Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μουσικά Όργανα

• Please log in to reply
233 replies to this topic

#121 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 17 August 2008 - 14:38

Digitech whammy+rampage της rocktron (μαλλον)= με πολλαπλοι οργασμοι
Αν θες ξεραΐλα και tru dist παρτο δε θα μετανιωσεις...
Από την άλλη εγώ δεν εμπιστεύομαι την boss(χωρις να εχω πολυ-δοκιμάσει) οπότε θα σου λεγα να ρωτησεις κανενα που να ξερει απο boss να σου πει..
Posted Image

#122 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 17 August 2008 - 14:57

στο δημοτικό παίζαμε φλογέρα:bike:
Αργότερα πήρα τις νότες από το βιβλίο της φλογέρας και τις εφάρμοσα σε ένα αρμόνιο που μου είχε πάρει ο Αι-Βασίλης κι έτσι έπαιζα το δραματικό κομμάτι "Ο σκωτσέζος"σε αρμόνιο.Ι was very happy with my little revolution.

Πάντως,θα'θελα να μάθω βιολί ή πιάνο,βγάζουν θαυμάσιο ήχο.
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#123 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 17 August 2008 - 17:27

Απο Boss μονο το metal zone σου προτεινω ανεπιφυλακτα.εχει equilizer, αρκετα καλο για πεταλακι(ι διαιτερα τα μεσαια του ******, αφου εχει διπλη ρυθμιση).εγω προσωπικα αυτο θα παρω για παραμορφωση στο μπασο μου.γενικα, δεν θα σου προτεινα να παρεις καμια μεγαλη πεταλιερα-πολυ εφε, γιατι θα πληρωσεις τσαμπα ενα καρο ανοησιες.

私が何も考えなかったので この月の間「ぴりっとする」、私はこのメッセージを読んだら何もであるUFO置かなかったし、

#124 misuzu

misuzu

dance is everything...

• Members
  • 11 posts

Posted 17 August 2008 - 17:46

@Skiarxon & @Kresto
this is the site
εχουν παρει διαφοροι φιλοι μου απο εδω...εμπιστο μεχρι αηδιας δηλαδη
Thomann Cyberstore

@misuzu :o εγω εχω τελειωσει μουσικο γυμνασιο ..τοτε ειτανε στα ανω λοσια..
παλληνη εσυ η στο κανουργιο στο ιλιον???

Στη Θεσσαλονίκη μένω:D...

#125 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 17 August 2008 - 20:59

εχετε να προτεινετε κανα wha pedal?εχω δοκιμασει ενα dunlop, ομως δεν μου αρεσε γιατι δεν χρησιμοποιουσε την παραμορφωση του πεταλιου που χρησιμοποιουσα(ενα digitech death metal) αλλα εβγαζε ενα fuzz-αριστο ηχο(για χρηση με μπασο μιλαμε, παντοτε).

#126 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 21 August 2008 - 15:43

πω...πω......τη ξερα ειναι αυτη......

#127 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 21 August 2008 - 17:35

Wah με digitech death metal??You are doing it wrong(εχω βαρεθει να το λεω αυτο τελευταια).Συμβατικό wah όπως το dunlop δε θα ακουστει ουτε κιχ μέσα στο death metal.Try flanger...Similar+το οτι θα ακουγεται η κυματωση.Ξερω δεν είναι wah,αλλα αν θες να ακουστει wah με το death metal της digitech πρεπει να συνδεσεις το wah μεταξύ φέτας και ηχείου κάτι που δε θα βρεις ούτε καν σε studio...Απο κει και πέρα μπορεί να υπάρχουν και πιο έντονα wah αλλά δεν τα γνωρίζω και σίγουρα δεν έχουν καλή συνεργασία με βαρυ distort... =_=
Posted Image

#128 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 07 September 2008 - 13:00

Μηπως ξερετε αν εχει ανοιχτει κανα θεμα με μπαντες που ζηταν ατομα?(ασχετη ερωτηση με το θεμα, αλλα καθοτι ειστε πιο "παλιοι" θα ξερετε αν υπαρχει)

#129 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 12 April 2009 - 23:18

Να ξεθαψω λιγο αυτο το thread :P

Εγω παιζω πληκτρα 10 χρονια αν και μετανιωνω που δεν παιζω τοσο καλα οσο παλια γιατι τα τελευταια 2 χρονια το εχω ριξει στα drums , πηρα και το καινουργιο μου σετακι την δευτερα οποτε ακομα πιο πολυ λιωσιμο :P επισης παιζω και ερασιτεχνικα μπασο και γενικως μαρεσει να ασχολουμε με πολλα :P

Ασχετο μιας και ειδα οτι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα, την ιδεα για κανα grpaki j-music με anime-openings την εχει σκεφτει κανεις?
Posted Image
Posted Image

#130 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 12 April 2009 - 23:29

εγώ έπαιξα 6 χρονια φλάουτο και σαν ηλίθιος fail alchemist που είμαι το παράτησα, ελπίζω να αξιωθώ να το καθαρίσω και να ξανά αρχίσω όταν παw για σπουδές.
2 χρονια ηλεκτρική κιθάρα που σταμάτησα επειδή διαφωνώ με την πένα και γενικά δεν μου άρεσε όσο περίμενα. μετά αυτοδίδαχτος μπάσο που μου άρεσε πολύ περισσότερο αλλα δυστυχώς το όργανο μου το είχαν δανείσει για κάνα χρόνο και μετά αναγκαστικά να το δώσω πίσω.
αυτοδίδαχτος και στο piano, τίποτα το τρελό δεν ξέρω απλά μερικά κομμάτια vivaldi και τέτοια και ξέρω τις notes. τέλος τώρα τελευταία εξασκώ death και black φωνητικά, έχω τραγουδήσει 2 songs σε μια συναυλία και αν βρω ποτε συγκρότημα θα συνεχίσω :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#131 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 14 April 2009 - 15:11

Μετα απο πολλα χρονια επιθυμιας, γκρινιας στους δικους μου και μεγαλη χαρα...μαθαινω κιθαρα!!!:wooi2:
οχι κατι τρελο ακομα...με μαθαινει ενας φιλος και εχουμε κανει τρια μαθηματα! :P
παντως πλ θα ηθελα να μαθω και πιανο και να αποκτησω εκεινη την φοβερη Gibson του μαγαζιου πισω απο το φροντιστηριο μου...! :if:
Posted Image

#132 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 23 April 2009 - 00:02

πω πω...το thread ειναι ζωντανο σαν φρεσκο μπακαλιαρο....
υ.γ.:Εμμα, μην αγχωνεσαι....θα την αποκτησεις την gibson....τι σχημα?

#133 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 23 April 2009 - 00:50

σαν παιδι και γω θυμαμαι πριν κατι χρονια που η μητερα μου με εγραψε σε μαθηματα πιανου. ενα χρονο πηγα και δεν ξαναπατησα ουτε το μετανιωσα ποτε. παντα βιολι ηθελα...
ετσι πηγα προπερσι και πηρα ενα μπασσο και παιζω ερασιτεχνικα. χρονος για ωδειο πουθενα...αλλα το καλο ειναι οτι ειμαι σε ενα συκγροτηματακι...:)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#134 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 23 April 2009 - 13:01

Πως ακριβως κολλαει το βιολι με το μπασο?
Intelligence is nothing without wisdom...

#135 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 23 April 2009 - 14:09

Paulie αυτη!

Spoiler:

Βεβαια για να παρω τη κιθαρα πρεπει πρωτα να καταφερω να μαθω να παιζω καλα την ακουστικη...(αυτη διαθετω αυτη τη στιγμη...).
Οι αλλαγες με σκοτωνουν!:bahhh:
Posted Image