"ΧΑ, ΧΑ, είδες, ε, τελικά τους έπεισα, ε, ε ,ε, τι λες, πως νιώθεις τώρα ΧΑΜΕΝΕ;", έλεγε και ξαναέλεγε υπερκινητικά ο Accelerator με ένα κακιασμένο χαμόγελο μπροστά στον Κόμη, ο οποίος απλώς καθόταν ήρεμος σε μια πολυθρόνα πίνωντας τσάι.
"ΧΑ, δεν λες τίποτα, ε, ε; Γιατί δεν λες τίποτα, ε; Μίλα μικρέ Κόμη να δούμε τι θα πεις, τώρα που σε ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ είμαι ο, ε, ε Accelerator, o παντοδύναμος ACCELERATOR! Για να δούμε τώρα τι θα πεις, ε; ε; Περιμένω ε--"
Το τελευταίο "ε" κόπηκε στην μέση, όταν ο Κόμης σηκώθηκε και γρονθοκόπησε τον Accelerator στο πρόσωπο, ρίχνοντάς τον κάτω.
"Ε, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΗΛΙΘΙΕ ΓΑΛΑΖΟΜΟΥΡΗ!, Ε; Ε; ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!"
Ο Κόμης δεν του έδωσε σημασία. Σηκώθηκε ήρεμα από την καρέκλα του και χωρίς καν να κοιτάξει τον Accelerator, πήγε προς το μέρος που καθόταν ο Λούθορ.
"Κύριε Λούθορ, θα μπορούσα να πω ένα σωρό ηλίθιες δικαιολογίες για να σωθώ αλλά αυτό θα ήταν σπατάλη τόσο του δικού μου όσο και του δικού σας χρόνου και θεωρώ ότι η σπατάλη χρόνου είναι κάτι το ανεπίτρεπτο. Οπότε, εάν θα μπορούσατε να με σκοτώσετε αμέσως, γρήγορα και ανώδυνα, θα σας ήμουν υπόχρεος."
Ο Λούθορ χαμογέλασε.
"Πριν κάνω οτιδήποτε, θα ήθελα πρώτα να μάθω αν είστε όντως επηρεασμένος ή όχι από το κανόνι, Κόμη."
"Είμαι τόσο επηρεασμένος που σήμερα το απόγευμα φόρεσα καταλάθος το εσώρουχό μου πάνω από το παντελόνι μου και μου φάνηκε φυσιολογικό, κύριε Λούθορ."
"Δηλαδή, εάν σας άφηνα να φύγετε θα γινόσασταν σούπερ ήρωας;"
"Αντίθετα με τους άλλους επηρεασμένους, το κανόνι με έχει επηρεάσει πολύ βαθιά, κύριε Λούθορ. Ίσως και να έχω γίνει μόνιμα σούπερ ήρωας από εδώ και πέρα. Για αυτό, για το δικό σας καλό, καλά θα κάνετε να με σκοτώσετε τώρα αμέσως αλλιώς οι κακοί όλου του κόσμου θα υποφέρουν."
Ο Λούθορ έμεινε σκεπτικός για ένα λεπτό.
"Όχι, μπορείτε να φύγετε, κύριε Κόμη. Θα χαρώ πολύ να σας αντιμετωπίσω στην αιώνια μάχη του καλού με το κακό."
"Πολύ καλά, κύριε Λούθορ. Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα είμαστε εχθροί. Γιατί τότε δεν θα είμαι πλέον ο Κόμης του Μόντε Κρίστο. Από εδώ και πέρα, θα είμαι γνωστός ως o...
MOLESTMAN
Αυτός που ξέρει πότε κοιμάσαι και πότε είσαι ξύπνιος, αυτός που ξέρει πότε είσαι καλός και πότε όχι, αυτός που η εμφάνισή του είναι πάντα απροειδοποίητη για όλα τα παιδιά του κόσμου! Εις το επανιδείν, κύριε Λούθορ!"
Έπειτα, ο Molestman -πρώην Κόμης-, άπλωσε την μπέρτα του, πήρε φόρα και πήδηξε από ένα παράθυρο, σπάζοντας το τζάμι και ρίχνοντας κάτω από το κτίριο και τον Loki που είχε μείνει αμίλητος για δυο νύχτες και κοίταζε αποχαυνωμένος την θέα της πόλης."
Ο Λούθορ και οι καλεσμένοι έμειναν να κοιτάζουν άφωνοι την σκηνή.
"Ε Λούθορ, γιατί τον άφησες να φύγει;", ρώτησε απορημένος και λιγότερο υπερκινητικά ο Accelerator.
"Δεν άκουσες τι είπε; Είναι ο Molestman, για όνομα του Θεού. Ο Molestman!"
"Δεν νομίζω ότι σε καταλαβαίνω, Λούθορ..."
"Αυτός ο τύπος θα δώσει τόσο κακό όνομα στους σουπερήρωες που θα κάνει εμάς να φαινόμαστε καλύτεροι, αχαχαχαχαχαχα (σατανικό γέλιο™). Ακούς εκεί, ο MOLESTMAN!"
"Ναι αλλά το γεγονός ότι ο τύπος ήταν diehard κακός πριν γίνει ο Molestman, δεν θα δείξει στους ανθρώπους ότι είμαστε, ό,τι και να γίνει, χειρότεροι από τους κακούς γιατί ακόμα και όταν ένας κακός γίνει καλός, το κάνει με τελείως λάθος τρόπο;"
Ο Λούθορ έμεινε να κοιτάζει άφωνος τον Accelerator.
"Πάντα κάτι ξεχνάω στο τέλος. Μου την δίνει τόσο πολύ, είναι τόσο κλισέ ανατροπή... Καλά, δεν έγινε και τίποτα. Όλοι στα δωμάτιά σας αμέσως. Η μέρα ξημερώνει...", είπε κουρασμένα ο Λούθορ και σηκώθηκε για να πάει στα δωμάτιά του.
----------------------------

----------------------------
West Side:1 ) Fandom as Joker (DC Universe)
2 ) Babba as Magneto (Marvel Disney Universe)
3 ) demonicMC as The Riddler (DC Universe)
4 ) Black Kaiser as Deadpool (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)5 ) Lord Leon as Lord Mammon (Image Comics / Spawn Series)
6) Kalamaris as Loki (Marvel Disney Universe) (Δολοφόνος)7 ) Matassos as Flintheart Glomgold (Disney Universe)
8 ) Xaos as Χάρος (Marvel Disney Universe)
9) OdyMonaxos as Ava Lord (Sin City) (Δολοφόνος)Europeans fucking rock side:1 ) Botsun as Iznogoud (Iznogoud)
East Side:1 ) Cloudy-Sky as Accelerator (To aru majutsu no index)
2 ) Fallen_Mpougatsa as Vergil (Devil May Cry series)
3 ) Sponis as Johan Liebert (Monster)
4 ) Kamen Tantei Zura as Thanatos (Saint Seiya LC)
5 ) Kai as Hypnos (Saint Seiya LC)
6 ) DoB as Makishima Shougo (Psycho Pass)
7 ) Keito as Count of Monte Christo (Gankutsuou) (Αθώος)8 ) Redqueen as Hades from (Saint Seiya LC)
9 ) Vagelio as Hazama (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)10 ) Jorg as Relius Clover (Blazblue CS & Chronophantasma) (Αθώος)----------------------------
Ξημερώνει η μέρα.
Οι ρόλοι ξέρετε τι να κάνετε.
Edited by Osama Bin Laden, 19 April 2013 - 16:47.