Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town: Every Villain Is Lemons

Παλέρμο Κακοί Καλοί Ανεστραμμένο Παίκτες με ατσάλινη υπομονή Χρειάζομαι ύπνο asap

  • This topic is locked This topic is locked
141 replies to this topic

#136 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 17 April 2013 - 14:17

Θάνατος

Posted Image

Και ποια είναι τα δικά σου τα επιχειρήματα, ανόητο ανθρωπάκι (Sponis); Ποιες κινήσεις σου φαίνονται ύποπτες;

Η ψήφος μου παραμένει στον αδερφό μου, Ύπνο (Kai)

Edited by Kamen Tantei Zura, 17 April 2013 - 14:18.


#137 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 17 April 2013 - 14:20

Ύπνος


Posted Image


Τι ήταν αυτό, Θάνατε; Έμμεσο παράπονο προς αυτούς που προσπαθούσες να δώσεις μια ευκαιρία κλείνοντας στόματα άλλων; Φαντάζομαι την οργή σου όταν έβλεπες ότι οι προσπάθειές σου ήταν άκαρπες. Μπορεί να μην ήξερα ότι τα τσιράκια ήταν δύο, αλλά δε με ενδιέφερε κιόλας. Άλλος έπρεπε να τους φοβάται και να είναι ενημερωμένος.

Και ο Άρχοντας Άδης (redqueen) δεν μπήκε καν στον κόπο να αρνηθεί τις κατηγορίες. Τόσο πολύ θέλεις να τον προστατέψεις;

ySss0UF.jpg


#138 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 17 April 2013 - 14:30

Θάνατος

Posted Image

Μήπως παραδέχεσαι έμμεσα ότι τελικά είναι παράπονό σου και είχα δίκιο; Ακριβώς αυτό ήθελα να μου δείξεις, μικρέ αδερφέ (Και). Το να σε τσιγκλίσω είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον για εμένα και πολύ διασκεδαστικό. Το να βλέπω εσένα να προσπαθείς να μου γυρίσεις τις κατηγορίες είναι πολύ διασκεδαστικό!

Όσο για τον άρχοντα Άδη (redqueen), θα το κάνει μόνος του. Ελπίζω δηλαδή ότι θα είναι ικανός να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να μην πέσει στην άθλια ανθρώπινη μορφή του.

#139 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 17 April 2013 - 14:41

Ύπνος


Posted Image


Μη με κάνεις να γελάω, μεγάλε μου αδερφέ. Έπεσες ριψοκίνδυνα για άλλη μια φορά και μας έβαλες και τους δύο στο στόχαστρο. Πότε θα μάθεις ότι αυτές οι επιλογές σου δε μας βγαίνουν ποτέ σε καλό; Για εμένα ο ρόλος σου είναι ξεκάθαρος πλέον. Ωστόσο κι εμένα με διασκεδάζει η παρουσία σου, ιδιαίτερα τώρα που η γλώσσα σου λύθηκε και θέλω να δω πού θα μας οδηγήσει αυτό το παιχνίδι.

ψήφος ίδια

ySss0UF.jpg


#140 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 17 April 2013 - 17:30

Τελείωσε η νύχτα.


Edited by Osama Bin Laden, 17 April 2013 - 17:30.


#141 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 17 April 2013 - 20:02

Posted Image


"Ύπνε, Θάνατε, δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ποιος, απλώς σκάστε και αφήστε με να ζωγραφίσω...", ακούστηκε να λέει στους δύο αδερφούς ο Άδης που καθόταν μπροστά στον καμβά του και ζωγράφιζε στην άλλη άκρη του δωματίου.


Ο Ύπνος και ο Θάνατος σταμάτησαν να τσακώνονται και γύρισαν να κοιτάξουν τον αφέντη τους.


"Ναι αλλά, άρχοντά μου, η πλειοψηφία αποφάσισε ότι είστε επηρεασμένος από το κανόνι και ότι πρέπει να... φύγετε.", είπε ο Ύπνος διστακτικά.


"Για να μην το κουράζουμε και επειδή βαριέμαι, ακούστε προσεκτικά. Είναι αλήθεια ότι είμαι επηρεασμένος από το κανόνι, ότι νομίζω ότι είμαι καλός που φοράει το βρακί του επάνω από το παντελόνι του και ότι σκότωσα μόνος μου σήμερα το πρωί τον Magneto χρησιμοποιώντας ένα μαγνητάκι ψυγείου που έμοιαζε με μαχαίρι.", απάντησε ο Hades χωρίς να γυρίσει να κοιτάξει κανένα, αφήνοντας τους όλους εμβρόνητους.


"Μα... μα... μα...", προσπάθησε να πει ο Ύπνος.


"Τι "μα, μα μα"; Το γεγονός ότι ειμαι θεός δεν σήμαινε ότι είμαι υπεράνω υποψίας. Πάντα ήσουν ο χαζός της παρέας, Θάνατε."


Ο Θάνατος κάτι πήγε να πει αλλά ο Ύπνος τον σταμάτησε με το χέρι του και είπε:


"Και τώρα τι προτείνετε να γίνει, άρχοντα Άδη; Παρά την ξαφνική ειλικρίνειά σας, ακόμα έχετε επιλεγεί για να φύγετε. Θα προσπαθήσετε να μας δυσκολέψετε;"


Ο Άδης σταμάτησε να ζωγραφίζει και έμεινε ακίνητος για ένα λεπτό. Ο αέρας στο δωμάτιο έγινε ξαφνικά βαρύς και σκοτεινός, σημάδι ότι ο θεός του Κάτω Κόσμου είχε αρχίσει να σοβαρεύει.


"Ετοιμαστείτε...", είπε ο Lord Mammon σοβαρός και τα χέρια του άρχισαν να λαμπυρίζουν με ένα πράσινο απόκοσμο φως. "Αυτός θα είναι πολύ δύσκολο να πέσει."


Αλλά δεν χρειάστηκε να τελειώσει την φράση του για να δει ότι όλοι είχαν βγάλει ταυτόχρονα με αυτόν σπαθιά, πιστόλια, υπερδυνάμεις (ό,τι είχε ο καθένας τελοσπάντων) και ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν τον θεό του Σκότους.


"Χμμ, θα ήταν πολύ χαζό αν δεν αντιστεκόμουν και θα ήταν πολύ υποτιμητικό εάν όλος ο κόσμος μάθαινε ότι έντεκα κομπάρσοι έριξαν τον μεγάλο θεό του Κάτω Κόσμου χωρίς αυτός να προσπαθήσει καν να υπερασπιστεί την ζωή του..." είπε ο Άδης και όπως σηκώθηκε από την καρέκλα του το έδαφος σείστηκε λες και γινόταν σεισμός, ενώ το σκοτάδι στο δωμάτιο αυξήθηκε και πύκνωσε.


Οι έντεκα ετοιμάστηκαν για μάχη καθώς ο Άδης γύρισε προς αυτούς και ετοιμάστηκε να τους αντιμετωπίσει.


"Αλλά... η αλήθεια είναι... ότι βαριέμαι τόοοοοοσο να πολεμήσω...", είπε ο Άδης μέ ένα βαριεστημένο ύφος ξύνοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του και ξαφνικά ένας ήχος σαν καζανάκι τουαλέτας ακούστηκε μέσα στο δωμάτιο και όλο το σκοτάδι που είχει μαζευτεί έγινε μια τεράστια δίνη και εξαφανίστηκε.


"Τι... στο... καλό ήταν αυτό;" ρώτησε σαστισμένος ο Accelerator.


"Ελάτε τώρα, δεν μπορούμε απλώς να προσποιηθούμε ότι σας ορμάω και ότι μου ορμάτε και ότι πολεμάμε; Βαριέμαι τόσο πολύ που θέλω μόνο να ζωγραφίζω...", είπε ο Άδης και προς έκπληξη όλων ξανακάθισε στην καρέκλα του και συνέχισε να ζωγραφίζει.


Κανένας από τους έντεκα δεν απάντησε και όλοι κοιτούσαν έκπληκτοι την πλάτη του Άδη, ο οποίος τους αγνοούσε επιδεικτικά. Ακόμα και ο Τζόκερ είχε με μια κουλή έκφραση στο πρόσωπό του, το οποίο ήταν λες και είχε μείνει με μια ξενερωμένη χαμογελαστή αγκύλωση.


"Τι προτείνετε;", ρώτησε σαστισμένος ο Riddler.


"Συμβούλιο. Τώρα. Αμέσως.", είπε σοβαρός ο Johan και ξαφνικά όλοι γύρισαν κάνοντας "πηγαδάκι".


"Λοιπόν τι θα κάνουμε; Ε, εσείς οι δυο οι αστείοι που τον ξέρετε, τι προτείνετε;", ρώτησε ο Mammon τους δίδυμους.


Ο Θάνατος κάτι πήγε να πει αλλά ο Ύπνος τον έκοψε.


"Ο Άδης είναι ο θεός του Κάτω Κόσμου. Είναι σχεδόν αδύνατο να τον σκοτώσουμε με ό,τι έχουμε στην διάθεσή μας", είπε.


"Και τι θα κάνουμε; Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να αλωνίζει", είπε ο Mammon.


"Μπορούμε εσύ και εγώ να δοκιμάσουμε να τον σκοτώσουμε. Στο φινάλε, οι χριστανικοί δαίμονες είναι πιο δυνατοί από τους παγανιστικούς θεούς", του απάντησε ο Vegil.


"Και πως το ξέρεις εσύ αυτό;", ρώτησε ο Glomgold.


"Supernatural, πέμπτη σαιζόν, επεισόδιο 19. O Λούσιφερ σκότωσε όλους τους παγανιστικούς θεούς ξύνωντας το κεφάλι του ενώ έτρωγε τσίζμπεργκερ.", απάντησε ο Vergil σοβαρός.


"Είσαι ηλίθιος; Θα ποντάρεις τα πάντα σε μια τηλεοπτική σειρά;", του απάντησε ο Glomgold.


"Το Supernatural δεν είναι τηλεοπτική σειρά! Είναι η αλήθ-οουυφ!", προσπάθησε να πει ο Vergil όταν διπλώθηκε στα δύο από μια αγκωνιά που έφαγε στο στομάχι από τον Τζόκερ που στεκόταν δίπλα του.


"Ας τον ανατινάξουμε! Θα εκάνε ένα υπέροχο μποο-ουμφ!", προσπάθησε να πει ο Τζόκερ όταν διπλώθηκε στα δύο από μια αγκωνιά που έφαγε στο στομάχι από τον Accelerator που στεκόταν δίπλα του.


"Μπορώ να πω κάτ--", προσπάθησε να πει ο Θάνατος αλλά ο Accelerator τον διέκοψε λέγοντας:


"Ας τον στείλουμε πετώντας!"


"Και πως θα τον σκοτώσει αυτό, ηλίθιο παιδί;", τον ρώτησε κάποιος.


"Μπορώ να πω κ--"


"Τουλάχιστον εγώ προτείνω κάτι, αντίθετα με εσένα."


"Έχει δίκιο, ας τον στείλουμε πετώντας", είπε ένας τρίτος.


"Μπορώ να π--"


"Είστε όλοι σας ηλίθιοι!"


"Εσύ είσαι ηλίθιος"


"Μπορώ ν--"


"Ηρεμήστε και ακούστε. Μπορούμε να μπλα, μπλα μπλα."


"Μπλα μπλα;"


"Μπορ--"


"Μπλα μπλα μπλα και μπλα μπλα."


"Μπλα μπλα μπλα;"


"Μπο--"


"Αλλά μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα..."


Μπ--"


"Μπλα στα μούτρα σου."


"Μ--"


"Μπλα μπλα."


"--"


"Μα, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα..."


"Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, μπλα;"


"Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα..."


Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα."


Εκείνη την στιγμή τα νεύρα του Θανάτου έσπασαν.


"ΣΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!"


Όλοι σώπασαν και γύρισαν να τον κοιτάξουν.


"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!", είπε ο Θάνατος βαριανασαίνοντας. "Τώρα που έχω την προσοχή σας, ακούστε με. Μπορούμε να στείλουμε αυτόν, για τ' όνομα του Θεού...", είπε δείχνοντας τον Χάρο.


Όλοι γύρισαν να κοιτάξουν τον Χάρο, ο οποίος είχε φύγει από το πηγαδάκι εδώ και κάποια ώρα και καθόταν σε μια καρέκλα κάνοντας υπολογισμούς σε ένα χαρτί.


"...και με τρεις χιλιάδες ένσημα που μάζεψα μέχρι το 600 π.Χ. συν τα σαρανταπέντε χιλιάδες που μάζεψα τον Μεσαίωνα συν τις υπερωρίες και τις κρατημένες άδειες... Ε, τι συμβαίνει; Γιατί με κοιτάτε;"


"Εννοώ...", είπε ο Θάνατος συνεχίζοντας να δείχνει τον Χάρο, "...ότι αντίθετα με όλους μας εδώ πέρα αυτός είναι τόσο νεκρός και τόσο αρχαίος που είναι ήδη πετσί και κόκκαλο, κυρίως κόκκαλο. Ο Άδης δεν θα μπορούσε να του κάνει τίποτα, με καμιά δύναμη. Στο κάτω-κάτω, αυτός είναι ακόμα πιο αρχαίος και από τους παγανιστικούς θεούς..."


Ο Χάρος έμεινε ακίνητος να κοιτάζει τους άλλους δέκα που τον κοιτούσαν.


"ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΡΜΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ;", φώναξε τελικά με απόγνωση.


"ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ", του απάντησε το "πηγαδάκι" με μια φωνή, πετώντας του φλιτζάνια, πιάτα, ποτήρια και λοιπά σκεύη σερβιρίσματος.


"Καλά, καλά, πάω. Μην με βαράτε γέρο άνθρωπο, ρε κωλόπαιδα. Ντροπή σας!"


Ο Χάρος κατευθύνθηκε προς τον Άδη, ο οποίος συνέχιζε να ζωγραφίζει.


"Ε, κύριε Άδη, μου είπαν ότι πρέπει να σε σκοτώσω. Μήπως θα μπορούσες να--"


"Στάσου εκεί.", είπε ο Άδης δίνοντας ένα μήλο στον Χάρο με το ένα χέρι και δείχνοντας μπροστά από τον καμβά με το άλλο, χωρίς να γυρίσει να τον κοιτάξει.


"Εντάξει, ό,τι θες αλλά με το πρόβλημα μου τι θα γίνει;", είπε ο Χάρος που πήρε το μήλο και στάθηκε ανάμεσα στον καμβά και το τζάμι.


"Όλα στην ώρα τους. Μην κουνιέσε... λίγο κόκκινο εδώ... λίγο άσπρο εκεί... Έτοιμο!"


"Τι είναι έτοιμο;"


"Το τελευταίο μου αριστούργημα! Το ονομάζω "Χάρος με Μήλο.""


Ο Χάρος άφησε το μήλο και στάθηκε δίπλα από τον Άδη.


"Ωωωωω, τι ωραίο που είναι. Αυτός είμαι εγώ! Είναι τόσο ωραίο που κάνει τα μάτια μου να δακρύζουν. Μόνο που... ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ;"


Εκείνη την στιγμή, ένας ιπτάμενος βραστήρας πήρε τον Χάρο στο κεφάλι, υπενθυμίζοντας του την αποστολή του.


"Ορίστε ρε κακομαθημένα, τελείωσα. Μην με βαράτε.", είπε ο Χάρος αγγίζοντας τον Άδη στον ώμο.


"Πφφ, σκατά... Με φάγανε μπαμπέσικα...", είπε αδιάφορα ο Άδης πριν πέσει νεκρός στην στιγμή.


Οι υπόλοιποι καλεσμένοι έμειναν να κοιτάζουν εμβρόνητοι τον Χάρο.


"Ώπα, κάτσε, δηλαδή το μόνο που χρειαζόταν να κάνεις για να τον σκοτώσεις ήταν να τον αγγίξεις;", ρώτησε κάποιος.


"Φυσικά! Είμαι ο Χάρος, το δεύτερο αρχαιότερο πλάσμα του σύμπαντος μετά από τον γερο-περίεργο εκεί πάνω!", είπε δείχνοντας προς τα πάνω γελώντας. "Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορώ να σκοτώσω, χαχαχαχαχα!"


"Και γιατί δεν το έκανες αυτό από την αρχή και μας άφησες να παιδευόμαστε;"


"Ε, γιατί το ξέχασα. Τόσα εκατομμύρια χρόνια στην δουλειά, άρχισα να έχω αλτσχάιμερ γύρω στα 1900. Αχα, ναι, αυτή την δικαιολογία θα καταθέσω για να πάρω το επίδομα αναπηρίας!"


Αλλά κανείς δεν φάνηκε να συμμερίζεται την χαρά του.


"Πιάστε τον!", ήταν το τελευταίο πράγμα που ακούστηκε στην αίθουσα πριν πάρουν οι άλλοι καλεσμένοι τον Χάρο στο κυνήγι...


--------------------------


Posted Image


Posted Image


Posted Image


Posted Image


Posted Image


Posted Image


Posted Image


Posted Image


--------------------------



West Side:
1 ) Fandom as Joker (DC Universe)
2 ) Babba as Magneto (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)
3 ) demonicMC as The Riddler (DC Universe)
4 ) Black Kaiser as Deadpool (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)
5 ) Lord Leon as Lord Mammon (Image Comics / Spawn Series)
6) Kalamaris as Loki (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)
7 ) Matassos as Flintheart Glomgold (Disney Universe)
8 ) Xaos as Χάρος (Marvel Disney Universe)
9) OdyMonaxos as Ava Lord (Sin City) (Δολοφόνος)

Europeans fucking rock side:
1 ) Botsun as Iznogoud (Iznogoud)

East Side:
1 ) Cloudy-Sky as Accelerator (To aru majutsu no index)
2 ) Fallen_Mpougatsa as Vergil (Devil May Cry series)
3 ) Sponis as Johan Liebert (Monster)
4 ) Kamen Tantei Zura as Thanatos (Saint Seiya LC)
5 ) Kai as Hypnos (Saint Seiya LC)
6 ) DoB as Makishima Shougo (Psycho Pass)
7 ) Keito as Count of Monte Christo (Gankutsuou) (Αθώος)
8 ) Redqueen as Hades (Saint Seiya LC) (Αθώος)
9 ) Vagelio as Hazama (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)
10 ) Jorg as Relius Clover (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)


--------------------------


Ξημερώνει η μέρα.



Θα πρέπει να συνεχίσετε να παίζετε μέχρι να βρείτε την πόρνη.



Περιμένω τα pm από τους ρόλους.


Edited by Osama Bin Laden, 19 April 2013 - 16:46.


#142 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 19 April 2013 - 04:40

Η μέρα είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα όταν οι εναπομείναντες καλεσμένοι σταμάτησαν να κυνηγούν τον Χάρο, ο οποίος παρά την ηλικία του, έτρεχε υπερβολικά πιο γρήγορα από αυτούς. (Ίσως να βοηθούσε και το γεγονός ότι μπορούσε να περνάει μέσα από τοίχους αλλά εδώ θα κολλήσουμε τώρα; Με τόσο plot hax που πρόκειται να ακολουθήσει, αυτό είναι τόσο ασήμαντα μικρό...)


"Ε, παιδιά, γιατί τον κυνηγούσαμε εξαρχής; Αφού την έκανε την δουλειά, τελικά.", είπε ο Accelerator στους άλλους.


"Ο υπερκινητικός έχει δίκιο. Στο φινάλε, ήρθε η ώρα να πάμε για ύπνο", είπε ο Vergil και γύρισε να φύγει. "Καλημέρα σας."


"Vergil, μένεις εκεί που είσαι, όπως και όλοι σας."


Όλοι γύρισαν να κοιτάξουν και είδαν τον Shougo να βγαίνει από ένα δωμάτιο σοβαρός.


"Τι εννοείς; Εξηγήσου.", είπε ο Vergil.


"Εννοώ ότι, εκτός αν είστε ηλίθιοι, θα έχετε ήδη καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ. Σας φαίνεται λογικό το γεγονός ότι ο Λούθορ λείπει όλη την νύχτα αφήνοντας σας ελεύθερους να κάνετε ό,τι θέλετε στην περιουσία του;"


"Ισχύει αυτό που φοβόμασταν;", ρώτησε ο Johan.


"Ναι και δυστυχώς, τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι πιστεύαμε. Οι ασπίδες έχουν ήδη χαμηλώσει."


"Εννοείς ότι--"


"Εννοώ ότι ο Λούθορ είναι επίσης επηρεασμένος από το κανόνι και έριξε τις ασπίδες ώστε να αφήσει τους καλούς να μπουν."


Στο άκουσμα των τελευταίων λέξεων του Shougo, ανήσυχα μουρμουρητά ακούστηκαν από το πλήθος.


"Μάλιστα...", είπε ο Johan σκεπτικός. "Οπότε, ήρθε η ώρα να τελειώνουμε..."


Έπειτα, προς μεγάλη έκπληξη όλων, ο Johan έβγαλε μια καραμπίνα και χωρίς προειδοποίηση πυροβόλησε τον Θάνατο που πετάχτηκε στην άλλη άκρη του διαδρόμου.


"...και οι σφαίρες τέλος, κυρίες και κύριοι. Η δουλειά μου τελείωσε.", είπε ανοίγωντας με το ένα χέρι την καραμπίνα που ακόμα κάπνιζε και πετώντας το φυσίγγι έξω.


Μετά κατάλαβε ότι όλοι τον κοιτούσαν άναυδοι.


"Τι κοιτάτε σαν ηλίθιοι; Εγώ είμαι ο κουκουλοφόρος vigilante. Σιγά, μην μου πείτε τώρα ότι έχετε και πρόβλημα. Σας γλίτωσα από έναν αθώο και τώρα από την πόρνη."


"ΧΑ, ΔΕΝ -γκουχ- ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ -γκουχ- ΠΟΤΕ! ΟΙ ΣΥΜΜ -γκουχ- ΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ -γκουχ- ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΥΘΟΡ!", είπε ο Θάνατος από την άλλη άκρη του διαδρόμου φτύνοντας αίμα, λίγο πριν τα άκρα του σωριαστούν άψυχα στο πάτωμα.


"Τον ακούσατε. Η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης έχει ήδη μπει στο χώρο του συνεδρίου. Ακούστε με. Κατανοώ καλά ότι δεν συμπαθούμε και πολυ ο ένας τον άλλο αλλά αν δεν συνεργαστούμε, από εδώ δεν πρόκειται να βγούμε ζωντανοί, είτε είμαστε αθάνατοι, είτε όχι.", είπε ο Shougo σοβαρός δίχνοντας προς τους υπόλοιπους.


Κανείς δεν τόλμησε να διαφωνήσει γιατί όλοι φοβόντουσαν λιγάκι. Οι ανατολικοί κακοί φοβόντουσαν γιατί δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ ξανά δυτικούς καλούς και οι δυτικοί κακοί φοβόντουσαν γιατί είχαν αντιμετωπίσει ξανά δυτικούς καλούς και ξέρανε από πρώτο χέρι πόσο κωλόφαρδοι ήταν σε ότι αφορούσε τις μεταξύ τους μάχες.


"Πολύ καλά. Ακούστε τώρα τι θα κάνουμε...", είπε και άρχισε να εξηγεί το σχέδιό του.


Το σχέδιο του Shougo ήταν απλό. Δεν μπορούσαν όλοι να πολεμήσουν τους υπερήρωες. Ούτε μπορούσαν όλοι να ανοίξουν τις πύλες ώστε να επιστρέψουν οι ανατολικοί στους κόσμους τους. Ούτε ήταν όλοι αρκετά ήσυχοι ώστε να προκαλέσουν αρκετή ζήμιά στις κοντινές βάσεις των καλών ώστε να δημιουργήσουν αρκετό αντιπερισπασμό για να καταφέρουν να διαφύγουν. Έτσι, έπρεπε να χωριστούν σε ομάδες και να συνεργαστούν για το κοινό κακό. Ξέροντας ο καθένας τι είναι ικανός να κάνει, χωρίστηκαν όλοι με μια σκέψη στο μυαλό τους: Ότι όποιος και αν ήταν ο ρόλος τους σε αυτή την φάση, απώτερος σκοπός τους ήταν να νικήσουν και να ταπεινώσουν τους καλούς.


Ο ήλιος ξεμύτισε στον ορίζοντα, πέρα μακριά στην ανατολή. Η μέρα που θα κρίνονταν όλα είχε έρθει. Οι υπερήρωες άρχισαν την κατά μέτωπο επίθεσή τους.


---------------------------------------------

Ομάδα Α'

Ομάδα αναχαίτισης των υπερηρώων.


Μέλη:


Vergil

Ύπνος

Accelerator

Lord Mammon

---------------------------------------------


Τα τέσσερα μέλη της ομάδας Α' ανέβαιναν τρέχοντας τις σκάλες του ουρανοξύστη. Ο Θάνατος είχε πει ότι οι καλοί είχαν ήδη μπει στις εγκαταστάσεις τους Λούθορ αλλά αυτό δεν σήμαινε όμως ότι είχαν μπει και στον κτίριο της συνεδρίασης. Από ψηλά, θα μπορούσαν να τους δουν από μακριά και να τους επιτεθούν πρώτοι, κάτι που πέρα το στρατηγικό πλεονέκτημα που θα τους έδινε, ήταν και βασικό στοιχείο της μάχης του καλού με το κακό. Οι κακοί έπρεπε πάντα να επιτίθενται πρώτοι, για αυτό ήταν και κακοί.


Με το που βγήκαν όμως στην ταράτσα, διαπίστωσαν ότι οι καλοί τους περίμεναν ήδη.


"Στο όνομα της δικαιοσύνης, σας διατάζουμε να παραδοθείτε!", βροντοφώναξε ο Σούπερμαν που πετούσε λίγο πιο πάνω από την ταράτσα.


"Δεν δέχομαι εντολές από κάποιον που είναι ντυμένος σαν κλόουν!", είπε ο Lord Mammon και ετοιμάστηκε να του επιτεθεί. Το χέρι του Vergil όμως τον σταμάτησε.


"Διάλεξε κάποιον άλλο. Αυτός είναι δικός μου.", είπε ήρεμα και έπιασε το σπαθί του.


"Πολύ καλά. Θα ήταν ντροπή να αναγκαστώ να κατακρέουργήσω κάποιον τόσο γελοία ντυμένο.", απάντησε ο Lord Mammon και η πράσινη ενέργεια στο χέρι του εξαφανίστηκε.


"Ας πάμε κάπου με λιγότερο κόσμο για την μάχη μας, τι λες;", είπε ο Vergil στον Σούπερμαν.


"Πολύ καλά", απάντησε ο Σούπερμαν και αμέσως οι δυο τους εξαφανίστηκαν.


"Εάν δεν σας πειράζει, εγώ θα πάρω αυτόν", είπε ο Ύπνος δείχνοντας τον Μπάτμαν. "Θα ήταν ντροπή αν δεν νικούσε ο Ύπνος αυτόν που αποκαλούν "Σκοτεινό Ιππότη της Νύχτας."


"Με αποκαλούν απλώς "Σκοτεινό Ιππότη" ή "Ιππότη της Νύχτας". Το "Σκοτεινός Ιππότης της Νύχτας" είναι πλεονασμός, αγράμματε Ανατολικέ. Δεν διαβάζετε κόμιξ ή τουλάχιστον κανένα λεξικό εκεί στην ανατολή;"


Posted Image


"Παραείναι μπανάλ για εμάς αυτά, ηλίθια νυχτερίδα. Αποκάλεσε τον εαυτό σου όπως θες, δεν με ενδιαφέρει. Ο Κάτω Κόσμος απαιτεί το κεφάλι σου και όταν ο Κάτω Κόσμος απαιτεί κάτι, το παίρνει με τον καλό ή με τον ζόρικο τρόπο. Τέλος οι κουβέντες, γελοίε. Ετοιμάσου!", είπε ο Ύπνος και το σύμβολο στο μέτωπό του άρχισε να λάμπει ενώ ο ίδιος άρχισε να εκπέμπει μια απόκοσμη άσπρη αύρα.


Posted Image


"Χα, η ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου παραείναι μεγάλη, κακέ της πλάκας. Με ποιον νομίζεις ότι έχεις να κάνεις; ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ.", του απάντησε ο Μπάτμαν ανοίγοντας την μπέρτα του και ορμώντας του.


Οι δυο τους άρχισαν να μονομαχούν πάνω από την ταράτσα. Το μόνο που μπορούσαν να διακρίνουν ο Accelerator και ο Mammon από την ταράτσα ήταν δυο λάμψεις, μια μαύρη και μια άσπρη, να χτυπούν με δύναμη η μία την άλλη.


"Δύο από τις τέσσερις μάχες καθορίστηκαν υπερκινητικέ. Εσύ ποιον θα διαλέξεις;", είπε ο Lord Mammon στον Accelerator δίπλα του.


Αλλά ο Accelerator είχε ήδη εξαφανιστεί από δίπλα του και μαζί του είχε εξαφανιστεί και ο Flash από τους υπερήρωες. Οι δυο τους ήδη έτρεχαν πλάι-πλάι στον δρόμο, εκατό και παραπάνω πατώματα πιο κάτω, και απομακρύνονταν με ασύλληπτη ταχύτητα από τον ουρανοξύστη.


Posted Image


"Ε, που νομίζεις ότι πας, μικρέ;", είπε φωνάζοντας ο Flash στον Accelerator που έτρεχε δίπλα του. "Σταμάτα να τρέχεις! Είναι μάταιο! Κανείς δεν μπορεί να μου ξεφύγει!"


Posted Image


Ο Accelerator δεν απάντησε, συνεχίζοντας να τρέχει με ένα πλατύ διαβολικό χαμόγελο στο πρόσωπό του. Ύστερα γύρισε και κοίταξε τον Flash.


"Χι χι χι!", είπε μόνο πριν αναπτύξει και άλλη ταχύτητα, αφήνοντας τον Flash πίσω του..


"Αφού θες παιχνίδια, κακομαθημένο παιδί, τότε ας παίξουμε.", είπε ο Flash νευριασμένος επιταχύνοντας και άλλο ώστε να φτάσει τον Accelerator. "Να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος."


----------------------------------


"Οπότε μείναμε οι δυο μας.", είπε ο Lord Mammon απογοητευμένος στον τελευταίο υπερήρωα που είχε μείνει στην ταράτσα. "Παρ'ότι δεν ήθελα να αντιμετωπίσω εσένα από όλους τους υπερήρωες, φαίνεται ότι δυστυχώς θα πρέπει να το κάνω."


"Προς τι η τόση απογοήτευση; Με υποτιμάς γιατί είμαι γυναίκα;", τον ρώτησε η Wonder Woman. "Είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν υποτιθέμενοι macho τύποι σαν εσένα."


"Χα! Χα χα χα! Όχι με παρεξήγησες. Θα σε υποτιμούσα οποιοσδήποτε και αν ήσουν γιατί κανείς δεν είναι άξιος να αντιμετωπίσει τον άρχοντα της κόλασης. Ο λόγος που στεναχωριέμαι είναι γιατί μαζί με εσένα θα πρέπει να πεθάνει και αυτό το υπέροχο ζευγάρι ηδονής που κουβαλάς και αυτό είναι πραγματικά κρίμα!", είπε ο Mammon δείχνοντας το στήθος της Wonder Woman και χαμογελώντας διαβολικά.


Posted Image


"Τώρα χάσου από μπροστά μου!", είπε ο Mammon σηκώνοντας απότομα το χέρι του και ρίχνοντας την Wonder Woman κάτω από το κτίριο με ένα πράσινο απωθητικό κύμα.


Η Wonder Woman έπεσε με δύναμη κάτω στον δρόμο αλλά δεν έπαθε τίποτα. Σε κλάσματα δευτερολέπτου είχε σηκωθεί και ορμούσε πάλι προς το κτίριο.


Posted Image


"Αυτός θα αποδειχθεί δύσκολος αντίπαλος...", είπε στον εαυτό της τρέχοντας προς το κτίριο αλλά δεν χρειάστηκε να κάνει πάνω από πέντε βήματα. Ο Lord Mammon είχε κατέβει στον δρόμο και ήταν έτοιμος να της ξαναεπιτεθεί.


"Έλα λοιπόν! Ας δούμε τώρα πόσο αξίζει πραγματικά ο Άρχοντας της Κόλασης!", φώναξε ορμώντας του καθώς εκείνος άρχισε να της στέλνει αλλεπάλληλα κύματα ενέργειας.


----------------------------------


Ο Vergil και ο Σούπερμαν βρίσκονταν τώρα σε ένα γειτονικό ουρανοξύστη και παρατηρούσαν τις μάχες που είχαν αρχίσει.


"Λοιπόν, είναι ώρα να αρχίσουμε και εμείς. Τι λες, κύριε βρακοφόρε;", ρώτησε ο Vergil γυρνώντας προς τον Σούπερμαν. "Θα ήταν κρίμα αν όλοι μας περίμεναν, δεν συμφωνείς;"


Ο Σούπερμαν δεν απάντησε.


"Δεν έχω καμία διαφορά μαζί σου. Στόχοι μας είναι ο Λούθορ και ο Noah Kuttler. Δεν θέλω να σε πολεμήσω αν δεν είναι απαραίτητο."


"Μάλιστα...", απάντησε σκεπτικός ο Vergil.


Posted Image


"Σε αυτή την περίπτωση καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί αντίθετα με εσένα, εγώ δεν θέλω μόνο να σε αντιμετωπίσω αλλά και να σε σκοτώσω όσο πιο βάναυσα μπορώ.", είπε ο Vergil ξεθηκώνοντας αργά το σπαθί του.


Posted Image


"Πολύ καλά...", απάντησε ο Σούπερμαν και ετοιμάστηκε να ορμήσει.


"Τότε ας αρχίσουμε, λοιπόν. Δεν χρειάζεται να με περιμένεις.", είπε ο Vergil και όρμησε πρώτος με το σπαθί ανά χείρας.


---------------------------------------------

Ομάδα Β'

Ομάδα ενεργοποίησης των Πυλών.


Μέλη:


Johan Liebert

Makishima Shougo

---------------------------------------------


Ο Johan και ο Shougo έτρεχαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν στους υπόγειους διαδρόμους του ουρανοξύστη με κατεύθυνση την αίθουσα στην οποία κατέληγαν οι πύλες των κόσμων τους.


"Πιστεύεις ότι το σχέδιο θα πετύχει;", ρώτησε ο Shougo.


"Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι.", απάντησε ο Johan. "Όλα θα είναι όμως μάταια αν ο Λούθορ έχει ήδη σκοτώσει τον Noah Kuttler, τον άνθρωπο που μας έφερε εδώ.


Ο Shougo δεν απάντησε. Ήξερε πως ο Johan είχε δίκιο. Εάν ο Kuttler ήταν νεκρός, οι Ανατολικοί δεν θα μπορούσαν ποτέ να γυρίσουν πίσω.


Το δωμάτιο με τις πύλες ήταν ευτυχώς άθικτο όταν έφτασαν οι δυο τους. Για κακή τους τύχη όμως, δεν μπορούσαν να δουν τον Kuttler πουθενά. Ο Johan και ο Shougo άρχισαν να ψάχνουν.


"Κύριε Kuttler! Κύριε Κuttler, είστε εδώ;", φώναξε ο Johan.


Αντί για απάντηση, οι δυο τους πήραν ένα βογγητό και έναν ήχο που έμοιαζε με σπασμένα γυαλιά και χαλάσματα που πέφτουν.


Οι δυο τους μπήκαν γρήγορα στο διπλανό δωμάτιο και είδαν τον Kuttler αιμόφερτο και πεσμένο κάτω, γύρω από σπασμένα δοχεία και δοκιμαστικούς σωλήνες, να προσπαθεί να σηκωθεί.


"Κύριε Kuttler, είστε καλά;", ρώτησε ο Shougo καθώς βοηθούσε το επιστήμονα να σηκωθεί στα πόδια του.


"O Λούθορ... Ο Λούθορ τρελάθηκε! Ήρθε φωνάζοντας κάτι ασυναρτησίες περί δικαιοσύνης και έπειτα προσπάθησε να με σκοτώσει!"


"Ο Λούθορ! Ξέρετε που βρίσκετε, κύριε Kuttler;", ρώτησε ο Johan.


"Δεν έχω ιδέα. Αν μπορούσα να στοιχηματίσω, όμως, θα έλεγα ότι βρίσκεται δυο πατώματα κάτω, στο δωμάτιο όπου φυλάμε τα εκρηκτικά νετρονίων. Δεν πρέπει να τα χρησιμοποιήσει! Αν το κάνει, όλοι σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων θα πεθάνουν! Και με το όλοι, εννοώ εμένα!"


"Και εμάς...", είπαν ο Johan και ο Shougo με μια φωνή κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο βαριεστημένα και άρχισαν να τρέχουν προς την σκάλα που τους υπέδειξε ο Kuttler.


Ο Λούθορ βρισκόταν όντως στο δωματιο με τα εκρηκτικά. Ετοιμαζόταν να τα ενεργοποιήσει όταν ο Johan και ο Shougo μπήκαν μέσα.


"Σταματήστε αμέσως ό,τι κάνετε, κύριε Λούθορ.", είπε ο Johan σοβαρός.


"Χα, κακοί! Ήρθε η ώρα να πληρώσετε για την κακία σας! Εγώ, ο Λεξ Λούθορ, θα πατάξω το κακό εδώ και τώρα, στο όνομα της δικαιοσύνης!"


"Μα σκέψου όλους τους καλούς που θα σκοτώσουν τα εκρηκτικά σου! Σαν ήρωας, δεν νοιάζεσε για αυτούς;", τον ρώτησε με ψεύτικο ενδιαφέρον ο Johan.


Ο Λούθορ σταμάτησε για λίγο ώστε να σκεφτεί.


"Οχι, όχι, ΟΧΙ. Οι κακοί πρέπει να πεθάνουν με κάθε κόστος!", είπε και γύρισε για να συνέχισει να οπλίζει τα εκρηκτικά.


"Μπραβό...", είπε ο Shougo κοροϊδευτικά στον Johan. "Τώρα, αντί να νομίζει ότι είναι ήρωας, τον μετέτρεψες σε άντι-ήρωα..."


"Τι; Και πως ακριβώς φταίω εγώ;", τον ρώτησε αδιάφορα ο Johan. "Δεν πρόλαβα να πω και τίποτα."


"Καλά, δεν έχει σημασία. Πιάσ' τον!"


Οι δυο άρχισαν να τρέχουν προς τον Λούθορ. Όταν όμως προσπάθησαν να τον πλησιάσουν, ένα αόρατο πεδίο τους απώθησε.


"Χα, χα!", έκανε ο Λούθορ. "Νομίζατε ότι είμαι απροστάτευτος; Αυτό το αόρατο πεδίο της δικαιοσύνης δεν θα μπορέσετε ποτέ να το περάσετε!"


""Πεδίο της δικαιοσύνης"; Έλα τώρα, πλάκα κάνεις; Αυτό είναι τόσο ηλίθιο που ακόμα και το όνομά του είναι ηλίθιο!", είπε ο Shougo νευριασμένος.


Εκείνη την στιγμή ένα κλικ ακούστηκε από τα εκρηκτικά, σημάδι του ότι είχαν οπλιστεί.


"Αντίο ποταποί κακοί! Τώρα όλοι θα πεθάνετε!"


Εκείνη την στιγμή ο Χάρος εμφανίστηκε στο δωμάτιο από το ταβάνι φωνάζοντας.


"ΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ! ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!"


Ξαφνικά σταμάτησε βλέποντας τον Λούθορ, τον Johan και Shougo να τον κοιτάζουν.


"Ε, πως βρεθήκατε εσείς εδώ; Δεν με κυνηγούσατε μαζί με τους άλλους;"


"Ναι σε κυνηγούσαμε... Τρεις ώρες πριν.", είπε ο Johan.


Ο Χάρος έμεινε ακίνητος για λίγο.


"Δηλαδή δεν με κυνηγάτε εδώ και τρεις ώρες; Και δεν φιλοτιμήθηκε κανείς να μου το πει, ρε κωλόπαιδα;"


Ο Johan είπε κάτι στα γερμανικά μέσα από τα δόντια του και λίγο έλειψε να το πει και δυνατά αλλά κρατήθηκε.


"Εξήγησέ του εσύ.", είπε ο Johan γεμάτος νεύρα. "Στο φινάλε, δεν συμμετείχες στο "πηγαδάκι" χτες το βράδυ. Τον έχεις φάει στην μάπα λιγότερο από όλους μας. ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ!"


"Καλά, καλά ηρέμησε.", του απάντησε ο Shougo. "Θα του μιλήσω. Ε, κύριε Χάρε, μήπως θα μπορούσατε να σκοτώσετε τον φαλάκρα;"


"Άντε πάλι... Και γιατί να τον σκοτώσω;"


"Ε να, γιατί παίξαμε οι τρεις μας ένα μικρό "Μια νύχτα στο Παλέρμο" και αποφασίσαμε ότι ο Λούθορ είναι αθώος και ότι πρέπει να πεθάνει."


Ο Χάρος έμεινε πάλι ακίνητος για λίγο.


"Αυτό... έχει λογική. Άντε καλά, αφού δεν με κυνηγάτε πλέον θα σας την κάνω την χάρη.", είπε τελικά και άγγιξε τον Λούθορ, ο οποίος πέθανε ακαριαία.


Ο Johan έτρεξε γρήγορα και αφόπλισε τα εκρηκτικά. Έπειτα κάθησε κάτω ανακουφισμένος. Ο Shougo πήγε και κάθισε δίπλα του, εξίσου ανακουφισμένος.


"Αυτό ήταν επικίνδυνο", είπε ο Johan.


"Αυτό ήταν όντως επικίνδυνο. Αλλά τελείωσε...", του απάντησε ο Shougo.


"Χοχοχο, όλα είναι καλά όταν τελειώνουν καλά, ετσι;" είπε χαρούμενα ο Χάρος που εμφανίστηκε από πίσω τους, χτυπώντας τους φιλικά στην πλάτη.


"Κρετίνε..., ήταν το μόνο που πρόλαβαν να πουν ταυτόχρονα ο Johan και ο Shougo πριν σωριαστούν νεκροί στο πάτωμα.


Ο Χάρος έμεινε για τρίτη φορά ακίνητος.


"ΌΟΟΟΟΟΟΧΙ! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΜΟΥ!", φώναξε γεμάτος φρίκη.


Έπειτα ξαναέμεινε ακίνητος


"Περίμενε, τι είπα ότι ξέχασα να απενεργοποιήσω; Ό,τι και αν ήταν, ελπίζω να μην μετρήσει αρνητικά στα τεκμήρια της σύνταξης..."


Και πάλι έμεινε ακίνητος.


"Μισό λεπτό, τι δεν έπρεπε να μετρήσει αρνητικά και που; Και τι κάνω εδώ στο υπόγειο; Και γιατί δεν έχω μάτια; ΕΕΕΕΕΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΤΙΑ;"


Μετά έμεινε ξανά ακίνητος (duh)


"Καλά δεν πειράζει. Πεινάω."


---------------------------------------------

Ομάδα Γ'

Ομάδα αντιπερισπασμού.


Μέλη:


Joker

The Riddler

Flintheart Glomgold

Iznogoud

---------------------------------------------


Εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα και αυτό είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει βάση καλών στην περιοχή, συνεπώς ούτε αντιπερισπασμός. Και όχι πριν ρωτήσετε να σας πω ότι, όχι, δεν μπορώ να επινοήσω μία βάση στα γρήγορα για χάρη της πλοκής γιατί είναι 3:05 και θέλω να πάω για ύπνο. Για αυτό, ορίστε μια υπερβολικά ρεαλιστική για τα δεδομένα αυτού του Παλέρμο εικόνα που δείχνει ένα άκυρο κτίριο να ανατινάζεται και που βρήκα πληκτρολογώντας "joker blowing up things" στο google.


Posted Image


Έτσι γιατί μπορώ.


Αλλά επειδή δεν μπορώ να αφήσω παραπονεμένους τους τέσσερις τελευταίους παίκτες από πλευράς screen time, γιατί αλλιώς θα μου την πουν (εσένα κοιτάω, demonicMC), πρέπει να βρω έναν τρόπο για να τους εμφανίσω και αυτούς πριν τους σκοτώσω όλους (ναι, πείτε μου τώρα ότι δεν το περιμένατε καθόλου αυτό). Οπότε για να το κάνω αυτό, σας παρουσιάζω το, όπως σε κάθε Παλέρμο μου, καθιερωμένο breaking of the fourth wall section!
Posted Image



Το ξέρω, έχετε ανατριχιάσει. Και εγώ μαζί σας. Από το κρύο του ανοιχτού παραθύρου που με χτυπάει στην πλάτη.


"Ξέρεις, όλος ο κόσμος χέστηκε για το τι σε χτυπάει στην πλάτη, ηλίθιε τρομοκράτη."


Έλα Joker, μην είσαι τόσο κακός. Θα ήθελες να πάθω ψύξη;


"Βασικά, ναι. Και αυτό γιατί δεν εφτιαξες ακόμα το εξώφυλλο μου."


Μα, δεν φταίω εγώ. Το ηλίθιο το site κολλάει κάθε λίγο και λιγάκι. Άσε που βαριέμαι.


"Όχι, εγώ βαριέμαι που δεν έχω ούτε εξώφυλλο, ούτε screen time. Εσύ απλώς δεν το κάνεις... έτσι γιατί μπορείς. Σοβαρά, δεν ντρέπεσε ούτε να μου δίνεις screen time ούτε να μου έχεις έτοιμο το εξώφυλλο;"


Πφφ, καλά ορίστε, σου δίνω τώρα screen time. Θα ήθελες να μας πεις κάτι;


"Ναι. O Osama είναι για τον μαλαπέρδα. Και εγώ είμαι περισσότερο για τον μαλαπέρδα από ότι ο Osama όχι μόνο επειδή δεχτηκα να παίξω στο παιχνίδι του αλλά και επειδή έπεισα τον Fandom να τον βοηθήσει με τις εικόνες για να καταλήξω να μην έχω εξώφυλλο. Ντροπή σου, παρεπιπτόντως."


Καλά. Ο Τζόκερ βγάζει υπερβολικά πολλή χολή αυτή την στιγμή για να πει οτιδήποτε που να έχει αξία. Περνάμε στον Riddler. Θα ήθελες να πεις κάτι, κύριε Riddler;


"Λύσε μου αυτό, αγαπητέ Osama: Τι είναι κίτρινο με ρόδες;"


Ένα τρόλεϊ;


"Σκατά. Παραήταν εύκολο. Για λύσε μου και αυτό: Τι είναι μαλλιαρό και επιπλέει;"


Μια βαρκούδα;


"Σταμάτα το, τώρα αμέσως, αυτό που κάνεις."


Γιατί τι κάνω;


"Με βάζεις να λέω ηλίθιους γρίφους για να φαίνεσαι εσύ ποιο έξυπνος."


Όχι δεν το κάνω.


"Ναι το κάνεις."


Μα δεν το κάνω.


"Πλάκα μου κάνεις; Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ρωτούσε κάποιον άλλο "τι είναι κίτρινο και επιπλέει;"


Βασικά, ο ένας γρίφος έλεγε "τι είναι κίτρινο και έχει ρόδες", ενώ ο άλλος--


"Και τώρα με βάζεις επίτηδες να μπερδεύω τα λόγια μου για να νομίζουν οι άλλοι ότι έχεις δίκιο."


Μην είσαι τόσο καχύποπτος. Εγώ απλώς--


"Μνφ σδφσδφκηξεςειθ ιθωσιθ."


Ναι, συμφωνώ μαζί σου. Βλέπεις, όλοι σε καταλαβαίνουν.


"Μμμμμ, μμμμμμ, μμμμμμμμμμμ!"


Ναι, έχεις απόλυτω δίκιο. Θα ήθελες να πεις κάτι άλλο;


"Όχι."


Είσαι σίγουρος;


"Όχι."


Μα είπες ότι--


"Όχι."


Θα πεις κάτι άλλο εκτός από όχι;


"Όχι."


Πολύ καλά.


Επόμενος είναι ο Flintheart Glomgold, ο οποίος όμως με ειδοποιεί ότι προτιμάει να δώσει την περιουσία του παρά να συμμετάσχει σε αυτή την τραγική αποπειρα σπασίσματος του τέταρτου τοίχου. Σοβαρά, δεν κάνω πλάκα. Δικά του λόγια αυτολεξεί είναι αυτά, όχι δικά μου. Αλήθεια.


Όσο για τον μοναδικό αντιπρόσωπο των ευρωπαϊκών κακών στο μάταιο τούτο συνέδριο, όλα τα του τα σχόλια μπορούν να συνοψιστούν με μια εικόνα:


Posted Image


Απλά πράγματα. Ο τύπος είναι κακός μόνο και μόνο επειδή μπορεί είναι κακός. Ούτε περίπλοκες δικαιολογίες ούτε αχρείαστα ανεπτυγμένη προσωπικότητα. Με διαφορά ο πιο κακός "κακός" που πάτησε το πόδι του σε αυτό το συνέδριο και για αυτό του απονέμουμε και το βραβείο του "villain of the week"


Και κάπου εδώ, τα εκρηκτικά νετρονίων που υποτίθεται ότι απενεργοποίησε ο Johan Liebert, αποδεικνύεται τελικά ότι δεν τα απενεργοποίησε, με αποτέλεσμα να κάνουν μπουμ, να καταστρέψουν ολοσχερώς την Μητρόπολη και να σκοτώσουν τους πάντες με εξαίρεση τους υπερήρωες οι οποίοι εξαιτίας ενός απίστευτα μη πιστευτού last minute plot hax καταφέρνουν να σωθούν.


Έτσι, όλοι οι κακοι πεθαίνουν.


Όλοι;


Όχι!


Πεθαίνουν όλοι εκτός απο τον κύριο στα δεξιά της παρακάτω εικόνας (γιατί, προφανώς, αν έδειχνα κάποιον από τους άλλους δύο θα δυσκολευόσασταν πολύ να καταλάβετε για ποιον μιλάω, αλλά τελοσπάντων...):


Posted Image


Ο οποίος ανακαλύπτει με τρόμο ότι θέλει ακόμα χίλια πεντακόσια ένσημα ώστε να βγει στην σύνταξη. Στην παραπάνω εικόνα τον βλέπουμε να περιμένει στην ουρά της εφορίας ώστε να καταθέσει την αναθεωρημένη Ε9 φορολογική δήλωση στοιχείων ακίνητης περιουσίας ή τις πινακίδες της βάρκας του ή κάτι παρόμοιο. Σύνταξη ακόμα δεν πρόκειται να δει, πάντως.


Οπότε τελειώσαμε. Ναι, πραγματικά, τελειώσαμε.


Το όνομά μου είναι Osama bin Laden για όσους δε με έχουν συναντήσει και Φοίβος για όσους είναι αρκετά άτυχοι ώστε να με έχουν συναντήσει και ελπίζω να σας άρεσε αυτό το λίγο διαφορετικό Παλέρμο. Αλλά στην περίπτωση που δεν σας άρεσε ένα έχω να πω:


Posted Image


Posted Image


Posted Image


Έχω δυο αρκούδες με όπλα που κάνουν serfing πάνω σε μια φάλαινα και ένα μονόκερο, μια στριμμένη γιαγιά με πολυβόλο και έναν αμερικανό πρόεδρο με ένα AK-47 πάνω σε μια αρκούδα. Από την στιγμή που δεν έχετε τίποτα πιο awesome από αυτό να μου δείξετε, all your arguments are invalid.


PERIOD


--------------------------


West Side:
1 ) Fandom as Joker (DC Universe) (Δολοφόνος)
2 ) Babba as Magneto (Disney Universe) (Δολοφόνος)
3 ) demonicMC as The Riddler (DC Universe) (Δολοφόνος)
4 ) Black Kaiser as Deadpool (Disney Universe) (Δολοφόνος)
5 ) Lord Leon as Lord Mammon (Image Comics / Spawn Series) (Δολοφόνος)
6 ) Kalamaris as Loki (Disney Universe) (Δολοφόνος)
7 ) Matassos as Flintheart Glomgold (Disney Universe) (Δολοφόνος)
8 ) Xaos as Χάρος (Disney Universe) (Δολοφόνος)
9 ) OdyMonaxos as Ava Lord (Sin City) (Δολοφόνος)

Europeans fucking rock side:
1 ) Botsun as Iznogoud (Iznogoud) (Δολοφόνος)

East Side:
1 ) Cloudy-Sky as Accelerator (To aru majutsu no index) (Τσιράκι)
2 ) Fallen_Mpougatsa as Vergil (Devil May Cry series) (Τσιράκι)
3 ) Sponis as Johan Liebert (Monster) (Vigilante)
4 ) Kamen Tantei Zura as Thanatos (Saint Seiya LC) (Πόρνη)
5 ) Kai as Hypnos (Saint Seiya LC) (Παλαβός Επιστήμονας)
6 ) DoB as Makishima Shougo (Psycho Pass) (Δολοφόνος, trololololo)
7 ) Keito as Count of Monte Christo (Gankutsuou) (Αθώος)
8 ) redqueen as Hades (Saint Seiya LC) (Αθώος)
9 ) Vagelio as Hazama (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)
10 ) Jorg as Relius Clover (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)

--------------------------


Posted Image


--------------------------


Η μέρα ξημερώνει στην .aNiMe//GR Town:

Every Villain is Lemons



Produced and Directed by

Osama bin Laden


Based on the book

"A Reversed Palermo Idea"

by

Black Kaiser


First Assistant Director

Fandom


Second Assistant Director

Fandom


Third Assistant Director

Fandom


Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, τελοσπάντων

Fandom


Signature by

Kai Industries Inc.


Starring

Fandom as Joker

Babba as Magneto

demonicMC as The Riddler

Black Kaiser as Deadpool

Lord Leon as Lord Mammon

Kalamaris as Loki

Matassos as Flintheart Glomgold

Xaos as Χάρος

OdyMonaxos as Ava Lord

Botsun as Iznogoud

Cloudy-Sky as Accelarator

Fallen_Mpougatsa as Vergil

Sponis as Johan Liebert

Kamen Tantei Zura as Thanatos

Kai as Hypnos

DoB as Makishima Shougo

Keito as Count of Monte Christo

redqueen as Hades

Vagelio as Hazama

Jorg as Relius Clover

Osama bin Laden as Lex Luthor, himself


© 2012-2013 Osama bin Laden productions and the .aNiMe//GR forums.


All rights reserved.



"Ε κοίτα, κατάφερα να τελειώσω το κείμενο πριν τις 5!", said no Palermo organizer ever.


Edited by Osama Bin Laden, 19 April 2013 - 16:44.




Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Κακοί, Καλοί, Ανεστραμμένο, Παίκτες με ατσάλινη υπομονή, Χρειάζομαι ύπνο asap