Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Μουσικά Όργανα

• Please log in to reply
233 replies to this topic

#106 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 16:18

Παιδούδια,ο Petrucci έχει γράψει πράματα και θάματα και αν οι Dream theater γίνανε ανεγκέφαλοι επιδειξίες δεν είναι μόνο δικό του φταίξιμο.Και ταχυδακτυλουργοί είναι κάτι τυπάδες σαν τον προκάτοχο του στους g3,το Malmsteen,και τον άλλο τον πα**ρα τον quad neck playa(πως τον λεγανε,Michael Angelo?Pozerος ακόμα και στ'ονομα -__-)

ΟΝ ΤΟPIC ΤΩΡΑ:
Btw,είναι πάντα καλό να έχεις ένα φίλο,γνωστό,κάποιον που να βλέπεις ρε αδερφε να σου λέει δυο-τρια πραγματάκια...Θέλει πολύ υπομονή και ξεψείρισμα για να βγάλεις άκρη με tutorial.Α,και για το guitar pro...Άμα είσαι οπτικός τύπος όλα καλά,όλα ανθηρά.Αν είσαι ακουστικός κάτσε και άκου το κομμάτι και βγάλτο μόνος σου...Το guitar pro πιο πολύ θα σε μπερδέψει....(μαντέψτε σε ποιά κατηγορία ανήκω :P )

EDIT:Βtw,το thread το λενε μουσικα οργανα παιδια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Me loves Neliel: 16 Αύγουστος 2008 - 16:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#107 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 16:21

Το αν ειμαι καλος το αφηνω στα ατομα που με ξερουν.τωρα αν αυτοι οι "επαγγελματιες" ειναι και "μουσικοι", μαλλον μου προκαλει περιεργεια.....ουτε δισκους δεν βγαζουν τελευταια οποτε δεν τηρουν τα επαγγελματικα τους καθηκοντα, της αρπαχτης ειναι συνεχεια, αφου οι συλλογες με τραγουδια που κυκλοφορουν ειναι οι ιδιες με διαφορετικο tracklisting.....βεβαια μπορει να ειμαι και λιγο λοξος και να μου φαινονται περιεργα αυτα.....who cares....

私が何も考えなかったので この月の間「ぴりっとする」、私はこのメッセージを読んだら何もであるUFO置かなかったし、

#108 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 16:34

Έχουν υπογράψει συμβόλαια με τις δισκογραφικές τους και έχουν βγάλει όσα albums έχουν συμφωνήσει.Άπο 'κει και πέρα είναι καλυμμένοι και έχουν κάθε δικαίωμα να βγάλουν δίσκο όποτε αυτοί θέλουν ή να μπουν σε hiatus.Τα λεφτά άλλωστε δε θα τους λείψουν.Και να τους λείψουν δηλαδή μπορούν να κάνουν ένα tour μετά από 1337 χρόνια απραξίας και να βγάλουν και ένα χαρτζιλικι.Σε συνδυασμό με τα λεφτά που θα παίρνουν από τα λεφτά των compilations που θα κυκλοφορίσουν δε νομίζω να πεινάσουνε ποτέ.

Τεσπά,ξεφυγαμε.

#109 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 17:01

Τωρα εχεις δικιο.
μηπως πρεπει να φτιαξουμε καμια manga-music μπαντα?

#110 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 17:03

Xmmm επαιζα φλογερα για πολλα πολλα χρονια ως παιδι (δημοτικο και γυμνασιο) και ημουν αρκετα τυχερη ωστε να εχω δωσει και παρασταση που να την εχει παρακολουθησει ο Μικης Θεοδωρακης (το καλο με τα ιδιωτικα σχολεια ειναι οτι οι δ/ντες εχουν ενδιαφερουσες γνωριμιες/ γυφτικο σκεπαρνι mode off XDDDD)...... Τυχαια την ξαναεπιασα πριν απο καποιες βδομαδες και διαπιστωσα οτι αν και εχω σκουριασει αρκετα δεν την εχω ξεχασει..... Τελικα με τα οργανα ισχυει αυτο που ισχυει και με το ποδηλατο. Οντως διατηρουνται σαν τεχνικη γενικα και δεν τα ξεχνας ποτε (η τσιριδα της μαεστρου εν ωρα προβας... "το σι ειναι διεση γμ το κερατο μου αχρηστα πλασματα XD" δεν πηγε χαμενη τελικα). Kατα τ αλλα ειμαι και λιγο αυτοδιδακτη σε αρμονιο και πιανο αλλα δεν ξερω κατα ποσο πιανεται αυτο......

#111 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 17:12

Μηπως ξερετε κανα μαγαζι με οργανα απο δευτερο χερι στην αθηνα?
εχω ενα 4-χορδο ibanez soundgear 200, αλλα εχω ενα προβληματακι:δεν ειναι σχεδιασμενο για χαμηλα κουρδισματα(Λα# για την ακριβεια), και η λυση των χορδων 5-χορδου βοηθα μεν να μην λασπωσουν οι χορδες αλλα δεν επιλυουν το βασικο προβλημα:δεν με φτανει, κυριολεκτικα η ταστιερα.

#112 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 17:51

Δεν σου φτάνει?Κοίτα το 5χορδο σου εξασφαλίζει μια πεντάρα ημιτόνια ακόμα και μπορείς να τσεκάρεις για κανένα 24ταστο για να είσαι τελείως jet...Και η κιθάρα μου είναι 24ταστη και θεωρώ ότι είναι άπο τους πιο πλήρεις tone-wise τρόπους να κατασκευάσεις ένα έγχορδο...Είμαι και άπο Θεσ/νικη οπότε ιδέα δεν έχω για μαγαζιά στην Αθήνα αλλά πιστεύω ότι αν ζητήσεις 24ταστο πεντάχορδο δε θα χεις κανένα πρόβλημα.Θα του "φορέσεις" και καμιά βαριά χορδή(δεν ξέρω πως πάνε οι διάμετροι στο μπάσο αλλά στην κιθάρα που είχα κάποτε 11αρες C# επικά πετυχημένη έβγαζε) και απο κει και πέρα δε νοίζω να είναι πρόβλημα.Το πολύ-πολύ να χρειαστεί να τρίψεις λίγο το nut για να νιώσει γιατί χορδή για Α# μάλλον ρε φίλε θα είναι σα συρματόσχοινο...Α,και προετοιμάσου να δίνεις μια περιουσία κάθε φορά που αλλάζεις χορδές γιατί άπο ένα gauge και μετά αρχίζουν και γίνονται πανάκριβες...Ειδικά του μπάσου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#113 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 18:21

Ηδη εχω αλλαξει 4 σετ χορδων.Τα πρωτα 2 σετ της Dadarrio ηταν 40αρια και πηγαν 40 εουρος.Το προτελευταιο ηταν της DR ενα 45 και τo προτελευταιοτελευταιο 45εουρος.Τωρα χρησιμοποιω DR 50 για 5 χορδο(μιλαμε για συρματοσχοινο χορδη) γιατι αλλιως παλι προβληματα θα σπαγαν στον καβαλαρη οπως τα αλλα 3.

#114 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 18:36

Προφανώς...Πάντως για τέτοια κουρδίσματα η καλύτερη ιδέα που μπορώ να σκεφτώ για extra...χμμμ....πως να το πω?εχω ξεχάσει!Ταστα τελοσπαντων,ειναι 5χορδο 24ταστο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#115 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 18:49

Αποτι εχω ψαξει υπαρχουν καποια καταπληκτικα 5-χορδα και 6-χορδα τα οποια δεν κοστιζουν πανω απο 800euros.το θεμα ομως ειναι οτι αυτα τα μπασα δεν τα φερνουν γιαυτο το λογο.αντε τωρα να κανεις παραγγελια σε ελληνικο καταστημα......ενα καρο δικαιολογιες βρισκουν οι μαλακες για να μην κανεις τις παραγγελιες.....εχω ξεμεινει και απο μπαντα και βαριεμαι την ζωη μου....

#116 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 11:23

Εξαρτάται από τα ωδεία, και συγκεκριμένα από το εύρος των γνώσεων που διδάσκουν. Αν πχ σου διδάσκουν μόνο κλασσική αρμονία και αντίστιξη, είναι αναμενόμενο να βγεις με περιορισμένους ορίζοντες. Αλλά δεν είναι όλα τα ωδεία έτσι, και το Berklee σίγουρα δεν είναι έτσι, ο δε Petrucci είχε φαντασία, τουλάχιστον μέχρι και το Awake. Από κει και πέρα ξεκίνησε η παρακμή.

μετα στερεψε απο φαντασια και το 1999 εβγαλε ενα ανεμπνευστο μετροπολις πτ2. και το ωραιο ειναι οτι συμφωνει κι αλλος. εντελως φιλικες οι ειρωνιες.

9 χρονια παιζω κιθαρα, εχω μια ηλεκτρικη(δεν λεω τη μαρκα της, ειμαι ντροπαλος) με ενισχυτη 40αρη λαμπατο crate και (τη κλασικη πλεον) πεταλιερα digitech rp50. επισης εχω και μια ακουστικη fender.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από keetharesh: 17 Αύγουστος 2008 - 11:34

Δημοσιευμένη  εικόνα

#117 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 12:27

Αξιοτιμε keetharesh, δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι για το οργανο σου, διοτι ο καθενας αναλογα με τις δυνατοτητες του(κυριως οικονομικες) εχει και τον αναλογο εξοπλισμο.για παραδειγμα γνωριζω ατομο που παιζει μονο 3-4 χρονια και εχει 3 μπασα.εγω ως , κλασικος φτωχομπινες, ειχα οικονομικες μονο για αυτο που εχω τωρα(ενα 4χορδο ibanezακι μαζι με ενα 40αρι Leem και ενα super octaver stopmbox της boss).σε διαβεβαιω οτι το παληκαρι ειναι αμπαλο.πολυ flashy παιξιμο και ουσια καμια.
Τωρα οσο για το θεμα των ναρκισσων DT,το υλικο μεχρι το Awake προυπηρχε σε μορφη demo απτη εποχη των majesty(πρωτη μορφη των DT) οι οποιοi δημιουργηθηκαν οταν ειχαν πρωτομπει στο berkley(οποτε ακομα δεν ειχαν επηρεαστει απτους κανονες).η φαντασια τοy συγκροτηματος φαινεται μονο στον "dream and day unite" δισκο τους(ισως ο μοναδικος δισκος οπου ακουγουνται τριηχα σε μορφη iron maiden-καλπασμων και αλλες μουσικες παραβασεις)
αυτες ειναι οι ταπεινες αποψεις και γνωσεις μου επι αυτων των θεματων.
Υ.Γ. αυτα απλα τα παραθετω.δεν εχω κανενα σκοπο να προκαλεσω καποια λογομαχια ή κατι αλλο

#118 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 12:57

δεν προκαλεις λογομαχια, τα περι majesty τα γνωριζω, απλα το when dream ειναι αλμπουμ για μεταλαδες(δεν λεω οτι ειναι κακο, αλλα ειναι για μεταλαδες), το awake και βεβαια ειναι εκπληκτικος δισκοτας(οπως και το images), αλλα οπως και να το κανουμε το metropolis ειναι και θα ειναι η κορυφωση της μπαντας απο αποψη φαντασιας, απο αποψη θεατρικοτητας, απο αποψη φιλιν, απο αποψη κονσεπτ κτλ κτλ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 14:01

Μου κάνετε και τους ντροπαλούς με τον εξοπλισμό αυτό μ'αρέσει...Εγώ τι να πω ρε παιδιά :nanana:
Έχω μια φρικτή LTD EC100QM (Les paul),έναν φρικτό 20αρη μάρκας μ'έκαψες αλλά τουλάχιστον έχω το rampage της rocktron για extra βρώμα και την rp-80 της digitech(ακόμα πιο "κλασσική" από την 50 γιατι αυτή έχει και expression :P)
Ε,και μια κλασσική που μου χει μείνει από τα νιάτα μου.Btw,πιστεύω ότι η παρακμή των theater άρχισε πολύ αργότερα με το train of thought(γιατί ναι,θα βρείτε διαμαντάρες του κερατά τόσο μέσα στο metropolis pt2 και στο 6degrees) όπου προσπάθησαν να προσαρμοστούν κι εγώ δεν ξέρω σε τι κλίμα αν και το αποτέλεσμα πάλι δεν το βρήκα άσχημο...

Ps:Όταν έχετε εξοπλισμό συνολικής αξίας άνω των 600 ευρώ γιατί να ντρέπεστε???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#120 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 14:18

Εγώ πάλι είμαι σε αναζήτηση distortion,μιας και του ενισχυτή (ένας line 6 spider II,δε λέει και πολλά) δεν τραβάει.Από λοιπό εξοπλισμό έχω ένα φτηνιάρικο πολυεφφέ της korg και ένα Digitech Whammy.