Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η Νύχτα Πέφτει Στην .aNiMe//GR Town: Lab Edition

roleplaying Παλέρμο 2013 Παλέρμο

  • This topic is locked This topic is locked
179 replies to this topic

#121 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 20 September 2013 - 02:55

Mask

Syw6QJ9.jpg

 

*ξεπροβάλλει κάτω από το τραπέζι*

 

Sorenτςς! Τςςςςςςς!!!

 

*κοιτάζει τον Byakuran κουνώντας το χέρι της*

 

Χαζός...; 

 

*φεύγει αθόρυβα και κρύβεται πίσω από μια κουρτίνα*


Edited by Theodore :D, 20 September 2013 - 02:55.


#122 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 20 September 2013 - 03:27

Byakuran

byakuran-the-khr-club-28415710-600-350_z

Ψήφος ίδια (Laharl (Vagelio))
 


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#123 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 20 September 2013 - 09:12

Himekawa Tatsuya

 

tumblr_mh6kg6n0VL1rqopymo1_500_zps2cd14a

 

Byakuran(Jorg) δεν ξέρω τι στο καλό είναι ο Soren(Kalamaris) αλλά υποψιάζομαι πως έχει μολυνθεί. Και οι τρεις από τη χθεσινή μέρα, που ψήφισαν την τελευταία στιγμή τον άνθρωπο που δεν έπρεπε τόσο ύποπτα. Σίγουρα οι δύο από τους τρεις έχουν την φωλιά τους λερωμένη, απλώς σήμερα επέλεξαν να ψηφίσουν αυτόν από την αρχή οι περισσότεροι (δύο έναντι ενός του αστερία και τη δική σου) οπότε αποφάσισα να ενισχύσω εκείνη. Γιατί και τους τρεις πρέπει να βγάλουμε, αν δεν το έχετε καταλάβει, έστω κι αν ένας τελικά αποδειχθί αθώος. Το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο για να τους αφήσουμε μέσα.

Μπορούμε όμως να ανησυχούμε για αμφιβολίες μετά, αν αποδειχθεί ο Soren(Kalamaris) αθώος κλπ. Τώρα πρέπει να δράσουμε. Όποιος θέλει να ψηφίσει τον Gaius(BFL) ή τον αστεράκια(red) ας το πει να το αλλάξουμε.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#124 Hana Suzuki

Hana Suzuki

    Bookworm Chick

  • Members
  • 66 posts

Posted 20 September 2013 - 09:21

Nino

 

1zvanw3.jpg

 

Και άλλοι φόνοι; Μία ο Θεός που ήταν τελικά χρήσιμος, μία ο Shikamaru-san που ήταν έξυπνος....Τουλάχιστον ξεφορτωθήκαμε τον November11, μας είχε ντουμανιάσει, ήταν και δολοφόνος!!!

 

arakawa-under-the-bridge-4.jpg

 

Εul-san, είσαι με τα καλά σου; Για τι εκμετάλλευση μιλάς; Ο Hoshi είναι οικογένεια. ΟΚ, δεν είναι σαν τον Rec (<3) αλλά δεν παύει να είναι οικογένεια. Μου είναι σημαντικός.Αλλά τι να καταλάβεις εσύ. You're from Earth, I'm from Venus. Διαφορετικά σκεπτικά. Γήινοι. 

 

Τώρα θα προχωρήσω στις υποψίες μου. Αν και οι σκέψεις μου έχουν μπερδευτεί. 

Υποψιάζομαι τον Shinji. Πολύ κλάμα βρε παιδί μου, για το τίποτα. Θέλεις καραμέλα; Να σου φέρω τη Stella να παίξετε;

Η Suiseiseki μπορεί να είναι γλυκούλα, μα δεν μιλάει καθόλου, οπότε για εμένα αυτός είναι λόγος υποψίας. H Mask επίσης, μου βγάζει κάτι το δολοφονίσιο.

Ωστόσο για σήμερα θα σταθώ στις σκέψεις ορισμένων ατόμων. Μέρες τώρα ο Ross-kun κατηγορεί ανελλιπώς τον Soren-san. Πλέον όλοι στράφηκαν εναντίον του. Μου φαίνονται πειστικά τα επιχειρήματά τους, όχι ότι δεν τους υποψιάζομαι κιόλας. Μπορεί να κάνω και λάθος. Για την ώρα, Soren it is. 

 

 

Την κάνω για νάνι, κουράστηκα.

 

rkwigj.jpg


33djz2f.jpg


#125 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 20 September 2013 - 11:59

Byakuran

32886_zps52bd12d5.jpg

Μου φαίνεται υπερβολικά χαζή κίνηση να καρφωθούν τόσο εύκολα, αλλά οκ, you can have it your way.
Επίσης μου φαίνεται αστείο (μπορεί και όχι μόνο) το γεγονός ότι ο Gaius-kun (BoredForLife) τους δυο τελευταίους γύρους έχει ρίξει ψήφους "για την ώρα και βλέπουμε". :DDD

Ενώ είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι ο Laharl-kun (Vagelio) είναι μολυσμένος, από τη στιγμή που μπήκε στη διαδικασά να του δώσει ο Gaius-kun (BoredForLife) δεύτερη ψήφο μετά από μένα μπορεί να σημαίνει δύο πράματα.
Ή ότι κάνω λάθος για τον Laharl-kun (Vagelio) και ο Gaius-kun (BoredForLife) ακουλουθεί εδώ και κάτι γύρους ρεύματα για να μη δώσει στόχο ή ότι η Gaius-kun (BoredForLife) είναι πράγματι αθώος.
Πάντως, αν ήταν και οι δύο μολυσμένοι, το να δώσει τόσο νωρίς ψήφο σε συνεργάτη του για το ξεκάρφωμα μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πείραμα όμως, να ψηφίσουμε έναν από τους δύο και ανάλογα με το τι θα μας βγει συνεχίζουμε. :DDD
Δε θα αλλάξω τη ψήφο μου προς το παρόν, ο θάνατος το Soren-kun (Kalamaris) είναι σίγουρος τώρα πια.
Θέλω να δω και την επιλογή του Laharl-kun (Vagelio). :DDD





 


Edited by Jorg, 20 September 2013 - 11:59.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#126 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 20 September 2013 - 13:44

Soren
soren.jpg

 

 

Eul Lee

Τώρα γελάω ακόμα περισσότερο.

Πρώτον, το ότι έτυχε και τα δύο σας θύματα να είναι επιθεωρητές δε σας κάνει έξυπνους.

Δεύτερον, καταλαβαίνω ότι αυτή η υπόθεση μοιάζει υπερβολικά εύκολη για να είναι αληθινή, αλλά δεν υπάρχει σοβαρότερο στοιχείο σε κανέναν. Από τη στιγμή που είχατε σχεδιάσει εξ αρχής να κρατήσετε "χαμηλό προφήλ" (τόσο χαμηλό που έκανε μπαμ για την ακρίβεια) και να ψηφίσετε στο τέλος, δεν ήταν ακριβώς ηλίθιο το γεγονός ότι το κάνατε παρά το γεγονός ότι σας προειδοποίησα, γιατί δεν είχατε και άλλη επιλογή.

Εξάλλου έχω την αίσθηση ότι αν δεν σας είχα "προειδοποιήσει", ίσως και να μην ήταν ο "Θεός" ο στόχος σας, αλλά εγώ.

Οι ψήφοι ήταν ευμεταύλητες και η συμπεριφορά μου ήταν αρκετά ύποπτη.

Θα μπορούσατε να δικαιολογηθείτε ευκολότερα.

Αν θεωρείς αυτή την (παρολίγον "επιτυχημένη", actually) διάσωση της τελευταίας στιγμής ανόητη, τότε ίσως οι "πραγματικοί δολοφόνοι" να κρύβονταν στο ίδιο το ρεύμα εναντίον του November 11, πράγμα αποδεδειγμένα αδύνατο.

Επομένως ότι και να λες, στοιχεία εναντίον κάποιου εκτός των τριών σας δεν υπάρχουν περισσότερα.

 

Ψήφος η ίδια (Soren)

 

Edit: Vote added

 


Είπα να μην απαντήσω γιατί μιας και θα φύγω σίγουρα  δεν έχει νόημα να υπαρασπιστώ τον εαυτό μου αλλά δε βαριέσαι.Θα επιμείνω στο να υποδικνύω τα πολυάριθμα λογικά σας λάθη μπας και προβληματιστούνε οι αθώοι μετά το θάνατο μου και φερθούν πιο έξυπνα από σας.

Κατ'αρχη το "τόσο χαμηλό προφίλ που κάνει μπαμ" είναι αστείο γιατί και άλλα άτομα μίλησαν πολύ λίγο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.Πχ duderlady(suiseki) ,demonicmc(ippo)και theodore(mask).Δεύτερον αν υπήρχε/υπάρχει σχέδιο να διατηρηθεί χαμηλό προφιλ μέχρι το τέλος και μετά να ψηφήσουν ομαδικά θα ήταν ηλίθιο να σπάσουν το cover από τόσο νωρίς.Γιγάντια αντίφαση στη θεωρία much?Μην προσπαθείς να αναλύσεις λογικά το γιατί υποτείθεται πως έγινε αυτή η κίνηση γιατί με την λογική δεν το έχεις.Από κει και πέρα δε λέω είναι φυσικό να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να κάναν αυτή την τεράστια πατάτα.Το να είσαι βέβαιος για αυτό όμως και να θεωρείς "αδύνατον" το ενδεχόμενο να ψήφησαν δολοφόνοι τον μακαρίτη φονιά(πολυ σπάνιο φαινόμενο ε?) είναι τόσο χαζό που είναι ύποπτο.In fact  εσύ και o tatsuya(fallen) επιμένετε υπερβολικά στο να σημαδευτεί αυτή η τριάδα και κανείς άλλος.Αυτός ο τρελός με το περίεργο μαλλί μάλιστα πρότεινε να τους καθαρίσουμε και τους 3 πριν κάνουμε οτιδήποτε!!!!!Αν δεν βλέπετε το προβάδισμα που δίνετε στους φονιάδες είστε ανόητοι....αν και δεν αποκλείω το να το βλέπετε.

Και γιατί τέτοια σιγουριά στο ότι οι μπάτσοι σκοτώθηκαν τυχαία?Αυτή είναι μία φράση που είπα και εγώ πριν αλλά ξέχασα έναν παράγοντα.After all παραμένεις το πρώτο άτομο που ψήφισε ο μπάτσος πριν τα κακαρώσει.Just saying...

Δεν θέλω να αναλύσω περεταίρω το γιατί η θεωρία των 3ων δολοφόνων είναι αστεία και η σιγουριά σας για αυτήν ύποπτη παρ'όλα αυτά θα το κάνω γιατί όσο περισότερο προσπαθείς να στηρίξεις με λογική αυτά που λες τόσο πιο πολύ εκτείθετσαι.Tatsuya(fallen) δεν κρύβομαι πισω απο κανεναν.Δεν κανω προσπαθεια να μεινω ζωντανος.Αποδεχομαι την εξοδο μου ολοψυχα και απλως τονιζω τα υποπτα στοιχεια που υπαρχουν για ατομα εκτος των 3ων για να διαλυθει ακομα περισοτερο η ανοητη ψευδαισθηση οτι τους βρηκατε μόλις πεθανω.Και ευτυχώς είστε χρυσορυχείο ύποπτων συμπεριφορών

Shinji kun(ghost prince).


sc5bab.jpg


#127 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 21 September 2013 - 09:16

Laharl Krichevskoy

409px-D1_Laharl_02_Bust.jpg
 

Για την ώρα η ψήφος μου πάει στον Laharl(Vagelio) και βλέπουμε.


 

Είδες την μία ψήφο μόνη της και είπες να βάλεις μια ακόμα να της κάνει παρέα; Οι ψήφοι δεν έχουν ανάγκη από αγάπη και συντροφιά, οπότε πάρτην πίσω πριν σου κόψω τα χέρια, για-την-ώρα-λέω-laharl-και-βλέπουμε (boredforlife). Ούτε γιατί μου την πέταξες είπες, ούτε τίποτα! Έτσι, ξερά ρε! Στον επόμενο γύρο σου εγγυώμαι το δικό μου αντάλλαγμα, ασχέτως αν δεν βρίσκω ουδεμία πνευματική ευχαρίστηση στο πάρε-δώσε των δώρων.
 

Δε θα αλλάξω τη ψήφο μου προς το παρόν, ο θάνατος το Soren-kun (Kalamaris) είναι σίγουρος τώρα πια.

Όταν είπα ότι δεν θα ψηφίσω την σίγουρη επιλογή έβγαλες νύχια και αρπάχτηκες να με κατηγορήσεις, αλλά όλα είναι ωραία και ζαχαρένια όταν ΕΣΥ χρησιμοποιείς το ΊΔΙΟ επιχείρημα! Θρασύδειλο πλάσμα(jorg), ούτε το πιο ανήθικο midboss που αντιμετώπισα στον κόσμο μου δεν ήταν τόσο αισχρό! Μην τολμήσεις να ξαναμιλήσεις για 'μένα με τέτοιου είδους κατηγορίες!!!

 

 

Πάντως, αν ήταν και οι δύο μολυσμένοι, το να δώσει τόσο νωρίς ψήφο σε συνεργάτη του για το ξεκάρφωμα μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πείραμα όμως, να ψηφίσουμε έναν από τους δύο και ανάλογα με το τι θα μας βγει συνεχίζουμε. :DDD

Εγώ λέω να σε πλασάρουμε ως ζωντανό πειραματόζωο στους τρελογιατρούς. Επί τόπου. Θα τους φανείς πολύ πιο χρήσιμος απ΄ότι είσαι εδώ, είμαι σίγουρος γι΄αυτό.


Δεν έχω  να προτείνω κάποια αποτελεσματικότερη τακτική από αυτήν του Pompadour (F.A.I.) και είμαι σίγουρος ότι κρύβεται μολυσμένος -ή μολυσμένοι- στο χθεσινό μπουλούκι της τελευταίας στιγμής, επομένως πάρτε έναν Soren(kalamaris) και από 'μένα *ετοιμάζεται να τον σφάξει*. Δεν με πείθει η εμμονή του για το κλαψιάρικο μπαμπόφρεφτο(ghostprince), ούτε και η τάση του να λέει σε όσους διαφωνούν μαζί του ότι δεν έχουν επιχειρήματα και λογική, τέτοια πράγματα εξάλλου τα κάνουν μόνο οι φρικτοί τύραννοι σαν κι εμένα.
Ίσως όμως να έκανε καλή πιγκουινοκαμαριέρα στο κάστρο μου στον κάτω κόσμο.


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#128 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 21 September 2013 - 09:42

Soren
Κατ'αρχη το "τόσο χαμηλό προφίλ που κάνει μπαμ" είναι αστείο γιατί και άλλα άτομα μίλησαν πολύ λίγο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.Πχ duderlady(suiseki) ,demonicmc(ippo)και theodore(mask).Δεύτερον αν υπήρχε/υπάρχει σχέδιο να διατηρηθεί χαμηλό προφιλ μέχρι το τέλος και μετά να ψηφήσουν ομαδικά θα ήταν ηλίθιο να σπάσουν το cover από τόσο νωρίς.Γιγάντια αντίφαση στη θεωρία much?Μην προσπαθείς να αναλύσεις λογικά το γιατί υποτείθεται πως έγινε αυτή η κίνηση γιατί με την λογική δεν το έχεις.Από κει και πέρα δε λέω είναι φυσικό να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να κάναν αυτή την τεράστια πατάτα.Το να είσαι βέβαιος για αυτό όμως και να θεωρείς "αδύνατον" το ενδεχόμενο να ψήφησαν δολοφόνοι τον μακαρίτη φονιά(πολυ σπάνιο φαινόμενο ε?) είναι τόσο χαζό που είναι ύποπτο.In fact  εσύ και o tatsuya(fallen) επιμένετε υπερβολικά στο να σημαδευτεί αυτή η τριάδα και κανείς άλλος.Αυτός ο τρελός με το περίεργο μαλλί μάλιστα πρότεινε να τους καθαρίσουμε και τους 3 πριν κάνουμε οτιδήποτε!!!!!Αν δεν βλέπετε το προβάδισμα που δίνετε στους φονιάδες είστε ανόητοι....αν και δεν αποκλείω το να το βλέπετε.

 

Eul Lee

 

175019_zps4d4cdac5.jpg

 

Τα τρία άτομα που αναφέρεις είναι πράγματι ύποπτα, αλλά ήταν αδύνατο να κατηγορηθούν καθώς δεν γνωρίζαμε αν είχαν στόχο καν να παραμείνουν ανάμεσά μας. Βλέπεις...κατάφεραν άλλοι να γίνουν πολύ πιο ξεκάθαροι στόχοι, και τώρα αντί να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους μιλάνε μόνο για υποτιθέμενα λάθη λογικής ενώ δε βλέπουν το δικό τους πρόβλημα.

Χαρακτηρίζεις το σενάριο των τριών δολοφόνων γελοίο αλλά δε ξέρω αν βλέπεις πόσο γελοίο αλλά και ανεύθυνο θα ήταν εκ μέρους τους να παραμείνουν σιωπηλοί μέχρι το τέλος, ώστε κατά σύμπτωση να ψυφίσουν το ίδιο, σχεδόν αποδεδειγμένα αθώο άτομο. Κανείς από εσάς δεν δικαιολογήθηκε καθόλου σχετικά με αυτή την τραγική σύμπτωση, αντίθετα προσπαθείτε να στρέψετε την κατάσταση εναντία σε άλλους, μπλοφάροντας. Αυτό που δε βλέπεις ήταν ότι η πράξη σας ήταν απαράδεκτη, είτε είσαστε δολοφόνοι είτε όχι, και το γεγονός ότι όλο αυτό έγινε σε συγκεκριμένο timing σας κάνει πολύ πιο ύποπτους από τον Sinji, o οποίος φανερά ψηφίζει εντελώς ασυλλόγιστα, αλλά είναι ολοφάνερα λιγότερο επικίνδυνος από μια ομάδα. Είναι πολύ εύκολο να τεθεί "εκτός παιχνιδιού" με ένα απλό λάθος. Εσείς όμως, μόλις μας παρουσιάσατε την τέλεια ευκαιρία.

Επομένως, δεν είναι λύση "καβάτζας" η ψήφος εναντίον σας, αλλά είναι η πιο λογική λύση για εκτέλεση των ατόμων που όχι μόνο φανερά δεν διατίθεται να λύσουν την υπόθεση, αλλά και εξίσου φανερά δρουν συνεννοημένοι σε καταστροφικές ψήφους.
 

 

Και γιατί τέτοια σιγουριά στο ότι οι μπάτσοι σκοτώθηκαν τυχαία?Αυτή είναι μία φράση που είπα και εγώ πριν αλλά ξέχασα έναν παράγοντα.After all παραμένεις το πρώτο άτομο που ψήφισε ο μπάτσος πριν τα κακαρώσει.Just saying...

 

Δε ξέρω τι φαίνεται περισσότερο, Soren: το ότι δεν έχεις τι άλλο να πεις, και καταφεύγεις σε ξαναειπωμένες συζητήσεις, ή το ότι δεν παρακολουθείς καν τα γεγονότα και νομίζεις ότι παρουσιάζεις νέα δεδομένα; Σε κάθε περίπτωση, είναι εναντίον σου.

 

*Κάνει μια υπόκληση και καληνυχτίζει τους... καλεσμένους*


O6rrvsU.jpg


#129 Duderlady

Duderlady

    Anime Newbie

  • Members
  • 34 posts

Posted 21 September 2013 - 10:17

Duderlady

 

Guess who's back! 

 

dance_zpsbac0c2a6.gif

 

Σας έλειψα; Μάλλον ναι! Βλέπω έγινε πανικός τις τελευταίες μέρες!

 

 

Himekawa Tatsuya

 

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι που πρέπει να ανησυχούμε - ούτε τα μικρά κοριτσάκια(Duderlady) εξαιρούνται από τις μολύνσεις, όσο χαριτωμένα κι αν θέλουν να φαίνονται - αλλά ας εστιάσουμε σε λίγους τη φορά.

 

 

Δεν είμαι ένα απλό μικρό κοριτσάκι, κοντέ γκρινιάρη! Είμαι η τρίτη κούκλα από τις Rozen Maiden.

Θα σε έκανα υπηρέτη μου, αλλά το μαλλί σου είναι απαίσιο! Ένα άτομο σαν κι εσένα θα έκανε τον πιο άχρηστο υπηρέτη όλων των εποχών! desu~

 

 

Himekawa Tatsuya

 

Νόμιζα αυτό κάναμε εδώ έτσι κι αλλιώς, λέγαμε ποιοι μας φαίνονται ύποπτοι για μολυσμένοι. Και η συμπεριφορά μας, ποιον αγνοούμε και ποιον όχι, σίγουρα είναι ενδεικτική, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε όλους κι αφήνουμε έναν απ'έξω...

 

 

Αυτός ο ένας είμαι εγώ; desu~

 

 

Himekawa Tatsuya

 

Kι ακόμα δεν έχει ψηφίσει και το κοριτσάκι(Duderlady) που υποπτεύομαι ε....;

 

 

Και τι ακριβώς υποπτεύεσαι; Πιθανή αυτοκτονία; Γιατί εκεί κόντεψα να φτάσω τόσο αφηρημένη που είμαι τις τελευταίες μέρες.

Γιατί τόση εχθρότητα και καχυποψία;

 

Μήπως θέλεις να σου δώσω την φραουλίτσα μου;

 

strawberrydesu_zps361e59e4.jpg

 

*πηγαινοέρχεται αγχωμένη στο δωμάτιο μονολογώντας για το πόσο ανησυχεί για τις αδερφές της, και ειδικά για την Souseiseki, την δίδυμη της αδερφή. Επίσης καταριέται την ώρα που έδωσε την φράουλα της σε έναν αλήτη με τόσο απαίσιο μαλλί.*

 

Redqueen (Hoshi), πολύ ύποπτος μου φαίνεσαι εσύ, αλλά και συ, Kalamaris (Soren), δεν πας πίσω. 

 

*ρίχνει ένα καχύποπτο βλέμμα σε όλους, και κλείνεται στην θήκη της με μία απότομη κίνηση*


pretentious_samurai_zps33c4c09c.jpg

 


#130 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 21 September 2013 - 12:34

Gaius

tumblr_inline_mkp71mwVWe1qz4rgp.png

 

 Φαντάζομαι είναι ηλείου φαεινότερο πως οι επόμενοι στόχοι είναι σίγουρα o Soren(Kalamaris), o αστερίας(red) και εν τέλη και ο Gaius(BFL). Kι αν αυτοί βγουν και ΔΕΝ είναι όλοι μολυσμένοι, τότε πάμε σε άλλους στόχους, αλλά αυτοί είναι οι πιθο επικίνδυνοι.

 

 

Για πες.... Και μετά? Αν δεν είμαστε μολυσμένοι τότε μετά απο όλη αυτη τη διαδικασία θα έχετε χάσει 6 αθώους,μαζί με τα θύματα που εχουν κανει συνήθεια να σκοτώνουν καθε βράδυ, θα εχετε μείνει 8 άτομα εκ τον οποίων οι 3 θα ειναι οι δολοφόνοι που θα κρυφτούν πίσω απο τη δικαιολογία "Α λάθος , δεν ξέραμε , όλα έδειχναν προς αυτούς" . Ντάξει ,δεν μπορώ να πώ, εχετε κάθε δίκιο να μας υποπτευεστε... Αλλα μήπως είναι λίγο βολικό για κάποιους που επιμένουν σε εμας τους τρεις η όλη κατάσταση? Πολύ βολική γιατί αν εγώ η το Αστεράκι(redqueen) στραφούμε ο ενας εναντιον του αλλου τότε θα μας κατηγορήσετε πως προσπαθούμε να σώσουμε το τομάρι μας.

 

Το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφοριας θα δίξει ποιοί ειναι πιο πιθανοι ένοχοι. Αν ο Σόρεν(Καλαμάρης) είναι ένοχος τότε μάλλον θα συνεχίσετε με εμένα και τον Hoshi(redqueen) και τότε ίσως πετύχετε και τον 3ο δολοφώνο. Αλλιώς μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε την θεωρία "Ψήφισε τον Θεό , είναι ενοχος".

 

Laharl(Vagelio) μην στεναχωριεσαι για την ψήφο μου ούτως ή αλλως σε όποιον και να την δώσω δεν εχει καμία σημασία για σήμερα.


v4kFmx.png


#131 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 21 September 2013 - 13:12

Byakuran

byakuran-the-khr-club-28415710-600-350_z
 

 

Όταν είπα ότι δεν θα ψηφίσω την σίγουρη επιλογή έβγαλες νύχια και αρπάχτηκες να με κατηγορήσεις, αλλά όλα είναι ωραία και ζαχαρένια όταν ΕΣΥ χρησιμοποιείς το ΊΔΙΟ επιχείρημα! Θρασύδειλο πλάσμα(jorg), ούτε το πιο ανήθικο midboss που αντιμετώπισα στον κόσμο μου δεν ήταν τόσο αισχρό! Μην τολμήσεις να ξαναμιλήσεις για 'μένα με τέτοιου είδους κατηγορίες!!!


Χεχε, δε ξέρω τι να κάνω πια με σένα.
Αυτή τη φορά ή δεν έχεις καταλάβει καθόλου τι γίνεται σε αυτό τον γύρο -και τι έγινε στον προηγούμενο στη τελική- ή δε καταλαβαίνεις τι λες και απλά και πετάς λέξεις που δε βγάζουν νόημα. DDD:
Συγκρίνεις τη κατάσταση του προηγούμενου γύρου με αυτή;
Στον προηγούμρνο γύρο ήταν μια μάχη μεταξύ Θεού και November 11-kun, κανενούς η αποχώρηση δεν ήταν σίγουρη και κάθε ψήφος είχε σημασία και εσύ ενώ ήθελες να φύγει ο δεύτερος δε βοήθησες καν και πέταξες τη ψήφο σου άδικα σε εμένα
Τώρα βλέπεις καμιά μάχη; Ο Soren (Kalamaris) δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση να τη γλυτώσει, για αυτό δε βρίσκω λόγο να αλλάξω ψήφο μιας και θέλω να επιμείνω στο πόσο ύποπτος μου φαίνεσαι από τον προηγούμενο γύρο.
Επίσης δεν είχα και καμιά επιθυμία να φύγει, όπως εσύ για τον November 11-kun.

Επίσης άσε με να σου υπενθυμίσω κάποια λόγια σου από τον προηγούμενο γύρο.
 

 

H ψήφος μου θα μείνει εκεί μέχρι να δουν όλοι ποιος πραγματικά είσαι! *σατανικό γέλιο και κεραυνοί στο background για extra evil overlord swag*


Αναφέρεσαι σε εμάν στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Αλλά τι έγινε, γιατί άλλαξες τη ψήφο σου; Δε θα δείξεις σε όλους ποιος πραγματικά είμαι; DDD:

Είναι αστείο και κάπως τρομαχτικό το γεγονός ότι είμαι ο μόνος που έχει καταλάβει ότι βρωμάς από παντού.

Ψήφος ίδια (Laharl (Vagelio))







 


Edited by Jorg, 21 September 2013 - 13:13.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#132 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 21 September 2013 - 19:12

Eul Lee

175019_zps4d4cdac5.jpg

 



 

Gaius

 

Για πες.... Και μετά? Αν δεν είμαστε μολυσμένοι τότε μετά απο όλη αυτη τη διαδικασία θα έχετε χάσει 6 αθώους,μαζί με τα θύματα που εχουν κανει συνήθεια να σκοτώνουν καθε βράδυ, θα εχετε μείνει 8 άτομα εκ τον οποίων οι 3 θα ειναι οι δολοφόνοι που θα κρυφτούν πίσω απο τη δικαιολογία "Α λάθος , δεν ξέραμε , όλα έδειχναν προς αυτούς" . Ντάξει ,δεν μπορώ να πώ, εχετε κάθε δίκιο να μας υποπτευεστε... Αλλα μήπως είναι λίγο βολικό για κάποιους που επιμένουν σε εμας τους τρεις η όλη κατάσταση? Πολύ βολική γιατί αν εγώ η το Αστεράκι(redqueen) στραφούμε ο ενας εναντιον του αλλου τότε θα μας κατηγορήσετε πως προσπαθούμε να σώσουμε το τομάρι μας.

 

Το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφοριας θα δίξει ποιοί ειναι πιο πιθανοι ένοχοι. Αν ο Σόρεν(Καλαμάρης) είναι ένοχος τότε μάλλον θα συνεχίσετε με εμένα και τον Hoshi(redqueen) και τότε ίσως πετύχετε και τον 3ο δολοφώνο. Αλλιώς μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε την θεωρία "Ψήφισε τον Θεό , είναι ενοχος".

 

Εσύ πρέπει να είσαι ακόμα πιο απελπισμένος από τον Soren (Kalamaris).

Καταφεύγεις σε γελοία μέσα άστοχης κινδυνολογίας και θέτεις ψεύτικα διλήματα.Όποιους και να κατηγορήσουμε εσφαλμένα, πάλι τα ίδια θα είναι τα αποτελέσματα. Δεν παύουμε να σκεφτόμαστε άλλα ενδεχόμενα, αλλά είναι σίγουρο ότι ανάμεσα σας, αν όχι δύο, τουλάχιστον ένας είναι δολοφόνος. Κανένας άλλος δεν μπορεί να κατηγορηθεί με τόση σιγουριά μέχρι στιγμής.

Παραδέχεσαι το γεγονός ότι είσαι ύποπτος, αλλά δε βλέπεις ότι είτε αποδειχθείτε αθώοι είτε ένοχοι το λάθος είναι δικό σας, κανενός άλλου.

Το ότι ο Soren μπορεί να αποδειχθεί ένοχος δε σημαίνει απαραίτητα ότι ένοχοι είναι και οι τρεις.  Η σύμπτωση θα μπορούσε να συμβεί με έναν εκ των τριών, αν και θα ήταν εντελώς ανόητο για τους δολοφόνους να βασίζονται σε μια τέτοια σύμπτωση για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντίστοιχα, το ότι ο Soren μπορεί να είναι συμπτωματικά αθώος δε σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει για τους υπόλοιπους. Βέβαια όλο αυτό μοιάζει απίθανο γιατί οι δολοφόνοι έχετε κάνει μια ακόμα λάθος κίνηση. Αν υπήρχαν αθώοι ανάμεσα στους τρεις σας, κι εμείς ψηφίζαμε κάποιον δολοφόνο, έστω τυχαία,η καλύτερη λύση θα ήταν γι' αυτόν να μας κάνει να πιστέψουμε ότι πράγματι οι τρεις σας είναι δολοφόνοι, αντί να υπερασπιστεί και τους τρεις και να προσπαθήσει να στρέψει κατηγορίες αλλλού.Εσείς όμως, ούτε μοιάζετε να υπερασπίζεστε τους εαυτούς σας, γιατί για να το κάνετε αυτό θα έπρεπε να ψηφιστείτε μεταξύ σας, προσπαθείτε να ανατρέψετε μια θεωρία που προφανώς είναι εναντίον όλων σας, αλλά δε θα μπορούσατε να γνωρίζετε αν είναι σωστή ή εσφαλμένη αν ήσασταν πραγματικά αθώοι, και ακόμα και τώρα φαίνεται ότι εξακολουθείτε να λειτουργείτε σαν ομάδα.


O6rrvsU.jpg


#133 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 September 2013 - 23:56

Nanase haruka.

Εξαιτια αυτων που λευε βρισκω και εγω την συμπεριφορά του soren (kalamaris) κατι παραπανω απο υποπτη. Δεν ξεχνψ ομως και ρους υπόπτους που προανεφερα.
ΨΨήφος soren kalamaris.
(γράφω απο κινητό)

#134 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 22 September 2013 - 01:27

Άλλη μια ημέρα έφτανε στο τέλος της, και κάθε φορά, οι επιζώντες ήταν όλο και λιγότεροι.

Παρ’όλο που πολλοί είχαν συνηδιτοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν, άλλοι αρνούνταν να το δεχτούν, και πολλές φορές κατεύφεγαν σε λάθος και επιπόλαια συμπεράσματα.

Η κάθε μια άποψη, όμως, έπαιζε σημαντικό ρόλο πια, και δεν υπήρχε χώρος για λάθη και χαζομάρες.

 

Ο Okabe στριφογύριζε στην καρέκλα του ανήσυχα και που και που έπαιρνε ένα χαρτί και μουτζούρωνε, ή έγραφε υπολογισμούς.

Ο Stein σπάνια έβγαινε,  συνήθως για να φάει ή να δει πως είναι η κατάσταση στο σαλόνι, από ένα δωμάτιο, χωμένο στο βάθος ενός μικρού διαδρόμου, και όταν το έκανε δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Τα ρούχα του ήταν πάντα λερωμένα με ξεραμένο αίμα, και που και που υπήρχαν λεκέδες φρέσκου, πράγμα το οποίο αναστάτωνε αρκετά τους παρευρισκόμενους.

 

Όταν έφτασε η νύχτα και το ρολόι χτύπησε 10:00μμ, ο Okabe σηκώθηκε

«Αποφασίσατε ποιόν θεωρείτε ένοχο, για σήμερα; Το καλό που σας θέλω να είναι όντως ένοχος...παρ’όλα αυτά και να μην είναι...δεν πειράζει...θα χρησιμεύσει...

Αποφασίσατε λοιπόν;»

 

«Τι χαζομάρες μας λες μωρέ.»

 Είπε ο Laharl (Vagelio), και άρχισε να μασουλάει ένα mentos που είχε κρατήσει.

«Όχι αυτό με τους θανάτους πάλι, όχι! Όχι και εδώ!»

Ψυθήρισε ο Shinji Ikari (Ghostprince) και κουλουριάστηκε κλαίγοντας.

«Α ναι...»

Πρόσθεσε η Nino (Hana Suzuki) έχοντας μια έκφραση πλήρης απάθειας

 

«Λοιπόν;»

Είπε ο Okabe και σταύρωσε τα χέρια του, κουρασμένα.

Η μάσκα (Theodore) άρχισε να τρέχει στο δωμάτιο και να δείχνει τον Soren (Kalamaris) με το δάχτυλο της. Έπειτα κρύφτηκε.

 

«Ανόητοι» είπε ο Soren (Kalamaris) εμφανώς εκνευρισμένος.

«Αντί να κάθεστε να βρείτε κανέναν δολοφόνο, κάθεστε και ψηφίζετε εμένα.»

Συνέχισε να λέει, φωνάζοντας αυτή τη φορά.

«Λοιπόν αφού το θέλετε έτσι, έτσι θα το ‘χετε»

Πέταξε το βιβλίο που κρατούσε στο πάτωμα με δύναμη, και άρχισε να λέει ένα ξόρκι.

 

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο Ross (Kai) τσίριξε, καθώς το παντελόνι του είχε πάρει φωτιά, και ο Soren (kalamaris) άρχισε να τρέχει προς μια απομίμηση παραθύρου καθώς φώναζε «ΣΠΑΣΤΙΚΕ» χωρίς να σκεφτεί πως βρίσκονται σε υπόγειο, και μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να πηδήξει, έχοντας πάρει πολύ φόρα, κουτούλησε στον τοίχο και έπεσε αναίσθητος.

 

Okabe Rintarou

steinsgate-20-okabe-dramatic-serious-art

Επανέρχομαι.

*σέρνει το σώμα του Soren (kalamaris) προς το δωμάτιο που βρισκόταν ο Stein.*
*μετά από λίγα λεπτά επιστρέφει*

 

Πολύ φοβάμαι πως ο κύριος Soren (Kalamaris) είχε δίκιο... Δεν έχει σκοτώσει κανέναν...τουλάχιστον στην παραμονή του εδώ.

 

Την επόμενη φορά θα σας παρακαλούσα να κάνετε πιο σωστές επιλογές όσον αφορά τους ενόχους, διότι έχουμε αρχίσει να λιγοστεύουμε υπερβολικά.

 

 

Λίστα Παικτών:

1. John Crabs (November 11) (Darker Than Black)) (Δολοφόνος)

2. Babba (Nara Shikamaru (Naruto)) Αθώος

3. OdyMonaxos (Ubik (Berserk)) - Αθώος

4. Cloudy(Naegi Makoto (Danganronpa)) Επιθεωρητής

5. Fallen Mpougatsa (Himekawa Tatsuya (BeelzeBub))

6. Osama Bin Laden (God (Angel Sanctuary))(Επιθεωρητής)

7. Ghostprince (Shinji Ikari (NGE))

8. Jorg (Byakuran (Katekyo Hitman Reborn))

9. BoredForLife (Gaius (Fire Emblem))

10. DemonicMC (Makunouchi Ippo (Hajime No Ippo))

11.Redqueen (Hoshi (Arakawa Under The Bridge))

12.Vagelio (Laharl Krichevskoy (Disgaea))

13. Kamui (Eul Lee (Annarasumanara)

14. Theodore   (Mask (Joshiraku))

15. Kai (Ross(Senyuu))

16. Iristella (Haru (Free))

17. Duderlady (Suiseiseki (Rozen Maiden))

18. Kalamaris (Soren (Fire Emblem)) Αθώος

19. Hana Suzuki (Nino (Arakawa Under the Bridge))

 

Η Μέρα έρχεται την Δευτέρα στις 5:00μ.μ. –  5:30μ.μ.

Ρόλοι, do your things.



#135 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 23 September 2013 - 16:08

Η νύχτα είχε πέσει, και ως συνήθως δεν ακουγόταν μιλιά στην μεγάλη κρεβατοκάμαρα, καθώς όλοι κοιμόντουσαν.

Ή τουλάχιστον σχεδόν όλοι.

«Όλα πήγαν τόσο καλά χθες το βράδυ. Χάσαμε έναν δολοφόνο. Μπορώ να τα ξανακαταφέρω.

Ναι! Αυτό είναι! Αν περιμένω από τους υπόλοιπους να βρουν τους ενόχους...φέξε μου και γλίστρισα.

Δεν έχω κανένα όπλο όμως...Να σκοτώσω με γυμνά χέρια;

Τι να πω...Δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη επιλογή.»

Αναρωτιόταν ο Ross (Kai), όλη τη νύχτα, χωρίς να μπορεί να κοιμηθεί.

Ξαφνικά, εκεί που ήταν χαμένος σε διάφορους συλλογισμούς, είδε κάποιον να σηκώνεται και να πλησιάζει.

«Σιγά που δεν μπορώ να πολεμίσω έναν παλιοδολοφόνο»

Σκέφτηκε, αφού είχε κουκουλωθεί τρομαγμένος.

Απ’ότι άκουγε ο άνθρωπος πλησίαζε όλο και πιο πολύ, και το άγχος του Ross μεγάλωνε όλο και περισσότερο.

«Μπορώ να φωνάξω! Και να τους ξυπνήσω όλους. Ναι. Αυτό θα κάνω.»

Πριν προλάβει να πει κουβέντα όμως, ένα μαχαίρι διαπέρασε την κουβέρτα και καρφώθηκε στο χέρι του Ross, καθώς δύο χέρια του κάλυψαν το στώμα, κάνοντας τον ανίκανο να φωνάξει.

Το ένα χέρι τράβηξε σιγά σιγά την κουβέρτα, και κάρφωσε τον Ross στο κεφάλι.

«Καληνύχτα»

 

~

 

Franken Stein

PR4YvpC.jpg?1

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

 

Φαντάζομαι θα σας έλειψα, μιας και τώρα τελευταία είμαι αρκετά απασχολημένος με κάτι πειράματα, τα οποία φαίνεται να πιάνουν τόπο σιγά σιγά!

Βέβαια, όσοι από εσάς συμπαθείτε τον κυρ-Οκάμπε, μπορεί να μην θέλετε να ολοκληρωθούν, διότι όταν γίνει κάτι τέτοιο, ο φίλος και συνεργάτης Okabe θα αποχωρήσει.

 

Όπως και να ‘χει, χάρη στην συνεργασία, θα επιστρέψω για λίγο καιρό, στο να σας επιτηρώ, και στο να εκπληρώνω τις επιθυμίες σας για λιντσάρισμα.

 

Απ’ότι βλέπω, πάντως θα καταλήξουμε νεκροί, με τους δολοφόνους να μας ξεσκίζουν πανηγυρικά αν συνεχίσετε έτσι πάντως.

Απ’ότι δείξαν τα πειράματα, ο νεκρός αυτής της νύχτας, ήταν αυτός που σας έβγαλε απ’το παιχνίδι τον μοναδικό ένοχο που είναι νεκρός αυτή τη στιγμή, οπότε σκεφτείτε το και πράξτε ανάλογα.

 

 

 

Λίστα Παικτών:

1. John Crabs (November 11) (Darker Than Black)) (Δολοφόνος)

2. Babba (Nara Shikamaru (Naruto)) Αθώος

3. OdyMonaxos (Ubik (Berserk)) - Αθώος

4. Cloudy(Naegi Makoto (Danganronpa)) Επιθεωρητής

5. Fallen Mpougatsa (Himekawa Tatsuya (BeelzeBub))

6. Osama Bin Laden (God (Angel Sanctuary))(Επιθεωρητής)

7. Ghostprince (Shinji Ikari (NGE))

8. Jorg (Byakuran (Katekyo Hitman Reborn))

9. BoredForLife (Gaius (Fire Emblem))

10. DemonicMC (Makunouchi Ippo (Hajime No Ippo))

11.Redqueen (Hoshi (Arakawa Under The Bridge))

12.Vagelio (Laharl Krichevskoy (Disgaea))

13. Kamui (Eul Lee (Annarasumanara)

14. Theodore   (Mask (Joshiraku))

15. Kai (Ross(Senyuu)) Εκδικιτής

16. Iristella (Haru (Free))

17. Duderlady (Suiseiseki (Rozen Maiden))

18. Kalamaris (Soren (Fire Emblem)) Αθώος

19. Hana Suzuki (Nino (Arakawa Under the Bridge))

 

Η Νύχτα Πέφτει την Τετάρτη στις 5:00μ.μ. περίπου.

Κλασικά, αν αργήσει λιγάκι το κείμενο δεν ποστάρετε, δεν ψηφίζετε κτλ κτλ


Edited by Keito, 23 September 2013 - 16:39.




Also tagged with one or more of these keywords: roleplaying, Παλέρμο 2013, Παλέρμο