κόψε το χόρτο ή ότι άλλο παίρνεις. Σου θολώνει το μυαλό. Δεν είπα ότι με λατρεύουν σαν Βούδα οι κιτρινιάρηδες αλλά ότι με αποκαλούν Βούδα. Βούδας σαν να λέμε "enlightened one", όχι σαν να λέμε Siddhārtha Gautama Buddha συγκεκριμένα (πολύ καλό παιδί ο τύπος by the way. Επειδή αιωρείται όλη την ώρα εκεί πάνω, του έχουμε προσαρμόσει δυο φτερά στα χέρια και το παίζει Παράδεισος Airlines o μπαγάσας). Καταλαβαίνεις ή είναι πολύ δύσκολες οι λέξεις;

 

Ο λόγος για τον οποίο δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το θέμα των μολυσμένων είναι γιατί απλά δε με ενδιέφερε.

Δεν έχω κανένα λόγο να ανησυχώ για τη ζωή μου, γιατί πιστεύω στη μαγεία.

Και όσοι πιστεύουν στη μαγεία ποτέ δε γερνάνε, άρα και ποτέ δεν πεθαίνουν, μένουν για πάντα παιδιά!

 

 

3355377107_1380120_jesus_facepalm_super_

 

 

 

 

 

Ωστε ο Θεος θελει εξηγησεις ε??? Λοιπον, θα στηριξω την επιχειρηματολογια μου πανω σε οτι παιχτηκε εχθες.

Για αρχη να αναφερω πως ηταν αναμενομενη η εξοδος του Naegi, αφου στο τελος του γυρου αναγκαστηκε να φανερωθει, να επισφραγισει τον θανατο ενος αθωου και να υποστηριξει τον Θεο και τον Shikamaru. Αυτο απο μονο του ειναι επικυνδινο στην παρουσα φαση, διοτι πρεπει να λαβουμε υποψι μας οτι δεν ειχε περιθωρειο να ελεγξει ατομα.

Λοιπον δεν ξερω ποιος, αλλα καποιος απο τους δυο σας πρεπει να ειναι φονιας. Αν και η ψηφος μου θα παραμεινει στον Θεο, μπορω να πω οτι ειναι αρκετα φανερος, αν ειναι φονιας,πραγμα που με κανει να αμφιβαλω λιγο για την ψηφο μου, αφου με την παρορμητικοτητα που εχει γινεται σιγουρα στοχος. αντιθετως ο Shikamaru, ηταν αυτος που ξεκινησε το κυμα κατα του Ubik, αργα η γρηγορα κερδισε την ευνοια του Θεου και αρχισανε να υποστηριζονται. Το ερωτημα ειναι, ποιο ειναι το κριτηριο που πειστηκαν για την αθωοτητα του αλλου. Επιπλεον, ετσι οπως εχει ερθει η κατασταση νομιζω οτι πιο πολυ βολευεται ο Shikamaru και οχι εγω. Τι θελω να πω:

Ενας επιθεωρητης που τον υποστηριξε ειναι εκτος, με αποτελεσμα να εχει ενα αλωθι. Εγω ειμαι σε κρισιμη κατασταση και αργα η γρηγορα θα καταληξω σαν τον Ubik, τον πρωτο αθωο που εστειλε στον ταφο.

Ωστοσο εδω θα φερω στην επιφανεια τα λογια του επιθεωρητη και θα σου πω το εξης Shikamaru. Το να προσπαθεις να αποδειξεις την ενοχη μου και οχι να πεισεις το οτι εισαι αθωος, ειναι αυτο ακριβως που κατηγορησε ο επιθεωριτης τον Ubik. Και οπως ειπες και εσυ ο ιδιος ,Shikamaru, στον πρωτο γυρο ειναι νωρις για να κρινουμε ποιος ειναι τι. Και εσυ εισαι πεπισμενος οτι εγω ειμαι φονιας απο την πρωτη στιγμη που μιλησα. Ο Θεος εχει λογο να με ψηφισει, το οτι τον ψηφισα πρωτος, εσενα ομως ποιοι ειναι οι λογοι σου και γιατι πασχιζεις τοσο πολυ να με βγαλεις ενοχο??

 

 

 

Το μόνο θέμα μου, κύριε Νοέμβρη (John Crabs) είναι ότι ενώ φαίνεται να έχεις πρόβλημα κυρίως με τον Shikamaru και μετά με εμένα, ψηφίζεις εμένα για κάποιο απροσδιόριστο λόγο... Ο Naegi Makoto δεν έφυγε γιατί καρφώθηκε ότι είναι επιθεωρητής αλλά επειδή οι δολοφόνοι ξέρουν ότι είναι πολύ επικίνδυνος σαν παίκτης. Θα έφευγε ούτως ή άλλως γρήγορα, δυστυχώς. Τέλοσπάντων, όπως και να έχει, ικανοποιητικές εξηγήσεις δεν μου έδωσες, οπότε η ψήφος μου παραμένει σε εσένα, τουλάχιστον μέχρι να μιλήσουν όλοι.



#79 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 17 September 2013 - 13:01

Byakuran

32886_zps52bd12d5.jpg

Δεν αρνούμαι ότι μπορώ να εξαφανίζω κόσμο.

 

Το θύμα όμως δεν εξαφανίστηκε, αλλά κάποιοι του πήραν κάποια απαραίτητα όργανα -τα οποία δεν ήταν καν μαγικά όργανα, άρα για μένα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία- και άφησαν το άψυχο σώμα του εκεί που το βρήκαν.

Εμένα τέτοιες δουλειές δε με απασχολούν



Έλα τώρα Eul Lee-kun (Kamui), είναι σοβαρή δικαιολογία αυτή;
Αν ήταν θα έπρεπε να αποκλείσουμε τα μισά άτομα από εδώ μέσα. DDD:
 

 

Πφφ. Byakuran (Jorg), μαλλιά ή άχυρα είναι αυτά που φυτρώνουν από το κεφάλι σου; Εγώ θα ντρεπόμουν να βγω έξω. Βιάζεσαι να αθωώσεις τρία άτομα και να το υποστηρίξεις τον ψόφιο επιθεωρητή που ζήτημα να είχε ελέγξει ένα από αυτά. Άσε που ψήφισε και αθώο πριν τον χάσουμε.


LOL Ross-chan (Kai), μιλάς έχοντας δει τις κεραίες που έχεις στο κεφάλι σου; :S
Δεν ξέρω άμα δεν άκουσες καλά αυτά που είπα, άκουσες μόνο ένα μέρος ή τα παρερμήνευσες μόνο και μόνο για να βρεις πάτημα να σχολιάσεις, αλλά ας στα υπενθυμίσω μια φορά. :DDD
 

 

Επίσης δε θα ασχοληθώ στη παρούσα φάση με τους Shinji-kun (GhostPrince), Shikamaru-chan (Babba) και Jesus-kun (Osama) μιας και είναι άτομα τα οποία ο Naegi-kun (Cloudy), ένας αθώος και μάλιστα επιθεωρητής, υποστήριζε.
Δε βρίσκω τον λόγο να τον βγάλουν από τη μέση τόσο νωρίς, εκτός αν είναι κακά παιδάκια και προσπαθούν να μας παραπλανήσουν. :333


Όπως βλέπεις είπα ότι δε θα ασχοληθώ μαζί τους για τώρα.
Ούτε τους αθώωσα, ούτε θεώρησα αδύνατο το ενδεχόμενο να το κάνουν για να μας παραπλανήσουν, κατάλαβες; :DDD

 

Ψήφος ίδια.

Edit: lol forgot photo
 


Edited by Jorg, 17 September 2013 - 13:34.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#80 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 17 September 2013 - 13:25

Himekawa Tatsuya

 

tumblr_mh6kg6n0VL1rqopymo1_500_zps2cd14a

 

Χμ...ενδιαφέρον πως έμεινες τόσο αριστοτεχνικά μακριά από τα δικά μου σχόλια.

 

Ψήφος η ίδια.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#81 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 17 September 2013 - 13:43

Makunouchi Ippo

 

MakunouchiIppo_zps7acc1753.png

 

 

You beat me to the punch (haha get it)?  Himekawa-kun (FAI) , και εμένα μου φάνηκε πολύ ύποπτη αυτή η απάντηση του Nanase-kun (Iristella) , δε θα σου το κρύψω. 



#82 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 17 September 2013 - 13:44

Byakuran

32886_zps52bd12d5.jpg

Δε μπορώ να ασχολούμαι με όλους Himekawa-chan (Fallen_Mpougatsa), έχω και άλλες δουλειές. DDD:
Αλλά αφού το θέλεις τόσο πολύ θα το κάνω, μόνο για σένα. ;DD
Τη συγκεκριμένη στιγμή όλοι προσπαθούμε να πιαστούμε από κάτι.
Ο Haru-chan (Iristella) πιάστηκε από το γεγονός που ανέφερες.
Εσύ πάλι, πιάστηκες από το γεγονός ότι ο Haru-chan (Iristella) προσπάθησε να πιαστεί από κάτι.
Δες πιο φαίνεται πιο περίεργο. :DDD

Ψήφος ίδια (Laharl (Vagelio))

Edit: προσδιόρισα τη ψήφο και έφτιαξα κάτι smileys lol

 


Edited by Jorg, 17 September 2013 - 13:47.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#83 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 17 September 2013 - 13:52

Ross

 

ross_zps8cb56ec5.png

 

LOL Ross-chan (Kai), μιλάς έχοντας δει τις κεραίες που έχεις στο κεφάλι σου; :S

Δεν ξέρω άμα δεν άκουσες καλά αυτά που είπα, άκουσες μόνο ένα μέρος ή τα παρερμήνευσες μόνο και μόνο για να βρεις πάτημα να σχολιάσεις, αλλά ας στα υπενθυμίσω μια φορά. :DDD

 

 

Ε, όχι και να συγκρίνουμε την υπέροχη μελαχρινή μου κώμη και τις καλοπροσεγμένες κεραίες μου με τη φούντα που έχεις για μαλλί, Byakuran (Jorg).

 

hair_zps52bdd7cd.gif

powered by Pantene Pro-V

 

Τι φταίω εγώ που αποφάσισες να το παίξεις Πυθία και τα γυρνάς; Μαστουρώνεις με τα marshmallows; Από εσένα τον πήρε τον χρησμό το ιπτάμενο μαμούνι (OdyMonaxos) πριν πεθάνει;

 

Ψήφος ίδια (Kalamaris).


ySss0UF.jpg


#84 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 17 September 2013 - 14:14

Himekawa Tatsuya

 

 

HimekawaTatsuya_zps2d0fe28b.jpg

 



Δε μπορώ να ασχολούμαι με όλους Himekawa-chan (Fallen_Mpougatsa), έχω και άλλες δουλειές. DDD:
Αλλά αφού το θέλεις τόσο πολύ θα το κάνω, μόνο για σένα. ;DD
Τη συγκεκριμένη στιγμή όλοι προσπαθούμε να πιαστούμε από κάτι.
Ο Haru-chan (Iristella) πιάστηκε από το γεγονός που ανέφερες.
Εσύ πάλι, πιάστηκες από το γεγονός ότι ο Haru-chan (Iristella) προσπάθησε να πιαστεί από κάτι.
Δες πιο φαίνεται πιο περίεργο. :DDD

Ψήφος ίδια (Laharl (Vagelio))

Edit: προσδιόρισα τη ψήφο και έφτιαξα κάτι smileys lol

 

 

Λίγο αδύναμη αν όχι χαζή η δικαιολογία σου. Εξάλλου, το μόνο που έκανα ήταν να κάνω μια παρατήρηση. Το πώς το πήρες εσύ είναι δικό σου θέμα. Και δεν ξέρω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εγώ "πιάνομαι" από πράγματα...

Αν θεωρείς ότι όλοι πιανόμαστε από πράγματα, μάλλον το κάνεις λάθος αυτό. Παρακολούθησα αρκετά τις συζητήσεις όλων κι εχθές και σήμερα. Εσύ και ο water-freak(iristella) φαίνεστε να έχετε λιγότερα επιχειρήματα απ'όλους...

*fixes glasses*

Αν σ'ενοχλεί που λέω το προφανές δε φταίω εγώ. Αν σ'ενοχλεί που μιλάω σύμφωνα με τα γεγονότα δε με νοιάζει. Δε μπορείς να διαψεύσεις τη γραμμένη αλήθεια. Νόμιζα αυτό κάναμε εδώ έτσι κι αλλιώς, λέγαμε ποιοι μας φαίνονται ύποπτοι για μολυσμένοι. Και η συμπεριφορά μας, ποιον αγνοούμε και ποιον όχι, σίγουρα είναι ενδεικτική, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε όλους κι αφήνουμε έναν απ'έξω...


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#85 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 17 September 2013 - 15:20

shika.png

Shikamaru(Babba)

 

 

Σοβαρά τώρα Shikamaru (Babba); Χθες κατηγορούσες τον November 11 (John Crabs) ότι προσπαθούσε να προετοιμάσει το ρεύμα της επόμενης ημέρας ενώ στην ουσία έκανες το ίδιο; Σε παρέσυραν τα παιχνιδάκια με το ιπτάμενο μαμουνι (OdyMonaxos) καθώς το έπαιζες tsundere;

 

Ώχου ρε Ρος, μη με κουράζεις με αυτονόητα. 

Ο November 11 (John Crabs) χτες άρχισε τα "αν είναι αυτό" κι "αν είναι το άλλο ο shinji", "τότε αύριο θα", λες και ήταν λυμένο το θέμα της χτεσινής μέρας και είχε ήδη αρχίσει να ψάχνει τον επόμενο. Κλασικό σφάλμα μικροαπατεώνα που έδειχνε ξεκάθαρα πως δεν περίμενε να βρεθεί δολοφόνος μεταξύ θεού και shinji που μάχονταν τότε να πείσουν. Είναι προφανές ότι κρίνει έχοντας περισσότερες πληροφορίες από εμάς και απορώ που δεν το επισημάνατε από χτες. Δεν είναι δυνατόν να μιλά για την αυριανή του στάση πριν καν ακούσει κάμποσους και δει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Βιάστηκε και σκόνταψε.

 

Καμία σχέση με τη δική μου στάση. Σαφώς και δεν έκανα το ίδιο. Εγώ από τον προηγούμενο προσπάθησα να δημιουργήσω ρεύμα εναντίον του Νοέμβρη, αλλά δε με ακούσατε. Οπότε όταν τα πράγματα ξεκαθάρισαν για το ποιοι θα είναι οι δύο επικρατέστεροι, διάλεξα να στηρίξω αυτόν που μου φάνηκε πιο χρήσιμος, τον ΙΧ. Δεν είμαι βέβαιος για το αν είναι αθώος ή όχι, αλλά σίγουρα η στάση του είναι χρήσιμη, καθώς λέει πολλά και αφήνει στοιχεία. Άλλωστε, αν ζήσει κάνα δυο μέρες ακόμα και είναι άσπιλος και αμόλυντος, θα του τα φάνε τ' άντερα και θα κρατήσω λίγο παραπάνω τα δικά μου. Αν και είναι επίσης αυτονόητο, ας το πω. Η χτεσινή πρώτη ψήφος στο ιπτάμενο αηδιαστικό πράγμα ήταν τυχαία, απλά και μόνο λόγω της μουγκαμάρας του. Τον τσίγκλισα λιγάκι αλλά τον άφησα αμέσως μόλις βρήκα πραγματικό στόχο, τον 11(crabs). Επανήλθα για να σώσω το τομάρι του GoD, που δε θέλω να φύγει μέρα, τουλάχιστον όχι από τώρα. Αν χρειαστεί, σαφώς και θα τον ξανασώσω, δεν μετανιώνω. Το ότι κάποιοι συμφώνησαν μαζί μου χτες χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία δεν είναι τυχαίο. Ο DoG για να σώσει το τομάρι του, ο επιθεωρητής γιατί είχε ελέγξει εμένα ή τον θεό και ήξερε ότι δεν είμαστε αποβράσματα. Ή τέσπα, ένας από εμάς. Υποψιάζομαι ότι τον Ίη-Σου έλεγξε, γιατί περίμενε ότι θα είναι άκρως ομιλιτικός. Νοεμβράκο, ο νεκρός μια χαρά χρόνο είχε για μια πρώτη έρευνα το πρώτο βράδυ, οπότε άσε τα σάπια. Λέω για τότε, που μαζευτήκατε και οργανώσατε τα σχέδιά σας.

 

Τώρα μπορώ να αράξω με την ησυχία μου, ή θα με βάλετε πάλι να εξηγώ τα αυτονόητα; Με τους τύπους που μας έχουν κλεισμένους εδώ μέσα θα ασχοληθεί κανένας, ή είναι πιο σημαντικό να φάμε ο ένας τον άλλον;


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#86 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 September 2013 - 17:00

Ηaruka Nanase

 

27n.gif
 

Mε αλλα λογια Tatsuya Ηimekawa θες να συναγωνιστουμε στην επιχειρηματολογια να δουμε ποιος θα κερδίσει;

Καταρχάς δεν ξέρω κατά πόσο θα έπρεπε να μιλάς εσύ για επιχειρηματολογία δεδομένου ότι λύσσαξες να ψηφίσεις έναν αθώο συγκρατούμενο στον προηγούμενο γύρο και δεν νιώθεις την παραμικρή ενοχή για τον χαμό του αλλά whatever. Εκμεταλλεύτηκες καλά το τρενάκι φαίνεται.

Δεν χρειάζονται πολλά επιχειρηματα προς το παρόν δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες μέχρι στιγμής αλλά αυτό που είπα ήταν ολοκληρωμένο από μόνο του. Ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος με iq μεγαλύτερο από αυτό μίας σανίδας κολύμβησης μπορεί να το καταλάβει. Αλλά στην περίπτωσή σου είτε αυτός ο φυσικός δρυμός που ονομάζεις μαλλί (Πραγματικά μπορώ να φανταστώ πουλάκια να γεννάνε τα αυγά τους εκεί μέσα και είναι λιγάκι σιχαμένο) εμποδίζει τα εγκεφαλικά κύματα, είτε θύμωσες επειδή σε κέρδισα και εσένα σε κάποιον αγώνα μικρός είτε έχεις συγκεκριμένη σκοπιμότητα και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Το απλό σκεπτικό μου ήταν το εξής. Δεχομαστε εκ του αποτελέσματος ότι ο συγχωρεμένος Νaegi Ma(n)koto (cloudy) ήξερε περισσότερα από εμάς. Στον περιορισμένο χρόνο που είχε δεν ξέρω αν προλαβε να μαζέψει πολλές πληροφορίες - ειδικά από την στιγμή που επέμενε στον Ubik - αλλά κάτι ήταν αυτό που τον στοχοποίησε και τον έβγαλε νωρίς. Ενδεχομένως να ήταν το γεγονός ότι έσπευσε να αθωώσει άτομα από αυτό το δωμάτιο αλλά ίσως να ήταν το ότι άγγιξε κάποιον που δεν έπρεπε να αγγίξει.

Δοκιμασα τον μάγο της καρδιάς σας (Κamui) να δω τι θα γίνει και ω τι έκπληξη (δεν) από το πουθενά εσύ και ο Ippo (demonicMc) τρέχετε να τον υπερασπιστείτε και να δημιουργήσετε ρεύμα εναντίον μου, από την στιγμή που και οι δύο κάνατε τόσο πετυχημένους (ή και όχι) συλλογισμούς την προηγούμενη ημέρα. 

Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Είτε ο Eun Lee (kamui) έιναι ένοχος και προσπαθείτε να τον υπερασπιστείτε ως comrad in arms. Είτε είναι αθώος και προσπαθείτε να αθωωθείτε και εσείς επειδή τον υπερασπιστήκατε. Σε κάθε περίπτωση ξέρετε πολύ καλά το τι ρόλο βαράει ενώ δεν θα έπρεπε.

Am I ready to take you on?

 

free12b.gif



#87 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 17 September 2013 - 17:32

Himekawa Tatsuya

 

 

20110915152554Tatsuya_Himekawa_zps34bd25

 

 

Γι αυτό δε μπορώ να συνομιλώ με ανθρώπους που παίρνουν τα χόμπι τους τόσο σοβαρά...

Αρχικά, δε με νοιάζει ποιος με ακολουθεί σ'αυτά που λέω, αν και λογικό είναι να το κάνει κάποιος γιατί πάντα μιλάω σωστά. Εγώ ξέρω ότι είμαι αθώος κι όποιος συμφωνεί μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει και πώς και το ίδιο ισχύει γι αυτόν που κάνει τ'αντίθετο.

Μιλάς για τρενάκι και για τη χθεσινή μέρα. Χα χα, πολύ σωστά, δεν έχω καμία απολύτως ενοχή που πέθανε αυτό το αποκρουστικό πράγμα και ποτέ δε θα είχα. Στο χωριό μου έχω δει πολλά για να ξέρω πως ότι έχει πλοκάμια και πετάει πρέπει να πεθαίνει γιατί συνήθως είναι κάτι κακό. Και αυτό δηλαδή κακό ήταν, απλώς όχι μολυσμένο, που αφορά τη δική μας περίπτωση. Πέρα απ'αυτό...

Χμ...χτύπησα νεύρο; Σε κατηγόρησα κι αναστατώθηκες; Μην ανησυχείς ακόμα, υπάρχουν και χειρότεροι, δες τον Θεό(Osama) και τον Νοέμβρη(Crabs).

Αλλά αφού θες να μιλήσουμε για συλλογισμούς, ας το πάρουμε απ'την αρχή: κατηγόρησε κάποιον τυχαία ο επιθεωρητής εχθές;

Ναι.

Κατηγόρησες κάποιον τυχαία εσύ εχθές;

Ναι.

Μέχρι εδώ καλά, δεν είναι κάτι περίεργο. Μετά βλέπουμε: αλλάζει ο επιθεωρητής ψήφο. Μετά ούτε ξαναναφέρει το άτομο αυτό αλλά αντ'αυτού έχει πιάσει έναν άλλον, αποδείχτηκε αθώος, και τον κατηγορεί. Πεθαίνει. Μπουχου, καλά ξεκουμπίδια. 

Το βράδυ πεθαίνει ο επιθεωρητής. Την επόμενη μέρα εσύ κατηγορείς τον τυχαίο που ανέφερε ο επιθεωρητής που ενώ όπως ήδη μας έχει δείξει, κάνει λάθη. Αν ήταν πραγματικά δολοφόνος, δε θα επέμενε; Θα άλλαζε έτσι εύκολα ψήφο; Δεν τον είδα χαμηλών τόνων κι εφόσον ήδη αθώωνε και κατηγορούσε τύπους, εύκολα θα έδειχνε κι αυτόν αν είχε πραγματικές υποψίες και δεν ήταν πραγματικά στην τύχη. Κι εσύ τι κάνεις τώρα; Κατηγορείς αυτόν τον τυχαίο. Εδώ τραβάς το ενδιαφέρον μου. Κι αν δεν είναι λογικό αυτό, τι είναι;

Δε μ'ενδιαφέρει να αποδείξω ότι ο Μάγος της συμφοράς(Kamui) είναι αθώος, δεν το ξέρω. Απλώς δείχνω σε όλους πως μου φαίνεται πως είναι πιο αθώος από εσένα και τον καθυστερημένο με το πρόβλημα με τα γλυκά(Jorg).

Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γιατί στράφηκα σε σένα(iristella) κυρίως.

Που αν όντως είσαι μολυσμένος, μπαίνεις και στο νερό, να μολύνεις και τους άλλους...αηδία. Θα πάρω ειδοποιήσω αμέσως κάποιον να καθαρίσει την πισίνα.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#88 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 September 2013 - 17:44

Nanase Haruka

 

Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γιατί στράφηκα σε σένα(iristella) κυρίως.

 

Ζηλευεις το μαλλι μου ; Η τις κολυμβητικες μου ικανοτητες;

 

9793db3d7b1e464ea05424a7edf34aca@2x.gif
 

To μοναδικο πραγμα που με αναστατωνει και όχι με καλο τροπο ειναι το φαλλικο συμβολο (sic)  που προεξεχει απο το μετωπο σου... I ve heard of unicorns but not  of penicorns . Και μολις εχασα τον ειρμο της σκεψης μου.

Σου εξηγησα αναλυτικα οτι καθε αλλο παρα τυχαια ηταν η επιλογη μου για τον μαγο της καρδιας σας (Kamui) αλλα φαινεται οτι δεν εισαι σε θεση να το δεχτεις.  Τα επιχειρηματα μου ειναι πολυ πιο βασιμα απο τα " σου πα, μου πες" που προσπαθεις να περασεις ως συλλογισμο Himekawa Tatsuya (Fallen Mpougatsa) . Το γεγονος οτι δεν βρισκομαι στην θεση σου να ξερω ποιος είναι το καθε τι και να εχω "αδιασειστα" στοιχεια από την δευτερη μερα εγκλεισμου, περισσοτερο αποδεικνυει την αθωοτητα μου παρα την καταρριπτει. Αλλα μπορεις να προσπαθησεις και αλλο.



#89 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 17 September 2013 - 18:29

Himekawa Tatsuya

 

393px-Himekawa_Overshadowing_Furuichi_zp

 

Μάλλον σ'αρέσει να βάζεις λόγια στο στόμα μου υδρόβιο(iri) γιατί όχι μόνο δεν υποννόησα ότι ξέρω τι μπορεί να ναι κάποιος άλλος εκτός από μένα, αλλά είπα κι ότι δεν ξέρω τι είστε. Aπλώς στην παρούσα φάση εσύ μου φαίνεσαι πιο ένοχος. Αλλά μου αρέσει που προσπαθείς να μου τη φέρεις με αυτόν τον τρόπο. Αν καταφέρεις να κρατήσεις τα ρούχα σου για πάνω από τρεις ώρες χωρίς να τα πετάξεις, μπορείς να έρθεις κι εσύ στον στρατό μου (αν και θα πρέπει να βάλεις περούκα για να ταιριάζει το υπέροχο κούρεμά μου).


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#90 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 17 September 2013 - 18:38

Laharl Krichevskoy

409px-D1_Laharl_02_Bust.jpg

Ο Θάνατος του Ubik με έκανε να έχω υποψίες για 'σένα, Κοτσίδα(Babba), όμως τα λεγόμενα σου όσο κυλάει ο χρόνος μου φαίνονται όλο και πιο ειλικρινή και λογικά. Πρέπει να πάρω αποφάσεις.
Όσο για τον τύπο που καπνίζει σαν φουγάρο(Johncrabs), συμφέρει να ξαντεριαστεί. Αν τον βρουν μολυσμένο, θα έχουμε τουλάχιστον δυο σίγουρους αθώους ακόμα πέρα από το μυξιάρικο(ghostprince) που κλαίγεται σε μια γωνιά επειδή δεν τον παίζει ο μπαμπάς του. Εγώ θα τον έσφαζα τον δικό μου πατέρα αν δεν ήταν είδη νεκρός ΡΕ! Weakling! Kλαψιάρη! Άχρηστε! Μπαμπάκια!
Αλλά για την ώρα προέχει κάτι άλλο. Κάτι πολύ πιο εμετικό, κάτι που με έκανε να ξεράσω τα χθεσινά γλειφιτζούρια όταν το άκουσα.
 

 

Τον Lahrarl-kun (Vagelio) όμως δε βλέπω να μιλάς πολύ και ανησυχώ. DDD:
Μπες και εσύ στη παρέα μας, θα σου δώσω γλυφιτζουράκι. :D

 


409px-D1_Laharl_05_Bust.jpg

Ανίδεε πληβείε, τολμάς να με κατηγορείς επειδή δεν πλησιάζω το καρκινικό πηγαδάκι σας;! *του πετάει μια σακούλα κατεψυγμένα marshmallows στην μούρη*
Και έχεις το θράσος να ξερνάς στους άλλους ατάκες όπως το "είναι σοβαρή δικαιολογία αυτή;" ενώ με τόση επιμονή μου έχεις κολήσει την ταμπελίτσα του μολυσμένου  μπροστά  στα μούτρα μου επί πόση ώρα; Θρασύδειλο πλάσμα, ετοιμάσου να γίνεις ένα από τα πετραδάκια που θα κοσμήσουν τον θρόνο μου στον κάτω κόσμο!! *βγάζει το Laevateinn και ετοιμάζεται να σφάξει τον Byakuran(jorg) στο γόνατο*
Θα σου κάνω την μεταθάνατον ζωή κόλαση όταν σε ξαναβρω σε μορφή πιγκουίνου στον κάτω κόσμο! Στο υπόγειο θα σ΄έχω να τακτοποιείς και να ψεκάζεις για κατσαρίδες 24/7 μέχρι ο χάρος να σου ανακυκλώσει την ψυχή!

 


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.




Also tagged with one or more of these keywords: roleplaying, Παλέρμο 2013, Παλέρμο