Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Μουσικά Όργανα

• Please log in to reply
233 replies to this topic

#76 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 11:14

παιδια εγω πηρα μια κλασικη κιθαρα και ξεκινησα μονος μου,σε 7-8 μηνες που ειχα μαζεψει αρκετα λεφτα πηρα την ηλεκτρικη μ κιθαρα
Δημοσιευμένη  εικόναepiphone les paul ρε
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#77 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 13:58

παιδια εγω πηρα μια κλασικη κιθαρα και ξεκινησα μονος μου,σε 7-8 μηνες που ειχα μαζεψει αρκετα λεφτα πηρα την ηλεκτρικη μ κιθαρα
epiphone les paul ρε

Καλά έκανες! Ganbatte ne!!

Και σ' αυτόν που είπε ότι δεν μπορείς να παίξεις μέσα σε 8 μήνες to Canon διασκευασμένο όπως το παίζει το παλληκάρι έχω να πω ότι αν έχεις ταλέντο, θέληση, πίστη και σε πάει και το όργανο όλα γίνονται! Άλλωστε 8 μήνες είναι περίπου μια σχολική χρονιά...:oo:

Έχουμε κανά βιολί στην ορχήστρα;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από himawarinosekai: 16 Μάιος 2009 - 23:52

#78 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 14:31

Ναι εμενα XD
Intelligence is nothing without wisdom...

#79 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 16:19

και σε λιγοτερο απο οχτω μηνες μην σου πω..XD
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#80 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 16:21

Και εγώ κιθαρούλα. κλασσική και ηλεκτρική. Βέβαια θέλω να πάρω και ακουστική αλλά αυτά είναι άλλο θέμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#81 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 19:19

13 χρονια κλασσικη και κατι ψιλα απο ηλεκτρικη.Το θεμα ειναι οτι την ειχα παρατησει 2 χρονια με τις πανελληνιες και παιζει να ηταν το μεγαλυτερο λαθος που εκανα ποτε.Τεσπα.Εντωμεταξυ ημουν στην ορχηστρα του ωδειου και τα πηγαιναμε πολυ καλα σε φαση προτασεις για συναυλιες κτλ.Αλλα εγιναν μαλακιες και δεν πηγαμε πουθενα.:emptyonexg1:

#82 misuzu

misuzu

dance is everything...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 20:00

Εγω κάνω 7 χρόνια κιθάρα:lovulovu: και εδώ και δύο χρόνια που πηγαίνω στο μουσικό σχολείο κάνω και πιάνο και ταμπουρά!!!

#83 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 21:22

Ξέρει κανείς αμερικάνικο e-shop για μουσικά όργανα που να κάνει Worldwide shipping σε όλες τις μάρκες?

#84 etellen

etellen

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 10:55

Τα drums μετράνε για μουσικό όργανο γτιατί ακούω διάφορα απο τους κακεντρεχείς. Ασχολούμαι με το άθλημα εδω και 6 χρόνια (απο τότε δηλαδή που μπηκα στη σχολη γιατί πριν που χρόνος)
"I'm the Law"
The Judge

#85 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 13:53

Τα drums μετράνε για μουσικό όργανο γτιατί ακούω διάφορα απο τους κακεντρεχείς. Ασχολούμαι με το άθλημα εδω και 6 χρόνια (απο τότε δηλαδή που μπηκα στη σχολη γιατί πριν που χρόνος)

:knock-knock:Να τους λες ότι τα κρουστά είναι απ' τα πιο παλιά μουσικά όργανα!! Τα ντραμς ειναι η απόλυτη έκφραση του ρυθμού και βγάζουν και νότες. ΟΥΓΚ! ΑΡΓΚ!:smokingg:

http://www.youtube.com/watch?v=M7TWDNqSeFE

και ο κύριος είναι αυτοδίδακτος:hahaha::hahaha::blurah5::Crying2:

#86 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 00:33

Παιδιά τα ντραμς είναι απολύτως απαραίτητα. Ειδικά αν ακούσεις ένα τραγούδι χωρίς τα ντραμς βλέπεις διαφορά.
Δεν είναι ένα απλώς "κοπανιέμαι, συνεχώς στην προσπάθεια μου να ακουστώ δυνατότερα." Όπως και να το κάνουμε δίνουν άλλο ρυθμό στο τραγούδι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 01:08

Ξέρει κανείς αμερικάνικο e-shop για μουσικά όργανα που να κάνει Worldwide shipping σε όλες τις μάρκες?

Θα ρωτησω ενα φιλαρακι για ενα γερμανικο νομιζω site που μπορεις να βρεις τα παντα.Πολυ καλες τιμες και εχει και free μεταφορικα απο ενα ποσο και πανω

#88 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2008 - 20:55

Welcome - Greek International Cyberstore

Πιθανότατα το καλύτερο site για online αγορές.

3 χρόνια ηλεκτρική εδώ,ίσως ξεκινήσω και πλήκτρα μόλις ξεμπερδέψω με τις πανελλήνιες.

#89 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 14:24

Welcome - Greek International Cyberstore

Πιθανότατα το καλύτερο site για online αγορές.

dude, ευχαριστώ πολύ :nod:

#90 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 15:14

εγώ ακούστικη κιθάρα καμοιά 6 μήνες