Posted 17 September 2007 - 21:58
hmm εγώ ξέρω διαφορα όργανα..πιτσιρικα (7χρονων) με έστειλε ο πατέρας μπουζούκι,πράγμα που δη μου άρεσε πολύ.μετά έπιασα τι κιθάρα την ηλεκτρική..έκανα 8 μήνες με δάσκαλο αλλα κατάλαβα ότι αν θέλει κάποιος να μάθει κάτι πρέπει να βρει το δρόμο να το κάνει.μονος του..etci άρχισα να παίζω μονος μου k κατέληξα να κάνω 2 live σολίστας κιόλας, εκτάκτos, με μια πρόβα....επίσης όσα όργανα που έχουν χορδές πλέον μπορώ να τα παίξω (ξέρω k μπάσο k έχω παίξει κομμάτια σε βιολί,ταμπουρά,τσέλο...)!!επίσης μου δώσαν ένα αρμόνιο k επειδή "μαρεσε", έβγαλα το fur elise στο αρμόνιο k με τα 2 χερια..έχω τελειώσει k μουσικό γυμνάσιο αλλα αυτό που πήγα εγώ από άποψη να σε μάθουν δη ήταν καλο k etc ακόμα μια φορα ηπα να τα βγάλω πέρα μονος μου..μονο βυζαντινή/εκκλησιαστική μουσική k κάναμε κανονικά k αυτή δη την θυμάμαι k πολύ kala.exw κοπανήσει k καμια δεκαρια φορες k ούτε drums k ο κόσμος που με άκουσε νόμιζε ότι έκανα μαθήματα...θέλω να καταλήξω ότι έχουμε μάθει να βασιζόμαστε πάνω σε άλλους αλλα ΜΟΝΟ ΠAΝΩ ΣΕ AΛΛΟΥΣ k δη κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε μονη μας..όση με δουλεύουν αυτή τι στιγμή που το διαβάζουν αυτό , κακό του κεφαλιού τους η άλλη όμως ελπίζω να καταλάβουν αυτό πω...find your way....k αυτό δη είναι μονο για τα όργανα αλλα k κανόνας ζωής, απτή δικη μου οπτική γωνια...