Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μουσικά Όργανα
Posted 17 August 2008 - 14:38
Αν θες ξεραΐλα και tru dist παρτο δε θα μετανιωσεις...
Από την άλλη εγώ δεν εμπιστεύομαι την boss(χωρις να εχω πολυ-δοκιμάσει) οπότε θα σου λεγα να ρωτησεις κανενα που να ξερει απο boss να σου πει..

Posted 17 August 2008 - 14:57

Αργότερα πήρα τις νότες από το βιβλίο της φλογέρας και τις εφάρμοσα σε ένα αρμόνιο που μου είχε πάρει ο Αι-Βασίλης κι έτσι έπαιζα το δραματικό κομμάτι "Ο σκωτσέζος"σε αρμόνιο.Ι was very happy with my little revolution.
Πάντως,θα'θελα να μάθω βιολί ή πιάνο,βγάζουν θαυμάσιο ήχο.

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 17 August 2008 - 17:27
私が何も考えなかったので この月の間「ぴりっとする」、私はこのメッセージを読んだら何もであるUFO置かなかったし、
Posted 17 August 2008 - 17:46
@Skiarxon & @Kresto
this is the site
εχουν παρει διαφοροι φιλοι μου απο εδω...εμπιστο μεχρι αηδιας δηλαδη
Thomann Cyberstore
@misuzuεγω εχω τελειωσει μουσικο γυμνασιο ..τοτε ειτανε στα ανω λοσια..
παλληνη εσυ η στο κανουργιο στο ιλιον???
Στη Θεσσαλονίκη μένω

Posted 17 August 2008 - 20:59
Posted 21 August 2008 - 15:43
Posted 21 August 2008 - 17:35

Posted 07 September 2008 - 13:00
Posted 12 April 2009 - 23:18

Εγω παιζω πληκτρα 10 χρονια αν και μετανιωνω που δεν παιζω τοσο καλα οσο παλια γιατι τα τελευταια 2 χρονια το εχω ριξει στα drums , πηρα και το καινουργιο μου σετακι την δευτερα οποτε ακομα πιο πολυ λιωσιμο

Ασχετο μιας και ειδα οτι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα, την ιδεα για κανα grpaki j-music με anime-openings την εχει σκεφτει κανεις?
Posted 12 April 2009 - 23:29
2 χρονια ηλεκτρική κιθάρα που σταμάτησα επειδή διαφωνώ με την πένα και γενικά δεν μου άρεσε όσο περίμενα. μετά αυτοδίδαχτος μπάσο που μου άρεσε πολύ περισσότερο αλλα δυστυχώς το όργανο μου το είχαν δανείσει για κάνα χρόνο και μετά αναγκαστικά να το δώσω πίσω.
αυτοδίδαχτος και στο piano, τίποτα το τρελό δεν ξέρω απλά μερικά κομμάτια vivaldi και τέτοια και ξέρω τις notes. τέλος τώρα τελευταία εξασκώ death και black φωνητικά, έχω τραγουδήσει 2 songs σε μια συναυλία και αν βρω ποτε συγκρότημα θα συνεχίσω

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 14 April 2009 - 15:11

οχι κατι τρελο ακομα...με μαθαινει ενας φιλος και εχουμε κανει τρια μαθηματα!

παντως πλ θα ηθελα να μαθω και πιανο και να αποκτησω εκεινη την φοβερη Gibson του μαγαζιου πισω απο το φροντιστηριο μου...!

Posted 23 April 2009 - 00:02
υ.γ.:Εμμα, μην αγχωνεσαι....θα την αποκτησεις την gibson....τι σχημα?
Posted 23 April 2009 - 00:50
ετσι πηγα προπερσι και πηρα ενα μπασσο και παιζω ερασιτεχνικα. χρονος για ωδειο πουθενα...αλλα το καλο ειναι οτι ειμαι σε ενα συκγροτηματακι...

Posted 23 April 2009 - 13:01