Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μουσικά Όργανα

• Please log in to reply
233 replies to this topic

#91 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 08 July 2008 - 18:03

@Skiarxon & @Kresto
this is the site
εχουν παρει διαφοροι φιλοι μου απο εδω...εμπιστο μεχρι αηδιας δηλαδη
Thomann Cyberstore

@misuzu :o εγω εχω τελειωσει μουσικο γυμνασιο ..τοτε ειτανε στα ανω λοσια..
παλληνη εσυ η στο κανουργιο στο ιλιον???
Posted Image

#92 ::Eye Rean::

::Eye Rean::

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 25 July 2008 - 22:30

Αχ, τυχεροί εσείς που πάτε σε μουσικά... Εμείς (εγώ και ο αδερφός μου) ποτέ δεν το αποφασίσαμε...
Παίζω σχεδόν 4 χρόνια κιθάρα, αυτοδίδακτη...! Ξεκίνησα φέτος και ωδείο βέβαια, αλλά το παράτησα γιατί δεν έβλεπα και συγκλονιστικές αλλαγές... Στο σπίτι αυτή τη στιγμή έχουμε 5 κιθάρες =D Και η δικιά μου είναι η φοβερή και τρομερή και ασυναγώνιστη και πρώτη που πουλήθηκε στην Ελλάδα (τουλάχιστον έτσι νομίζω..) Epiphone Les Paul Ultra II... Και ξερό ψωμί...

Btw ψάχνουμε μπάσο για το συγκρότημα, όχι και τρελού επιπέδου να βαριέται ο άνθρωπος με μας, αλλά anyway αν ενδιαφέρεται κανείς εγώ το έριξα στη συζήτηση, ας επικοινωνίσει... :P

#93 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 25 July 2008 - 23:23

Πως δεν το'χα ανακαλύψει αυτό?
Τέλοσπάντων, μπασίστας εδώ με ένα Fernandez Gravity, ψιλόnoob βέβαια, αλλά τη παλεύω....
Αυτοδίδακτος έτσι.....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#94 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 16 August 2008 - 00:30

5 χρονια μπασο(4 για την ακριβεια.ο 5ος χρονος ειναι η Γ λυκειου κατα την οποια το μπασο πηγαινε απο κρεβατι σε πολυθρονα μονο, και επιανε ωραια σκονι).αμα καποιος, καμια φορα θελει βοηθεια και ειναι μεσα στις αυτοδιδακτες γνωσεις μου, τοτε καντε ενα post.μπορει και να βοηθησω........
και μια μεγαλη αληθεια τωρα:τα ωδεια σκοτωνουν την φαντασια των μουσικων!!!
παραδειγματα που την επιβεβαιωνουν:john petrucci, george lynch

私が何も考えなかったので この月の間「ぴりっとする」、私はこのメッセージを読んだら何もであるUFO置かなかったし、

#95 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 16 August 2008 - 12:25

Χμ,κοίτα,όχι απαραίτητα.

Σίγουρα,άμα πάρεις ένα παιδάκι 4-5 χρονων και το πλακώσεις στα μαθήματα είναι πιθανό να φτάσει στο σημείο που λες (αν και δεν είναι απόλυτο).Το να κάνεις όμως κάποια μαθήματα μόνο προς όφελος σου μπορεί να είναι.
Καλή η εξάσκηση ως αυτοδίδακτος,αλλά πιστεύω πως κάνοντας και κάποια μαθήματα στην πορεία το παίξιμο βελτιώνεται και διορθώνονται πολλά μικρά λαθη που μπορεί να αγνοούσε ο κάθε αυτοδίδακτος.

Εννοείται φυσικά πως το α και το ω σε κάθε μουσικό όργανο είναι η εξάσκηση.Και τους καλύτερους καθηγητές να έχεις δίπλα σου άμα δεν το δουλέψεις μόνος σου δεν πας πουθενά.

#96 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 16 August 2008 - 13:09

εγω θελω να μαθω κιθαρα..... δηλaδη μπορω να μαθω κιθαρα με tutorials απο το internet??τοσο δυσκολο ειναι??

#97 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 16 August 2008 - 14:50

οχι δεν ειναι καθολου δυσκολο. Εγω τα βασικα απο το internet τα εμαθα και με την εξασκηση εγινα καλυτερος.

#98 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 August 2008 - 15:34

Εξαρτάται από τα ωδεία, και συγκεκριμένα από το εύρος των γνώσεων που διδάσκουν. Αν πχ σου διδάσκουν μόνο κλασσική αρμονία και αντίστιξη, είναι αναμενόμενο να βγεις με περιορισμένους ορίζοντες. Αλλά δεν είναι όλα τα ωδεία έτσι, και το Berklee σίγουρα δεν είναι έτσι, ο δε Petrucci είχε φαντασία, τουλάχιστον μέχρι και το Awake. Από κει και πέρα ξεκίνησε η παρακμή.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#99 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 16 August 2008 - 15:36

αυτο που ανεφερα, δεν ειχε σχεση με τις ικανοτητες αλλα με τις συνθεσεις αυτων των μουσικων.πολλοι απτους αγαπημενους μου δισκους, οπως Judas Priest-Killing Machine, ή Rush-Fly By Night, ειναι δισκοι οι οποιοι δημιοργηθηκαν απο ατομα αυτοδιδακτα, τα οποια επειδη δεν μπηκαν στο τρυπακι των περιορισμων, τυπου "οχι ετσι την πενα, πως βαζεις ετσι τα χερια σου" κ.α., καταφεραν και εγραψαν τραγουδια που "μιλαγαν" στον ακροατη.ως προς αυτη την αποψη ανεφερα τν γνωμη μου.

#100 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 16 August 2008 - 15:40

εγω θελω να μαθω κιθαρα..... δηλaδη μπορω να μαθω κιθαρα με tutorials απο το internet??τοσο δυσκολο ειναι??

οχι δεν ειναι καθολου δυσκολο. Εγω τα βασικα απο το internet τα εμαθα και με την εξασκηση εγινα καλυτερος.

Ναι έτσι είναι. Επίσης υπάρχουν και προγράμματα που μπορούν να βοηθήσουν στην εκμάθηση.

Εγώ δεν το πιστεύω διότι άμα κάποιος είναι τελείως αυτοδίδακτος, θα μπορέσει να φτάσει μέχρι κάποιο ορισμένο σημείο. Ενώ αν ξέρει και 2-3 πράγματα που αφορούν το κάθε όργανο θα μπορέσει να ψάξει και να βρει νέα πράγματα.......
Posted Image

#101 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 16 August 2008 - 15:41

και καθοτι ελληνας και μου ξεφυγε ενα post, συμφωνω και εγω οτι μεχρι Awake ηταν τραγουδαρες.....τωρα μονο σολο-σολο και μπλαμπλαμπλα.....γλωσσα δεν βαζει μεσα αυτη η κιθαρα του...

#102 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 16 August 2008 - 15:54

Το σημειο που θα σταματησεις οριζεται απτο τι θες να παιξεις, και οχι απο το τι σε εχουν μαθει.αμα παιζεις glam, 3 πεντατονικες ειναι αρκετες.αμα θες να παιξεις τεχνικο death metal πολυ απλα μονο σου θα ψαχτεις να κανεις εξασκηση και τα λοιπα, και τα λοιπα.σημαντικο ρολο εχει και η θεληση.προσωπικα οτι παιζω ειναι μεσα απο συνεχη εξασκηση και φιλτραρισμα πολλων επιρροων το εχω καταφερει.λιγη αυτοπεποιθηση να ειχα μονο, γιατι οταν υπαρχον αλλα ατομα γυρω, μπλοκαρω......

#103 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 16 August 2008 - 15:56

semi off-topic: O Petrucci δεν είναι μουσικός.Ταχυδακτυλουργός ισώς και όχι καλός.Το μόνο καλό πράγμα που έχει μείνει στους theater είναι ο Portnoy (πιο παλιά ήταν και τα πλήκτρα του Moore).

@Paulie:Μη συγκρίνεις τον μέσο ερασιτέχνη μουσικό με επαγελματίες.Και ο EVH
και ο Slash αυτοδιδακτοι είναι, μόνο που κοπανάγανε 15 ώρες/μέρα εξάσκηση.

#104 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 16 August 2008 - 16:04

1: απο ποτε, μια εκφραση τεχνης, θεωρειται επαγγελμα??
2: η μονη διαφορα αναμεσα σε αυτους και σε καποιους "ερασιτεχνες" ειναι η κωλοφαρδια.και εγω αμα επαιζα σε club και ξαφνικα εμπαινε ο Gene $immon$ και μου ελεγε να μου κανει παραγωγη δισκου, τοτε θα επινα καφε με τον επαγγελματια van halen και θα επαιζα ποδοσφαιρο με τον petrucci.εδω ειναι ελλαδα.

#105 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 16 August 2008 - 16:12

1) Aπό τότε που αυτός που την εκφράζει πληρώνεται γι αυτό,και μάλιστα αδρά.

2)Είσαι τόσο καλός; :P