Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Μουσικά Όργανα

• Please log in to reply
233 replies to this topic

#151 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 05:13

κοιτα για την πλακα σου που λες δεν σου συνηστω αυτες τις κιθαρες μιας και
η ibanez που λες κανα 959 ευρω απο εξωτερικο
IBANEZ JEM555WH - Greek International Cyberstore

εγω τουλαχιστον απο κει ψωνιζω μονο, γιαυτο να φανταζεσαι οτι ελλαδα μπορει να κανει πολυ παραπανω

οσο για τις gibson ειναι και αυτες απο 700 και πανω οποτε αμα εχει λευτα και δεν σε νοιαζει εγω θα σου προτεινα να ψαξεις τις gibson μιας και ποτε δεν πηγαινα τις ibanez για την κατασκευη τους

Βεβαια αμα θες μια κιθαρα φτηνη 200-300 ευρω τοτε κοιταξε μια θυγατρικη της gibson την epiphone που εχει αρκετα αξιολογες προτασεις και επισης τις squier μια θυγατρικη της fender.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#152 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 16:29

kresto, τσεκαρε τα δαχτυλα στο χερι της ταστιερας που χρησιμοποεις, και συγκρινε τα με το αλλο χερι σου..αν παρατηρησεις, θα δεις τι εννοω...ειδικα για τους μπασιστες που δεν χρησιμοποιουν πενα για να χτυπισουν χορδες, και παιζουν με δαχτυλα , κυριολεκτικα μακραινουν οπως επισης αλλαζει και η μορφη της τελευταιας φαλαγγας....αυτο, μαλλον για παραμορφωση μου κανει(τα δαχτυλα στο αριστερο μου χερι ειναι πιο μακρια κατα 4-5χιλιοστα σε σχεση με πριν ξεκινησω το μπασο, και σε συγκριση με το δεξι).

Όντως.. στο μπασσό και στους μπαρέδες στην κλασσική μακραίνουν τα δαχτυλά σου. Στην ηλεκτρική δεν νομίζω εκτός αν έχεις midget hands που μπορεί να μακρύνουν κ λίγο. :wooi2:

#153 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 20:31

καλησπέρα, λοιπόν, μετά από διαφορες συζητήσεις και μπλα μπλα με φίλους αποφάσισα πως θα ξανά αρχίσω μπάσο από ιούνιο και μετά, και για να βοηθήσω στο συγκρότημα (εκτος από τα black φωνητικά) και γιατί όπως είχα πει και σε προηγούμενο post το μπάσο με πωρώνει! δυστυχώς όμως οι γνώσεις μου περί μπάσο δεν ξεπερνάνε τα βασικά, μπορώ να πω με σιγουριά πως θέλω πολύ σκληρό ήχο, mainly gia black ke viking metal, και ένα σχετικά καλο μπάσο (το πολύ 700 ευρώ, μου φαίνεται καλή τιμή). βρήκα λοιπόν αυτό το μπάσο το οποιο με ευχαριστεί πολύ γιατί proton είναι neck through, πράγμα πολύ καλο! επιπλέον ξέρω πως γενικά η b.c. rich μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο αλλα είναι ok για παρόμοιο ήχο, τέλος το σχήμα τα σπάει <3

http://cgi.ebay.com/NEW-BC-RICH-NT-VIRGIN-BASS-ONYX-NTVBO_W0QQitemZ290312803923QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item290312803923&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

βλέπω με χαρά πως εδώ υπάρχει κόσμος που ξέρει διαφορα, και καμια συμβουλή δεν θα με χάλαγε, επισημαίνω πως μπορεί να έχω κάνει πολλά χρονια μουσική αλλα μπάσο έχω κάνει μονο αυτοδίδαχτος ένα χρόνο με ένα δανεισμένο μπάσο :P

μια επιπλέον ερώτηση, ας υποθέσουμε πως πάρω ένα τέτοιο μπάσο, φαίνεται αρκετά καλο για αρχάριο, πιο μετά, αν θέλω να το καλυτερέψω, μπορώ να πάρο καλύτερους μαγνήτες etc η πάει όλο για πέταμα?

thank you very much :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#154 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 21:31

flame.alc. πες της επηρροες της μπαντας....θα βοηθησει στην προταση.εννοιεται οτι με 700 ευρω βρισκεις της παναγιας τα ματια, και η συγκεκριμενη επιλογη ειναι πολυ καλη ΑΛΛΑ....αλλα σχηματα/μαρκες τσεκαρες?

私が何も考えなかったので この月の間「ぴりっとする」、私はこのメッセージを読んだら何もであるUFO置かなかったし、

#155 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 22:01

κοίτα, αρχικά είπαμε να παίξουμε darkthrone :P φυσικά εφόσον εγώ ξέρω φλάουτο και άλλος ξέρει βιολί αν δούμε πως πάμε καλά μαζί θα αρχίσουμε να γράφουμε εμείς σε φάση svartsot και γενικά folk/black metal. y'know κλασική μουσική με black metal και τέτοια! επιπλέον όμως θα ήθελα και ένα καλο μπάσο για doom metal, εκεί το μπάσο μετράει πολύ και γενικά η doom με πωρώνει αγρια

#156 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 22:56

Κοιτα flame εγω πιστευω οτι τα B.C rich respect ορεο ηχο και πολυ μεταλ σκληρους μαγνητες αλλα με 700 ευρω πας με κλειστα ματια για ενα warwick δεν πιανονται απλα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#157 Paulie

Paulie

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2009 - 22:34

τα warwick ειναι καλα αλλα στην αθηνα( στην ομονοια για την ακριβεια οπου υπαρχει ενας σημαντικος πληθυσμος μουσικων καταστηματων), σπανια βρισκεις τετοια μαρκα.ασε που τα μοντελα των 700 ευρω δεν τα φερνουν για αυτο το λογο( ειναι πολυ φθηνα και δεν τους πολυσυμφερει).επισης στην περιπτωση το "αλχημιστη", το σχημα παιζει λιγο ρολο για το image της μπαντας.φανταζεσαι το nocturno να παιζει με καμια fender telecaster??ανεκδοτο θα ηταν ο τυπας. γενικα παντως θα σου προτεινα να αφειερωσεις χρονο τα σαββατα σου, και να κατεβεις και να δοκιμασεις οτι σου κανει κλικ(παντα μεσα στα ορια του προυπολογισμου σου).γιατι ενταξει το ειδες το virgo και σου αρεσε στο ματι.το ακουσες να δεις αμα σαρεσει σαν ηχος πρωτα απολα?μετα, ειναι ελαφρυ σαν οργανο?γιατι σιγουρα, δεν πιστευω οτι εχεις διαπλαση αρσηβαριστα για να μπορεις να αντεξεις ενα βαρυ οργανο(σχεδον παντα, οσο πιο κουλο το σχημα, τοσο πιο βαρυ ειναι το οργανο).και το θεμα μετα τους πως θα ακουγεται μεσα στην μπαντα που θα συμμμετασχεις, διορθωνεται με καποιο πολυεφε.πλεον και 300εουρος οργανα, με λιγη καλη μιξη και καλο πολυεφε, βαζουν γυαλια στα πανακριβα οργανα.οποτε μην αγχωθεις απο τετοιες απαιτησεις( εφοσον θα παιζεις κιολας riffaκια "συδηροδρομικα 700 για εγχορδο οργανο φτανουν και περισσεουν).

私が何も考えなかったので この月の間「ぴりっとする」、私はこのメッセージを読んだら何もであるUFO置かなかったし、

#158 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2009 - 23:01

λοιπόν κοίταξα πολύ περισσότερο σήμερα που είχα λίγο χρόνο. δυστυχώς το μπάσο του Leif Edling δεν μπορώ να το πάρω γιατί είναι gibson και είναι πανάκριβο :P αλλα, έριξα μια ματια σε πολλά, τα ΕΣΡ (που ήταν και η κιθάρα που ήθελα να αγοράσω όταν έπαιζα) είναι που με ξετρέλαναν :P και σε σχήμα και φυσικά ξέρω πως είναι καλές κιθάρες so υποθέτω είναι και καλά μπάσα! όσον αφορά τα 700 ευρώ δεν είναι πως έχω και τόσα λεφτά, πάντα υποθετικά του ποσο θέλουν να δώσουν η γονείς για τα γενέθλια μου :P so μπορεί να έχω πολύ λιγότερα. πάντως it seems πως b.c. rich και ΕΣΡ είναι οι καλύτερες επιλογές για εμενα, εκτος και αν πάω για Thunderbird Epiphone!

anyways i thank you people for the tips, ima go have a look σε όλα τα μαγαζιά εδώ στο κέντρο, μια από αυτές τις εβδομάδες, ευτυχώς έχω ένα μηνα μέχρι τα γενέθλια so και χρόνο να αποφασίσω :P

#159 Cruor Vult

Cruor Vult

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 23:12

16 χρόνια ταλαιπωρώ piano & keys, κάτι ψιλά από κιθάρα και ακορντεόν.
Τρέχουσα κατάσταση: Παροπλισμένος σχετικά :)
The Hammer is wise.

#160 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 20:45

με κατι φιλους σκεφτομαστε να κανουμε συγκροτηματα...και δεν εχουμε μπασιστα...σκεφτομαι να αρχισω...ποια η γνωμη σας? ειναι ευκολο οργανο? οποιος εχει πληροφοριες ας μου πει...ευχαριστω :)
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#161 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 21:03

με κατι φιλους σκεφτομαστε να κανουμε συγκροτηματα...και δεν εχουμε μπασιστα...σκεφτομαι να αρχισω...ποια η γνωμη σας? ειναι ευκολο οργανο? οποιος εχει πληροφοριες ας μου πει...ευχαριστω :)

εξαρτάται από το τι μουσική θα παίζετε ...γενικά όλα τα όργανα θέλουν προπόνηση και μελετη στη μουσική θεωρία

Εγώ έκανα 7 ρόνια κιθάρα και πριν 2 χρονια πήρα μια fender stratocaster vintage του 62 ελαφρώς μεταχειρισμένη με 99 euros

#162 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 21:04

Δεν παίζω μπάσο, αλλά έχω φίλους που παίζουν και ξέρω ότι είναι ένα εύκολο όργανο. Ούτως ή άλλως, πιστεύω ότι φαίνεται. Σε κάνα εξάμηνο θα είσαι έτοιμος για συγκρότημα.
Το θέμα είναι να σου αρέσει όμως. Μη το κάνεις για το συγκρότημα μόνο γιατί θα το μετανιώσεις πιο μετά.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#163 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 21:16

εξαρτάται από το τι μουσική θα παίζετε ...γενικά όλα τα όργανα θέλουν προπόνηση και μελετη στη μουσική θεωρία

Εγώ έκανα 7 ρόνια κιθάρα και πριν 2 χρονια πήρα μια fender stratocaster vintage του 62 ελαφρώς μεταχειρισμένη με 99 euros

funk...(red hot chili peppers κλπ) και ροκ γενικώς...(σκεφτομαστε ελληνοφωνο...τρυπες...ξυλινα κλπ) αλλα δεν ξερουμε...εχουμε βρει κιθαριστα...ντραμερ...φωνη και μπασο εμεινε...το μπασο σαν οργανο μου αρεσει γενικως...βγαζει ωραιο ηχο σε funk και λοιπα...αλλα δεν ακουγεται πολλες φορες...

#164 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 21:45

No code has to be inserted here.

funk...(red hot chili peppers κλπ) και ροκ γενικώς...(σκεφτομαστε ελληνοφωνο...τρυπες...ξυλινα κλπ) αλλα δεν ξερουμε...εχουμε βρει κιθαριστα...ντραμερ...φωνη και μπασο εμεινε...το μπασο σαν οργανο μου αρεσει γενικως...βγαζει ωραιο ηχο σε funk και λοιπα...αλλα δεν ακουγεται πολλες φορες...

Στα αυτια του μουσικου, ακουγεται.

Και οταν λεω μουσικου δεν εννοω αυτου που παιζει το οργανο, αλλα αυτου με μουσικη παιδεια γενικοτερα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#165 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2010 - 22:33

No code has to be inserted here.

Στα αυτια του μουσικου, ακουγεται.

Και οταν λεω μουσικου δεν εννοω αυτου που παιζει το οργανο, αλλα αυτου με μουσικη παιδεια γενικοτερα.

ναι ρε...εγω το αναγνωριζω το μπασο...παντα...αλλα σαν συγκροτημα σε φεστιβαλ και σε σχολικες εκδηλωσεις αμα παιζουμε τραγουδια που το μπασο ειναι αφαντο κατα πολλους...δεν θα ακουγεται...και σαν συγκροτημα θελουμε ολοι να ειμαστε ''ισοι''