Eul-lee

Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση, η αδιαφορία μου, εξάλλου, απέναντι στην υπόθεση έχει αρχίσει να μειώνεται χάρη σε κάποιους νεαρούς εδώ μέσα.
Έπρεπε, όμως να ταϊσω και να περιποιηθώ τη σύζηγό μου, ξέρετε, ζηλεύει όταν συναναστρέφομαι με άλλους ανθρώπους.
Ηaruka Nanase
Δοκιμασα τον μάγο της καρδιάς σας (Κamui) να δω τι θα γίνει και ω τι έκπληξη (δεν) από το πουθενά εσύ και ο Ippo (demonicMc) τρέχετε να τον υπερασπιστείτε και να δημιουργήσετε ρεύμα εναντίον μου, από την στιγμή που και οι δύο κάνατε τόσο πετυχημένους (ή και όχι) συλλογισμούς την προηγούμενη ημέρα.
Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Είτε ο Eun Lee (kamui) έιναι ένοχος και προσπαθείτε να τον υπερασπιστείτε ως comrad in arms. Είτε είναι αθώος και προσπαθείτε να αθωωθείτε και εσείς επειδή τον υπερασπιστήκατε. Σε κάθε περίπτωση ξέρετε πολύ καλά το τι ρόλο βαράει ενώ δεν θα έπρεπε.
Όσο κι αν δε μοιάζει να με συμφέρει αυτό που θα πω, συμφωνώ απόλυτα με αυτό το σκεπτικό.
Οι μάγοι μπορούν να είναι...ανατρεπτικοί, δε νομίζετε?
Δεν υπάρχει βέβαια καμία απόδειξη ότι φέρω οποιαδήποτε ευθύνη για την υπεράσπισή μου από δύο άτομα με τα οποία καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ δεν έχω ανταλλάξει κουβέντα.
Γι' αυτό και θεωρώ ότι το δεύτερο ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανότερο.
Αυτό δεν κάνει τους κυρίους Himekawa (FAI) και Makunoouchi (DemonicMC) δολοφόνους, αλλά σίγουρα γίνεται φανερό ότι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο παρά να βοηθήσουν στην επίλυση της υπόθεσης, και αυτό είναι τουλάχιστον ύποπτο.
Δεν υπάρχει όμως και καμία απόδειξη ότι εγώ είμαι αθώος, ούτε το γεγονός ότι με κατηγορείς σε κάνει ύποπτο. Είμαι ηδη πεποισμένος αν όχι για την αθωότητά σου, για το γεγονός ότι θες να βοηθήσεις την υπόθεση να πάει μπροστά.
Σέβομαι την ειλικρίνεια, την αγνότητα και την αποφασιστικότητά σου, και προσφέρομαι να σου διδάξω μαγεία, αν θες.
Με ανάλογο τρόπο με έπεισε και ο Shikamaru (Βabba), χάρη στις διευκρινήσεις που έδωσε.
Nino
Δε θα θεωρήσω ιδιαίτερα τυχαίο τον πρώτο στόχο του Makoto-san. Ένας παίχτης σαν του λόγου του, ίσως να ήξερε 1-2 πράγματα παραπάνω.
Οπότε, κατηγορώ εσένα, Eul Lee. Ναι, εσένα. Με τα κορεάτικα χαρτονομίσματα και τα φθηνά κόλπα. Που νομίζεις πως τα τρικ σου θα πιάσουν σε μία Venusian. Αμ δε!
Θεωρώ πως ο Makoto είχε τους λόγους του να κατευθύνει τις υποψίες του σε εσένα και θα τον εμπιστευθώ, αν και ο Θεός, μου κινεί ακόμη υποψίες. Γιατί να κατηγορεί τόσο την πλοκαμωτή μάσκα, αν δεν θεωρούσε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση, και μάλιστα δεν ήθελε να φύγει ένας δολοφόνος από το παιχνίδι;
Επίσης, θεωρώ πως οι αντιφάσεις των λόγων του November 11 είναι αρκετά ύποπτες.
Για την ώρα υποψιάζομαι πιο πολύ το μάγο με το ψηλό φεσί. Θα δείξει.
1 πράγμα; Ίσως.
2; Για κανένα λόγο.
Το σκεπτικό του επιθεωρητή Makoto (Cloudy) έγινε αδιαμσιβήτητα ξεκάθαρο από τον τρόπο που το παρουσίασε ο Shikamaru, ή μάλλον, από τις ίδιες της πράξεις του.
Την τελευταία φορά που μίλησε ο Makoto, ξεκαθάρησε μόνο ένα πράγμα: την αθωότητα δύο "καλεσμένων".
Αυτό προφανώς σημαίνει ότι ένας από τους δύο είναι ελεγμένα αθώος, ενώ η αθωότητα του δεύτερου αποδεικνύεται και μόνο από τις πράξεις του. Και αν υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρα αθώος από εδώ, έστω μέσω της ανόητης και προκλητικής συμπεριφοράς του, είναι ο "θεός".
Αυτό με πείθει πως στην πραγματικότητα ο επιθεωρητής έλεγξε τον Shikamaru, και γνωρίζοντας για την αθωότητά του, αποφάσισε να ακολουθήσει τη συμβουλή του και να υπερασπιστεί το "θεό" με την ψήφο του.
Εσύ επηρεάζεσαι από τα λόγια του Shikamaru και υποπτεύεσε τον November 11, δε βλέπεις όμως ότι αν δεχθείς ότι εκείνος είναι πιθανότατα αθώος (καθώς έχει αποκτήσει την εύνοια ενός επιθεωρητή), θα πρέπει να δεχθείς και ότι ο επιθεωρητής δεν ήξερε τίποτα παραπάνω σχετικά με μένα, πράγμα που αποδεικνύεται και μόνο από το γεγονός ότι δε με ανέφερε καν στην τελευταία του απάντηση, ενώ εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να απαντήσω στην υποψία του.
Οπότε είτε μιλάμε για έναν ανόητο επιθεωρητή με αμνησία, είτε για έναν νεκρό επιθεωρητή που ήξερε λίγα και ξεκαθάρισε τα λίγα που ήξερε, αλλά δε διστάζουν διάφοροι να εκμεταλλεύονται το ρόλο του για να "βασίσουν" τις άκυρες κατηγορίες τους.
Hoshi, θέλεις ψάρι; Πάω να πιάσω ένα δύο.
Είναι απορίας άξιο πόσο... μάγος χρειάζεται να είναι κανείς για να καταλάβει πόσο νόημα έχει μια τόσο αφελής φράση.
Γι' αυτό και συνιστώ στον κύριο Αστερία (redqueen) να προσέχει πώς μεταχειρίζεται τις αγνές (και αφελείς μάλλον) ψυχές των παιδιών για να ικανοποιήσει τα ενήλικα, διεστραμμένα του συμφέροντα.
Εdit:Aντιμετωπίζω πρόβλημα με το νέο quote-system, και είχα πρόβλημα στην παρουσίαση του post. Ελπίζω να επιστρέψει το παλιό.
Edited by Kamui, 18 September 2013 - 00:58.